torstai 27. huhtikuuta 2023

KÄPPÄUKOT JA HAITTAVÄESTÖPOMMI

Erään Huitsinnevadan Örnätjärvellä sijaitsevan omakotitalon pihalla sijaitsevan grillikodan savupiisistä nousi ilmoille taas kerran sankka määrä vihapartikkeleita ja talosta tuli pyyhkeet ympärillään kaksi setärumaa käppäukkoa eli Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis. Miehet olivat aikaisemmin päivällä olleet valmistelemassa Huitsinnevadan urheiluhallissa pidettäviä ääntä kohti äyskäröimisen SM-kisoja. Kun miehet kulkivat kohti grillikotaa lensi yli sankka hanhiparvi. Alkoi olla se aika vuodesta.

- Valkoposkia ovat.

- Joo. Niillä kun on sitä sanomista. Ja miksei olisi kun niitä ei saa karkoittaa kuin puhejudolla.

Grillikodassa Ykä lisäsi tuleen hieman puita, aukaisi Tsuhnan Koston ja sytytti samalla voimasavuke Bostonin:

- Olen pannut merkille että niissä hallitusneuvotteluissa on kyllä puhuttu julkisen sektorin leikkauksista ja jopa – tosin se lienee teatteria – haittamaahanmuuton vähentämisestä. Mutta yksi asia on täysin vaiettu. Se on suorastaan tabu.

Lötjönen otti hörpyn omasta kosto-oluesta ja tuumasi:

- Jaa, sinä meinaat varmaankin niitä haittamaahanmuuttajia jotka ovat jo maassa. Ja joista pitäisi ajatella että eivät ne oli vika, vaan ominaisuus.

- No just niitä. Porukkaa, joka on jo yli kolmekymmentä vuotta ollut Suomessa täysin väärin perustein ja joitten elättäminen maksaa suomalaisille miljardikaupalla vuodessa. Porukkaa, jolle on myös myönnetty Suomen kansalaisuuksia niin kuin ämpäreitä marketin avajaisissa. Porukkaa, joka on täällä turvapaikkastatuksella ja joka lomailee maassa jossa se oli olevinaan turvaton. Siinä olisi se oikea leikkaamiskohde.

- Joo, ja porukkaa, joka kunnostautuu erityisesti väkivalta- ja seksuaalirikoksissa jotka kohdistuvat suomalaisiin. Porukkaa, jolta ei edes vaadita mitään kun heidän oma kulttuurinsa on niin merkeleen tärkeää, joten ne voivat linnoittautua omille asuinalueilleen katsellen satelliitin kautta äblän ibiläätä ja niiden mukulat ottavat samalla haltuunsa kokonaisia kouluja. Tehden kouluista farsseja joissa ei ole opiskelurauhasta tietoakaan. Ja niiden osuus lisääntyy, vaikkei niitä laskettaisi Suomeen enää ensimmäistäkään. Miksikö? No, kysymys: Tuolla on haittamaahanmuuttajia. Mitä ne tekevät?

- Vastaus: Lisää haittamaahanmuuttajia. Tai tarkemmin sanottuna haittaväestöä. Eli ei meillä ole ongelmana vain haittamaahanmuuttajat. Vaan meillä on ongelmana jo maassa oleva haittaväestöpommi. Eikä siitä poliittisessa koneistossa puhuta oikeastaan ollenkaan. Persut eivät vissiin uskalla kun pelkäävät valtamedian joukkorääkymistä. Ja järjestelmäpuolue ei puhu kun se ei uskalla tunnustaa että se, juuri se on tästä kaikesta vastuussa.

Lötjönen sytytti toisen voimasavukkeen ja sanoi:

- Jep. Olishan se aika noloa sanoa, että ”Joo, tiedämme syyllistyneemme typeryyteen. Suorastaan rikolliseen typeryyteen. Olemme vastuussa tapetuista, hakatuista, ryöstetyistä ja raiskatuista suomalaisista. Mutta ei meitä saa siitä laittaa vastuuseen koska mehän olemme poliittista eliittiä. Meillä on oikeus olla koskemattomia teoistamme huolimatta. Niin että jatketaan entisellä linjalla ja teeskennellään että kaikki on kunnossa. Että monikulttuurisuus on rikkaus. Ja että me opimme muiden virheistä. Jos kohta me toistammekin ne kaksin kallein. Mutta ei hei puhuta siitäkään”.

- Valitettavan totta. Paskanpuhumisen, teeskentelyn ja rikollisten suojelun maassa. Eiköhän oteta sille uudet löylyt ja sitä ennen mukillinen Äkkölämäkölän bönjakkia?

Käppäukot siirtyivät saunaan. Jälleen uusi hanhiparvi lensi yli. Ja pari kyyhkystäkin kujersi. Pihalla oli jo punarintojakin. Kevät eteni. Kaikesta huolimatta. Maassa, joka rakensi typeryyttään itselleen aikapommia. Aikapommia, joka ei puhunut suomea.


23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vielä vuonna 2015 taidettiin puhua pakolaisista, mutta nyt kaikki ovat maahanmuuttajia. Juju taitaa olla siinä, että oikeat pakolaiset lähtevät kotimaihinsa kun siellä olot rauhoittuvat, mutta nämä ensinmainitut ovat ja pysyvät täällä kuin se tarinan ruskea jätös Junttilan tuvan seinässä.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Kun nämä tulijat ovat eläkeiässä. Ei ole työhistoriaa. Kuka maksaa? EU, Venäjä vai Irak ?

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Feuerbach pohdiskeli siihen malliin, että muinoin ihmisen ensimmäiset jumaluudet olivat yleiskäsitteen muotoisia.

Nythän me palaamme taas samaan alkukantaiseen ajatteluun. Koemme abstraktisen ajattelun jonkinlaisena yleispätevyyden täydellistymänä, ja puhumme ihmisistäkin ikään kuin "ihminen" olisi jonkinlainen ääriviiva, jossa tunnistamme ihmisen hahmon, ja sen perusteella sitten kirjoitamme ylevöitetyssä hengessä lakeja, joissa kaikki ihmiset määritellään sisältä samanarvoisiksi. Eli de facto samanlaisiksi.

Mutta kun ne sisältä eivät ole vain erilaisia, vaan erilaatuisiakin, niin pieleenhän se kaikki menee. Sitä vain ei kukaan uskalla sanoa ääneen, koska elämme vahvojen taikauskojen vallassa, ja maailman tehokkain taikasana tällä hetkellä on: "Rasisti!"

Ei ole liioiteltua sanoa, että siellä missä yhteisövoimia, yhteisöominaisuuksia ja yhteisöilmiöitä koskeva ymmärrys vielä pettää, on ymmärrysvaje mitä hirvittävimmällä tavalla yritetty korjata kehittämällä yliyleistäviä ylevöitettyjä yleiskäsitteitä, maagisia merkityslaajentumia, joilla tiedolliset tabuaukot on sementoitu umpeen niin että käsitepinnoilla kävellään kuin Jeesus vetten päällä.

Kipeimmät nykyajan yhteiskunnalliset ongelmat, jollainen vanhoja eurooppalaisia valtioita koskien tulee olemaan alkaneella vuosisadalla mahdollisesti satojen miljoonien suuruusluokkaan kasvava kehitysmaalaisten kansainvaellus, yritetään ratkaista yliyleistävillä yleiskäsitteillä kyhättyjen ”ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden” ajatuskulisseissa. Sehän ei tule onnistumaan, vaan edessä on vain Euroopan ”outo itsemurha”.

Tuo "outo itsemurha" tarkoittaa kaikkien eurooppalaisella uudella ajalla tiedolliseen edistyneisyyteemme perustuneiden rakenteiden pettämistä – talousajattelun kaotisoitumista, terveydenhoidon resurssien pettämistä, sosiaalihuollon hallinnan katoamista, oppisivistyksen kognitiivisen sisällön täydellistä menettämistä, yhteiskuntajärjestyksen totaalista romahdusta, rinnakkaisyhteiskuntien syntyä ja raa’an kulttuurisen rikollisuuden leviämistä – mitään ei tule jäämään jäljelle.

Poliitikot ovat vain orpoja piruja, jotka ovat kiertoilmauksien mestareita. He eivät petä vain kansaansa, vaan ihan ensimmäiseksi itseään. Heidän pitäisi oikeasti olla viisaampia kuin keskivertokansalaisten, mutta käsitteellisten taikauskojen maailmassa tositiedolla ei pitkälle pötkitä.



QroquiusKad kirjoitti...

Ei tämä ole Järjestelmäpuolueelta mikään typeryys eikä sille saa antaa siitä synninpäästöä.
Se on pahuutta.
Puhdasta pahuutta Suomen väestön vaihtamiseksi.
Taustalla on tietysti Bryssän käsky, jota Suomi noudattaa yhtä huorailevan orjallisesti kuin aikoinaan Ryssän ja sitä ennen Ruotsin kuninkaiden pienimpiäkin yskähdyksiä.

Persut eivät puhu tästä, koska ei ole varaa:
yhä vaan foorumeilla räkätetään, kuinka Persut viimeksi hallituksessa ollessaan toivat maahan 32 500 ryöstäjäraiskaajaterroristia.
Että äänestäkää vaan persuperseet hallitukseen niin saatte lisää, hähähähäää!

Tästä, juuri tästä syystä Meidän Riikalla ei ole varaa iskeä asiaa pöytään:
siitä huudettaisiin vastaan että tehän tämän teitte, ja Suomen tyhmä kansa uskoo.
Miksei uskoisi, kun asian voi kerran näyttää.
Sillähän ei ole mitään väliä, että asialla olivat soinilaiset;
puolueen nimi oli silloin ja on nyt sama.

Aivan varmasti tämän takia Persut menettivät viime vaaleissa liian suuren määrän ääniä.
Jussin poliittisen uran suurin virhe oli, ettei muuttanut puolueen nimeä Soinin Suuren Petoksen jälkeen.
Nyt se on myöhäistä.

Bogreol kirjoitti...

Barbaarit tulevat ottamaan lännen haltuunsa, kirjoittaa Lars Hedegaard Snaphanenissa (8.4.23). Syitä ei kysytä eikä pohdita, kun poliitikot, journalistit ja ideologit ilmaisevat innostuksensa loistavasta tulevaisuudesta. Olennaisiin asioihin ei puututa, kansan on tyytyminen vallitsevaan tilanteeseen ja unohdettava syyt.

Jokainen sivilisaatio ajallaan menettää voimansa ja elinkelpoisuutensa - kukaan ei vain ole kertonut, mistä johtuu, että lännestä puuttuu sellaista, mitä vieraat voivat tuoda tullessaan, tarvitaanko enemmän miehistä voimaa, kekseliäisyyttä, optimismia, toimintatarmoa vai mitä. Aluksi saimme kuulla, että maahanmuutto on rikkaus. Rikkaudesta puhuminen jäi, kun kansainvaellus Lähi-idästä ja Afrikasta alkoi, ja nyt on vain tyydyttävä kohtaloon, näin ovat poliitikot, kulttuuripersoonat ja media meitä huijanneet.

Roomakin kukistui, kun rajoja ei enää haluttu, eikä kyetty puolustamaan. Sivilisaatioiden mullistuksiin liittyy aina uskonnollinen piirre, kristinuskon häviön myötä vasemmisto juhlii rationaalisuutta ja edistyksellisyyttä - mutta kyllä jumala hyvin voi, hän elää nyt länsimaisessa ihmisessä, josta on tullut oma jumalansa, ja kaikkivoipa jumala hallitsee ilmastoa, luontoa ja biologiaa. Naiset voivat tulla miehiksi, transihmiset hyökkäilevät niiden kimppuun, jotka vanhauskoisina väittävät jumalan luoneen ihmisen mieheksi ja naiseksi, seksuaalisia tansseja esitetään lapsille, loukata ei saa heitä, jotka kulkevat LGBTQ+ lyhenteiden alla...Länsi tanssii kuolemantanssiaan. (Barbarerne kommer snart og overtager vesten).

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Anolle, Seppo Oikkoselle, Qroquius Kadille ja Bogreolille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Tuo on tosiaan totta. Ja viestihän on selvä. Kun ne kerran tänne ovat päässeet niin tänne ne jäävät. Teidän elätettäväksenne. Deal with it. Tai jotain sinnepäin.

Ano: Suomalaiset maksavat.

Seppo: Hyviä huomioita ja Eurooppa on tosiaankin tekemässä joko itsemurhaa tai sitten se on ajamassa itsensä tilanteeseen jossa jossain vaiheessa alkaa äärimmäinen molemminpuolinen teurastus.

Qroquius Kad: Tulee muistaa, että järjettömänkin systeemin kannattajat eivät miellä edustavansa pahuutta vaan päinvastoin absoluuttista hyvyyttä. Lopputulos on kyllä sitten aivan muuta. Niin että en minä niille mitään synninpäästöä ole antanut vaikka sinä olet monta kertaa niin väittänyt ihan vaan siksi, etten toista sanojasi. Muista, että en minä ole vihollisesi.

Se Soinin ja soinilaisten uuvattien & muitten hallituspuolueiden tempaus oli kyllä yksi Suomen historian suurimmista ja törkeimmistä kusetuksista. En ole sinänsä varma olisiko puolueen nimen vaihtaminen auttanut vai olisiko siitä ollut jopa haittaa. Nämä kuuluu sinne ottiatuota-osastolle.

Bogreol: Tuo oli kyllä erinomaisen hyvin tiivistetty.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Tämä(kin) Ygän kirjoitus on niin pirun pimeen osuvan täsmällinen, että tulee tässä ihan omassa pikku mielessään ajatelleeksi, että: Miten helkkarissa eivät ihmiset, päättäjät varsinkaan, ymmärrä tai näe, mihin ollaan menossa. Koska tiemerkinnät ovat ihan viiltävän selvät; Ruotsin jä(r)jessä.
Onneksi (?) en ole sitä loppua näkemässä, vanha käppäukko kun olen.

QroquiusKad kirjoitti...

En todellakaan pidä sinua vihollisena vaan ystävänäni, vaikka en sinua tunnekaan.
Olen ennenkin saanut palautetta opettajamaisuudesta eri tahoilta, ja tunnistankin sitä tarttuneen isävainaan kasvatuksesta tarttunut enemmän kuin riittävästi.
Aivan liikaa itse asiassa.

Aina tuon tuostakin pakkaa unohtumaan, etten ole mikään Ylin Tietoviisas enkä Erehtymätön Mestari, vaan vajavainen ihminen joka on väärässä vähintään yhtä lailla ja yhtä usein kuin kanssaihmisensä.
Yritän päästä irti tästä keljusta maneeristani vaikka se hankalaa voi ollakin.

Emme ole mielestäni olleet koskaan varsinaisesti riidassa, vaan joksu puhuneet toistemme ohi samasta aiheesta ja joskus vain eri mieltä.
Klassikon mukaan:

anna voimaa muuttaa asiat jotka voin muuttaa,
kärsivälllsyyttä sietää asiat joita en voi muuttaa ja
viisautta erottaa nämä toisistaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Terho: Lämmin kiitos. Ja samaa ihmettelee moni muukin. Olisko niin, että kun hirviö on laskettu irti, niin sitä ei uskalleta enää pysäyttää, koska sitten esitetään kysymys: Kukas sen hirviön laskikaan irti?

Qroquius Kad: Myös minä pidän sinua ystävänäni. Ei se haittaa, ettemme ole aina sataprosenttisesti samaa mieltä. Enhän minä hitto vie ole aina edes itseni kanssa samaa mieltä. Nuo kommenttisi kolme viimeistä lausetta ovat viisautta. Pistää vaan miettimään se toinen lause, eli:

”kärsivälllsyyttä sietää asiat joita en voi muuttaa”

Jotenkin vaan tuntuu että niitten asioitten määrä kasvaa koko ajan.

-TR- kirjoitti...

Massamaahanmuutto pysähtyisi kuin seinään jos niin haluttaisiin. Ongelma on että päättävissä asemissa ei niin haluta.

Anonyymi kirjoitti...

Persujen ongelma on keskittyä haittamaahanmuuttoon. Se on vain yksi punainen näppylä ihossa. Ilmastohuijaus toinen. Pitäisi miettiä mikä ihme niitä näppylöitä nostattaa. Globalistit ja heidän agendansa, jossa ihmisiltä viedään vapaus. Jos ei hoksaa vaikka miten kohtalokasta on että toukokuussa Suomikin kiltisti allekirjoittaa WHOn pandemiasopimuksen, ei ymmärrä mitä nämä ketkut ajavat. Ihan vinkkinä että ensi vuonna tämän sopimuksen ratifioinnin myötä ihmiset voidaan hakea kotoa pakkotoimin pakkohoitoon globalistiketkujen julistamiin tauteihin, ketkujen sunnittelemilla "lääkkeillä". Koko maailmassa on nyt kaksi vuotta ollut merkittävä ylikuolleisuus ja syntyvyyden lasku. Jos meillä ei olisi viholliset vallassa, näitten syyt varmasti selvitettäisiin perusteellisesti. Ja vielä persuihin palatakseni, katsotaanpa miten he kannattavat ilmastohuijausta ja sotatalouden rakentamista. Eduskunnassa ei ole enää yhtään globalistihulluuden vastustajaa, ei totaaalisen yhtään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

TR: Täysin totta.

Ano: En ole huomannut että persut kannattavat ilmastohuijausta. Haittamaahanmuuton esilletuominen ei ole ongelma vaan välttämättömyys. Tuo pandemiasopimus ja yleensäkin koronarokotustouhu on kyllä pelottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tulevat kotoa hakemaan, niin alkuvaiheessa riittänee ettei avaa ovea. Jos kotoa noudot alkavat, niin silloin tehtävä kuten venäläiset 2022 eli heti pois maasta. Inside Russia tubekanavalla eräs Konstantin on kertonut omasta äkkilähdöstään.

Kannattaa varautua.

Acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Acc. Kaikilla vaan ei ole siihen mahdollisuutta. Ei minullakaan. Enkä minä osaisi kotoani minnekään lähteä muutenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Paavo Arhinmäki on tekemässä trumpit ja kehottaa kansaa kapinaan! Siinä meillä on varsinainen punainen politrukki, kapinaa lietsomassa ennen kuin hallitusta on edes muodostettu tai ensimmäistäkään päätöstä yhtään mistään tehty!

Blogi-isännälle ja kaikille muillekin kuitenkin hauskaa vappua! Toivotaan, ettei muu kuohu yli kuin shamppanja tai kuohuviini.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Onhan meillä esitellä kokonainen valtio joka on kokenut muutoksen rikkauksista ryysyihin, Libanon.

kt

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,
Tämä juttu ja Pravdan kulttuuripläjäys, jutun linkistä kannattaa lukea.
Kehtaavat vielä arvostella Venäjän sananvapautta, kun meillä on kunnon Neuvostoliitto tason aivopesu menossa.
Kyllähän tuon on tiennyt, mutta noin järjestelmällistä ja rakenteisiin sisäänrakennettu, huh huh.
Edesmennyttä Simoa mukaillen, kylläpä olis kirveelle töitä.
https://www.verkkouutiset.fi/a/uustaistolainen-woke-sensuuri-tuli-suomalaiseen-kirjallisuuteen/#4090e324

Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Vai pitäisikö sanoa että haittapommiväestö? Vassarit ja virheät ovat jo ns. ajaneet "tykistön asemiin" kamalan "oikeistohallituksen" valtaantulon vuoksi. Kuten esim. ärhinmäki&kni. Tai kuten ano tuossa kommentissaan siteeraa, että kirjallisuudenkin osalta on jo aloitettu sensuuri. Eli mitä saa sanoa ja miten.
Vaan ans kattoo ny, jospa meille saataisiin tosi "äärikoikeistolainen" hallitus. Ainakin yritys on hyvä ja toivottavasti onnistuu. Ainoa ruåttalainen joka vastustaa on ääri- ihan mitä vaan, bidee..
Jos ja kun Jussista tulee sisäministeri, jota hän on itse toivonut, tulee bideelle ja kumppaneille ajolähtö suojatyöpaikoistaan...
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Tuon Verkkouutisten kirjoituksen merkittävin lause on sen ydinkohdan sisältävä:
"Suomalaisiin kustantamoihin on ujutettu sensitiivisyyslukijoiksi tai kokemuslukijoiksi kutsuttu ennakkosensuurikoneisto."

II maailmansodan jälkeen britit kauhistelivat Gestapon kuulustelumenetelmiä, sinänsä aivan syystä.
Mutta kun he käyttivät niitä itse ensin 1950-luvulla Malesiassa sikäläisiä itsenäisyystaistelijoita vastaan ja myöhemmin Pohjois-Irlannissa IRA:ta vastaan, se ei ollutkaan enää mitään kauhiaa natsista kidutusta.
Ei, se olikin "syväkuulustelua", interrogation in depth!

Muoto ennen sisältöä!
Eläköön käsitehässintä!! — Sitä paitsi Hyvät Ihmiset saavat tehdä pahojakin asioita, mutta Pahat Ihmiset (lienevätkö edes ihmisiä?) eivät hyviäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Turhinmäellä ottaa koville. Kovat peppukivut. Entäs jos Halla-aho olisi neljä vuotta sitten todennut samoin? Asiaa vatvottaisiin vieläkin "laatu"mediassa ja H-a olisi varmastikin saanut tuomion vähintään vihapuheesta.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, kt:lle, Voi Ajoille Voi Tavoille, Huru-ukolle, Qroquius Kadille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Joo, ja vasurinuorten Pinja Vuorinen säestää. Minulla tulee pian siitä lyhyt postaus. Oikein mukavaa vappua sinullekin.

kt: Totta. Venezuela on myös hyvä esimerkki. Libanonin tuhosi islamilaiset ja Venezuelan sosialistit.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Tontti puhuu asiaa pelottavasta kehityksestä. Kyseinen kaveri on muuten todistuskappale siitä, että vihervasemmistolaisuudesta voi parantua.

Huru-ukko: Saa nähdä, mutta vasureitten peppukipu on kaunista katsottavaa.

Qroquius Kad: Oletpahan täysin oikeassa. Kas voittaja kirjoittaa historian.

Tapsa vaan: Aivan totta.

QroquiusKad kirjoitti...

Vallankumousta kaduille se Harhakäki taas haluaa.
Eikö enää muista, miten kävi viime kerralla?
Ei kai, täytynee muistuttaa;
tuosta se lähtee kohdasta 06:30 eteenpäin:

https://www.youtube.com/watch?v=PENkTqLxPBM&t=380s

Sinne meni että vilahti.
Aikaisemmista vallankumouksen apostoleista kuten Akuliina (sittemmin Tarzan tai joku sellainen) Saarikoski ja Tiina Rosenberg ovat kadonneet jonnekin.
Kaariposkihan julisti vuonna 2008 ampuvansa ja tuhoavansa kunnes kaikki on hänen ja Kuolema Heterokulttuurille!
Ruusuperä puolestaan huikkasi, että nähdään vallankumouksen aamuna!

No nyt olisi sitten kummallakin tilaisuus, mutta ei se taida enää niin kiinnostaa.
Harhakäkeä voisi muistuttaa myös siitä, että hän edustaa hyvin pientä vähemmistöä.
Suomen suurin hauis ja kovin nyrkki on vastapuolella, ja jos se suuttuu voi tapahtua tällaista:

https://www.google.com/search?q=start+up+your+rotors&oq=st&aqs=chrome.0.35i39j69i57j69i59l2j0i433i512l2j46i175i199i433i512j46i199i433i465i512j0i433i512l2.2385j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:841761c6,vid:y42zRerkwP0

Harhakäki kun intoutui pöpöttämään vuodesta 1918.
Jos otettaisiin uudestaan, se olisi tuon videolla nähdyn tapaista.
Onneksi ei tarvitse ottaa uusiksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kopioin kommenttisi seuraavaan postaukseeni.