torstai 1. heinäkuuta 2021

ANTERO LÄRVÄNEN JA VIHAINEN SATEENKAARI

Antero: No niin, jätkät? Onks kaikki kunnossa? Meillä on nyt niin harvinainen haastateltava että tätä ei parane pahemmin ryssiä… tai siis neuvostoloida.

Hösse: Ääniyhteydet kaikki kunnossa. Kolmeen kertaan tarkistettu ja kirkastettu.

Pertta: Ja universaali käännöskone on kalibroitu luonnonilmiöille. Frank, anna palaa. Kol… kaks… yks… go!

- Hyvää päivää, hyvät kuulijat täältä Huitsinnevadan paikallisradion suorasta lähetyksestä joka tulee tällä kertaa Huitsinnevadan pohjoisosasta Vorwärtsilän kylästä. Olemme pelloilla, jossa paikallinen maanviljelijä Keijo Kää viljelee kappularapsista ja aattakätkää. Hän on antanut luvan käyttää peltojansa lähetykseen. Voimakas sadekuuro on mennyt juuri ylitsemme, aurinko on ruvennut paistamaan ja… kyllä… sieltä haastateltavamme saapuu, tervetuloa lähetykseemme, Sateenkaari.

- Kiitos vaan, Antero. Mulla onkin jo korkea aika avautua.

- Sain ennakkotiedon siitä että olet ollut jo pitkään pahalla päällä.

- Ja totta helvetissä olen pahalla päällä. Kas kun teidän ihmisten keskuudessa on alati kasvava itseään täynnä oleva niin sanottu suvaitsevais-tiedostava lauma joka kaiken muun pelleilynsä ohella jatkuvasti metelöi tästä kulttuurisesta appropriaatiosta. Eli vedetään herneet nokkaan jos joku vaikkapa tavallinen suomalainen pitää inkkaripäähinettä, neljän tuulen lakkia, kimonoa, syö eskimopuikkoa ja ties mitä. Sitten ollaan niin kauhean puolestaloukkaantuneita ja tietysti mahdollisimman julkisesti.

- Mutta mitäs ne itse tekevät? Ne ovat pöllineet minut, jumalauta minut oman LGBTQTiiTyy-hysteriansa tunnukseksi. Arvaapas huviksesi onko minulta kysytty lupaa, onko hä? No ei ole niin. Kun minähän olen itse asiassa vain ja ainoastaan täysin luonnollinen ilmakehän optinen ilmiö. Ilmiö, joka on kautta historian ollut ihmisille symboli toivosta ja tulevaisuudesta. Ja nyt minut on varastettu jonkunlaiseksi yleisperversion symboliksi. Ylläpidä tässä toivoa sitten.

- Siedin asiaa jotenkuten vielä silloin kun minua käytettiin vain homojen ja lesbojen symbolina mutta nyt minä olen symboli jatkuvasti kasvavalle määrälle kuviteltuja sukupuolia vai mitä perkeleen gendereitä ne ovatkaan. Eli toisin sanoen olen symbolina jatkuvasti kasvaville mielenterveyden häiriötiloille joista halutaan pakollinen normi.

- Ja miettikääpäs tulevaisuutta. Tämäkin mielettömyys joskus loppuu, onhan se selvä, Mutta minä pelkään että minulle käy niin kuin hakaristille. Ei sekään ennen sitä saakelin saksmanniporukkaa meinannut mielivaltaa ja ihmisten lahtaamista. Mutta yksi porukka meni pilasi senkin maineen. Nyt minulle on käymässä samalla lailla. Vaikka tuo hysteria aikanaan loppuisikin niin minä olen jatkossakin symbolina tärähtäneistön muodille josta tuli itseään ruokkiva hirviö jolla oli kyltymätön ja loputon nälkä.

Antero: Piru vie. Tuo on kyllä totta. Jos tuo ei ole pahimman luokan kulttuurista apprpörpörjotakin niin mikäs sitten? Ehkä meidän tervejärkisten tulisi suunnitella tuolle LGBTQTiiTyy-porukalle joku parempi, vähemmän merkityksiä pöllivä ja sitä porukkaa paremmin kuvaava tunnus?

Hösse: Vaan mitenkäs kävisi se pää perseessä-tunnus? Sehän on kuin valettu moiselle porukalle. Ja itse asiassa koko suvaitsevaistolle. Niillähän kun ne ideologiset muodit kulkevat kumminkin kaikki käsi kädessä. Tai no, pää perseessä.

Pertta: Joo, ja taustaväriksi ruskea. Siitä kun tulee mieleen eräs luonnontuote joka taas tulee usein mieleen tuota touhua seuratessa. Jos vaikka…

Hösse: Ja siitähän väsäisi mainiosti lipunkin. Ne voisivat sitten heiluttaa sitä niissä mielenosoituksissaan:

Pertta: Joo, ja tuota tunnustahan voisi sitten suurissa tapahtumissa niin kuin vaikka jalkapallokisoissa heijastaa stadionin seinään ja olla niin, niin edistyksellinen:

Antero: Mitäs sateenkaari on mieltä tästä ehdotuksesta? Pannaanko kampanja pystyyn? Oikeuden nimissä ja kulttuurista apprpörpöttämistä vastaan?

- No mutta, tuohan olisi vallan mainio idea. Tässä kun alkaa pian aikaa olla itsellä jonkinlainen identiteettikriisi päällä. Luotan, että teette parhaanne vaikka tie teillä on pitkä ja urakka suuri. No niin, taitaa olla aika lopettaa haastattelu, kosteuden määrä vähenee ja minä alan haalistua. Som´moro…

Antero: Me kiitämme lämpimästi Sateenkaarta haastattelusta ja siitä, että hän toi esille noin räikeän epäkohdan. Pannaanpas porukalla vastakampanja pystyyn. Täällä Antero Lärvänen, Vorwärtsilän kylä, Huitsinnevada ja Huitsinnevadan paikallisradio.

HUITSINNEVADAN PAIKALLISDEMOKRAATIN ETUSIVU SEURAAVANA AAMUNA:

Hyvää alkanutta heinäkuuta kaikille.

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa itsekseni hörähtelin ihan ääneen kun luin että sateenkaarilippukin on nyt ihan nyt sitten oikeastikin päivitetty.

Käsittääkseni se symboloi kaikkine väreineen jossa ilmenee siis koko valon näkyvä spektri kaikkia niitä monimuotoisia seksuaalisia suuntautumisia. Ainoastaan tälle porukalle sekään ei vielä kuvitelkaas riittänyt vaan siihen piti vielä lisätä näille muun sukupuolisille värejä.
Siis ainoastaan tälle porukalle ei ole kaikki spektrin väritkään tarpeeksi. On kyllä niin Kaarisadehommaa että ei todeksi uskoisi.
Maailman suvaitsevaisto ei ollut tarpeeksi suvaitsevaa.
Monimuotoisuuden lippu ei ollutkaan tarpeeksi monimuotoinen.

Koitan vielä ymmärrysharjoitella:
Siis tossa on lippu joka symboloi kaikkien huomioonottamista. Mut hei, siinä ei erikseen sanota että se huomioi myös minut. Otan aloitteen sen muuttamiseksi että kyllä se kaikki tasapuolisesti huomioon ottava lippu pitäisi muuttaa niin että se ottaa minut huomioon vähän tasapuolisemmin. Muuten pahastun.

Voi vihta sentään. Veikkaan että tavan lihaa syövillä kotihomoilla alkaa ottaa tuo tiityy-porukka jo pattiin.
Tota vois tosiaan jatkaa äärettömyyksiin josta symbolinahan on ikiajoista ollut se oman häntänsä nielevä käärme. Tuo Ykän ehdottama pää omassa perseessä menee kyllä sen kanssa kuin nahkalakki viiksien kanssa. Symboliikka kohdallaan juu.

https://www.advocate.com/pride/2021/6/08/pride-flag-gets-redesign-include-intersex-folks

Sanonpa aina näissä yhteyksissä paasatessani että minua ei sitten muitten petikamaripuuhat kiinnosta yhtään tippaa. Ihan sama kenen seksihommia tullaan keskellä päivää ja milläkin suojatiellä naamalle hieromaan ni siitä en sitten tykkää.

Olen huomannut kun joskus erehtynyt asioista vaikka trans-immeisen kanssa ihan ymmärtävässä hengessä puhumaan, että ovat asiasta tosi herkkiä ja rikki. Ihan kuin he yrittäisivät riittävän kovaa huutamalla "OLEN NORMAALI" muuttamaan oman olonsa normaaliksi.
Sisäistä ääntä ei pysty huutamalla muuttamaan.
Kyllä silloin on jotenki diagnoosi mennyt pieleen ja jaksuhalien saattelemana terapiaan jos sitä omaa epävarmuutta pitää kokoajan hyväksyttää muilla.

Keksiskö joku vielä lipun niille jotka tykkää vastakkaisesta sukupuolesta joita onkin oman lisäksi vain yksi. Vaikka eipä tässä ennenkään siihen mitään lippua ole tarvittu, eikä tosiaan kenellekään siitä tarvetta ilmoittaa.

Tulipa pitkä näpyttely. Näitä luukkuja joihin purkautua näissä asioissa on todella vähän.

Erkki

Anonyymi kirjoitti...

Tuohonpa ei ole paljon lisäämistä ja logokin meni ihan nappiin! On todella ärsyttävää, että yksi taivaankannen upeimmista ihmiöistä on tuon luonnosta Itsensä vieroittaneen porukan tunnus. Voisikohan sen käyttämistä mitenkään kieltää, meillä kun onnistuu paljon tyhmemmätkin jutut, kuten Geishat ja Eskimot, Laku-Pekasta puhumattakaan. Kukaan ei tunnu välittävän sateenkaaren tunteista.

Rouva Ano

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Sateenkaarisymboliikan alkuhistoriaa en ole huomannut kenenkään jäljittäneen. Omat muistumani varhaisvuosilta kytkevät sen hyvinkin heteronormatiivisiin rokkiyhteykjsiin, esimerkiksi Pink Floydiin, joka kitaroi tunnelmallisesti Michelangelo Antonionin elokuvassa "Zabriskie Point", jossa muuten koko ihmissuku pantiin tuon musiikin säestyksellä uudelleen alulle -- ehkä siinä toivossa että siitä voisi tulla vähän tätä nykyistä parempi.

Antonionin filosofisesti osoittelevin elokuvahan oli Blow Up, jonka kohtaukset visualisoivat kymmenittäin tiedonfilosofisia teesejä. Ja tuo valon taittumisen idea, joka oli myös Pink Floydin prismassa, on myös valokuvaajan silmissä, kuten linkin kuvasta huomaa.

Kulttuurinen omiminen on hurjaa, eikä siinä sinänsä mitään. Kaikin mokomin. Sääliksi vain käy se käpertyvä ymmärrys, joka noita identiteettileimoja aina sairastuttaa. Kun esimerkiksi YLE:n Teema-kanava esittää sateenkaariviikolla Makoto Shinkain "Your Name" -animaatioelokuvan, se kertoo sellaisesta -- niin perinpohjaisesti väärin ymmärtävästä -- kulttuurisesta omimisesta, josta ei kyllä kannattaisi olla yhtään ylpeä.

Aikamoisia ressukoita nämä itsensä omaan häkkiinsä lukinneet nykyiset sateenkaari-ihmiset. Jokin yleisen seksuaalisen vapautumisen historia on heidän kohdallaan tuottanut ylilyönnin, josta ei koomisia piirteitä puutu. Kun ihminen ihan tosissaan alkaa kokea pärjäävänsä pelkän seksuaalisen suuntautumisensa avuilla, jokin on kehityksessä enemmän kuin pahasti harhautunut.

Anonyymi kirjoitti...

Tere. Tuo pääperse/persepää tuoi heti mieleen tämän omna armoitetua persepiirtäjämme Herra Reijo Koiraksen. Siinäpä Reijolle iltapuhteelle tekemistä: Sunnuitelle suvakeille uusi lippu ilman sateenkaaren värejä. Rei jo, nyt pallo on sinulla.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

On se vaan hieno aparaatti tuo ykän keksimä universaali käännöskone. Sieltä on tullut monet hienot turinat ja tarinat ja ei pettänyt tälläkään kertaa. Niin milläköhän oikeudella ovat omineet sateenkaaren, niin hienon luonnonilmiön. T. Oloneuvos

Anonyymi kirjoitti...

Aattelin tuossa joutessani, kun tämä meideän prisessa-sannakin on kovin tuohtunut Unkarin sinänsä ihan oikeasta päätöksestä, että ei näitä höpötarsjalqbtgshööhöö juttuja pidä lapislle opettaa, niin mitenkä menisi suu mutrulle jos ja kun lastentarhasaa, eiku päiväkodissa joku sannan tyttärelle alkaisi opettaa sukupuolia?
Sanoa että et sä oo mikää tyttö vaikka äitis niin sanoo ja vaikka pöksyissäs siltä näyttää. Sä oot ihan oikeesti naapurin koiran ja kissan risteytymä vaikka isis ja äitioletettu toisin sanoo. Taikka naapurin pedobear.
Liekö sanna ja muut titityyt asiaa tulleet ajatelleeksi omalta kohdaltaan. Tai vaikkapa so malii?
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Niin. Mitä on sateenkaari? Pelkkää ilmakehän kosteudessa taittuvaa valoa, eli ei konkreettisesti oikeastaan mitään:

"---kuin varjo häilyväinen, vain näyttelijä rukka, joka riehuin lavalla keikkuu aikansa ja häipyy; se kertomus on, hupsun tarinoima, täys ääntä, vimmaa – tarkoitusta vailla”
sanoi MacBeth Shakespearen mukaan, ja Williamhan ei pahemmin valehtele.

Niinpä sateenkaari on oikeastaan juuri eikä melkein hyvä symboli tuolle porukalle, joka pitää itsestään ja omasta erinomaisuudestaan valtavaa melua, ja siinä onkin heidän koko sisältönsä.

Sateenkaareen liittyy myös monia uskomuksia, kuten sen päästä löytyvä aarre. Eihän sitä sateenkaaren päätä ole olemassakaan, ja sekin alleviivaa sateenkaaren sopivuutta sukupuolipsykooseista kärsivien symboliksi:

samalla tavoin hekin omistavat koko elämänsä etsiäkseen jotain, jota ei ole olemassakaan.
Se on vain heidän aivojensa vääristyneen toiminnan tuottamaa harhaa, ja sellaisena sitä pitäisikin hoitaa.

Hyvin ikävää onkin, että länsimainen teveydenhuolto on alkanut sen sijaan mennä yhä kiihtyvämmällä tahdilla heidän harhoihinsa mukaan, ja tehtailla sukupuolenvaihdoksia mielenterveysongelmaisille nuorille.
No, se takaa psyki-ihmisille potilaita jatkossakin.

Sinänsä ymmärrettävää, joskin perin tuomittavaa.
Mutta syöminen se on lääkärinkin pääelinkeino, ja jos rahaa lykätään moraalittomuuksista, ei se lääkärin moraali loppujen lopuksi olekaan sen puhtoisempi kuin muidenkaan.

Who am I to judge?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Erkille, Rouva Anolle, Seppo Oikkoselle, Huru-ukolle, Oloneuvokselle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Kyseessähän on muodin ja pakkomielteisen hysterian sekoitus joka vaatii hampaat kirskuen että se otetaan vakavasti. Siksi sille on hyvä aika ajoin vittuilla. Niin pitkään kuin se on yleensä mahdollista.

Niin kuin Qroquius Kad totesi, tarjotaan nykyisin mielenterveyden ongelmiin hoidoksi itsensä peruuttamatonta silvottamista. Pitäisi hälytyskellojen soida vaan kun ei soi.

Ekku kirjoitti...

Lisäksi tämä itsensä silpomisen oikeus pitäisi antaa alaikäisille, jotka ei ole täysivaltaisia muussakaan suhteessa. Peruutusnappulaa kun ei tässä ole, niin kyllä moni voi myöhemmin tuntea tehneensä väärän päätöksen.

Anonyymi kirjoitti...

Osuuskauppaväki on kyllä munatonta, ei tuntisi Rochdalen väki nykymenoa omakseen, Antaa jonkun pederastiväen viedä lippunsa. Sama porukka, jonka kanssa sotivat ammoin, degeroituneet kelmit. Silloin muinoin kelmit tekivät kaikenlaista kiusaa. Osuuskunnan jäsenet olivat koko omaisuudellaan vastuussa veloista - osakeyhtiön osakkaat ei - 1800 luvun brittilakimiesten logiikkaa. Siis juristien, jotka oli palkattu tekemän kiusaa, yksityiset kauppiaat, jotka olivat monopolitoimijoitaalueillaan tekivät kaikkensa kampittaakseen osuuskauppoja. Sekä työväen että tuottajien.

Osuuskauppa ei ole alkujaan suuryritystoimintaa, vaan pienten, yksityisten toimijoiden toimintaa.

Vielä viime vuosituhannella myytiin osuuskaupassa "Rainbow"-tuotteita. Tavaramerkkinä sateenkaari. Osuuskaupoilla oli joku kansainvälinen liittokin, lippunsa oli sateenkaarilippu.

Miksi tavaramerkin annettiin haipua? Miksi se annettiin friikkijengille. No, E-liike demarisoitui ja Pellervolainen kepuloitui.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Näin jälkeenpäin ainakin tuntuu siltä, että -
onneksi en lapsuudessani ollut kuullutkaan transsukupuolisuudesta enkä sukupuolen vaihdoksesta tai "korjauksesta". Lääketieteen oppikirjoissa niistä varmaankin puhuttiin jo siihen aikaan, mutta ei lasten- eikä koulukirjoissa (tai lukion biologian kirjassa asiasta taisi tosiaan olla lyhyt maininta.)
Luonteeltaan enemmän tai vähemmän poikamaisia tyttöjä ja tyttömäisiä poikiakin kyllä oli, mikä valitettavasti johti usein koulukiusaamiseenkin, mutta harvalle jos kenellekään ainakaan vielä alakouluiässä silti tuli mieleenkään väittää todella olevansa toista sukupuolta kuin on.
Minullakin poikana epäilemättä oli joitakin pojille epätyypillisiä ja pikemmin tytöille ominaisia luonteenpiirteitä ja kiinnostuksen kohteita. Vanhemmillani tuskin oli mitään erityistä sitä vastaankaan, mutta koulussa tuntui ainakin ajoittain siltä, että oli helpompi tulla toimeen tyttöjen kuin muiden poikien kanssa. Mutta ei minulle silti tullut mieleenikään väittää, että oikeasti olisinkin tyttö.
Mutta mitähän olisi tullut mieleeni, jos olisin jo silloin kuullut transsukupuolisuudesta? Tai jos asiasta olisi jo silloin ollut sellainen laki kuin mitä nyt on yhä yleisemmin vaadittu? Olisinko kenties päätellyt, tai olisivatko muut, ainakin jotkut lääkärit, päätelleet minun olevan sellainen? Ja mihinkähän toimenpiteeseen sen vuoksi olisi ryhdytty? Nyt jälkeenpäin sanoisin suorastaan, että onneksi mistään sellaisesta "korjauksesta" ei ollut koskaan puhettakaan, saati sitten että sellaiseen olisi tosiaan ryhdytty.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, Pyssymiehelle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ekku: Totta. Kyseinen vaatimus ei ole vain moraalisesti väärin vaan se on puhtaasti rikollista.

Pyssymies: Pannaanpa nuoremmalle väelle muistikuvaksi kuvaa menneiltä ajoilta:

http://4.bp.blogspot.com/-nBhdM0MbZ2c/Ta3oFDfAlXI/AAAAAAAAALc/eFuWw0FLFec/s1600/Sateenkaarilipun%2Betu.jpg

Ano: Enpä tuollaisesta kuullut koskaan minäkään. Siitä tuli muoti (mitä muutakaan se on) tällä vuosituhannella.

Tinahattu kirjoitti...

Musta Orkidea lienee tuttu muille lukijoille. Surullinen tarina.
En tiedä silvottiinko hänet Suomessa vai pitikö mennä ulkomaille. Ei taida olla suosittu suvaitsevaisissa piireissä koska kertoo totuuden.

Parhain terveisin,
Tinahattu
Puten uskollinen koira

Anonyymi kirjoitti...

Rohkeutta se vain vaatii, kuten videon naisella: "It's a dick!" :)
Moinen suoruus leikkaa läpi valheen kuin kuuma veitsi voin.

https://m.youtube.com/watch?v=vNterJmIHJs

Anonyymi kirjoitti...

Lippuun voisi laittaa kuvan, kun aivot on narikassa. Takavuosina tehtiin tv-mainos, jossa äijillä jäi aivot narikkaan, kun lähtivät ilman pelastusliivejä soutelemaan. Tähän ävpk-toimintaan voisi myös tätä kuvaa soveltaa. Mennään vaan hurmoksessa joukon mukana pienen älyvapaan vähemmistön vouhkausten perässä. Ja ollaan niin hyvää ihmistä, niin hyvää ihmistä.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tinahatulle, Anolle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Tinahattu: Joo, tuttu on. Löytyy tuolta linkkilistaltani. Toivotan hänelle kaikkea mahdollista hyvää.

Ano: Kiitos linkistä.

Tapsa vaan: Tuokin kävisi kyllä hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Gay-liike, pride-kulkue

Hinttarit ottivat käyttöön "hilpeä"-termin homoseksuaalia tarkoittamaan. Sana gay oli siis ihan oikea, käytössä ollut sana joka tarkoitti hilpeää, iloista. Pervot noin vain ottivat sanan. Tyhymän ylypeet homppelit omivat myös sateenkaaren. Ylpeilivät pervoudellaan.

Minulle on ihan sama mitä aikuiset keskenään puuhailevat, ei kiinnosta. Konttorilla minua vastapäätä istuu nuori nainen, jokajoskus puhuu vaimostaan. Siis asuinkumppanistaan, ei "kämppis". Mitä touhuavat keskenään, en tiijä, eikä kiinnosta. Eikä tytsy tuputa asiaa, eikä meuhkaa sillä koko ajan. Yhdellä hieman vanhemmalla naisella on "puoliso" - koodisana viittaa naiseen, kas kun muilla on "miäs" tai ukko - tai miehillä akka, muija tai Lady of The House. Ja yhdellä ukolla on "kumppani", ei vaikuta hommiin, eikä edelleenkään kiinnosta muita, mitä puuhailevat keskenään.

Teineillä oli tapana tehdä fritsuja ja meuhkata saavutuksillaan. Aikuisilla ei.

Tyhymän ylypeet henkisesti keskenkasvuiset kulkueilee, aikuisia ei kiinnosta.

Pyssymies

Strix Senex kirjoitti...

Karnevaaleissa asiat voidaan laittaa päälaelleen. Eräs ikivanha karnevaaliperinne on väärän kuninkaan päivä, jolloin juhlittavaksi kuninkaaksi valitaan yhden päivän ajaksi joku kylähullu, jota kumarretaan ja juhlitaan korskeammin kuin oikeaa hallitsijaa ikinä. Sen päivän ajaksi asiat käännetään päälaelleen ja arkisen aherruksen tilalle astuu parodia ja burleski.

Siihen perinteeseen tuo pride-juttukin tiettävästi perustuu ja mikäpäs siinä, karnevaalia voi pitää aina silloin tällöin. Ei se ole niin kovin vaarallista eikä vakavasti otettavaa. Paitsi että se on näiden tosikkojen vihervasemmistolaisten toteuttamana nimenomaan haudanvakavaa, tosissaan otettavaa ja pakollista. Ajatuspoliisi kiertelee eri järjestöjen päämajoissa tiukkaamassa, että miksi teidän järjestönne ei osallistunut. Toteutetaan siis sitä totalitaarista mallia, jonka mukaan se mikä ei ole kiellettyä on pakollista.

Mistä väärän kuninkaan päivästä tuli mieleen, että vihreät näköjään valitsivat kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi puolueen varapuheenjohtaja, valtuutettu Fatim Diarran. Niinpä se vanha rähmällään olon perinne näköjään jatkuu entistä absurdimmassa muodossa. Kun ennen oltiin rähmällään Neuvostoliiton edessä, nyt sen on korvannut Somalia. Teki mieli tokaista, että miksei saman tien …. , mutta enpä onnistunut keksimään yhtään rähmällään olon suuntaa, joka olisi vielä Somaliaakin absurdimpi.

KKi kirjoitti...

Onhan tuo titityy loukkaus Rainbow:ta kohtaan.

https://www.youtube.com/watch?v=FrJ0OCITw6g

Ja joskus kun tämä kaikki on kummasteltavaa historiaa voi sateenkaari hyvinkin olla yleinen merkki ylenpalttiselle noloudelle.

Lissu vaan kirjoitti...

Kyllähän tuon sateenkaaren omiminen seksuaalivähemmistöjen käyttöön ja sen yhteys Raamattuun on - sattuneesta syystä - aivan ilmeinen.

Rainbow-tuotteita muuten S-ketju myy edelleenkin.

Anonyymi kirjoitti...

https://youtu.be/n_awsp7QZuE

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Strix Senexille, KKi:lle, Lissulle vaan ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Ajattelen samoin. Olkoot ihmiset ja eläkööt mutta asioitten pakkosyöttöä ei tarvitse sietää.

Strix Senex: Tuo väärän kuninkaan päivä on varsin hyvä vertaus ja totta on että se pitäisi ottaa haudanvakavasti. Kyseinen Diarrahan ei ole somali vaan puoliksi malilainen mutta hän on elävä esimerkki siitä että orvaskeden värillä pääsee Suomessa varsin pitkälle.

KKi: Rainbown (ja aikanaan Deep Purplen) pomomies Ritchie Blackmorehan on muuten siirtynyt nykyisin ihan puhtaille folk-linjoille:

https://www.youtube.com/watch?v=P-t1oa4ZkQQ

Lissu vaan: Muistelen, että ne Rainbow-tuotteet tulivat myyntiin jo ennen tätä nykyistä pakkohypetystä.

Ano: Häh hää… kiitos pätkästä. Itsensä voi munata monella tavalla ja tuo oli hyvä esimerkki LGBTQTiiTyy-dialogin tasosta.

Anonyymi kirjoitti...

Tinahatun mainitsema Musta Orkideakin on muutama vuosi sitten muuttanut radikaalisti mieltään ja kokee tehneensä pahan virheen. Uudemmassa kirjoituksessaan "Viimeisen muurin takana on totuus" (https://mustaorkidea.blogspot.com/2018/02/viimeisen-muurin-takana-on-totuus.html) vuodelta 2018 hän itse kumoaa melkoisen osan siitä, mitä hän oli neljä vuotta aikaisemmin sanonut kirjoituksessaan "Mitä transsukupuolisuus on ja miltä se tuntuu" (https://mustaorkidea.blogspot.com/2014/10/mita-transsukupuolisuus-on-ja-milta-se.html). Molemmat kirjoitukset silti kannattaa kyllä lukea.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olen lukenut. Hän on nykyisin aktiivisempi tuolla youtuben puolella:

https://www.youtube.com/channel/UCejJGdSGlFMk6-U9Uiylcug

Lissu vaan kirjoitti...

Juu, ei ne Rainbow-tuotteet mitenkään liitykään tähän hypetykseen. Tuolla ylempänä Pyssymies vaan haikaili niiden perään. Se sateenkaaritunnus on osuuskaupalta kyllä hävinnyt mut tuotenimi säilynyt.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lissu vaan. Ja Elannollahan oli se mehiläistunnus. Silloin joskus.