maanantai 12. heinäkuuta 2021

HYVÄ JA HYVÄKSYTTÄVÄ IHMINEN

Tässä blogissahan on eräitäkin kertoja käyty läpi ns. hyvien ihmisten aikaansaannoksia ja nehän aiheuttavat tavalliselle ihmiselle sen verran paljon kylmiä väreitä ettei varsinaisia kauhuleffoja ole tarvinnut katsella vuosikausiin. Mutta minkälainen on tämä hyvä ihminen? Mitä vaaditaan, että hän olisi hyvä tai ainakin hyväksyttävä ihminen? Tietysti vihervasemmistolais-feministisestä näkökulmasta. Muista näkökulmistahan ei ole väliä ja muiden näkökulmien esittäjät eivät ole hyviä eivätkä varsinkaan hyväksyttäviä ihmisiä. Siispä heidän mielipiteellään ei ole merkitystä.

Hyvän ihmisen vaatimuksethan kiertävät eräänlaista karusellia. Ne ovat kaikki koko ajan olemassa mutta pinnalla ja eniten pop on aina yksi, kunnes se siirtyy hieman sivummalle toisen hyvyyden hypetyksen tieltä tullakseen uudestaan pinnalle taas joskus myöhemmin. Tällä hetkellä ehkä tärkein hyvän ihmisen tunnusmerkki on tietenkin vihervasemmistolainen ilmastoajattelu. Hyvä ihminen ei välitä siitä, että Suomessa ei itse asiassa tarvita ilmastotekoja. Tekojen – ja eritoten teettämisen – aiheuttama hyvyyden ja aikaansaamisen tunne puolestaan vaatii niitä koko ajan lisää. Tiedostavan hyvän olon merkitystä ei voi koskaan ylikorostaa.

Hyvä ihminen ei hyväksy Suomea eikä suomalaisia elleivät ne ole kokonaan luopuneet ei-hyväksyttävistä energiamuodoista. Niiden lista on hyvälle ihmiselle pitkä. Hyväksyttäviä ovat oikeastaan vain tuuli- ja aurinkovoima. Näitten energiamuotojen kohdalla hyvä ihminen sanoo mielellään ”mitä”, mutta hän ei koskaan kysy kysymystä ”miten”, sillä kyseinen kysymys ei kuulu hyvyyden eikä hyväksyttävyyden piiriin.

Hyvälle ihmiselle on ensiarvoisen tärkeää, että suomalaisten hiilijalanjälki pienenee. Nimenomaan suomalaisten. Muiden Suomen alueelle saapuvien hiilijalanjälki ei tähän hyvyyden ajatteluun kuulu, sillä se on osa hyvyyden toista tukipilaria eli monikultturismia. Hyvä ihminen haluaa, että Suomeen tuodaan jatkuvasti ja entistä enemmän kehitysmaalaisia siksi, että Suomeen täytyy tuoda lisää kehitysmaalaisia.

Kyseiset kehitysmaalaiset on saatava Suomeen automaattiselle ja pysyvälle elatukselle sillä nimenomaan se on merkki aina lisääntyvästä hyvien ihmisten hyvyydestä. Vaikka nimenomaan hyvät ihmiset eivät sitä elättämistä kustanna. Jos joku ei-hyväksyttävä ihminen kysyy hyvältä ihmiseltä näiden elätettävien huomattavasti kasvaneesta hiilijalanjäljestä ei hyvä ihminen mene siihen lankaan. Hän tietää, että sellainen kysymys ei kuulu hyväksytyn hyvyyden piiriin ja se on muutenkin aivan eri asia.

Luonnollisesti hyvä ihminen on varma, että kyseiset kehitysmaalaiset eivät – vastakkaisista väitteistä ja todisteistakin huolimatta – edusta mitään takapajuista kulttuuria tai uskonnollista ajattelua joka olisi väkivaltainen tai naisia sortava. Tulijat ovat samanlaisia pehmodemareita kuin me muutkin ja kyseisten kulttuurien aikaansaamat – lievät –  lieveilmiöt johtuvat vain suomalaisten sekä avoimesta että piilevästä rakenteellisesta rasismista joka on kuin sementti joka pitää suomalaisen vihan ja epäluulon muurin pystyssä. Totta kai sellaisen muurin edessä maahanmuuttaja masentuu ja alkaa oireilla. Ne oireet ovat hätähuuto ja merkki siitä että tulija tarvitsee vielä enemmän apua ja hyväksyntää.

Hyvä ihminen kannattaa tietenkin myös nykyaikaista trans-ajattelua. Hän ymmärtää, että sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio ja kysymys siitä kuinka paljon niitä uusmääriteltyjä sukupuolia loppujen lopuksi onkaan on hänelle aivan yhtä turha kuin kysymys ”kuinka monta enkeliä mahtuu tanssimaan neulan kärjellä”. Vastaushan on ”niin monta kuin tarvitaan”. Hänen trans-ajatteluunsa kuuluu luonnollisena osana se, että alaikäiset – pääosin tytöt – jotka eivät vielä saa edes äänestää ovat oikeutettuja silvotuttamaan ruumiinsa peruuttamattomasti sen hetkisen mielijohteensa perusteella. Samalla tiukkana feministinä hän vaatii, että miehillä on naisiin kohdistuva väistämisvelvollisuus sillä miehet muodostavat uhan naisten fyysiselle koskemattomuudelle ja naisten fyysinen koskemattomuushan on pyhä. Naisia ei saa vahingoittaa. Ei varsinkaan silpoa.

Ilman muuta on selvää että hyvä ihminen on federalisti ja hän kannattaa Euroopan Liittovaltiota. Sinänsä hän ei tarvitse tähän muuta perustetta kuin sen että kansallismieliset pahat käppäukot vastustavat sitä. Hyvä ihminen tietää, että nationalismi ja natsismi ovat samoja asioita. Näin hänelle on kerrottu hyvien ihmisten taholta eikä hänellä ole mitään syytä epäillä kuulemaansa.

Tietenkin hyvä ihminen kannattaa sananvapautta. Kunhan se on sananvastuun sisältävää päivitettyä sananvapautta ts. sananvapaus koskee vain hyviä tai ainakin hyväksyttäviä ihmisiä. Missään nimessä sananvapaus ei voi koskea ihmisiä jotka käyttävät sananvapauttaan väärin. Ja yksi pahimmista sananvapauden väärinkäyttämisistä on epäily, että hyvän ihmisen peruskriteereissä olisi jotain ristiriitaista.

Mutta ehkä tärkein, mitä hyvä ihminen ymmärtää ja mitä häneltä vaaditaan on se, että todellisuudella ja reaalimaailmalla ei ole merkitystä. Se on vain katoavaa unta. Ainoa merkitys on sillä, minkälaiseksi hyvä ihminen reaalimaailman kuvittelee. Ja vaatii, että kaikki muutkin elävät hänen mielikuvituksensa mukaisesti.

Noin yleensä ja erikseen: kuinka voisi neuvoa nuorta ihmistä joka haluaa olla hyvä tai ainakin hyväksyttävä ihminen? No, neuvo on yksinkertainen. Lopeta ajattelu, elä mielikuvituksessasi ja pysy siellä. Sinulla on sen jälkeen paljon, niin paljon samanhenkisiä ystäviä.


21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Hyvän ihmisen" voi määritellä helpommin kun toteaa vain että he ovat narsistisia punaisia fasisteja.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkein ärsyttävintä on se, että nämä hyvät ihmiset tosiaan toimivat ja ajattelevat niinkuin mitään muuta toimintatapaa ei olisi olemassakaan. Ja olettavat kaikkien muidenkin itsestäänselvyytenä toimivan samoin. Näin siis, jos kukaan täysijärkinen ei uskalla avata suutaan ja laittaa hanttiin. Useimmat suomalaiset kun kuitenkin ovat kuuliaisia hallintoalamaisia tai muuten vaan varovaisia tai flegmaattisia, niin vastarinta on valitettavan usein melko vähäistä. Kokemusta on.

Tapsa vaan

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Hyvä esimerkki on hyvien (outojen otusten ) kerhossa rasmuksessa poraaminen siitä että varsinainen ammatti- ja taparikollinen joka on soumalian kansalainen päätettiin karkoittaa. Tietenkin tuo tarkoittaa että karkoitetaan jos se nyt yleensäkkään onnistuu. Itkuvirret kuin karjalaisissa maahanpanijoissa alkoivat mutta kun se on suomessa syntynyt etc...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Tapsalle vaan ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kyllä tuokin varsin kohdalle osuu.

Tapsa vaan: Tämähän se ongelma on. Me elämme Reaalimaailmasta täysin ulkopuolella elävien diktatuurissa ja elämme jatkossakin kun hanttiin panijoita ei ole.

Pate: Joo, poru alkoi ja siinä muistutettiin että ”meillä on enemmän vaurautta kuin lähes koko maailmassa”:

https://twitter.com/RekkaHaavisto/status/1414078704343527427

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Vanha viisaus on että tie helvettiin on kivetty hyviĺlä aikomuksilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Tuo viisaus pitää paikkansa nykyisinkin.

Anonyymi kirjoitti...

Joopa, pupu söpön pormestarinpolkukin katkesi, kun ilmeni, etä ajattelun vapautta ajavan pupu söpön puolueessa jotkut kehtasivat ajatella eri tavalla. Mokomat äärivinkkelioikeistolaiset vaskistinatsit.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Pate Pankavaarasta sanoi...

Vanha viisaus on että tie helvettiin on kivetty hyviĺlä aikomuksilla.

Ja kaikki jotka vastustavat näitä aikomuksia on kivitetty niistä teistä revityillä kivillä.
Huru-ukko

Qroquius Kad kirjoitti...

Koska bloggauksessa on jälleen kerran sanottu kaikki niin, ettei ole oikein mitään kommentoitavaa, siteeraanpa taas kerran itseäni 17.11.2019 klo 21.55 esittämällä sanoituksen lauluun
"Minä olen niin hyvä ihminen".

Tämän laulun on lukuisasti mainitun kuuluvan Älykkäiden Nuorten Naisten korvien välissä ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tiedämme laulajan kuulostavan Kristiina Halkolalta tai Krista Kososelta tahi peräti molemmilta yhtaikaa, mutta muuten olemme vain voineet arvailla, minkä sanoituksen he oikein kuulevat.
Vaan veljet ja sisaret, tässä se tulee:

Minä olen niin hyvä ihminen
minä tykkään kaikesta
mistä kuuluukin tykätä!
Minä tykkään somalihusuista,
arabeista ja kurdeista sekä
tietysti afgaaneista!

Minä olen niin hyvä ihminen
minä tiedän että persut tahtovat tuhoa
tuhoa meille ja ilmastolle!
Siksi minä en persuille koskaan anna
ääntä enkä anna edes koskettaa
kumpaakaan hanhenrintaani!

Minä olen niin hyvä ihminen
että tiedän Suomen kuuluvan Eurooppaan
jonka on hallittava meitä!
Siksi Suomen on lakattava olemasta
joku outo setämiesten kuvitelma
tasavallasta jota ei ole!!

Minä olen niin hyvä ihminen
että tiedän tarkalleen mitä tarvitsette te,
minua pahemmat ja huonommat.
Te ihmisenkuvatukset, jotka varmaan
olette ennen viisauttani
äänestäneet täysin väärin!

Minä olen niin hyvä ihminen
että hallitukseen nyt päästyäni
minä holhoan teitä kuin pikkulapsia!
Sillä lapsiahan ei ole minulla enkä
aio tosiaan hankkia niitä
pilaamaan minun dildo-iltaani!

Minä olen niin hyvä ihminen
että teidän on nieltävä aivan kaikki
mitä minä milloin mistäkin keksin!
Sillä päähäni putkahtavat asiat
ovat, kuten kaikkien pitäisi tietää
Nuoren Naisen Älykkyyttä!!

Anonyymi kirjoitti...

Jethro on nyt paha ihminen, kun meni loihe lausumaan, keitä nämä kuumakallet oli. Hyi hyi Jethro. Etkö ajattele bisneksiesi sujumista?

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Hutisalo on jo kiukutellut kepuleille ja nyt sitten kiukuttelee sossuille. Way to go!

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Huru-ukolle, Qroquius Kadille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Piha kaikessa vihervasemmistolaisuudessaan on oikeastaan varsin hyvä kuva nykyisestä kokoomuksesta. Ja joo, viherkiukuttelua on ollut mutta kyllä hallitus läjässä pysyy. Oikeastaan vihreät ovat saaneet läpi liki kaiken, mitä halusivatkin.

Huru-ukko: Näinhän se on tupannut olla maailman sivu.

Qroquius Kad: Siinähän se oli selkeästi tiedostava hitti-iskelmä.

Tapsa vaan: Ja lähes koko valtamedia jätti taas kertaalleen kertomatta että ketkäs siellä riehuivatkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Saataiskohan vaalit aikaiseksi... ?

Ville

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ville. Veikkaan kyllä että ne tulevat vasta 2023.

Anonyymi kirjoitti...

Kokoomus on kyllä kumma tapaus, sen kolme kommariämmämeppiä poseerasi hiljan tuomittuaan unkarin toimia. Se hämeenlinnalainen juoppo, joku muu akka ja sarvanmaa tms. miksi oikeistolainen puolue ottaa listoilleen vasemmistolaisia? Miksi niitä kukaan äänestää?

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Eikös ne sote-maakunta-himmelivaalit ole tulossa jo 2022 tammikuussa???
Huru-ukko

DuPont kirjoitti...

Tähän pari loistavaa kommenttiä Kokoomuksesta ja Kirsi Pihasta:
Jari Ehrnrooth:
https://www.verkkouutiset.fi/miksi-arvovapaus-ahdistaa-kirsi-pihaa/#32576881
Marko Hamilo:
https://www.facebook.com/mhamilo/posts/10219181346755507

Molemmat kertovat siitä, että kirsipihat ja sirpapietikäiset tms. ovat lähellä vihervasemmistoa, mutta he väärinarvioivat, että Kokoomus puolueena olisi niin vasemmalla, vaikka siellä on poliittisen lyhytnäköisesti kalastellut. Lopulta ehkä Kok on paljon oikeistolaisempi ja myös konservatiivisempi, mitä pihat ja pietikäiset kuvittelevat. He ovat sitä vähemmistöä puolueessa. Tuo luo hieman toivoa!

Kokoomus ei Pihaa hylkäessään menetä mitään. Tuskin naisäänestäjiäkään, he löytävät kyllä paremman tilalle. Hieman käsittämätöntä on tuo Pietikäisen ylläpito Brysselissä, mutta ehkä parempi siellä kuin täällä.

Paljon on puhuttu, onko Rydmanin, Benkun tms. oikeistokonservatismi fuulaa. Osin ehkä on ollut, mutta ehkä se voi houkuttaa myös porukkaa siihen suuntaan, kun vihervasemmiston houkutus vähenee hallituksen myötä. Uskoisin Kokoomuksen olevan oikeistolaisempi linjaltaan, kuin sen tämänhetkinen johto.

Anonyymi kirjoitti...

Tulihan katsottua MTV3 Suomiareena eilen. Mainosaikaa oli enemmän kuin asiaa, mutta Halla-aho piti siinä hyvän puheen. Jakeluun se ei mennyt neljälle ämmälle joiden seuraksi hänet oli kutsuttu. Kaakattivat asiaa vastaan kun eivät sanottua ymmärtäneet. Huusivat kuorossa Halla-ahon päälle. Näin aina.

Ohisalon puheessa toistui lupaus, joista suurin tietenkin säätää maapallon ilmasto kohdalleen. Ihmisiltä se ei ole vielä onnistunut missään milloinkaan, mutta jos suomalaisilta vihreiltä se lähtee kulkemaan. He tarvitsevat vain kaikki Suomen resurssit käyttöönsä.

Heti perään A-studiossa Emma Kari toisti samaa maapallon ilmaston säätämistä. Ministeri Leppä yritti puhua järkeä useampaankin kertaan, mutta sekös auttoi kun vastassa oli Emma Kari. Asiaa on lähestyttävä "globaalisti". EU tarvitsee Suomen hiilinieluksi että mm entiset itäblogin maat voivat jatkaa hiilen polttamista elvytyspaketeilla.

Lähestytään asiaa globaalisti. Suomi on näille vihreille liian pieni maa, resurssit vähäiset. Heidät olisi lähetettävä Kiinaan Intiaan ja Afrikkaan jossa saisivat huomattavasti suuremmat resurssit käyttöönsä maapallon ilmaston säätämiseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Huru-ukolle, DuPontille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Et ole ainoa joka tätä ihmettelee. Vaan johtunee siitä että ei kokoomus ole aikoihin ollut oikeistolainen puolue. Suomalainen yliverotus ja ylivalvontapolitiikka on hyvin pitkältä osaltaan kokoomuksen aikaansaannosta. Sehän on ollut hallituksissa ennen tätä nykyistä.

Huru-ukko: Joo, tammikuussa ovat.

DuPont: Kokoomuksessa voi olla hyvinkin paljon perinteisiä konservatiiveja mutta puolueapparaatti pitää huolen että heidän äänensä ei kuulu eivätkä he pääse valtaan. Itse uskon, että kokoomus jatkaa samalla linjalla kuiin tähänkin asti.

Ano: Nuo ihmiset eivät elä reaalimaailmassa. Kymmenen vuotta ja ne ovat onnistuneet tuhoamaan Suomen kokonaan.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, jos joku berberi heteka tai muu kuuma-ahmetti alkaa uhoamaan silmäkkäin, voi siinä käydä niin, että muistan vanhan viisauden: se joka antaa ensin, antaa enemmän. Yksi isku riittää, eikä sen kohde enää ikinä nouse. On sen verran toistoja takana. Eikä sitä iskua opeteta nyrkkeilysalilla, eikä käytetä vapaaotteluissa. Eikä viedä loppuun dojolla. Itsepuolustus mahdollistaa kaikenlaista.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Joo, kyllä ihmisellä täytyy olla oikeus puolustaa itseään. Mutta tulee muistaa että läheskään kaikki eivät tuohon pysty.