perjantai 13. toukokuuta 2022

ANTERO LÄRVÄNEN JA UUSI VALTAKUNNANSYYTTÄJÄ

Helsinki, valtakunnansyyttäjän bunkkeri, lähitulevaisuudessa…

- Hyvää päivää, hyvät kuulijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradiosta ja tällä kertaa en voi tehdä minkäänlaista haastattelua yksinoikeudella vaan olen täällä bunkkerissa muiden median edustajien kanssa. Äänimiehet Hösse ja Perttakaan eivät mahtuneet näihin ahtaisiin tiloihin, joten lähetän tilaisuutta omalla kevyellä kalustollani. Aivan hetken kuluttua uusi valtakunnansyyttäjä Sadistiina Alistela kertoo syytteistään kansallismielisten kansanedustajaa Ernesti Jässikkä-Jokista vastaan. Jaahah, sieltähän valtakunnansyyttäjä tuleekin.

- No niin, median edustajille. Lyhyesti ja ytimekkäästi. Aion vaatia kansanedustaja Jässikkä-Jokiselle kahden vuoden ja yhden kuukauden ehdotonta vankeusrangaistusta. Jässikkä-Jokinen on syyllistynyt olemassaolon oikeutuksen kiistämisrikokseen. Hän on sekä useassa haastattelussa että omassa blogissaan väittänyt, että sukupuolia on olemassa vain kaksi ja sen lisäksi mikroskooppisen pieni määrä geneettisen häiriön omaavia. Lisäksi hän pitää rikollisena sitä että jo ennen teini-ikää voidaan halukkaille aloittaa sukupuolen korjaamisoperaatioita vaikka laki tämän sallii. Sen, mikä laki sallii, ei voi olla rikollista eikä siis myöskään väärin. Hän ei ole myöskään suostunut poistamaan kirjoituksiaan internetistä eikä ole osoittanut minkäänlaista katumusta. Siksi näen, että ainoastaan ehdoton vankeustuomio ja samalla kansanedustajan aseman menettäminen on ainoa kohtuullinen rangaistus.

- Mutta eihän kansanedustaja Jässikkä-Jokinen ole kiistänyt trans-surffaavien ja muidenkaan muodissa mukana olevien oikeutta varsinaiseen olemassaoloonsa. Elämäänsä. Ei hän ole vaatinut hirttolavoja, kaasukammioita eikä muitakaan pitkiä, rumia ja karvaisia sanoja.

- Toimittaja ei taida tuntea lakia. Kannattaisi tehdä kotitehtävänsä ennen kuin tulee tänne bunkkeriin haaskaamaan täydellistä poliittista luottamusta nauttivan virkahenkilön aikaa. No, toistetaan vielä. Translaki sallii ihmisen mieltää itsensä oman tunteensa mukaan aivan minkä sukupuolen tai sukupuolettomuuden edustajaksi haluaa ja lain mukaan hän voi muuttaa tunteitaan ja haluamistaan sen hetkisen tunteensa mukaisesti aivan niin kuin itse tahtoo. Tämä tunne on otettava vakavasti ja se on vahvistettu virallisesti. Eli tämä tunnetiloihin pohjautuva gendervaihtelu on lain sallimaa ja suojaamaa. Kansanedustaja Jässikkä-Jokinen haluaa kiistää trans-surffareilta tämän laillisen oikeuden. Eli hän kiistää heiltä oikeuden haluamaansa ja tuntemaansa olemassaoloon. Se on vakava, hyvin vakava rikos. Lisäksi Jässikkä-Jokinen syyllistyy törkeään kunnianloukkaukseen suurta määrää yliopistollisia tutkijoita kohtaan. Hän kiistää sen faktan, että tiede tuntee tällä hetkellä 387 eri sukupuolta eli nykyaikaisemmin sanottuna genderiä.

- Mikä tieteenala itse asiassa sanoo noin? Saiskos täsmennystä?

- Interperspirationaalinen yhteiskuntatiede. Ja sen tieteen perusteella määritellään myös lakiteksti. Biologia puolestaan on jotakin, joka kuuluu Yleisradion luontoiltaan. Tutkikoot kimalaisia, koppakuoriaisia, apinapopulaatioita ja västäräkkejä mutta ihmimillinen todellisuus määritellään poliittisesti vastuullisemmissa tiedekunnissa.

- Eikä tämä riitä. Kansanedustaja Jässikkä-Jokinen on myös sekä nettisivuillaan että haastatteluissa tuonut jatkuvasti esille etnisesti edistyksellien vähemmistökansanosien huomattavan yliedustuksen sekä väkivalta- että seksuaalirikoksissa. Kansanedustajan esille tuomat tilastot sinänsä pitävät paikkansa, mutta hän käyttää niitä väittääkseen että kyseiset vähemmistökansanosat olisivat suomalaisille haitallisia ja jopa vaarallisia. Vaikka tiedämme oikein hyvin, että ne ovat sekä velvollisuus, mahdollisuus että välttämättömyys. Näin ollen kansanedustaja Jässikkä-Jokinen on myös syyllistynyt vihafaktistiseen kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Ja tässä tämä tilaisuus olikin. Käräjillä tavataan. Ja jyrätään. Siitä voitte olla varmoja. Case Räsänen tulee olemaan pientä tämän rinnalla.

- Jaahah, siinäpä se tiedotustilaisuus olikin. Valtakunnansyyttäjä poistui takaisin bunkkeriinsa pirullista naurua nauraen. Niin pirullista että rappinkeja putoili katosta. Mutta hei, tässähän on vieressäni sovelletun oikeuskäytännön ja uusreaalipolitiikan asiantuntija eli poliittisen oikeustieteen tohtori Jorma Mulggvist. Tohtori Mulggvist, suotteko lyhyen haastattelun?

- No sopiihan se.

- Tohtori Mulggvist, menevätkö nuo syytteet läpi?

- No totta munassa ne menevät läpi. Tässähän on kyse siitä että kansanedustaja Jässikkä-Jokinen arvostelee interperspirationaalisen valtakoneiston yhtä pyhintä epistolaa. Ja sitä kautta valtakoneistoa eli Järjestelmäpuoluetta itseään. On aivan sama, vaikka hän olisikin oikeassa mutta hän loukkaa vallitsevaa olotilaa jota ei saa muuttaa. Ja sen loukkaamisenhan valtakoneisto tulee lopettamaan. Kaikin mahdollisin keinoin. Suojellakseen itseään kasvojensa menettämiseltä. Se on huomattavasti tärkeämpää kuin joku totuus. Totuus on niin vanhanaikaista muutenkin. Jässikkä-Jokinen menettää kansanedustajan asemansa ja lähtee lusimaan. Ja tämä on samalla selvä viesti kansallismielisille ja arvokonservatiiveille yleensäkin. Syyttäjä Alistela otti puolustettavakseen valtakoneiston pyhistä epistoloista ne naurettavimmat ja kun siitäkin tulee tuomio, niin se pistää miettimään että kannattaako arvostella myöskään muutakaan epistolaa. Vai olisiko viisaampaa pitää turpa kerta kaikkiaan kiinni? Ja hyväksyä Järjestelmäpuolueen ehdoton ja pysyvä valta-asema.

- Mutta tekin siis tunnustatte että kyseessä on vain hysteerinen muoti, joka on muuttunut uskonkappaleeksi.

- Totta kai tunnustan. Ja siihen muodin ja uskonkappaleen sekoitukseen uskoo loppujen lopuksi hyvin, hyvin pieni vähemmistö. Mutta se vähemmistö otti haltuunsa ensin vihreät ja vasurit, sitten demarit ja sehän riittääkin sillä niin kepu kuin kokoomus ei uskalla panna sille hanttiin. Kas kun siihen tosiuskovaisten leiriin kuuluu myös interperspirationaalinen valtamedia ja sitä nuo kyseiset puolueet pelkäävät paljon enemmän kuin äänestäjiä. Ja ne ovat tottuneet siihen, että hallintoalamainen äänestää sitä mitä käsketään vaikka vihaisikin sitä mitä saa äänensä palkkioksi. Ja se tekee sen kerta toisensa jälkeen. Niin että toimittajankin on parempi alkaa opetella se tosiasia, että sukupuoli on mielialakysymys, monikulttuurisuus on rikkaus ja Suomen elinkeinoelämän tuhoaminen pelastaa maailman.

- Tohtori Mulggvist, kiitän teitä valaisevasta haastattelusta.

Antero nousee bunkkerin rappusista kadulle jossa Hösse ja Pertta odottavat.

Antero: Saitteko kaiken talteen?

Hösse: Saatiin joo. Ja meni lähetykseen. Eiköhän lähdetä ajelemaan Lällävedelle? Ykä lämmittää siellä saunan.

Myöhemmin Lällävedellä…

Antero: Heitäs Pertta tsössiä.

Kiuas: Tsöss!

Hösse: Vaan niin kuin ämpärissäkin on reunat, tulee tälle mielettömyyden pakkosyötölle jossain vaiheessa loppu. Ja tulee vastareaktio. On sen pakko tulla.

Pertta: Jep. Kuinka voimakas se vastareaktio on, riippuu tietysti siitä, kuinka pitkälle tätä pakkosyöttöä voidaan jatkaa. Kun siinä ei ole tosiaankaan kyse mistään kansan syvien rivien tahdosta. Se vaan nukkuu, eikä toistaiseksi välitä. Niin pitkään kun jääkaapissa on jotakin.

Antero: Tärkeintä varmaan olisi saada ihmiset ymmärtämään että heitä on jo iät ajat kyykytetty pysyväispissisten omaa egoa ruokkivan muodin mukaan.

Hösse: Joo, ehkä se herättäisi ajattelemaan. Kun ihminen tajuaa tulleensa kusetetuksi niin se vittuuntuu.

Ykä: Alkaa vaan tulla tästä kaikesta mieleen se vanha hokema. Tai oikeastaan sen tarve.

Antero: Jaa mikä hokema?

Ykä: Kansakunta näyttää millä se mällää, kaikki me kiitämme IKL:ää…

Antero: Joo. Silloin aikanaan IKL:n kannatus jäi varsin vähälle. Mutta silloinhan meillä olikin tolkullinen hallitus. Joka ajatteli maata ja kansaa. Eiköhän oteta niille vanhoille valtiomiehille jotka nykyaika on korvannut pysyväispissiksillä. Joitten pillin mukaan meidänkin täytyy tanssia.

4 x Tsuhnan Kosto: knirsk.

Kiuas: Tsöss.


12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikä edes Epäilyksen piru ilmestynyt sille uudelle valtakunnansyyttäjälle, ainakaan vielä tämän oikeusjutun aikana. Entä myöhemmin?

Seppo Oikkonen kirjoitti...

En olisi kovinkaan toiveikas sen suhteen, että mielettömyyden ämpäri joskus tulisi täyteen, seuraisi vastavaikutus ja maailmaan palaisi jokin arkijärki.

Uhriajattelun -- ja näissä yhteyksissä on kyse nimenomaan uhriajattelusta, siis uhrirooleihin samaistumisesta ja siitä voimaantumisesta, jota antaa psyyken taantuminen kaikkein lapsenomaisimpaan kaikkiallisuuden ja kaikkivaltaisuuden tilaan -- uhriajattelun mekanismien mukaan vain jatkuva taantuminen on mahdollista.

Mitä mielettömämmäksi maailma käy, sitä enemmän ja sitä useampien ihmisten on suojeltava itsensä järjen vaatimuksilta. Jokainen mielettömyyden valtaama elämänalue vain kasvattaa suojautumisen eli uhrirooliin samaistumisen tarvetta. Asiasisällöillä ei todellakaan ole väliä -- yhteiskunnat voivat ajautua totalitarismiin ihan minkä tahansa ideologian tiedollis-opillisissa aatekulisseissa.

Juuri tämä sosiopsyykkisen taantumisen kierre on se joka ollut oman lajimme kirous. Viime vuosisadan historia tarjoaa varsin hyviä havaintoesimerkkejä siitä, miten totalitarismit syntyvät ja vahvistuvat. Ei Hitler saarnannut mitään "pahuutta2 -- oikeastaan päin vastoin. Hän vetosi uhrituntoihin. Saksan kansaa oli kohdeltu historiallisesti väärin, hirvittävän väärin, ja sillä oli oikeus nousta ja ottaa koetut loukkaukset takaisin.

Amerikkalaiset psykoanalyytikot profiloivat Hitlerin narsistiksi jo 1942, ja ennustivat, että mies tulee vain uppoutumaan symbioottiseen uhriutumiseensa aina syvemmälle, jatkaa sotaan hamaan katkeraan loppuun asti ja tekee sen jälkeen itsemurhan. Eli lopussa tuhoamistarpeet ja itsetuho sulavat yhteen.

Putin tulee todennäköisesti tekemään saman. Ja mitä tähän maailmaan noin niinkuin sen interperspirationaalisen uhriajattelun suhteen tulee, kyllähän sekin voi vain vahvistua. Onneksi noilla intersektionalisteilla ei ole ydinpommin nappulaa ulottuvillaan -- siinä suhteessa Putin on meille kaikille kohtalonkysymys.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa taas viiltävänhauska teksti! Ykä pääsee aina asian ytimeen. Kiitos aamun piristyksestä! Terveisin Pelle

Qroquius Kad kirjoitti...

Vaan luuleeko joku, että Suomi olisi seksuaalisia psykooseja sairastavien ihannevaltio? No, se on väärä luulo se:

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4730773-suomi-putosi-sateenkaarioikeuksissa-pohjolan-peranpitajaksi

Tuosta voi itsekukainenkin lukea, miten surkean kurjasti Suomi kaikkia 387 seksuaalivähemmistöään kohtelee!
Kyllä sillä uudella valtakunnanfreislerillä riittääkin työsarkaa, ennen kuin kaikki cis-oletetut on saatu nujerrettua nurkkaan häpeämään normaaliuttaan!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! On se hienoa, että ns sanansäilä on joillakin hallussa. Mullqvist taitaa muuten olla aika yleinen ns " sukunimi " , näillä virkamiehillä. Nythän tein virheen. Kirjoitin virkamies. Pahoittelut.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka oltaisiin mitä mieltä tahansa juudas soinista ja hänen tekemisistään, niin luin juuri äskettäin hänen tahtomattaan tekemästä hyvästä työstä: Maryam äbläväläb jättää ylenannon myöhäisheränneet eli jälkiviisaat. Koska timo soini on valittu ohjelmaan.
Siitä se suomettuminen alkaa, toivottavasti.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Seppo Oikkoselle, Pellelle, Qroquius Kadille, Ano2:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Luulen, että nykyinenkin valtakunnansyyttäjä on täysin immuuni Epäilyksen Pirulle.

Seppo: Tuo ”mitä mielettömämmäksi maailma käy, sitä enemmän ja sitä useampien ihmisten on suojeltava itsensä järjen vaatimuksilta” oli kyllä osuvasti sanottu. Minä kun en ole oppinut niin ihmettelen asiaa siinä mielessä että nythän tämä aloitteleva totalitarismi on ensimmäistä kertaa historiassa pohjautunut liian hyvinvoivan yhteiskunnan aikaansaamaan porukkaan jolla on halu olla sankari mutta ei mitään tosiasiallista ongelmaa. Niinpä ne on keksittävä.

Pelle: Kiitokset sinullekin.

Qroquius Kad: Mietipä, tuo uutinen oli siis Kansan Uutisissa. Ajattele, jos joskus vuonna 1972 oltaisiin silloiselle SKDL:n rautakouraosastolle sanottu että tuo on se asia, jota puolueenne tulevaisuudessa ajaa. Olis eräätkin purkat pysähtyneet.

Ano2: Kiitokset. Tämä vallitseva tilanne kyllä auttaa kirjoittamisessa. Ja ole huoletta. Tässä blogissa loppuliite -mies ei aiheuta akateemista painetilaa.

Huru-ukko: Joo, vaan uskopa että ei mene kuin pyhätön viikko niin kyseisellä Maryamilla on uusi suojatyöpaikka.

Anonyymi kirjoitti...

Eikä tässä vielä kaikki. Sadistiina Alistelalle maksetaan erittäin vaativan ja vastuullisen viran hoidosta 17 848 euroa kuukaudessa palkkaa, ynnä vähintään kuukauden palkka bonuksena vuodessa jos hän saavuttaa tulostavoitekortin tavoitteet. Minkä kortin, on valitettavasti salattu viranomaisen toimesta. Eikä hän millään voi ymmärtää miksi muurahaiskansalaiselle pitäisi työstä maksaa enemmän kuin viisi euroa tunnilta.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö se Juicekin aikoinaan jo hyvin ennakoinut tulevaa. Jossain biisissä totesi jotenkin islamiin liittyen, että ensin se allah? hiipii pariin demariin...Mutta olisiko Juicekaan uskonut, kuinka sekaisin Suomi noin muutenkin olisi 30-40 vuoden päästä näine pridegenderintersektionaalisine vouhotuksineen?

Totuus ei muuten pari vuosituhatta sittenkään ollut muotia. Silloin eräs Pilatus kyseli edessään seisovasta juutalaiselta kiertävältä julistajalta, että mitä ihmettä se totuus oikein on?

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Ano: Täytyyhän oikean totuuden varjelusta maksaa kunnon korvaus.

Tapsa vaan: En ole koskaan ollut Juice-fani mutta tuossa kappaleessaan hän oli kyllä oikeassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoituksen mielikuvitusmaailman valtakunnansyyttäjä käyttää sanaa "sukupuoli". Tämä paljastaa kirjoittajan elävän todellisuudessa.

Ehkäpä näemme vielä senkin, että todellisuudessa "sukupuoli"-sanan käytöstä tehdään rangaistavaa ja paheksuttavaa. Sille kävisi siis samoin kuin "neekeri"-sanalle.

"Sukupuoli"-sana sisältää ajatuksen kahdesta osasta eli osajoukosta. Tilalle yritetään saada ideaa, jonka mukaan ihmislaji jaetaan useampaan kuin kahteen osajoukkoon riippuen heidän seksuaalisista ominaisuuksistaan. Näitä osajoukkoja kutsutaan nykyään gendereiksi.

Siis lyhyesti. Tulevaisuudessa sanan "sukupuoli" käyttö voi johtaa käyttäjänsä vakaviin ongelmiin, sosiaaliseen eristämiseen ja rangaistuksiin. Tuossa todellisuudessa "sukupuoli"-sanan sisältävä kirjallisuus ja kaikki tallenteet tuhotaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Täysin mahdollista. Ja sukupuoli korvataan termillä genderi.