maanantai 17. huhtikuuta 2023

NAUDAT LAHTARILLE?

Tämä postaus tähän viikon alkuun kuuluu sarjaan ”kuinka Bryssel kyykyttää Takahikiän Perähikiäänsä jälleen kerran”. Siitä uutisoi Maaseudun Tulevaisuus ja uutisen otsikko on jo, no, hyytävä:

Ministeriö suosittaa laittamaan navetoiden rakentamisen jäihin – EU:n metsäkatoasetuksen vaikutukset nauta- ja lypsykarjatiloihin yhä epäselviä, naudanlihan myyntikielto mahdollinen

Ja uutinen jatkaa:

Maa- ja metsätalousministeriö suosittelee viivästyttämään tulevia nauta- ja lypsykarjatalouden rakennushankkeita, jos tuotantorakennuksen tontilta tai rakennuspaikalta joudutaan kaatamaan puita metsästä.

Täysin ymmärrettävää sillä Suomessahan ei ole metsää kuin ehkä muutama hehtaari. Uutinen jatkaa:

Tulevan metsäkatoasetuksen mukaan naudanlihantuottajan tulee huolehtia siitä, että lihan tuottaminen ei ole aiheuttanut metsäkatoa. Nauta- tai lypsykarjatalouden rakennushankkeiden osalta on epäselvää, katsotaanko niitä metsäkatoa aiheuttaviksi.

Pahimmillaan seurauksena voisi, että naudanlihaa ei voisi toimittaa markkinoille. Tästä aiheutuisi huomattavia taloudellisia menetyksiä tuottajalle, mikä on hyvä ottaa huomioon uusia investointeja suunniteltaessa.

”Ministeriö suosittaa epäselvän tilanteen takia viivästyttämään niitä nauta- ja lypsykarjatalouden rakennushankkeita, joissa on mahdollisesti metsäkadoksi tulkittava rakennuspaikka”.

Pala kerrallaan. Aina enemmän. Viedäänkö jossain vaiheessa viherhysterian nimissä lehmät lahtarille ja karjatilalliset vasaran alle? Näitä uutisia EU:n utopistisista suunnitelmista tulee jatkuvasti. Suunnitelmista, jotka kyykyttävät nimenomaan Suomea. Sitä Takahikiän Perähikiää.

Aikaisemmassa postauksessani tuli kommenttiosiossa esille kansanhuoltoministeriö. Kas kun se on vissiinkin ainoa suomalainen virkakoneiston osa joka on lopettanut itsensä tehtävänsä suoritettuaan. Onko pian EU:n määräämänä edessä uusi kansanhuoltoministeriö ja suomalaiset laitetaan ainakin liha-, maito- ja kananmunakortille?

Ei siksi, ettei täällä pystyttäisi niitä tuottamaan.

Vaan siksi, ettei niitä anneta tuottaa.

Niiden utopistien toimesta joiden maat ovat tuhonneet omat metsänsä.


43 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pellon tai kasvimaan raivaaminen tai kasvihuoneen rakentaminen ovat kaikki pois metsäalasta. Samoin perunamaan viljely. Mitä me sitten syömme? EU:ssa ilmeisesti ajatellaan, että kun Suomessa on metsää, he saavat itse rauhassa tehdä omilleen mitä haluavat. Se, miten suomalaisille käy on aivan yhdentekevä sivuseikka. Samoin se metsäkato, mikä seuraa tuulivoiman rakentamisesta - sehän on AIVAN ERI ASIA.

PS-lehdenjakaja

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Byrsseli määrää - ministeriö suosittaa - tlonpojan tappolinja etenee - korttitalous tulee (eikä kyse ole joulukorteista!). Tämä näköjään pitää vielä nhdä ja kokea ennen viimeiseen iltahuutoon joutumista.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hätää, kyllä Kiina ja USA hoitaa hommat ja nauraa paskasta naurua päälle.

HS 14.4.2023

20 000 lehmän tila on valtava jopa Yhdysvalloissa – Kiinasta kuitenkin löytyy Portugalin kokoinen tila

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009518654.html

Artikkelista poimittua

Texasissa kuoli maanantai-illalla syttyneessä räjähtävässä tulipalossa jopa 18 000 lehmää.
Lehmät oli kerätty yhteen lypsettäväksi palon syttyessä ja vain pieni osa tilan lehmistä selvisi palosta.
...
...
Maailman suurimmat karjatilat löytyvät nykyään Yhdysvaltojen sijaan Kiinasta.
Tiettävästi maailman suurin tila on alueeltaan suunnilleen Portugalin kokoinen Mudanjiang City Mega Farm Heilongjiangin maakunnassa.

Suomessa tilasta kertoi aiemmin Maaseudun tulevaisuus, jonka mukaan vuonna 2018 tilalla oli jopa 100 000 lehmää.
Se on 50 kertaa enemmän kuin millään eurooppalaisella maitotilalla, kertoi tanskalainen Landbrugadvisen-maatalouslehti vuonna 2021.
-----------------

Tässä EU touhussahan mennään samalla tavalla kuin natsi-Saksan synnytyksessä.
Pieni joukko pikku hiljaa kerää taakseen porukkaa yhä kummallisemmilla ehdotuksilla ja niiden toteutuksella.
Natseilla oli juutalaishysteria - EU:lla ilmastohysteria.

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan näitä Suomen nautoja nyt syytä syyllistää kun Intiassa tallustelee pyhiä lehmiä turhanpäiten lukematon määrä.

Sitten olen miettinyt myös kanalan perustamista. Saakohan kanalan tieltä kaataa puita vai onko sekin EU-rikos?

Entä kun talon lähellä on muutama isoksi kasvanut puu. Pitäisi varmaan kaataa ne ennen kuin myrsky tulee ja kaataa ne puut talon päälle. Mahtaako varotoimikin olla EU-rikos?

AaJii kirjoitti...

En ymmärrä miksi Suomessa ei ole vielä tajuttu, että meidän pitäisi alkaa käydä anekauppaa metsänsä 1700-luvulla hakanneen Keski-Euroopan kanssa.
Me voidaan kyllä suojella täällä metsiä, mutta siitä pitäisi EU:n maksaa aivan perkeleesti, että me ollaan niidenkin puolesta hiilinielu.
Sen sijaan meidän oma LuKe tekee laskentoja joissa päästään sellaiseen tulokseen, että meidän pitää ostaa miljardeilla hiilinieluosuuksia jostain muualta Euroopasta.
Ei ihme, että Valtion talous on kuralla, kun ei edes helppoja rahoja haluta tienata, vaan kaikki vähätkin rahat halutaan lahjoittaa muualle.

Anonyymi kirjoitti...

En ole metsäasiantuntija mutta sen verran metsissä kuleksinut ja nähnyt että vanha hoitamaton metsä kuolee pystyyn. Tuskin se enää mikään "hiilinielu" on. Nuori kasvava metsä on.

Kaarlo Markkanen kirjoitti...

Itse kannatan isojen navettojen rakentamisen lopettamista, mutta eri syystä. Pientilat jotka ovat nykyään kannattamattomia ovat huoltovarmuuden kannalta parempia. Tosin veronmaksajille kalliimpia, mutta tässä tapauksessa rahat ei todellakaan menisi hukkaan. Isot ovat riippuvaisempia polttoaineesta sähköstä ym. Lisäksi jos olisi pientiloja olisi ememmän ihmisiä jotka ovat tottuneet maa ja metsätöihin.

Anonyymi kirjoitti...

Sekopäisten vegaanihippien uusin yritys saada kamala punainenliha pois tervejärkisten ihmisten ruokapöydästä. Tuolla eu:n metsäkatoasetuksen pohjalta saa torpattua kaikki maatalouteen liittyvät uudisrakennukset jos alta täytyy kaataa puu. Uuden tuulivoimalan alta saa kaataa hehtaari tolkulla puita punaviher-keloapinoiden tanssien ympärillä.

Strix Senex kirjoitti...

Neuvostoliiton meiningistä ei näköjään ole opittu muuta kuin kopioimaan huonoja käytäntöjä. Sen systeemin toimimattomuuden perussyy ei varsinaisesti ollut kommunismi, tai miksi sitä sitten sanottinkaan, vaan päätöksentekosysteemi. Keskusjohdon ja keskusvirastojen kirjoituspöytien ääressä ja kokoushuoneissa mikromanageerattiin sellaisia detaljitason päätöksiä, joista päättäjillä ei ollut käytännön tietämystä eikä kokemusta, ei liioin paikallisten tilanteiden ja olosuhteiden tuntemus. Niitä määräyksiä piti sitten sovellettaman koko maassa. Niinpä sitten Karjalan tasavallassa korjattiin tuleentumatonta viljaa samaan aikaan kun Donetskissa yritettiin haravoida maasta sinne ajat sitten karisseita jyviä. Samat piirteet ovat tietysti tuttuja meidänkin DDR:n oppien inspiroimassa hallinnossamme.

Aikoinaan, silloin kun EU:takin voitiin vielä luonnehtia menestystarinaksi, siellä vannottiin subsidiariteettiperiaatteen nimiin. Termihän on sanahirviö, mutta ajatuksena hyvä. Sen mukaan julkisen vallan päätökset tulisi tehdä mahdollisimman lähellä ihmisiä ja byrokratiassa käsitellä alhaisimmalla mahdollisella tasolla. Ylemmille tasolle tulisi viedä vain sellaiset päätökset, joita ei alemmilla tasoilla voida tehdä. Se tarkoittaa yksinkertaisesti byrokratian vähentämistä, ja se on vähintäänkin toivottava asia.

Kaikilla instituutioilla on vahva taipumus rapautua ja leipääntyä, olivatpa lähtökohdat ja alkuperäiset tavoitteet kuinka hyviä tahansa. Tämä koskee niin YK:ta kuin EU:takin ja koski aikanaan katolista kirkkoakin, joka oli pimeällä keskiajalla humanismin ja sivistyksen säilyttäjä mutta rappeutui sitten kieroilevaa valtapolitiikkaa ja anekauppaa harjoittavaksi rosvoksi ja tuhlariksi.

Reformaatiolle tuntuu nyt olevan suuri tarve, mutta mitenpä se saataisiin aikaan, kas siinä kysymys. Gorbatshov yritti toimia neuvostokommunismin Lutherina, mutta pieleen meni. Mistähän löytyisi sellainen YK:n tai EU:n Luther, joka osaisi hommansa. Pienenpientä toivoa sentään herättää se, että täällä pienenpienessä Suomessa toimivassa perussuomalaisessa puolueessa näyttäisi olevan tällaisia reformatorisia piirteitä ja niillä on onnistuttu saamaan jopa melkoisesti ja kasvavaa kannatustakin.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on WTF ? Tiedän kyllä WEF:n ja YGL:n. Tietämätön Hämeestä.

Olavi Koskela kirjoitti...

Saatana, tulkoot ryssälän komeljanttarit hillumaan ja mökeltämään tänne maakylän raitille, niin saavat olla keleen tyytyväisiä jos pelkästään selkäänsä saaneina pystyvät raahautumaan takaisin ryssälän koneisiin. Täällä on kyllä taitoa ja varsinkin halua kokeilla lahtikirveen tehoa mölöjen kaaleihin. Tämä saattaa kuulostaa vain veetuuntuneen uholta, mutta kehottaisin vilpittömästi olemaan kokeilematta sen todenmukaisuutta.

Tupla-J kirjoitti...

Tämähän on erottamaton osa globohomon "syökää ötököitä" -agendaa: koska ihmiset tuntevat luontaista inhoa parasiittien ja kitiinin täyttämiä hyönteisiä ja nilviäisiä kohtaan, niitä on näille syötettävä. Herkullisen näköisiä, tuoksuisia ja makuisia ruokia, jotka ovat ihmislajin historiallisesti katsoen ominta ja parasta ruokaa, ei saa syödä.

Kaikki hyvä, kaunis ja tosi, on revittävä rikki, koska vain silloin paha, ruma ja väärä voi kukoistaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Viedäänkö jossain vaiheessa viherhysterian nimissä lehmät lahtarille ja karjatilalliset vasaran alle?
Jos virhetytöt saisivat päättää, karjatilalliset vietäisiin lahtarille ja lehmät päästettäisiin vapaiksi, jossa ne voivat lentää puuhun tekemään pesän kuten ne luonnossa tekevät.

Anonyymi kirjoitti...

Wtf on enklantia. What the fuck. Eli suomeksi: mitä vittua nyt taas.

Anonyymi kirjoitti...

EU on irvikuva siitä, mitä sen piti olla. Meidät on petetty mennen tullen ja tahti näyttää vain kiihtyvän kuten Matin ja Tepon biisissä. Millä oikeudella ylipäänsä EU puuttuu itsenäisen valtion (niin meille ainakin vielä toistaiseksi uskotellaan) sisäisiin asioihin?

Teuvo Hakkarainen, sahuri ja meppi Viitasaarelta Keski-Suomesta, on kertonut ojentaneensa EU:n ympäristövaliokunnan ykkösasiantuntijaa hollantilaista Frans Timmermansia, ettei tämän tarvitse jakaa suomalaisille neuvoja metsänhoidossa ja metsien käytössä. Hakkarainen oli letkauttanut hänelle: "Olemmeko me suomalaiset koskaan neuvoneet hollantilaisia tulppaanin kasvatuksessa. Me emme osaa sitä. Te osaatte kuitenkin neuvoa meille suomalaisille, kuinka metsiä tulee hoitaa ja käyttää". Asian tekee vakavaksi se, että tämä Timmermans tuntuu olevan melkoinen satraappi, jolle jopa Ursula von Leyen jää toiseksi.

Nyt tarvitaan uudelta hallitukselta tiukempia otteita ja ensi töikseen voisivat opetella seuraavan lauseen: "Ei käy, eikä tästä edes neuvotella!" Kynnysmatto, jonka asemaan suomalaiset ovat joutuneet, on jo puhki kulunut. Nyt riittää!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys PS-lehdenjakajalle, Terho Hämeenkorvelle, Ano2:lle, Ano3:lle, AaJiille, Ano4:lle, Kaarlo Markkaselle, Ano5:lle, Strix Senexille, Ano6:lle, Olavi Koskelalle, Tupla-J:lle, Qroquius Kadille, Ano7:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistä. Niin kuin Strix Senex totesi, EU:n touhu alkaa olla kopiointia Suuresta ja Mahtavasta. Yhtä hyvällä menestyksellä. Ainut onni lienee, että EU:lla ei ole samanlaista väkivaltakoneistoa. Ja joo, se wtf on siis what the fuck.

Anonyymi kirjoitti...

Kun oikein realistisesti ajatellaan, niin 5,5 miljoonan kansa, joka on pienempi kuin monet kaupungit eu:ssa, niin onhan se vähän kärjistäen sama kuin höyhen sarjan nyrkkeilijä menisi Samaan kehään raskaan sarjan nyrkkeilijän kanssa. Kyllähän siinä jotain totuutta täytyy olla, että kun niitä miljardeja suomesta/suomalaisilta viedään pois, niin vastineeksi on jotain palkkivirkoja tms. Ei sitä muuten käsitä.

Vanha kyynikko kirjoitti...

Enstex pitää kerätä ruutiporat pois kansan käsistä,sen jälkeen voi sitten toteuttaa kaikki vallattomat aatokset,mitä päättäjien päihin pälkähtää.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei ole vielä tutustunut WEFiin ja Agenda2030-ohjelmaan, niin kannattaa aloittaa. Ei tule niin yllätyksenä kaikki toimet, missä pyritään poistamaan yksilönvapaudet ja omistamisen oikeudet.

QroquiusKad kirjoitti...

Ehkäpä se miljardien liikuttelu pois Suomesta ja suomalaisilta onkin valtionvelan maksua.
Sitä ei missään nimessä saa myöntää sellaiseksi, koska virallisen liturgian mukaan valtionvelkaa ei tarvitse maksaa, vaan sitä voi ottaa loputtomasti maailman tappiin saakka.

Anonyymi kirjoitti...

Kun joku rkp alkaa sanelemaan vaalien jälkeen, missä mennään, niin ps äänestäjät ovat olleet oikeassa. Ne on omat edut niin tärkeitä, että hälläväliä vaalituloksella. Kuten tiedettiin täällä pimeällä puolella. Järjestelmällä on niin paljon etujaan ajettavana, että korkea on kynnys. Oli vaalitulos mikä oli.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Vanhalle kyynikolle, Ano2:lle, Qroquius Kadille ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Tältä johtopäätökseltä on vaikeaa välttyä.

Vanha kyynikko: Ja sehän etenee pikkuhiljaa.

Ano2: Joo, et omista mitään ja olet onnellinen. Tosin Suomea murjotaan vielä enemmän kuin muita.

Qroquius Kad: En sano varmaksi mutta ei mahdotonta.

Ano3: Tätähän minä veikkailin jo ennen vaaleja.

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut esim ylen julkaisuja, sekä avoimia kommenttipalstoja. Monet ovat sitä mieltä, että suomalaisten pitää nyt luopua siitä, mitä ovat rakentaneet. Eli olemme eläneet yltäkylläisyydessä liian kauan. Ai jaa. Minä olen siitä hieman eri mieltä. Kuten ne lähes miljoona köyhää, jotka käyvät leipäjonoissa. Sekä jotka ovat joutuneet todelliseen ahdinkoon, koska apua on vaikea saada. Sen sijaan rahaa riittää niille uussuomalaisille, joilla on asianajajat neuvomassa. Tulkit jne. Suomessa tekee itsemurhan noin 1500 vuodessa. Ja nyt puhutaan itsemurhista elämäntilanteen takia. Huumekuolemat ovat eri asia. Piste. Vaikka luku olisi hieman ylikorostettu, niin se on helvetin hälyttävä. Viimeisin luku taisi olla noin 1200. Siis missä ei ollut päihteitä.

QroquiusKad kirjoitti...

Suomea murjotaan enemmän kuin muita, koska Suomen johtajat antavat murjoa Suomea enemmän kuin muita.

Anonyymi kirjoitti...

Kerros Ykä, milloin eeuusta on saatu viimeksi järkipäätös Suomea ajatellen? Etenkään ympäristöasioissa. Minun miesmuistini ei siihen riitä?

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Opetelkaa vaan syömään sirkkoja sillä niitä kohta riittää. Ai miten niin joku kysyy? No siten, että ruåttalaisten bidee ja heimolaisensa niin sanoivat. Että jos persut pääsee/otetaan hallitukseen, niin taivaan pimentävät sirkkaparvet, Suomen maine maailman sosiaalitoiistona on mennyttä jne. On meillä kumminki tota perunaa sano Leppäsen Preetikin kun tuli yksi syöjä lisää perhepiiriin....
Huru-ukko

-TR- kirjoitti...

Jos ajatellaan että EU on koko Euroopan mittainen hallitus ja kansalliset hallitukset ovat kuin ammattiliittoja jotka puristavat omillensa niin paljon etuja kuin pystyvät niin Suomen hallitus ei ole pelkästään hyödytön vaan suorastaan haitallinen ammattiliitto jäsenillensä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin surunauhan kokouksissa käyneenä, suurin osa ovat niitä, jotka ajavat päin rekkaa. Kylmä totuus. Piste. Se on huomioitu, että ne jotka siellä ovat, on naisia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille, Tapsalle vaan, Huru-ukolle, TR:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Luulenpa että ne vaatijat eivät ole itse valmiita luopumaan mistään vaan vaativat muilta.

Qroquius Kad: Valitettavan totta.

Tapsa vaan: Ei riitä minunkaan muisti.

Huru-ukko: Jos sen bideen mielestä Suomen brändi menee pilalle niin joutaa toki mennäkin.

TR: Osuva vertaus.

Ano2: Mitä tuohon lisäisi? Surullista.

Anonyymi kirjoitti...

Karjankasvatus on ympätty noihin metsäasioihin alunperin Brasilian takia. Tarkoitus on estää Amazonin kaatamista laidunmaaksi kieltämällä raiviopelloilla kasvatetun lihan myynti EU:ssa.

Brasseilla on suojaväri ja asuvat kehitysmaassa niin lihantuontia sieltä ei voi suoraan kieltää vasemmistolaisesti ajattelevien mielestä. Niinpä sorvataan sääntöjä jotka haittaavat lähinnä Euroopan takahikiän peräkylän asukkeja (suomalaisia).

Ulkomuistista muistelen että EU:n pitkän linjan metsääpolitiikan tarkoitus on palauttaa metsien osuus valtioiden pinta-alasta vuoden 1950 tasolle. Tämä on kovin kätevä raja keskieurooppalaisten valtioiden kannalta, niissä kun metsät on parturoitu pelloiksi huomattavasti aikaisemmin.

Iosephus Phallos

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän etenee aivan kuten olet tarinassa jos toisessakin kirjoitellut; suomi on pelkkä luonnonpuisto rahamiehille. kai ne piakkoin alkavat metsästämäänkin meitä elukoiden sijaan

Prozac kirjoitti...

Se on vaan niin, että isoja navetoita on pakko rakentaa jos navetan aikoo rakentaa. Ja veikkaan että yhä isompiin yksiköihin mennään. Kaikki säädökset ja hinnat on tehty ohjaamaan tähän suuntaan. Pienet maitotilat lyö lapun luukulle. Jatkajaa tilalle, joka vaatisi valtavia investointeja tässä eu hulluudessa ei löydy. Nuoret suuntaavat muihin töihin.

Anonyymi kirjoitti...

Saksa tässä on takapiruna. Sikäläisen vihertuholiikkeen ajama "energiewende" on johtanut aivan päinvastaiseen kuin mitä piti: Saksan energiatuotanto on Puolan jälkeen toiseksi paskaisinta Euroopassa. Tämän lisäksi ydinvoiman alasajo johti riippuvuuteen Putinin kaasusta. Kaikki tekemänsä virheet Saksa koettaa kompensoida muuttamalla Pohjois-Euroopan luontoreservaatiksi. Se myös johtaa Suomen teollisuuden alasajoon, mikä taas parantaa Saksan teollisuuden asemaa. Eli Saksan ja Venäjän välissä tässä ollaan niin kuin ennenkin.

PS-lehdenjakaja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Iosephus Phallokselle, Anolle, Prozacille ja PS-lehdenjakajille & kiitos kommenteistanne.

Iosephus Phallos: Jotenkin noin asia on.

Ano: Tuohon suuntaan ollaan kyllä menossa.

Prozac: Sama koskee viljatiloja. Joku kolmenkymmenen hehtaarin manttaali on enää harrasteviljelyä.

PS-lehdenjakaja: Saksa on hyvä esimerkki siitä mitä tapahtuu kun vihreät pääsevät huseeraamaan. Ja joo, ehkä tässä tehdään jotain tilasto-EU:ta. Eli Suomea kyykyttämällä tasapainotetaan EU:n keskiarvolukua.

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä mää nauran, kun mää nauran lahtaan.
Sen päälle mää pesen puukon verellä.
Kyllä sitte kelpaa verellä!
Sitte mää syän.
Nauran lihapaistia!
Itken sitte myähemmin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Hjuu, läskiä ja lotinaa, ja kielletyn naudanpa pihviä ihanaa...

Joppos123 kirjoitti...

Ehkä tämä on hyvä aika alkaa metsästämään. Pitäkööt tunkkinsa.

Joppos123 kirjoitti...

Alkaa noi omat junnutkin innostumaan. Keskimmäinen poika on hyljemetsällä Vaasan suunnassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123 ja terveiset pojallesikin. Hyljejahti on minulla kokematta.

Seppo Lundgren kirjoitti...

No johan taas myrkyn lykkäa !! Tulipa vaan mieleen kun Turku -Ugi rata nyt muutettiin "hiilineutraaliKs " sähköradaksi ja jotta yksikään kaatuva puu ei raiteiille ja sen ajojohtimille romahda , niin metsäalueille hakattiin 60 metriä leveä aukko !! eli kilometrin metsäosuudella on 6 hehtaaria kannokkoa ja niin hiilineutraaleja että voihan herran pieksut.
Jos mennään samalla formaatilla mitä karjatiallisten päänmenoksi on kaavailtu , niin liikenne pitää kieltaa tai ainakin sanktioida runsaalla euromäärällä . !!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Seppo. Tuo kertoo hyvin asian kaksinaismoralismista.

Anonyymi kirjoitti...

En ole ,enkä seuraa enää yhä sekopäisemmäksi menevää maailmaa enkä sen medoita muutamaa otsikkoa pitemmälle , ja nyt kevät töiden aikaan en paljon sitäkään.
Eipä tuotakaan uutista tarvitse otsikkoa enempää lukea , niin täyskahjoa on että tämmöisillä rysselistä tulleille määräyksille normaalijärkisissä yhteiskunnissa pitäisi lähettää korkeintaan lähete tämmöisten ukaasien lähettäjälle lähimälle psykiatrille.
Vaan nyt tauti levinnyt niin että psykiatrille olisi töitä niin lähettäjälle kuin vastaan ottajille sekä median toimittajille jotka pystyy naama peruslukemilla tiedottamaan jo aivan ainakin minun mielikuvituksen ylittäviä ultrahyper sekopäisyyksiä vakavasti toimenpiteitä vaativina välittöminä toimina ilman vähäisintäkään järjellistä analyysiä koko asian liikkumisesta yleensäkään minkään todellisuuden alueella .

Näitä ei enää jaksa , ihan mitä tahansa tulee seuraavaksi. Elämme hullujenhuoneessa sillä erotuksella, että mielisairaalassa yleensä hoitajat on niitä terveitä jotka hoitaa sairaita . Yhteiskunnallisessa mielisairaalassamme nämäkin osat ovat päinvastoin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olet täysin oikeassa.