tiistai 8. maaliskuuta 2022

AKATEEMINEN SUOJATYÖKESKUS JULISTAA

Suomessahan on varsin paljon ihmisiä  joille tämä kotitekoinen ilmastohysteria on junttaantunut pääkoppaan niin pahasti että se menee yli kaiken muun mahdollisen. Otetaan tuoreena esimerkkinä Akateemisen Suojatyön Keskuksen Sitran johtajan Mari Pantsarin loihelausuma joka kertoo kyseisen naisen tilannetajusta:


Veikkaan, että Venäjän ilmastopolitiikka ei ole Ukrainassa tällä hetkellä se aivan ensimmäinen ongelma mutta sehän ei suomalaisia utopisteja häiritse. Laitetaanpa vielä tilanteeseen sopiva video jossa esiintyy lähes legendaarinen Katju ”biologia tuntee yli 30 sukupuolta” Aro:

Epäilemättä Moskovassa ollaan mielissään vihervasemmiston priorisoimista puolustusratkaisuista ja nostellaan röhönaurun seassa peukkuja. Kaiken kaikkiaan voisi kysyä, että kuinkahan paljon kotikutoinen muodikas ilmastohysteriamme on rapauttanut sekä suomalaista huoltovarmuutta että elinkeinoelämäämme yleensä?

Ja tämähän jatkuu. Älkää olko huolissanne. Se varmistetaan seuraavissakin vaaleissa.

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näillä Ylen kasvattamilla kansalaisilla on kummallinen taipumus kuvitella, että heidän ajatuksensa olisivat muidenkin ajatuksia. Kannattaisi perehtyä historiaan, joka todistaa, että maailman tapahtumia ohjailevat ahneet ihmiset. He himoitsevat omaisuutta ja valtaa. Näille psykopaateille on herttaisen yhdentekevää, mitä kettutytöillä on sanottavaa maailman tilasta.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän se ole keneltäkään pois. Näin tuppaa parempi väki usein perustelemaan utopistisia projektejaan, kun esim. velkarahalla tai muuten mm. ilmastoa yrittävät pelastaa. Kyllä se vain on aina jostain pois. Joko täytyy muualta leikata tai sitten velanottoa voitaisiin tarvita muuhun kiireelliseen/tärkeään projektiin.

Palataan sitten asiaan, jos Kiina joskus siirtyy ympäristöä vähemmän saastuttavaan teollisuuteen ja kun Suomesta on saatu heivattua ulkomaiset loiseläjät kotimaihinsa ja maanpuolustuksen määrärahat on kaksinkertaistettu. Ja Sitrasta potkittu pellolle suojatyöläiset. No jäisiköhän sinne sitten enää ketään palkkalistoille..?

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Ykä kiltti, anna meidän edes vähän aikaa pitää illuusiomme poliitikkojen järkiintymisestä tai siitä, ettei heitä seuraavissa vaaleissa valita enää maatamme ja yhteiskuntaamme tuhoamaan! Jospa edes tämä Ukrainan kriisi auttaisi päättäjiä/äänestäjiä ymmärtämään, mikä on asioiden tärkeysjärjestys?

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Tapsalle vaan ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Näin on ja he ovat tottuneet elämään Suomessa mielipidevaltansa hiekkalaatikossa jota reaalimaailma ei ole päässyt häiritsemään. Nyt se hieman häiritsee ja sekös jurppii.

Tapsa vaan: Olet oikeassa. Ja nämä suomalaiset utopistit säännöllisesti – ja tietoisesti – unohtavat että Suomen biokapasiteetti on suurempi kuin Suomen hiilijalanjälki. Toki se täytyy unohtaa sillä kuinkas muuten egoa ruokittaisiin?

Rouva Ano: Valitettavasti kyseinen illuusio taitaa olla vain illuusio. Ukrainan sotakin loppuu aikanaan ja sen jälkeen palataan tulevasti ilmasto-, monikultturismi-, feminismi- ja transhiekkalaatikolle. Tuo Katju Arohan ei oikeastaan ole edes poliitikko vaan täysi huithapeli mutta valtamedia kuuntelee häntä mielellään. Kas kun se koostuu samanlaisista huithapeleista.

Anonyymi kirjoitti...

Kohtapuoliin ovat polttoaineet ja energia niin kallista että niihin on varaa vain varakkaammalla prosentilla. Mutta niiden verojahan ei voi alentaa, se on selvä. Vilahti teeveessä äskettäin yksi ämmä, vihreä, joka oli mieltä että verojen alennus on kuin ampuisi haulikolla. Sattuvat sinne sun tänne eikä ole tasapuolista. Täsmätoimet joilla kompensoidaan joidenkin veroja ovat, kuulemma.

Minun laskuoppini mukaan ämmä oli täysin kuutamolla ja asia täysin päinvastoin. Verojen alennus hyödyttää kaikkia jotka polttoaineita ja energiaa kuluttavat. Hyödyttää niitäkin jotka eivät polttoaineita tankkaa välillisesti logistiikan ja tuotantokustannusten alenemisen kautta. Tämä matikka on vain vihreille liian vaikeaa.

Anonyymi kirjoitti...

https://ourfiniteworld.com/2022/03/02/russias-attack-on-ukraine-represents-a-demand-for-a-new-world-order/ Siinä luettavaa Ykälle ja muillekin.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuossa on sitten peniksellinen maripantsar:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/91ec8125-1589-41f3-8a29-68b732547e7f

Aivan kuin nuo eivät oikeasti käsittäisi, mitä Ukrainassa tapahtuu.
Ehkäpä eivät ymmärräkään;
työkalut sellaiseen puuttuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Lähes kaikki sanoutuvat irti venäjän toimista ja lopettavat siellä jne. Mutta kukaan ei puhu mitään venäläisestä tietokonekeskuksesta Mäntsälässä. Yandex puuhaa ja touhuaa kuin ei mitään. Lämmittäähän se tosin puolet Mäntsälästä mutta silti.
PS:n Puisto esittää, että turvekoneiden romutus heti seis ja koneet varmuusvarastoon, kun ei tieä miten pian niitä tarvitaan tositoimiin. Ja Mäkelä teki esityksen käteisen pitämisestä edelleen käytössä ja saatavana. Samasta asiasta Suomen Pankki tehnyt ehdotuksen laiksi jolla asia turvataan.
Piiperöille nielemisvaikeuksia luvassa?
Mikko Paunio kirjoittaa, että Saksa lisää hiieln energiakäyttöä 8000MW ja se on komissaarin mukaan aivan vihersiirtymän mukaista.
Piiperöille nielemisvaikeuksia luvassa?
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Qroquius Kadille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Laskuoppisi on oikeassa ja vihreille se on liian vaikeaa. Kas kun heillehän se ei ole matematiikkaa vaan muodin ja uskonnon sekoitusta.

Ano2: Kiitos linkistä mutta muistutan että saan tänne paljon linkkejä enkä ehdi kaikkia lukea. Kas kun minä en tee tätä blogia työkseni. Niin että jonkunlainen tiivistelmä olisi hyvä.

Qroquius Kad: Joo, jätkä toivoo että palattaisiin vihervasemmiston määrittelemälle ajatusten hiekkalaatikolle.

Huru-ukko: Kiitos hyvistä huomioista.

Ekku kirjoitti...

Se olisi mukavaa, kun suomalaiset poliitikot ja varsinkin äänestäjät palasivat arkirealismin pariin, mutta tämä ei ole todennäköistä.
Seuraavien vaalien jälkeen sama meno jatkunee, mitä nyt liitytään Natoon.
Muu ilmastohumppa tms. jatkunee ennallaan.
Velkaa lisää, vaikka kyljet repee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ekku. Olet oikeassa ja seuraavissa vaaleissa kuuliainen hallintoalamainen vähvistaa tämän.

Anonyymi kirjoitti...

Sitra oli kai joskus hyödyllinen ja ehkä tarpeellinen. Enää ei ole, on poliitikkojen suojatyöpaikka ja joutaa lopettaa. Oikeasti, kun sitä ei ole valvottu, se on karannut käsistä ja vain hukkaa rahaa.

Ja on ihan selvästi nähtävissä että ilmasto ei tottele IPCC:n houreita, ei.

Ja ukrainan sota on siten vasta ohi kun lihava lady laulaa. Meneekö vuosia vai vuosikymmeniä vai viikkoja, en osaa arvata.


Pyssymies

-TR- kirjoitti...

Läntisissä suurkaupungeissa kuten Lontoo tai Berliini joissa valkoinen kantaväestö alkaa olla vähemmistössä mutta jos noissa paikoissa haluaa olla vain kantaväestön ympäröimänä niin oikea paikka on ilmastonmuutoshysteerikkojen joukkokokoontumiset. Ei paljon diversiteettiä näy missään.

Ilmastonmuutos on silmiinpistävän valkoinen ongelma.

Strix Senex kirjoitti...

Niille kaikkein naiivimmeille haihattelijoille on tavattu sanoa, että Siperia opettaa. En ole niin hirveän varma siitä, että se välttämättä toimisi, mutta varmaan sitä kannattaisi kokeilla näiden erinäisten ilmastouskovaisten ja rauhanaktivistien kohdalla. Tulisi siinä aikankin seulottua jyvät akanoista eli kehityskelpoiset täysin toivottomista tapauksista.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Jotenkin on syntynyt vaikutelma, että juuri nyt hallitus ei tee _yhtään mitään_. Yleensä työntekoa yritetään jotenkin edes teeskennellä, mutta nyt ei näy edes siitäkään merkkejä. Ovatko kaikki ministerit nyt kiivaasti hankkiutumassa raskaaksi päästäkseen äitiyslomille?

Anonyymi kirjoitti...

Sitralle pitäisi jonkun kertoa että Venäjä yrittää parhaillaan taklata Ukrainaa eivätkä keinot ole kovin ilmastoystävällisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm.. Mäntsälä mielessäin, edelleen. Pysyyhän se puhe"mies" Rinteen talo ainakin lämpimänä venäläisten lämmöllä, sillä Yandexin hukkalämmöllä.
Marin on julistanut tänäään, että turvetta ostetaan HVK:lle varmuusvarastoon, ihan kuin maskeja, mutta virhesiirtymästä ei luovuta. Taakkaa siis jaetaan, esim. bensa, diesel, maanviljely ja mitä kaikkea siihen liittyykään. Nato päätöstä vetkutellaan siihen asti, että sotilaallinen operaatio Ukrainassa on taputeltu, ehkä vappumarsi ja voitonmarssi pidetään Kiovan vapuden aukiolla? Marin ainakin sitä toivoo, salaisesti. Siihen viittaa hänen ja ruåtsin Anderssonin puheet euroopan unionin turvalauseesta (siis tyhjästä puheesta). On noi demraimuijat niin irti todellisuudesta että.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, TR:lle, Strix Senexille, Catilinalle, Anolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Joo, Sitrahan perustettiin vuonna 1967 jolloin aika oli toinen ja ehkä siitä oli hyötyäkin. Ilmasto ei tojttele myöskään ilmastohysteerikkoja mutta saahan siitä mahtavat kicksit. Ukrainan sodan loppua en osaa minäkään ennustaa. Toivon vaan pikaista rauhaa ja Venäjän vetäytymistä.

TR: Tuo on muuten hyvä huomio.

Strix Senex: Tässä Siperialla varmaankin tarkoitetaan muurahaiskansalaisen elämää mutta tuo porukka on kyllä suojannut itsensä siltä vallan hyvin.

Catilina: Kunhan Ukrainan tilanne rauhoittuu niin tokihan se tekee. Mukavia ilmasto- ja feminismihiekkalaatikkoleikkejä niin kuin ennenkin.

Ano: Totta.

Huru-ukko: Niin demarit kuin vihervasemmisto yleensäkin.