keskiviikko 22. marraskuuta 2017

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA LXXXVIII

1. Hippien kapina Helsingissä

Helsingin kaupunginhallitus sitten meni ja teki päätöksen jonka mukaan kaikille laittomasti maassa oleskeleville taataan oikeus maksuttomiin:
                                    
– lääkkeisiin
– majoitukseen
– ruokaan
– sairauksien hoitoon ja seurantaan
– rokotuksiin
– hammashoitoon
– raskaana oleville ja pienten lasten perheille pidempikestoisen majoitukseen
– apuun löytämään väyliä pois paperittomuudesta
– oikeudelliseen neuvontaan
– mielenterveyspalveluihin
– toimeentulotuen lisäämiseen.

Helsingissä päättävässä asemassa jostain syystä olevat hipit ovat vissiin säikähtäneet sitä, että valtio on ihan oikeasti häätänyt muutaman laittomasti maassa oleskelevan turvapaikkainterreilaajan pois maastamme joten hippivaltuusto sitten vastaiskuna meni ja komeasti romutti koko suomalaisen turvapaikkajärjestelmän. Onhan jatkossa ihan yksi lysti saako laittomasti maassaoleskeleva hylsyn sillä hän voi aina muuttaa Helsinkiin. Jos pääkanisteri Sipilän vuonna 2015 suorittama kämpän lupaaminen oli sisäänheittotuote, niin tämä päivitetty helsinkiläinen hulluus on oikea kaikkien sisäänheittotuotteitten äiti.

Mainitaan erikseen vielä kohta ”oikeus löytämään väyliä pois paperittomuudesta”. Eli toisin sanoen saada oikeus notkua maassa loputtomiin vaikka viranomainen olisi jo päättänyt, että tyypillä ei ole notkumisoikeutta eikä mitään perustetta notkumiselleen. Näyttää siltä, että Helsingin poliittinen  hippijohto on päättänyt, että heillä on voimassa aivan ikiomat lait. Ja niinhän heillä onkin. Valitettavasti.

Lisäksi kaupunginhallitus päätti, että ettei haittamaahanmuuttajien tulva vaan millään muotoa pääsisi pienenemään, niin edellä mainittuja laittomille suunnattuja palveluja tulee mainostaa kaupungin internet-sivuilla mm. arabiaksi, somaliksi, bulgariaksi ja romaniaksi. Tieto tästä päätöksestä on taatusti tällä hetkellä levinnyt eräisiinkiin arabimaihin samoin kuin Somaliaan joten helsinkiläiset veronmaksajat varmasti kiittävät kauniisti tästä esityksestä joka mitä varmimmin juntataan myös valtuustossa läpi.

Hotellin respassa ei sinänsä uskota mihinkään varsinaiseen kulttuurimarxistien salaliittoon Suomen tuhoamiseksi jatkuvasti lisääntyvällä haittamaahanmuuttajamäärällä. Kyseessä lienee vaan liian suuri joukko väärään paikkaan yhtä aikaa kerääntyneitä ihmisiä jotka ovat korvanneet jo valmiiksi olemattoman ajattelukykynsä päähänsyötetyllä utopialla ja joilla yhteen- ja vähennyslasku on jäänyt tyystin opettelematta. Ja jotka ovat löytäneet samanlaiset ihmiset jotka ovat äänestäneet heidät valtaan. Helsingissähän se onnistuu.

Hipit eivät sinänsä olisi vaarallisia jos ne malttaisivat pysyä itselleen omimmassa viitekehyksessä eli 1960-luvun San Fransiscossa ja ennen kaikkea jäädä sinne. Tällaisen pienen pohjoisen maan päättävissä asemissa ne vastaavat vaarallisuudessaan hampaisiin asti aseistettua jalkaväkiprikaatia.


2. Naisviha tuomion kovennusperusteeksi

Normaalisti jalkovälihärpäkkeestään ja sen toiminnasta & aktiviteeteista avautuva ajatusten umpilampi Rosa Meriläinen on näemmä huomannut ettei hänen naamansa ole ollut muutamaan päivään mediassa ja sehän saa tietysti itseään täynnä olevan tiedostavan yksilön tuumimaan että olenksmää enää olemassa ensinkään. Todistaakseen itselleen olevansa olemassa hän lähtee ominpäin muuttamaan rikoslakia ja saa komppia kahdelta muulta vittuvirkatun hahmon ritarilta eli Saara Särmältä ja Johanna Vehkoolta. He vaativat, että ”sukupuoli tulee lisätä rikoslakiin viharikosten koventamisperusteeksi”. Tosin vain naissukupuoli, sillä asiaa täsmennetään:

Nykytilanteessa naisiin ja naisoletettuihin kohdistuva sukupuolittunut verkkoviha jää usein tutkimatta, koska sukupuoli ei ole rikoslain mukainen koventamisperuste.

Jostain syystä puolestaan miesvihaa ei tarvitse ajatushautomo Vi… siis totanoin Hatun mukaan erikseen mainita rikoslaissa. Suomessahan on se ilmiö, että jos jotain asiaa vaaditaan tiedostavasta ja erityisesti naisoletetusta suunnasta, niin se hyvin herkkään menee läpi. Hotellin respassa mietitään, että kuinka tää touhu sitten jatkossa oikein menisi? Ehkä näin:

1. Ajatushautomo Vi… siis totanoin Hatun jäsen pieksää netissä äärifeminististä turpavärkkiään.

2. Joku miespuolinen henkilö kommentoi että olipa aika tyhmää settiä ja vielä kaiken lisäksi perustelee kommenttinsa.

3. Ajatushautomon jäsen hattuuntuu ja tekee rikosilmoituksen naisvihasta.

4. Käräjäoikeus räpsäyttää miehelle joko sakkoja tai ehdollisen vankeustuomion ja perustelee tuomiotaan: ”Logiikalla tai niin sanotuilla järkiperusteluilla ei ole todellista merkitystä feminististä kysymyksistä käytävässä keskustelussa. Jos feministi tuntee olevan naisvihan kohde, niin tunne riittää ja hän on naisvihan kohde. Miehen kohdalla tämä logiikka ei päde, sillä keskimääräinen mies on feministiä huomattavasti loogisempi olento. Tämän vuoksi triggeröitynyt feministi tarvitsee miestä enemmän lain suojaa”.

Laitetaanpa vielä kakkoskohdan loppuun hieman Ajatusvittumo Hatun toimintaa:

Ajatushautomon tiedotteen mukaan Helsingissä järjestetään kuluvan viikon torstaina kiroiluiltama.

- Kiroiluiltama kävi valloittamassa Brysselin ja palaa nyt kotikonnuilleen helvetin Helsinkiin!

Esikiroilijoiksi ovat lupautuneet muun muassa Maryan Abdulkarim, Hanna Huumonen, Anni Saastamoinen ja standup-koomikko Javiera Marchant Aedo.

- Kirosana on vapaa! Tule purkamaan patriarkaatin aiheuttamat paineet muiden feministien seurassa!, Hatun johtajat kehottavat.

Hotellin respassa muistetaan, että meidät kasvatettiin aikanaan siihen ajatukseen että kirosanat ovat voimasanoja ja niitten teho mitätöityy jos niitä viljellään ylenmäärin.


3. LGBTQTiiTyy-propagandaa pikkulapsille

Yksi Suomen tärkeimmistä tiedonvälityskanavista eli PT-Media kertoo jatkuvasti siitä, mitä Ruotsissa tapahtuu. Niin kuin tiedetään, Ruotsi on tekemässä Jim Jonesin kultin jalanjäljissä kansallista itsemurhaa ja   valitsemallaan tiellä muutaman askeleen edellä Suomea, tosin luonnollisesti meidän nilkit painaa riemurinnoin perässä. Tuorein uutinen oli se, että Ruotsissa on nyt sitten julkaistu transseksuaalinen kuvakirja joka on suunnattu pikkulapsille:


Siteerataan PT-Mediaa:

Lundin yliopiston lehtori Susanne Pelger on lanseerannut kuvakirjan pienimmille lapsille. Kirjan aiheena on transseksualisuus.

Kirjassa esitellään mm. hevonen, joka haluaakin olla koira ja koiran isäntä, joka haluaa pukeutua leninkiin. Kirjailija kertoo SVT:lle, että hän toivoo lasten oppivan jo hyvin nuorina, että he voivat olla mitä haluavat.

Pelger kertoo, että hän haluaa lasten tietävän jo nuorena, että esimerkiksi pukuun pukeutunut mies voi työpäivän päätteeksi pukeutua leninkiin ja punata huuliaan, kuten kirjassakin tehdään. Kirjan nimi on Hevonen ja isäntä. (Hästen och husse) Kirjassa on kieltämättä käytetty mielikuvitusta. Isännän kotona asuu hevonen, joka haluaa olla koira ja kulkee siksi koiran panta kaulassa. Hevonen jahtaa kissoja ja tykkää järsiä luita kuin koira konsanaan.

– Ja niin sen pitääkin olla. Kaikki eivät ole joko poikia tai tyttöjä, Susanne Pelger kertoo.

Hotellin respassa herää yksi ainoa kysymys.

Miksi?

Eikö lapset saisi olla lapsia? Ei tuo touhu ole lähtöisin lapsista, vaan aikuisista jotka haluavat syöttää lapsille ajatuksiaan joita pitävät niin, niin kiduttavan oikeina. Ajatuksia jonka mukaan jos yksi kymmenestä tuhannesta on joku, niin niitten 9.999:n tulee vakavasti harkita ajatusta että hekin ovat sitä jotakin.

Ja eikös muuten tuo leninkiin pukeutuva mies ole vain esimerkki tietystä fetisismistä eikä mistään lääketieteellisestä tilasta?


4. Äitiyspakkauksen nimi vaihtoon

Tulipahan sitten törmättyä Ylen sivuilla tiettyyn uutiseen. Jaa miksikö hotellin respassa seurataan Ylen sivuja? No, siksi että Ylen pääsivun kautta täällä mennään Ylen teksti-tv:n sivuille ja katsotaan viime yön NHL-tulokset. Jotain vastinetta sille Yle-verolle sentään. Vaan mikä oli sitten sen uutisen sisältö? No, äitiyspakkauksen nimi halutaan vaihtaa. Jaa miksi? Antaa Ylen kertoa:

Äitiyspakkauksen nimi vaihtoon syrjivyyden takia? Tuleva perheministeri kannattaa muutosta

Äitiyspakkauksen nykyinen nimi toistaa vanhentunutta mielikuvaa vauvan hoidon ja kotitöiden kuulumisesta vain äidille. Isät huomioiva nimi vaatisi muutosta lakiin.

No niin. Jonkunhan tämäkin piti keksiä. Näin äkkiseltään – täällä kouluttamattoman väestönosan keskuudessa – nimi äitiyspakkaus sopii aivan hyvin ihan sen yksinkertaisen syyn takia että äitihän se on se, joka sen lapsen synnyttää. Tosin kohta puoleen käsittääkseni eräs miehen henkilötunnuksella mutta naisen värkeillä varustettu jotakinoletettu on synnyttämässä lapsen. Nähtävästi tässäkin noudatetaan sitä hyväksi havaittua kaavaa että jos yksi ihminen kymmenestä tuhannesta vetää tiedostavat herneet nenäänsä niin asia pitää hoitaa juuri sen yhden ihmisen henkisen pipin mukaan. Muitten mielipidettä kysymättä.

Juteltiin asiasta rakkaan rouvani Ylvan kanssa saunassa ja todettiin, että uusitun äitiyspakkauksen nimi ei voi olla esim. perhepakkaus tai vanhempainpakkaus. Jaa miksikö? No totta munassahan se nimitys taas puolestaan syrjii yksinhuoltajaäitejä ja saattaa heidät (sen 1 / 10.000 näkemyksen mukaan) syrjittyyn asemaan kun hänellä ei olekaan sitä miestä. Jolloin täytyy tietenkin palata äitiyspakkaukseen joka sekään ei käy. Päädyttiin Ylvan kanssa siihen, että uusi nimitys tulee todennäköisesti olemaan tulevan perheministerin ehdottama vauvapakkaus tai sitten vauvaoletuspakkaus. Kunnes joku triggeröityy siitäkin. Ja sehän tapahtuu aivan varmasti. Uskokaa huviksenne. Jos triggeröityminen olisi palavaa polttoainetta, niin Suomen ei tarvitsisi ostaa muualta tippaakaan öljyä.

Elämme hulluja aikoja. Kautta Teutateksen. Kautta Belenoksen.


38 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tere õhtust Ykä!

Joo, olen Obelixin kanssa samaa mieltä, "jotain" mätää on nyt EU:ssa eikä se jää ihan noiden moraalisääntöjeen suhteen (hollanniksi "rare jongens, de romeinen"). Näin überfemmareiden älynväläysten suhteen, niin tämä kaveri on linkittänyt suht'koht rankkaa kuvausta feministien "taideteoksista". Mulle olisi kyl ihan riittänyt Picasson tai Dalin surrealistiset teokset, mutta noi ampuvat jo "hiukan" pitemmälle yli parodiahorisontin. Vai että ihan kuukautisverta, voihan vinetto!?

Taitavat suomalaiset v*tunvirkkaaja"-daamit jo jäädä toiseksi ja näyttää ihan järkeviltä tyypeiltä, hellurei!? Eipä siinä mitään, pankaapas noista "saavutuksista" paremmaksi! Yllytän teitä arvon feministit, ja mitä enemmän vaahtoatte, sitä vähemmän uskon teitä eli painukaa jo sinne kumpujen öihin. Danke - Gracias - Grazie - Tack så mycket - Spasiba - Kiitos - teette jo sillä ihan suuren palveluksen yhteis- ja ihmiskunnalle. Osaan jo ilman überfeminismiä, kuinka kohdella naista silleen nätisti, sivistyneesti & hellästi.

Sitä kutsutaan kotikasvatukseksi, toisen kunnioittamiseksi ja sivistykseksi. Miten äijällä voi k*rpä seistä kun hän raiskaa naisen, joka ei ole suostuvainen keskinäiseen ilonpitoon ja laittaa hanttiin? Tätä olen jo monta kertaa pohdiskellut mielessäni, et miten voi? Jos voi, niin silloin pitää miehen päässä olla jotain vikaa ja paljon....

- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Niin, Ykä,
nämä kaljupäiset uutishavaintosi voi nähdä useammallakin metaforalla. Vaikka niin, että huomautat, että yhteisen huushollimme vesikatto vuotaa, pitäis varmaan paikata. Tai niin, että perkele, kattohuovat, pikimassat ja tikkaatkin on nyysitty, milläs paikkaat? Tai niinkin, että rivitaloyhtiön isännöitsijä jopa kieltää paikkauksen. Tai vieläpä siten, että isännöitsijäyhtiön jampat perkeleet käyvät tahallaan puhkomaan reikiä vesikattoon.

Helsingin kunnan (kuntalain mukaanhan se on kunta siinä kuin vaikkapa Ranua) päätös herättää kysymyksen, että mitäs ne ovat tähän touhuun budjetoineet? Tähän aikaan kun kunnissa tapaa olla talousarvioiden vahvistamisen aika. Mahtoiko mennä menoarvio tämän suhteen ihan kohdalleen? Ja mitenkäs paljon siitä oletetaan lankeavan helsinkiläisten ihmisten ja firmojen kontolle, ja kuinka paljon meidän muiden, siis valtion, piikkiin? En nyt väitä, että poromestari Vapaasuoli olisi täysillä ollut esityksen kannalla, mutta arvioin hänen pitävän tiukasti omiensa puolta yhteiskuntasuhteillaan. Paljonko hän siis pystyy kiristämään saman puolueen matemaattisesti vajaasuoritteiselta valtionvarainministeriltä lisärahoitusta tähän paskaan?

Vittu haisee hyvälle - Rosan esitykseen on huomautettava, että samankaltainen koventamisperuste on ollut olemassa jo keskiajan kaupunkilaissa. Kaupunki on voinut joksikin aikaa julistaa "naisrauhan", jolloin naisiin kohdistuvat raiskaukset ja niiden yritykset, ja muut ruumiilliset väkivallanteot ovat olleet koventamisperusteita. Näitä rauhoja käsittääkseni julistettiin satamakaupungeissa etenkin silloin, kun sinne saapui joku isompi kauppa- tai sotalaivasto puutteessa olevine miehistöineen. Rosan esitys kuitenkin koskee teon motiiveja, ja vaatii tuekseen blankona määritettävän skaalan. Tarkoittaa sitä, että jos esim. valkoinen heterojannu sattuu sanallisesti nälvimään riittävän tietoista naisoletettua, on hän automaattisesti olemuksensa perusteella koventamisperusteen alainen. Jokseenkin kyseenalaista, noin klassisen oikeuskäsityksen perusteella.

Ruotsalaisten lasten henkiseen tuhoamiseen tähtäävästä kuvakirjasta on ihan pakko nillittää: talossa oli ennen muinoin hevonen ihan sen hevoisuuden tähden. Sen tehtävä oli vetää kuormia ja työkoneita kuten äkeitä ja kyntöauroja. Tähän touhuun hevonen on paljon parempi kuin koira, joiden eräät rodut toki pystyvät valjakoissa ahkoita vetämään. Koiran paikan täyttääkseen hevosen olisi pystyttävä ketterästi toimimaan talon vahtina, ja vielä liikkua sutjakasti metsässä, sekä löytää ja haukkua linnut ja näädät. Voi olla pollelle tekemistä. Ja niissä kyntöhommissa hame ei muuten ole ihan toimiva asuste. Jatkosodan aikana monet naiset joutuivat kyntöhommiin, ja useimmat tietääkseni opettelivat käyttämään housuja, vaikka sitä häpesivätkin. Vaahteramäen Eemelin aikaan sijoitettu LGTBQ_TiiTyy-talo on siis realistisesti arvioiden täysi mahdottomuus. Miksi historiallista mahdottomuutta pitää tunkea avuttomien lasten kurkkuun?

Kelan nimittelyhomma on samaa sarjaa kuin kaikki muukin nimien ja kirjallisten teosten korjaileminen. Oletetaan jonkun loukkaantuvan ennen kuin yhtään merkkiä loukkaantumisesta edes ilmaistaan. Yhteiskunta, joka häpeää biologista ja kulttuurista historiaansa, ei voi elää sataa vuotta pitempään. Yhteiskunta, joka kieltää äitiyden, ihmiselämän vahvimman instituution, nimen, ei oikeastaan ansaitse edes viittä vuotta elinaikaa.

Terv. Achtung

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ehdotan "Äitiyspakkaus"
Ehdotan myös muutoksia sisältöön: Kaikkiin vaatekappaleisiin sateenkaarivärit (nyt vain parissa), collegehaalarin liitteeksi todistus insinöörin tutkinnosta (laminoituna, myytävissä), hygieniapakkaukseen liukuvoidetta (mustaa Tummelia) litra (nyt vain 100 ml), kondomeja 120 kpl (nyt vain 6 kpl) sateenkaariväreissä (käytetään ilmapalloina makuuympäristön koristeluun), Ensikirja eli Lystileikit Vauvan Kanssa myös arabienkielisenä (kuvitettuna monikulttuurisesti).

Vain mielikuvitus rajana; kulttuurinrikastajat saavat itse määrätä pakkauksen sisällön, kotiinkuljetus. Myös lapsettomille yksinäisille/pareille-monille heille sopivalla sisällöllä.
http://www.kela.fi/aitiyspakkaus

Monikulttuurisuus on raiskaus! Hei me rienataan näillä!

Jos joku ei ole vielä sattunut tutustumaan: https://uusivaihtoehto.co/
Sieltä kaappaus: *Olemme saaneet paljon palautetta viime aikoina. Lähinnä "haistakaa vittu".* (Kohde Tsadi)

Anonyymi kirjoitti...

Hulluja nuo jotka ottavat vakavasti kaikenmaailman hihhuleiden aivopierut.

Olavi Koskela kirjoitti...

Oletettavasti tuon kaupunginhallituksen päätösehdotuksen taustalla on perustuslain ongelmallinen 'jokainen', jota ei täsmennetä esim sosiaaliturvapykälässä 19. Tulkinnastahan väännettiin kättä silloin syksyllä 2015, mutta eipä siitä selvyyttä saatu lopultakaan. Tottahan se on, että täsmentämättömänä tuo sana tarkoittaa kaikkia maailman ihmisiä, tai vähintäänkin kaikkia täällä oleskelevia kansalaisuudesta, laillisuudesta tai mistään muustakaan riippumatta. Toivoa kyllä sopii, että valtuusto ottaa järjen käteensä päätöstä tehdessään.

Anonyymi kirjoitti...

Miten minusta vaikuttaa siltä, että tuota sjw-shittiä tunkee eetteriin kiihtyvällä vauhdilla. Nyt todellisuudesta irronneita tai muuten älyvapaita esityksiä tuntuu tulevan lähes päivittäin. Tulkitsen havaintoa siten, että sjwt (+muut titityyt) jatkavat todellisuudesta erkaantumista ja kiihtyvä vyörytys on (epätoivoista )yritystä pakottaa todellisuus unelmaksi.

Ilokseni olen ollut havaitsevanani, että yhä useampi ihminen on herännyt tajuamaan miten sekaisin unelmaihmiset ovat. Jos herääminen jatkuu, ei unelman kulisseja saa pysymään pystyssä muulla kuin väkivallalla tai sen uhalla.

Mutta mutta, ei tätä vielä ole taputeltu. Vaikka unelmointi loppuisi tänään, menee osa tuhosta eteenpäin pelkällä inertialla. Jo syntyneiden vaurioiden korjaaminenkin ottaa aikansa.

Kissamies kirjoitti...

Hulluus laukkaa eteenpäin yhä kiihtyvällä vauhdilla, kautta Eponan. Yleisen maailmanparantamisen lisäksi Helsingin kaupunginhallituksen motiivina lienee ne älyttömät metropolihaaveet, jotka olisi tarkoitus toteuttaa pääosin maahanmuutolla. Nuo muut ovat sen verran jokapäiväistä meininkiä länsimaissa, että en turtumiseni takia jaksa ottaa kierroksia, vaikka syytä olisi.

Anonyymi kirjoitti...

No,juu... täällä metsämaan ja vaimojen hakkaamisen sekä insestin kyllästämällä kehä 3:n ulkopuolella pitäisi oikeasti alkaa pohtimaan Helsingin eristämistä muusta Suomesta. Alkaa tämä jo semmosta settiä olemaan

Anonyymi kirjoitti...

Rajat kiinni. Helsingissä ettei helsinkiläiset pääse muuta Suomea rikastuttamaan.
t. Huru-ukko

Zones kirjoitti...

Epäkohtien määrä on valtava mutta onneksi yhteiskuntamme pystyy ylläpitämään epäkohtatarkkailijoita, jotka itseään säästämättä tuovat esille pienimmätkin vääristymät. Olen huomannut tapahtumien kommentoinnin olevan erittäin vaikeaa, oman ajatusmaailman pohjautuessa logiikkaan ja realismiin, ja täysin todellisuudesta irrallaan olevista saduista keskusteleminen tuntuu niin absurdilta, etten sitä juurikaan enää harrasta.

Ensimmäinen kohta kuitenkin vaatii yhden kysymyksen, johon ei koskaan tulla saamaan järkevää vastausta: miksi kaikille helsinkiläisille ei taata oikeutta maksuttomiin:
– lääkkeisiin
– majoitukseen
– ruokaan
– sairauksien hoitoon ja seurantaan
– rokotuksiin
– hammashoitoon
– raskaana oleville ja pienten lasten perheille pidempikestoisen majoitukseen
– apuun löytämään väyliä pois paperittomuudesta
– oikeudelliseen neuvontaan
– mielenterveyspalveluihin
– toimeentulotuen lisäämiseen

Miksi vain laittomasti maassa olevilla on oikeus maksuttomaan elämään helsinkiläisten kustannuksella?

Anonyymi kirjoitti...

Eikö tonne kiroiluiltaan vois mennä ihan piruuttaan kiroamaan feminismin alimpaan helvettiin ja kattoa, miten äijän käy.

Okei, ei vakavissaan, en kehota ketään itsetuhoiseen käyttäytymiseen.

Jarkko Seppänen kirjoitti...

Terve Ykä,
Tuo äitiyspakkaus nimi on kieltämättä hankala muuttaa kaikkia miellyttävään muotoon, mutta yksi vaihtoehto olisi "Taloudellinen jälkiehkäisypakkaus". Tai sitten "Itsensä määrittämiseen toistaiseksi kykenemättömän yksilön starttipaketti".

Lemminkäinen kirjoitti...

Toinen kirja (vielä julkaisematon) kertoo että Husse muutti Pållen luokse talliin koska Hussen muija oli aamupäivällä kiroileva femakko, päivällä helikopteri ja illalla tiukka lesta. Husse ei saanut katsoa teeveetä illalla eikä ottaa napsuja, eikä myöskään kiroilla. Husse katsoi teeveetä Pållen kanssa tallissa, otti napsuja, kiroili ja nautti elämästä. Husse ja Pålle katsoivat usein myös luonnonohjelmia ja Pållesta alkoi tuntua siltä että hän on tiikeri. Pålle sai yleensä kuljeksia vapaana talon lähettyvillä koska talo oli ympäröity aidalla. Husse lähti lähimpään kaupunkiin hakemaan viinalastia ja päästi Pållen ulos tallista. Takaisin tullessaan Husse oli ihmeissään kun ei kuullut mitään ääniä talosta eikä talon pihasta. Pihalla kävellessään Husse huomasi mitä oli tapahtunut. Entinen Pålle ja nykyinen Tiikeri oli tehnyt selvää jälkeä talon asukkaista ja eläimistä.

Anonyymi kirjoitti...

Morjens pitkästä aikaa, Ykä. En ole pitkään aikaan kommentoinut, koska muut kommentoijat ovat sanoneet kaiken mitä minulla oli sanottavaa, ja papukaijan leikkiminen on yksinkertaisesti tylsää. Mutta asiaan:

Tuo Hell-Sin-Killin päätös on kyllä typerimmästä päästä koko monikulttuurisuushäslääjien aivopieruista, joita on kyllä ennenkin nähty, kuultu, luettu ja kirottu. Jos se menee vielä kaupunginhallituksesta läpi, niin sitten ollaan kumma kyllä kusessa... Paitsi: Jos kunta tekee päätöksen, joka on ristiriidassa valtakunnan lain kanssa, niin valtakunnanlaki voittaa. Eli nyt pitäisi ilmeisesti ruveta kantelemaan oikeuskanslerille ja kysyä että onko tuo päätös nykyisen ulkomaalaislain ja -säädösten mukainen. Tyhmää touhua silti.

Sitten muihin aiheisiin: Tuossa yksi kerta kun kaverini kanssa saunottiin ja juotiin Tsuhnan Kostoa ja pari kopsua Korpirojua, niin mietittiin ihan tosissaan, mitä monikulttuuri todellisuudessa on. Esimerkkinä toimi meille molemmille tuttu Kontulan kaupunginosa Helsingissä. 15v sitten Kontula oli hyvinkin monikulttuurinen mesta, sieltä löytyi pottunokkien lisäksi virolaisia, venäläisiä, thaikkuja, kiinalaisia, vietnamilaisia, mustalaisia, somaleja, lähi-itäläisiä ja ties vaikka keitä. Nykyään ne pottunokat, joilla on ollut mahdollista muuttaa pois, ovat muuttaneet pois. Perässä lähtivät kauko-itäläiset ja länsi-afrikkalaiset. Nyt Kontulan ostarilla käydessä saa laskea yhden käden sormin vastaantulevat pottunokat ja niistäkin puolet ovat keskenkasvuisia jotka liikkuvat monietnisissä nurisoporukoissa. Kuppiloita on suljettu, ja tilalle tullut halal-lihakauppoja. Biljardisali lähti ja tilalla on nykyään moskeija. McDonald's lähti, tilalle tuli syyrialainen raivntola. Kaikki pankit sulkivat konttorinsa ja tilalle tuli luoja ties mitä. Viime laskennassa HS:n mukaan Kontulan väestöstä oli n. 30% maahanmuuttajataustaisia. Eli nykyisin itäisessä helsingissä ei ole enää monikulttuuria vaan monokulttuuri, ja se ei ole suomalainen kulttuuri.

Päätä särkee...

--Madri

Anonyymi kirjoitti...

”Niin kuin tiedetään, Ruotsi on tekemässä Jim Jonesin kultin jalanjäljissä kansallista itsemurhaa ja valitsemallaan tiellä muutaman askeleen edellä Suomea, tosin luonnollisesti meidän nilkit painaa riemurinnoin perässä.”

Tervahaudalla ei liene pohjaa. Toisin sanoen, aina kun luulee jo nähneensä lopullisen pohjanoteerauksen, niin joku menee ja laittaa vielä pahemmaksi. Arvostamani prof. Vihavainen kirjoittikin taannoin, nykyisen ”emansipaation” peruslähtökohtana on se, että ”saanemme odottaa vain perversioiden vapauttamista ja edistämistä samaan aikaan kun normaali miesoletettu saa toimia paremmiston sylkykuppina ja rankaisuvaatimusten kohteena.”

http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2017/11/sydametttomyyden-merkitys.html

Asia erikseen sitten, milloinkahan jo perversion käsitekin tullaan kriminalisoimaan, tuskinpa siihen pitkää aikaa menee. Tavoitteena kai sitten on jonkinlainen iänkaikkisesti jatkuva heinäsirkkojen juhla, josta ”muurahaiset” pysykööt loitolla (paitsi kun tulee kyse laskujen maksamisesta ja jälkien siivoamisesta). Vaan ainakin mitä toisinaan lueskelemastani Sametti-blogista olen voinut päätellä, ei jokin transsukupuolisuus todellakaan ole mikään karnevalismin aihe, vaan vakavaa kärsimystä tuottava rasite henkilölle, joka ei itse ole voinut osaansa valita ja joutuu kantamaan kyseistä taakkaa vasten tahtoaan. No, voimia ja pärjäämistä myös hänelle kumminkin.

Saas muuten nähdä, tullaankohan tuota ruotsalaista ”muumikirjaa” luettamaan myös muillekin kuin etnisesti taantumukselliseen väestönosaan kuuluvien lapsille…

” Nykytilanteessa naisiin ja naisoletettuihin kohdistuva sukupuolittunut verkkoviha jää usein tutkimatta, koska sukupuoli ei ole rikoslain mukainen koventamisperuste.”

Kaikillehan lienee sitten jo lähtökohtaisesti selvää sekin, että tuo naisvihan nojalla vaadittu koventamisperuste koskee ainoastaan uhripääomaa™ vailla olevia miesoletettuja, joten edistyksellisen taustan omaavat tahot (myös ja erityisesti ne ko. ryhmään kuuluvat miesoletetut) saavat luonnollisesti jatkaa omia viha…siis eikun voimaantumispuheitaan kuten tähänkin saakka.

Ja niin muuten, Stadingradin valtuuston seuraavaa edistyksellistä läpimurtoa odotellessa:

http://mediaseuranta.blogspot.fi/2017/11/helsingin-sanomat-paatos-helsingin.html

-J.Edgar-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist, Achtungille, Veijo Hoikalle, Jollekin Toiselle, Olavi Koskelalle, Ano1:lle, Kissamiehelle, Ano2:lle, Huru-ukolle, Zonesille, Ano3:lle, Jarkko Seppäselle, Lemminkäiselle, Madrille ja J.Edgarille & kiitos kommenteistanne.

Nuo kohdat 2, 3 ja 4 lähinnä kuvaavat yleistä feministi- yms. hölmöilyä. Kohta 1 on vaarallisin ja sen tiimoilta voisi muistuttaa että on hyvinkin mahdollista että seuraava hallitus on vihervasemmistolainen. Silloin tuo helsinkiläistyyppinen vääristyneen hoivavietin toisten kustannuksella tyydyttäminen koskee sitten koko valtakuntaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaliforniassa 60-luvun hipit viestivät rauhan ja rakkauden sanomaa kukka korvan takana ja tukevassa huumepöllyssä. Meillä lestadiolainen pääministeri esittää rauhan ja rakkauden uskonnon lukutaitoa ihan selvin päin ja kysymys ei todellakaan ole hipeistä.

Helsingin kaupunginhallitus sen sijaan pyyhkii Suomen lailla takapuolensa ja vetää vessasta alas tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden. Yhteistä hipeillä ja nykyisillä päättäjillä tuntuu olevan se, että eletään hetkessä eikä huolta huomisesta ole. Ko. esitys on niin pöyristyttävä, että jos läpi menee kaupunginvaltuustossa, ei voi kuin taas kerran todeta, että autuaita ovat puupäät, koska he pysyvät pinnalla.

Muitakin puupäisiä ajatuksia Ykä oli listannut ja nykyään tuntuu, että jokaiselle päivälle on omansa eli aivopierut ovat ehtymätön luonnonvara. Löytyisipä Suomesta samanlainen määrä työllistäviä innovaatioita, niin työttömyys olisi hetkessä historiaa.

Rouva Ano (täällä taas, mutta lyhyesti...)
Anonyymi kirjoitti...

Käsittämättömiä ovat oikeuden tuomiotkin. 23 vuotias Juusud Muhamed Abbud raiskaa 10 vuotiaan tytön. Ei tuomita raiskauksesta koska ei ole näyttöä siitä, että 10 vuotias olisi vastustanut. Tuomaritkin ovat menettäneet järkensä.

Anonyymi kirjoitti...

Oikestaan kun yrittää ajatella tuota tulevaa helsinkiä maailmankaikkeuden sosiaalitoimistona, voisi todella toivoa sen tapahtuvan koska... Montako kuukautta menisi aikaa siihen kun ällöttävien kantis valkonaamojen viimeisetkin eurosentit on lahjoitettu uus-helsinkiläisille koneinsinööreille.

Helsingistä pitäisi mitä pikemmin perustaa itsehallinnollinen erikoistalousalue johon suomen valtio ei lappaisi rahaa tai muutenkaan koskisi pitkällä tikullakaan. Aivopieruja päästelevät vihertävänpunaisetvasurit voisivat silloin ihan itse omin pikku kätösin virkata vitusta rahat vuohennus.. eiku juuri 16 vuotta täyttäneelle 46 vuotiaalle bulgarian somali arabin kultahampaisiin.

Äitiyspakkaus ei missään nimessä saa olla äitiyspakkaus nimellä. Parempi ja poliittisesti korrektimpi "Kasvattajahenkilön vauvahenkilö ensituote avustus".

Becker kirjoitti...

Blogin pitäjällä on sen verran kova tahti ettei meinaa perässä pysyä. Tuohon edelliseen aiheeseen on todettava että kylläpä meni läheltä ja maisemat sekä henkilöt olivat niin tutun tuntuisia. Ja henkinen kuvaus on aivan spot-on. Tuo skenario oli aika mielenkiintoinen ja tulevaisuudessa ehkä mahdollinen. Ruotsalaiset ovat nyt jo täysiä dhimmejä, yksi syy miksi paikalliset muslimit vihaavat ruotsalaisia on juuri kanta-asukkaiden totaalinen munattomuus. Enkä oikein jaksa edes uskoa vaalien muuttavan tilannetta. Paikallinen Nya Moderaterna (Kokoomus) on saanut uuden johtajan, joka on jo nyt nostanut puolueen toiseksi suurimmaksi SD:n ohitse käyttämällä retoriikassaan SD:n esittämiä vaatimuksia. Tuolla tuotiin esille miten vaikeata on paikallisten kanssa keskustelu, että kun määrätyistä aiheista avaa, niin vastapuoli menee vaikean näköiseksi ja hiljenee. Vääristä mielipiteistä voi olla työpaikan menetys. Ensimmäiset kolme tuntia hurrien kanssa jaksaa jaaritella säästä, mutta entäs sitten, ruuanlaitosta ehkä tai viimeisimmästä thaimaan lomasta. Mulla on hyvä neuvo. Ottakaa vaikkapa aiheeksi että "minusta tuntuu että olen väärässä ruumiissa", niin jo jumaliste alkoi innostunut puhensorina täyttää salin.
Tää Ykän juttu pitäisi kyllä kääntää toiselle kotimaiselle ja tuoda jollakin palstalla Ruotsissa esiin. Se ei varmaankaan ole mikään ogelma, niitä blogeja kyllä löytyy.

Castorille toteaisin, että minä näen täällä sekä suomalaiset ja ruotsalaiset kanavat ja lehdet. Ja siinä onkin sitten sulattamista. Castor ei varmaankaan näe Ruotsin tv:n mainoksia ja ehkä on parempi ettei näekkään, sillä sillä voi olla vakavia sivuvaikutuksia verenpaineen suhteen. Niissä alkavat olla valkoiset heteromiehet vähemmistönä. Kaikki ohjelmat on tungettu täyteen kaikenkarvaista suoja ym värin omaavaa persoonaa. Jos porukkaa närästää suomalaiset ns. iltapäivälehdet niin käykääpä katsomassa ruotsalaisten vastaavien lehtien nettisivuja. Niissä ei juuri asiaa puhuta. Itse käyn vain katsomassa montako autoa on poltettu, naista raiskattu, ihmistä ammuttu ja kauppaa ryöstetty. "Den svenska modellen".

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Voihan saatana !
Ei tässä nyt muuta jaksa kommentoida. Pitäiskö, perkele, lopettaa ja lakkauttaa
omalta osaltaan tämä suomistanin tukeminen. Virulainen ex-tyttöystävänikin lämpenisi ajatuksesta...

Becker kirjoitti...

Sitten tähän tämänpäiväseen aiheeseen. Tavallaan toivon että punvihreän lahkon esitys menisi läpi. Parempi kertarytinä kuin ainainen kitinä. Saataisiin oikein kunnolla asiat päin helvettiä ja ehkä sitten pikkuhiljaa alkaisi kantaväestö tajuamaan asioiden todellisen tilanteen. Jotkut viisaammat ovat todenneetkin että paha on katsottava loppuun asti. Koko esitys on kantaväestöä törkeästi halveksuva ja sen ansiosta kaupungista tulee parasiittien sosiaalitoimisto. Maassa loisivat paperittomat saisivat terveydenhoitoon ns. kermakaistan kantaväestön ohi. Käy niinkuin Ruotsissa että verojamaksavat ja eläkeläiset saavat odottaa kiltisti vuoroaan kun loisijat saavat nopeampaa serviisiä rasisimin pelossa. Se että onko kyseinen esitys jonkun lain tai perustuslain vastaista, niin sillä ei ole suomalaisille poliitikoille mitään merkitystä.

Ei ole olemassa mitään kulttuurimarksisimista salaliittoa. Toiminta on täysin julkista ja yleistä sekä avointa. Netistä löytyy aivan suomenkielellä tietoa kyseisestä poliittisesta liikkeestä. Koko ruotsalainen yhteiskunta on jo liikkeen läpi kyllästämä. Tuo Ykän esille tuoma lastenkirja on vain yksi esimerkki siitä.
Monet klassiset lastenkirjat alkavat olla pikkuhiljaa pannassa niiden sisältämän julkisen tai piilorasismin johdosta. Ruotsalaiset lastenohjelmatkin ovat jo liikkeen
saastuttamia. On mukavaa kuunella miten murkkuikäisiä opastetaan ilmastonmuutoskusetuksessa, LGBTQTITITYY:n ymmärtämisessä ja feministisessä patriarkkojen vihaamisessa. Ja lasten kommentit ovat kyllä hyytäviä aivopesun tuotoksia.

Tuo feministinen lainmuutos on kyllä mielenkiintoinen. Demlan kyllästämässä oikeusjärjestelmässä se saattaisi mennä läpikin. Ja siitäkös punamuumi tykästyisi.
Vanhusten ja lasten pahoinpitelystä tuskin vastaavaa saataisiin aikaiseksi. Rollaattorilla kulkeva vanhus olisi uuden moraalikäsityksen mukaan suorastaan pakko ryöstää kohteen kuuluessa tähän degeneroituneeseen länsimaiseen kulttuuriin.
Entäs 10-vuotiaan raiskaus josta ei tullut edes kunnon tuomiota kun ei ollut vastustellut riittävästi. Raiskaaja oli joku lähi-itäläinen ressukka. Ovatko demlan juristit käyneet Ruotsissa opissa?

Katselin tuossa harvinaista kyllä noita pressaksi pyrkivien haastatteluja. Kyselyt olivat imelän kohteliaita ja vastaukset sen myötä. Saulia paijattiin myötäkarvaan ja yleinen meininki oli "vie sie mie vikisen." Huhtasaaren ponneton esitys oli pettymys. Kun sitä porukkaa epäuskoisena katseli, niin oli todella vaikea nähdä kenessäkään maalle henkistä johtajaa, valtiomiestä. Purskahdin nauruun kun Niinistä mainitsi jotain kansalaisten eduista. Aihe jonka hän kyllä unohtaa tultuaan valituksi. Otetaan tuolta vapautunut Mugabe hommiin. Hänellä on pitkäaikainen kokemus olla valtionpäämiehenä ja moraalikin on jo sellaisenaan helposti sovitettavissa Suomen oloihin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Ano1:lle, Ano2:lle, Beckerille ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Voisiko olla niin, että Sipilään ihan oikeasti vaikuttaa hänen lestadiolaisuutensa? Että hän uskoo ihmisistä pelkkää hyvää? Se on vaan sellainen ominaisuus johon kokonaisen valtion pääministerillä ei ole varaa. Ja jos suvaitsevais-tiedostavat aivopierut olisivat palavaa polttoainetta niin meidän ei tartteis tuoda Suomeen öljyä tippaakaan.

Ano1: Joo… tuomioistuimilla näyttää olevan oikein kilpailu menossa että kuinka rikolliselle saadaan lievin mahdollinen tuomio. Vaan entäs jos tuon raiskauksen olisi tehnyt joku pottunokka?

Ano2: Alan itsekin kallistua sille kannalle, että Helsingistä kannattaisi tehdä meidän ikioma Gaza. Sellaiseksi se on kyllä kovasti pyrkimässä.

Becker:

Viesti1: Niin minähän kirjoitin pari vuotta sitten fiktion nimeltä ”Rauhanturvaajat”.

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2015/11/rauhanturvaajat.html

Sen idea oli siinä, että svenssonilta menee kuppi nurin ja hän alkaa panna hanttiin raskaimman jälkeen. Sain paljon hyvää palautetta kirjoituksesta noin tekotaiteellisessa mielessä mutta myös huomautuksia että se tietty raja on ylitetty eikä ruotsalaisista enää tuohon ole. Kallistun itsekin sille kannalle, että ”Kansankodin evakot” on se todennäköisempi vaihtoehto.

Viesti2: Ymmärrän pointtisi mutta olen siinä mielessä eri mieltä että jos asiat ajetaan äärimmäiseen tappiin ja mennään ns. failed state-tilaan niin se rakentaminen ja tilanteen korjaaminen tietää paljon tappamista ja vähän helvetin monia köyhiä vuosia. Mutta tuohon suuntaan ollaan valitettavasti menossa koska osa kansalaisista on hylännyt loogisen ajattelun täysin ja pitää realismia rikollisena. Ennen kaikkea he saavat elatuksensa niitten ihmisten toimesta joitten täytyy vielä elää tässä reaalimaailmassa. Ajatus Mugabesta poliittisena pakolaisena, turvapaikanhakijana ja ehkäpä varapresidenttinä (joo Suomessa ei sellaista titteliä ole) tai ns. presidentillisenä erikoisavustajana on kieltämättä yhtä aikaa hyytävä ja hykerryttävä.

Terho: Ymmärrän pointtisi. Mutta en oikein vielä haluaisi totutella ajatukseen suomalaisten diasporasta. Se on kumminkin se rankin tie. Ja tällä menolla se diaspora on edessä kaikilla länsieurooppalaisilla kansoilla.

Lemminkäinen kirjoitti...

Ykä! Oletko lukenut blogin Uudessa Suomessa: "Kansalaisaktivistit pakkohoitoon"! Sipilä vaikuttaa haluavan että kansa kehittää uskonnollista lukutaitoa. Tuota, kuinka sitä pystyy kehittämään. Suomessa on lahkoja ja uskonnon(uskontojen) tulkkaajia enemmän kuin femakkokokouksessa virkattuja ja kaikki ovat samaa mieltä siitä että ollaan eri mieltä samasta luetusta asiasta. Ehkä Sipilä tarkoittaa uskonnollisella lukutaidolla esimerkiksi sitä että kymmenvuotiaita voi paneskella huoletta koska pannaanhan niitä yhdeksänvuotiaitakin määrätyissä lahkoissa. Dsiissös Krais ja hallelujaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Googlasin otsikon ja löysin. En tunne asiaa tarkemmin mutta kuulostaa aika hurjalta. En sinänsä epäile, sillä tunnen erään toisenkin vähän samanlaisen tapauksen.

Anonyymi kirjoitti...

Ylenannolta tarpeellista tietoa. Tiistaina tuli.
En kyllä ole katsonut tätä, mutta on tarpeeksi
kun luki tuonkin. Yle kyllä osaa, täydellistä mokutusta.

Voi kun leikattaisiin ylen rahoitusta.

https://pt-media.org/2017/11/16/yle-dokumentti-yrittaa-leipoa-otanmaen-tappajasta-uhria-jolta-sarkyivat-unelmat/


Ja blogi on joutunut F-securen listalle, ilmoittaa vihaan yllyttäminen.

No joo, ei paljon haittaa sallin yrjöperskeleen.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Ei niin että tämä ulkomailla asuminen olisi aina avain onneen ja hurmioon, mutta kun välillä kuulee näitä uutisia sieltä vanhasta kotimaasta niin kädet pitää laittaa ristiin ja kiittää johdatusta siitä, että aikoinaan tuli lähdettyä. Ei näin vanhan äijän otsasuonet enää kestäisi jos vaikka Helsingissä pitäisi asua.

Tuosta äitiyspakkauksesta kuullessani ensimmäinen asia joka tuli mieleen on että onpä hyvä että Suomessa on isommat ongelmat kuten työttmyys, mielenterveysongelmat ja syrjäytyminen saatu jo ratkottua ja siksi meidän edustajillamme on aikaa keskittyä jo ihan Z-kiireellisyysluokan ongelmiin. Maailma paremmaksi sana kerrallaan!

Ukkeli kirjoitti...

Kirjoititko joskus näistä hyvistä ihmisistä, jotka osoittavat kuuluvansa eliittiin sillä, että tarjoavat paperittomille kaiken mahdollisen? Joka tapauksessa mietin, että tämähän on statuskilpailua, jolla osoitetaan, kuinka kuulutaan ei parempaan väkeen. Eivät he itse hoitojonoihin jää, siellä ovat ne persujen äänestäjät ja se on niille ihan oikein.

Tuo ehdotus sukupuolesta koventamisperusteena on mennyttä aikaa, olisi toiminut, kun sukupuolia oli vain kaksi. Sitä paitsi sukupuolen voi valita, joten kaikki syytetyt olisivat yllättäen naisia tai transnaisia, jos siitä saa enemmän uhripisteitä.

Kun mahdollinen lapsenlapseni joskus kysyy, mitä ukki teki tätä hulluutta vastaan, niin mitähän uskallan sanoa. Kirjoitin rumia netin keskustelupalstoilla? Siihenkö se jää?

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät vihan veljet ja siskot, nyt kannattaa alkaa sijoittamaan omaan turvallisuuteen ettei tule pakkosijoitusta pakkopaitaan.

Mustan perjantain tarjous:
CyberGhost
75% discount!
https://www.cyberghostvpn.com/en_US/

100 dollaria kolmen vuoden vpn-suojasta - suosittelen!

Ari

Anonyymi kirjoitti...

Kun katsoo valtuuston kokoonpanoa, läpi tulee napsahtamaan kuin mamulle illallinen, terveydenhuolto ja asunto. Ei sitä kuule Ykä ole mitään asiaa kaupunginhallitukseen tai -valtuustoon jollei sisäistä sellaista sanaa kuin "priorisointi". Se on - tiedoksi tyhmemmille - suomeksi first things first". Ja vanhaugriksi asioiden tärkeysjärjestykseen laittaminen. Ja mikäpä voisi olla meidän aborgistadilaisten sydäntä lähempänä kuin laittomien edun oman etumme edelle asettaminen? Vapaavuori lupaili meille 0,5 prossan veronalennusta, joten hyvässä lykyssä sen peruuttaminen saattaa kattaa nuo lisääntyvät kustannukset. Jos ei nyt ihan jokaiselle anneta sitä vaadittua 10 vuoden psykoterapiaa joka saattaa tai ei saata estää jotain ikävähköä kulttuurille ominaisessa tunnekuohussa tapahtunutta sattumusta. Muuten, koska tulijat ovat uhreja jotka leijuvat tapahtumien ja sattumusten passiivisessa meressä, niin oliskohan juuri tällä jotain tekemistä niiden työllistymättömyystilastojen kanssa?

Tuo Hattu on ehdoton suosikkini, niin virkistävän erilaisia ja raikkaita mielipiteitä! Ja niin hienoja käsitöitä! Tosin en kaupunkilaisena tiedä mitä tarkoittaa ajatushautomo, onko se jonkinlainen oljilla ja orsilla vuorattu (haluttomien veronmaksajien ylläpitämä) tila chicken braineille? Näin olen ulostuloistaan päätellyt. Tuo kiroiluiltama Brysselissä oli hesarin mukaan valtaisa menestys, 400 kuuntelijaa huutamassa perkelettä yhteen ääneen. Tähän ei Cheekin fanijoukko pysty!

Mutta hieman pliisu oli tuo esityksensä lainmuutoksiin. Kun ollaan oikealla asialla, pitää ottaa järeät keinot kehiin ja ennenkaikkea tutustua muiden maiden hyväksi koettuihin käytäntöihin. Naisen todistajalausuntoa vastaan tulee olla neljän miespuolisen yhteneväiset todistukset. Miehet eivät kaikki saa olla samaa heimoa, esim. savolaisia tai satakuntalaisia, itä-Suomesta ei saa olla kukaan (vrt. sen maankolkan väärät päätökset ja Rovaniemen Terttu Utriainen suoraan roviolle vaikka nainen onkin). Oikeusistuimiin tuomarikiintiöt: 90 % naisia, 9 % muunsukupuolisia ja Jani Toivola. Jos nainen PMS-huuruissaan tekee minkä tahansa rikoksen, hän ei ole vastuullinen, sama koskee kännissä tehtyjä koska joku mies sen viinan kuitenkin sinne viattomaan kurkkuun on kaatanut. - Jos näillä ehdotuksilla en pääse Hatun jäseneksi, niin en sitten millään. Se olisi minulle tosi tärkeätä, koska en ikinä koulussa oppinut virkkaamaan kun olin syrjitty vasuri eli muunkätinen.
tira+

Lemminkäinen kirjoitti...

Luulin että luin höpönassujen vuosittaista höpötysmestarin tittelin voittanutta höpöhöpöjuttua Usarissa, mutta eihän se niin ollut. Salehan se siellä kertoi että pitäisi olla kontrolli valeuutisten levittäjille ja sitä vihapuhettakin pitäisi karsia jotenkin, ehkä niinkuin Saksassa, että sakkoja. Sale kyllä myöntää että vihapuheen lokerointi on hieman vaikeaa ja rempallaan. Psst, pieni vihje Salelle. Sano aina että: Oletettu vihapuhe. Silloin olet voittaja ja vuoden emakko, koska oletettu voittaa aina olevan ja kaikki faktat. Parasta Salen tarinoinnissa oli: Oikea totuus. Salen mukaan nyt on vallalla useita totuuksia mikä johtaa totuuden hämärtymiseen ja on samalla vaarallista kehitykselle ja ne jotka eivät pidä oikeasta totuudesta, nettoavat sillä. Sale, Sale, pitäisihän sinun ymmärtää että kaikki totuus on subjektiivista. Paitsi ehkä matemaattinen sellainen. Kun lätisemme mikrotasolla politiikasta, urheilusta, uskonnoista, kulttuureista EU:sta, jne., niin teemme sen oman käsityksemme mukaan olevasta ja menneestä. Ja tottahan me haastamme, ainakin omasta mielestä. Salen totuus makrotasolla on paljolti yhteisön (EU + paljon muuta) muovaamaa totuutta ja silloin on tietysti korjattava mikrotason totuus vastaamaan makrotason totuutta. Luonnollisestikin mikrotason mentaliteetti ja identiteetti on kehittynyt makrotason vaikutuksen alaisena, mutta ei me nyt sentään, perkele, kaikkea paskaa oteta vastaan mitä ylhäältä tuputetaan. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että olen aina lähtökohtaisesti väärässä, sanoin mitä tahansa, koska asioita täytyy tarkastella monelta kantilta ja kiiruussa ei ehkä ole ennättänyt tarkastella kaikkia kantteja. Käppistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Keski-ikäiselle pikkupojalle, Ukkelille, Arille ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joo, tuo Ylen kyseinen pläjäys alittaa jo sen aikaisemminkin matalalla olleen riman. Mutta onko siis niin, että F-secure yrittää blokata tämän blogini?

Keski-ikäinen pikkupoika: Ymmärrän hyvin heidän ratkaisun jotka ottavat täältä ritolat. Itsehän en osaa kotoani lähteä. Tuon äitiyspakkauksen tiimoilta tulee mieleen että ehkäpä pian perustetaan sellainen ottiatuotavaltuutetun virka joka työkseen etsii asioista joista voi puolestaloukkaantua.

Ukkeli: Hyvin pitkällehän tuossa on juuri siitä statuskilpailusta ja oman egon nostatuksesta. Ehkä siihen koventamisperusteeseen käy kaikki muut sukumoniot paitsi tavallinen heteroseksuaalinen mies. Minä luulen, ettei meillä tällä hetkellä ole oikein muutakaan mahdollisuutta kuin kirjoitella rumia. Ehkä meitä voisi verrata siihen Radio Jerevaniin.

Ari: Kiitos vinkistä.

tira+: Joo, läpihän se menee, ei siitä ole epäilystäkään. Kai helsinkiläiset sitten ovat tuota vailla. Ainakin osa heistä. Sääliksi vaan käy niitä tolkullisia helsinkiläisiä. Se Hattu on erinomainen nykyajan kuva. Joskus aikanaan tuo kiroiluälämölö oltaisiin laskettu samaan kastiin jonkun Jumalan Teatterin paskanheiton kanssa. Nyt se on esimerkillistä toimintaa. Ja noine ehdotuksesi pääsisit varmaankin hatun kunniajäseniksi.

Lemminkäinen: Tuo Niinistön avaus oli kyllä pelottava ja ei jätä minkäänlaista epäselvyyttä siitä, että mikä hän on miehiään.

Becker kirjoitti...

@Ari vinkkasi erästä VPN tarjoajaa. Kävin niitä itsekkin läpi ja tutkin minkätason suosituksia ne ovatv saaneet ja eräs aivan huipulla oleva on ExpressVPN, minkä valitsin ja olen todella tyytyväinen. On kohtuuhintainen, serviisi 24/7, ei juuri hidasta PC:n toimintaa, helppo asentaa, servereitä ympäri maailmaa, voi valita mitä kautta ajelee. Pääpaikka on Brittiläisillä Neitsytsaarilla jonne PolPon on turha mennä vinkumaan jonkun vihapuheen IP:tä, siellä kun ei ole sellaisia lakeja. En mene nettiin lainkaan ilman sitä. Ilman VPN:n tuomaa suojaa ei tänään kannata kertoa käsityksiään maailman menosta.Kannattaa tutkia tätä, minkä sitten valitsettekin:
https://www.expressvpn.com/fi

Mitä Sauliin tulee, niin päätin jo ajat sitten että en häntä enään toiste äänestä, sillä hepussa alkaa olla suvakin vikaa.Tämä viimeisin ulostulo kertoo, että jo ministeriaikoina alkanut piittaamattomuus kansalaisten oikeuksista ja hyvinvoinnista senkun vaan jatkuu. Ikävä kyllä nyt on varaa urpoilla kun uudelleen valinta on vain lihavan naisen laulua vaille.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä F-secure yrittää estää lukemisen, mutta klikkaa salli sivusto. Sen jälkeen ei enää estele mitään. Kuten monelle muullekin blogiin yrittää estää lukemisen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Täytyy panna tuo harkintaan. Itse kokeilin Tor-verkkoa mutta siinäkin oli ongelmansa. Tietysti oli siinä se etu että saattoi katsella lätkän mm-kisoja jostain Nigerian kautta. Tuosta Niinistön viimeisimmästä avautumisesta laitoinkin jo postauksen. Ikävää kyllä, että heppu on satavarmasti presidentti myös toisella kaudella.

Ano: No hemmetti, minä en tiennyt moista. Mulla kun on itselläni Avast. Minkälaista varoitustekstiä se F-secure herjaa?

QroquiusKad kirjoitti...

Hyvän pääkanisterimme Sipilän laestaedioelaeisuuden vaikutus hänen toimintaansa on itsellenikin tullut muutaman kerran mieleen, joskin toisin johtopäätöksin.

Sipilähän ei ole vanhoillislestadiolainen, jolle kuka tahansa uskonveli voi saarnata veriruskiat synnit anteeksi Jeesuksen Ristuksen nimeen ja vereen, amen! Hän on rauhansanalainen, joilta vaaditaan syntien sovittamiseen sitä nyttemmin tapetilla ollutta tehokkampaa katumista.

Yhtäkaikki Sipilä on saanut lestadiolaisen kasvatuksen. Siinä painotetaan kuuliaisuutta esivallalle, joka ei turhaan miekkaa kanna: jolle Herra antaa viran, sille Hän antaa myös virkaan tarvittavan järjen. Tällainen kasvatus niskassaan Sipilä on hyvä renki ja ehkä myös hyvä isäntä silloin, kun on yksin pyramidin harjalla.

Nykyisessä tilanteessa, jossa Sipilä on EUroopan nEUvostolitoksi kovaa vauhtia muutttuvan EUrostoliiton osavaltiopääministerin asemassa, on meillä käsissämme katastrofi:
valtioneuvoston puheenjohtaja ja merkittävin yksittäinen poliitisen vallan haltija, joka tottelee kuuliaisesti esivaltansa hänelle Brysselistä sanelemia käskyjä.

Mikäli hän alkaisikin kokea tunnontuskia toimintansa seurauksista, voinee hänkin pyytää palveluksena joltain vanhoillislestadiolaiselta uskonveljeltään tämän saarnaavan hänen veriruskiat syntinsä Suomen kansaa ja valtakuntaa kohtaan lumivalkiaksi kuin hanki helmikuisten aamujen Vilppulassa ennen punakaartin Panssarijuna n:o 1:n tulenavausta, aamen!

Hänen ulkoministerinsä on vaivauduttava sentään johonkin paaville pyhitettyyn kirkkoon saamaan syntinsä anteeksi paterilta, joka määrää hänelle sen lisäksi riittävän määrän paternostereita ja avemarioita.

Perustapalutherilaisen presidenttimme ei tarvinne näitä asioita liiemmin edes pohtia...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Jaa-a… en ole lestadiolaisuuden suhteen mikään asiantuntija mutta tuossa voi olla kyllä perää.

Anonyymi kirjoitti...

'Nimi äitiyspakkaus sopii aivan hyvin ihan sen yksinkertaisen syyn takia että äitihän se on se, joka sen lapsen synnyttää.'
Juurikin näin, joillakin tuntuu tosin olevan suuria vaikeuksia ymmärtää se!