tiistai 24. toukokuuta 2022

26. EPISTOLA: VIDEOEXTRA

Tämän yhdessä kulkemamme nuivan matkan aikana on vastaan tullut eräitäkin suvaitsevais-tiedostavan väestönosan videoita jotka ovat tarkoitettu opiksi ja ojennukseksi muurahaiskansalaisille. Jotkut niistä ovat opettavaisia tahtomattaan. Laitetaan tällä kertaa koottuina epistoloina hieman näitä videoita. Varmaankin lukija on kaikki nämä nähnyt mutta kun niitä esittää tarpeeksi monta kerralla niin se pistää miettimään että onks todellisuus totta ensinkään vaiko ehkä trikkikuva vaan. Aloitetaan Ylen Oulun toimituksen tekemällä raiskauksenestovideolla. Tämä on siis tehty ihan tosissaan:

Saatujen tietojen mukaan raiskausten määrä putosi videon julkaisun jälkeen Oulussa nollaan. Mutta oululaiset panivat vielä paremmaksi eli sitten mentiin jo overkillin puolelle. Tuloksena oli nono-square:

Jo aikasemmin nollaan painuneet raiskauslukemat menivät tämän jälkeen miinukselle eli raiskaajat alkoivat tuupata itseään rektaaliin.

Meidän poliisimme meni muutama vuosi sitten Pavlik Morozov-linjoille eli käytti propagandassa hyväkseen lapsia. Tuloksena oli surullisenkuuluisa Poliisileijona:

Ja sitten vuoroon kunnon paatosta Turuust, jossa karkoitetaan joitakin joita ei edes ole mutta joillakin on mielikuvitusystäviä. Lapsilla siis. Joillakin aikuisilla on taas mielikuvitusvihollisia. Ja no, nehän ovat niitä kaikkein turvallisimpia vihollisia. Siis Ei Natseja Turkuun:

Esikiljujan eläytyminen oli kaunista. Etten sanoisi suorastaan taiteellista. Hotellin respassa kannetaan myös yhteiskunnallinen vastuumme ja me varoitamme kaikesta, mikä päättyy tsi-päätteeseen:

No sittenhän täällä läntisessä maailmassa nousi pakkomielteestä kärsivä nuori tyttö hetkeksi aikaa jumalattareksi. Sanoivat ihan tosissaan hänen näkevän hiilidioksidin paljaalla silmällä. Siitä muistona How Dare You mutta ettei menisi ihan tylsäksi niin laitetaan se heavy metal-versiona:

Ja koska täällä lännessä hypätään tiedostavasta muodista toiseen hirveällä vauhdilla niin nyt kyseinen tyttö on jo päässyt unohtumaan. Mikä voi olla hänelle sinänsä ihan hyväksi. Mutta laitetaanpas sitten taas kunnon poliisipropagandaa:

Tässähän varoitellaan vihapuheesta ja koska se on laista löytymätön poliittisesti hyväksikäytetty blankotermi niin videon loppulitviikin voi tiivistää näin:

Tiesitkö että jokin voi olla rangaistava teko?

Jos epäilet jotakin, ilmoita poliisille.

Suomalaisten sanoma sana on luonnollisesti pahempi kuin etnisesti edistyksellisen tuontitavaran tekemä väkivallan teko. Joihin kuuluvat myös raiskaukset. Kuinkas yhdenvertaisuusvaltuutetun toimiston ylitarkastaja Michaela Moua kommentoikaan näitä etnisesti edistyksellisiä raiskauksia joita on suhteellisesti valtavan paljon enemmän kuin kantaväestön tekemiä. No näin:

Ja laitetaan se vastaus vielä tekstinä:

"Mä oon ymmärtänyt et ne tavallaan se tavallaan ne miten ne tilastot on katottu ei oo ihan ihan tietyl tavalla siinä on  mä en oo ihan tarpeeks itse asias tiedä miten niitä tilastoja on katottu. Mut siis tää mun mielest yhtaikaa on hirveen tärkeetä se että ei yleistetä".

On jokseenkin hienoa että meillä on tällaista etnisesti edistyksellistä viranomaisosaamista. Ja laitetaan sitten vihreää interperspirationaalista biologista osaamista jota tarjoaa suuresti arvostamamme Fatim Diarra:

Panitteko merkille kuinka hyvin muiden ihmisten pokka piti. Ja laitetaan sitten lisää Fatim Diarran osaamista. Siitä ei ole youtubevideota joten sitä ei pysty upottamaan tähän mutta löytyy tästä twitter-linkistä. Oikeastaan tuo lyhyt pätkä kuvaa hyvin vihreitä muutenkin. Ja kyseinen henkilöoletettu on siis Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja.

Laitetaanpa sitten selkeästi ennalta harjoiteltua wokeltavaa järkytystä eli Renazjoku pääsee järkyttymään kun kuulee 2 x n-sanan:

Kuinkahan monta kertaa tuon Renazjonkun oli pitänyt harjoitella kotona tuota ”tää on ihan superjärkyttävää että valkoinen ihminen ruskean ihmisen vieressä kaks kertaa käyttää tuota n-sanaa niinkun ihan tahallaan niin tää on musta todella epämukava, todella epäsensitiivinen todella turvaton tää tila tällä hetkellä”.

Kyseinen Renazjokuhan muuten on yhtä lailla valkoinen. Ja hänelle itselleen ei n-sana aiheuta epämukavuutta. Niin kuin kuuluu:


Tähänhän joku saattaa sanoa että tuossahan nigga lauloi että nigga mutta hei, sen soitti Renazjoku joka on valkoinen joten tuohan on silkkaa kulttuurista apprpörröttämistä.

Ja siirrytään lopuksi vielä hetkeksi nykypäivään, ilman videota. Maria Ohisalo palasi äitiyslomilta tekemään sitä mitä hän parhaiten osaa ja hänen tuorein lausumansa muuttunee mitä varmimmin legendaariseksi. Eli:

- Kun öljykattila vaihtuu maalämpöön tai diesel-auto sähköautoon, poistuu omasta taloudesta yksi huoli.

Kun ottaa huomioon mitä nuo Ohisalon ja vihervasemmiston yleensäkin vaatimat uudistukset maksavat, niin sadoissa tuhansissa suomalaisissa kotitalouksissa voidaan tuumata että tuo huoleton taloustilanne tulee niin helvetin kalliiksi että ei meillä ole siihen varaa.

Seuraavaa epistolaa odotellessa. Aiheita siihen löytyy varmasti.50 kommenttia:

Jaska Brown kirjoitti...

"Kun öljykattila vaihtuu maalämpöön tai dieselauto sähköautoon, poistuu omasta taloudesta yksi huoli". Jep. Tämä on jopa vähättelyä. Jos on öljykattila, pitää huolehtia sen kunnossapidosta ja öljyn tilaamisesta, mikä on itse asiassa kaksikin huolta. Jos taas on dieselauto, pitää huolehtia polttoaineen hinnasta ja sen päälle lätkäistystä käyttövoimaverosta, joka hataran muistini mukaan on säädetty siksi että diesel oli bensaa halvempaa.
Siitä Ohisalo ei kylläkään maininnut mitään, että näiden poistuvien huolten tilalle tulee useampi huoli lisää. Minullekin tyrkytettiin autokaupoilla renkaita potkiskellessani sähköautoa ja se oli jo ennen nykyisiä hullutuksia. Ilmoitin että sitten voin harkita jos kaupan päälle tulee peräkärry ja siihen aggregaatti. Kerroin millaiseen tarkoitukseen autoa käytän ja kauppias myönteli, että eipä nykyinen sähköautoteknologia tosiaankaan tuohon taivu.
Ohisalon linja toisaalta vastaa täysin vihreiden linjaa noin muutenkin. Kerrotaan vain positiiviset asiat heidän kannattamistaan linjoista vaikka ne olisivat kuinka pieniä ja mitättömiä tahansa ja negatiivisia seurauksia ei mainita lainkaan, vaikka ne olisivat kuinka tuhoisia tahansa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Jaska. Totta. Ja tuskin vihreät edes ajattelevat niitä negatiivisia seurauksia. Samoin kuin sitä että millä rahalla tavallinen talous tuosta vaan vaihtaa maalämpöön ja ostaa sähköauton.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Vanha roomalainen sananlasku kuului (suom.): Varjele meitä naisten hulluudelta ! Mutta ei oo varjellu, tsattan!!!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Terho. Joo, ei varjellu niin. Jäljet näkyvät.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedostavaisten naisten osuus näissä videoissa on ylivoimainen ja antaa kyllä hyvän kuvan siitä, miksi asiat ovat tässä maassa nykyisellä mallilla. Monet videot saivat vieläkin aikaan röhönaurun, vaikka tekijät ovat olleet niin tosissaan ja naamat peruslukemilla. Hyvä, että Ykä on koonnut nämä yhteen, koska huumoria ei ole elämässä koskaan liikaa ja näillä voi vielä monesti viihdyttää itseään. Onhan asiassa tietysti vakavampikin puoli, mutta olkoon tällä kertaa. Ei haittaa, nyt nautitaan!

Huomasin muuten yllätyksekseni, että taidan olla vihreämpi kuin Ohisalo; talo lämpiää sähköllä (en ole tosin päässyt näkemään, onko se hönkä vihreää...) ja pieni autoni kulkee tavallisella bensalla.

Rouva Ano

KKi kirjoitti...

Hienoa, tämä on todellakin kulttuuriteko tulevien aikojen eli noin vuonna 100 jpj (järjen palautumisen jälkeen) data-arkeologeille.

Voi että, muuten. On pikkanen blended scotch whisky olo ja puhelin soi. ...ttu tarvii lähteä iltalaivalla yli ja Gävleen. Sieltä sitten Kaanialla Tanskaan.

Hyvähän se, että töitä on. Vaan pikkasen vähempikin piisaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Jätin videot katsomatta tällä kertaa, kun vereni muuttui sapeksi, kun näin noiden vajaaälyisten ulostulot ensimmäisen kerran. Ei terveys kestä enää.

Strix Senex kirjoitti...

Olipas edustava kokoelma. Tämmöinen tavan talliainen tuppaa ajattelemaan niin, että jos tuosta ei tule selväksi, minkälaista porukkaa nuo huseeraajat ovat ja siitä ei synny sellainen johtopäätös, että noita ei kyllä pidä äänestää eikä päästää mihinkään vastuunalaiseen tehtävään, niin johan on ihme. Mutta maailma on ihmeellinen paikka. Ja sitä luulisi myös, että jos jos yhdestä neekeri-sanasta syntyy hirveä meteli, noista suorituksista syntyvä meteli halkaisisi rumpukalvot. Mutta maailma on ihmeellinen paikka. Mitäs se Jeesus sanoikaan farisealasista? Taisi olla jotakin sellaista että, he kuurnivat hyttysen mutta nielevät kamelin. Ja tämä pätee edelleen myös näihin tämän ajan fariseuksiin ja kirjanoppineisiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, KKi:lle, Anolle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Onhan meinaan näin että nämä videot olisivat vielä 80 - 90-luvuilla olleet yleisesti hyväksyttyä sketsikamaa. Nyt niitä esitetään tosissaan. Ja et sinä Ohisalolta armoa saa. Yksityisauto bensakoneella. Paha, paha rikos. Ja oliko se talokin omakotitalo? Ilmastovastuutonta asumista.

KKi: Joo, voi olla että aikanaan Jälkeen Järjen Palautumisen näitä myydään kovalla hinnalla siinä woketusmyymälässä:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2021/11/woketusmyymala.html

Ja joo, hyvähän se että töitä on. Tosin harva meistä varsinaisesti sitä työtä kaipaa. Ainoastaan sitä työpalkkaa.

Ano: Ehkä kannattaa varoa. Nämä eivät ole verenpaineelle hyväksi.

Strix Senex: Olet oikeassa ja tavan talliaisena ajattelen samoin. En ole uskonnollinen mutta varmaankin Raamattu on tässä oikeassa. Ja se Renazjoku oli muuten oikein arkkityypin fariseus. Videosta näkee että ei se pimu ollut tippaakaan järkyttynyt eikä tuntenut turvattomuutta vaan oli mielissään kun hänelle annettiin mahdollisuus lasketella se litania minkä hän oli etukäteen opetellut. Ajatteli varmaan saavansa sillä lisää wokeltavaa katu-uskottavuutta.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Itseäni kiinnostaa tuo outo tapa, jolla wokeltajat puhuvat "turvallisesta tilasta".

Siinä on jotain alkukantaista ja arkaaista. Siitä tulee mieleen ihmiskunnan aamunkoitto tai vastasyntyneen vielä täysin jäsentymätön maailma, joka on "kaikkiallinen" ja "kaikkivaltainen". Mikään visuaalinen mielle ei rajaa tätä kaikkiallisuutta -- turvallisen tilan rajat määräytyvät sen mukaan, onko asianomaisella wokeltajalla tilassa kohdunomainen turvantunne vai onko uhkaava "vihollinen" läsnä.

Sitten ne vielä kehittävät tuota loukkaantumisherkkyyttään ja kokevat sen hyveeksi. Ikään kuin se edustaisi jotain kognitiivisesti eriytynyttä ja kehittynyttä -- vaikka kyseessä on aivan päinvastaiseen suuntaan tapahtuva tajunnallinen taantuminen.

"Turvallinen tila" on kyllä jonkin miellemaailman täydellistymä. Se elää puhtaasti signaloivan kielen ja reaktiivisen käyttäytymisen maailmassa, jossa millään järkijäsennyksillä ei ole mitään roolia. Se on jonkinlainen Pavlovin koirien reviiri. Paitsi että siellä ne heittelevät vanhoja akateemikkoja ikkunoista, kun nämä eivät wokellusta osaa kunnioittaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Seppo. Eikös tuolla Yhdysvaltain yliopistoissa ole niitä safe zoneja jossa on rauhoittavaa musiikkia, pehmoleluja ja sen sellaista ja jonne voi kaikota kun kuulee jotain ikävää josta tulee henkinen pipi? Jonkinlaista aikuisen ihmisen pikkulapseksi taantumistahan tuo on. Missähän vaiheessa tulee ensimmäiset triggeröitymisen aiheuttaman protestimielessä tehdyt housuun paskomiset?

Dena kirjoitti...

Tämä video puuttui en nyt pikaisella haulla löytänyt koko pläjäystä:

https://www.youtube.com/watch?v=rGtynw5cvwo

Haluan vielä lisätä vaikkei liity mitenkään aiheeseen, että Matti Vanhasella on eduskunnan(luultavasti koko suomen jos koiria ei lasketa) nuolluin perse 10 ämmää nuolee sitä säänöllisin väliajoin tunin joskus pidempäänkin kun on täysnuolenta menossa, suomen inuiittijaosto ei halua tätä faktaa julkisuuteen.

Qroquius Kad kirjoitti...

Tämä on hinta, jonka kansakunta joutuu maksamaan liian kauan jatkuneesta rauhan ja hyvinvoinnin kaudesta:
yhteiskunta naisistuu ja lopulta alkaa lapsistua.

Naisia kohotetaan päättäviin elimiin vain naiselimensä takia, koska kyseinen elin pätevöittää Kaikkien Alojen Asiantuntijaksi.
Siksi vaaditaan naiselinkiintiöitä johtotehtäviin, mutta ei missään nimessä raskaisiin ja vaarallisiin työtehtäviin!
Ne kuuluvat mieselimen omajille, joille ei myöskään missään nimessä voi eikä saa vaatia omia kiintiöitään terveyden- ja sosiaalihuollon sekä opetuslalan ammatteihin.

Samalla naiselin joko jalkojen tai korvien välissä tekee superasiantuntijuuden lisäksi myös syyntakeettomaksi kuin sylivaavi.
Lopputuloksena on Manna Sariinin hallitus ja bloggauksen videot, ja tämä on vasta pientä;
ei lainkaan kaukana lähitulevaisuudesamme meitä odottaa Ruotsin kohtalo, ellei kehitykseen saada ensin jarrua ja sitten kurssinkorjausta useita kymmeniä asteita Oikeaan Suuntaan.

Mistäpä sellainen saataisiin?
No, kukapa olisi tammikuussa voinut kuvitellakaan, että Suomi olisi vuoden lopulla NATOn täysjäsen, ja nimenomaan kansan tahdosta eliitin suuntaan, eikä toisinpäin?

Jos tämä saattoi tapahtua, niin...?
Meidän on totisesti suotu saada elää mielenkiintoisia aikoja, kaikissa vivahteissaan.

Vanha kyynikko kirjoitti...

Vanhoin hyvinä aikoina kaikenmaaliman huijarit ja kärmesöljyn myyjät,ym tervattiin ja pyöritettiin höyhenissä,minkä jälkeen ajettiin kaupunnista poes,nykyään niill'on luottamusvirat ja koskemattomuus,ainakin toistaiseksi...

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuosta Vihreiden Pyhän Marian "Kun öljykattila vaihtuu maalämpöön tai diesel-auto sähköautoon, poistuu omasta taloudesta yksi huoli." lausumasta totean 10. desiilin palkansaajana seuraavaa:

1 poistuu, vähintään 50.000 tulee lisää. Ainakin näillä nykyhinnoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, erinomainen kollaasi mutta nyt on pakko sanoa että jätin videot katsomatta, liian hapokasta vatsan suunnalle. Aiheet ja tapahtumat tulivat toki jo tutuiksi tapahtuessaan. Hullu on maailma, ja sen hulluuden viimeistä tasoa tuskin on vielä nähty. Nythän puhutaan jo ruuan ja sähkön tulevista hinnoista sellaisilla ennusteilla että kohta siellä jääkaapissa ei monella ole vara pitää edes sitä kuuluisaa valoa. Saas nähdä joko tämä wokellus unohtuu siinä vaiheessa kun alkaa tulla nälkä, vai koskeeko tuokin vaan muurahaiskansalaista jonka äänelle ei paljon arvoa tunnetusti anneta. Silläkin osalla jolla on tähän asti mennyt vielä suht. hyvin voi kohta tulla ikävä niitä aikoja kun tilille vielä jäi jotain. Mutta sitä parempaa, veronmaksajien rahoilla elävää, porukkaa tämäkään tuskin hirveästi häiritsee.

t.Puupääukko

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Turvallisesta tilasta tulikin mieleeni, että MIT Amerikassa (Massatussuhuset (tjsp) Institute of Technology) on kuulemma luopunut matematiikan toksisista SAT-pisterajoista (tjsp) uusille opiskelijoilleen.

JJR kirjoitti...

Näitä videoita pitäisi jotain kautta pitää esillä jatkuvasti. Valitettavasti punavihertiedostavat bannaavat ne julkiselta puolelta tuotapikaa, sillä päivystäjiä on ihan palkattukin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan muistutukseksi: tuo renatsi - uusnatsi? - on kotoisin iranista, siis arjalaisten maasta. Ja väittää olevansa oikeutettu pahastumaan neekerin sanomisesta neekeriksi.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Kuvittelin kuitenkin olevani vähän vihreämpi, koska Ohisalon huushollissa on öljykattila ja diesel-auto. Onneksi sai arvon rouva sentään vaihdatettua ministeriautonsa hybridiin. Omalla ei ole niin kiirettä, koska on paljon helpompi pelastaa maailmaa toisten rahoilla. Auto taitaa kyllä olla öljyteollisuuden (hyh, hyh) palveluksessa olevan miehen työsuhdeauto ja kiirettä on vielä vähemmän...

Otan Ykän moitteet nöyränä vastaan ja kuten edesmennyt äitini tapasi sanoa: "Tule tänne syyparka, täällä on paljon entistäkin."

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa ensimmäisessä "torjuntavideossa" kiinnitti huomion eräs seikka. Eli se, että torjuja ja torjuttava olivat molemmat valkoisia! Meneppä ja laita vaikka hiekkaneekerille lapanen pystyyn, se vain käy sitä ahnaammin kiinni. Ei ilmeisesti löytäneet yhtään toisuskoista tuohon hyökkääjään rooliin, ja olisi, se ei olisi ollut uskottavaa.
Ja nämä muutkin pätkät, kiertääkö niiden esittäjien ja keksijöiden päässä mikään? Veri ei ainakaan.
Turvallinen tila: Sellainen jossa ei tarvitse kohdata ainoatakaan wokeltajaa.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Unohtui tuo housuun paskominen. Koville se meilläkin otti. Helsingistä Turkuun matkaavassa bussissa kaksi kakkinaista yrittivät ja päkistivät Helsingistä Saloon asti ennen kuin ensimmäisenen sai jotain ja toisella meni vielä hieman kauemmin. Sitä se kasvissyönti tekee. Aina ei ole ruikkupaskaa tulossa vaikka kuinka päkistät.
Huru-ukko

Strix Senex kirjoitti...

"Itseäni kiinnostaa tuo outo tapa, jolla wokeltajat puhuvat "turvallisesta tilasta"".
Minä olen aina ollut sitä mieltä, että turvallinen tila on sellainen, mihin turvat kokoontuvat. Kuten tiedetään, lehmällä on turpa, joten turvallinen tila on sellainen mihin lehmät kokoontuvat eli navetta.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=LVJ8WjCi8Lg

Tota ekaa videota tuli verrattua tähän silloin kun asia oli ajankohtaisempi.

PS: Kommentoin nyt videolla kun oli vieot aiheena yleensä pidän videolla kommentointia vähän hölmönä. Poista jos haittaa

Anonyymi kirjoitti...

Tere Ano. Toi KravMaga on se mitä iipot opettaa. Helevatan tehokas ja siitä ei mun milestä jää kovin paljon näkyviä jälkiä joita svakkiämmät vois itkee.
Paitsi ne kohteeksi osuvat. Sattuuhan se kun kulkusille potkitaan. Onneksi:)
Huru-ukko
PS. Mie olen ainakin ennen ymmärtänyt että jos joku sanoo ei, niin se on EI. Ja eikun katse kohti uusia pettymyksiä. Tai iloa ja riemua.

Anonyymi kirjoitti...

Olipa siinä taas pläjäys pääasiassa, yllätys yllätys, naisenergiaa. Nuo energiat kun saatais valjastettua hyötykäyttöön, niin olisi paljon vähemmän energiankäyttöön liittyviä huolia tässä maassa.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Denalle, Qroquius Kadille, Vanhalle kyynikolle, Vinnttuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Puupääukolle, JJR:lle, Pyssymiehelle, Rouva Anolle, Huru-ukolle, Strix Senexille, Anolle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Dena: Noihin mainioihin pätkiin muuten Junes Lokka teki aikanaan suomenkielisetkin tekstitykset mutta ne ovat tainneet hävitä youtubesta.

Qroquius Kad: Valitettavasti tähän on tultu.

Vanha kyynikko: Ja vanhoina hyvinä aikoina ei tällaisia olisi älytty edes ehdotella.

VNV:

Viesti1: Joo, jos samaan taloon hankitaan sekä maalämpö että sähköauto niin se ei ole persaukisten hommaa se.

Viesti2: Amerikoissahan nuo yliopistojen valintaperusteet ovat muutenkin olleet jo pitkään ns. väripainotteisia.

Puupääukko: Varmasti tiesit videoitten sisällöt muutenkin joten mitä suotta itseään kiusaamaan. Ja tällä menolla aika moni kansalainen putoaa sinne köyhyysrajan alapuolelle. Vaan niin kuin totesit, ei se utopisteja häiritse. Pääasia että utopiaa toteutetaan kaikin mahdollisin keinoin.

JJR: Voi olla, että tästäkin postauksesta alkaa videot pikkuhiljaa hävitä.

Pyssymies: Totta. Hän vaan mainostaa olevansa sellainen ruskea ihminen. Suomalaiset eivät ole puolestaan indoeurooppalaisia joten eikös me oikeastaan olla etnisesti edistyksellisempiä?

Rouva Ano: Ykä ei esitä sinulle moitteita. Ja saattaa olla että Ohisalo puolestaan ei edes välitä niin sinun kuin minun olemassaolostamme. Me olemme hänelle pelkkää sellua.

Huru-ukko:

Viesti1: Yleensäkin nuo ”torjuntavideot” ovat tahattoman huumorin mestariteoksia.

Viesti2: Muistan joo, ”Paskoimme housuun bussissa Turkuun”. Siitä vaan ei ole videota vaan se oli vain lehtijuttu.

Viesti3: Ymmärtääkseni myös Suomen sotavaltion lähitaistelukoulutus perustuu Krav Magaan.

Strix Senex: Ja tulee muistaa että myös hevonen on erittäin turvallinen eläin.

Ano: Tässä tapauksessa video on ihan paikallaan.

Tapsa vaan: Joo. Sitä energiaa riittäisi vientiin saakka.

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys teille.

Kiistämättä nuo videopätkät aiheuttavat pahoinvointia.
Uskoakseni muuallakin kuin suomessa.
Eipähän jää YLE sontalooran agenda epäselväksi.

Iranin kansa on varmaan yksi maailman hienotunteisimpia ja ystävällisimpiä.
Naiset kauniita ja hienopiirteisiä,päinvastoin kuin islamistimaitten sisäsiittoiset aikaansaannokset.
Tuo Esko Valtaojalle pöyhkeilevä YLE syöttiläs ei ole eduksi kansalleen.
Maailmanlaajuisesti arvostettu tiedemies on hämillään eikä ihme.
Miksi tällaista päästetään julkisuuteen.

Olen itse ollut vuosikausia tropiikissa värillisten ihmisten kanssa.
Mukavia ja rentoja ihmisiä,ainoatakaan kertaa kukaan ei ole tullut vinkumaan rasismista.

Tässä mukavuusvaltiossa parasiitit koettavat sanoa jotakin tähdellistä.
Että kokisivat olevansa oikeutettuja syöttiläänpalkkaansa.
Noissa ulostuloissa heijastuu se sisäsiittoisuus hyvin vastenmielisellä tavalla.
Aivan kuten suomenruotsalaisten keskuudessa.Lääkäripiireissä asiasta ollaan hiljaa.

YLE on viimepäivinä saanut eduskunnassa voimakasta kritiikkiä,syöttiläät nokkivat jo toisiaan.
Kokoomusjohtoinen hallintoneuvosto ei "puutu-sisältöön",budjettiinko sitten?
Merja Ylä-Anttila nauttii kuningattaren palkkiota,mistä hyvästä,naisjohtajuudestako.
Vaikka eipä silti,onhan tässä maassa kaikki muutkin asiat menossa vituksi.

Kesää odotellessa.

Best Regards Josef

Anonyymi kirjoitti...

QK, no huhuh. Turha mitään elimiä syyttää. Suomessa on suurinpiirtein fifty-fifty miehiä ja naisia, kysys niiltä kavereiltasi mikseivät miehiä äänestä. Sillähän tuo hoituisi. Entisinä kultaisina aikoina akka äänesti mitä mies käski, nyt taitaa ollakin toisinpäin? Jotta ei sitä puukkoa tartte siihen pirtinpöytään lyödä, kunhan talouslaskelmia ja valtion velkaantumisastetta. Jossei mene perille niin sitten kantsuu miettiä että millaisenkohan äänestäjän on tullut naitua.

Valtaisat kiitokset Ykä. Olenkin joutunut peloissani nököttämään himassa kun en enää löytänyt noita tehokkaita estoniksejä. Tuo ei-tumppu meni vielä vitsillä, mutta miten aikuiset ei-niin-nätit-ja-nuoret naiset kehtaavat epärytmissä hetkutella. Eivät he ole haluttua kohderyhmää, niin törkeää kuin tästä onkin muistuttaa. Mutta he ovat ihan oikeita ihmisiä joten tuon videon voisi poistaa. Paitsi jos edelleenkin ovat kannallaan.

En oikein ymmärrä miten tuo Ismo Leikolan klippi tähän kuului, sehän oli vain sinänsä hauskaa passiivisemantiikkaa.

Fatim Diarra, huoh. Hän on opiskellut Suomen talouselämää niin hyödyttävää yhteiskunta- ja sosiaalipolitiikkaa, muttei koskaan tietenkään valmistunut. Ei mun tartte, faija on musta. Ja se jos mikä predestinoi mut Suomen suurimman kaupungin valtuuston puheenjohtajaksi parkumaan rasismista ja suomalaisten insestistä ja vaimonhakkaamisesta. Koska Afrikassa lihava pylly on upea, hetkutn sitä instassa ylpeänä esimerkkinä teille lattaperseille. Ja kaiken tämän annamme nöyrästi tapahtua?

Siis että mitä, Ohisalo taas puikoissa? Eikös vihreät just vaadi että äitiyslomia pitää tuosta 9 kk:sta pidentää? No, Marian pokka kesti näköjään melkein 6 kk, ettei vaan se perkeleen Suomela saisi milliäkään suosiostani. Mutta, tota, mihinkäs ministeriksi se nyt sitten tuli? Öljyt ja sähköt ja bensat ei taida ihan sisäministerin ominta alaa olla? Ohisalon patit ei kestä heittämään Emma Karia palliltaan, kukaan ei enää halua tuota nöyrää Krista Mikkosta mihinkään (eikä taida itsekään kun tykkää vaan luontojutuista, bioogi kun on) joten herkullisia kissatappeluita tulossa. Marian mies myy öljyä, mutta hänellää on silti kanttia vaatia ettei sitä saa käyttää. Hieno, periaatteellinen nainen. Varsinkin jos se neukkuöljy loppuu ja sitten bisnes siirtyy maalämpöön. - Tämä sopii aina muistaa: poliitikoilla ei ole muuta kunniaa kuin raha. Aina ja ikuisesti, missä vaan.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Josefille ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Josef: Iranille kai se suurin kirous oli siinä että sinne tuli aikanaan se islam. Tiedä hänessä, mitä se olisi ilman sitä. Tropiikissa ei varmaankaan vinguta rasismista sillä ainoastaan Suomen kaltaisissa maissa rasismista vinkuminen voi olla ammatti.

tira+: Oli miten oli niin ne kaikkein sekopäisimmät ideat ovat jo pitkään tupanneet tulla naisilta. Noille rasismintorjuntapätkille on naurettu ympäri maailmaa ja olisi niihin osallistuneille luullut olevan itsestään selvää että näin tulee käymään.

Ismo Leikolan klippi? Eihän tuossa ollut mitään Ismo leikolan klippiä.

Kyseisen Diarran menestys kertoo varsin paljon tästä nykyisestä Suomesta. Kun osaamisen merkkinä on vain orvaskeden väri eikä mitään muuta. Noille vihreitten naisille toivon omastakin puolesta ankaria kissatappeluita. Tapelkaa, tytöt. Saatte tupakkaa.

-TR- kirjoitti...

Jossain vaiheessa näille videoille nauraminen tai niiden sanoman kritisoiminen on rikollista. Emme ole siinä vaiheessa, vielä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Tuo on täysin mahdollista. Askel kerrallaan siihen suuntaan ollaan menossa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Kaikki tuttuni äänestävät miehiä.
Jos kaikki naiset olisivat kuin tuon krav maga -videon IDF:n kersantti Rachel Shir, ei ongelmia olisi.
Ongelmat johtuvat siitä, että he eivät ole.

Ikävä kyllä sisar tira+ onnistui nyt itse demonstroimaan, missä menee pieleen kun naiset päästetään huseeraamaan vallan, oikeuksien ja vapauksien kanssa vailla vastuita ja velvollisuuksia:
Kun mies pöljäilee, se on miehen vika.
Kun nainen pöljäilee, se on miehen vika.

Näin siis länsimaissa, kun länsimaiselta naiselta kysytään.
Ehkäpä ei enää pitäisi kysyä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. En usko, että yksikään kaverini on koskaan äänestänyt naista. Totesit:

”Ongelmat johtuvat siitä, että he eivät ole”.

Pitäisi tarkentaa että:

”Ongelmat johtuvat siitä, että he eivät ole mutta kuvittelevat olevansa”.

Koska miehet mahdollistavat heille tämän kuvittelun. Tämä koskee tietysti nimenomaan näitä vallassa olevia naisia. Tavalliset, tolkulliset naiset ovat paljon realistisempia ja tykkäävät elää miestensä kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä potpuri, kiitos Yrjö...
Oluun kävi joku ministeri kippaamassa 2,5 milj. erkkiä "Turvallinen Oulu kamppanjaan". Saivatko muuta aikaan miljoonilla kuin tätihumpan (nono square)? Varmaan uskolliset puoluepalvelijat panivat jakoon "sidosryhmilleen".

Toveri rakentaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Toveri rakentaa. Ja tätä rahaa tullaan kippaamaan edelleenkin. Että voidaan väittää ettei ongelma ole ongelma, vaan ongelmasta ääneen puhuminen on ongelma.

Joppos123 kirjoitti...

Jotenkin vaan aika väsynyt näihin vihreisiin. En tiedä missä universumin rinnakkaismaailmassa ne elävät ja millä sienillä ne käyvät.
Käynnissä on "ilmaston" nimissä maataloustuotannon alasajo.
Jos Ykä muistaa kuinka aikoinaan mainitsin omien palstojen merkityksen tulevaisuudessa. Nyt ollaan siinä.
Joka tapauksessa töppönen ei kauheasti ota asfalttiin Kallion huudeilla.
1000 km soijalattebaareista päänkuoret aukeaa, sapuskan hinta lähtenyt helvetilliseen nousuun ja nämä perkeleen epatot jaksavat edelleen lässyttää lisää maksuja ja veroja kansalle koska ilmasto.
Joko koko sakki on kehareita tai ryssän marionetteja, en tiedä.
Se on ainakin varma asia,siis 100 % varma, että "eloapinat" saavat rahoituksensa muutaman bulvaanin kautta suoraan kremlistä.
Ihme asia kun sitä ei julkisuudessa kerrota.
Ei ne tapatyöttömät perseellään katuja tukkivat narkit itse sakkojaan maksa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Minä kun en usko noitten kohdalla edes Kremliin vaan feminismin ja muun idiotismin viimeisen parinkymmenen vuoden aikana aikaan saamaan typeryyteen. Kas kun kukaan ei heidän mielitekojaan täällä pysäytä. Mutta omille palstoille tulee varmasti olemaan käyttöä. Lyödään perunaa maahan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuolle kiljukaulalle tiedoksi, että natsit poistuivat Suomesta Kilpisjärvellä huhtikuussa 1945, eikä niitä ole sen jälkeen näkynyt, ainakaan univormuissa. Muutamia taitaa olla vielä elossa, mutta tuskin enää niin vanhoina Turkuun ovat tulossa.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Mutta kun se natsi on vaan niin turvallinen vihollinen. Kas kun olematonta on helppoa ja turvallista vastustaa,

Qroquius Kad kirjoitti...

Suuren maailman puolella "natsi" on kärsinyt jopa blankoterminä lopullisen inflaation, kiitos Vladolf Putlerin propagandakoneineen.
Ovat he sen verran suoltaneet älyttömyyksiään, kuinka Ukrainan johto juutalaisine presidentteineen, hallituksineen ja parlamentteineen ovat kaikki tyynni natseja.

Vuosituhannen alussa Puola oli voinut kokea Saksan sangen mukavaksi EU-kumppaniksi;
nämä kun aloittivat ja lopettivat jokaisen Puolaan suunnatun puheenvuoron anteeksipyynnöllä II maailmansodasta.
Eipä ole niitäkään enää kuulunut.

Liekö käännekohta tullut siinä vaiheessa, kun Visegrád-maat kieltäytyivät Brysselin käskemästä islamisoimisesta (jonka osuus Suomelle oli siis 80 000, mutta jäi 32 500, kiitos Visegrád-maiden!), jolloin niitä voitiin alkaa ellei nyt natsitella, niin paheksua kauhiasti Väärien Arvojen toteuttamisesta.
Vai olisivatko nuoret saksalaiset lopultakin kyrpiintyneet kuuntelemaan natsittelua ja syyttelyä ajasta, jolloin heidän isoisovanhempansakaan eivät vielä olleet syntyneet?

Kummasti ne natsit ovat Suomenkin katukuvasta vähentyneet;
eipä ole enää kuultu valituksia jatkuvista natsimarsseista ikkunan alla.
Voisiko olla jopa niin, että jos tuo Turkuusen kiljukaulatar ottaisi huomenna uusiksi, hänet hiljennettäisiin nopeasti, kenties jopa omien toverien toimesta?

Anonyymi kirjoitti...

Natsi-sanalla lyödään aika huolettomasti nykyisin. Varsinkin henkilöt joilla ei näytä olevan aavistustakaan mikä oli natsi. Wikipediasta
https://fi.wikipedia.org/wiki/Saksan_kansallissosialistinen_työenpuolue

Ainoa puolue saksassa 1933-1945. Jäsenmäärää en löytänyt. Paras kannatus vaaleissa 1933, 44 %. Ei kovin hyvä ainoalle puolueelle. Sehän pitäisi olla 110 %. Suomessa jatkosodan aikana puolueessa oli peräti 150 henkilöä.

Vaatisi vähän harjoitusta etsiä oikeat natsit. Wehrmact sotilaineen ei ollut natseja. Ne jotka eniten kärsivät. Ehkä jokunen suuri johtaja oli puolueen jäsen. Luulisin, että puolueen jäseniä löytyy enemmän SS-joukoista.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Schutzstaffel

Tuskinpa sielläkään rivisotilaat. Heillä on harvoin vaihtoehtoja. Ja ne oikeat natsit pistivät uniformunsa natsitunnuksineen grilliin 1945.

Niinettä, natsi tarkoitti Saksan kansallissosialistista työväenpuoluetta jonka taru päättyi 1945. Natsi-sanan käytön luulisi jo happanevan. Kansallismielisyys ja patriotismi eivät ole synonyymejä natsismin kanssa. Jos kansalla ei ole identiteettiä, tai se kielletään/tuhotaan, kansalla ei ole mitään. Johtaja joka toimii kansaansa vastaan on, niinno, siitä on säädetty rikoslaissa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne. Termi natsihan ei happane koskaan. Tässä täytyy muistuttaa erään pellen eli Dan Koivulaakson loihelausumasta eli ”äärioikeiston löytäminen vaatii jatkuvaa käsitteiden määrittelemistä”. Ja sen mukaan 1960-luvun demaritkin ovat nykyisin määriteltyjä natseiksi. Natsi on hyvä kuviteltu vihollinen. Ja turvallinen sellainen. Sen kanssa voi leikkiä partisaania.

Joppos123 kirjoitti...

Kyllä ne eloapinat tanssii ryssän laskuun. Ihmettelelen kun sitä ei ole tuotu julkisuuteen.
Naamansa viehepakkiin survoneet elämäntapaintiaanit eivät vaan ole sitä käsittänyt.
Sarjaa hyödylliset idiootit.
Edelleen vähän hämmästellen kun mikään media ei ole kertonut noiden kytköksistä ryssälään.
Ei ne mitään salaisuuksia pitäisi olla.
Siis ihan julkista juttua.

Joppos123 kirjoitti...

Putelle toivon oikein kivaa ja tuskallista loppua. Se siansilmäinen lapsentappaja ei ansaitse muuta.
Kunhan paska kitusi mahdollisimman pitkään.
Vedän lipun salkoon kun se elukka potkaisee tyhjää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Putinin poismeno ei surettaisi minuakaan. Tulee vaan mieleen kysymys. Mitä hänen jälkeensä? Väkivaltakoneisto epäilemättä pysyy vallassa. Tuleeko tilalle realistisempia miehiä jotka ymmärtävät että sodan jatkaminen on järjetöntä? Vai tuleeko tilalle joku samanlainen kuin Putin? Piru tietää, vaan ei kerro.

Joppos123 kirjoitti...

Eiköhän tavan ryssät ala pikkuhiljaa tajuta ettei puten tie ole se tie menestykseen ja kaali on jokapäiväisenä eväänä aika surkeaa.
Veikkaan, että putlerin jälkeen tulee hallinto joka haluaa jo ihan itsensä vuoksi lähentää Venäjää Eurooppaan.
Ei tuo Kiina kovinkaan pyyteetön ole jos ryssä päättää laittaa kaikki paukut sinne.
Voi meinaan olla,että nyt kun koko maailma on nähnyt miten surkea ryssän sotilaallinen kyky on niin kinuskit saattavat ottaa haltuunsa siperian.
Eihän se loppupelissä vaikeaa olisi.
Kiina saattaa olla tosin sotilaallisesti samanlainen paperitiikeri kuin ryssälä.
Aika näyttää ja nyt alkaa näyttämään siltä, että eläkkeellelähtö viivästyy. Tarvittaisiin kuulemma NATO esikuntiin 100 pärstää ja vakituisista ei ole irroittaa.
Katellaan jos tulee hyvä tarjous.
Kai tässä muutaman vuoden voi vielä tehdä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Sinänsä tavallisten venäläisten keskuudessa niin Putinin kuin sodan kannatus on vielä korkealla. Toivon, että olet veikkauksessasi oikeassa vaikka itse olenkin pessimisti. Kiinan sotilaallisesta kyvystä on aika vaikeaa sanoa mitään. Viimeksihän sitä testattiin Vietnamia vastaan vuoden 1979 lyhyessä rajasodassa jossa vietnamilaiset paikallisjoukot pärjäsivät varsin hyvin. Tietysti sen jälkeen Kiinan armeijassa on tapahtunut kaikenlaista eikä maan tekniikkakaan ole enää niin sekundaa.

Joppos123 kirjoitti...

Kiinan armeija on enemmän tai vähemmän samanlainen "tykinruokasakki" kuin ryssän vastaava. Nehän jopa harjoittelevat ryssän kanssa.
En ole siitä sakista kovin vakuuttunut.
Taitaa olla samanlainen paperitiikeri kuin ryssän paraatijoukot.
Jenkit kun tekivät F-35 projektin niin sekä ryssät että kinuskit uhosivat aloittavansa omansa. Aika hiljaista pidellyt mutta F-35 valmistui.
Se on se ero teoilla ja paskanpuhumisella.
Ei Kiinalla tai vielä vähemmän ryssillä riitä osaaminen tuollaisiin projekteihin.
Äly lähtee karkuun noista maista.
Ei maailmassa ole kuin yksi täysin ylivoimainen sotilasmahti ja se on USA.
Ne ovat oikeasti ihan saatanan kovia. On kokemusta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Sinänsä minulla on sellainen kuva että itäaasialaiset yleensäkin ovat pirun sitkeitä taistelijoita. Venäläisten kohdalla se hävittäjä Sukhoi Su-57 sekä T-14 tankki on tainnut jäädä pitkälti prototyypeiksi. Jenkkien etu on tietysti logistiikassa eli tavara ei missään vaiheessa lopu kesken. Se on tietysti suuri etu.