keskiviikko 9. lokakuuta 2019

PRAVDA OHJAA JA OPASTAA JÄLLEEN


Niin kuin lukija oikein hyvin tietää on naapurimaamme Ruotsi käytännössä sotatilassa. Konetuliaseet rätisevät, pommit paukkuvat, autoja palaa kymmeniä yössä ja jätkää kylmenee koko ajan. Plus naista siinä sivussa. Ruotsissahan maan pääministerikin löysi syitä asiantilalle ja syinä olivat rikkaitten ruotsalaisalueitten huumeiden käyttö plus se että Lars-Göran käy pimeässä parturissa.

Suomalainen valtamedia puolestaan piti pitkään yllä linjaa jonka mukaan mitään ongelmia ei ole. Jos joku sellaista väittää niin se on vaan rasistien maskirovkaa. Lukija ehkä muistaa asian tiimoilta muuan Maria Petterssonin raportin Malmöstä joka nykyisin on laitettu armeliaasti maksumuurin taakse.

Tuoreimmassa propagandan pläjäyksessä Helsingin Pravdan toimittaja selvittää suomalaiselle rahvaalle mistä tämä aina isommaksi kasvava pikku-Libanon johtuu. Johtuuko se ehkä islamilaisesta haittamaahanmuutosta? No eihän toki. Ei jutussa sitä edes varsinaisesti mainita. Mitä nyt kiltisti puhutaan segregaatiosta. No, mikä sitten on Pravdan toimittajan mukaan syynä siihen että Ruotsissa pannaan paikat paskaksi ja palamaan?

Vastaus: Ruotsissa ei ole tarpeeksi päteviä opettajia. Ja kantaruotsalaiset – kehnot – siirtävät lapsensa ei-monikulttuurisiin kouluihin.

Hotellin respassa yritetään hahmottaa pravdalaisittain kirjoitettua Ruotsin historiaa.

1. Aikanaan Ruotsi oli ihan oikeasti kansankoti. Vauras, vakaa ja turvallinen.

2. Mutta sitten ruotsalaiset opettajat alkoivat siirtyä porukalla muihin hommiin ja kaikki yhtä-äkkiä romahti.

Piste. Siinä se. Lyhyesti ja yksinkertaisesti. Ilman päteviä opettajia svenne otti ja sekosi. Vaan minkähän asian kyseinenkin toimittelija mahtoi tarkoituksella unohtaa epistolastaan? Sen asian jonka toimittelija itsekin oikein hyvin tietää?

Tämän lyhyen postauksen lopuksi tuumaillaan vielä sitä, että uskovatko nuo toimittelijat todellakin siihen mitä kirjoittavat vai onko heillä niin tiukka sabluuna että he toimivat pelkkinä papukaijoina?

Minkähänlainen mahtaa olla sellaisen toimittelijan ammattiylpeys?Täällä voiman pimeällä puolella sentään vielä uskalletaan esittää se olennaisin kysymys:

Entäs jos Ruotsin tilanne johtuu vain ja ainoastaan haittamaahanmuuttajista? Eikä mistään muusta?

Mutta tuo kysymyshän on vihapuhetta sillä se on utopian vastaista.

Faktat ovat vihapuhetta.

Vain vastuullinen valehtelu on aitoa sananvapautta.

28 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Ruotsihan on erinomainen kenttälabra ja ihmiskoe siitä kuinka vauraasta ja rauhallisesta maasta tehdään paskastan yhden sukupolven aikana.
Kuten on tullut mainittua niin vietin siellä koulukkaana kuutisen vuotta -75 vuodesta eteenpäin.
Ei silloin ollut sotatilasta tietoakaan vaikka maahan tuli tuhatmäärin sakkia mm Suomesta. Sinne mentiin töihin, ei perseilemään. Oli toki joukossa jokunen perseilijäkin, Slussenin sissit ja jugojen mafia mutta ei ne tavallista tallaajaa juuri hetkauttanut.
Slussenin sissit ja Västeråsin rantaremmit keskittyivät ryyppäämään itsensä hengiltä ja jugot rakensivat omaa imperiumiaan.
Valtaosa painoi niska limassa jopa useampaa duunia, kuten omat vanhempani. Piti saada se Volvo alle, että pääsi kesälomilla Suomeen näyttämään kuin hyvin sutii ja kyllä ahkeralla sutikin.
Jossain vaiheessa maahan alkoi tulla ns "assyyrialaisia" ja segrekaatio alkoi siitä. Ne dumpattiin omiin enklaaveihinsa ja kantikset ottivat alueelta ritolat samalla tuli sitten kylvettyä siemen nykyiselle Svedustanialle.
Muutamasta entisestä hienostoalueesta tulikin nykyisiä "no-go alueita" omine lakineen ja väkivaltakoneistoineen.
Ruotsalaiset antoivat kaiken tapahtua, johdossaan ikuisesti halliseva paikallinen sossupuolue.
Ei asiaa voi enää muuttaa ilman kunnon kapinaa ja siihen ei Ruotsalaisista vain ole.
Ei vaikka uusruotsalaiset julistaisivat osan maasta kalifaatiksi ja alkaisivat teurastamaan kantiksia.
Ruotsalainen diskuteeraa, vetää hartioita lysyyn ja yrittää olla näkymätön sama pätee ns maanpuolustuksessa minkä olen huomannut niin siellä pidetyissä harjoituksissa kuin kriha mommissa.
Komppaniatasolta lähtien mukana häärii "LEGAD" eli lakimies jonka sana tekemisissä painaa samanverran kuin ryssän politrukkien aikanaan.
Huomasin tämän ensimmäisen kerran iha konkreettisesti 2000 luvun alussa kun osallistuin Suomen edustaja paikallisen Hemvärnetin harjoitukseen.
Se järjestettiin Söderteljen alueella ja jo silloin kaupungissa todellinen valta oli lähi-idästä tulleilla ganstereilla ja metsissä villisioilla.
Taitaa sen sveduyksikön LEGAD edelleen hyperventiloida kun erinäisissä CASE tapauksissa esittelin Suomalaista ongelmanratkaisua ja toimivaltuuksia poikkeusoloissa.
Ruotsalaiset ovat vaan kasvatettu lällydemareiksi, ne jatkavat yhteislaulujaan Skanssenilla vaikka koko helvetin Tukholma palaisi ympärillä.
Mitä meidän "Pravdaan" tulee niin kyllä ne tietävät missä mennään, mistä syystä ja kenen komennossa mutta kun edelleen totuuden ei pidä häiritä unelmaa.
Syy Ruotsin tilanteeseen voidaan siis heidän lasien läpi toljotettuna selittää aina jollain muulla kuin todellisuudella.
Nyt se syy on opettajakadossa, mitä en kyllä ihmettele, siis katoa. Kuka viitsii mennä ottamaan turpaan barbaareilta noin niinku jokainen päivä?
Odotan koska pravdan tutkivat toimittelijat löytävät syyksi jotain ihan muuta kuten vaikkapa mikromuovin juomavedessä tai ilmastonmuutoksen aiheuttaman äärettömän angstin ja stressin.
Sitä odotellessa.

Anonyymi kirjoitti...

Morjens Ykä! Alkuun nöyrimmät kiitokset ehkä netin parhaista tarinoista. Tuli tuossa iltapäivälehdessä vastaan tuollainen artikkeli jollaista tilannetta oletkin jo tuolla tulevaisuusfiktioissa käyttänyt.Ei tähän juttuun liittyvä mutta kuitenkin. https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/d4b587f8-b9d9-49a9-b1c6-43cf817a5de1
-Tavallinen Virtanen-

Veijo Hoikka kirjoitti...

Löfven hitsasi yhteen jakautuneen demaripuolueen (Löfvenin valinta perustui siihen, että hänen arvioitiin pystyvän yhdistämään oikeisto- ja vasemmistodemareihin jakautuneen puolueen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Stefan_L%C3%B6fven).

Nyt hänen kisällinsä hitsaavat ruotsalaista yhteiskuntaa haluamaansa muotoon. Onhan selvää, että siinä touhussa kisälleillä tahtovat lieskat välillä loimuta sauman ulkopuolelle. Mutta ei hätää, kyllä Ruotsissa rautaa riittää (hyvää infoa: https://historianet.fi/kulttuuri/historialliset-kuvat/kuvagalleria-rautamalmi-ruotsin-kulta).

Pate kirjoitti...

Jep. Tämähän on valtamediapuolueelta sellaista pashaa, että sanoisiko suoraan harhaanjohtamista. Aivan kuten turun terrori-isku oli masentuneen ja peloissaan olevan ressukan hätähuuto.

Tupla-J kirjoitti...

Toimittelijan ylpeydentunne johtaa juurensa tasan yhteen asiaan: hän ei ainakaan ole rasisti.

Sen säilyttääkseen ne rakastaa valhetta enemmän kuin elämäänsä.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuo Iltalehden prof. Martti Kekomäen haastatteluhan oli, sanoisinko, mielenkiintoinen. Hän peräänkuuluttaa hoitojen poistamista vanhuksilta ja alkoholisteilta samalla kun vahvasti alleiivaa, ettei hän ole suinkaan poistamassa hoitoja vahnuksilta tai muiltakaan.

Hän vain painottaa, ettei potilaille pitäisi antaa hoitoa, josta ei ole hyötyä;
eihän vanhus enää hoidoista nuorene ja alkoholistikin saa mieluumin kuolla vuodeosastolle kuin saada tehohoitoa maksakirroosiinsa.

Professori itse on 80-vuotias ja kertoo käyttävänsä lääkkeitä verenpaineeseen, kihtiin ja silmätippoina. Sen hän suo ilomielin itselleen, koska niistähän on hänelle hyötyä.
Vaan mitäpä jos hänelle alettaisiinkin huomisaamusta klo 08.00 tarjoilla sitä, mitä hän haluaa vanhuksille (itsensä poislukien) tarjoilla:

nuoret kollegat nauraisivat päin naamaa:
"Kuules Keko-Masa, sä oot niin vanha ettei sulle enää hyödytä antaa mitään hoitoo verenpaineeseen ja kihtiin. Mitä sä silmilläskään enää?
Me päätetään mitä sä tarvit ja mistä on sulle hyötyä. Nii että mee kotiis siitä!"

Zones kirjoitti...

Paljonhan on keskusteltu HS:n ja muidenkin tiedotusvälineiden objektiivisesta linjasta mutta kyllähän HS itsekin myöntää, ettei se ole objektiivinen uutisoija. Luin sattumalta yhden pääkirjoituksen - huonon sellaisen - ja artikkelin lopusta löytyi vahvistus asialle:"Pääkirjoitukset ovat HS:n kannanottoja ajankohtaiseen aiheeseen. Kirjoitukset laatii HS:n pääkirjoitustoimitus, ja ne heijastavat lehden periaatelinjaa."

Periaatelinja löytyy linkin takaa mutta kopioin sen nyt tännekin niin jokainen pääsee muodostamaan oman mielipiteensä asiasta.


Helsingin Sanomien periaatelinja

Helsingin Sanomat on sitoutumaton päivälehti, joka pyrkii edistämään ja vahvistamaan kansanvaltaisuutta, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja mielipiteen vapautta. Tehtäväänsä lehti toteuttaa ensisijaisesti tasapuolisen, nopean ja luotettavan uutisvälityksen avulla.

Helsingin Sanomat määrittää kantansa itsenäisesti, riippumatta poliittisista tai taloudellisista päätöksentekijöistä tai muista painostusryhmistä. Tätä riippumattomuuslinjaansa lehti seuraa myös päivittäisessä uutisvälityksessään.

Pyrkiessään puolustamaan ja vahvistamaan moniarvoisen yhteiskunnan kansanvaltaisuutta Helsingin Sanomat kiinnittää erityistä huomiota mielipiteen vapauden toteutumiseen.

Helsingin Sanomien käsityksen mukaan yhteiskunnan tasapainoinen kehitys on mahdollinen vain silloin, kun kaikkia kansalaisia palvelevan, monipuolisen tiedonvälityksen jatkuvuus on taattu.

Uutisvälityksessään Helsingin Sanomat pitää tavoitteena sellaisen kokonaiskuvan muodostumista, joka koostuu kansalaisten omaehtoisille ratkaisuille tarpeellisista tiedoista.

Sanat ovat sanoja, tekojen seuraaminen lienee järkevämpää.

Bwana kirjoitti...

Olen joskus ihmetellytkin, jotta miksi päteviä pohjoismaisia (ja eritoten suomalaisia) opettajia ei pudotella laskuvarjoilla Paskanistaneihin 50 kilometrin välein kun heillä kuitenkin näkyy olevan taito pitää kaikenlaiset maantieteelliset alueet rauhallisina, samalla kun he kykenevät muuttamaan käden käänteessä vuosisataiset/-tuhantiset paskanistanilaistavat kädenlämpöiseksi länsilullutteluksi?

Becker kirjoitti...

Allekirjoitan veli Joppoksen (ethän pahastu tuttavallisuudesta) kirjoituksen sataprosenttisesti. Täyttä asiaa eikä siihen ole mitään lisäämistä. Kun sattuneesta syystä tuota paikallistuntemusta on.
Viimeisin sotaharjoitus käytiin myös tässä lähistöllä. Siviilinä menin tietysti seuraamaan jätkien touhuja ja eräskin täysi itsemurha hyökkäys aukion läpi suojassa olevaa vastustajaa kohtaan oli mielestäni täysin järjetön. Hyökkäystä valvova uffari kävi kopsauttamassa hyökkääjiä peräjälkeen jalallaan, "Du är död, du är död jne. jne., kunnes koko porukka makasi maassa ns. kuolleina. Naurettavaa, ja näiden kanssa pitäisi tehdä yhteistyötä..jessus! Meinasin mennä kysymään uffarilta homman älykkyyttä mutta vaimoni ilmoitti että pidä se turpas nyt kiinni. Pidin, kiitos vaimo!

Mediasta puheen ollen, moni muistaa n. 15 vuotta sitten maassa maahanmuutajien keskuudessa alkaneen ilmiön "Apaattiset lapset." Lapset saivat apaattisia kohtauksia ja makasivat sängyissä liikkumattomina, kuulema siitä pelosta että eivät saa asyyliä Ruotsissa. Jo silloin joku rohkea epäili kusetusta mutta suuri osa lasten lääkäreistä ja psykiatreista oli lehdistön ja SVT:n tekemissä ohjelmissa vakuuttuneita apatian aitoudesta. Nyt on selvinnyt tai sanotaan että on tullut julkiseksi median ja lääkäreiden kusetus. Lapset pakotettiin vanhempien toimesta näyttelemään apaattista, joko fyysisen uhkailun kautta tai jättämättä heidät ilman ruokaa. Näitä lapsia oli useita tuhansia ja jotkut jopa kuolivat rääkkiin. Tämä ilmiö tavattiin vain Ruotsissa, missä naivi kansa uskoi kaiken mitä pyhä media valehteli. Nyt on totuus tullut julkiseksi ja on mielenkiintoista nähdä minkälainen pyykinpesu maassa alkaa, jos alkaa ollenkaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Tavalliselle Virtaselle, Veijo Hoikalle, Unknownille, Tupla-J:lle, Qroquius Kadille, Zonesille ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123 & Becker: Niinhän se suomalaisten kohdalta on mennyt ja suomalaiset ovat pitkään olleet siellä luksussiirtolaisia. Mutta tuo mitä kerroit tuosta Ruotsin armeijan LEGAD-hommasta oli mulle uutta eikä kieltämättä nosta luottamusta Ruotsin armeijaan. Vaan lyllähän tuoreeltaan Suomessakin jotkut järkyttyivät kun PV ampui harjoituksissaan paukkupateilla. Tuo apatiajuttu oli kyllä sellainen jonka arvasi tavalliset ihmiset jo muutenkin. Mutta asiasta vastaavat eivät halunneet puuttua asiaan sillä olihan ajatus asylin puutteessa apatiaan vaipuneista lapsukaisista niin tiedostavan kaunis.

Tavallinen Virtanen (kiitokset) & Qroquius Kad: Juu, olen aikaisemminkin todennut että maassamme on jo jonkunlainen terminaali-ikä jonka ylitettyä ”tarkkaillaan tilannetta” ts. odotellaan että potilas kuolee. Jos aletaan miettiä tuon kaltaista priorisointia niin silloin pitäisi tietenkin ensiksi lopettaa sen kolmen miljardin ja risojen tuhlaaminen maahanmuuttoteolliseen kompleksiin.

Veijo: Varmaankin se hitsaaminen alkoi jo Palmen aikoina. Mutta niin kuin totesit, Ruotsin talousveturi riittää. Toistaiseksi. Ei sekään loputtomia kestä.

Unknown: Ja tämä Turkuun liittyvän loihelausumahan sanoi kukas muukaan kuin muuan Martin Scheinin.

Tupla-J: Varsin hyvin määritelty.

Zones: Joo, Hesari ei kyllä elä niin kuin opettaa. Sinänsä samanlaisia ovat kaikki muutkin valtamedian edustajat maakuntalehtiä myöten. Vielä 1970-luvulla maassa oli sentään ihan rehellinen puoluelehdistö. Tiesi ainakin mitä sai.

Anonyymi kirjoitti...

hesarin pääperiaatelinja kuulosti kovasti entiseltä Kansan Uutisilta, niin monta kertaa siinä mainittiin sana "kansa" ja "kansanvaltaisuus". Tulee eittämättä mieleen nämä maat joiden nimissä on tämä kansantasavalta, Kiina, Vietnam, Libya, parhaimmat olivat sitten tietenkin nämä demokraattiset kansantasavallat. Ja riippumattomuus taloudellisista/poliittisista päätöksentekijöistä ei nyt mene edes imeväisikäisellekään läpi. Aatos Erkko pomputteli aikoinaan päättäjiä miten tahtoi, mutta toimittajien työhön hän ei juurikaan puuttunut. Nytpä nämä pikku toimittajat sitten kuvittelevat olevansa erkkoja.

Lähiönuori on oikein hyvä sana. Siihen saadaan iskostettua niin paljon epämääräistä höttöä, ettei sitä tarvitse edes selvittää. Toisaalta ei sitten tietenkään saa leimata lähiöitä. Eikä tietenkään nuoria puhumattakaan tästä kombinaatiosta. Pikkuisen viitteen pikkuiseen ongelmaan kirjeenvaihtajamme Pelli kuitenkin antoi, kun hän mainitsi "juuri Ruotsiin saapuneista kieltä vielä taitamattomista lapsista". Mitenkähän Ruotsi mahtaa määritellä sanan "juuri"? Suomessa - mitä kielitaidottomuuteen tulee - se "juuri" näyttää olevan jopa 29 vuotta.

"Masentuneen ja peloissaan olevan ressukan hätähuuto" (allahu akhbar) kirjoittaa Scheinin muistamatta ilmeisesti ollenkaan että tämä terroristi oli jo Saksassa etsintäkuulutettu eri rikoksista. Umpipöljä arkkipiispa Mäkelä: hän on yksi meistä. No ei kuule ole. Eikä tule. He eivät ajattele ja toimi samalla tavalla kuin me.

Useat täälläkin kommentoivat varmaankin lukevat PT-mediaa, ehkä joku turkulainenkin (tamperelaisten väitteistä huolimatta uskon että Turusta löytyy jokunen lukutaitoinenkin). TS oli ottanut itselleen irakilaisen lemmikin ja tehnyt suuren rasismijutun kun kaveria ei päästetty kapakoihin tai yökerhoihin koska ei ollut muita henkkareita kuin SPRn kuvaton kortti ja lähtömaan "juristi"kortti. Kun sitten vihdoin oli päästetty sisään, oli tämä juristi enstöikseen raa'asti raiskannut vessassa 18-vuotiaan. Suomalaiset miehet menevät kapakkaan juomaan viinaa, eivät raiskaamaan. Masentunut ja peloissaan ollut raiskaaja sai alle 2 v. ja tietenkin ehdollisena, koska muuten olisi voitu karkoittaa. 60 h yhteiskuntapalvelua - ehkäpä samaisessa kapakassa ahkerana plokkarina? Korvaukset uhrille maksaa tietenkin Valtiokonttori. Uhri sai pienen korvauksen "tilapäisestä" psyykkisestä haitasta. Tilapäinen, todellakin.

Suomi-neito on todellakin haarat levällään tulijoiden tulla ja ottaa. Se, että Ruotsilla tulee olemaan vielä huonommin, ei ilahduta minua tippaakaan. Mutta sotilaallinen yhteistyö Ruotsin kanssa - älkää naurattako. Se yhteistyö on samaa kuin kehitys"yhteistyö".
tira+

Hokki kirjoitti...

Becker: kiinnostavaa on myös, että näille lapsille myöhemmin syötettiin väkisin kaiken maailman lääkkeitä vaikka eivät mitään tarvinneet. Eräs ruotsalainen lääkäri on nyt myöntänyt tämän.

Opettajat ovat kyllä erittäin tärkeä pala Ruotsin globalismisossupalapelissä. He jäävät usein kiinni avoimesta Sverige Demokraterna-inhostaan.

Viimeksi vissiin eilen kun eräässä lukiossa oppilaille annettiin paperi jossa yritettiin selittää demokratian kulmakiviä. Väitettiin että SD selvästi ei ole demokraattinen puolue, mutta kaikki muut puolueet kylläkin.

Tällaista kun hakkaa lasten päihin muutaman kymmenen vuoden aikana niin ei ole mikään ihme, että kansa on täysin aivopesty.
Samaa tuubaa tulee sitten medialta ja kaikki globalistiset siiderivalaat huutavat kaikkialla että RD on rasistinen puolue.

Maahan syntyy näin täysin vääristynyt kuva todellisuudesta.

Internet on kyllä melkoinen riesa Ruotsin johdolle ja sen nousu tuli kyllä "aivan väärään aikaan" heidän kannalta.
Uskaltaako edes miettiä minkälainen meininki Ruotsissa olisi nyt, jos kukaan ei olisi saanut purkaa kiukkuaan edes näppäimillä? Vai olisiko sen sijaan ruvettu tositoimiin?


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Bewnalle, tira+:lle ja Hokille & kiitos kommenteistanne.

Bwana: Kommenttisi näköjään seikkaili bloggerissa pitkään ennen kuin tuli näkyville. Mutta joo, ehdotushan on silkkaa rauhannobelia.

tira+: Ja kun Kansan Uutiset nostettiin esille niin muistelenpa että se 1980-luvun KU oli vähemmän propagandapläjäys kuin nykyiset ”sitoutumattomat” lehdet. Vertaus jalat levällään olevaan Suomi-neitoon on valitettavan osuva. Varsinkin kun kun vaatimus siitä että ne jalat pitäisi panna ristiin alkaa pian olla rikollista. Mitä tulee sotilaalliseen yhteistyöhön niin kieltämättä toinen osapuoli hyötyisi siitä. Se vaan ei ole Suomi.

Hokki: Niin kuin Becker on aikaisemmin todennut niin aivopesu Ruotsissa on jatkunut vuosikymmeniä ja varmaankin pahimpana se on opettajankoulutuksessa. Ja onhan se internet pirunmoinen riesa myös Suomen nykyiselle johdolle.

Joppos123 kirjoitti...

Syventyvästä sotilasyhteistyöstä sen verran, että Ruotsilla on joitakin selviä vahvuusalueita joista meille on hyötyä jo nyt rauhanaikana mutta sen likaisen työn tekevät maajoukot niiltä aikalailla puuttuu eli ei me pelkästään olla antavana osapuolena siinä kuviossa.
Ruotsistahan on aina kopioitu lähes kaikki, myös niillä perseelleen menneet ideat ja sama apinointi jatkuu.
Hallitus ajaa uutta työmarkkinatukiväläystään kuin käärmettä pyssyyn vaikka sen suora vastine Ruotsissa on mennyt täysin munilleen.
Taustallahan on SDP:n tahtotila missä kaikki hylsyn saaneet läpsyt voisivat jäädä rauhassa maahan perseilemään työluvallanja myöhemmin napsahtaisi pysyvä juhlalupa.
Ei sen läpsyn tarvitse tosiasiassa tehdä nanosekuntiakaan oikeita töitä muuta kuin paperilla.
Koululaitosta ja varhaiskasvatusta politisoidaan niin suuressa kiimassa, että raiskareita kärrätään suoraan apajille kuolaamaan. Tästä esimerkkinä läpsyjen rahtaaminen alakouluihin ja lastentarhoihin läpsyttelemään. Jo samana päivänä geeliperseet päivittävät kuvia lasten kanssa poseeraten naamakirjaan kotimaahan jääneille mulkeroille saatesanoilla "olemme paratiisissa".

Politiikot, median pellet ja virkamiehet teettävät tutkimuksia ja hakevat sitä kautta suosituksia toimenpiteiksi "maalittamiseen".
Tarkoituksena on saada täysi immuniteetti kaikelle toiminnalle oli se sitten mitä hyvänsä.
Ymmärrän hyvin, että väkivallalla uhkailut ja perheen maalittaminen on väärin ja sille saadaan stoppi jo nykyisellä lainsäädännöllä mutta kyllä meillä vaalikarjalla täytyy olla oikeus vittuilla jos edellä mainittu ryhmä tyhmyyttään tai tuottamuksella ryssii töissään. Sen luulisi olevan palkanmaksajan subjektiivinen oikeus.
Venäjällähän putte on jo hoitanut homman. Uusi lainsäädäntö kieltää hallinnon arvostelun ja sille vittuilun. Rikkeestä napsahtaa paikallisiin oloihin nähden kova sakko, heilahtaa häkki tai tulee "sydänkohtaus".
Mikäli valtakoneisto aisureineen tekee itsestään arvostelemattoman ylhäistön niin voidaan seuraavaksi unohtaa myös vapaat vaalit tai vaalit yleensä. Diktatuuria pukkaa vaikka se ei välttämättä olekkaan nimeltään kansan demokratia niin lopputulos on ihan samaa kuraa eri kääreillä.
Rinteen bussi jatkaa vakaata matkaansa jalka suorana kohti jyrkännettä,odotellaan koska rysähtää ja savun hälvettyä arvioidaan vahingot.

AaJii kirjoitti...

" osa Ruotsin lähiöiden nuorista on päätynyt kauas ruotsalaisesta yhteiskunnasta ja sen säännöistä. He eivät tunne yhteenkuuluvuutta edes naapureihinsa, joiden autoja he tuhoavat,"

Tästä voisi joku rohkeampi toimittaja sitten jatkaa että miksi eivät tunne yhteenkuuluvuutta...

On se kyllä kun kaikista maailman maista Ruotsi on päästetty tuohon tilanteeseen. Toisaalta, tämän voi ajatella niinkin, että jos toisessa maailmansodassa me otettiin luoti Ruotsin puolesta, niin nyt on Ruotsi ottanut meidän puolesta. Ongelma vaan on meidän omissa päättäjissä, jotka ovat valmiita itse ampumaan sen luodin Suomen ohimoon, vaikka sokea Reettakin Ruotsin esimerkistä on nähnyt että henkihän siinä menee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja AaJiille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123:

Sotilasyhteistyöstä: Juu onhan niin että maata ei miehitetä muilla kuin maajoukoilla ja niitten kohdalla Ruotsi ei kyllä pysty tarjoamaan juuri mitään. Ja mitä tulee esmes Ruotsin ilmavoimiin niin mietin että kuinka paljon siellä on koneita lentokunnossa? Merivoimista en sano mitään, koska en tiedä.

Muusta kommentistasi: Joku voisi pitää sitä kauhuelokuvan käsikirjoituksena mutta eihän se sitä ole, vaan silkkaa totta. SDP on pääministeripuolue ja voi mitä todennäköisemmin huseerata vuoteen 2023 ihan just niin kuin tahtoo. Ja siihen huseeraamiseen kuuluu arvostelun kieltäminen. Pala palalta kohti totalitarismia. Humanismin nimissä.

AaJii: Toimittajat eivät uskalla sanoa että haittamaahanmuuttajat haluavat - ja muuttavat - yhteiskunnat samanlaisiksi yhteiskunniksi mistä he tulivat.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä esimerkki kiihottumisesta tulee Oulusta,mistäpä muualtakaan. Sebastian Tynkkynen tuomittiin kiihottamisesta, vain ja ainoastaan siksi, että joku "suomalainen" oli kiihottunut kuvakavalkadista jossa oli vain näytetty tuomittujen (perseilijöiden) henkilöiden kuvia. Semmostahan se on. Eikös jossakin sanassa sanottu että kivittäkää totuuden puhujat? Eli siis täysin poliittinen tuomio, varsinkin kun tapaus, siis kuvien julkaisu oli tapahtunut jo n. 3 - 5 v sitten.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Huh, kylläpä helpotti. Kuvittelin, että ruåttissa on ongelmana maahan tunkenet ammatti- ja taparikolliset ja joutoroikaleet. Onneksi onkin ihan vaan opettajapulasta kysymys. On se hyvä, että vastuullinen media valistaa.

Kirjaston lehtilukusali avartaa maailmaa, 80-luvulla ihmettelin Kansan Uutisten jatkosarjassa seikkailevaa Suopon agentti Usko Kyykän seikkailuja. Myöhemmin Pahkasika taisi julkaista peräti kirjoina noita mainioita pläjäyksiä. Niin - muistiin jäi ko. aviisin linja. Oli vapaamielisempi, isänmaallisempi ja maanpuolustushenkisempi kuin nyky-hesari. Oikeasti.

Siis: nykyhesari on vetänyt ääriekstremistivasemmalta ohi oikeiden kommunistien cccp-aikaisesta pää-äänenkannattajasta. Tätä voisi hetken mietiä, mitä ihmettä on tapahtunut.


jos olisin ennustellut neukkulan sortumista -85, olis kai joku(toinen) kylähullu voinut uskoa. Mutta hesarin muuttumista stallareitakin äkkivääremmäksi ei kukaan olisi uskonut. Se olisi ollut ihan mahdotonta dystopia-scifiä ja huono vitsi.

Uuden Suomen konkurssin ennustajaakin olisi oudoksuttu, ehkä kuiten uskottu konkurssin olevan mahdollinen. Mutta Uuden Suomen muuttumista Tiedonantajaakin kahelimmaksi ei nyt kukaan olisi edes kuvitellut.

Mitähän seuraavaksi, ehkä Kodin kuvalehti alkaa tarjota kovaa eläin- ja homopornoa. Aku Ankka tarjota pommiohjeita ja lapsipornoa? Vartiotorni suosittaa ateismia, irtosuhteita ja vapaata seksiä. Kirkko ja kaupunki mainostaa islamia ja homoseksualismia - ai niin, näinhän taisi käydä.

Pyssymies

Becker kirjoitti...

Onhan Ruotsilla toki sukellusveneitä, peräti kaksi kappaletta. Ja näitä korvaavia on tulossa kaksi uutta muutaman vuoden päästä. Näistä tosin suomella ei ole mitään opittavaa koska meillä ei sukellusveneitä ole, eikä vissiin tule.
Tuossa asehaarasssa svensssonit ovat ilmeisen päteviä, sillä Stirling moottoreilla varustettuna ne ovat aika hiljaisia kulkijoita. Jotain veneiden ja henkilökunnan pätevyydestä kertoo että ne olivat harjoittelemassa USA:n laivaston kanssa tuossa vuosisadan vaihteen jälkeen. Jenkit halusivat treenata näitä suht pieniä ja hiljaisia sukellusveneitä vastaan ja svensssonit saivat aikaan varsinaisia yllätymomentteja vastapuolelle. Netistä löytynee lisää tietoa.

Viime kansainvälisen sotaharjoituksen aikana olivat saksalaiset laivastovieraat yllättyneitä kun illanvietossa svennet pamauttivat muutaman vanhan marssilaulun moniäänisesti johon sakemannit mielellään yhtyivät. Lauluja jotka ovat tämänpäivän saksassa NO NO. Olivat kuulema hyviä kamuja illanvieton jälkeen, kertoo asioista perillä oleva taho.

Oli naapurimaan keulakuva Löfven käymässä Suomessa moikkaamassa kolleegaansa Rinnettä. Mikä on pahempaa kuin yksi demari. No kaksi demaria tietysti. Olivat sitten todenneet oman erinomaisuutensa pohjoismaisen demokrattisen hyvinvointivaltion johtajina ja vielä uhkailleet että ilnmastonmuutoskusetuksen arvostelu on vastuutonta.
Tästä iänikuisesta demokratialässytyksestä voidaan todeta että Ruotsi täyttää kyllä enemmänkin totalitäärisen valtion tunnusmerkit ja se Suomen tilanne muistuttaa enemmän demokratuuria kuin mitään demokratiaa. Siitä puhe mistä puute.

QroquiusKad kirjoitti...

Entä jos toimittelijamme eivät halua sanoa, että he haluavatkin haittamaahanmuuttajien tekevän yhteiskunnastamme samanlaisen Paskastanian, josta tunkeilijat ovat lähtöisin?
Tässä Uudessa Uljaassa Suomessa he pääsisivät sitten tyydyttämään seksuaalisia tarpeitaan arabi-, afro- ja afgaanijätkien ilmaisina haaremihuorina. Sukupuoleen katsomatta.

Sen verran outoa ja käsittämätöntä heidän käyttäytymisensä on, etten voi laskea tuotakaan skenaariota poissuljetuksi.

Ruotsin asevoimien vahvuuksista antaa yksityiskohtaisia numeroita tämä sivusto:

https://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=sweden

Kysymys vaan nousee, miten luotettavia nuo ovat?
Lentokoneiden ja alusten toimintakelpoisuuteen ei oteta kantaa, mutta kokonaisuutena Ruotsi on rankattu maailman 31. voimakkaimmaksi sotilasvaltioksi. Suomen sijoitus on 63.
Saksan on 10., siitä huolimatta että Bundeswehr on päästänyt itsensä sotilaalliseksi sohvaperunaksi!

Ruotsi on joka tapauksessa panostanut viimeiset sata vuotta enemmän meri- ja ilmavoimiin kuin maavoimiin (jotka nekin olivat aikoinaan varsin kunnioitettavat), koska tietää hyökkäyksen tulevan meren takaa ja ilmasta.
Suomessa on tehty päinvastoin, koska hyökkäys tulee meille yli 1 000 km pitkän maarajan takaa, jota on onneksi suurilta osin helpohko puolustaa raskaasti mekanisoitua hyökkääjää vastaan, kuten Talvisodassa nähtiin.

Mutta mitä hyötyä meille sitten on nyt Svenska flygvapnetin ja Svenska marinenin suorituskyvystä? Pelkäänpä pahoin että vähemmän kuin Talvisodassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Pyssymiehelle, Beckerille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Joo. Tynkkysen oikeudenkäynti antoi selkeän orwellilaisen viestin että toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Ja tuo kokonaisprosessin pituus on tietysti osa rangaistusta.

Pyssymies: Myöntää täytyy että jos noita mainitsemiasi asioita oltaisiin silloin aikanaan ennustettu niin eihän se olis edes naurattanut.

Becker: Tuhoaminen on nopeaa ja rakentaminen hidasta. Siitä kertoo hyvin Ruotsin puolustusvoimat jotka olivat vielä 1990-luvun alussa erittäin voimakkaat. Sitten svedut päättivät että maailmaan syttyi rauha ja loppu onkin historiaa. Ruotsin armeijan riveissä on varmasti vielä ihan tervejärkistä porukkaa mutta kun maa on mätä niin eiväthän he paljoa millekään voi. Yksi demaripääministeri on onnettomuus ja kaksi demaripääministeriä suuronnettomuus. Niin Suomi kuin Ruotsi ovat pikku askelin siirtymässä kohti totalitarismia. Tietenkin humanismin ja rakkauden nimissä.

Qroquius Kad: En usko että toimittajat haluavat Suomesta Paskastaniaa. He ovat vain sinisilmäisessä utopiassaan vaan niin totaalisen hyväuskoisia typeryksiä. Mitä tulee tuohon linkkiin niin väittäisin että se suuresti liioittelee Ruotsin puolustuskykyä. Wiki puolestaan kertoo että Ruotsilla on sotatilassa täytettävissään seitsemän operatiivista pataljoonaa ja se ei ole paljoa se.

AaJii kirjoitti...

Qroquius Kad, en tiedä tuosta maajaran helposta puolustettavuudesta. Georgian ja Venäjän välillä on vuoristoa ja yksi käyttökelpoinen sola, mutta niin ne vaan 2008 tuli joukot siitä läpi että heilahti. Toki, tästä onkin spekuloitu että Georgian isoin virhe oli, kun eivät ymmärtäneet keskittää torjuntavoimaa tuohon solaan.
(toisaalta Venäläisillä taisi olla se solan Georgian puoleinen pää jo valmiiksi hallussa?)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt parku pois ja ilo pintaan! Suomi on kolmen miljardin miinusmerkkisestä budjetistaan huolimatta onnistunut lisäämään valtion menoja monella sektorilla ja panostanut varsinkin ilmastonmuutoksen hillintään, kehitysapuun ja maahanmuuttoon. Kun Turkki nyt pommittaa Syyriaa, Migrin tulosalueen johtaja on luvannut järjestää kahdessa päivässä paikan 5000:lle turvapaikanhakijalle. Ehdotan kolminkertaista ELÄKÖÖN-huutoa! Näin toimii jonkun merkillisen vastuun kantamista toitottava Suomi, jonka omat nuoret syrjäytyvät, veronmaksajat uupuvat taakkansa alle ja vanhukset ovat heitteillä, vaikka sillä ei ole osaa eikä arpaa tässäkään selkkauksessa.

Suomesta on kai viety Turkkiin aseita, mutta aivan sama, olisivat hankkineet ne joka tapauksessa jostakin.


Rouva Ano

AT kirjoitti...

Hiukan vanha juttu, mutta onko Yrjöperskeles huomannut, miten hyvin eräs nykyinen käsite muistuttaa Jotakin? :D https://yrjoperskeles.blogspot.com/2009/12/pelottavaa-jotakin.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys AaJiille, Rouva Anolle ja AT:lle & kiitos kommenteistanne.

AaJii: Käsittääkseni Venäjän armeija oli muutenkin ylivoimainen tuossa sodassa. Gruusian voimat eivät kerta kaikkiaan riittäneet. Ja Suomen itäraja on kyllä puolustajaa suosivaa.

Rouva Ano: Tuo MIGRI:n tyypin loihelausuma kertoo, että Invaasio 2015:stä ei olla opittu mitään. Eikä olla edes haluttu oppia. Mokomat paskat.

AT: Olisinko ollut oraakkeli? Sinänsä samat vaatimukset ovat eläneet jo toistakymmentä vuotta. Nykyisen hallituksen aikana ne saattavat muuttua sanasta lihaksi.

Joppos123 kirjoitti...

Ottamatta sen tarkemmin kantaa syvenevään FISE yhteistyöhön kommentoin vaan, että näissä tapauksissa pitää aina olla molemmille win-win tilanne. Loppu onkin sitten leimattu luokkaan STII.

Hallitus tuntuu aktivoituneen viehervasemmiston "kärkitaistelijoiden" johdolla oltuaan syvässä budjettihorroksessa.
Mätäsalo suorastaan vapisi innostuksesta kun vihdoinkin on mahdollsuus saada uusi matuaalto ja tällä kertaa oikeasti suoraan pelipaikoilta Syyriasta. Ymmärrän innostuksen kun edellinen yritys saada sama Afrikasta kuivahti muiden EU maiden nuivuuden vuoksi kasaan kuin se kuuluisa läjä synnytyssalin lakanoille.
Somalii pääsi jälleen suurimman huolenaiheensa ääreen eli kuinka saataisiin Al-Holin leirillä olevat "Suomalaiset" päänkatkoja-akat äpärineen Suomeen ja mieluiten ihan heti.
Migrin aisuri tarinoi kuinka ihan helposti voidaan kahdessa päivässä ottaa vastaan 5000 läpsyä, meinaako siis, että 5000 aina kahden päivän välein?
Kiva ja kannustava viesti kiirii parhaillaan ympäri maapalloa, ei kun kohti Suomea. Se jos tulijat eivät taaskaan tulisi Syyriasta, kuten ei markkinoinnista huolimatta viimeksikään ei haittaa. Pääasia, että jostain niitä "sotaa ja vainoa" pakenevia geelipäitä saadaan tai neekeritkin Gambiasta käy.
Ainiin, muistihan mätisalo mainostaa, että SM:llä on ihan suunnitelmat vaikka kuinka monen pakoloisen varalta.
Niin on ja se suunnitelma on aika kylmäävää luettavaa. Jos joku ei siihen ole tutustunut niin kannattaa käydä se lukemassa SM:n sivuilta (jos se vielä sieltä löytyy). Aika mielenkiintoinen kansanvaihtosuunnitelma ja tehty ihan virkatyönä.

QroquiusKad kirjoitti...

Ehkä oli virheellistä käyttää sanaa "helppo" itärajamme puolustettavuudesta; koskas sota helppoa olisi?
Talvisota kuitenkin opetti yhtä ja toista tämän asian tiimoilta sekä suomalaisille että Suomeen hyökkäystä suunnitteleville:
jos Suomi vain saa aikaa tehdä liikekannallepanon, eivät minkään valtakunnan maavoimat takuulla marssi maamme läpi viidessä vuorokaudessa. Tuskin edes täydellisen yllätysedunkaan voimin.

Mitä tulee sisäministeriön julkaisuun miljoona maahantunkeutujan asuttamisesta suomalaisten koteihin, ei se ollut manuaali vaan kolmen Korkeastioppineen Asiantuntijan märkä uni. Mutta silti:
se julkaistiin sisäministeriön nimissä. Voimme odottaa maahamme alkavan pian samanlainen kansainvaellus kuin neljä vuotta sitten.
Siitä huolimatta, että edellisinvaasion osanottajista on uskallettu julkaista jo tällainenkin uudin:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006269849.html

Utaremaisteri Nergin ja petturiministeri Orpon suista kuultiin tuolloin täysin päinvastaisia lausumia. Vaan eipä kukaan koskaan ole edes vaatimassa heitä ja kollegoitaan vastuuseen valehtelustaan, saati että mitään toimenpiteitä tulisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Punaleima-asioihin en tietenkään minä pysty kommentoimaan kun en niistä tiedä. Ja eihän minun nostoväen miehenä kuulu tietääkään. Ja noin muuten olen kommentistasi täysin samaa mieltä. Elämme sairaita aikoja.

Qroquius Kad: Juu. eihän sota toki helppoa ole mutta jos verrataan Suomen itärajan maastoa vaikkapa Baltian maitten vastaavaan niin kyllähän meidän maastomme suosii puolustajaa. Ja tuo uutinenhan ei oikeastaan ollut kenellekään varsinainen uutinen. Uutinen on se, että valtakoneistomme meinaa kaikesta huolimatta toimia täsmälleen yhtä typerästi kuin viime kerralla.