lauantai 27. toukokuuta 2023

UUTTA INVAASIOTA ODOTELLESSA

Hiljattain tuli postattua siitä että EU haluaa yhtenäistää turvapaikkahuilailijapolitiikkaansa ts. pakottaa maita ottamaan vastaan haittamaahanmuuttajia. Eihän se ilman syytä tapahdu joten tämä epäilemättä enteilee uutta invaasiota ja siitä voi nähdä pari merkkiä.

Ensimmäisenä se, että vaikka suomalainen valtamedia ei ole asiasta pahemmin uutisoinut (ulkomailla kyllä esim. tossa ja tossa) niin EU suunnittelee haittamaahanmuuttajista kieltäytyville maille sakkoa joka olisi 22.000 euroa per haittamaahanmuuttaja. Siitä voi jokainen alkaa ynnäillä että minkälaiset summat alkaisi kertymään maata kohden jos (kun) uusi invaasio tulee. Ainakin Puola on jo ilmoittanut että me emme lähde tähän mukaan. Epäilemättä moni Itä-Euroopan maa seuraa. EU:llehan se on oikeastaan win-win. Joko otat huilailijan elätettäväksi tai sitten alat pulittaa tolkuttomia summia EU:n pohjattomaan kaivoon.

Toisena merkkinä se, että Suomeen ollaan perustamassa 17 uutta vastaanottokeskusta. Eihän noita perusteta, ellei uskota tarvetta tulevan. Joka tapauksessa on selvää, että EU ei tule tälläkään kertaa tekemään yhtään mitään estääkseen tänne tulevan kehitysmaalaisten vyöryn. Päinvastoin. Se pakottaa maita tuhoamaan taloutensa ja yhteiskuntarauhansa keskusjohtoisen utopiahallintonsa vaatimuksesta. Ja menivät Suomen hallitusneuvottelut miten hyvänsä niin tällä hetkellä Suomi ei tule panemaan EU:lle hanttiin. Johan se on suostunut oman taloutensa tuhoamiseen ilmastohysterian nimissä. Kas kun Suomi on se EU:n kiltein ja typerin mallioppilas.

Oliks tää sitä ”työhön johtavaa maahanmuuttoa”? Ja nämä niitä ”suorittajia”. Jos newspeakia puhutaan. No, niitä on tulossa lisää aivan varmasti. Selkosuomella niitä tosin kutsuttaisiin loisiksi.


39 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu eipä se meloni & co sitä kuriin laittanut/pysäyttänyt. Jatkuvalla syötöllä tulee. Balkanin suunnaltakin. Pt mediassa Mona Walter jälleen kertoo totuuksia. Alkaa ruotsin peli olla ns pelattu.

QroquiusKad kirjoitti...

EU ei tule tälläkään kertaa estämään invaasiota?
E-e-en oikein ymmärrä tätä tulokulmaa, sanoi Petturi Urpo.

Invaasio 2015 oli selkeästi Brysselin suunnittelema ja johtama väestönvaihto-operaatio.
Suomen hallitusta oli käsketty ottamaan osuudekseen 80 000 pahantekijää;
sitä määrää Santeri Tubin hallituksen sisäministeriö kysyi Maahanmuuttoviraston kautta Kuntaliitolta.

80 000 asutuspaikkaa turvapaikanhakijoille.
Se oli Invaasio 2015:ssä Suomelle määrätty osuus.
Miksi sitä olisi muuten tiedusteltu?
Se jäi vain 32 500 tunkeilijaan, kun Unkari ja kumppanit saivat tarpeekseen ja alkoivat sulkea rajojaan, saaden niskaansa Bryssän loputtoman vihan.

Näihin nyt perustettaviin 17 VOKkiin uutimoitiin tulevan 300 paikkaa.
Omituisen vähän.
Mutta norsukin syödään pala kerrallaan.

Heikki kirjoitti...

Tuohan on pieni summa, jos sillä saa lopullisen maahantuokiellon, paitsi että ei taida olla totta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Qroquius Kadille ja Heikille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Ruotsin peli on ilman muuta pelattu. Libanon-kynnys lähestyy.

Qroquius Kad: Valitettavan totta.

Heikki: Tuskin se siihen jää ja mikään kiristysraha ei ole pieni. Ja Suomihan ottaa kaikki tulijat.

Anonyymi kirjoitti...

Sosiaalinen netti on täynnä videoita missä uussuomalaiset käy joukolla suomalaisten kimppuun ja huutavat helsingissä että kaupunki ei kuulu suomalaisille. Joten ruotsin meno on jo suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä otti taas hyvin esille mamukatastrofin. Miten monta muuta niitä onkaan? Suomi vapaassa pudotuksessa, pitää siis ainakin muistaa että joskus oli sellainenkin mahdollinen kuin virkamieshallitus. Ei enää nykyisen perustuslain eli puoluevallan aikana. Kaikki hallitseminen on nyt politiikkaa ja kaikki politiikka on puoluepolitiikkaa. Ei hyvää päivää... -jussi n

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja jussi n:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Totta. Ja ne toimivat täysin avoimesti. Tietäen, että ei suomalaisten taholta mitään seuraa.

jussi n: Ja silloin joskus oli myös valtiomiehiä. Nyt ei ole kuin broilereita.

QroquiusKad kirjoitti...

Suomessa on ollut yhdeksän virkamieshallitusta.
Niistä kuusi viimeisintä olivat kaikki Kekkoslovakian Kansantasavallan presidentin mahtikäskyillään muodostamia, toteuttamaan mieleistänsä politiikkaa.

Olisiko mukavaa, jos seuraava tasavallan presidentti Peppu Haavisto saisi perustaa samalla tavoin virkamieshallituksia pahemmin piitaamatta vaalituloksista?
Miltä Suomi näyttäisi, jos Tawja Havofka olisi voinut pistellä pystyyn virkamieshallituksia Urkin tapaan?

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Onneksi pressalla ei nyky-Suomessa ole enää samoja oikeuksia kuin kekkosella. Mutta maa menee muutenkin päin pers´helvettiä.

Nils. Aslak kirjoitti...

Kyllä muuten ehdottomasti kannattaa maksaa tuo sakko.10. 000 torjuttua partasuuta maksaa vain 220. miljoonaa, mutta ne maksavat paljon enemmän joka vuosi ja aina maailman tappiin.

Koska tuo 10. 000 on perheenyhdistämisen jälkeen jo 30. 000, sitten tarvitaan tuhansia uusia poliiseja, kouluissa pitäää olla monta opettajaa luokassa, lisää vankiloita, tulkkeja, kulttuuritulkkeja jne. loputtomiin. 500 miljoonaa joka ainoa vuosi ei riitä vielä noihin, pitää maksaa jopa 1. 000 miljoonaa joka vuosi.

Lisäksi koko maasta tulee varsinainen Paskastan ajan myötä, kuten on nähty Ruotsista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Terho Hämeenkorvelle ja Nils. Aslakille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: No eipä olisi mutta ei noita aikoja oikein yksi yhteen voi verrata.

Terho: Totta. Ja ehkä siinä valitsijamiesvaalisysteemissä oli oma perusteltu järkensä.

Nils. Aslak: Ehkä niin mutta viisainta olisi tietysti ilmoittaa että ei oteta kehitysmaalaisia vastaan eikä makseta penniäkään.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Näissä EU:lle "sakkojen" maksamisissa unohtuu sellainen pikkuseikka että me olemme nettomaksaja. Ei nettomaksajaa voi pistää maksamaan mitään sakkoja. Jos Eu pidättää ne "sakot" meille heidän suunnastaan tulevista maksuista, me yksinkertaisesti vähennämme ne EU:n suuntaan menevistä maksuista. Ei meitä moisella voi uhata ellemme nyt aivan ääliöiksi heittäydy.

Anonyymi kirjoitti...

TE kirjoitti:
"Ei nettomaksajaa voi pistää maksamaan mitään sakkoja...."

Ehkäpä ne sakot ovat lisämaksu normaalien EU-maksujen lisäksi.

acc

Anonyymi kirjoitti...

Mistäköhän sitä rupeaisi katselemaan itselleen turvapaikkaa? Täytyy varmaan suunnata Aasiaan kun Euroopasta ja Amerikasta ei löydy enään tervehenkisiä valtioita. Omaa maata ei kuulemma saa jättää taistelematta, mutta mitäs teet kun oman maan hallinto on liittoutunut tunkeutujien kanssa? 1939 tilanne oli paha, mutta ainakaan silloin maan hallitus ei käskenyt kansalaisiaan ottamaan tunkeutujia vastaan kädet ja jalat levällään.

Anonyymi kirjoitti...

Kun vuonna 2015 ei saatukaan niitä 80.000 kultapalleroa, niin meillehän jäi selvästi tavotteissa vielä kurottavaa. Vastaanottokeskuksia ehdittiin koronan aikaan jo sulkea, mutta nyt ilosanoma uusista hoivattavista kiirii kaikkien siitä aiemmin leipänsä repineiden korviin ja heitä ei olekaan ihan vähän. Myös poliisi ja oikeuslaitos tulee olemaan täystyöllistetty ja ylikin, ja työllisyys nousee niin, että kohina kuuluu. Hip hip hurraa!

Mikä instanssi on antanut päätöksen uusien vastaanottokeskusten perustamisesta, kun meillä ei ole edes oikeaa hallitusta? Väliaikainen toimitusministeriökö Marinin johdolla antanut Migrille valtuudet ja rahat? Sitä rahaa kun tuntuu vieläkin olevan yli oman tarpeen. Kaiken takana luuraa pääpiru EU ja kohta kun monet Euroopan maat eivät tähän viimeisimpään humppaan lähde mukaan, ei ole vaikea arvata, minne invaasio kohdistuu. Turpaan tulee taas ja lisää vaan kerjätään, kun pitäisi tehdä täyskäännös. Eikö ikinä opita mitään!

Rouva Ano

Gottihan Se kirjoitti...

Niin kauan kun koalitiohallituksia joutuu kasaamaan, niin mikään ei muutu. Persujen pitäs saada yli 50% paikoista että oikeita muutoksia tapahtuisi. Ihan sama ongelma on lähes kaikissa länsimaissa. Suomessa myös on selkeästi vain järjestelmäpuolue ja Persut. Kai siellä myös joitan hyviä mikropuolueitakin on, mutta mikropuolueina ne pysyy. Eli Persut joutuu antamaan aina jostain periksi ennen kuin niillä on absoluuttinen enemmistö paikkoja. Ja tätähän ei tule tapahtumaan.

Olen miettinyt että miksi suurin osa ihmisistä kaikkialla uskoo mitä puolueet, valtamediat jne. sanoo, vaikka ihan selkeitä valheita ja sitä itseään ne puskee ulos koko ajan. Mahdollinen osasyy tälle on, että ainakin puolilta ihmisistä puuttuu sisäinen ääni. Tämän takia ne ei pysty kriittiseen ajatteluun, kun ei niiden päässä ole mitään ääntä laittamassa dialogia pystyyn asioista. Nämä massat uskoo kaiken mitä valtio, media ja niin sanotut asiantuntiat sanovat ilman mitään mietintöjä tai lähdekritiikkiä. Nämä ihmiset äänestää järjestelmäpuolueita, koska joku sanoi niille, että niitä pitää äänestää. He ovat myös kaavoihinsa kangistuneita, eli he eivät ole valmiita muuttamaan käyttäytymistään ellei taas joku "valkotakki" niille niin sano ja propagandatuutit sitä huuda ulos 24/7. Se "NPC - Non-player Character"-meemi osuu ja uppoaa aika täydellisesti näihin ihmisiin.

Tosiasiassa tuo 2015 vuoden mamuvyöry ei koskaan oikein loppunut Euroopassa, se vain hyytyi vähän ja porukka jäi/menee läntiseen keski-eurooppaan ja Englantiin. Varmasti alkaa taas kiihtymään nyt taas kohta puoliin ja tämä sakko homma on valmistautumista siihen. EU ja WEFin eliitit haluaa ajaa agendaansa taas täydellä höyryllä eteenpäin, joten uusi invaasio on taas hyvä tapa horjuttaa valtioita ja niiden kansalaisia varsinkin jos sen saa alkamaan suurin piirtein samoihin aikoihin jo alkaneen pankkikriisin kanssa. Siinä siivellä sitten voi kumileimasinta käyttää uutispimennossa omiin uusiin 1984 direktiiveihin ja lakeihin.

Remember, remember, year 2030. When you'll own nothing, and you'll be happy.

Mietityttää vain että onko ne ihan ajatelleet tätä loppuun asti, koska nämä "nuoret" miehet jotka tänne tulevat eivät välttämättä ajattele samalla tavalla asioista kuin he...

Kun tulen takaisin Suomeen, niin pitää varmaan pistää Oy pystyyn ja kupata veronmaksajien rahoja pois valtiolta näiden mamu-asioiden avulla kuten nämä Luonat ja Babandot tekee. Siinähän se on mukavaa Ferrarilla sitten ajella ja kertoa naapureille, että kiitos verojesi pystyin tämänkin ostamaan!

Vitsit sikseen, onko muuten joku tehnyt karttaa tai jotain muuta missä selkeästi näkyisi kaikki nuo keskukset ja muutenkin mihin nuo moniosaajat yleensä kokoontuu Suomessa? Onko ainostaan kaupungit ongelmissa vai alkaako jotkin kylät olla myös ongelmissa?

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä vielä lisätä sellainen loistava uutinen, että Etelä-Afrikassa on keksitty uusi bisnesidea, halauspalvelu, jossa "työntekijä" tulee kotiisi, halaa tunnin ja maksu on 40 euroa. Ne maailmanhalaajat, jotka tähän asti ovat tehneet sitä ilmaiseksi voivat nyt kopioida idean ja tälläkin saadaan Suomi nousuun, edellyttäen että maksavat toiminnastaan kaikki lakisääteiset maksut. No, ehkä ei olekaan kovin hyvä idea, koska lopputulos tällaisesta jää meillä viranomaisten ja veronmaksajien kontolle; pääasia kuitenkin, että lystiä on niin kauan kuin sitä kestää.

Rouva Ano

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Kirjoitin pari päivää sitten hautakirjoituksen EU-hirviölle. Aika syvän pessimismin vallassa.

Tässä tuntuu siltä, että mitä selvemmin näkee sen miten sairas arvo ja vaarallinen hanke monikulttuurisuus on, sitä vääjäämättömimmin jää käteen vain yksi vaihtoehto: hypätä samaan hautaan johon Eurooppa nyt "outoa itsemurhaa" tehdessään kaivaa itsensä.

Kun toiseen vaakakuppiin pannaan "sivistyneistön" -- vai onko se paremminkin pukeneisto -- idealisoidut ja absolutismia tavoittelevat "arvot", ja toiseen se raaka narsismi, joka tätä näytelmää tosiasiallisesti motivoi, mitä toivoa on?

Hallituksen muodastamisessa tuli taas kerran todistetuksi, että kun mukana on esimerkillistä epädemokratiaa -- historiallista diskuteeraamiskulttuuria -- edustava pienipäinen ihminen -- jonka pää on täynnä kokemuksellista "totuutta" -- mitää mahdollisuuksia hallita yhteiskuntaa asiapohjalta ei ole. Toivotan onnea yritykselle.

Anonyymi kirjoitti...

Rouva Ano esitti kysymyksen:
"Mikä instanssi on antanut päätöksen uusien vastaanottokeskusten perustamisesta,..."

Vastaanottokeskuksista huolehtii Maahanmuuttovirasto, joka kuuluu sisäministeriön hallinnonalaan. Päätökset on tehty edellisten hallitusten aikana.

Ohessa linkki Migrin tiedotteeseen. Varoitus. Voi aiheuttaa päänsärkyä.
https://migri.fi/-/maahanmuuttovirasto-kilpailutti-jalleen-vastaanottokeskustoimintaa-avaa-17-uutta-keskusta

Jos seuraava sisäministeri rohkenee, niin nyt olisivat viimeiset hetket keskeyttää Migrin hankkeet ja seuraavana askeleena aloittaa viraston pilkkominen ja henkilöstön vaihto.

Oma tulkinta. Kyseessä on tietoinen pitkäjänteinen väestönvaihto. Suomea ei pystyttäne säilyttämään suomalaisena pelkästään poliittisin keinoin.

Titanic on menossa kohti jäävuorta. Tähystäjä on ilmoittanut asiasta.

Acc

Anonyymi kirjoitti...

Tietoa vastaanottokeskuksista on täällä: https://migri.fi/vastaanottokeskukset

Dokumentin "Vastaanottokeskuslista (pdf)" mukaan toiminnassa on 109 yksikköä käyttöasteella 83 prosenttia 2023-05-02.

Kohdan "Toiminnassa olevat aikuisille ja perheille tarkoitetut vastaanottokeskukset 2.5.2023" yhteenvedossa on 29 244 paikkaa.

"Aikuisten ja perheiden keskuksissa sekä yksityismajoituspalvelupisteissä on kirjoilla noin 45 585 henkilöä" Tämä tieto on listan sivulla 3.


Acc

QroquiusKad kirjoitti...

Otetaan vähän tunnelman kevennystä väliin:

Eeeuuhun on tullut jo yksi lätkämitali ja illemmalla tulee toinen.
Vaikka Saksa on paska maa, toivonpa että se saa sen kirkkaimman.
Ihan vaan vaihteluna.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thorvald Eskilinpojalle, acc:lle, Ano:lle, Rouva Anolle, Gottihan Se:lle, Seppo Oikkoselle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Thorvald: Itsenäinen valtio toimisi juuri tällä tavalla.

acc: Lisämaksu joo, jonka tiedetään tyhmien suomalaisten maksavan. Ja kiitos lisäyksistä.

Ano: Vähän vaikea sanoa. Tuo globalismi kun on levinnyt niin laajalle.

Rouva Ano: Joo, vuonna 2015 niiden palleroiden tulo oli tiedossa jo kuukausia ennen kuin se invaasio alkoi. Silloinkin tiedettiin mitä sen myötä tulee ja nyt se tiedetään vielä varmemmin. Ja joo, lopullinen käsky tulee EU:sta ja Suomi on sen uskollisin jäsenmaa. Ja täytyy sanoa että näköjään siellä Etelä-Afrikassakin keksitään ”innovaatioita”.

Gottihan Se:

- Tuo on juuri monipuoluedemokratian ongelma. Varsinaista muutosta ei tosiaan tule ellei persuilla ole 101 kansanedustajaa.

- Suomalaisten äänestyskäyttäytymistä on tässä blogissa mietitty laajasti ja taajaan. Yksi syy on varmasti se, että se ns. sisäinen ääni puuttuu. Liian moni ihminen on tabula rasa johon voi kirjoittaa mitä haluaa.

- Jos siitä koronasta miettii jotain positiivista niin se joksikin aikaa rajoitti sitä invaasiota.

- Veronmaksajien rahoja kuppaavia yrityksiä on täällä paljon mamuteollisuuden ulkopuolellakin. Miksi ottaa riskejä avoimilla markkinoilla kun voi turvallisesti rahastaa julkiselta sektorilta?

- Ongelma on eniten isoissa kaupungeissa ja eniten tietysti Helsingissä. Maaseutu on saanut olla tuosta koko lailla rauhassa. Tuossa on vähän vinkkikarttaa pääkaupunkiseudulta. Klikkaa kohtaa ”äidinkieli vieraskieliset” niin tiedät, minne ei ainakaan kannata muuttaa.

https://sarkkala.com/arvokartta/

Seppo: Kommenttisi on ikävän totta. Ehkä voi lohduksi sanoa että mikään ei ole pysyvää. Ei tuo EU-hirviökään. Kysymys on vain siinä, että kuinka paljon pahaa se ehtii ennen tuhoaan tehdä?

Qroquius Kad: Olen tässä hieman nirppanokka ja totean että EU:lle ei ole tullut mitään mutta onnittelen suuresti Latviaa historiansa parhaasta lätkämenestyksestä. Ja toivotan Saksalle onnea finaaliin.

Anonyymi kirjoitti...

PT-media avasi ansiokkaasti sitä 2015 invaasiota ja sen syntyä. Taju-Paavo oli käynyt seuraamassa tukholmassa rautatieasemalla kun porukkkaa lastattiin pohjoisen juniin. Toisessa päässä oli kaveri katsomassa jatkokuljetusta. Eli se vanha suomessakin käytössä ollut systeemi, juna-linja auto. Suoraa luulajan asemalta haaparannan bussiin.
Huru-ukko

Gottihan Se kirjoitti...

Kiitoksia ja täytyy sanoa että tuo arvokartta näyttää aivan kauhealta! Ainut syy minkä takia olen hesan seudulla viimeisten parinkymmenen vuoden aikana käynyt on että lentokenttä on siellä. Sieltä on sitten rynnistetty pois korpeen niin nopeaan kun on ollut mahdollista ja sama tyyli jatkuu tulevaisuudessakin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Gottihan Se:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Jep, näin kävi. Ruotsalaiset dumppasivat porukkaa Suomeen. Suomella olisi ollut mahdollisuus panna Tornio kiinni mutta kissan paskat.

Gottihan Se: Jos Suomea meinaat niin unohda se pääkaupunkiseutu ihan kokonaan. Samoin kuin Turku ja Tampere. Etsi torppa haja-asutusalueelta. Siellä saa olla rauhassa.

Anonyymi kirjoitti...

Piipitän vielä tänne perään, huomasin hyviltä kommentoijilta epäilykset "virkamieshallitusten" suhteen. Ja ainahan onkin mahdollista kehittyä ojasta allikkoon. Mutta Suomi on nyt niin totaalisen halvaantunut että toisinajatteleva presidentti mahdollistaisi YHDEN ASKELEEN. Ja niitä askelia tarvitaan tietysti tuhansia. (Myönnetään että mainitun Haloskan kabinetin sijasta tarvittaisiin ehkä Purran kabinetti...) -jussi n

QroquiusKad kirjoitti...

Ei ollut Suomella mahdollisuutta panna Torniota kiinni.
Asiasta kun oli sovittu, tai paremminkin käsketty jo puoli vuotta aiemmin, kun Migri pantiin tiedustelemaan paikkoja 80 000 tunkeilijalle.

Täysin suunniteltu, koordinoitu ja johdettu väestönvaihto-operaatio, joka katkesi kun Unkari ja kumppanit kieltäytyivät osallistumasta.
Suomesta ei siihen ollut eikä ole.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys jussi n:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

jussi n: Niin kuin totesin, se Kekkosen aika oli varsin toisenlainen. Ja mietin vaan että minkälaisia virkamiehiä nyt on. Saataisiinko niistä toimivaa hallitusta? Virkakoneisto kun on aika pitkälle Järjestelmäpuolueen omaa koneistoa.

Qroquius Kad: Kyllä itsenäisellä valtiolla olisi siihen ollut mahdollisuus. Mutta joo, siinä on se yksi mutta.

Gottihan Se kirjoitti...

Joo pääkaupunkiseutu ja Turku oli jo menetetty 2000-luvun alussa. Mitä kavereilta olen kuullut niin tosiaan Tampere, Oulu ja Jyväskyläkin on mennyt jo.

Torpan kartoitus on jo alkanut pohjoisen Järvi-Suomen ja Vaara-Suomen aluella. Oikeasti on tarkoitus mennä korpeen varsin kauas kaupungeista ja isoista kylistä. Kalastus, metsästys ja marjastus mahdollisuudet pitää alkaa jo kotiovelta. Ja naapureita ei tarvitse pihapiiristä nähdä.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Ei pidä sekoittaa sitä mitä olisi voitu tehdä, siihen mitä haluttiin tehdä. Tornion raja olisi voitu sulkea, ei se olisi ollut edes vaikeaa, pykälätkin olisi löytynyt, mutta sitä ei haluttu tehdä.

QroquiusKad kirjoitti...

Niin sitähän mä jur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori.
Että ei Suomen eliitillä ollut halun poikastakaan alkaa uhmata Bryssän mahtikäskyä, toisin kuin Unkarilla ja muilla vlatiomiesten johtamilla valtioilla.

Eikä asia näytä muuttuvan miksikään, kun Rasistisen Kielipuolueen suunnalla näytetään olevan tyytyväisiä hallitusneuvottelujen maahanmuuttopaperiin tehtyihin muutoksiin:


https://www.is.fi/politiikka/art-2000009617711.html

Kuulostaa vähän siltä, että rajat ja raajat ovat ja pysyvät auki.
Jos tämä tosiaan noin menee, kyllä silloin Meidän Riikan on marssittava ulos neuvotteluista ja tuotava tämä paperi kansalaisten tietoon.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Gottihan Se:lle, Thorvald Eskilinpojalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Gottihan Se: Vetokelpoinen suunnitelma. Toivottavasti onnistut.

Thorvald & Qroquius Kad: Totta joo, kyky olisi toki ollut mutta ei tahtoa. Ja jos RKP on tyytyväinen niin se ei tiedä hyvää. Sinänsä me emme vielä tiedä, että mitä on sovittu.

vieras kirjoitti...

Veikkaan että esim. Puola ei suostu ottamaan läpsyjä. Jos sen läpsyjen pakkosijoituksen voi kaataa vedoten yksimielisyyspäätökseen, ainakin Puola aikoo kaataa sen ministerineuvostossa ja saa siellä tuekseen monta maata.

En usko että Riikka on mikään Jabba jota kiinnosti vain ministerinpalkka ja virka-auto. Vaikuttaa siltä että Riikka on myös valmis lähtemään hallituksesta ja sanomaan pidä tunkkis. Kaadetaan hallitus jos tarvii. Mennään vaikka uusiin vaaleihin.

Jabballe oli päinvastoin tärkeintä istua hallituksessa hinnalla millä hyvänsä.

Riikalle ei ole mikään ongelma jatkaa oppositiojohtajana. Oppositiossa voi pitää asioista meteliä. Oppositiossa ehtii rakentaa ja hioa puoluetta lisää.

Eniten tässä vituttaa kepun ratkaisu kun se päätti mennä oppositioon. Kok+PS+Kesk+KD saisivat enemmistön ilman RKP:tä. Oliko kepu ja Rkp sopinut tästä etukäteen?

Miten kepu voi lihota samassa oppositiossa demareiden kanssa, kun se ei menestynyt hallituksessa, jossa oli demareiden kanssa?

Nimenomaan Kok+PS+KD olisi se hallituspohja joka olisi suosiollisempi maaseutua ja maataloutta kohtaan. En ymmärrä miksi kepu ei tätä näe. Pitäisi varmaan soittaa muutamalle kepun isolle kiholle ja kehottaa heitä painostamaan puoluetta hallitukseen. Tarvittaessa ohi Saarikon.

Jos RKP peppukipuilee hysteerisesti ja on muutoinkin vittuuntunut, eikös se ole lupaava merkki? Paras olisi jos RKP:n käämit palaa ja se lähtee ulos hallitusneuvotteluista. Kokeillaan vaikka jos Keskusta pyörtäisi päätöksensä mennä oppositoon ja tulisi hallitukseen RKP:n tilalle. Luvataan vaikka yliedustus hallituksessa.

Persujen kannattaa pitää päänsä kylmänä ja mieli kivikovana. Hermopeliä jolla katsotaan bluffit. Lähteekö RKP pihalle vai taipuuko.

Persujen tulee pelata shakkisiirrot oikein, menee se sitten hallitukseen tai oppositioon. Hallitukseen vain jos saa sekä sisäministerin että oikeusministerin. Muussa tapauksessa sen on paras mennä oppositioon lihomaan.

Onnistuisiko jokin kassakaappisopimus jonka nojalla muutama kepun edustaja loikkaa persuihin? Näin Kok+PS+KD saavat enemmistön. Luvataan Orpolle että saa pitää pääministerin paikan vaikka persut olisivat suurin puolue. Kokoomuslaiset ovat sen verran turhamaisia, tittelinkipeitä ja julkisuudenkipeitä, että heidän vastuulle voi laittaa yleispolitiikan ja imagopolitiikan. Persut voi aivan vapaasti ottaa pahiksen roolin koska ovat jo valmiiksi herrasta perkeleestä sekä vihattuja. Jos pahiksen roolilla saa edes jotain tuloksia, mennään sitten sillä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Ihan hyviä huomioita. En kommentoi enempää kun kaikki on vielä kesken. Tuota kepuloikkareitten hommaa on sinänsä turha odottaa.

Anonyymi kirjoitti...

En tiiä sanoo ny. Eli ans kattoo ny kui äijän (äijien) käy.
Vaan ei liity päivän epistolaan, mutta aattelin kehua: Pikkuhiljaa alkaa elämä asettua uusille urille täällä suurimman Suomen lipun kaupungissa. Vaikka välillä onkin pää sekaisin kuin kyseisen kaupungin sanovat olevan, Kun on isoo ja piäntä ympyrää:))
Huru-ukko
PS. Jospa pianaikaa joutas enämpi seuraamaan ja jonkun kommentinkin heittämään. Vaan se on kuin ekaks sannoin: ans kattoo ny. Mukavaa koulujen viimeistä viikkoa kaikille:)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Katotaan nyt mitä sieltä tulee. Ja tulee muistaa että Yle pyrkii haistattelemaan persuille joka ainoassa paikassa.

Huru-ukko: Oikein mukavaa asettumista sinne uuteen asuinpaikkaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuota kissahommaa en kerta kaikkiaan ymmärrä. Reservihommassa sinänsä niitä erityisosaajia käytettäisiin joka tapauksessa. Minuun se ei vaikuta. Minä olen enää vain nostoväen mies.

-TR- kirjoitti...

Kyllä se ol ikepun kaikkien piirijärjestöjenkin kanta että tällä vaalituloksella ei hallitukseen mennä. Se on täyttö mielikuvitusta että kepussa olisi jokin kapina joka haluaisi lähteä tulevaan erittäin epäsuosittuun hallitukseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Totta. Toiveajattelua. Ei tule tapahtumaan.