tiistai 13. heinäkuuta 2021

PÄIVITETTY RANNANJÄRVI

Valtamedia jatkaa hyväksi havaitsemalla linjallaan eli kun Turussa oli kahden teräaseilla varustetun ulkomaalaislössin joukkotappelu niin ulkomaalaisuudesta ei mainittu mitään. Onneksi MTV3 teki poikkeuksen.

Esittihän rähinästä käytännön käänteishuumoria myös poliisi joka totesi että ”järjestyksenvalvonta oli olosuhteisiin nähden riittämätöntä”. Minkälaisella portsarien määrällä / varustuksella / valtuuksilla kymmenet riehuvat ulkomaalaiset jätkät rauhoitetaan? Puolijuokkueella ja konetuliaseilla?

Pistää vaan miettimään. Taas kertaalleen. Kuvitteleeko valtamedia että jos se jättää etnisestä rikollisuudesta sen etnisyyden jatkuvasti mainitsematta niin tavallinen ihminen kerta toisensa jälkeen uskoo että taas siellä Isotalon Antin ja Rannanjärven perilliset riekkuvat?

Lienee niin, että valtamedia on hyvin pitkälle omaksunut ajattelutavan että Suomessa asuvat ovat suomalaisia joka ikinen joten tuontitavararikollisuus ei ole tuontitavararikollisuutta vaan ihan kotikutoista keppostelua. Suomalaiseksi kun täytyy tulkita joka ainoa jätkä joka on saanut saappaansa tänne hilattua. Valtamedia muistaa myös että etninen ongelma ei ole ongelma mutta siitä ääneen puhuminen on ongelma.

Valtamedian tulisi muistaa että tuon tien päässä odottaa se, mikä Ruotsissa jo tapahtuu. Esimerkkinä PT-median sivulla näkyvä video julkisesta teloitusmurhasta parturituolissa. Ei voi välttyä ajatukselta että valtamedia ei sinänsä välitä väkivallasta. Se välittää vain siitä, että etnisestä väkivallasta ei puhuta ja sen myötä pidetään kaikin keinoin yllä valheellista monikultturismin ihannekuvaa. Sekä säilytetään omat kasvot. Ja sehän onnistuu tietysti niin että kaikille tuontitavaran edustajille myönnetään Suomen kansalaisuus. Sen jälkeen valtamedia voi lopullisesti keskittyä ihmettelemään että mikä meitä suomalaisia oikein vaivaa.


36 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Hetken, pienen hetken aikaa minäkin (!) luulin, että poliisi puhuu totta!!! Mutta sekunnin sadasosassa oikea tieto minulle valkeni toki. Tämä osoittaa sen, kuinka se vanhan ajan poliisi on edelleen takaraivossa vaikka muuten on kadonnut kuin pieru Saharaan. Mieli- ja muistikuvat ovat sitkeässä.

Joka tapauksessa lähetin kohta oitis Jethrolle yksinkertaisen kannustus- ja tsemppausviestin. Tuon helevetin kurdin, mukaurheilijan, hulluus tuli kans esille
räikeimmän mukaan. Kun on jo valmiina aivot hiekassa, niin ei sitä ainakaan tarvitse ampua. Onhan se niin "suomalainenkin".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Terho. Valitettavasti omakin luottamus poliisiin vähenee päivä päivältä. Ja se kyseinen ottelija taimikäseon, sehän oli muistaakseni aikanaan luvannut ”pudottaa ekalla” kansanedustaja Hakkaraisenkin. Monikulttuurisuuden mannekiineja.

Anonyymi kirjoitti...

Silmille hyppäsi myös poliisin neuvo: Järjestyksenvalvojien asettamiseen kuuluu varautuminen, resursointi ja ennakointi, poliisi jatkaa.

Kyllä joo. Parasta ennakointia olisi jos voisi valita asiakkaat eikä neekereitä päästäisi sisälle riehumaan, mutta se ei vaan kertakaikkiaan käy. Siitä joutuu leivättömän pöydän äärelle. Toinen vaihtoehto on kutsua järjestysmies paikalle jokaista sisääntulevaa neekeriä kohden. Siinä ei sitten voi enää puhua toiminnan kannattavuudesta. Paras näkemäni esitys on muuttaa yökerhot yksityisklubeiksi joihin pääsee vain jäsenet. Silloin voi valita asiakkaansa ja saada ravintolansa rauhoitettua.

Anonyymi kirjoitti...

"Globaalisti" parasta torjuntaa tuontiväkivallalle on ottaa Suomessakin käyttöön ulkomaalaislaki ja siirtyä kotouttamisesta kotiuttamiseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne. Olette molemmat oikeassa. Sitä en osaa sanoa, mitä laki sanoo nykyisin noista yksityisklubeista.

Pekka kirjoitti...

Tässä tapauksessa tavallaan jopa ymmärrän, että ulkomaalaisuudesta ei erikseen mainita. Meinaan vain, että ei lehdissä erikseen korostettu sitäkään, että tämä tapahtui nimenomaan Suomen Turussa, ei selitetty mitä eroa on yökerholla ja päiväkerholla, jne. Olisi ihan turhaa tuhlata palstatilaa itsestäänselvien perusasioiden kertaamiseen. Tosin valtamedia ei ehkä ihan tätä ajanut takaa.

Itsekin näen työssäni tällaisia rähinöitä aina silloin tällöin. Ne ovat aina kahden kansallisuuden välisiä maaotteluita, eivätkä suomalaiset ole niissä ikinä edustettuina. Suurimmaksi osaksi se johtuu jännästä kulttuurierosta sen suhteen, miten eri kansat ymmärtävät periaatteen "kaveria ei jätetä".

Kaikki kansat noudattavat sitä, mutta useimmille kansoille se tarkoittaa, että jos kaveri törppöilee ja menee vieraisiin pöytiin tilaamaan turpaansa, sitä pitää auttaa. Kaverit ovat nyrkit pystyssä taisteluvalmiudessa aivan riippumatta siitä, mistä riidassa on kyse. Sillä ei ole väliä, kaveria vain on autettava. Jos yksi kurdi vahingossa läikyttää yhden virolaisen juomaa, siinä on äkkiä kymmenen kaveria molemmin puolin taustatukena, ja sitten mennään.

Suomalaiset taas ymmärtävät periaatteen niin päin, että jos kaveri meinaa tilata turpaansa, se pitää ottaa kiinni ja raahata pois tilanteesta väkisin ja tarvittaessa jopa väkivaltaa käyttäen, koska se, että kaverit painivat tyypin pakettiin, on silti pienempi paha kuin jos hän saisi vihamieliseltä jengiltä sakinhivutusta.

Epävirallisesti voin kertoa, että yökerhoissa tehdään jo paljon "ennaltaehkäisevää järjestyksenvalvontaa", eli yritetään olla päästämättä tiettyjä kansanryhmiä sisään. Tosin siihen tarvitaan perusteltu selitys, kuten liiallinen humalatila, nuhjuiset vaatteet, epäluotettavat henkkarit tms. Jos jää syrjinnästä kiinni, sitten ei ole kellään kivaa. Ikävintä on, että siinä tilanteessa ravintoloitsija saattaa työntää portsarin linja-auton alle ja väittää, että hän ei tiennyt asiasta mitään ja portsari on syrjinyt omin päin - vaikka oikeasti ravintoloitsija olisi nimenomaan määrännyt, että ette sitten päästä mitään rättipäitä sisään.

Portsarimitoituksesta sen verran, että se ohjeistettu miehitys riittää kyllä 95 % ajasta, ja niissä 5 %:ssa tapauksista mikään määrä ei riittäisi, vaan silloin soitetaan poliisit rauhoittamaan tilanne. Näin se on aina toiminut, eikä siinä oikein muita realistisia vaihtoehtoja olekaan. Siksi tämä poliisin "teidän on tehtävä enemmän kuin oma velvollisuutenne, ettei meidän tarvitsisi tehdä omia töitämme"-nillitys on täysin käsittämätöntä. Ei se voi johtua pelkästään etnisen elementin synnyttämästä arkaluontoisuudestakaan, koska kuten sanottu, nämä ovat aina lähtökohtaisesti etnotappeluita.

Se Hakkaraisen pudottaja oli muistaakseni Perparim Hetemaj, joka taannoisissa jalkapallokisoissa taisi esiintyä studioasiantuntijana. Kosovolaisillakin on tapana räjähtää pikkujutuista. Emäntä muuten oli hänen kanssaan samalla luokalla tai ainakin samassa koulussa yläasteella. Oli kuulemma silloin melkoinen häirikkö, jota ei koulu liiemmin kiinnostanut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pekka ja kiitos hyvästä lisäyksestä. Itselläni on noista kulttuureista samanlaisia kokemuksia tosin eri mutkan kautta tietysti. Noin yleensä voi sanoa että suomalainen laki, tavat ja tottumukset sopivat nimenomaan maahan jossa on vain suomalaisia. Sitten jos sinne köijätään porukkaa jolla on aivan oma käyttäytymiskoodinsa niin tulos on se mikä on.

Ja joo, heitin Hakkaraispallon väärälle miehelle. Se Hetemaj se taisi olla. Monikulttuurimannekiini hänkin.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Perusasiat, perusasiat. Ihminen on lajityypillisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen eläin, ja yhteisövoimat ja yhteisöominaisuudet ovat ensisijaisia, kaikki mikä ilmenee yksilötasolla on seurausta.

Kun klassinen -- durkheimilainen -- sosiologia on pantu viralta, esimerkiksi sellaista avainkäsitettä kuin "sosiaalinen sitovuus" ei enää pystytä käyttämään. Sen korvaa kuvitelma, että maailma alkaa jokaisen yksilön sisältä, ja että mailman kaikki yksilöt ovat "pohjimmiltaan samanlaisia".

Mutta kun ne eivät ole. Kaikki ihmisyys on kulttuurista ihmisyyttä, eikä siitä, että kaikilla on "ihmisarvo", mitenkään seuraa se, että kaikki "kulttuurit" sopeutuisivat keskenään.

Ja kun "sosiaalisen sitovuuden" kaltaisia käsitteitä ei enää ymmärretä eikä käytetä, ei myöskään pystytä ymmärtämään miten sosiaalisesti sitova "mekaaninen" moraali eroaa sosiaaliseen luottamukseen perustuvasta "orgaanisesta" järjestelmästä. Eli ei pystytä ymmärtämään, miksi uudella ajalla eurooppalaisissa kielellis-kulttuurisissa kansallisvaltioissa syntynyt "edustuksellinen" demokratia on jotain ihmisen historiassa aivan ainutlaatuista.

Ei pystytä ymmärtämään, että tämä oma yhteiskuntamme on sellaisten historialisten yhteisövoimien ja yhteisöominaisuuksien tuotta yhteisöilmiö, johon ei voi tuoda ulkoapäin kokonaan erilaatuista sosiaalisuutta. Monikulttuurisuus on nimenomaan omalle, kehittyneelle järjestelmällemme vaarallinen hanke.

Mielenkiintoista on, etteivät meillä edes ne, jotka ovat omineet esimerkiksi Hannah Arendtin omaksi ideologiseksi edustajakseen -- eli niinsanotusti "vasemmistolaiset" ajattelijat -- ymmärrä mitä Arendt puhuu mekaanisesti sitovasta systeemistä, jossa "valta" tulee "ylhäältä alaspäin", ja sen vastakohtana omasta kehittyneestä järjestelmästämme, jossa valta on olemuksellisesti "luottamusta" ja sen voimaviivat kulkevat "alhaalta ylöspäin".

Sitten ihmetellään miten jokin näennäisesti hyväkäytöksinen mekaanisen normimoraalin kasvatti yhtäkkiä voikin osoittautua vailla kaikkia sisäisiä pidäkkeitä olevaksi raakalaiseksi. Että joku monikultturismin mannekiini onkin ikään kuin sisältä täysin tyhjä ja pelkästään yhteisövoimiensa riepottama epäyksilö.

Tuollaisista perusasioista soisi sivistyneistön meilläkin keskustelevan. Mutta sen sijaan he hokevat tyhjiä hokujaan "ihmisarvosta ja -oikeuksista" ikään kuin tällaiset asiat voisivat toteutua jossakin abstraktissa tyhjiössä.

Qroquius Kad kirjoitti...

En tiedä kuinka suuri osa Suomen kansasta uskoo valtavalemedian valkopesua. Sen tiedän, että viidesosa Suomen kansasta haluaa tätä.

Kyllä. Nimenomaan haluaa!

Kyseessä on Vihreiden ja Vasemmistoliiton jäsen- ja äänestäjäkunnan enemmistö;
ne Koijärvi-luonnonsuojelijat Vihreissä ja duunarimiehet Vasureissa ovat alati nopeammin hupeneva luonnonvara.

Tuo kansamme viidenneksen kokoinen viides kolonna janoaa säpinää, eripuraa, kaaosta ja hajannusta, koska kuvittelee voivansa liihotella sen yläpuolella siitä nauttien. He eivät kerta kaikkiaan ymmärrä, että jos ja kun he saavat sen haluamansa anarkian, he ovat ensimmäisiä joihin se iskee.

Ja tulevien toimittelijoiden, eli Tampereen yliopiston journalistiikan opiskelijoiden keskuudessa tämä suhdeluku on toisinpäin:
heistä vain viidennes ei kannata vihervasemmistolaista anarkiaa.
Eivätpä he tosin pyrkine sitä hillitsemäänkään. Mitenpä voisivatkaan?

Miten tästä voidaan edes teoriassa enää selvitä, kun politiikan muutos järjelliseen edellyttää miljoonan suomalaisen sulkemista keskityleireille;
vapaalla jalalla he tekisivät koko ajan määrätietoista sabotaasia Internetin kautta minkä tahansa vihamielisen tahon kanssa.

Unknown kirjoitti...

Sikäli kun muistan oikein, niin isontalon antti sanoi kauhavan rumalle fallesmanille heidän ensimmäisiä kertoja tavatessaan: "ei susta oo meitä kurittamhan". No fallesmannihan laittoi isontalon antin kuriin, ja rannanjärvi kuoli rääkkäämänsä renkipojan puukkoon. Mistähän saatais kunnon fallesmanni näille kulttuurimme rikastajille?

Anonyymi kirjoitti...

Puukkojunkkarit vs, veitsivallut

Valheme – eiku valtamedia sekoittaa käsiteitä jatkuvasti. Kertoo puukkoiskuista, joissa aseena käytetään ihan tavallisia keittiöveitsiä. Käyttäjinään hemmot jotka katsovat asiakseen kertoa allahin olevan keskisuurta isompi, Britanniassa samaiset hemmot puukottelivat samuraimiekkojen huonolatuisilla kopioilla.

Perkele – puukko on puukko, veitsi on veitsi. Puukolla on tarkoitus veistellä puuta, makkaratikkuja, kuoria johtoja, perata kaloja. Voidaan sitä käyttää puukotteluunkin. Veitsellä leikellään lihaa, leipää tai mattoja. Voidaan sillä aiheuttaa vammoja vihollisellekin. Miekalla taas ei yleensä kuorita johtoja, perata kalaa tai tehdä vihtoja. Se on tehty tappamiseen. Tai seinänkoristeeksi.

Veitsiäkin on monenlaisia, valaliiton kantonien maasta kotoisin oleva linkkarini soveltuu pakettien availuun, kynsien lyhentelyyn, kynän teroitukseen, pikku ruuvien kiristelyyn ja availuun. Puukkoiskuiluun se soveltuu heikonlaisesti, toki semmoisella on saatu henkikin pois muttei se kovin hyvä siihen hommaan ole. Saksalainen lukkoteräveitseni taas soveltuu oikein hienosti parranajoon, tomaattien leikkelyyn, makkaratikkujen vuolentaan ja makkarapakettien aukomiseen. Soveltunee se hengenriistoonkin mutten sitä ole siihen käyttänyt tai hommannut. Kumpikin mahtuu taskuun ja on siis ”taskuveitsi”. Kuten myös erilaiset sakilaisten veitset.

Myös ”turkulaismiehissä” on eroja, yllättäen Abdi ja Kalle ovat hieman erilaisia. On syntyperäisia, junantuomia ja ilmestyneitä. Semmoisia jotka ovat ilmestyneet johonkin poliisiasemalle, ainoana viestinään ”asyl”. Luulisi tiedotusvälineitä kiinnostavan tiedottaa minkälaisia turkulaismiehiä joukkotappelee yökerhossa. Että osaisi välttää joukkotappelualttiita miehiä maksavat lukijat.

Poliisi on väittänyt, etä järkkäreitä oli iian vähän paikalla. Siis poliisi kertoi, että oli liikaa irakkeja, kurdeja, somppuja & muita räjähdysherkkiä. Näiden kilarialttiiden karsinta on kiellettyä ovella – mistä poliisi kuvittelee, että kesken illan saadaan lisää järjestyksenvalvojia? Odinin pojista, mopokerholaisista?

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Jethrolle suosittelen kaikkien bisneksien siirtämistä sinne Kuusamoon, minne olen hänen kuullut suunnittelevan toimintaa. Siellä nämä etnobändit ei ainakaan vielä soittele kappaleitaan muita häiriten.

Toimittaja Puopolo on maamme harvoja rehellisiä toimittajia ulkomaalaisasioissa. Lähes kaikki muut suoltavat pakosta tai pikemminkin vapaaehtoisesti Bonniefin ja Erkon sontaa.

Tapsa vaan

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Lieneekö Göteborgissa otettu mallia ison veden takaa? Albert "Mad Hatter" Anastasia niitattiin 1957 New Yorkissa parturintuoliin Park Sheraton Hotellissa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Eikös poliisi todennut tapahtumasta tyyliin, että "mikään määrä lain vaatimia järjestyksenvalvojia ei olisi riittänyt" ja se hokkuspokkusteltiin uutisissa muotoon "järjestyksenvalvojien määrästä ei oltu huolehdittu" tms eli kaikki olikin ravintolanomistajan vika! Vielä kun olisi uutisissa muistettu todeta, että mitäs laitoit kapakkas tähän, ni.

Yst. terv. Ano Nyymi

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Presidentti Kekkonen kiteytti aikoinaan periaatteen maassa maan tavalla tai maasta pois.

Tinahattu kirjoitti...

Suomalaisilla on täysin kehittymätön “jewdar”. Eivät ymmärrä mitenkään mikä/kuka ajaa 'rajat auki ja multi-kulti' asiaa.
Kiukkuilu ei auta mitään jos ei tunnista lähtökohtia.
__________

Vanhasta viestistä:

Pate Pankavaarasta kirjoitti...
Vanha viisaus on että tie helvettiin on kivetty hyviĺlä aikomuksilla.
12. heinäkuuta 2021 klo 9.19
http://yrjoperskeles.blogspot.com/2021/07/hyva-ja-hyvaksyttava-ihminen.html

Ei pitäisi olettaa että niillä on hyviä tai pahoja aikomuksia. Pitäisi kohdistaa huomio tahoon joka niitä komentaa.
Tyttelit ja poikulit ovat liian tyhmiä ja heikkoja ollakseen itsenäisiä toimijoita.

Parhain terveisin,

Tinahattu

Puten uskollinen koira

Anonyymi kirjoitti...

Laulun mukaan toinen yllyttää, että tapa sinä se Kauhavan ruma vallesmanni niin hän nai sen komian lesken. Kumpiko näistä, vai molemmat nai sitä vallesmannin leskeä?
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos erittäin hyvästä kirjoituksesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, Qroquius Kadille, Unknownille, Pyssymiehelle, Tapsalle vaan, Patelle Pankavaarasta, Ano Nyymille, Tinahatulle, Huru-ukolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Seppo: En osaa ajatella asiaa sosiologisesti kun en ole sosiologi mutta päädymme samaan johtopäätökseen että ”monikulttuurisuus on nimenomaan omalle, kehittyneelle järjestelmällemme vaarallinen hanke.”

Qroquius Kad: Noinhan tuo valitettavasti on. Minä en kaipaa keskitysleirejä. Riittäisi kun siltä vähemmistöltä otettaisiin se absoluuttinen valta pois. Se tapahtuisi helposti äänestämällä. Mutta suomalaista vaivaa edelleenkin vaalikoppikooma.

Unknown: Ei saada ainakaan näistä poliittisen perustein valituista fallesmanneista. Ehkä sieltä kenttätasolta.

Pyssymies: Siinähän ne puukot tuli esiteltyä. Ja meillä puukko on mukana työkaluna. Ei vahingoittamistarkoituksessa. Ja ei se järjestyksenvalvojien määräkään auta jos ei ole kunnon valtuuksia.

Tapsa vaan: Suomessa tulee muutenkin tapahtumaan eriytymistä. Rikastetut kaupungit vs. rikastusvapaa maaseutu.

Pate: Yleinen käyttäytymis- / käyttäytymättömyysmalli tulee kyllä Lähi-idästä ja Afrikasta.

Ano Nyymi: Ei pysty varmaksi sanomaan. Valtamedia kyllä tulkitsee asiat mielellään omalla tavallaan.

Tinahattu: Oletko muuten koskaan ajatellut että sinulla on puolestasi vähän turhan yliherkkä jewdar? No, onhan elämä tietysti helppoa kun kaikkeen voi todeta että juutalaiset ovat kaiken takana.

Huru-ukko: Tämä jäänee arvoitukseksi.

Ano: Kiitos kannustuksesta.

Vasarahammer kirjoitti...

Kenenkään ei pitäisi yllättyä, että kapakkatappelun taustalta löytyi Lähi-idästä peräisin olevien kunniakulttuurien edustajia.

Tämä kunniakulttuuri on siis jo saapunut Suomeen ja siihen liittyy jengiytymisen lisäksi järjestäytynyttä rikollisuutta eli sitä, joka äskettäin Ruotsissa johti poliisin kuolemaan.

Vastaavaa kulttuuria löytyy myös erään Suomessa jo pitkään asuneen vähemmistön keskuudesta.

Poliisi myöntää klaanikulttuurin rantautumisen siinä vaiheessa, kun sitä ei ole enää mahdollista kieltää, kun jopa kaikkein typerimmät valtamedian toimittajat jo ymmärtävät ilmiön olemassaolon.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vasara. Totta. Ja juuri näin Suomessa tulee kaikista varoituksista huolimatta tapahtumaan. Koska täysin aiheelliset ja perustellut varoitukset tulkitaan vihapuheeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kohta kai meilläkin tyydytään toteamaan, että tämä on uusi normaali, johon on vain sopeuduttava. Suurin piirtein näin totesi Lontoon muslimipormestari muutamia vuosia sitten jonkun terroriteon jälkeen. Mitään ei ole tehtävissä täälläkään kun harjoitetaan niin löperöä politiikkaa, että lähes kaikki tänne luunsa hilanneet saavat jäädä. Pari päivää sitten maahanmuuttovirasto päätti suitsait, että ketään ei enää palauteta Afganistaniin, kun siellä on odotettavissa levottomuuksia. Näin se käy näppärästi, ei tarvitse edes lakikirjaa katsoa. Riittää poliittinen hyvä tahto, vaikka Geneven sopimuksen mukaan sota tai köyhyys ei ole sellainen syy, jonka vuoksi voi saada pakolaisaseman. Jaa... mutta mitä minä höpisen, eiväthän nämä pakolaisia olekaan, vaan uuden tulkinnan mukaan siirtolaisia ja karmivan työvoimapulan paikkaajia ja moniosaajia, jotka voisivat suoraan liittyä Akavaan.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Ei riitä pelkästään että asiaa ajatellaan uutena normaalina vaan täytyy ajatella että ei ongelmaa ole olemassakaan. Ja jos ehkä onkin, niin se johtuu meidän pottunokkien vääristä asenteista.

Mitä tulee Afganistaniin niin sitä ei paljon kysellä että kuinka moni afganistanilainen on itse asiassa tullut Afganistanista ja kuinka moni Iranista jossa ne ovat asuneet koko ikänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Niin kyllähän se ns nyppii ainakin meikäläistä, kun paska on lentänyt tuulettimeen maahanmuuton osalta. Eli on kerjätty ns verta nenästä. Monissa tapauksissa, ihan kirjaimellisesti. Mitä tulee tuohon Turun yllätykseen, niin onhan näitä ollut. Itsekin olin eräässä yökerhossa muutamia vuosia sitten, missä eräät kunniakansalaiset saivat aikaan joukkotappelun. Kun eräs sievä neitokainen sanoi eräälle edistykselliselle tunkeutujalle selvästi, että painuppa sinne mihin aurinko ei paista. No. Tämä ananastukka sylkäisi tyttöä naamalle. Ja arvaatte varmaan, mitä kohteliaisuuksia sitten tuli. Siitähän riemu syntyi. Ei siitä mitään uutisoitu. Vaikka oli nimittäin kunnon yhteenotto. Mutta joo, minustakin paras idea on ollut yksityisbaarien jne perustaminen. Toteutus vaan taitaa olla vaikeampaa. Ja sanotaan nyt vielä, että kun nämä perseilyt ovat lisääntyneet ja ollaan siinä ruotsin tiellä, niin mikä on ratkaisu? 4500 poliisia koulutetaan vihapuhetta vastaan. Eli kytätään sekä viedään oikeuteen ne, jotka yrittävät järkeä sanoa jne. Mielestäni pitäisi olla niin, että 10 000 poliisia sekä avustajaa koulutetaan tunnistamaan islamin vaarat, vihapuhe kantiksia kohtaan, huumekauppa, aseiden maahantuonti, rahanpesu sekä rahan lähettäminen terroristeille. Näin muutamia mainitakseni. Kyllähän Kaivopuistossa on tapahtunut. Muistatte joukko mellakan, missä poliiseja päin heitettiin ties mitä. Tai joukkotappo, missä fiksu nuori potkittiin joukolla hengiltä. Kaikki on yritetty peitellä ja kääntää totuuksia rasismiksi. Rasismia se onkin ollut, tosin päinvastoin.

Anonyymi kirjoitti...

Juu. Jäi lisäämättä. Jotta erittäin luotettava lähteeni on Alkossa töissä. Ja kertoi, että nämä raittiit vedenlipittäjät, eli jotka baareissa ovat gentlemanneja, ostavat viinaa helvetisti. Eli ryyppäävät. Vai mihin ne niitä viinoja kuskaavat? Niille suvakeille? Häh?

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tuo Afganistanin tilannehan on aika veikeä, kun edelleen kaikki kurpitsavaunutarinat, joita viranomaiset kuuntelevat kyynel poskella, menevät läpi. Jo se, että tulija valehtelee ikänsä ja kansallisuutensa pitäisi herättää ”kuulustelijat” epäilemään muutakin, mutta meillä se ei käy, kaikki uppoaa ja Orpon sanojen mukaan pelkkä tulijoiden motiivienkin arvostelu on rasismia. Kyllä ”afganistanilaisilla” koittaa nyt onnen päivät ja alkaa uusi invaasio, kun kaikki saavat jäädä ja tulee taas naisia ja lapsia pois sodan jaloista...

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Olet oikeassa. Ei lisättävää.

Ano2: Joo, mutta niillähän on sillä lailla että jos on katto päällä niin Allah ei näe.

Rouva Ano: Ja se iän lääketieteellinen tarkistaminenhan oli rasismia.

Anonyymi kirjoitti...

Afganistanista puheenollen, kannattaa lukea usarin logiikallaan tyrmääviä blogeja. Jenkit tulivat laittomasti työntämään nokkansa Afganistanin sisäisiin asioihin, jenkit ovat imperialistisia sikoja. Ja sitten: jenkit lähtivät Afganistanista ja hylkäsivät maan talibanien armoille, jenkit ovat sydämettömiä pelkurisikoja. Eräs pahasti mielenterveydeltään horjuva narkkariksi itse ilmoittautunut saa valtavasti palstatilaa, kun on sitä mieltä että suomalaiset rauhanturvaajat ovat vastuussa afgaanilasten raiskauksista ja mokomat pitäisi tappaa. Rauhanturvaajathan - ja erityisesti suomalaiset - ovat menneet sinne tappoaikeissa. Niillähän on aseetkin!

Eräs vanhempi tohtorismies oli sitä mieltä, että Suomen tulee päästää jokainen afgaani maahan koska "tunnen kaksi afgaania, käyvät töissä ja olen saanut kutsun toisen tyttären kihlajaisiin". Voiko parempaa perustelua ollakaan?

Olen Rouva Anon kanssa samaa mieltä: invaasio on tulossa. Korona hieman sitä hidastaa, mutta sitten pääseekin helvetti valloilleen eikä siinä sitten mitään testejä rajoilla enää kysellä kun on se taikasana. Ja sitten meillä onkin taas kivoja uusia resistenttejä koronakantoja...
tira+

Tinahattu kirjoitti...

Epäonnistunut, epäonnistunut, sitä suomalaiset hokevat. Ei osata tai uskalleta sanoa että se onkin onnistunut.
Eivätkö neropatit osaa kuvitella muuttotulvan olevan tuhoisaa ja suunniteltua?

Edward Dutton kirjoitti jossakin olleensa aikamatkaaja joka yritti selittää Oulun herrasväelle Englannin tuhon rantautuvan Suomeen. Oulun huiput möllistelivät ihmeissään että “eikkae se ny meille”.
_____________

Suomen Uutiset
heinäkuu 13, 2021 19:10
https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaisten-puoluejohto-tyrmaa-vaitteet-tyovoimapulasta-ja-tyoperaisen-maahanmuuton-tarpeesta-suomesta-loytyy-aina-tyontekijoita-jos-palkka-on-kohdallaan/

Halla-aho toteaa, että epäonnistunut maahanmuutto on johtanut myös siihen, että Ruotsin on entistä vaikeampi houkutella maahan todellisia koulutettuja huippuosaajia, joilla on valinnanvaraa sen suhteen, mihin maahan muuttavat töihin.


Tinahattu
Puten uskollinen koira

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,
Se sama, meillä on unelma jengi, Valemedian avustuksella valkopesee ja lingoo koko maailman haluamakseen!
Yle ja Yliopisto Raakel näkee tässä jutussa ruokaa ryöstäviä valkoisten väärin kohtelemia Valtteri poikia.
En tiedä itkiskö vai naurais, mahtaako Raakkeli ja Ylen toimittaja ihan aidosti uskoa mitä suoltavat näihin juttuihin.

https://yle.fi/uutiset/3-12021311

Koskahan tuuli kääntyy?

Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Toisinajattelijoiden vainoaminen ottaa lisää kierroksia. Nyt oli Jukka Mäkysen vuoro saada osansa kun kirjoitti Ilkka-Pohjalaiseen mielipiteensä pridestä. Kirjoitushan oli niin asiallinen kun olla voi, mutta mielipide ei ollut Suomen virallisen linjan mukainen ja siitä tehtailtiin välittömästi asianmukaiset rikosilmoitukset.
https://ilkkapohjalainen.fi/mielipide/yleisolta/lukijoilta-pride-tuli-ja-pride-meni-1.15593407

Anonyymi kirjoitti...

Mamut voisivat perustaa itselleen sopivia kerhoja joissa myytäisiin halal-olutta ja halal-viinaa, mutta saattaisi mennä homosteluksi koska naisensa ovat kotona nyrkin ja hellan välissä. Siksi täytyy tuupata "länsimaisen sivistyksen" keskelle.

Suomi ei ole enää turvallinen maa ja on kallein euromaa asua, johtuen pitkäjännitteisestä politiikasta. Ja kalliimmaksi ollaan tekemässä. Nasakin kertoo että kuun kiertorata muuttuu aiheuttaen kasvavaa vuorovettä ja tulvia. Tässäkin Suomi voi olla esimerkkinä maailmalle säätämällä kotitalouksille erillisen kuuveron jolla kuun kiertoradan muutos saadaan pysäytettyä.

Minne muuttaa? Pitäisi löytää maa jossa tulee toimeen Suomessa tienatuilla poloisilla eläkkeillä ja joka olisi vielä suht turvallinen asua. Unkari? Onko kellään Unkarista parempaa tietoa? Olisiko Viro parempi?

Anonyymi kirjoitti...

Jos olisi 80-luvulla ennustanut (oikein), että 2000-luvulla Suomi on hässitty totaalisesti vituralleen, olisi käsketty suksia kuuseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, Tinaahatulle, Voi Ajoille Voi Tavoille, Ano1:lle, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

tira+: Jos muistellaan historiaa niin vielä 1970-luvun alkupuolella Afganistan oli aika säällinen valtio. Vaan kuka oli tuo tyyppi josta puhuit? Kun ei tule noita US:n blogeja luettua. Ja invaasio 2 tulee ilman muuta.

Tinahattu: Invaasioon riittää kun sitä ei estetä ja niinhän tulee taas tapahtuumaan. Ja Halla-aho on oikeassa.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Nuo tahot ovat puolestaan olleet suu supussa maassa tapahtuneista tuhansista valkoisten murhista.

Ano1: Joo, tuo kuvaa ajan henkeä hyvin ikävästi.

Ano2: Viro ja Unkari olisi tietysti ok mutta paras vaihtoehto olisi palauttaa oma maa sellaiseksi että siellä voi asua rauhassa.

Ano3: Kyseisen ennustajan mielenterveyttä oltaisiin vahvasti epäilty.

tira kirjoitti...

Ykä, ko. bloggaaja on Lauri Paavola. Bloginsa "Afganistanista palaavat suomalaiset "rauhanturvaajat" eivät ole sankareita", 10.7. klo 18.06 ja "Kaksinaismoralismi on tämän maan kansantauti", 13.7. klo 20.31.

Jos hänen bloginsa ja vastauksensa kommentteihin eivät ole vihapuhetta, en sitten tiedä mikä on.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Joo, löytyi. Täytyy sanoa että sulla on kovempi pinna kuin minulla kun jaksat seurata noita usarin vuodatuksia.