keskiviikko 18. toukokuuta 2022

SUOMETTUNUT MAAILMA

Niin kuin hyvin tiedetään, haluaa suomalainen vihervasemmisto tuhota suomalaisen elinkeinoelämän ilmastohysteriansa ts. egonsa ruokkimisen nimissä. Vaikka se on täysin turhaa sillä Suomi on biokapasiteetiltaan plussan puolella, ihan siellä maailman kärkisijoilla ja muutenkin hoitaa ympäristöasiansa moitteettomasti.

Miksi Suomi on siellä kärjessä? No, siihenhän on pari syytä:

1. Suomalaiset ovat suhteellisen järkeviä ihmisiä. Sen vuoksi – toisin kuin Aasiassa ja Afrikassa – Kymijoki, Kyrönjoki, Kemijoki ja Aurajoki ei ole täynnä suomalaista muoviroskapaskaa joka sitten leviäisi Pohjanlahdelle ja Suomenlahdelle. Ei, vaan ne laitetaan roskiksiin ja viedään kaatopaikalle.

2. Suomessa on pinta-alaansa nähden sopiva määrä ihmisiä. Ei tippaakaan liikaa. Suomen väestötiheys on 16,3 ihmistä neliökilometriä kohden. Toisin kuin monessa muussa maassa. Katsotaan – näin käppäukon tuumailuna – minkälainen pitäisi asukasluku olla niissä maissa jotka ovat biokapasiteetiltaan pahasti pakkasen puolella. Siis asukasluku suomalaistettuun malliin. 16,3 ihmistä per neliökilometri.

Otetaan muutamia esimerkkejä ja aloitetaan Aasiasta:

Kiina:

Nyt: 1 411 778 724 / Suomettunut väkiluku: 156 414 800

Intia:

Nyt: 1 339 000 000 / Suomettunut väkiluku: 53 586 739

Bangladesh:

Nyt: 163 000 000 / Suomettunut väkiluku: 2 374 000

Vietnam:

Nyt: 96 208 000 / Suomettunut väkiluku: 5 371 000

Japani:

Nyt: 125 930 000 /Suomettunut väkiluku: 5 508 000

Iran:

Nyt: 82 821 000 / Suomettunut väkiluku: 26 862 000

Ja käydään sitten Afrikassa:

Egypti:

Nyt: 106 437 000 / Suomettunut väkiluku: 16 316 000

Egyptin kohdalla voi huomauttaa että pääosa maan väestöstä asuu Niilin varrella. Kaikki muu on autiomaata.

Nigeria:

Nyt: 214 028 000 / Suomettunut väkiluku: 15 057 000

Etelä-Afrikka:

Nyt: 48 810 000 / Suomettunut väkiluku: 19 869 000

Sinänsä Afrikassa on maita – varsinkin keskisessä Afrikassa – joissa biokapasiteetti on kovasti plussan puolella. Johtuen varmaan suurista sademetsistä ja suuresta pinta-alasta. Niin kuin esmes Kongo joka menee biokapasiteetissaan Suomenkin ohi. Sinänsä Kongollekin saattaisi sopia väestön suomettuminen. Onhan siellä 79 – 85 miljoonaa ihmistä. Laskutavasta riippuen. Ja väestönkasvu 2,5 prosenttia vuodessa. Niin että perästä se tulee ja hyvää vauhtia.

Entäs sitten Eurooppa?

Saksa:

Nyt: 83 155 000 / Suomettunut väkiluku: 5 819 000

Iso-Britannia:

Nyt: 64 308 000 / Suomettunut väkiluku: 3 970 000

Ja sitten tietysti se Yhdysvallat:

Nyt: 331 000 000 / Suomettunut väkiluku: 160 000 000

Tietysti tulee muistaa että Yhdysvallat on itse asiassa maan sijasta käytännössä manner. On se sen verran iso.

Jos ajatellaan noita lukemia ja tuumitaan maapallon tilannetta niin voi todeta että kusessa ollaan. Eihän noihin suomettuneisiin lukuihin päästä kuin jollain hirvittävällä pandemialla jossa kuolleisuus on jossain 80 prosentin tietämillä.

Joka tapauksessa on varmaa, että maailmaa ei auta se, että ilmasto- ja ympäristöasiansa hyvin hoitaneen Suomen elinkeinoelämä tuhotaan vihervasemmistolaisen egon ruokkimiseksi.

Me emme ole ongelma. Suomi on. Kysy vaikka suomalaisilta vihervasemmistolaisilta.


37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tänään aamulla oli kylmä kuin ryssän helvetissä josta oli varastettu hiilet, mutta pakko on uskoa ilmaston lämpenemiseen kun siitä on poliittinen päätös tehty.

Strix Senex kirjoitti...

Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku. Niin myös tässä. Jos lisäksi tiedostetaan ja kerrotaan rehellisesti omat motiivit ja päämäärät, aletaankin olla kiinni järkevässä ja vastuullisessa toiminnassa. Valitettavasti juuri mikään näistä ehdoista ei toteudu vihervasemmistolaisessa toiminnassa.

Mikä siis olisi se päämäärä? Minun mielestäni hyvä päämäärä on saada aikaan mahdollisimman paljon hyvinvointia, niin henkistä kuin aineellistakin, mahdollisimman suurelle osalle väestöstä mahdollisimman kestävällä tavalla. Tästä seuraa oitis, että jos väestöä ei ole liikaa, hyvinvointia on paljon helpompi järjestää kuin silloin, jos väestöä on liikaa. Ja kuten yllä olevassa jutussa todettiin, Suomen väestön, pinta-alan ja luonnonvarojen suhde on hyvällä mallilla, sillä käytämme vuosittain vain puolet täällä tuotettavista uusiutuvista luonnonvaroista.

Erityisen tuhoisaa on se, että väestönkasvun sallitaan jatkua ylikansoituksen tilanteessa ja sopeuttaminen halutaan tehdä kulutusta vähentämällä. Resepti on siis entistä vähemmän entistä suuremmalle joukolle. Tätä voidaan sanoa ensin kurjistumisen maksimoinniksi ja lopulta katastrofin suuruuden maksimoinniksi. Tälle sukua olevaan virheeseen muuten langettiin joskus 60-luvun lopulla, kun väkeä oli suunnilleen 3,5 miljardia ja ruoka uhkasi loppua. Silloin kehitettiin vihreä vallankumous, jota nykyisin sanotaan tehomaataloudeksi. Akuutti ongelma saatiin kyllä ratkaistuksi, mutta hoito kohdistui vain oireisiin, itse tauti sen kun paheni. Nyt sitten ollaan siinä tilanteessa, että ongelma on kaksinkertaistunut mutta ratkaisumahdollisuudet olennaisesti heikentyneet ja käsissä ovat vielä sen aiemman ratkaisun tuomat lisäongelmatkin.

Tässä tilanteessa luulisi, että nyt otetaan järki käteen, opitaan vanhoista virheistä ja ryhdytään viimeinkin huolehtimaan siitä väestömäärästä. Mutta mitä vielä. Täällä, missä väestöä ei ole liikaa, kyllä lopetetaan lisääntyminen. Sen sijaan väestöä siirretään innolla sieltä, missä sitä koko ajan tulee liikaa sinne, missä asiat on saatu paremmin tai huonommin hallintaan. Toimitaan kuin metsäpalon sammuttaja, joka hoitaa hommaansa levittelemällä palavia karahkoja kauas palopaikalta. Ja täällä meillä sitten lopetetaan oma lisääntyminen eli sitä kaukana roihuavaa metsäpaloa sammutetaan kantamalla vettä märkään pajupuskaan.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Hieno oivallus. Laskijana tiedän, että oivalluksen jälkeen menee pitkä tovi kun hakee numerot ja tekee laskelmat.
Vaan EU on tämän asian jo ratkaissut. Muutama vuosi sitten tuli esille suunnitelma, jonka mukaan Suomeen mahdutetaan 62 miljoonaa asukasta, joista yli 90 % on näitä afrikkalaisia ja lähi-itäläisiä ylijäämäväestöjä.
Sen jälkeen Yrjön pitää laskea kaikki uudestaan. Laskin jo mielessäni tulevan kertomalla kymmenellä Yrjön suomettuneet väkiluvut.

Anonyymi kirjoitti...

Tolkuttoman väestöräjähdyksen esiintuominen erityisesti kehitysmaissa on tabu Suomessa ja poliitikkojen suhteellisuudentaju täysin kadoksissa. Meillä on luonnon-, ympäristön-, vesien- ja ilmansuojelu on aloitettu jo kohta 50 vuotta sitten, vaikka Elokapinan möykkäämisestä ja poliitikkojen touhuista voisi muuta kuvitellla. Tässä toteutuu kai sama kuin monilla työpaikoilla eli se, joka paljon tekee, sille tuodaan aina vaan lisää ja lusmut vetävät lonkkaa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Lähi-itäläinen ja afrikkalainen kuormittaa maapalloa paljon vähemmän asuessaan kotiseudullaan kuin Euroopassa. Tätähän ei vihervasemmistolainen hiffaa tai jos tajuaakin, niin ei uskalla tunnustaa. Eikä kuormitus todellakaan koske pelkästään luontoa.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Taisi olla proffan blogi, mistä luin viimeisimmän analyysin tulevasta. Eli että kantasuomalaisen naisen perheen perustamisen halu jne , on romahtanut. Puhumattakaan suomalaisista miehistä. Tapetille on tuotu sen sellaista lokaa, koskien suomalaisten ongelmista perhekasvatuksessa yms. Eli mielipide vaikuttamista. Lisätään siihen täysin raha. Sekä agenda. Eräs erittäin pätevä asianajaja onkin todennut, että valtamedia pitää yllä provosoivilla uutisillaan esillä ongelmia, jotka ovat raflaavia, sekä agendan mukaisia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Strix Senexille, Pauli Vahteralle, Rouva Anolle, Tapsalle vaan ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ei ole kesästä tietoa täälläkään. Ilmastohan sinänsä muuttuu maapallolla jatkuvasti mutta Suomi ja suomalaiset eivät ole siihen mitenkään syypäitä.

Strix Senex: Tuo oli sinulta kyllä erittäin hyvin tiivistetty.

Pauli: Kiitokset. Ja minäkin olen kuullut tuon lukeman. Tuntuu mahdottomalta mutta nykymaailmassa en ihmettelisi sitäkään.

Rouva Ano: Totta. Ja minä muistelen että minulle aikanaan pikkupoikana koulussa samalla kun todettiin että syö lautanen tyhjäksi koska Afrikassa on nälkä muistutettiin myös että väestöräjähdys on suuri riski. Siis 1970-luvulla. Sen jälkeen se hävisi virallisesta epistolasta kokonaan. Nyt siitä ei puhuta ollenkaan.

Tapsa vaan: Totta.

Ano2: Totta tuokin.

Anonyymi kirjoitti...

Niin piti lisätä, että näin on luotu lapsen/perheen perustamis vastaisuus. Sen sijaan samaan aikaan, korotettiin tukia juuri niille, jotka sikiävät hltisti. Lue somalit yms. Minäkin lisääntyisin lisää, jos ilmapiiri olisi eri. Eli saisin samat edut, kuin nämä suojavärin yms alaisuudessa olevat. Mutta ei kannata. Omille lapsilleni toitotan jatkuvasti, että opiskelkaa niin prkl:sti. Sekään ei riitä. Lapsen hankkiminen on suuri riski suomessa. Jos joudut yllättäviin vaikeuksiin. Toki muuallakin. Mutta tajuatte pointin.

Anonyymi kirjoitti...

Myönnän ja tunnustan. Olen syyllinen maailman väestöräjähdyseen omalta osaltani. Minulla on kaksi lasta, kummallakin on myös kaksi lasta ja nyt nuorempi odottaa kolmattaan. Ja alkusyy on minussa. Kun laitoin alulle ne kaksikin. Puolustukseskseni sanon sen, että kaikki ovat kuitenkin suomalaisia, eivät mistään afrikan sarvesta tai sieltä päinkään. Isäni ja äitini suvut ainakin tieosaa olevan histosian mukaan vankasti suomalaisia. Anteeksi siltikin.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Ei se mitään huru- ukko. Et ole yksin, jos lohduttaa. Meitä syyllisiä kantasuomalaisia isiä on satoja tuhansia. Mutta todetaan näin kärjistäen sekä irvokkaana yksityiskohtana, että kun kaikki menee päin vittua, niin aina on iskälle se vaihtoehto. Kun mikään ei riittänyt. Kaikki on viety ja maine loattu. Olit htin hyvä isä. Mutta. Olit vastuussa vain siitä, että päästit lastit ja kannat seuraukset. se on isän vastuulla. Mikään muu Sitten ei olekkaan. Tai väärin sanottu. Kuten joku totesikin, niin muslimien säännöt ovat päinvastaiset Suomessa. Hmm. Sehän laittaakin miettimään.

Trilisser kirjoitti...

Niin, ne jotka muistavat elämää 1980-luvulta muistanevat hyvinkin, että ympäristöliikkeen kärkipuheenaiheita oli nimenomaan kehitysmaiden väestöräjähdys. Siitä puhuttiin jopa peruskoulussa, eikä kukaan huutanut rasismia, jos vaati tiukempaa perhesuunnittelua kehitysmaihin. Silloin jokainen ymmärsi, että kehitysmaiden väestöräjähdyksen pysäyttämisen suurimmat ja ensimmäiset hyötyjät ovat juuri kehitysmaalaiset itse. Tänä päivänä en ihmettelisi, jos joku Vihreä väittäisi, että häviäjiä olisivatkin keharit ja voittajia "äärioikeistolaiset rasistit".

Siinä olisikin tutkimuksen aihetta politiikan tutkijalle, että selvittäisi, miksi niin lyhyessä ajassa em. aiheesta on tullut tabu ja etenkin Virheät ovat kääntäneet kelkkansa 180 astetta. Olisiko taustalla se, että Virheät on nykyisin naisitettu äärivasemmistolaisilla, joille kansojen vaurauden tasaaminen perustuu marxilaiseen tapaan eli rikkakden köyhdyttämiseen eikä köyhien rikastuttamiseen. Eli siihen kurjuuden maksimointiin massoille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Huru-ukolle, Ano2:lle ja Trilisserille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Joo, varsinkin valtamedia pitää yllä ja mainostaa narsistista elämäntapaa. Ja monella tolkullisella nuorella parilla on se ongelma että kun ei ole kuin pätkätöitä niin milläs siinä elämää suunnittelet. Kehitysmaalaisilla ei ole tätä ongelmaa sillä valde kustantaa heidän lisääntymisensä takuuvarmasti. Se on sitten eri kysymys että paljonkos siitä lisääntymisestä tulee niitä nettoveronmaksajia?

Huru-ukko & Ano2: Onhan näin, että niin Huru-ukolla kuin Ano2:lla ei ole mitään anteeksi pyydettävää.

Trilisser: Oletpa täysin oikeassa. Muistan minäkin sen ajan, joilloin vihreät olivat oikeasti ympäristöpuolue. Ja oletuksesi saattaa olla täysin oikea.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitin hieman epäselvästi. Muslimien oikeudet isien suhteen ovat päinvastaiset kuin Suomessa. Tässä elämän kokemuksen kaaressa, olenkin alkanut ajattelemaan asioita uudestaan. Turpaan on tullut niin prkl:sti. Siis naisilta. Koska niillä nyt on ne kaikki. mitta on tullut täyteen. Täytyypä miettiä asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Pari kommenttia:

Pauli Vahteran viestiin liittyen ihmettelen paria seikkaa. Miksi tänne halutaan 60 miljoonaa afrikkalaista? Ei tuo siirto pysäytä Afrikan väestöräjähdystä. Mikä on tämän siirron tulos, millainen yhteiskunta? Mitä se tarkoittaa suomalaisten kannalta? Kuka siitä viime kädessä hyötyy? Mikä on tämän siirron mielekkyys ja järki?

Yrjö mainitsi 70-luvun huolen väestönkasvusta. Muistan sen itsekin. Ns. Rooman klubin raportti("Kasvun rajat") taidettiin kuitenkin kouluopetuksessa noteerata vielä 80-luvun alussa, ja sen jälkeen väestönkasvusta ei Suomessa puhunut kuin Linkola. Koko elämäni ajalta en muista yhdenkään poliitikon puhuneen tästä asiasta (Eero Paloheimoa en varsinaisesti laske poliitikoksi). Taas voisi kysyä, ketä palvelee tämän ilmeisen ja uhkaavan tosiasian kuoliaaksi vaikeneminen? Mitä sillä tavoitellaan ja kuka siitä hyötyy? Onko tällä hyötyjällä todellakin jokin looginen ja hänelle itselleen hyödyllinen päämäärä jonka saavuttamista väestönkasvu palvelee? Ja miten vaikenija suhtautuu siihen apokalyptiseen tuhoon, jonka väestönkasvu aiheuttaa koko ihmiskunnalle ja planeetalle?

PS-lehdenjakaja

Anonyymi kirjoitti...

No, se anteeksipyyntö oli sellainen,sarkastinen..
Muistan sen ajan, se oli silloin kun ensimmäisen lapsen tuli aika mennä yksivuotistarkastukseen neuvolaan. Siellä neuvotädeillä meinasi mennä sormi suuhun mokoman asian takia, että missä on lapsen äiti. Minä siihen, että töissä. Hän kun oli päivätöissä ja minä vuorotöissä, oli aikaa käydä aamusta lapsen kanssa neuvolassa, ei tarvinnut kummankaan jäädä pois töistä sen takia.
Silloin ei kohkattu isien vähästä osalllistumisesta lapsen hoitoon tms. höttöön, kukin perhe sai tehdä kuten perheelle sopi. Vaan silloin, yli 50v sitten se oli kauhistus neuvolatädeille, että kun se äiti olisi pitänyt olla.
No, hengissä siitä selvittiin. Molemmat, isä ja lapsi. Eikä myöhemmistäkään, ei niin välttämättä kunnikkaista elämänkäänteistäni huolimatta lapseni ole minua hylänneet. Soittelevat ja käyvätkin kun omlita eläämänkiireiltään joutavat.
Aina on ollut aika lapsilleni ja jos ja kun ovat apua tai tukea tarvinneet sitä ovat saaneet. Mutta vain kun ovat kysyneet tai neuvoa tarvinneet. Tuputtamatta. ja useimmin on neuvot kelvanneet.
Huru-ukko

Qroquius Kad kirjoitti...

Virheiden muuttumisen syy taisi olla kovin samanlainen kuin SDP:n muuttuminen 1960-luvun puolivälissä, kun Rafael Paasio sysäsi asevelisosialistit syrjään ohjaten puolueen "pari piirua vasemmalle".
Ja sehän ei sitten ihan pariin piiruun eikä asteeseenkaan jäänyt.

Virheissä tapahtui nähdäkseni samanlainen politiikanvaihdos, kun ääännntiset stalinistit miehittivät ja naisittivat puolueen sysäten entiset koijärveläiset sivuun, luodakseen puolueesta talouden terrorisoinnin ja tuhoamisen iskunyrkin luonnonsuojelun valeverhon suojissa.

Samanlaisen kuin Stasin luomus Saksassa.
Liekö ollut Virheiden punerrutus Suomessakin vallan KGB-johtoinen operaatio?
Vielä pahempaa:
oliko myös asevelisosialistien syrjäyttäminen sieltä johdettu?

Jos olivat, siinä sitä olisi lähitulevaisuuden NATO-Suomen poliittisen historian tutkijoille totisesti työsarkaa!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, PS-lehdenjakajalle, Huru-ukolle & Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Nykyisinkin avioerotilanteissa miehet ovat aina heikommilla. Muslimit ovat aivan toinen asia. Heitä koskee eri säännöt. Eikä heillä paljon eroja olekaan. Ainakaan nainen ei laita niitä alulle.

PS-lehdenjakaja: Ei se siirto pysäytä väestöräjähdystä mutta tuhoaa Suomen. Siihen riittää se miljoonakin. Ja se, mitä muistelet, muistelen minäkin ja ihmettelen samoja asioita. Vastausta minulla tuohon mielettömyyteen ei ole.

Huru-ukko: Sanoisin, että isän hommistasi ei ole niin minulla kuin muillakaan mitään valittamista.

Qroquius Kad: KGB varmaankin pystyi vaikuttamaan demareihin mutta vihreät varmaankin saivat tämän aikaiseksi ihan omin neuvoin.

-TR- kirjoitti...

Kun lukee hesarin artikkelien kommentointiosioita (tiedän, ei pitäisi) niin kyllä se aivopesu on hyvin uoonnut että suomalaiset ovat syyllisiä ilmastonmuutokseen koska täällä on talvella kylmä niin täällä pitää lämmittää joten mitä vähemmän suomalaisia sen parempi.

He sanovat aina että jos kaikki eläisivät niinkuin suomalaiset niin tarvittaisiin kolme planeettaa.

He eivät koskaan sano että jos kaikki eläisivät niinkuin suomalaiset niin maailmassa olisi murto-osa nykyisestä väestöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Itse olin htin hyvä isä. Todella läsnä. Jne. Mutta sitten systeemi pilasi sen. Äidin pyynnöstä jne. sitten olinkin paska. Poikani on sanonut, ettei koskaan anna sitä anteeksi. Puhumattakaan tyttärestä. Iskä oli aina siellä. Tyttäreni onkin sanonut, että saat olla onnellinen iskä, mutta ole tarkka. Tarkoitti ns äitipuolta.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta olisi tutkimuksen paikka, miten moni lasten isä on tappanut itsensä. Kun olen ollut tapaamisissa, niin suurin osa surijoista on naisia. Kun itse koin ihmisen viimeisen ratkaisun kuvittelin, että olenpa paska. Kun sitten tapasin niitä muita.siellä olikin joka yhteiskunta luokasta olevia raunioita. Ja suurin osa naisia. Päättävissä asemissa olevia. Joiden omainen oli päättänyt päivänsä. samaa paskaa olimme kaikki. Isät tappavat itsensä. Paineet jne.

Anonyymi kirjoitti...

Kun itse olin viimeisessä tapaamisessa, niin sellaiset 70- 80 % oli miesten kautta viiva lasten isien itsemurhia. Ehkä hieman ylirvioitu. Joka tapauksessa. luuletteko, että kun luette siitä, kun joku ajoi päin rekkaa, olisi vahinko? Joissain tapauksissa on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

TR: Jep. Ja jos eletään niin kuin suomalaiset ja sillä väkimäärällä niin puoli planeettaa riittää aivan hyvin.

Ano1, Ano2 & Ano3: Kiitos lisäyksistä ja voimia eloon teille kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, mielenkiintoiset luvut olet kasannut. Sinänsä aiheessa ei ole mitään uutta, ja joskus tämä epäkohta vielä tosiaan tunnustettiin. Nyt tällaisten laskemista pidettäneen vihapuheena, tai jopa sinä kuuluisana disinformaationa; mikä ei siis missään nimessä tarkoita että luvut olisivat väärin, ainoastaan etteivät ne ole sopineet lukijan agendaan. Lukujen ymmärtäminen ei yleensäkään ole kuulunut vihervassareiden vahvuuksiin, ja yleensä julkisuudessa esitetyt ovat aika tarkoitushakuiseti laskettuja. Esimerkkejä olisi vaikka kuinka paljon, alkaen nyt vaikka näistä kultamunista aiheutuvista kustannuksista tai blogissakin moneen kertaan esiin nostetusta Suomen hiilijalanjäljestä. Virallinen totuus lienee se että Suomen "ylikulutuspäivä" oli viime vuonna 10.4. (https://wwf.fi/uhat/ylikulutus/). Hassu tapa laskea, kun ei mitenkään huomioida sitä paljonko ko. maalla on luonnonresursseja ja kuinka paljon niitä oikeasti kulutetaan. Samat ihmiset sitten vaativat Suomea koko euroopan keuhkoiksi museoimalla metsiä. Melkein kun meidän kyky nettotuottaa luonnonvaroja olisi tiedossa, mutta ainoastaan kun se sopii agendaan.

Kommenttipalstalla nostettiin jo esiin erittäin hyvä huomio siitä kuinka vähän merkitystä maailman väestöräjähdykselle on sillä paljonko esim. vaikka Suomeen rahdataan raketti-insinöörejä ja koodareita afrikasta. Afrikan väkiluku kun kasvaa nykytahdilla yli 30 miljoonalla vuosittain, eli 25 vuodessa koko euroopan verran. Tuo 62 miljoonaa asukasta Suomessa on aivan pöyristyttävä luku, ja toteutuessaan tuhossa koko Suomen luontoineen.

t.Puupääukko

KKi kirjoitti...

"
SDP:n muuttuminen 1960-luvun puolivälissä, kun Rafael Paasio sysäsi asevelisosialistit syrjään ohjaten puolueen "pari piirua vasemmalle".
"
Niin, aivan. se taisikin olla se aika kun sosiaalidemokraatit alkoivat muuttua sosiaalifemokraateiksi.

Aikoinaan sosiaalidemokratia tarkoitti sitå että, duunarinkin palkalla sai talon, tojotakorollan, veneen ja kesämökin.

Nykyinen sosiaalifemokratia tarkoittaa tyttituppuraisia, mamutusta/mokutusta duunarihommien paskomista. Kepulit kokkareet kiittää, kuittaa ja laskee halpa- ja pätkätyön tuomia pätäköitä.

Ja juu, jos kaikki eläisivät kuten Suomalaiset ei olisi mitään eko- eikä seko-ongelmia.

Anonyymi kirjoitti...

Sosialidemokraatit ovat päästelleet pari pierua vasemmalle jo yli kolmekymmentä vuotta, alkaen Holkerin sinipuna hallituksesta 1987. Nimiä tuskin tarvitsee enää toistaa. Ja kun Vasemmistoliitosta on tullut sateenkaaripuolue joka etsii itseään ja ennen tuntemattomia sukupuolia, ei duunarilla ole enää puoluetta mitä äänestää. Eikä tässä vielä kaikki, oma kansa ensin ajattelun vahingollisuus on molemmille yhteistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle, KKi:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Puupääukko: Joo, disinformaatiota eli faktojen käyttämistä vallitsevaa epistolaa vastaan. Eihän se sellainen käy. Sitä ylikulutuspäivää mainostetaan kyllä joka vuosi ja unohdetaan tarkoituksella tiettyjä pikkujuttuja. Suomelle se puolikin miljoonaa olisi kohtalokasta sillä ei tänne tule kuin elätettäviä. Jossain vaiheessa talouden selkäranka katkeaa. Varsinkin kun sitä kuristetaan ilmastohysterialla.

KKi: Olet täysin oikeassa. Ja se, mikä oli duunarille silloin mahdollista on mahdollista enää kovin harvalle.

Ano: Noin vasemmistopuolueille on tapahtunut. Tosin demarit aloittivat sen piirukorjauksensa jo ennen vuotta 1987.

Trilisser kirjoitti...

Ano klo 1802: Mutta kun ne entiset SDP+Vassarien proleäänestäjät eivät tajua puolueitten muuttuneen. Tiedän mm. yhden täkäläisen tyypin, joka on arhinmäkeläinen umpivassari, mutta joka kansalaisena edustaa lianderssoneille lähinnä koiran jätöstä kengänpohjassa. Silti ko. hemmokin on ollut jopa Vassarien ehdokkaana.

Anonyymi kirjoitti...

Mikään ei vituta nykyisin enemmän kuin "sosialidemokraatti" Erkki Liikasen muikea ilme stadin pravdassa. Kiitoksia vaan äänistä köyhät ja haistakee pitkä paska. Jaakonsaaret Ahtisaaret Urpilaiset Koivistot Lipposet Tuppuraiset ja Marinit ovat vain jatkumoa. Niinno, ehkä se oli Sorsa joka reivasi ensin "sosialidemokraattien" linjaa pari pierua vasemmalle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Trilisserille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Trilisser: Olet oikeassa. Sama muuten koskee monia kokoomuksen äänestäjiä. ne kun kuvittelevat edelleenkin äänestävänsä kypäräpappipuoluetta. Kepun äänestäjillä itsepetos ei ole enää edes vika vaan ominaisuus.

Ano: Totta joo. Sen pari piirua vasemmalle sinänsä lanseerasi jo Rafael Paasio.

Anonyymi kirjoitti...

illan köllykkätä.

nimimerkki Huru-ukko oli kovasti pahoillaan sukunsa jatkumisesta.. itse asiassa tilastollisesti väkimäärä ei lisäänny jos nussii itsensä ja muijansa tilalle uudet :) Sinun nuorin lapsesi saamalla kolmannen vasta yllä pitää väestömäärää valtakunnassa. Viisaammat korjatkoot jos ns. disinformaatiota tulin kirjoittaneeksi.

Sepillä on kolme aikuista mukulaa ja neljä lastenlasta. Ei taida väestöräjähdystä tuostakaan aiheutua.

t. Sepi

Qroquius Kad kirjoitti...

Taisi olla myöskin Paasio ja ilmeisesti juuri tuossa piirunreivauksen yhteydessä, joka lausui:
"Työväentalossa on seinät leveällä ja katto korkealla!"
Tarkoitti, että tervetuloa SDP:hen myös kommunistit.
Ja hehän tulivat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sepille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Sepi: Ei ollut tämä disinformaatiota vaan ihan totta.

Qroquius Kad: Ja sitten myöhemmin tulivat vihreät joka oli mainio loppusijoituspaikka vanhoille ja uusille taistolaisille.

Qroquius Kad kirjoitti...

Taistolaisten sisäänmarssi Virheisiin taisi alkaa Neuvostoliiton romahtamisesta;
kun kommunismin avoin julistus ei ollut enää erityisen vetävää, oli keksittävä jokin uusi aate, jonka suojissa tehdä myyräntyötä.

Sellainen olikin jo valmiina tässä Stasin Länsi-Saksaa tuhoamaan perustaman ympäristöhäiriköintiliikkeen kotoperäisessä versiossa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Näin oli. Tosin alussahan se oli ihan oikeasti ympäristöpuolue. Mutta ajan myötä siitä tuli kontrolli-, valvonta- ja kärsäntunkemispuolue.

KKi kirjoitti...

Nih.

Alkuperäisiin Vihreisiin olisinkin voinut liittyä. Vaan kun Vihreistä tuli Virheet kuten demokraateista femokraatit niin... niinpä niin.

Nyky Virheistä kertoo että, sieltä on paennut Eero Paloheimon kaltaiset järkimiehet ja tilalle tullut runoilemalla kannuksensa hankkineita kaupunginjohtajia. Sekä tietysti suomelapissiksiä.

Nykyisten Virheiden pääagenda tuntuu olevan vitutuksen aiheuttaminen Virheiden viiteryhmän elämise mahdollistavassa porukassa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Virheiden nykytilasta kertoo kenties eniten se, että Appelsinin Aviisi julkaisi tässä jokin aika sitten puolueen sisältä tulleita valituksia.
Niiden mukaan puolue on luisunut Pikku Emmukan ympärille muodostuneen tyttöjengin mielivaltaisesti johtamaksi pimpeluseuraksi, jossa miehillä ei ole edes miesoletetun sijaa.

Näitä ulostuloja ei muistaakseni taidettu edes pahemmin yrittääkään kiistää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle ja Qroquqius Kadille & kiitos kommenteistanne. Joo, vihreistähän häipyivät varsinaiset ympäristöihmiset jo vuosituhannen alussa. Ja nykyisin se on tosiaan pelkän tyttöjengin johtama. Eikä se tyttöjengi näe asiassa mitään ongelmaa.