tiistai 18. huhtikuuta 2023

ITSELLEEN VALEHTELUN OPPITUNTI

osa montasataakuuskytseittemän

Postaus kuuluu sarjaan ”ei ole vaarallista jos ihminen puhuu levottomia, mutta kun sen julkaisee valtamedia niin se levoton puhe on tarkoitettu muurahaiskansalaisille opiksi ja ojennukseksi”. Tällä kertaa levottomia julkaisee Helsingin Pravda joka kaivelee jo laarin pohjia eli ottaa epistolan julistajaksi entisen kansanedustajan ja nykyisen totanoinjonkun Rosa Meriläisen ja otsikko on normitavaraa:

Rasismi on Suomen kasvun este

Meidän on kyettävä avaamaan työmarkkinamme kaikille. Se on paitsi inhimillisesti oikein, myös Suomen talouden kannalta välttämätöntä.

Ja jatko on tuttua suvaitsevais-tiedostavaa joka alkaa mikroaggressiosta tai jotain sinnepäin:

Rasismi näkyy myös välttelynä, hiljaisuutena. Miksi nuori ihminen haluaisi jäädä maahan, jossa kukaan ei hymyile hänelle kadulla?

Kuinka moni suomalainen hymyilee tuntemattomille vastaantulijoille yleensäkään? Täysin kansallisuudesta riippumatta. Jatkossa laitetaankin sitten talousasiat kerralla uusiksi. Taas kertaalleen:

Meidän on kyettävä avaamaan työmarkkinamme kaikille. Se on paitsi inhimillisesti oikein, myös Suomen talouden kannalta välttämätöntä. Vuosilta 2015–2016 tänne jääneiden työkykyisten paperittomien ihmisten oleskelu ja työnteko olisi kannattanut kertarysäyksellä sallia.

Eli Meriläiselle ei riitä se yli kolme miljardia joka uppoaa maahanmuuttoteolliseen kompleksiin vuosittain jo nyt ja kyseinen nainen unohtaa tietoisesti myös erään pikkuseikan eli tämän ”osaamisen” myötä huimasti lisääntyneen väkivalta- ja seksuaalirikollisuuden. Meriläinen toteaa vielä:

Rasismi on meidän itse rakentamamme työllistymisen este, joka meidän on omin voimin myös purettava. Suomen maine rasistisena maana ei jää rajojen sisälle.

Itse asiassa kyseisen maineen leviäminen olisi erittäin toivottavaa erityisesti Afrikkaan, Lähi-Itään ja Keski-Itään. Valitettavasti vain Suomen maine on tällä hetkellä hyväuskoisten hölmöjen maa joka tarjoaa jokaiselle saapujalle automaattisen ja pysyvän elatuksen sekä jalustalle nostetun aseman.

Tässäkin kirjoituksessa näkyy suvaitsevais-tiedostavan ajattelun punainen lanka.

Eli viis faktoista. Meistä tuntuu tältä. Ja kun meistä tuntuu tältä, niin siltä pitäisi teistä muurahaiskansalaisistakin tuntua. Ja vaikkei tuntuisi niin eläkää perkeleet meidän tunteittemme mukaisesti.


45 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

Ei tässä muuta kuin sitä, että Hesari ja Yle ovat näköjään kiirehtineet opposition äänitorveksi, vaikka hallitustunnustelutkin ovat vasta alkuvaiheessa. Ilmeisesti ne ovat arvioineet vaaleissa suurimmat tappiot kärsineiden eli äänestäjiltä pienimmän luottamuksen saaneiden vihreiden, vasemmistoliiton ja keskustan päätyvän oppositioon. Hesarin ja Ylen resepti on sama vanha tuttu eli, mitä räikeämpää, sen parempaa. Ja muuten mennään niillä iänikuisilla vanhoilla rasismi- ja muilla vastaavilla kliseillä, joita toistellaan toistelemasta päästyäkin. Sen menetelmän opetti jo Göbbels aikoinaan, eikä hän suinkaan ollut sen alkuperäisin keksijä.

Yle tuli tässä mieleen, koska satuin katsomaan sen sivuilta Tuija Siltamäen kolumnin: ”Miksei kukaan vaadi ruokakorin hinnasta ruikuttavaa keskiluokkaa ottamaan itseään niskasta kiinni?” Melkoisella todennäköisyydellä voi ennakoida, että se edusti Ylen tulevaa tiedotuspolitiikkaa, joka on yhdistelmä demagogiaa, kaunan lietsontaa ja oklokratian tavoittelua.

Demagogia, kuten tiedämme, on keino, jolla pyritään hankkimaan valtaa käyttämällä hyökkäävää retoriikkaa ja vetoamalla kansan negatiivisiin tunteisiin kuten kaunaan, pelkoihin ja ennakkoluuloihin.

Kauna taas on hyvinvoiviin ihmisiin kohdistuvaa katkeruutta ja vihaa. Siinä, missä kateellinen ihminen haluaisi saavuttaa kadehtimansa ihmisen hyvinvoinnin ja menestyksen, kaunaiselle riittää kaunan kohteen olojen muuttaminen huonommiksi. Tärkeitä on, että kukaan muu ei voisi hyvin eikä olisi tyytyväinen.

Ja siinä, missä demokratia tarkoittaa tervettä ja järjestynyttä kansanvaltaa, oklokratiassa valtaa käyttää rähisevä ja rettelöitsevä väkijoukko.

QroquiusKad kirjoitti...

Asianomainen pimpsvoimailijahan tunnetaan siitä, että huomiota on saatava keinolla millä hyvänsä.
Sitä hän taaskin haki.
Sitä hänelle myös annettiin.

Se onkin tarpeen nyt ehkä enemmän kuin koskaan, että kansalaiset tajuaisivat miksi Pahaa Puoluetta ei missään nimessä saa ottaa hallitukseen.
Kyllä sinne on saatava vastuullinen ja oikeinajattelevainen sinipuna pelastamaan Suomen kansan, talouden ja kansantalouden.
Sekä koko Maailman!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Hyviä huomioita. Onhan tietysti se mahdollisuus että Yle ja Hesari purkivät vielä vaikuttamaan hallituksen tulevaan kokoonpanoon. Onhan tilanne vielä auki. Se Siltamäen kolumni oli aika vastenmielinen. En tiedä, oliko joku oikolukija laittanut jutun loppuun piruuttaan tämän lauseen:

”Kirjoittajan mielestä inflaation suurimpia kärsijöitä ovat kirjoittajan kaltaiset yksin Kalliossa vuokralla asuvat ratsastuksen ja ravintolaillallisten harrastajat.”

Qroquius Kad: Totta joo ja kyseinen naikkonenhan saa aina valtamediassa julkisuutta. Jopa siitä pimpsvoimailustaan.

Nils- Aslak kirjoitti...

Tuo on tyypillistä järjettömän naisen kirjoitusta. Me olisimme voineet antaa oleskeluluvan 5.000 "paperittomalle" (joilla 5- 12 kielteistä päätöstä paperilla), mutta jo parin vuoden kuluttua niitä "paperittomia" olisi ollut 50. 000. Kelan patjoilla.

Aikoinaan meillä vietiin hirveällä tohinalla läpi lakia, jonka mukaan jokaisen maahanmuuttajan isovanhemmilla olisi automaattisesti oikeus tulla ja jäädä Suomeen. Osmo Soininvaara kirjoitti silloin, että "pelkästään Venäjältä voi tulla 50. 000 babushkaa", joiden hoitaminen maksaisi yhden Länsimetron hinnan joka vuosi. Roosa Meriläinen oli varmaan kirkumassa senkin järjettömän lain puolesta.

Meille on nyt tullut yli 40. 000 äärimmäisen kunnollista ja ahkeraa ukrainalaista, joista suuri osa haluaa jäädä maahan. Ukrainassa suuri osa maasta on asuinkelvotonta miinojen ja sodan vaurioiden takia, joten monien ukrainalaisten on pakkokin jäädä Suomeen. Heistä ja heidän sodasta palaavista miehistään ja isistään saamme kymmeniä tuhansia monipuolisesti koulutettuja työntekijöitä. He eivät jää Hgin ja Tampereen toreille seisomaan, ja ihmisiä ryöstämään ja raiskaamaan, kuten Roosa Meriläisen partalapset.

-TR- kirjoitti...

Suvakeilla on pähkinä purtavana. Persujen kannatus pitäisi saada tippumaan mutta se tippuu ainoastaan jos persut ovat hallituksessa ja sitä taas ei haluta.

Seuraavassa hallituksessa olevien puolueiden kannatus putoaa satavarmasti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Nils-Aslakille ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Nils-Aslak: Kaikkiaan hyviä huomioita tosin uskon että valtaosa ukrainalaisista haluaa kumminkin sitten aikanaan palata takaisin.

TR: Hyvin mahdollista.

Joppos123 kirjoitti...

"Vitunvirkkaajien" puheenjohtaja ja ansioitunut pimpsavoimailija on tavallaan ihan oikeilla jäljillä.
Onhan mm useat arabimaat kukoistaneet öljyvarojensa lisäksi siksi, että käytössä on lähes ilmaista orjatyövoimaa.
Kyseinen nauta tarkoittanee kuintenkin sitä, että otetaan maahan aluksi vaikkapa miljoona afrikan kädellistä ja aletaan elättämään niitä ja heidän sukulaisiaan.
Ei siis arabien mallia missä orjat käyvät duunussa ja viedään päivän päätteeksi jonnekkin huutnevadaan pois kansan silmistä. Ja fatta ei niille orjille maksa killinkiäkään.
Jos meinaat syödä ja paskoa niin töitä pitää tehdä.
Ihan vaan varoituksen sana.
Jos ihan sattumalta satutte joskus samaan ravitsemusliikkeeseen rouva pimpsavoimailijan kanssa niin älkää koskeko ketsuppipulloihin. Tiedä mikä rutto niistä tulee.

Joppos123 kirjoitti...

Noista Ukrainasta tulleista sen verran, että varmasti suurin osa haluaa takaisin kotiin tai edes entisen kodin raunioille kunhan örkit on ajettu pois.
Toki saa minun puolesta tännekkin jäädä jos ei ole enää mitään tai ketään minkä vuoksi palata.
Ottaa päähän ja hävettää millaisiin olosuhteisiin Ukrainasta tulleita on laitettu. Naiset pyörittävät pakolaisteollisuutta ja siksi karvaranteet makaa hotelleissa ja Ukrainan naiset lapsineen lutikkalinnoissa kuten nyt viimeksi tuossa Hyvinkäällä.
Syynä nuivaan suhtautumiseen ollut ja on, että Ukrainan naiset eivät laita yhtä ilmavaa riisiä tai tarjoa "kivoja pelihetkiä" samaan malliin kuin patjahuulet ja kähtävät.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Itselleen valehteleminen toteutuu siinä mitassa, atteivät asianomaiset itse ymmärrä valehtelevansa. Kun yhteiskunnassa on liian pitkään vallinnut "polittinen korrektius", jossa kipeitä kysymyksiä käsitellään vain valikoitujen käsitteiden kautta, kaikki ajattelu muuttuu sisällöllisesti ontoksi, käsitepintoihin puhkeaa ammottavia valkoisia tabuaukkoja, joita peittämään sitten syntyy yliyleistävillä ylevöitetyillä yleiskäsitteillä muotoiltuja ihanteellisia oppeja, jollaisia juuri "ihmisarvo- ja -oikeusideologiat" ovat -- ja tällainen täydellinen valheiden maailma on sitten sitä ainoaa sallittua ja moraalisesti oikeaa aikalaisajattelua, jonka totaalista harhaisuutta nämä suureen humanistiseen hurmioonsa hurahtaneet repsukat eivät itse näe eivätkä pystyisi enää oikeiaemaan vaikka jotain aavistaisivatkin.

Itseäni surettaa se, että akateeminenkin ihmistieteiden maailma on niin syvälle ideologisiin vihkivesiinsä uponnut, ettei siltäkään taholta ole odotettavissa järjen ääntä. Filosofia, sosiologia, syvyyspsykologia -- kaikki se on muuttunut tunnustukselliseksi "ihmisarvo- ja -oikeusideologiaksi", joka phimmillaan ilmenee wokeltamisena ja känselöintinä.

Poliitikot ova paskahousuja, joilla ei ole monikulttuurisuuden yhteiskunnallisista tuhovaikutuksista minkäänlaista käsitystä. He ovat yhteiskunnan kipeimmissä kysymyksissä pelkkiä käsitteellisten väistöliikkeiden virtuooseja, joita motivoi kannattajien suuntaan narsistinen miellyttämistarve ja kilpailijoiden suuntaan etologiseen toimintadraiviin ripustettu psykopatia.

Jos heillä olisi edes alkeellinen tieto ja käsitys siitä, miten erityistä kulttuurikognitiivista emergenssiä aurooppalaisen uuden ajan ajattelu edustaa, he eivät pystyisi huijaamaan itseään niin täydellisesti kuin mitä nyt tapahtuu. Tosiaan, tilanne on niin tragikoominen, että riittää kun joku pelle jossain parkaisee: "Rasisti!" -- niin kaikki hurahtavat siinä paikassa ja menettävät järkensä.

Ha-nostri kirjoitti...

Jos hymyilee tai on ystävällinen nuorelle islamilaiselle miehelle se ja sen kaverit todennäköisesti raiskaavat. Jos hymyilee tai on ystävällinen nuorelle islamilaiselle naiselle sen veli ja kaverit todennäköisesti vetävät turpaan. Vietnamilaisten kanssa ei kokemukseni mukaan ole tätä ongelmaa.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Ja nehän vie meidän miehet.... suomalaisille miehille naurettiin ja pilkattiin jos joku erehtyi moista sanomaan, mutta aika paljo noita suomihutsuja on tummille paksuina ja lapsilaumaa kaisemassa. Ainakin mitä tässä Pasilan riplassa olen nyt katsellut. On muuten sellainen paikka että ihan kuin ulkomailla olisi, 60-70% porukasta ulkkareita meni tästä läpi mihin aikaan tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Pieniä määriä maahanmuuttajia, hajasijoitettuna eripuolille Suomea, sijoitetulta alueelta ei saa poistua ilman lupaa, ennen kuin on saanut kansalaisuuden, vaatimus oppia suomen kieli (jonka tulisi olla kansalaisuuden saannin ehdoton edellytys) ja käyttää sitä. Sekä tietysti unohtamatta vaatimusta tehdä töitä ja opiskella. (Ynnä ääneen sanomaton itsestäänselvyys noudattaa lakia)
Jos nämä ehdot eivät täyty, niin ulos maasta, eikä ole asiaa takaisin. Samankaltaisilla menetelmillä on meidän omatkin vähemmistöt aikoinaan "suomalaistettu" tässä maassa ja saatu aikaiseksi yksi kansa (+muutama rantahurri jäi, mut minkäs entisille siirtomaaherroille voi kun niillä oli aikoinaan kaikki valta tässä maassa). Ei karjalaisiakaan tungettu kaikkia yhteen tai kahteen Helsingin ghettoon. Saamelaisetkin oli aika mukavasti suomalaistettu, ennen kuin pimeyden voimat alkoivat ruokkia tuhoontuomittua saamenationalismia 1900-luvun loppupuoliskolla.
Monikulttuurisuudessa on juuri se ongelma että heidän ideologiansa mukaan näin ei saa tehdä, vaan kaikkien täytyy saada asua siellä missä haluaa, harjoittaa sellaista kulttuuria kuin haluavat ja puhua sellaista kieltä kuin haluavat. Tämä on täydellinen resepti kaaokselle, eikä mikään omaa yhteiskuntarauhaansa ja selviytymistään ajatteleva valtio voi sallia tälläistä. Ruotsalaiset rankaisivat aikoinaan suomalaisia lapsia, jotka puhuivat välitunnilla suomen kieltä Ruotsissa asuessaan. Tässä oli viisautta, mutta miksi tuo viisaus unohdettiin myöhemmin? Olisiko ollut jotain tekemistä tulokkaiden ihon sävyllä? Väitän, toisin kuin Meriläinen, että ongelma ei ole rasismi, vaan rasismisyytöksen pelko. Värillisiltä ei uskalleta vaatia mitään. Meidän vallitseva kulttuurimme ei ole rasistinen, vaan patologisen antirasistinen. Edes paljon parjattu perussuomalaiset ei ole rotu puolue. Suomalaisen rodun puolustajilla ei ole yhtään edustajaa eduskunnassa tällä hetkellä, huolimatta maamme väitetystä rasistisuudesta. Kulttuuri ja rotu eivät ole sama asia ja näitä käsitteitä on vaarallisesti hämärrytetty julkisessa keskustelussa. Kulttuurien välillä on eroja. Suomalainen kulttuuri on objektiivisesti parempi kuin afganistanilainen (fakta, jonka pitäisi olla itsestään selvä, jopa vitunvirkkaajalla), mutta näiden kahden kansan rodullisista ominaisuuksista en tiedä, enkä kommentoi mitään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Seppo Oikkoselle, Ha-nostrilille, Thorvald Eskilinpojalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Joo luulenpa että kyseinen naikkonen tarkoitti juuri sitä jälkimmäistä. Tajuamatta mitä se saa aikaiseksi. Ja kakkosviestistäsi minulla on samanlaisia huomioita. Karvaranteet ovat etusijalla.

Seppo: Itselleen valehteleminen siinä mitassa ettei tajua valehtelevansa on kyllä monelle ihmiselle tosiasia. Kommenttisi sai sinänsä minut ajattelemaan että olen onnellinen, etten koskaan mennyt yliopistoon.

Ha-nostri: Pitkälti juuri näin. Islamilaiset ovat ongelma. Joita ei saa sanoa ongelmaksi.

Thorvald: Tai siis vissiin vievät meidän naiset. Tuollaisia huomasin jo 1990-luvulla kun Helsingissä asuin.

Ano: Erittäin hyviä huomioita. Sinänsä ne suomalaiset jotka asuivat siellä Tornionjokilaaksossa Ruotsin puolella olivat asuneet siellä iät ja ajat. Eivät ne olleet mistään Afrikasta tulleet.

QroquiusKad kirjoitti...

Veli Thorvald taisi viitata maahanmuuttoa johtavien suomalaisten molempiin sukupuoliin kuuluvien ämmien motiiviin.
Että kyllä suomimiehille naurettiin,,kun sanoivat mutiaisten vievän suominaiset, mutta nyt ämmät omalla käytöksellään osoittavat puhdasta vihaa ukrainattaria kohtaan, kuten myös niitä 10 000 filipinaa, joita ei missään nimessä saa päästää paikkaamaan hoituripulaa.

Koska:
NE VIE MEIDÄN MIEHET!
Paskamaisinta on, ettei siitäkään ole enää kysymys.
Ei, vaan siitä, että suomimiehellä ei ämmien mielestä saa olla muita naisia kuin rouva Kämmen ja hänen viisi tytärtään.

Siitäkin suomimiestä pilkataan runkkariksi, kun taas ämmille mainostetaan ja markkinoidaan pillunpäristimiä, jotka takaavat yhdeksänkertaisen orgasmitsunamin.
Se on puolestaan voimautumista ja voimaantumista se.

Anonyymi kirjoitti...

Rasismikortti se ei näköjään kulu vihervasemmiston käytössä ollenkaan... Olisko aika keksiä jo jotain uutta? Paljastaa ajattelun onttouden, jos ei keksi muita perusteluja mihinkään, mutta sehän tuntuu riittävän suvakeille selitykseksi kaikkeen. Eräänlainen kaiken teoria. Vähän sama kuin psykiatri tarjoaisi kaikkiin parisuhdeongelmiin ratkaisuksi pidempää ja laadukkaampaa toimintaa makuukammarissa. Yhtäkkiä kallonkutistaja vain ihmettelisi, että missä ne asiakkaat on? Joskus neuvo saattaisi tosin jopa toimia, toisin kuin tuo kortin viljely. Suomalaiset ei mitään razzisteja ole, jos maassa eletään ihmisiksi ja maan tavalla.

Tapsa vaan

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Siis nuo matuja fanittavat naiset ovat sisimmässään peloissaan tuosta että heidän nappisilmänsä viedään. Se ei ollut validia heidän mielestään että miehet uumoilivat samaa kun tänne tuodaan usean ikäluokan verran miehiä ulkoa.

Moni ei historiasta tiedä että nyky Ruotsin alue oli tuolta melkein Tukholman pohjoispuolelta alkaen pohjoiseen suomenkielistä aina historian hämyistä saakka eli samaa väestöä kuin nykyisen Suomen alueellakin oli. Ei se ollut ruotsalaisten asuttamaa. Muutos alkoi vasta rautakauden jälkeen keskiajalla ja uudella ajalla jolloin alue ruotsalaistettiin. Vaino oli niin ankaraa että alueet autioituivat liki kokonaan siinä määrin että myöhemmin kuningas innosti verohelpotuksilla savolaisia muuttamaan sinne. Tästä syntyi se asutus jota kutsutaan Finnskogiksi ja jolla puhutaan hieman suomea vieläkin. Nykyisen kruununprinsessan mies on tätä porukkaa.

Anonyymi kirjoitti...

...siis parisuhdeterapeutti eikä psykiatri. Korjaus.

Tapsa vaan

Joppos123 kirjoitti...

Tuossahan Seppo tiivisti aika hyvin mistä on kysymys. Eipä juuri lisättävää.
Onneksi meillä pimeällä puolella on tyyppejä jotka osaavat kirjoittaa ajatuksensa ymmärrettävään muotoon vaikka nyt joitain aika tieteellisiä termejä joukossa olikin. Ei haittaa.
Itse en osaa.
Meikältä tulee pääsääntöisesti aika tönkköä tekstiä. Olen enemmän turvansoittaja kuin kirjoittaja.

Entinen esimies soitti Rooman punaliemihelvetistä. Niillä oli kuulemma ollut jotkut EU:n operaation 10v pippalot.
Halusi kuulla järjenääntä.
Totesin samantien notta onpas järjenäänet aika vähissä jos tohtorismies soittaa eläkkeellä olevalle vanhalle nurmiporalle.
Seurasi ainakin 5 minuutin naurukohtaus.
Ei se mulle siksi soittanut, että tässä nyt olisi mikään nero vaan siksi, että kenties olen hyvä kuuntelija ja ihminen ihmisille. Myös entisille esimiehille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Tapsalle vaan, Thorvald Eskilinpojalle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Qrouius Kad: En oikein usko tuohon. Feministien miesviha on niin suurta jo muutenkin. Eivät ne kaipaa suomalaisia miehiä. En tiedä, mitä ne kaipaavat. Kas kun heteroita heistäkin on suurin osa. Mitä tulee noihin seksivehkeisiin niin sehän on totta. Hieromasauvan hankkinut nainen on ihanasti sinut seksuaalisuutensa kanssa. Lapaseen läiskivä jätkä on säälittävä runkkari.

Tapsa vaan: Onhan se rasismikortti sinänsä jo kulunut ja tämä Meriläisen avautuminen kertoo että Pravda kaivelee jo laarin pohjia.

Thorvald: Tätä emme itse asiassa varmaksi tiedä. Suomen historiassa on se ongelma että sitä on tapahtunut hyvin paljon ennen kirjoitustaitoa. Mikä on sinänsä harmi.

Joppos123: Minäkään en käytä tieteellisiä termejä mutta annan mielelläni äänen voiman pimeälle puolelle.

Joppos123 kirjoitti...

Ot: muutama havainto puten vierailusta Hersoniin.

Kopteri jolla the tsaari putte muka laskeutui Hersoniin on ikivanha MI16 tai modifioitu MI24 siiviversio.
Jokatapauksessa vanhalla tiedustelukäivärällä pisti muutama juttu silmään.
Jos lasketaan pois se tosiasia, että puttehan ei koskaan uskaltaisi tuonne mennä saati lentää paikalle ( omat saattaisivat ampua) niin:
1 Kyseisen kopterityypin jälkijäähdytys kestää noin 5 minuuttia. Eli jos tilanne olisi kuten tv-kuvissa niin putte istuisi sen ajan kopterissa odottaen, että lavat pysähtyisi. Lavat olivat seis töllökuvissa.
2 Jäähdytyksen jälkeen noissa lämpötilaneroissa turbiineista nousisi myös töllökuvissa lämpöväreilyä. Nyt ei noussut.
Se kopteri ei lentänyt missään vaiheessa metrikään ja moottorit eivät ole ollut käynnissä missään vaiheessa.

Johtopäätökset:
Putte ei koskaan lentänyt kyseisellä kopterilla tai edes käynyt missään. Haluttiin vaan antaa vastine Selenyin tavalle käydä tapaamassa taistelijoita.
Aika säälittävä tapa sumuttaa omaa kansaa mutta siellähän valhe on totuus.
Sori ot:sta.

QroquiusKad kirjoitti...

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori.
Että ämmät eivät kaipaa suomalaista miestä muuhun kuin maksumieheksi, mutta eivät myöskään halua suoda suomalaisella miehellä olevan muunmaalaistakaan naista.

Heidän mielestään suomimiehen on oltava ilman, kun taas heillä on oltava oikeus pillutella mielenosoituksellisesti ihanien suklaasimmujen kanssa ja lähettää lasku siitäkin suomimiehelle.
Ilmaisin itseäni edelliskommentissa hieman laittamattomasti kirjoittamalla kapiteeleilla lauseen, joka veti väärän huomion itseensä, sivuun asiasta.

Ja se asia, arvon naiset ja herrasmiehet, on Väestönvaihto.
Eikä sitä missään nimessä saa tehdä niin, että suomimies saisi pariutua filipinan tai ukrainattaren kanssa.
Vain afro-, arabi- ja afganistijätkä suomiämmän kanssa kelpaa.

Joppos123 kirjoitti...

Veli QK veti mutkat suoriksi mutta on aikalailla asian ytimessä.
Suomipojan saa pidettyä nuhteessa säännöstelemällä pimpsansaantia.
Vihreissähän tämä aisuruus on saanut jo mittavat tulokset. Joko olet samaa mieltä tai polvet kiinni. Siksi siellä onkin nykyään lähinnä homoja.
Nyt kun onkin tilanne missä tämä " kauhuntasapaino" alkaa järkkymään niin Ukrainalaiset naiset ovat pimpsamafialle uhka.
Annas olla jos siihen lisättäisiin vaikkapa 50 000 filippiiniläistä sairaanhoitajaa.
Femakoilta repeäisi suoni päästä.
Ei, näin ei saa olla vaan tänne tarvitaan se miljoona ihqua kamelipaimenta tekemään ilmavaa riisiä ja tarjoamaan kivoja pelihetkiä.
Niistä pelihetkistä saakin sitten lukea päivittäin.
Ei pidä silti antautua synkkyyteen. Ne kamelikuskit ovat uusia Fazereita ja muita. Kestää hetki kuoriutua kultamunasta hanheksi.

Anonyymi kirjoitti...

En muista että kukaan missään milloinkaan olisi vastustanut "työperäistä" maahanmuuttoa. Paino pitää vain olla sanalla "työ". Maahanmuutosta puhellaan niin kuin kaikki maahanmuutto olisi "työperäistä" ja sitähän se ei ole ollut. Työperäisellä mahanmuuttajalla pitää olla työpaikka jo tullessaan ja palkka jolla hän elättää itsensä ja perheensä jos sellainen on. Suurin osa näistä "työperäisistä" maahanmuutajista vaan tarvitsee (valtion)tukea tullakseen toimeen, valitettavasti. Työperäisen maahanmuuton idea Eta-maiden ulkopuolelta kun on pieni palkka. Muuta ei ajatella.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen Akatemian liikkuvuusrahoituksen jaosto (!) on myöntänyt 640.000 euroa kymmenen tutkijan kutsumiseksi Ukrainasta Suomeen. Hakijoita oli 32. Rahoituksen edellytyksenä on, että kutsutulla on tohtorin tutkinto ja hänen tutkimustyönsä on estynyt Venäjän sodan vuoksi. Viime vuonna rahaa oli jaossa 500.000 euroa. Rahoitus on tarkoitettu kutsuttavan tutkijan matka- ja elinkustannuksiin, eikä rahoitus kata tutkimustyön kustannuksia.

Selvisihän tuokin, millä konstilla niitä korkeasti koulutettuja saadaan ulkomailta ja EU:n ulkopuolelta. Rahaa on ja sillä on ihmeellinen voima. Rannalle jätetään suomalaiset tohtorit, joita jonkun tilaston mukaan on työttöminä n. 5000.

Aina kun Rosa Meriläinen avaa suunsa, sieltä tulee jotakin älytöntä, yleensä feminismiin, kulttuuriin ja seksiin liittyvää tai kaikkia yhdessä. Ehkä siinä on vihreän liikkeen ydin ja v-ttu kai edelleenkin haisee hyvältä.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Qroquius Kadille, Anolle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Tuo ot oli mielenkiintoinen. Minulta maallikkona olisi jäänyt täysin huomaamatta.

Qroquius Kad & Joppos123: Onneksi tuo ei koske kaikkia suomalaisia naisia.

Ano: Täysin totta.

Rouva Ano: Jotenkin se ulkomaalaisuus nähdään etuna pelkän ulkomaalaisuuden takia. Ja kyseinen Meriläinen on jokseenkin vastenmielinen ihminen. Aikamme tuote, voisi sanoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän se ns miesviha on jalostettu ansiokkaasti skandinaisten mieliin. Erityisesti suomessa. En muista, kuka edustaja otti puheeksi sellaisenkin asian, kuin miesten tukiverkostot. Kyseessä oli rahanjako, eli erilaisille naisjärjestöille lapioidaan rahaa miljoonittain, mistä voivat hakea voimaantumiseen apua jne. Miesjärjestöt, oliko 25 - 50 000 euroa. Kautta valtakunnan. Ja se kuuluisa tasa-arvo elin, missä on tasan yksi mies. Kyllä miehet ovat ns vittuuntuneita nykymenoon.

Anonyymi kirjoitti...

Rahan jakelemisessa noille "huippututkijoille" on se paha ongelma että yleensä kun on rahat saatu, niin sitten juostaan pakoon niiden kanssa. Vähän niinkuin siinä vanhassa tarinassa, jossa Britit yrittivät ratkaista Intian myrkkykäärme ongelmaa tapporahalla ja paikalliset alkoivat kasvattaa käärmeitä saadakseen niistä rahaa.
Kun ainoa periaate on raha, niin silloin on yhtä vähän kunniaa jäljellä kuin huoralla.
Oliskohan syitä että miksi Suomi ei houkuttele "huippuosaajia" esimerkiksi syrjäinen sijainti, ankea sää suurimman osan vuodesta, korkea verotus, paljon byrokratiaa, outo kieli, vähän väestöä ja suuret etäisyydet (suurimmat kaupungitkin ovat Eurooppa tasolla pieniä kyliä) ja ehkä meidän maamme yliopistot vain eivät ole niin houkuttelevia. Niiden taso ei liene kovin korkea, toisin kuin vaikkapa amerikkalaisten. Paraskin pääsee korkeintaan 200 parhaan listalle. Ainut porukka, jota saadaan houkutelluksi ovat ne, jotka haluavat koulutuksen ilmaiseksi ja kun he sen saavat, he lähtevät salamaakin nopeammin pois. Samoin korkea sosiaaliturva voi houkutella tietynlaista porukkaa, mutta ainut huippuosaaminen, jota heillä on sattuu olemaan satujen kertominen ahdingosta ja vainoamisesta matkalla tänne.
Rasismi "huippuosaajia" karjoittavana tekijänä ei ole olemassa muualla kuin eräiden vitunvirkkaajien vaatimattomissa aivoissa.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Niin arvon blogisti, mitä me emme tiedä? nuo jutut eivät ole ajalta ennen kirjoitustaidon keksimistä vaan ihan keskiajalta ja Ruotsissa kirjoissa ja kansissa.

QroquiusKad kirjoitti...

Oletkohan sinä veli Thorvald sekoittanut suomalaiset suomensukuisiin eli tässä tapauksessa saamelaisiin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Thorvald Eskilinpojalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Totta joo. Kai tämäkin feminismin ja ”tasa-arvon” sairas muoto on valunut meille Yhdysvalloista.

Ano2: Täysin totta. Ei juuri lisättävää.

Thorvald & Qroquius Kad: En lähde asiasta väittelemään. Suomalaisia on varmaankin asunut joskus laajemmalla alueella. Samoin kuin saamelaisia. Mutta aika kauas tämä meni Rosa Meriläisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Lisätään tähän nyt vielä sekin kyseisen v**un virkkaajan osalta, että oli kauhean huolissaan naisten pitkistä jonoista vessoihin. Sehän on miesten syytä. Kuten aikaisemmin totesin, niin puhemies Eerola asiallisesti otti esiin poikien ja miesten epätasa arvon. Mikä on täyttä totta. Esim tämä inkluusio ja feministinen intersektionaalinen jako. Se näkyy peruskouluissa. Myös Riikka Purra 3 poikalapsen äitinä otti tämän esiin. Miten pojat ovat ns hukassa. Miesten malli on tabu. Samaan aikaa lyödään tiskiin jotain drag pedofiili festareita. Missä pikkupojat vetävät striptease juttua karvaisille pervesseille. Ja kun taustoja hieman selvitettiin, ylläripylläri. Keitäs siellä olikaan tätä ajamassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ja kun oikein vauhtiin päästiin, tämän pedofiilifestarin suhteen, samaan aikaan monia naisia on joukkoraiskattu, raiskattu takseissa jne, murhattu, miehiä tapettu, ryöstetty, lapsia hakattu/nöyryytetty, jne jne, suomalaisia veronmaksajia kusetetaan siten, että tänne tullaan perseilemään ja sitten käydään lomilla, sieltä mistä on lähdetty. Ja se pieni % , joka käy seksilomilla ( naiset ) , tuovat ne tänne ja käyttävät hyväkseen perheenyhdistämis lakia. Jlauta että suututtaa. Näin lievästi sanoen. Pelkästään oikeudenkäyntien kulut tulkkeineen näiden " rikastajien " osalta ovat massiiviset. Puhumattakaan muista kuluista. Täytyy sanoa, että jos urpo jatkaa 2015 linjallaan, sekä ottaa virheet jne jallitukseen

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitan tällä kommentilla sitä, että kun tulee avioero tms, asetelma on heti sellainen, että sinä mies olet syyllinen. Sinulla on oikeus maksaa, mihinkään muuhun ei sitten olekkaan. Joudut miehenä heti puolustus asemiin. Tai isänä. Oli äitinsä mikä tahansa. Ja isä hyvä tyyppi jne.

Anonyymi kirjoitti...

Timo Sipola yle kirjoitti 2 vuotta sitten artikkelin, joka koskee miesten ahdinkoa. Esim elareiden suhteen. Laitan tämän siksi, että vituttaa se, kuinka nämä paperittomat perseilijät saavat kaiken. Rahaa riittää.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Eli tieto tulee teillekin yllätyksenä? ei, en sekoita heitä saamelaisiin, vaan siellä asui nimenomaan suomenkielisiä, samaa porukkaa kuin tälläkin puolen Pohjanlahden.

Anonyymi kirjoitti...

Ketään ei kiinnosta nuorten miesten itsemurhat. Lässytystä riittää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Thorvald Eskilinpojalle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1 (oletan että nuo neljä ensimmäistä kommenttia tulivat kaikki sinulta): Olet aivan oikeassa.

Thorvald: Jotain tietoa oli mutta sinulla oli epäilemättä enemmän.

Ano2: Valitettavasti näin.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei minulla tosiaan ole tietoa suurinta osaa Skandinaviasta asuttaneista muinaissuomalaisista.
Siksi olisikin mukavaa saada lähteitä moisiin tietoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Rajoittamattomalla "työperäisellä maahanmuutolla" on kolme etua kun ylhäältä katsoo. Täyttää kortistot työnhakijoilla. Se estää palkkojen korotusvaatimuksia. Työllistää maahanmuuttoteollisuudessa ihmisiä. Se vähentää "työttömyyttä". Työttömyys lainausmerkeissä koska, tässä tulee kolmas etu. Lisää valtion kulutusta joka on "sijoittajien" etu. Niiden jotka valtiolle rahaa lainaavat.

Anonyymi kirjoitti...

QK, lähde on kirjasto. On ilmainen ja siellä saa opastustakin pyydettäessä.

KKi kirjoitti...

Joo'o rasismiapa hyvinniin rasismia. Sepä se olisikin uutisoimisen arvoista jos osasto suvakki joskus tutkisi mistä se rasismi saikaan alkunsa. Muistan ajan ennen -90 lukua. Ei silloin ollut rasismia.

Rasismia alkoi aiheestakin esiintyä suuremmmin somalien somaloisimaan saapumisen jälkeen. Jos somalit olisivat osoittautuneet asiallisiksi ja työteliäiksi, maassa tuskin olisi rasismia, eikä somali olisi kirosana. Tuskinpa neekeröintikään tarkoittaisi suunnilleen samaa kuin ryssiminen.

Kyllä somalit ovat omalla käytöksellään aiheuttaneet rasismin ilmiönä meillä. Toki nansosuvakit hyysäämisellään kovasti edistäneet asiaa.

QroquiusKad kirjoitti...

En kysynyt Änönyymiltä joka ei tiedä asiasta mitään.
Kysyin Thorvaldilta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Ano1:lle, Ano2:lle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad & Ano2: Olen samaa mieltä Qroquius Kadin kanssa ja Ano2:n kommentti oli muutenkin vain mukanäppärä heitto.

Ano1: Täysin totta.

KKi: Muistan tuon ajan samalla lailla kuin sinä. Ja olen muutenkin samaa mieltä kanssasi.

QroquiusKad kirjoitti...

Jussi Halla-aho scriptasi aiheesta käyttäen vertailukohtana bhutanilaisia:

http://www.halla-aho.com/scripta/mista_somalivitsit_tulevat.html

Taidatkos sen selkeämmin sanoa.
Siinä oli tiivistettynä kaikki, miksi suomalaiset vihaavat somaleja mutta eivät bhutanilaisia ja miksi multikultit vihaavat Jussia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Jep. Tuo ei ole vanhentunut yhtään.