maanantai 8. tammikuuta 2024

PARTIOT, JOITA EI OLE

Tässähän saa jatkuvasti lukea näitten kehitysmaalaisten ”kunnostautumisista”. Niin notta mietinpä tässä vaan keskenäni. Käppäukon ominaisuudessa. Noita Suomen islamilaisia – poislukien tataarit – joitten islamilaisten erityisesti se nuorempi sukupolvi on jo pidemmän aikaa harrastanut sadistista perseilyä kantaväestöä kohtaan. Jos ajattelen omalla järkeen pohjautuvalla logiikallani niitten perseilijöiden vanhempia niin jokseenkin kuvittelisin heidän ajattelevan – jos heillä järkeä päässä olisi – jokseenkin näin:

Siis sehän on tota noin niin, että me elämme hyvällä elintasolla täällä Suomessa vain ja ainoastaan suomalaisen kantaväestön armosta. Ei meistä ole heille mitään hyötyä. Me olemme pelkkä rasite. Mutta he silti suostuvat elättämään meidät. Meidän pitäisi alkaa tehdä jotain, että se tilanne ei muuttuisi. Että se elatus säilyisi.

Niinpä meidän tulisi perustaa keskuudestamme katupartioita, jotka vahtisivat nimenomaan omia lapsiamme etteivät ne enää harjoittaisi sitä perseilyä, mitä ne nyt jatkuvasti tekevät. Niin kaduilla kuin kouluissa. Sillä ei pidä luottaa, että suomalaisten pinna venyy loputtomiin.

Meidän pitäisi liikkua kaupungilla autolla vähintään neljän aikamiehen porukoissa. Ja jos näemme lapsemme vähänkin epäilyttävässä tilanteessa, niin kuskaamme ne niskaperseestä autoon ja viemme kotiin jossa annamme niille selkään. Lyöden päälle armottoman pitkän kotiarestin. Ja jos saamme tietoomme, että lapsemme ovat tehneet väkivaltarikoksia suomalaisia kohtaan, niin otamme heidät kiinni ja ilmiannamme poliisille.

Tämä on välttämätöntä, että suomalaiset ymmärtäisivät että me emme ole sellainen uhka jollainen me vaikutamme olevan. Vaikka pelkkä taloudellinen rasitehan me olemme.

Mutta eihän tuollaisia partioita ole. Eikä siitä voi tehdä mitään muuta johtopäätöstä että nämä kyseiset islamilaiset ajattelevat juuri niin kuin islamilaisten kuuluukin ajatella. Eli islamilaisten vääräuskoisiin kohdistuneet rikokset eivät itse asiassa ole edes rikoksia. Se on jotain oikeutettua. Ainakaan siitä ei tulisi seurata rangaistuksia eikä niitä saisi tuomita julkisesti. Ainoa asia, mistä ne islamilaiset ovat kiinnostuneet on elatusautomaatin säilyminen ja taikasana rasismin käyttäminen. Jota taikasanaa kyllä suomalainen vihervasemmisto käyttää ehkä jopa suuremmalla innolla.

Noin yleensä ja erikseen voisin todeta että jos islamilaisten kiittämättömyys, ylimielisyys ja röyhkeys olisi palavaa polttoainetta niin ei Suomea kuluvan viikon pakkaset olisi häirinneet millään tavalla.

Ja tähän postaukseen sopii hyvin kuvituskuvaksi tilannekuva Englannista. Eli täysi bussilastillinen läpsyttelijöitä tulossa syömään ja paskantamaan. Ja tuon brittiläisen bussikuskin naama kertoo vitutuksesta varsin paljon.


15 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

Näinhän se on, perseily kuuluu myös aikuisväestön repertuaariin.
Helsingissä asuessani (Malmilla) jouduin aika-ajoin tilanteisiin, joissa kuulin somalialaisten aikuisten edesottamuksista. Muuan nelikymppinen somppumies todisteli minulle että he ovat Suomessa jumalan johdatuksen vuoksi, suomalaiset ovat vain jumalallisen johdatuksen palvelusväkeä.
Muuan somppunainen ylpeili statuksestaan, ollen vaimohaaremin ykkösnainen, siksi että oli synnyttänyt miehelleen eniten lapsia, neljän vaimon bändistä. Hän todisteli samaa kuin tuo mainitsemani somppumies: suomalaisten kohtalo on palvella islaminuskoisten somalien "jumalallista johdatusta".
Näiltä kummaltakaan ei voinut edellyttää sivistyneempää sosiologista tai edes historiallista perustetta ihmisen olemiselle: derivaatoista tai integraaleista puhumattakaan, ei edes kolmannen asteen yhtälöistä: he sananmukaisesti eivät tienneet mistään mitään....

Juha Kivela kirjoitti...

Tässä yksipuoluejärjestelmässähän saa - ainakin toistaiseksi myös käppäukon ominaisuudessa - seurata ja kommentoidakin tämän yksipuoluejärjestelmän aikaansaannoksia eri yhteiskunnan alueilla.

Kursiivilla kirjoittamasi ensimmäinen kappale on analogisesti käytettävissä kuvaamaan myös tätä yksipuoluejärjestelmän hallitusta ja virkamieskuntaa. Tosin sillä erotuksella, että selkeästi laiton ja rikollinen toiminta on enemmän kuin pelkkä rasite.

Yksipuoluejärjestelmässä kansalaisen osaksi on tässä teatterinäytelmässä annettu vielä muodollinen äänestysoikeus, ja sosiaalisessa mediassa tapahtuva nillittäminen ja uikuttaminen.

Kuten kaikissa laittomuuteen ja rikollisuuteen pohjaavissa totalitarismeissa, teatterinäytelmän pelisääntöjä voidaan muuttaa.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Me eurooppalaisen uuden ajan myöhäisvaihetta elävät ihmiet olemme onnettomassa asemassa siksi että oma aikalaisajattelumme ja -järkemme on jo ikään kuin ylikasvanut historiallisesti kehittyneen individualismin pohjalta jonkinlaiseksi sokeaksi individualismisksi. Tekisi mieli sanoa sokeaksi idealismiksi.

Luonnontieteethän sellaisina kuin ne ovat omalla aikakaudellamme vaikuttaneet syntyivät ja kehittyivät nimenomaan ja vain tässä ihan tietyssä kulttuuripiirissä ihan tiettynä aikana ihan tiettyjen kognitiivisten ehtojen pohjalta -- ja kun niihin kuuluneen asiahallinnan tajunnalliset ehdot nyt ollaan menettämässä, ne eivät tule syntymään uudelleen enää missään eikä koskaan.

Ihmistieteet olivat alusta alkaen paljon heikommilla, koska ne kartesiolaisen rationaalisuuden ja empirismin metodit, jotka nostivat luonnontieteet taivaisiin, eivät ihmistieteissä tuottaneet läheskään vastaavanlaista todellisuudenhallintaa. Ihmistieteille kävi oikeastaan köpelösti -- molemmat suunnat joissa ne olisivat tarvinneet vahvistuvaa tutkimusperinnettä -- siis syvyyspsykologia ja sosiologia -- menettivät totaalisesti otteensa, ja ihmistieteitten ote liukeni juuri siihen ylikasvavan individualismin virtaan, jossa kaikki asiahallinta nykyään muuttuu pelkäksi skolastiseksi käsiterealismiksi.

Jos meillä olisikin käytössämme durkheimilaisen sosiologian alkuperäinen tutkimusote, meille ei tuottaisi vaikeuksia nähdä, miksi maailman suuret kulttuurit ovat totaalisesti toisiinsa sopeutumattomia, sosiodynaamisesti aivan erisuuntaisia ja kokonaisuudessaan yhteismitattomia. Emme yhtään ihmettelisi, etteivät oman tuntomme, järkemme ja päämäärärationaalinen ajattelumme kuvaa eivätkä selitä mitään siitä miksi tänne vaeltavat kehitysmaalaiset eivät käyttäydy kuten mielestämme jokaisen vähänkään järkeä omaavan ihmisolennon luulisi käyttäytyvän.

Emme nyt ymmärrä ihan perustavanlaatuisia, lähtökohtaisia ja olemuksellisia kulttuurieroja. Että esimerkiksi on niin, että kehittymätön kulttuuri tarvitsee jatkuvasti vahvistettavia viholliskuvia säilyttääkseen oman sisäisen eheytensä.

Ettei ole esimerkiksi niin, että toisen posken kääntäminen toimisi "moraalin kultaisen säännön" esittämällä tavalla -- että kun toista kohtelee yvin, hänkin vastavuoroisesti kohtelee vastapuolta hyvin. On päinvastoin: kun sosiaalisesti sitovan kulttuurin kasvattia kohtelee hyvin, hän tarvitsee kaksinkertaisen annoksen vihaa säilyttääkseen oman identiteettinsä ja itsekunnioituksensa.

Strix Senex kirjoitti...

Vuonna 1620 satakunta puritaania rantautui Pohjois-Amerikkaan perustamman siirtokunnan nykyisen Massachusettsin rannikolle. Siirtolaiset saapuivat syksyllä ja ankaran talven aikana puolet siirtokunnan jäsenistä kuoli. Paikallinen intiaaniheimo lahjoitti tulijoille ruokaa ja opetti tulijoita kalastamaan, metsästämään ja viljelemään maissia. Syksyllä 1621 tulijat juhlistivat ensimmäistä sadonkorjuuta järjestämällä juhlan, johon intiaaniheimo kutsuttiin juhlavieraaksi. Tapahtumasta syntyi perinne, joka muistoa vietetään kiitospäivän nimellä.

Joidenkin vuosien kuluttua, puritaaniyhteisön vahvistuttua, he sitten ajoivat intiaanit mailtaan. Sitä ei erityisemmin muistella eikä juhlita. Moinen suhtautuminen närkästytti intiaaneja, jotka alkoivat hyökkäillä siirtolaisia vastaan. Seurasi sota, jossa Uuden-Englannin alkuperäisasukkaiden itsenäisestä elämästä tehtiin loppu, vangiksi saadulta päälliköltä katkaistiin pää ja ruumis hakattiin neljään osaan.

Yhdysvaltain kaakkoisosan heimot elivät rauhallisissa oloissa siirtolaisten kanssa ja omaksuivat hyödyllisenä pitämiään tulijoiden käytäntöjä, kävivät kauppaa ja solmivat avioliittoja. Yhdysvaltojen itsenäistyttyä laadittiin myös yhteistoimintaa, kanssakäymistä ja alkuperäiskansojen oikeuksia tukevaa lainsäädäntöä. Mutta aikaa kului, siirtolaisten määrä kasvoi ja alkuperäisväestö alkoi olla siirtolaisten tiellä. Alkoivat pakkosiirrot.

No, tästä ei kannata jatkaa. Kyllähän tämä historia on hyvinkin tuttu. Mutta opimmeko me suomalaiset tällaisena jokseenkin pienenä alkuperäiskansana tästä jotakin?

KKi kirjoitti...

Ählämille kaikki on ällähin sähläämää ählämeille. Ähläm ei oikein osaa hahmottaa työn ja hyvinvoinnin yhteyttä. Kaikki on ällähin, josta älläh sitten sählää ählämille.

Ähläm sähläm.

Bogreol kirjoitti...

Eivät he lähde partioimaan ja omia lapsiaan kurissa pitämään, kantaväestö ei hevin luovu heidän elättämisestään pelkona rasismista ja kiihottamisesta syyttäminen ja tuomiot oikeudessa. Ns. vähemmistönä maailmanlaajuisesta ummasta huolimatta heillä on vähemmistön erityiskohtelu. Jo historiasta tunnetaan, että silloin kun oikean uskon uskovat tarjosivat suvaitsevaisuutta kristityille he tarjosivat antautumissopimusta - dhimmaa - eli vääräuskoiselle lupaa omiin palvontamenoihin erilaisin rajoituksin ja alistumista jizya-veroon. Nykyisin tuo vero maksetaan tulonsiirtoina kantaväestöltä. Ei huolta seuraavan sukupolven rötöstelystä, he ylläpitävät vain totuttua ylemmyyteen perustuvaa alistamismallia hyvinvointinsa rahoittajia kohtaan.

Hyvinvoinnin rahoittaminen alkaa käydä kohta mahdottomaksi, maksajilta loppuu rahat. Amsterdamin yliopiston matemaatikko Jan H. von de Beek on laskenut, että Hollannissa käytetään vuosittain 17 mrd euroa maahanmuutosta johtuviin kuluihin, kun pelkästään asuminen ja sosiaalituet on laskettu mukaan. Professori ennustaa, että mikäli maahanmuutto Euroopan ulkopuolisista ei-länsimaalaisista maista jatkuu samaan tahtiin kuin vuodesta 2015 on jatkunut, niin ei mene kauan kun summa nousee 50 mrd:iin, mikä romuttaa hyvinvointivaltion. Tanskalaistutkimukset taas osoittavat, että maahanmuuttajat jäävät paljon useammin kuin kantaväestö elämään koko elämänsä julkisten tulonsiirtojen varaan. Saksassa 45% työttömyysetuja saavista ei ole Saksan kansalaisia. Itävallassa n. 60% työttömistä on maahanmuuttajataustaisia. Kysyn vaan, miten eurooppalaisten käy, loppuvatko sosiaaliavustukset ensiksi maksajilta ja vasta sitten etuoikeutetuilta.

QroquiusKad kirjoitti...

Siinä Käppäukon Pohdinnassa oli se perusvirhe, että siinä oletettiin kemumatujen ajattelevan kuten me.
Ne eivät ajattele kuten me.
Niden moraaliarvot ovat täydellisen erilaiset kuin meillä:
niille kunnia tarkoittaa raukkamaista pelkuruutta ja länsimaista kunniaa vastaavaa käsitettä niillä ei edes ole.

Siksi ne kasvattavat äpäränsä käyttäytymään kuten ne käyttäytyvät.
Eivät ne edes kuvittele olevansa mikään rasite millään tavalla.
Valloitusretkellä ne ovat.
Suomen yhteiskunta on vieläpä antanut vahvan todistuksen heikkoudestaan niiden edessä, kun pääministerikin tuli pokkuroimaan kuin rikki mennyt vieterilelu.

Eivätkä ne pelkää suomalaisten pinnan katkeamista.
Ei sellaisesta ole mitään merkkejä.
Jos ne perehtyvät Suomen historiaan, ne tietävät että suomalaisen pinnan katketessa tulee kapinayritys, joka epäonnistuu surkeasti.

Näin asiat valitettavasti ovat.
Suomen sisältä ei sitä voimaa tule, joka tälle laittaisi stopin.
Se tulee jostain muualta Konservatiivisen Vallankumouksen muodossa.

Eikä sellaistakaan ole näköpiirissä.

Nils. Aslak kirjoitti...

Viime kesän valheellisen rasismikohun aikaan Hesari haastatteli somalien imaamia. Tuo kivikautta edustava pelle sanoi: "Somalivanhukset pelkäävät käydä nyt kaupassa".

Ja tuo roisto imaami hyväksyy pikkutyttöjen sukuelinten silpomiset, monen vaimon pitämisen sossun rahoilla, valheelliset avioerot uuden asunnon takia,lasten lähettämisen jopa vuosiksi Somaliaan oppimaan kivikautta (mm. 15 vuotias Habiba Ali, Espoon kaupunginvaltuutetu).

Somalijärjestöt saavat valtavasti rahaa. Niiden jäsenistön nimet on usein keksitty, samat nimet kymmenissä järjestöissä ja lehtiuutisten mukaan yksikään niistä ei harrasta kirjanpitoa. Käryn käydessä uusi nimi johtoon uuteen järjestöön ja sama huijaus jatkuu loputtomiin.

Ruotsissa niitä on paljastunut valtavasti, mutta ilmeisesti meillä ei usakalleta tutkia tappouhkausten vuoksi!

Anonyymi kirjoitti...

Ählämien ylimielisyys suorastaan paistaa monien kasvoilta.

Ei niitä partioita oikein ole tälläkään puolella, valitettavasti.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Seppo Oikkonen kirjoitti:
"Että esimerkiksi on niin, että kehittymätön kulttuuri tarvitsee jatkuvasti vahvistettavia viholliskuvia säilyttääkseen oman sisäisen eheytensä."

Ilmiö esiintynee myös pienemmässä mittakaavassa. Tulee mieleen työpaikkakiusaamissattumus. Kiusattu sai lopulta potkut eli hänen tehtävänsä lopetettiin. Mitä tapahtui seuraavaksi. Yhteisö tarvitsi uuden kiusattavan ja sellaiseksi valikoitu kiusatun kanssa työasioissa tekemisissä ollut, joka saatiinkin syrjään. Johtopäätös. Ihmisyhteisöt tarvitsevat viholliskuvia. Kiusattu kiusatuksi tulemalla lujitti työyhteisöä. Se oli hänen panoksensa yhteiseksi hyväksi.

Tämä lienee ihmisen ominaisuus. Ehkä ihmislajin evoluutio suosii viholliskuvien luomista ja vahvistamista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Suhoselle, Juha Kivelälle, Seppo Oikkoselle, Strix Senexille, KKi:lle, Bogreolille, Qroquius Kadille, Nils. Aslakille, Tapsalle vaan ja Anolle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistänne. Noin yleensä voi todeta että kahden toisiinsa totaalisesti sopimattoman kulttuurin pakottaminen samaan valtioon on järjenvastaista, vahingollista ja vaarallista.

Erikseen QK:lle: Totta kai minä tiedän, etteivät ne ajattele niin kuin me. Mutta saahan sitä ihminen tuumailla.

Joppos123 kirjoitti...

Ählämit ja kasipallot elävät maailmantappiin veronmaksajien rahoilla koska ihmisoikeudet. Tyttöhallitus huomasi vallassaollessaan jo, että rahat loppuvat vääjäämättömästi ja keksivät siihen ratkaisun. Sosialisoidaan eläkerahastot.
Onneksi ei mennyt läpi.
Niistäkin rahoista puolet olisivat menneet etelänvetelien tukiin ja loput muihin kankkulankaivoihin. Ihan vaan siksi,että maailman paras ja liian seksikäs sariini voi nyt patsastella maailman kerman seassa. Samalla voi samariini näytellä keskisormea äänestäjilleen ja huudella " vitun tyhmät naudat, näin oikea sosialisti elää ja porskuttaa".

Anonyymi kirjoitti...

Tytöt niin kovin tykkäävät ählätä suklaasimmu sählämeiden kanssa puikulapäiden räpin rapatessa tahtia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Osuvia huomioita. Ja se Marinhan oli oikea sattuman sanelema bimbo josta tuli vahingossa pääministeri ja sen jälkeen jumalatar valtamedialle.

Ano: Ainakin osa tytöistä. Onneksi ei kuitenkaan läheskään kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi valtamedia kannattaa maahanmuuttoa? Vastaus: Se Mm on lisännyt huumeiden tarjontaa 2000-luvulla. Huumeidenkäytöllä on suora yhteys omaisuus- ja väkivaltarikollisuuden kasvuun. Se tuottaa lööppimateriaalia eli liikevaihtoa iltapäivälehdille. Raha ei haise. Monikultturisteilla on verta käsissään.