lauantai 19. maaliskuuta 2022

EI VAAN MENE PERILLE

Hallitukseksi nimitetyn ämmälauman ilmastokiima alkaa muistuttaa jonkinlaista kieroutunutta tosi-tv:tä. Tavoitteet ja keinothan ovat selvillä mutta perustelutkin ovat varsin mielenkiintoisia. Ole hyvä, Emma:

Ja lyöpäs Li komppia:

Eli kun Venäjä hyökkää Ukrainaan ja vaarantaa koko Euroopan turvallisuustilanteen niin oikea ratkaisu on romuttaa suomalainen elinkeinoelämä, maatalous ja huoltovarmuus. Saman logiikan mukaan voisi sanoa että ”auto paloi poroksi parkkipaikalla ja se todistaa että oli oikea ratkaisu luopua käsisammuttimesta”.

Jos kyseessä olisi todellakin tosi-tv niin sitähän seuraisi sinänsä mielenkiinnolla. Tuumien, että mitähän ne seuraavaksi keksivät. Toivotaan vaan että kyseiseen sarjaan tulisi jakso ”Käppäukot opettivat hallitukselle maantiedettä. Helsinki ei ole Miami eikä Kuopio Tallahassee”.


44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viherpiipertäjien mielestä Venäjän hyökkäys Ukrainaan on hyvä juttu,kun Suomi pääsee fossiilisista polttoaineista eroon. Mitä sitten? Mikä onni siitä syntyy.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Kieroutunut likkalauma !!!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on kyllä kummaa? Vihervasemmiston mielestä panssarivaunuissa varmaan pitäisi olla SCR-katalysaattori ja AdBlue-systeemit? Sotatilanteessa maastoajoneuvot pitäisi toimia tietennkin vähäpäästöisesti uusiutuvalla sähköllä?

Luodit, totta kai, pitäisi olla lyijyttömiä tai vähintään vähälyijisiä, kuten on metsästyksessä nykyään. Aseiden muoviosat uusiokäytettyä muovia ja tietenkin kaikki metalliosat uudellen kierrätettyä patarautaa. Maastopuvut uusiokierrätettyä lumppua. Näin se maailma pelastuu?

Kommari Li Andersson pihtaa Nato-kantaansa aattensa mukaisesti loppuuun saakka. On vailla kansanäänestystä, vaikka näkee selvästi kuin "sokea-reeta" kuinka S.H.T.F. eli kakka osuu tuulettimeen kokoajan ryssältä.

Yllättäen vihreiden europarlamentaarikko Heidi Hautala on ollut Venäjän nykyjohdon pitkäaikainen kriitikko. Olisiko ollut Puuttinille jotain muutakin kuin ydinvoimaa hampaankolossa?

Mutta muistetaakoon, että saman piiperöpuolueen Satu Hassi ei vaatinut aikanaan laki-/puolustus-/ulkoasiainvaliokunnassa vastaosto-oikeutta Suomelle maakaupoissa Venäjän kanssa, vaikka siihen olisi ollut silloin mahdollisuus. Piti venäläisten maakauppoja niin pienenä ja merkityksettömänä. Kuten me kaikki nyt tiedetään...

heppa

Joppos123 kirjoitti...

Ei se Suomen alasajo ole Ukrainan sodan vuoksi mihinkään hävinnyt. Kirjoittelinkin jokin aika sitten kuinka tutkimusasioissa se the tärkein juttu on sodan hiilijalanjälki. Tämä on tullut suoraan hallitusohjelmasta ja Pääesikunnan munattomat klerkit ovat asiansuhteen ihan kiimoissaan.
Vielä olen pystynyt asiaa viivyttämään ja viivytän loppuun asti.
Ei pissishallitus mistään sodasta välitä kun ohjelma käskee tekemään Suomesta kehitysmaan.
Vituttaa ihan kympillä kun näkee Emma vitun Karin sössöttämässä uutisissa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Terho Hämeenkorvelle, hepalle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joo, ja ennen kaikkea kysymys että mitä sitten tilalle? Näillä leveysasteilla? Ja – niin kuin on monesti tullut todettua – Suomi ON jo hiilinegatiivinen.

Terho: Täsmennetään: Vallastaan juopunut kieroutunut likkalauma.

heppa: Näin ei maailma pelastu eikä sillä ole niin väliksikään vaan kysehän on vihervasemmistolaisen egon ruokkimisesta. Ja sillä porukalla on nyt se kaikkien aikojen etsikkoaika. Noita venäläisten maakauppoja muuten pitäisi alkaa perua aivan urakalla.

Joppos123: Eipä ole hävinnyt niin ja lähinnä sitä käytetään nyt keppihevosena ilmastohysterialle. Logiikkahan siitä on hukkunut aikaa sitten mutta sehän ei vihervasemmistolaista hätkäytä. Toivottavasti nuo pilvissä leijujat jättävät sotavaltion rauhaan. Ettei tarvitse alkaa suunnitella patterikäyttöisiä panssarivaunuja.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Iltauutisista sattumalta kuulin, miten Suomi valmistautuu kasvaviin pakolaismääriin. Migri avaa uusia vastaanottokeskuksia, ja tulijoiden työmahdollisuuksista ja koulunkäyntimahdollisuuksista huolehtiminen on tärkein prioritetti.

Olen kuullut tämän ennenkin.

Ennustan, että taianomaisesti Vokit täyttyvät nuorista neekereistä, geelitukkaisista irakiaanoista, afganistanilaisista partapalleroista yms. Kun asiaan kiinnitetään huomiota, Hyvät Ihmiset (TN) vastaavat leuat närkästyksestä väpättäen, että _he_ eivät valikoi ihmisiä ihonvärin taisukupuolen mukaan. Allas lika värde bara nu!

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Mietin noita Emman & Lin ulostuloja lukiessani, notta tarvinneeko tavallinen kevyt polttoöljy diesel-autossa jotain lisäainetta toimiakseen kunnolla.

Jos vaikka maalla öljylämmitystä remontoisi (isompaa säiliökapasiteettia).

QroquiusKad kirjoitti...

Pikku Emmukka ja soma Li Lystikäs ovat tyttöjä.
Heillä on sataprosenttiset naisaivot, jollaisten toiminnasta Spede teki Hannele Laurin kanssa lukuisia sketsejä;
niitä kostetaan nyt haudan taakse MiiTuu-haukkumisilla vailla todisteita.

Ne kieltämättä olivat hieman epäreiluja:

miesaivot ovat kehittyneet metsästyksen ja taistelun tarpeisiin.
Ajattelun ja sitä jakavan kommunikoinnin on oltava rationaalista, jäsennettyä ja yksiselitteistä.
Naisaivot taas ovat kehittyneet hoivaamaan puhekyvytöntä sylivaavia;
tämä ei voi ilmaista tarpeitaan sanoin, joten hoivaajan on kyettävä tulkitsemaan ne.

Kumpikin toimii hyvin, kun molemmat toimivat omilla alueillaan.
Maanviljelyksen myötä alkoi ihmiskunnan kurjuus, joka huipentui satakunta vuotta sitten naisille myönnettyinä oikeuksina osallistua vallan ja voiman käytöön vailla sen vaatimia edellytyksiä.

Lopputuloksena naiset ovat tekemässä päätöksiä, joiden tarpeellisuutta he tulkitsevat kuukautiskiertonsa mukaisesti.
Naiset synnyttävät poikansa yksin, koska miehen paikan on ottanut naisistumisen myötä the Valtio™. Se ei voi osallistua poikansa kasvatukseen isänä, niinpä yhteiskunta naisistuu.

Uusin muoto on lapsistuminen, jossa Maailman Ilmastojumalattareksi on kohotettu moniongelmainen, vammainen pikkutyttö ja naisvallankäyttäjä voi itkeä ääneen Vallan Alttareilla:
"Mitä mä sanon mun lapsille?!"

Niinpä siis Pikku Emmmukka ei tuonut meille mitään uutta;
saman sarjan tuttua huttua.
Ei uutta Auringon alla.

Paitsi ettei viimemainitulla ilmeisesti olekaan enää vaikutusta Pallomme ilmastoon...?

Strix Senex kirjoitti...

Sama kaiku on askelten. Tässä tapauksessa sama kuin Putinilla. Kun on kerran yhden ajatuksen päähänä saanut, sitä sitten ajetaan läpi laput silmillä ja jääräpäisesti, maksoi mitä maksoi (edellyttäen että muut maksavat) meni sitten rahat tai henki tai molemmat (niiltä muilta tietenkin). Kaiken mitä maailmassa tapahtuu, nähdään tukevan sitä pakkomiellettä, puhuivat näytöt kuinka selvästi tahansa sen pakkomielteen järjettömyydestä ja tuhoisuudesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Catilinalle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Qroquius Kadille ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Catilina: Veikkaan, että ennustuksesi saattaa osua kohdalleen.

VNV: Käsittääkseni se toimii, siinä on vaan se väriaine. Jos sen jotenkin voisi kiertää.

Qroquius Kad: Haluaisin sanoa että eihän tuo ihan noin ole. Mutta millä minä sen perustelisin?

Strix Senex: Valitettavasti olet täysin oikeassa.

Ekku kirjoitti...

Niin siinä käy. Ukrainalaiset on huonoa aineistoa tälle mamu-bisnekselle. Eivät hae heti turvapaikkaa, eivät aio jäädä pysyvästi, suurin osa on etsinyt itselleen perhemajoituksen, eivät halua tukitoimia välttämätöntä enemmän ja kaiken huipuksi ovat naisia ja lapsia.
Jos ei tällä toimintatavalla ala Suomesta rasisteja löytymään, niin se on ihme.

-TR- kirjoitti...

Minusta on jo muutama vuosi tuntunut siltä että Suomessa ei ole aikuiset ihmiset vallassa.

Tämä aika on tiedostaville varmasti raastavaa kun kaikki puhuvat jostain Ukrainan sodasta jonka mahduttaminen omaan maailmankatsomukseen on kuin ympyränmuotoisen palikan tunkeminen ndliönmuotoiseen reikään.

Anonyymi kirjoitti...

Ukrainassa näyttää käyvän toteen Jussi Halla-ahon taannoinen toteamus, että siihen joudutan puuttumaan, ja että se olisi parempi tehdä aiemmin kuin myöhemmin.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, TR:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Ekku: Totta. Mutta seurauksena valtiovalta ja valtamedia kehittää aina vain uusia rasisminvastaisia kampanjoita. Pakkorakkautta viranomaispäätöksellä.

TR: Joo, se kun on sitä reaalimaailmaa. Häiritsee pahasti kuplassa eläviä.

Huru-ukko: Vaan miten puututaan? Sotilaallisesti Nato ei puutu. Se ei ota riskiä. Toivottavasti sentään Ukrainalle lähetetään lisää aseistusta.

Anonyymi kirjoitti...

Sleepy-Joe antoi putinille vapaat kädet toimia, kun ilmoitti jo etukäteen ettei Nato tartu ei puutu sotilaalliseen erikoisoperaatioon.
Ja kyllä Jussi tarkoitti, että asiaan on viimein puututtava sotilaallisesti. Se miten ja kuka sen tekee on yhä avoinna. EU:n nimissä se mielestäni pitäisi/pitää tehdä, tai tyhjänjauhajien eli YK:n, jommankumman rauhanturvaamisena. Muuten Ukraina on yksi helevatan iso rauniokasa. Kuten Mariupol jo on.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Niinpä, miten puuttua ryssänriehuntoihin Ukrainassa?

Keski-Euroopan maat ovat hirttäneet itsensä Ryssän öljyyn ja kaasuun, jota ostavat koko ajan huolimatta itse asettamistaan pakotteista, jotka siis vuotavat heidän takiaan.
USA ei tietenkään halua aloittaa III maailmansotaa Ukrainan takia.
Kiina odottelee Ryssän kuihtumista, jolloin Siperia putoaa sen kämmenelle kypsänä hedelmänä.

Jos pohtisi teoriassa EU:n maksimaalisia mahdollisuuksia, se muodostaisi jokaisen jäsenmaan asevoimiin vaikka vain joukkueen kokoisen sotilaallisen muodostelman, joka olisi ilmakuljetusvalmiudessa 24/7 minne tahansa EU:n alueen rajalle.
Tällöin kyseisen maahan ryntäilyä yrittelevä Ryssä saisi vuorokauden sisällä vastaansa kaikkien EU-maiden sotilaita, joita vastaan hyökkääminen olisi yhteinen sodanjulistus EU:lle!

Siitä seuraisi taloussaarto.

Ei mitään pakotteita, jotka eivät näköjään merkitse mitään, vaan saarto. Siihen olisi saksalaisten kaasunimijöidenkin pakko alistua, ja Ryssä joutuisi pyytämään leipää Kiinasta.
Sehän myisi toki, mutta ei huolisi mitään öljyä tai kaasua, vaan vain sotasalaisuuksia!

Mutta tällaistahan ei ole odotettavissa, koska tällainen ei ole EU:n tavoitteena.
Ukrainan sota on pirullisena haittatekijänä sille Tavoitteelle!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Nythän on vaan niin että EU:n sotilaallinen voima on olematon. Ja sitä saartoa se tuskin tekee. Varsinkaan Saksa joka on hirttänyt itsensä vihreään energiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Alles hab' ich gehört sanois saksalainen, mutta tuskin noin älytöntä kuin nuo ylläolevat. Sota on siis kiva juttu koska se todistaa Emman mielestä että Suomen ilmastopolitiikka on ollut oikeampi - kuin mikä?

Ja sitten toi toinen älypää. Eurooppaa on "kohdannut" sota. Ei ole, mistään treffeistä ei ole kyse kun maa A hyökkää maan B kimppuun. Ja miten ihmeessä tällä on mitään tekemistä Suomen fossiiliasioiden kanssa poislukien Tuomioja? Ja Li vielä rehvastelee että "päätimme tänään että Suomi on maailman 1. hiilineutraali hyvinvointivaltio 2035. Jaa että ketkä päätti, vassarit sillä melko heiveröisellä kannatusprossallaan? Vihreiden kanssa tekee n. 15 prossaa mikä on aika lailla huonompi luku kuin 85 %. Och samma på svenska, Li'hän kertoi oppineensa suomea vasta 15-vuotiaana, numeroita ei vieläkään. Mitäs numerologeja tonne eduskuntaan tarvitaan muka.

Seppo Oikkonen varmaan osaisi kertoa, mikä rele näillä on väärinpäin kun kaikessa pitäisi olla se maailman ykkönen asiassa kuin asiassa. Suuruudenhulluus? Maailmassa 8 mrdia, Suomessa 5,5 miljoonaa. Jatkuvasti puhutaan hyvinvointivaltiosta ja vaaditaan budjetista lisää rahaa kun lapset, nuoret ja varsinkin opiskelijat ja etniset voi huonosti ja terapiaa niin kovasti tarvittaisiin. Keski-ikäisistä - vanhuksista puhumattakaan - niin väliä, eikä niillä ole mitään tulevaisuutta, paikallaan vaan jumittavat kun me nuoret pelastamme maailman. Ei toki omilla rahoilla, sitä vartenhan noi jumittavat ovat olemassa.

Mutta ihanaa, Suomi taas valittu 5. kerran maailman onnellisemmaksi maaksi. Ihmisiähän tuohon otantaan ei ole vaivauduttu haastattelemaan. Tilastot ei kritisoi.

Catilinan pelko taisi muuten olla aiheellien. Jo toisena sotapäivänä hesari julkaisi kokoaukeaman jutun nimikkeellä Ukrainan ensimmäinen pakolainen. 22-vuotias pakistailainen
muslimiopiskelija joka valtaisien kärsimysten jälkeen pääsi Puolaan. - Ei tullut juttuun iloisia kommentteja. Aina vaan tätä rasismia.

Näille kahdelle ilmasto-idiooteille haluan kertoa, että se sotakoneiden käyttö ei ole mitään persuksista henkyvää ilmastopuhdasta perhosenkevyttä tuoksua vaan ihan sitä itseään, pirunmoista katkuista saastetta. Kun aikoinaan itäblokissa kolme päivää ennen ja jälkeen jonkun neukkujen juhlapäivänä Klim Voroshilovit ja Stalinorgelit jyrräsivät tyhjäkäynnillä, siinä pysyivät sen vakaumuksellisimmankin kommarin ikkunat tiukasti kiinni. Se joka ikkunassa ihan vapaaehtoisesti roikkuva lippukin sai aikamoisen ilmastokylvyn.
tira+

QroquiusKad kirjoitti...

Tiedätkös sisar tira+, kun tuo kommenttisi olisi viimeisen päälle mahtava monologi minkä tahansa teatterin lavalla!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt vähän kommenttia Qroquiukselle, mutta itsepähän aloitit. Juu, kyllä se mies oli metsästäjä ja toi saaliin kotiin, mutta kukas sen jäniksen nylki ja suolisti, sytytti nuotion miehen lämmitellä, keräsi parit yrtit ettei jänis vaan tylsältä jänikseltä olis maistunut ja tarjoili sitten sen syötäväksi kelpaavana annoksena. Kanniskeli jonnekin pois ne haisevat jätteet, käveli kilometrin tiskaamaan tarjoilukivet kun oli saanut vähän aikalaistietoa että mädät lihajämät on tossa naapuriheimoa tappaneet. - Alkeellisina aikoinakin naisilla oli vähemmän voimaa joten heidän täytyi pärjätä muuten eli kehittämällä aivojaan selviytyäkseen.

Jäsennettyä, rationaalista ja yksiselitteistä siis nuo miesaivojen tuotokset kuten Kurvisen, Orpon, Kaikkosen ja vaikkapa Haaviston. Ja naiset vaan hoivaa ja paapoo näitä "vauveleita" joista aika suuri osa on heidän tumpeloita aviomiehiään. Se kun on niin herkkä se miehen ego. Ja ihan turhaa oli mainita menstruointi koska se loukkaa oikeusministeriämme. Ne nuoremmmathan onkin jo synnyttämässä/juuri synnyttäneet/lapsilomalla josta kipikipi takaisin kun huomaavat että ei hitto, tosta sijaisestahan tykätäänkin enemmän.

Tosta metoosta olen tasan samaa mieltä, se on silkkaa hyväksikäyttöä. Jos ei saa suutaan auki 10 vuoteen niin pitäköön sitten sen kiinni. Ei toi reittä pitkin kapuaminen ole mikään satu.

Mutta sovitaanko Q.K., että meillä molemmilla - siis biologisilla eikä sosiaalisilla - sukupuolilla on omat positiiviset puolemme. Erilaiset, ei eriarvoiset.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaisia lausuntoja voisi odottaa kadulla kuleksivalta avohoitopotilaalta, mutta kun niitä tulee ministereiden suusta on syytä olla huolissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole hirveästi näkynyt asiantuntioita tai toimittelioita rääkymässä miten paljon sotatoimet tuottavat päästöjä. Kaasuputkien ja öljysäiliöiden räjäyttäminen sekä kaupunkien rakennusten tuhoaminen tuottaa paitsi hiilipäästöjä, myös asbestia ym. lisäainetta, jotka länsimaissa on kielletty ajat sitten. Ongelma on tietysti globaali, mutta muissakaan konflikteissa ei asiaan ole kiinnitetty mitään huomiota. Ehkä rauhanohjukset ja -ammukset eivät tuotakaan päästöjä vaan ne ovatkin valepäästöjä.

Putten kalliista takista sentään uutisoitiin.

Anonyymi kirjoitti...

"Näille kahdelle ilmasto-idiooteille haluan kertoa, että se sotakoneiden käyttö ei ole mitään persuksista henkyvää ilmastopuhdasta perhosenkevyttä tuoksua vaan ihan sitä itseään, pirunmoista katkuista saastetta."

Kaikesta päättäen he tarkoittavatkin sitä, että kun pakotteiden vuoksi Venäjältä ei saada öljyä eikä kaasua, joudutaan niiden käytöstä pakostakin luopumaan tai ainakin sitä vähentämään. Ja silloin tulee, ikään kuin vahingossa ja nopeutetulla aikataululla, samalla toteutetuksi se, mitä he muistakin syistä pitävät ennen pitkää välttämättömänä.
Suureksi kysymykseksi jää vain se, millä ne voidaan korvata. Jonkinasteista helpotusta kyllä merkitsee, että nyt saatiin vihdoin viimein valmiiksi se Olkiluodon kolmas ydinvoimayksikkö.

Anonyymi kirjoitti...

”Me päätimme” tai ”Suomi päätti”; nämä lausahdukset saavat karvat nousemaan pystyyn. Onhan meillä edustuksellinen demokratia, onhan? Vaikea on kuitenkin uskoa, että kansa olisi monenkaan nykyhallituksen tekemän päätöksen takana. Meitä johtavat mm. Sanna Marin ja Annika Saarikko, jotka kuuluvat Global Young Leaders -verkostoon, joka kertoo kouluttavansa vastuullisia johtajia. Siellä on oikeat opit isketty kalloon, mutta vastuu tavallisten kansalaisten elämästä ei ilmeisesti kuulu siihen. Kun takapiruna toimivan Maailman talousfoorumin eli suuryritysten rahoittaman säätiön pyrkimykset rahan käärimisestä aina vaan harvempien ihmisten taskuihin, lopputuloksena on rahvaalle ko. foorumin johtajan Klaus Schwabin kuningasajatus ”Et omista mitään - olet onnellinen”. Suomalaiset ovat toistaiseksi tutkimuksen mukaan vain onnellisia, mutta kyllä jälkimmäinenkin toteutuu, kunhan tytöt laittavat kunnolla tuulemaan! Siinä ovat Li Andersson, Emma Kari ja Krista Mikkonen isona apuna.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon polttöljyjuttuun hieman. Löpössä on tosiaan jokin väriaine ja ilmeisesti myös hajuaineita koska se haisee saatana vaatteissakin vuoden kun vähän roiskahtaa. Mutta yksi tuttavani unohti viime kesänä 20 l valkoisen löpökanisterin aitan seinustalle pariksi viikoksi ja sinä aikana oli punainen väri hävinnyt. Kun kysyin että oliko haku tallella niin siihen ei osannut vastata. Kokeilemisen arvoinen juttu kuitenkin.

-Jussi-

Anonyymi kirjoitti...

Li Andersson 18.03.2022:
"Päätimme tänään lisäilmastotoimista, joiden avulla Suomesta on tulossa maailman ensimmäinen hiilineutraali hyvinvointivaltio vuonna 2035 !"

Ottavatkohan nämä hiilineutraaliuslaskelmissaan huomioon soiden ja metsien ilmakehästä kaappaaman hiilen. Ehkä Suomi sitooo enemmän hiilidioksidia ilmakehästä kuin päästää sitä sinne.

Onko näillä naisilla tavoitteena tilanne, jossa Suomi ei päästä yhtä molekyyliäkään hiilidioksidia ilmaan. Tulitikkuakaan ei saa sytyttää. Uloshengityskin pitää kerätä talteen ja puhdistaa.

Myös Vermontin osavaltiossa hyvesignaloidaan. Osavaltio on päättänyt muuttaa pinta-alastaan 50 prosenttia luonnonsuojelualueiksi vuoteen 2050 mennessä.

https://www.americanthinker.com/blog/2022/03/vermont_leads_the_way__off_the_climate_bureaucracy_cliff.html



acc

QroquiusKad kirjoitti...

Vaan huomaatkos, sisar tira+, että mehän olemme tästä asiasta nimenomaan samaa mieltä?
Juuri tuotahan minä kommentoimassasi kommentissa julkitoin.
Eikä se monologi-kommentti ollut mitään vinoilua, vaan tarkoitin mitä kirjoitin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, Qroquius Kadille, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Rouva Anolle, Jussille ja acc:lle & kiitos kommenteistanne.

tira+: Kiitos kaiken kaikkiaan hyvistä lisäyksistä. Ja joo, kummallakin sukupuolella on hyvät puolensa. Valitettavasti valtakoneistossamme on pääosin naisia joilla ei ole kuin huonoja puolia.

Qroquius Kad: Joo, tira+:lla on hyviä kommentteja.

Ano1: Valitettavan totta.

Ano2: Ja se pahin päästö olisi tietenkin jos ne onnistuvat ampumaan ydinvoimalaa. Lähellähän se oli.

Ano3: Totta. Olemassaoleva systeemi haluttaisiin poistaa ilman että mitään toimivaa olisi tilalla.

Rouva Ano: Joo, kyllä sen on pieni utopistiporukka päättänyt. Ja jos tämä on vastuullista johtamista niin minkähänlaista on se vastuuton johtaminen?

Jussi: Kiitos vinkistä. Tämä kaikille tietoon saatettakoon.

acc: Sehän tässä älyttömintä on että Suomi ei ole edes hiilineutraali vaan hiilinegatiivinen. Koko tämä hysteria on pelkkää egon ruokkimista.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan ilmastolakia koskevan tulevan hallituksen esityksen perusteluita miksi asiasta pitää lailla säätää ja miten lain taloudelliset vaikutukset esityksessä on tutkittu/kirjattu. Mielestäni ilmastohypetys on jo siinä pisteessä, että markkinat hoitavat päästövähennykset itsekseen koska on pakko jos mitään meinaa saada myydyksi.

Anokas

Anonyymi kirjoitti...

Noita ministereiden kommentteja on hieman vaikea ymmärtää, mitä tekemistä totalitaarisen valtion diktaattorin aloittamalla sodalla on fossiilisten polttoaineiden kanssa? Miten hyökkäys ukrainaan liittyy fossiilisiin polttoaineisiin? Hyökkäys juutalaista natsihomopridenmarssijapresidettiä vastaan? Kun putler itse vaikuttaa paljon enemmän globohomolta.

Eikö SETAtäti tavja voisi pirauttaa hyvälle ystävälleen volodjalle ja kysellä kissojen kuulumisia ja ehdottaa samalla rauhan solmimista?

Mitä helvettiä sotaan vaikuttaa mihinkään suuntaa minun tai naapurini työmatkakulujen lisäys. Kun EU aikoo samaan aikaan rakentaa kymmeniä UUSIA hiilivoimaloita ei kyseessä voi olla CO2 määrän vaikutuskaan.


Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anokkaalle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Anokas: Minä puolestaan ihmettelen sitä että miksi elinkeinoelämämme ei nosta äärimmäistä älämölöä siitä että hallituksemme on tuhoamassa sitä.

Pyssymies: Kas kun tässähän ei ole kyse ilmastosta vaan vihervasemmistolaisen egon ruokkimisesta. Niin silloin logiikkakin voi heittää ihan rauhassa häränpyllyä.

Anonyymi kirjoitti...

Muuten... onhan tuo sotiminen tuolla Ukrainassa kovasti ilmastoa tuhoavaa ja saastuttavaa hommaa. Elokapina voisi ratsastaa paikalle vaikkapa Harkovaan tai Mariupoliin ”liikenteen” tukkeeksi protesteeraamaaan. Loppuis se tuhottomasti saastuttava panssarivaunulla cruisailu ku seinään, vai kui...sano.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kyllähän tuo Egokapina pysyy turvallisessa Suomessa. Ja odottelee lämpimämpiä kelejä. Joskus juhannuksen kieppeillä sitten…

Tinahattu kirjoitti...

Rouva Ano ehti ennen…
Pitää ottaa huomioon etteivät ne piikaset tee mitään päätöksiä. Kansainvälinen ulottuvuus jää huomiotta.
Tyttelit on pantu eturiviin lausumaan runoja joiden sanat on kirjoitettu ulkomailla. Samanlaisia näyttelijöitä kuin nuori Greta joka on ruotsalais-sveitsiläisen koplan tuote.

Pojankoltiaiset eivät liene yhtään parempia:
F-35:
Isoryssä hekottelee että tuommosen härvelin ostivat. Siinäkun suhautan Sukhoilla niin se on selvä se.
Muikkusaaliit, turvesuot, huopatossut, marimekot, kulttuurikeskus Kiasma, voimasavuke Bostonit, kaikki mun, kaikki mulle. Voimakas ja valistunut kansa lankeaa edessäni.

Natopoikia ja atlanttilaisia luminekruja tanssittelen luudanvartena: ♬ Waltzing Matilda, waltzing Matilda…

Waltzing Matilda by The Jesters
https://archive.org/details/78_waltzing-matilda_the-jesters-red-latham-wamp-carlson-guy-bonham-marie-cowan-a-b-p_gbia0049031a/Waltzing+Matilda+-+The+Jesters+-+Red+Latham.flac


Parhain terveisin,
Tinahattu
Puttelan urhea natopoika Azovin rykmentissä

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu. Sait taas showsi. Minä muuten alan kyllästyä näihin sinun viesteihisi joissa ei ole itse asiassa mitään sisältöä. Ne pyrkivät vain ärsyttämään. Eivätkä ne siinäkään ole kovin hyviä.

klova kirjoitti...

Syksyllä maailmalla nähdään nälkää, se alkaa olemaan jo aika varmaa.
Venäjän hyökkäyksen takia vilja ei kulje Ukrainasta eikä Venäjältä. Korvaavaa tuotantoa ei ole ja eikä tule, nimittäin näillä lannotteiden hinnoilla jää muuallakin peltoja kyntämättä.

Joku Algeria tuo puolet viljastaan, käytännössä siis lähes puolet kaloreistaan Venäjältä, Egypti lähes kaiken Venäjältä ja Ukrainasta. Kiinassa oli huono sato ja P-Amerikassa varastot jo valmiiksi alhaalla.

Sitten on näitä maita kuten Somalia tai Afganistan jotka ovat täysin halvan tuontiviljan varassa. Jota ei siis enään ole.

Näemme merkillisiä asioita tulevina aikoina. Kuten Keskisarja sanoi, ilmestyskirjan kolmesta vitsauksesta nälkä tulee viimeisenä.


Anonyymi kirjoitti...

Mitenkä se Simo Salminen lauloikaan siinä Alle lujaa: Kauan mun pinnani kesti vaan sitten mä päätin näytää.....
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys klovalle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

klova: Totta. Pian ollaan kusessa monessa maassa.

Huru-ukko: Joo, ja sanoi myös että olis ehkä kannattanu, vähän ajatella, enste.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei se mitään, sanoi Manna Sariini ja jatkoi, että kyllähän meidän pöydissämme ruokaa riittää ja se on hyvää!

Hän on siinä täysin oikeassa.
Meidän kannaltamme keljua on, että me emme kuulu Manna Sariinin tuttavapiiriin.

Anonyymi kirjoitti...

Kun ilmapommitus tai epäsuora tuli tuhoaa asuntosi niin Klaus Schwabin totuus iskee kohdalle ihan kirjaimellisesti: et omista mitään muttet ole koskaan ollut onnellisempi


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys taas pitkästä aikaa, tuossa kuin tilauksesta osui silmiin linkin artikkeli, mistäpä muustakaan kuin iltapulusta: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/719ade1a-ca78-48e1-bece-7955119e5096
Minun vakiovalituksiani on se kuinka kouluja suljetaan, vanhusten- ja terveydenhoitoa ajetaan alas joidenkin pikkumiljoonien takia. Veronkorotuksetkin tuovat yleensä vain joitakin kymmeniä miljoonia. Mutta annas olla kun kehitysmaihin päästään lapioimaan rahaa niin tarkoitukseen sopivia kottikärryjä saa hakemalla hakea, tarvitaan korkeat laidat. Nyt kun päästään vielä yhdistämään aiheeseen ilmastokiima, niin intopisun ruikkimiselle ei mahda tulla loppua ollenkaan!

Törmäsin vahingossa myös tällaiseen sivustoon, jonka olemassa olo yllätti minut aivan täysin, sillä eihän tuollaista rasismia voi netissä avoimesti levittää! https://new-iq-test.com/finland-average-iq.html Noilla luvuilla saa raketti-insinöörejä etsiä jonkun aikaa tästä meidän tuontitavarasta.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille. Taisteluvälineupseerille ja Puupääukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Ei kuuluta niin. Eikä edes samaan maailmaan. Mutta Sanna pakottaa meidät elämään kuvitelmamaailmassaan.

Tvälups: En vaan oikein usko että asuntonsa menettäneet ukrainalaiset ovat kovin onnellisia.

Puupääukko: Tuosta ensimmäisestähän minä tein tuoreeltaan postauksenkin. Ja tuosta toisesta Tatu Vanhanenhan teki tutkimuksen parikymmentä vuotta sitten ja muuttui samantien Suomessa epähenkilöksi. Kas kun eihän totuutta saa kertoa.

Anonyymi kirjoitti...

https://avoin.media/2022/03/02/kaaoksesta-jarjestykseen-miten-ukrainan-konflikti-on-suunniteltu-palvelemaan-globalisteja/


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Tässä on kyllä vedetty mutkia aika lailla suoriksi. Eikä Venäjän terrorihyökkäystä voi millään tavoin puolustella.