perjantai 28. huhtikuuta 2023

PEPPUKIPUA JA GENITAALIHIEKKAA VASEMMALTA

Niin. Minullahan ei ole vielä hajuakaan siitä, minkälainen hallitusohjelma tulevalla todnäk oikeistohallituksella on. Mutta vasemmalta on alkanut jo melkoinen rääkyminen. Paavo Arhinmäki ihan komeasti kehottaa kansaa kaduille vastarintaan oikeistohallitusta vastaan. Ja vasemmistonuorten puheenjohtaja Pinja Vuorinen komppaa ja vaatii vielä enemmän:

Vaan mitäpä tämä historiallisen voimakas vastarinta sitten historian valossa olisi? Uusi kapina? Jos asiaa ajattelee teoreettisesti niin millä hauiksella? Kas kun vasurit ovat onnistuneesti karkoittaneet puolueesta miespuoliset duunarit jo aikaa sitten. Pannaanko se kapina pystyyn noilla akateemisilla naisilla ja yliopisto-opiskelijoilla sekä epämääräisellä joukolla Antifan leikkipartisaaneja?

Joka tapauksessa näkee selvästi että vasurit ovat raivoissaan. Kas kun ne ovat saaneet viimeiset neljä vuotta huseerata aivan niin kuin lystäävät ja totta kai se jurppii kun maistuva tikkari otetaan pois suusta juuri kun se maistui kaikkein makeimmalta. Kansan perkele meni ja äänesti väärin. Demokratia sopii vasemmistolaiselle juuri niin pitkään kun hän itse on vahvoilla.

Mutta yleensä ja erikseen voi todeta, että jos vasureita vituttaa, niin se on aina hyväksi tälle maalle.


37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Antifan urpot on niinkuin matujengit. Kimppuun isketään raukkamaisesti ja vain selvällä ylivoimalla. Tämähän on kuitenkin sitä parempaa väkivaltaa, joten hys hys. Mutta jos odinin sotilaat työntävät jonkun vasurin kadulle, niin mellakkapoliisi ja armeija hälytetään paikalle ja maahan julistetaan hätätila.

Antifa olisi pitänyt lakkauttaa samalla tavalla kuin PVL, kun kerran sekin mentiin lakkauttamaan. Tosin antifasta on siis vain raukkamaisiin väkivallantekoihin ja paikkojen tuhoamiseen. Mihinkään isompiin operaatioihin paukut ei riitä, mutta hyvä on kuitenkin pitää poliisivoimat jo etukäteen valppaina turhakkeiden touhuja hillitsemään.

Eipä ole vielä kuulunut tuomiota Arhinmäelle laatumediasta...

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Kerkesi mokoma mennä edelliseen bloggaukseen kommentti, joka olisi kuulunut tähän.
Siellä se kuiten on jahka tulee esiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Olet oikeassa. Elämysmatkailijoita ja leikkipartisaaneja. Jotka sattumoisin ovat olleet punavihreän hallinnon lemmikkejä. Mutta sillä porukalla jäi se vallankumous tekemättä. Ja mitä ne sillä vallankumouksella tekisivätkään? Menisivät sen jälkeen töihin?

Qroquius Kad: Se edellisen postauksen kommenttisi oli sen verran osuva että kopioin sen tähän:

***

Qroquius Kad kirjoitti...
Vallankumousta kaduille se Harhakäki taas haluaa.
Eikö enää muista, miten kävi viime kerralla?
Ei kai, täytynee muistuttaa;
tuosta se lähtee kohdasta 06:30 eteenpäin:

https://www.youtube.com/watch?v=PENkTqLxPBM&t=380s

Sinne meni että vilahti.
Aikaisemmista vallankumouksen apostoleista kuten Akuliina (sittemmin Tarzan tai joku sellainen) Saarikoski ja Tiina Rosenberg ovat kadonneet jonnekin.
Kaariposkihan julisti vuonna 2008 ampuvansa ja tuhoavansa kunnes kaikki on hänen ja Kuolema Heterokulttuurille!
Ruusuperä puolestaan huikkasi, että nähdään vallankumouksen aamuna!

No nyt olisi sitten kummallakin tilaisuus, mutta ei se taida enää niin kiinnostaa.
Harhakäkeä voisi muistuttaa myös siitä, että hän edustaa hyvin pientä vähemmistöä.
Suomen suurin hauis ja kovin nyrkki on vastapuolella, ja jos se suuttuu voi tapahtua tällaista:

https://www.google.com/search?q=start+up+your+rotors&oq=st&aqs=chrome.0.35i39j69i57j69i59l2j0i433i512l2j46i175i199i433i512j46i199i433i465i512j0i433i512l2.2385j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:841761c6,vid:y42zRerkwP0

Harhakäki kun intoutui pöpöttämään vuodesta 1918.
Jos otettaisiin uudestaan, se olisi tuon videolla nähdyn tapaista.
Onneksi ei tarvitse ottaa uusiksi.

28. HUHTIKUUTA 2023 KLO 16.25

***

Nuo vallankumouksen apostolit ovat aikansa tuotteita ja syöttiläitä. Niiltä jää vallankumoukset tekemättä. Edes yrittämättä. Kunhan puhua mälkyttävät.

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin tästä vasemmiston peppukipuilusta ja rääkymisestä on tuo mielestäni Suomen surkein, jostain palkittu sarjakuvapiirt...töhertäjä joku v.ranta nysvännyt poikkeukselliseti varsin oivan kuvaksen:
https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/1468a687-a628-48f2-b519-cb5eb0bec797

(P.S. en seuraa rantaa)

heppa

Ekku kirjoitti...

Sitä kun aina ollaan niin huolissaan, että nyt maailmalla kirjoitellaan lehdissä, että "laitaoikeisto" pääsee hallitukseen, niin miltäs nämä vasurien ulostulot sitten näyttää?
Vasemmisto ei tunnusta rehellisten, demokraattisten vaalien tulosta?
Ihan kuin oltaisiin jossain Afrikassa tai lähi-idässä, missä vaalit käy vaan voittajalle.

Anonyymi kirjoitti...

(P.S. en seuraa rantaa)

heppa

No, en minäkään varsinaisesti hänen töherryksiään seuraa, joskus tulee vilkaistua, varinkin jos kuvan otsikko on tämänkertaisen kaltainen. Ja juu, tällä kertaa kuvaa hyvin heidän tuntojaan:) Ja arhinmäen kommentti kertoo loput. Eli kuten somaLi sanoi, vituttaa kuin pientä eläintä. Alkuperäisin muistaakseni kuuluu että vituttaa kuin pientä oravaa. Vaan milloinkas vassareiden tietämys kansan suussa kulkevista sanonnoista osuisi kohdalleen? Ei milloinkaan, luulisin.
Ja Yrjö, se joukkorääkyminen tosiaan alkoi ennen aikojaan, varmuudeksi heti ettei vaan unohtuisi. Se joukkorääkyminen.
Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista:)
Huru-ukko

Joppos123 kirjoitti...

Suuri kommunistinen partisaanipomo arhinperse julisti vallankumousta unohtaen, että niitä punalippua kantavia marssijoita tulevana vappuna lienee parikymmentä ja nekin jo hautausiässä.
Sissiryhmät kuten varisket, silakat ja taisteluosasto antifantit+eloapinat eivät saa kovin kummoista vallankumousta aikaisesi. Muutamia ikkunoita särjetään ja autoja potkitaan paskaksi, ei muuta.
En muista, että viime vaalien jälkeen oikeisto olisi uhonnut mellakoilla ja väkivallalla mutta vasureille demokratia on painajainen jos kansa äänestää väärin.
Kansalle ei vaan enää maistu vihertävällä limalla kuorrutettu kommunismi ja sekös persuusta kirveltää.
Loisia pelottaa,että ilmainen raha loppuu tai mikä kauheinta, he saattavat joutua töihin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys hepalle, Ekulle, Huru-ukolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

heppa & Huru-ukko: Joo, täytyy sanoa että kyseisen piirtelijän tuotos sattui tällä kertaa kohdalleen. Ja kieltämättä tunnustan että vaikken yleensä vahingonilosta nauti, niin nyt teen poikkeuksen.

Ekku: Täysin totta. Vasurit – ja vihervasurit – mieltävät että ne ovat määritelleet absoluuttisen totuuden ja vain se on hyväksyttävää. Vaikka se absoluuttinen totuus on viemässä Suomen pankrottiin.

Joppos123: Kommenttisi osui täysin oikeaan.

-TR- kirjoitti...

Yksi loppumaton huumorinlähde on vihervasemmiston huumorintajuttomuus ja ainainen vihaisena oleminen. Voisi kuvitella että tuollainen elämä on raskasta mutta kummasti se vetää porukkaa puoleensa varsinkin akateemisista piireistä.

KKi kirjoitti...

No se sanonta kuuluu; "Vituttaa kuin pientä oravaa, kun käpy on jäässä". Jonnet ei vaan muista, eikä pikku Liit.

Ja onhan punavihervasemmistolla käytössään hurjia aseita. Joukkorääkyminen on tänä päivänä voimakas ase. Puhumattakaan rasismikortista, jonka edessä virkavalta vaikenee.

Onhan joukossa myös siviilipalveluksen aikaisia tyynysodan veteraaneja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

TR: Tuo on täysin totta. Ja nimenomaan akateemisista piireistä.

KKi: Tulee muistaa että joukkorääkyminen ei ole vieläkään ns. aseistariisuttu sillä valtamedia harjoittaa sitä edelleenkin ja se on likimain täysin vihervasemmistolainen. Tuo veteraaniheitto oli aika hyvä.

Isä Nicolae kirjoitti...

Heppan Ykä & muut me pimeäpuoli-oletetut!

En vielä hihkuisi riemusta, siis mahdollisesta oikeistohallituksen muodostumisesta. Kiinnitän huomion sanaan 'oikeisto', jolla kai tarkoitetaan Kokoomusta ja PerusS vetureina?

Ensiksikään ei Kokoomusta voi kutsua edes pahalla tahdolla (mitä rikkaiden eiralaisvanhempien kakaroiden leikkivasemmisto ei älyä) "oikeistoksi":
* mitä oikeistoa on puhua 'isänmaasta' aina vain silloin kun se myydään maailmalle? Tai vielä kun kauppa-aktin jälkeen häntä kielen päällä paetaan Eurostoisten Tasavaltojen liiton helmoihin?
* millainen väitetty oikeisto pitää loukkaamattomana arvona etäisten hiekkalaaksojen kansalaisten tuomista kotomaahan?
* mikä on se nk. oikeisto, joka sen sijaan, että rajoittaisi 70-lukuun jämähtäneiden ammattijärjestöjen ja joustamattomien työehtosopimusten valtaa, mieluummin heikentää kaikkien asemaa entisestään maahantuodulla polkutyövoimalla? Missä Kokoomuksen taisto sellaisten palkkaolojen puolesta, jossa absoluuttinen kriteeri on osoitettu pätevyys?

Toiseksi, Perussuomalaisilla on tasan kaksi tietä, eikä kumpikaan mahdollista varsinaista oikeistohallitusta:
* pysyäkseen itsenään ja säilyttääkseen kannatuksensa PS on käytännössä kieltäydyttävä kabinetista. Muussa tapauksessahan kööri tekee täsmälleen sen, mistä arvostelee aina muita, s.o. lässytys-konsensus-politiikasta - ja kas, siinä puolue syö käyttövoimansa katalysaattoreineen
* taisi olla Mykkänen, joka juuri kehui Purran suitsineen puoluetta; ennen raikuvia aplodeja on paikallaan huomata, ettei tämä ollut niinkään kehu - kuin jatkoon pääsemiselle projisoitu vaade


Mielenkiinnolla odotamme

Joppos123 kirjoitti...

Somaliin on helppo saada slaageja. Eihän sillä mimmillä ole rahallisesti mitään hätää. Rikkaat vanhemmat ja ei se nauta ihan persaukinen ole itsekkään, ei tiennyt koululaiskyselyissä edes omaa palkkaansa koska ei sillä ole mitään väliä.
RO eli rahaa on ja sillä ajurillarihan huudetaan niiden "kaikkein köyhimpien" perään.
Äänestäjät eivät tuohon paskaan enää uskoneet.
Somalii voi jatkossakin konttailleilla pitkin Sörkkää mutta äänestäjät ovat kadonneet muualle.
Ei duunareita nappaa vasureiden ryssänmyötäisyys. Vasurithan edelleen lipoo massamurhaaja putleria.

Hutimaisahan jänkkäsi alusta loppuun jotain "luontokatoa".
Ei se öljyprinsessa ole koskaan missään luonnossa käynyt.
Vihreiden ultimate luontokokemus on edelleen se kun ne istuvat elokuisena iltana espanpuistossa naukkailemassa halpaa valkkaria ja kirvat paskovat niskaan.
Joku valveutunut saattaa huutaa väliin notta "oliko toi käki"
Vanha vihertävä sanoo notta " ei vaan matu".

ajuha kirjoitti...

Arhinmäki "syttyy" helposti,, Poliisin alustavien tietojen mukaan Kruunuvuorenrannassa ajettiin autoilla epäasiallisesti ja ulkopuolinen henkilö (IL:n tietojen mukaan Arhinmäki) puuttui tähän ajamiseen.

– Ilmeisesti kuskien ja tämän huomauttajan välille tuli jonkinlaista erimielisyyttä. Tilanne johti tähän vahingontekoepäilyyn. Asiaa selvitetään, poliisista kerrotaan.

Nuorukainen: Haastoi tappeluun
Välikohtaus tapahtui puolenyön jälkeen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Nuorukainen kertoo IL:lle oman versionsa tapahtumista. Poliisi ei ole toistaiseksi vahvistanut yksityiskohtia.

– Olimme pysäköineet automme tiensivuun, kun metsästä ilmestyi miesjoukko kassien kanssa. Yksi miehistä tuli huomauttamaan asiasta minulle. Pitäisi kuulemma painua v*****n, 19-vuotias nuorukainen kertoo Iltalehdelle.

Autonsa ulkopuolella seissyt nuorukainen tiedusteli mieheltä, minkä takia heidän pitäisi poistua paikalta.

– Hän ei tykännyt siitä, vaan nappasi minua rinnuksista kiinni. Sanoin hänelle, että ”älä koske” ja sain hänet irti itsestäni. Hän rupesi siinä sitten käärimään hihojaan ja kysyi, että ”kuka lähtee tappelemaan”. En kannata minkäänlaista väkivaltaa, mutta Pasilan pullukan ei kannattaisi uhota, siis apulaispalkansaajan,,siis pormestari Arhinmäen

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Isä Nicolaelle, Joppos123:lle ja ajuhalle & kiitos kommenteistanne.

Isä Nicolae: Olet täysin oikeassa ja tämä postaushan ei koskenut mahdollista tulevaa hallitusta vaan vasemmiston peppukipua.

Joppos123: Nykyiset sosialistithan tuppaavat olemaan niitä samppanjasosialisteja joilla ei varsinaisesta työnteosta ole mitään käsitystä. Samoin nykyisillä vihreillä ei ole varsinaisesta luonnosta mitään käsitystä.

ajuha: Tuosta ei minulla ole tietoa. Olisko jotain linkkiä laittaa?

QroquiusKad kirjoitti...

Tuo autonpoitkimisjuttu on kahden vuoden takaa:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0c7078e2-ddaf-49f8-9a10-46848ad4ce31

Harhakäki oli ollut kavereidensa kanssa pussikaljoittelemassa ja sitten piti olla Suurta Vallankumoussankaria.
Oli varmaan tullut nuorekas olo pussikaljoittelusta.
Liekö ollutkin fiilistelyn tavoitteena?

vieras kirjoitti...

Pinja Vuorinen on julkisesti sanonut olevansa kommunisti.

Mitä Aarne Saarinen olisi aikoinaan todennut hänenlaisistaan? Ehkä Taisto Sinisalo tai Hertta Kuusinen olisi tykännyt?

Arhinmäki on ilmeisesti porvarisaustainen kun on kotoisin virkamiesperheestä.
https://hommaforum.org/index.php/topic,133924.msg3484378.html#msg3484378


Mitä jos neljä vuotta sitten silloinen Helsingin kaupunginjohtaja Jan Vapaavuori olisi vaatinut mielenosoitusta joka olisi vaatinut Antti Rinteen hallituksen eroa? Tai olisi ennen sen nimittämistä vaatinut sen nimittämisen estämistä? Tai varsinkin jos Jussi Halla-aho olisi vaatinut samaa?

Kieltämättä ylläys että Petteri Orpo päätti valita persut eikä demareita. Mikä mahtaa olla taustalla. Onko se mitä ennenkin epäilin, eli Sanna Marin inhoaa syvästi kokoomusta? Luultavasti Sanna inhoaa Petteriä henkilökohtaisella tasolla. Eipä siinä, en jusko että Petteri on mitenkään positiivinen Sannaa kohtaan.

Oliko Petteri sitten ajatellut näin että "Ei saatana tuon ämmän kanssa voi toimia yhdessä. Persujen kanssa voidaan edes tasapainottaa budjettia."

Jos porvarihallitus syntyy, tällöin voi sanoa että Sanna on äiti joka synnytti sen. Mitä mahtaa muut sossut ajatella Sannasta tämän jälkeen? Ehkä hänestä hankkiudutaan eroon vähin äänin että hänet voidaan unohtaa?

Yrjö voisi kysellä asiasta Anterolta ja äänimiehiltä. Heillä on varmaan tietolehteitä poliittisissa ympyröissä.

Olisi tietysti paras jos KOK+PS+KD saisivat kolmestaan enemmistön mutta nyt ei sinne asti päästy. Pitää nyt vaan toivoa että RKP:lle ei anneta oikeusministeriä, opetusministeriä eikä sisäministeriä. Ottakoon vaikka ulkoministerin ja puolustusministerin jos tarjotaa kaksi salkkua. Ulkoministeri joka on näkyvä mutta se on suuren osan ajasta reissun päällä joten ei tarvi katsella kotimaassa. Maa- ja metsätalousministeri on salkku jonka voisin antaa RKP:lle. Kai ruostalaisilla on merkittävä maataloussiipi? Puolustusministeri on toisinaan ollut RKP:lla ja ne ovat kai ottaneet tosissaan puolustusvoimien rahantarpeen ja kalustohankinnat?

Onnistuisiko jollain lehmänkaupalla saamaan RKP suostumaan persujen maahanmuuttopolitiikkan sekä pakkoruotsin poistoon? Luvataan vaikka jatkaa säätiöiden verovapautta ja se Vaasan sairaalan ruotsinkielinen päivystys? Mitä muuta? Poistetaan pakollinen Suomi? Okei. Tästä parempi tarjous olisi vain tarjota suomenruotsalaisile oma valtio joka koostuisi kolmesta rannikkokaistaleesta Uudellamaalla, Varsinais-Suomesta ja ruotsalaisella Pohjanmaalla.

En odota liikoja persuilta. Mutta sen verran optimistinen olen etten usko persujen olevan nyt samanlaisia vätyksiä kuin 2015. Veikkaan että nykypersuilla on valmius kävellä ulos hallitusneuvotteluista jos hallitusneuvottelut menevät päin seiniä. Tai jos on hallitus saatu nimitetty, mutta tavoitteita ei saa läpi, veikkaan että nykypersut eivät jää istumaan hallitukseen kuin punkki iholle vaan ovat valmiita sanomaan että pitäkää tunkkinne saatana. Onnea yritykseen demareiden kanssa, teille tulee vielä ikävä meitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kiitos linkistä. Esimerkki nuoremmille…

vieras: Kaiken kaikkiaan ihan hyviä huomioita.

Kalle Pelttari kirjoitti...

Minua on aika paljon ihmetyttänyt se, mitä tällainen kulttuuriapulaispormestari tekee niin kuin päivätöikseen. Istuuko hän pallillaan jalat pöydällä 90% "työajasta"? Totta kai tämä sopii kommunisti Arhinmäelle paremmin kuin hyvin. Kovasti on hermostunut ja peloissaan äänestäjien valinnasta, että se onkin oikeisto, eikä vihervasemmisto, joka tätä maata saattaa nyt johtaa seuraavat 4 vuotta. Sen takia jopa kapinaan yllytys. Halla-aho oli ihan oikeassa, kun kehoiti poliisia varautumaan, jos se Arhinmäki vaikka saisikin ne 20 henkilöä liikkeelle ja "Capitolia" valtaamaan. SDP:n vaalivoitto oli tavallaan harhaa, koska 14% äänestäneistä äänesti taktisesti ja ne äänet oli vasemmistoliitolta ja vihreiltä suurimmaksi osaksi. Sekös se loppujen lopuksi Li Anderssonia vitutti kuin pientä eläintä siis oravaa, kun käy oli jäässä. Saatto se vituttaa Ohisaloakin vielä enemmänkin, koska he kuvittelivat jossain vaiheessa olevansa oikein pääministeripuolue.

Joppos123 kirjoitti...

Mä voisin tässä kun on aikaa ryhtyä vaikkapa kultturiiporsasmestariksi.
Vittuilisin ympäriinsä, lihoisin siaksi ja nostaisin siitä palkkaa.
Sääli vaan kun ei ole kannatusta.
En kyllä lähtisi.
Nyt kun ei enää ole virkaa niin sitä ei voi menettää. Vapauttava olo.
Käppäukko alkaa suuntaamaan huomiota enemmän tuonne eräilyn suuntaan.
Junnu-upseerina eräily oli duunia mutta ne jäi urakehityksen myötä.
Nyt takaisin perusteisiin.

Joppos123 kirjoitti...

Veli Kallelle:
Vihervasurit rääkkyvät kuten pikkutytöt rääkkyvät. "Ne ei leiki meidän leikkejä".
Ja " nyt tulee heinäsirkat ja kadotus".
Mitä se kertoo vihervasemmistosta?
Ei ne ole demokratian kannattija vaan diktatuurin perään.
Toivottavasti, viimeistään nyt Suomen kansa älyää asian.
Tuo vasemmiston vihanlietsonta voi olla vaarallista.
Samaan aikaan ne samat lietsojat vittuilee Trumpille. Sekin on ääliö.
Eipä tuo jenkkien seuraava pressanvaali ihan helpolla mene.
Kaksi dinosaurusta vastakkain.
Toinen on kriminaali ja toinen dementikko.
Eikö nyt tuosta kansasta löytyisi ihan kelvollisiakin siihen virkaan?
Meillä menee vieläkin jänneksämmi.
Ei missään tapauksessa homopekkaa.
Se jätkä on valehdellut koko uransa.
Voisi olla ihan hyvä juttu kertoa koko kansalle mikä sen osuus oli esmes Darfurin rauhanneuvogteluissa ja miksi Pekka sai sieltä potkut.

Joppos123 kirjoitti...

Pressanvaalit lähestyy ja painajainen on, että despootti Haavistosta tulisi kolmannella yrittämällä ylipäällikkö.
Se jätkä on feikki.
Minua sieppaa sen laittomuudet mistä pääsi kuin koira veräjästä.
Se mulkku antoi virkamiehelle tehtävän mistä tuomio olisi kiinnijäänessä ollut 3 vuotta ehdotonta.
virkamies kieltäyi ja sai kenkää.
Kun kävi käry niin virkamies sai pitää paikkansa ja haavisto porskuttaa.
Haluanko minä vanhana sotilaana tuollaisen jätkän esimiehekseni? Pystynkö luottaamaan siihen?
Pystyykö meidän reserviläisarmeija luottamaan jätkään jonka koko cv on täyttä paskaa?
Esmes sitä Darfurin hommaa kandee tutkia.

KKi kirjoitti...

"Tuo veteraaniheitto oli aika hyvä."

No, valitettavasti ei ole omaa tuotantoa. Peräisin muistaakseni edesmenneestä ajankohtaisia asioita käsitelleestä julkaisusta Pahkasika.

Sinänsä tämä vasemmiston itkupotkuraivari on viihdyttävä. Tulee ihan mieleen D. Trumpin voiton ajat. Silloinhan suomalainen vasemmisto kirosi miksei wellvaltalaiset noudata heidän ohjeitaan. :D

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei Arhinmäen toiminnassa ole nyt eikä aikaisemminkaan ollut kehumista, niin ei sitä ole myöskään ollut Helsingin kaupungin apulaispormestari Nasima Razmyarin toiminnassa. Hän ei kasvatuksesta ja koulutuksesta vastaavana ymmärtänyt, mitä pahaa voisi olla siinä, että lapset laitetaan drag-queeneiksi puettuina ja meikattuina pyllistelemään aikuisille ihmisille. Se on hänen mielestään vähemmistöjen taidetta! Ehkä kulttuurinen ymmärtäminen meni tässä järjen edelle (kuten feministeille usein käy), koska Afganistanissahan on suosittua samantyylinen "taide",jossa hyvin nuoret pojat naisiksi pukeutuneina tanssivat aikuisille miehille. Ohjelmassa saattaa olla muutakin, sillä sukupuolien keskinäinen kanssakäyminen on ennen sukujen valitsemaa avioliittoa kiellettyä.

Olen kuullut tuon oravajutun näin: V-tuttaa kuin pientä oravaa, käpy on jäässä ja hampaat poikki. Sopii kyllä vihervasemmistolle hävittyjen vaalien jälkeen.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan, että stadissa rähinöimään vappuna tulevaa? hallitusta vastaan. Rapamahainen apulaispormestari ei rähinöitiin itse osallistu vaan kuikuilee työhuoneensa ikkunasta tapahtumia.

Tampereella voi myös tapahtua mutta Golgatan Olga on silloin vielä pääministerinä eikä voi agiteerata.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä aika tuottaa minulle kognitiivisia dissonansseja, ristiriitaisuksia. Nykyajan vasemmistolaisuus ja oikeistolaisuus merkitsee osaltaan erilaisia tavoitteita kuin ennen. Oma pappani oli vanhanajan vasemmistolainen SKDL:ssä. Hän kannatti nykypäivänä konservatiivisina pidettyjä arvoja ja samalla duunarien pyrkimyksiä elämisenarvoisiin oloihin. Hän eli varsin vaatimattomasti. Ei ehtinyt näkemään kerskakulutusta. Työelämässä hän oli 50 vuotta 14-vuotiaasta eläkkeelle asti, jota hän saikin nauttia vuoden verran ennen kuolemaansa. Sai hän toki elämänsä aikana neuvostopropagandaa kuten myös kaikkien puolueiden kannattajat. Sitä en tiedä, kuinka paljon hän uskoi siihen. Hän kuitenkin ojensi minua, kun luulin, että laillisesti valittu hallinto pitäisi kaataa. Tuon käsityksen olin saanut naapurilta. Miten on, saammeko nyt nauttia valhepropagandaa, jota myöhemmin päivitellään.
Nyt puolueita hallitsee enemmän tai vähemmän woke-aatteet joko kannattajina tai vastustajina. Nuorempi väki luulee, että vasemmistolaisuus on aina ollut kaikkea woke- ja muuta hullutusta. Tohtivat sitten pilkata vanhempaa vasemmistolaista sukupolvea. Vanhempi vasemmistolainen väki taas luulee, että vasemmisto ajaa edelleen vain nuoruudessaan kokemia tavoitteita ja ottavat samalla myrkyn vastaan.
Oikeisto on myös aina ajanut omia taloudellisia etujaan ja tarjonnut niitä koko kansan herkkuna ottamatta osaa kustannuksiin. Esim. Jyri Häkämies haluaa paikallista sopimista (usein työnantajan sanelemaa) ja ottaa maahan halpatyövoimaa. Ehkä kantaväestön tekemä halpa- ja ilmaistyö on jo uuvuttanut heidät. Eivätkö ulkomaiset sitten uuvu. Häkämies haluaa, että sosiaaliturva tulee avuksi korvaamaan huonot palkat. Siihen taas tarvitaan veronmaksajia, joihin kokoomuslaiset eivät noissa menoissa halua kuulua. Kokoomus on ollut nykyään mukana kaikessa wokessa. Kannattaakohan vanhempi väki heidän joukossaan noita aatteita.
Parempi olisi, jos puolueet ajaisivat rehellisesti oman sidosryhmänsä perinteisiä tavoitteita vanhan ajan poliittisen jaon perusteella. Nyt perussuomalaiset on ajettu eduskuntasalissa istumaan oikealle. Velvoittaako se kokoomuslaiseen politiikkaan samalla, kun moni duunari ja työtön on antanut heille äänensä. Luulenpa, että tämän vaalikauden jälkeen perussuomalaiset ovat jakautuneet aivan kuten suomalaiset ovat jakaantuneet yli satavuotisen perinteen aikaan oikeistoon ja vasemmistoon. Ketkä sitten ajavat meidän asioita. Toivottavasti ymmärtäväiset ja taidolliset.

Ha-nostri kirjoitti...

"Kieltämättä ylläys että Petteri Orpo päätti valita persut eikä demareita. Mikä mahtaa olla taustalla. Onko se mitä ennenkin epäilin, eli Sanna Marin inhoaa syvästi kokoomusta? Luultavasti Sanna inhoaa Petteriä henkilökohtaisella tasolla. Eipä siinä, en jusko että Petteri on mitenkään positiivinen Sannaa kohtaan."

Orpon vaimo ei ole enää matubisneksessä joten ei tarvitse bendata matupalvojille. Ounastelen, että Orpon vaimo ei pidä Marinista ja tämä ratkaisee. Orpo on niin veltto henkisesti, fyysisesti ja kognitiivisesti, että en usko hänen kykenevän minkäänlaiseen mielipiteen muodostukseen saati päätöksiin.

Strix Senex kirjoitti...

Demokratia on laitavasemmistolle vieras ja vastenmielinen käsite. Sitä sanaa kyllä viljellään retoriikassa ylenmääräisesti, mutta tosiasioista irrallaan olevien sanojen viljely on muutenkin laitavasemmiston peruspiirteitä alkaen termistä ”kansandemokratia” joka tarkoittaa järjestelmää, jossa sen enempää kansalla kuin demokratiallakaan ei ole mitään osaa eikä arpaa.

Vasemmistolaiseen vallankäytön ominaispiirteitä ovat häikäilemättömyys ja korruptio. Omien intressien mukaiset päätökset ja ratkaisut viedään läpi, mikäli se on suinkin mahdollista, täysin riippumatta siitä, mitkä ovat seuraukset ja onko niillä ratkaisuilla kansalaisten hyväksyntää. Julkisia varoja kähmitään surutta omiin tarkoituksiin erilaisten järjestöjen kautta, puhtaasti poliittisten suojatyöpaikkojen kautta ja mitä tapoja nyt milloinkin on käytettävissä.

Vasemmistolainen oppositiopolitiikka perustuu rähinään ja ruikutukseen, uhoamiseen ja uhriutumiseen. Se nähtiin selvästi Sipilän hallituksen aikana ja se tullaan näkemään myös nyt muodostettavan hallituksen aikana, olipa sen hallituksen kokoonpano ja politiikka mitä tahansa.
Se, että laitavasemmisto saa tuollaisen parinsadantuhannen äänestäjän kannatuksen, ei ole mikään ihme. Kyllä tämän kokoisessa maassa löytyy aina sen verran yleistyytymättömiä ihmisiä, jotka haluavat, että muut hoitavat heidän asiansa, sellaisia ihmisiä, joiden mielestä he eivät saa koskaan yhteiskunnalta riittävästi eikä niiltä, jotka joutuvat maksamaan heidän elatuksensa, koskaan oteta riittävästi.

Sen sijaan hämmästyttävää on, että vakavasti otettavat poliitikot ylimalkaan huomioivat tällaisen porukan mielipiteitä, sillä kysymyksessä on porukka, joka on aina vastaan eikä piittaa kenestäkään eikä mistään muusta. No, tällä hetkellä kyllä vaikuttaa siltä, että eivät ne vakavasti otettavat poliitikot huomioikaan, mutta aina on se sisäänpäin lämpiävä toimittajakaarti, joka auliisti tarjoaa heille maksutonta mainostilaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitatko Ha-nostri, että Petteri on tussun alla? Vai oliko se tossun?
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllähän Petturi Urpo nyt jotain osaa.
Tuossakin hän kuiskaa ehtoisan emäntänsä Niinun korvaan jotain, josta Niinu pääsee silminnähden orgasmin partaalle ellei ylikin:

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/710a91e0-3230-4798-86ae-f23bb6e25b72#gallery

Mitä lie kuiskaa, jos Niinu ei enää olekaan tehtailemassa turhatarhapaikkahakemuksia hylsyjen ja hylsyjen hylsyjen päälle?
Jotain tosi kivaahan tuo selvästi kuitenkin lupaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kalle Pelttarille, Joppos123:lle, KKi:lle, Rouva Anolle, Ano1:lle, Ano2:lle, Ha-nostrille, Strix Senexille, Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Kalle: Eiköhän kyseiset ns. työpaikat ole juuri poliittisia suojatyöpaikkoja. Ja huomiosi taktisesta äänestämisestä pitänee paikkansa mikä tietää sitä että seuraavissa vaaleissa vasurit ja vihreät saattavat lisätä äänisaalistaan demareiden kustannuksella.

Joppos123 & KKi: Hyviä havaintoja. Suomen valtamedia muuten tosissaan kuvittelee että sillä on jenkkien vaaleihin jonkinlainen merkitys. Finland? What is Finland? Joppos123:n kommentti Haavistosta pitää täysin paikkansa.

Rouva Ano: Tuo kyseinen nainen taitaa olla vain tuuliviiri joka haistelee ajan henkeä ja komppaa. Tietäen, että hän on asemassaan pelkästään siksi että on etnisesti edistyksellinen.

Ano1: En usko, että hyvin suuria rähinöitä tulee. Joitain kiljupäissään riekkujia ehkä.

Ano2: Kommenttisi oli erittäin hyvä ja kuvasi ajan sekä asenteiden muuttumista erinomaisesti. Nostan erityisesti esille lauseen:

”Nuorempi väki luulee, että vasemmistolaisuus on aina ollut kaikkea woke- ja muuta hullutusta.”

Ja sehän pitää täysin paikkansa. Pappasi olisi varmaankin pitänyt näitä nykyisiä vasemmistolaisia täysin tärähtäneinä.

Ha-nostri, Huru-ukko & Qroquius Kad: Vallanhimoiset naisethan eivät tuppaa tulla toimeen keskenään. En lähde spekuloimaan Orpon tussupoliittista statusta mutta tulee muistaa että jätkä on pestissään varamiehen varamiehenä.

Strix Senex: Tiivistit tuossa jotain olennaista aivan erinomaisesti

Jani Alander kirjoitti...

Huvittaa tuo kuumaa tulevaisuutta ilmastolle, me voitais pyörittää koko maata vaikka kivihiilellä ja jalostaa saimaannorppia biobensaksi ja sillä ei olisi niin mitään merkitystä....Olettaen että vaikka ihmisen aiheuttama ilmastonmuutosmalli olisi täysin pitävä niin Suomella ja suomalaisilla olisi siinä kusiaisen osa....

Paradise Lost kirjoitti...

Ei ole suuria tuloja,
mutta ei voi Vasemmistoliitto kiinnostaa.

Radion vaalimainoksessa ilmastoa,
paljon kiinnosta mikään ilmasto.
Tällä ilmastolla ole mitään merkitystä minulle.

Vasemmistossa myös kannatetaan pakolaisten vastaanottoa.

Yle ei ole tästä uutisoinut. Mutta Lännen Media teki.

Tuo sama on näkynyt jo vaaleista asti
näkynyt ylen kommenteissa. Eikö
muut puolueet sitten..

https://yle.fi/a/74-20027880

Anonyymi kirjoitti...

Huvittaa tuo kuumaa tulevaisuutta ilmastolle, me voitais pyörittää koko maata vaikka kivihiilellä ja jalostaa saimaannorppia biobensaksi
Haaaaa.. Toi Jani Alanderin idea sietää hieman lisäkehitystä. Ei lisätä meitä suomalaisia kurittavaa sekoiluvelvoitetta vaan myydään se sekoileva aine josta maailmalla on pulaa sinne maailmalle. Kylkeen tarra, että pelasta Saimaan norppa. Ja tietenkin hinta vähintään triplana.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Jani Alanderille, Paradise Lostille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Jani & Huru-ukko: Olette täysin oikeassa. Mutta eihän tässä ole koskaan ollutkaan kyse maailman pelastamisesta vaan suomalaisen vihervasemmistolaisen egon ruokkimisesta.

Paradise Lost: Vasemmisto itse asiassa ei kannata pelkästään pakolaisia vaan nimenomaan suoraan koko iän elatukselle tulevia turvapaikkasurffailijoita.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä pari kommentoijaa kummasteli, että miksi Orpo ottaisi persut mukaan hallitukseen. Johtuisikohan siitä äänestystuloksesta? Koska Suomi on paitsi maailman onnellisin myös demokraattisin maa, kansan ääni merkitsee. Uskokaa pois.Ja demokraattiset prossat ne vasta ovatkin hallussa! Media povaa hallituksen kuninkaantekijälle, RKP:lle 2-3 ministeripaikkaa 19:sta, kansan 4 prossan kannatuksella. Ahvenanmaalla, tuolla piskuisella "itse"hallintoalueella on aina yksi edustaja eduskunnassa, siis tuppukylän jossa on vajaat 30.000 asukasta mutta vetää mantereen veronmaksajilta 8-kertaisesti esim. Kainuuseen verrattuna. - RKP roikkuu kuin räkä, hallituksessa kuin hallituksessa, kunhan pakkoruotsiin tai säätiöiden verovapauksiin ei kosketa. 101 enemmistö saataisiin ottamalla RKPn asemesta Liike Nyt, vähän on neukkuihin bisneskallellaan tuo ketku mutta halvemmaksi tulisi kuin pakkoruotsi ja ne "voittoa tavoittelemattomat" miljoonia nettoavat säätiöt. Tosin samassa menisivät demareidenkin ay-bisnekset. Siihenkö tämä nyt jo kanttuvei-maa kaatuisi?

Arhis nyt vaan on nolo, surullinen lopputuote suomalaisesta korkeakoulutuksesta. Teemu Selänne kyseli että taasko sitä täytyy kantaa, suomalaista ministeriä sinne sänkyyn tai vastuun pariin. Media ei ole muistavinaan tätä kymmenien miljoonien kämmiä stadikan rempassa. Koska Paavon mielestä ainoa kulttuuri on lätkä ja fudis, niin fyrkat sinne ja ylijäämät sitten kulttuurille kuten Drag Kids tai Seksikäs Suklaa. Kirjastojen kirjojen kansia ei saa enää näyttää somessa maksuttomasti. Kulttuuristamme on vastuussa sivistymätön moukka ja lastemme kasvatuksesta afganistanilainen, kielitaidottoman, katkeran ja neukkumyönteisen islamisti-isänsä tossun alla oleva muslimi. Mikä voisikaan mennä pieleen?
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Hyviä huomioita. Ja mikä voisikaan mennä pieleen? No, kaikki.