tiistai 25. huhtikuuta 2023

TYTTI JA TUPPUROIDUT TOTUUDET

Jos etsitään reaalimaailmasta täydellisesti itsensä vieroittanutta poliittisen broilerin arkkityyppiä niin demareitten Tytti Tuppurainen on varmasti ihan siellä kärkisijoilla. Kyseinen nainen on tuoreeltaan avautunut ja otetaanpas hänen avautumisestaan hieman poimintoja:

SDP:n hallitustunnistelijalle lähettämissä vastauksissa näkyy tavoite sosiaalisesta ja taloudellisesti kestävästä hyvinvointivaltiosta, työelämän tasa-arvosta, eriarvoisuuteen puuttumisesta ja median vapauden säilyttämisestä.

Aika rankkaa settiä kun ottaa huomioon että juuri se hallitus jonka innokas jäsen Tuppurainen on ollut on tuhonnut suomalaisen yhteiskunnan rahoituspohjaa sillä innolla mikä vain utopistilla voi olla. Mainitaan mm. suomalaisen elinkeinoelämän näivettäminen järjettömällä ilmastohysterialla, maahanmuuttoteollisen koneiston miljardiluokan laskut per vuosi ja EU:hun upotetut velkarahamiljardit. Voidaan myös puhua ”hyvinvointivaltiosta” jossa suomalaiset ovat leipäjonoissa ja samaan aikaan haittamaahanmuuttajien elanto on täysin turvattu.

Työelämän tasa-arvo on tyypillinen hokema jota feministit hokevat, sillä samasta työstä saa saman palkan. Se, että miehet hakeutuvat aloille joissa ollaan nettoveronmaksajia ei ole miesten vika vaan lähinnä maata pystyssä pitävä ansio. Sanonta ”median vapauden säilyttäminen” olisi huvittava jollei se olisi vähemmän huvittavaa sillä valtamedialla on ainoastaan vapaus tarjota kansalaisille vihervasemmistolaista propagandaa ja EU-hypetystä. Ei mitään muuta. Ei täällä ole vaihtoehtoa sille. Median vapautta my sweet ass sanois amerikkalainen ja miksen sanoisi minäkin.

Hallitusyhteistyö kokoomuksen kanssa on mahdollista siten, että SDP voi pitää kiinni kynnyskysymyksistään: sosiaaliturvasta, koulutuksesta ja sotesta emme ole valmiita leikkaamaan. Mahdolliset leikkaukset näiltä aloilta olisivat erityisesti naisten kannalta haitallisia. Sosialidemokraattiset naiset peräänkuuluttavat Petteri Orpolta valmiutta toteuttamiskelpoisiin julkista taloutta vahvistaviin toimiin.

Lauseellaan Tuppurainen vei Orpolta juuri ne mahdollisuudet toteuttamiskelpoisiin toimiin eli siinä ilmoitettiin selkeästi että maahanmuuttoteolliseen koneistoon ja akateemisiin suojatyöpaikkoihin ei voida puuttua. Huomattavaa on, että Tuppurainen puhuu jatkuvasti nimenomaan naisista ja demarinaisista aivan kuin miehiä ei olisi tässä yhteiskunnassa ollenkaan tai ainakaan heillä ei ole mitään merkitystä. Mitäs helvatun tasa-arvoa se on? Vaan annetaanpa Tuppuraattorin jatkaa:

Vierastan ajatusta, jonka mukaan perussuomalaisille on automaattisesti tie auki hallitusvastuuseen. Naisjärjestönä, joka ajaa tasa-arvoa ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta, emme voi tukea suuntausta, jonka ydinajattelua hallitsee muukalaisvihamielisyys ja vaade EU-erosta

Jos se, että ei hyväksy väkivaltaisten haittamaahanmuuttajien miljardiluokan automaattista elättämistä per vuosi on muukalaisvihamielisyyttä niin toteaisin, että kyseinen Tuppurainen on suomalaisvihamielinen. Ja kun ottaa huomioon sen kyykyttämisen jota EU on utopiassaan Suomeen kohdistanut niin sen arvostelu on enemmän kuin perusteltua.

Ja loppuunhan Tuppurainen pläjäyttää sen ehkä suurimman kliseen:

Kasvavan kansallismielisyyden ja protektionismin ajassa tarvitaan halua rakentaa kansainvälistä yhteistyötä ja kansainvälisiin sopimuksiin perustuvaa ihmisoikeuspolitiikkaa.

Ehkä jopa demareista löytyy joku ihminen joka osaisi kertoa Tuppuraiselle että ei ole olemassa mitään kansainvälistä sopimusta joka mahdollistaa maahan tulleelle tyypille automaattisen elatuksen loppuiäkseen. Plus sitä, että kyseinen tyyppi voi lomailla maassa jonka ns. turvattomuuden vuoksi hän on hakenut ”turvapaikkaa”. Eikä ole myöskään kansainvälistä sopimusta jonka perusteella kyseinen tyyppi voi tehtailla tusinakaupalla valituksia saatuaan turvapaikkahylsyn ja näin jatkaa loputonta elatustaan. Suomalaisten rahoilla.

Mutta joo. Tuppuraisella menee jatkossakin oikein mainiosti. Sen varmistivat ne 12.272 ääliötä jotka äänestivät häntä viimeisissä eduskuntavaaleissa. Meillä muurahaiskansalaisilla menee sitten hieman heikommin.

Mutta sehän ei utopistia kiinnosta. Hän elää aivan omassa maailmassaan.

En yleensä puutu blogissani ulkonäköasioihin. Ei ulkonäöllä ole merkitystä. Teoilla on. Mutta tuo Tuppuraisen tekohymy on kyllä äärimmäisen vastenmielinen.


52 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuppurainen voisi lopettaa säheltämisen politiikassa ja liittyä Rosa Meriläisen ja Sara Särmän joukkoihin ajatushautomo Hattuun; siellä voisi puuhastella kaikkea kivaa omiensa joukossa. Ne yli 12.000 äänestäjää sen sijaan voisivat mennä tarkistuttamaan päänsä.

Rouva Ano

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Koko saatanan tappura tuppurainen on äärimmäisen vastenmielinen ja vahingollinen ääliömäisyydessään. "Jäsentenvälisissä" voittaa mielestäni jopa marisijan, mikä on kyllä melkoinen suoritus! Hyi helkkari !

Anonyymi kirjoitti...

Tuppu-Tytti suututti ”ihmisoikeuspuheillaan” unkarilaiset, jotka kostoksi viivästyttivät Suomen NATO-jäsenyyttä.

Olin v. 1999 SDPn puoluekokouksen periaateohjelmavaliokunnassa kuten hyvin nuori Tuppurainen. Hän tiesi silloin jo kaiken.

Vanha kyynikko kirjoitti...

Sitä on tahtomattaan syn tynyt maailman vihatuimpaan jengiin:Valkoihoinen urospuolinen hetero.Työuran väänsin kauppalaivastossa,jossa ensialkuun oli naisoletettuja vain talouspuolella.Vi..ralleen alkoi mennä siinä vaiheessa,kun naisoletetut alkoivat ängetä suunnistus-ja voimalapuolelle.Eräs turhaantunut puosu ilmaisi asian varsin hyvin:Yksi naisoletettu kansihommissa vaatii aina yhden miesoletetun avustamaan.Puhumattakaan siitä meriMIES hengestä,joka ennen naaraiden tuloa vallitsi.Pilalle män,niinkuin intti,palo ja pelastus yms. miehiset ammatit.En nyt puutu näihin naispomoihin.Ehkä myöhemmin.

Juha Kivela kirjoitti...

Suomalaisvihamielisyys tulisi kitkeä maastamme kuten rikkaruohot kitketään kasvimaalta.

Haitalliset vieraslajit näivettävät luonnossa alkuperäisen kasvillisuuden. Samoin taitaa olla suomalaisuuden - varsinkin kantasuomalaisuuden - osalta maassamme.

Tuleva hallitus jatkanee maamme tuhoa vähintään yhtä innokkaasti kuin aiemmat hallitukset?

Valtamedian rooli tuon tuhotyön ja terrorismin propagoimisessa ja mahdollistajana on olennainen.

Kansalla on nyt ratkaisijan rooli ja avaimet muutokseen?

Heikki kirjoitti...

Tuppuraisen suosio on jotenkin käsittämätöntä. On suorastaan omaa kansaa vastaan usein. Poliittiset mielipiteet ovat unelmahöttöä. Miessukupuolen arvostelukin on omituista, ehkä vain oma ero katkeroittanut?

Olavi Koskela kirjoitti...

Jou, no naisjärjestön edustajalla on kyllä myötäsyntyinen kyky käyttää asiansa kannalta tarkoituksenmukaisesti kielteisiksi käännettyjä käsitteitä: "ydinajattelua hallitsee muukalaisvihamielisyys" Eihän Riikka Purra olekaan kuin tuhatjasata kertaa korostanut sitä, että persujen ydinajattelua hallitsee 'Suomi ja suomalaiset ensin'. Mutta eikös se ollutkin Tuppuraisen möläyksiä, että suomalaiset ensin - ajattelu on jotenkin vahingollista? Myös minulle on käsittämätöntä, mitä ajattelevat - jos mitään - nuo rapiat 12 tuhatta maanhenkilöämme, jotka häntä äänestivät männä vaaleissa.

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Jos haluaa saada pikakatsauksen pahasta narsistisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivästä henkilöstä, niin Tuppuraisen hänestä itsestään kertova kirjoitus tytti.infossa (!!!) "Tytti omin sanoin" on mainio alku. Se on täynnä helmiä: "Osoittauduin koulussa lahjakkaaksi oppilaaksi". Meillä on Suomessa sanonta "oma kehu haisee". tytti.info löyhkää niin, että silmiä kirvelee ja lukijalle jää tunne, että Tytti ehkä hieman liioittelee poikkeuksellista lahjakkuuttaan, sillä hänen poliittinen toimintansa ei mihinkään sellaiseen viittaa.

Tytin valokuva puolestaan kertoo sekin hänen merkittävästä kauneudestaan ja älykkyydestään.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvottava olio! Ennenmunoin tuo olisi upotettu suohon ettei henkikään pääse jatkamaan vaellustaan jälkimaailman kiusana.


-Tvälups-

QroquiusKad kirjoitti...

Jälleen kerran:

Tuo ämmä EI OLE tyhmä!
Se on saatanan älykäs ja helvetin paha!

PAHA!
PAHA!
PAHA!

Sille ei pidä antaa synninpäästöä sanomalla tyhmäksi tai utopistiksi.
Totuus on juuri tuossa lauseessa:
"Tuppurainen on suomalaisvihamielinen."

Tuo ämmä vihaa suomalaisia yleensä ja suomalaista miestä erityisesti.
Sen elämän tarkoitus on tuhota Suomen kansakunta ja valtakunta.
Se tekee sitä vittumaisen narsismin johtamana, täydellisen tietoisena tekemisistään.

Tuolle ämmälle synninpäästön antaminen muka tyhmänä ja tietämättömänä on AIVAN sama asia mitä nuo ämmät itse tekevät antaessaan lemmikeilleen synninpäästön niiden raiskatessa ja terrorisoidessa.
Molemmat hapentuhlaajat ovat vahinkoeläimiä!
Tuholaisia!
Syöpäkasvaimia!
Eivät mitään muuta ja sellaisiksi ne on aina julistettava, eikä keksittävä puolusteluja!

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Kyllähän tuo tupputotuuksien muodostuminen asiassa kuin asiassa on jotenkin ihmisen laumaominaisuuksiin kuuluva asia, mutta totta on myös sekin, että me hyvinvoivassa länsimaailmassa nyt elämme historiallisesti erityistä aikaa, kun se kulttuurikognitiivinen dynamiikka, joka muutti maailmaa ja ihmisen elinehtoja muutaman viime vuosisadan kuluessa miljoonakertaisesti sen mitä ihmiselämä oli muuttunut koko edeltävän miljoonan vuoden kehityshistorian aikana.

Eurooppalaisen uuden ajan dynamiikka on todella ollut ihmisen historiassa aivan ainutlaatuinen poikkeus, ja se, ettemme me eurooppalaiset itse ymmärrä tätä omaa erityislaatuisuuttamme, ei kyllä ole meille kunniaksi. Jos itseymmärryksemme olisi tolkullisemmalla tolalla, silloin ei noita tupputotuuksia kukaan ottaisi tosiassaan.

Nyt nämä tuputtajat voivat hokea täydelliseen tietämättömyyteen ja ymmärtämättömyyteen perustuvia mussuhumanistisia kliseitään, ja ne otetaan todesta, koska tuossakin kannanmuodostuksessa ja mielipiderintamien jakaantumisessa vaikuttaa se ilmiö, joka tunnetaan "Pareton lukuna". Eli se on suunnilleen parikymmentä prosenttia ihmisistä, jotka asettuvat vedenjakajan kriittiselle puolelle, ja kahdeksankymmentä prosenttia toistelee niitä hokuja joita ajattelun edelläkävijät joskus viisikymmentä vuotta aikaisemmin jo asettivat.

Mitäpä muuta ne ovat nämä nykyiset ymmärrystä noituvat julistukset tasa-arvosta ja kulttuurisen sekoittumisen ihanuudesta kuin hapantuneita ja muodottomiksi muuttuneita jälkijätteitä siitä mitä länsimaailmassa tapahtui taannoin kun sodan jälkeen syntyneet sukupolvet aikuistuivat ja yleismaailmallisen nuorisokapinan muodossa muuttivat maailmaa. Se homma aikanaan alkoi siitä että nerokkaat ajattelijat ja tieteentekijät Kuten Bertrand Russell, Albert Einstein, Linus Pauling, etc, yrittivät saada suurvaltojen hallitukset tajuamaan ettei maanpäällisissä ydinkoeräjäytyksissä ollut mitään järkeä -- ja nyt se homma sitten on väljähtynyt suuren kansanosan omaksumiksi yliyleistävillä ylevöitetyillä yleiskäsitteillä muotoilluiksi "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiksi".

Jotka ovat siis täyttä tuppuraa, uudelleensyntynyttä keskiaikaista käsiterealismia, skolastiikkaa, jota nyt pönttöpäät ääni vakavana julistavat EU-imperiumin puhujapöntöistä, ja joiden loukkaamista oman aikamme inkvisitio, sensuuriviranomainen eli syyttäjä, silmä kovana vahtii.

Nämä olisivat naurettavia aikoja ellei kyse olisi kuolemanvakavista jutuista. Naishallitus, joka ihan vakavissaan julistaa ohjelmassaan jotain "intersektionaalisen feminismin" stiiknafuulaa, olisi ollut todellakin vain tahatonta parodiaa, elleivät ne todellakin olisi olleet tosissaan.

Kirjoitin kirjan ja ruusun päivänä blogitekstin, jossa jotenkin yritin poimia esimerkkejä siitä miten tajuttomalla tolalla kaikki asiat yhteiskunnassamme jo ovat. Elämme yhä syvenevässä aikojen pimeydessä, ja meistä tulee yhä sokeampia. Ei oikein naurata, mutta jokin purskahdus suusta silloin tällöin pääsee, vaikka se tosiaan on jo jotain jolla ei ole oikein nimeäkään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Terho Hämeenkorvelle, Ano1:lle, Vanhalle kyynikolle, Juha Kivelälle, Heikille, Olavi Koskelalle, alianor d´aquitanelle, Taisteluvälineupseerille, Qroquius Kadille ja Seppo Oikkoselle & kiitos kommenteistanne. Kaiken kaikkiaan kyseistä naista voi kai eniten pitää aikamme tuotteena. Osoituksena siitä, että länsimaissa joku meni aikanaan tosi pahasti vinksalleen. Oikkosen Sepolla oli asiasta hyviä huomioita.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuo veli Sepon lause, ettemme me eurooppalaiset itse ymmärrä tätä omaa erityislaatuisuuttamme, tulisi varmaankin kuulua ettemme enää ymmärrä.

Kyllä eurooppalainen Valkoinen Heteromies (ja olihan mukana homomiehiäkin kuten Cecil Rhodes) tiedosti selkeästi oman ylemmyytensä ja ylivertaisuutensa murjaaneihin, neekereihin ja vinosilmiin nähden.
Eurooppalainen mies valloitti maailman ja toi kaikkialle eurooppalaisen sivistyksen.

II maailmansota tuhosi kaiken.
Kommunisimin annettiin ryöstää ja raiskata puoli Eurooppaa.
Vapaaksi jääneellä puolella kansallismielisyys julistettiin synniksi numero yksi ja naisten esiinmarssi politiikkaan päästettiin valloilleen.
Jälleenrakennus loi ennenäkemättömän laajamittaista hyvinvointia ja se alkoi veltostuttaa eurooppalaisia.
Lopulta veltostuminen muuttui naisistumiseksi ja nyt on siirrytty lapsistumiseen, mistä tämäkin uudin kertoo:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009539919.html

Euroopalla ei ole enää muita vaihtoehtoja kuin Konservatiivinen Vallankumous ja naisten lapsineen palauttaminen heille kuuluvaan yhteiskunnan lokeroon joka ei todellakaan ole johtaminen.
Vaihtoehto on tuhoutua islamismin sandaaliläpsyjalkojen alle niin maan allahuakbaristi.

Anonyymi kirjoitti...

Ei pidä unohtaa myöskään vihreää siirtymää jolla kiellettiin turpeen nosto ja nyt laivataan Italiasta jätettä Suomeen poltettavaksi. Mikä tässä on vihreää, en tiedä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Niin Eurooppa kuin Yhdysvallat päästi itsensä todellakin rappeutumaan. Mielestäni se rappeutuminen ei sinänsä alkanut kakkosrähinästä kokonaan vaan pääsi pahimpaan vauhtiinsa 1960-luvulla.

Ano: Totta. Suomen turvevarannot vastaavat Pohjanmeren öljyä.

Anonyymi kirjoitti...

QK on oikeilla jäljillä. Konservatiivinen vallankumous vaaditaan. Pitää pyrkiä samaan kuin Puola ja Unkari, tosin omaksumatta Orbanin Putin-alisteisuutta. Kulttuurimarksistit pitää poistaa kaikilta hallinnon johtavilta paikoilta.

Mutta miten tämä saadaan aikaiseksi ja missä aikataulussa, onkin jo ihan toinen juttu. 1960-luvulta saakka kun ovat saaneet melko rauhassa levittää lonkeroitaan. Vallankumousta ei ole näkyvissä ja vaalien tulokset junnaa paikoillaan. Tuppuraiset valitaan uudelleen ja uudelleen jatkokausille suurilla äänimäärillä.

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Orbán ei ole Putlerin huora, vaan on Ryssän ja valtakunnankansleri Söltsön välisessä kaksoiskiristyksessä.

Unkari hirtti itsensä aikoinaa muun Euroopan tavoin Ryssän kaasuun, eikä se nyt voi ostaa sitä muualta tuotavaksi satamiinsa, kiun se ei ole rikas kuten Söltsön Saksa eikä sillä ole satamia.
Sen sijaan sillä on Pácsin tekeillä oleva ydinvoimala, joka valmistuessaan päästäisi Unkarin eroon Ryssän kaasusta.

Ja valtakunnankansleri Söltsö ESTÄÄ tätä voimalaa valmistumasta istumalla Siemens Energyn vientilupien päällä, sallimatta sen toimittaa unkarilaisille komponentteja joita se tarvitsee saadakseen voimalan valmiiksi päästäkseen eroon Ryssän kuristusotteesta!

Tämä asia on myönnetty avoimesti Suomen valtamediassa kolmessa artikkelissa.
Kaikki on kirjoittanut Janne Yläjoki ja ne on julkaistu "Hämeen Sanomissa" tuolla

https://www.hameensanomat.fi/uutissuomalainen/5748137

ja täällä

https://www.hameensanomat.fi/uutissuomalainen/5795614

jossa jo otsikko kertoo mistä todellisuudessa on kyse sekä vielä täällä

https://www.hameensanomat.fi/uutissuomalainen/5821006

Näistä käy selvästi ilmi, että totuus on taas kerran päinvastainen mitä meille valehdellaan päivästä toiseen:
Orbán EI OLE Putlerin huora, vaan hänen on pakko huorata aivan samoin kuin Suomen oli pakkko huorata Ryssän kanssa YYAssa;
ottaa kuivana kakkoseen ja valehdella että hyvältä tuntuu ja rakkaus riittää.
Totuus on, että Söltsö ei anna Unkarin päästä pois Ryssän kuristusotteesta, koska huoraa itse Ryssälle!!

Nämä artikkelit ovat luonnollisesti maksumuurin takana, itse luin ne paperilehdestä.
Niissä kuitenkin on paljastettu asioiden todellinen laita, josta huolimatta muu valemedia sen kun valehtelee ja Valehtelee ja VALEHTELEE.

Kaiken tämän jälkeen on melkein uskomatonta, että Unkari vieläkin pitää Suomea vanhana ystävämaana, vaikka sen eliitti on tehnyt pitkään kaikkensa tuhotakseen suhteet täydellisesti.

Anteeksi kielenkäyttöni, mutta kun tämä kommunistiämmien tolkuton ja loputon valehtelu raivostuttaa niin mielettömästi.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä tuli mieleen jotta
-milloin lähtee seuraava bussi jollekkin toiselle planeetalle?
ja
-pääseekö jotakin reittiä ihan-vitun-mihin-tahansa-toiseen-todellisuuteen?
näille tiedoille olisi nyt käyttöä, on meno tässä maassa nykyisin sellaista ettei sanat riitä

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Yksi asia mikä vaikuttaa tähän on täysin vihervasemmistolainen valtamedia. Ja kun Tuppurainen puhuu ”median vapauden säilyttämisestä” niin hän tarkoittaa median vapauden estämistä.

Qroquius Kad: Kiitos lisäyksistä. Se suurin syy, miksi EU-eliitti inhoaa Unkaria ja muitakin itä-Euroopan maita on tietysti se, että ne eivät suostu ottamaan haittamaahanmuuttajia elätettäväksi. Tämä Tytti Tuppurainen on muuten kunnostautunut Unkarille vittuilussa erinomaisen paljon.

Ano: En tiedä. Mutta kyseiselle bussille olisi kyllä tarvetta.

Anonyymi kirjoitti...

No mutta Ykä hyvä & kumpp.

Pahoin pelkään ja tiedänkin, että Tyttöskä lausui juuri ne perusteet, joiden ansiosta SDP avosylin ja poskisuudelmin otetaan Kokoomuksessa vastaan. Vai väittääkö joku:
1) etteivät tyhjät sanaparit "taloudellisesti kestävä hyvinvointivaltio, työelämän tasa-arvo, eriarvoisuuteen puuttuminen ja median vapauden säilyttäminen" yhtä lailla alati kaiu Kokoomuksen suusta vaalikarjan sumutukseksi ynnä kiistämättöminä arvopohjina?
2) etteivät naisvaltaisia aloja muka uhkaavat leikkaukset ole ainoastaan silmänlumetta? Juuri naisten ja naismaisten toispuolisten ansiostahan Kokoomuksesta on tullut orpolainen Kotoiset Kommunistit (lyh. Kok).
3) ettei hokema "emme voi tukea suuntausta, jonka ydinajattelua hallitsee muukalaisvihamielisyys ja vaade EU-erosta" tosiasiassa ole vain kiertoilmaus vankkumattomasta tuesta Kokoomuksen kuolaamalle Euroopan federaatio-opille?
4) etteikö "halua rakentaa kansainvälistä yhteistyötä ja kansainvälisiin sopimuksiin perustuvaa ihmisoikeuspolitiikkaa" Kokoomuksen riveistä aina kiljuen vaadita juuri silloin, kun pitäisi suoraselkäisesti uudelleenarvioida Suomen kv. asemaa ja toimia eri kriiseissä?


Isä Nicolae

Anonyymi kirjoitti...

Mediaa pitää nykyisin lukea kuin Phantom (Mustanaamio) sarjakuvaa. Aina täytyy miettiä mahtaako tuo olla tottakaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Isä Nicolaelle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Isä Nicolae: Valitettavasti olet mitä todennäköisimmin oikeassa ja seuraava hallitus on sinipuna.

Ano: Mustanaamiota lukiessaan sentään tiesi lukevansa ihan rehellistä fiktiota.

Anonyymi kirjoitti...

Satuin näkenmään joltakin IRR-kanavalta (?) Tapani Ruokasen ohjelman, jossa hän haastatteli Suomesta pois lähdössä olevaa Unkarin suurlähettilästä. Tämä hyvin suomea puhuva mies valitteli sitä, että Suomessa annetaan Unkarista hyvin yksipuolinen kuva. Näinhän meillä valtamedia aina tekee, tarjoaa valmiin ja aina oikean kuvan maailmasta niin ettei kansalaisten tarvitse omia aivojaan rasittaa.

Rouva Ano

verinen pieru kirjoitti...

Mitä "vanha kyynikko" kirjoitti pitää paikkansa ja lisäisin vielä, että aina kun naisoletettu tulee pääasiallisesti vhm-työyhteisöön, porukassa on tasan tarkkaan aina joku ns. vonkaaja. Parhaissa tapauksissa parikin, jotka kilvan vonkaavat naisoletetulta kaikissa tilanteissa, jos vain mahdollista. Se on ihan saatanan ärsyttävää ja vaikuttaa yleensä muiden työpanokseen kun vonkaajat ja naisoletettu eivät keskity.

J. Jörgensen kirjoitti...

Kansalaiset ovat antaneet vaaleissa erittäin vahvan mandaatin viime vaalikaudella harjoitetun politiikan torjumiseksi. Tätä taustaa vasten erinäisten puolueiden 'kynnyskysymykset' hallitukseen menemiselle ovat täyttä pazkaa! Perustuslain 2§ mukaan "Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta." Laissa ei lue, että valtiovalta kuuluu puolueille, jotka voivat mielin määrin pelata kynnyskysymyspelejään hallitusta muodostettaessa. Jos meillä on niin heikko demokratia, että alle 5%:n kannatuksella pienen vähemmistön kielipuolue voi pompotella muita miten haluaa, niin meidänkin on aika ottaa käyttöön riittävän korkea äänikynnys kansanedustajien valinnassa.

pinlaareni kirjoitti...

Vastaan vähän pitkästä aikaa:

Kiitos Ykälle kirjoituksista, jotka olen lukenut, mutten kommentoinut.

On pakko olla veli QK:n kanssa samaa mieltä pahuudesta. Minä uskon raamatulliseen pahuuteen, ja siihen, että niin kovin vastuullisesti esiintyvä vihervasemmisto, poliitikoista, virkamiestiesminkäolettujen kautta toimittelijoihin on pääsääntöisesti pahoja. Kun nuo vielä puuhailevat yhdessä kuunsirpiksi itsensä muuttanutta paholaista, jumalanaan palvovan hiekkaväen kanssa, tulos on iloisia pelihetkiä.

Vähän meni fanaattisuuden puolelle, mutta kuvitteelliset kanainväliset (kirotusvihre tahallinen) sopimuxet sun muut pahuuden ilmentymät aiheuttavat itselleni mielipahaa.

Juha Kivela kirjoitti...

Asiaa ei lainkaan rauhoita se, että Vihreiden emopuolue Kok on nyt varamiehen varamiehensä johdolla kasaamassa uutta täystuhohallitusta. Äänet vain siirtyivät tytärpuolue Vihreiltä (-136 399 ääntä) emopuolue Kok:lle (+120 598 ääntä) vaaleissa?

Kannattanee myös huomioida SDP:n kannatuksen nousu: +71 081 ääntä. Tämä jäi vain reilun kymmenen tuhatta Perussuomalaisten äänimäärän lisäyksestä (+82 176 ääntä).

Mielenkiintoista on, että samalla Keskusta menetti 74 280 ääntä (-74 280).

Oli äänissä puolueiden välillä pientä liikettä muutoinkin. Lopputulema kuitenkin lienee, että kansa sai nimellisesti antaa äänensä tämän vaikuttamatta lainkaan Suomessa harjoitettuun politiikkaan. Betonoitu tilanne?

Anonyymi kirjoitti...

Kun nyt taasen tauon jälkeen olen seurannut valtamediaa, niin vaatimaton huomioni ja mutu tuntuma on, että on ns " työpaikka " kiusattu perussuomalaiset vastaan muut puolueet ja valtamedia. Eli ne kuuluisat järjestelmä puolueet. En tiedä onko vedessäni jotain, mutta luulenpa, jotta ihan kuin oltaisiin ps laittamassa ns ansaan. Kun rkp otetaan ns vaa'ankieli asemaan niin nehän voivat puhaltaa pelin poikki, silloin kun huvittaa. Ja kaikki laitetaan ps:n syyksi. Että " natsien"kanssa hommasta ei tule mitään. Esim eräässä keskustelu ohjelmassa, suorastaan naureskeltiin ja suoraan sanoen eläteltiin toiveita että voi voi. Mitähän tästä nyt tulee ja koskahan Marinin puhelin soi Orpon toimesta. Vaikeaa on Purralla. Minusta ps:n ei pidä tinkiä yhtään vaatimuksista, mitä tulee mamujen perseilyihin jne.

QroquiusKad kirjoitti...

Tämä seksuaaliahdisteluhan tapaa mennä niin, että tietynlaiset ämmät valittavat kokevansa kammottavaa seksuaaliahdistelua minne ikinä menevätkin.
Jostain syystä nämä ämmät valittavat vonkaajilta kokemaansa seksuaaliahdistelua sitä enemmän, mitä rumempiä, löysempiä ja muutenkin vastenmielisempiä ovat.

Nuoret, kauniit ja pimpseät naiset valittavat seksuaaliahdistelusta harvemmin, lähinnä silloin kun haluavat iselleen lisää huomiota entisen päälle.
Sitäkin on silloin tahallaan haettu esim. jättäen rintsikat kotiin ja sitten loikittu paita auki rakennustyömaan ympäri neljä kerta tissejä pomputellen.
Sitten voi taas somessa uhriutua kuinka kaikki miehet ovat sikasikasikoja kun tuijottivat hänen tissejään ja huutelivat vielä!!

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko koskaan miettineet, että miltä näyttää vampyyri? Katsokaa tuota kuvaa ja ajatelkaa siihen, että punaisten huulten kulmista pilkistää raateluhampaat. Ja lisää hyytävyyttä saatte, kuvitelkaa pienet verinorot suupieliin.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

"
Oletteko koskaan miettineet, että miltä näyttää vampyyri? Katsokaa tuota kuvaa ja ajatelkaa siihen, että punaisten huulten kulmista pilkistää raateluhampaat. Ja lisää hyytävyyttä saatte, kuvitelkaa pienet verinorot suupieliin.
Huru-ukko
"
Joku voi ehkä nähdä silmäkulmastaan naisoletun luonteen:

https://laitonlehti.net/wp-content/uploads/2022/06/11.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaali ahdistelu hysteria lakeineen, on johtanut siihen, että otat suuren riskin, jos lähestyt naista. Sitä voisi ehkä verrata miinakenttään. Miehen osalta. Oliko tälläistä haloota ennen vuotta 2015? Oliko ennen poliisin neuvoja avainten kilistelystä? Tai tiktok videota, my square? Jaa-a.

Anonyymi kirjoitti...

Bela lugosi. Nykyiset Hollywood vampyyrit ovat vitsejä. Makukysymyksiä. Itselläni on kokemuksia parin avioliiton kautta . Vampyyri naiset. Tarvitsee vain katsoa sitä vaimoa. Sillä silmällä. Siinä vampyyrikin kalpenee.

Anonyymi kirjoitti...

Nuoret, kauniit ja pimpseät naiset ovat kyllä usein tietoisia markkina-arvostaan.Ja sen he kyllä hyvin kerkeästi ilmineeraavat, jos joku ei heidän kriteerejään täytä.
Näin minullekin kävi monesti aikanaan. Siitähän ei kannata vetää hernettä nenään.
Kertoo vain näille primadonnille, että kannattaa nauttia kun vielä pystyy, sillä luonto ja aika tekee kauniille naisille yllättävän äkkiä sen että parasta ennen päivä on ohi.
Ja sen jälkeen ei tarvitse odotella katseita, viheltelyä tai huomiota.
Se onkin monelle itseään täynnä olevalle naiselle kova paikka, kun miehet eivät enää noteraa kuin ennen.

Anonyymi kirjoitti...

Yritetään uudestaan. Ykä ei julkistanut edellistä viestiä. Pahin vihollinen, on siinä ihan taustalla. Miehet.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedä tuosta tasa-arvosta. Teeveetä katellessa 99 % tasa-arvosta on homoja lesboja ja neekereitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, veriselle pierulle, J. Jörgensenille, pinlaarenille, Juha Kivelälle, Ano1:lle, Qroquius Kadille, Huru-ukolle, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle, Ano5:lle, Ano6:lle ja Ano7:lle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Kyllähän kyseinen suurlähettiläs on täysin oikeassa. Ymmärtääkseni muuten Unkarissa oppositiolla on paljon enemmän mediakanavia kuin Suomessa.

verinen pieru: Pitänee paikkansa. Itsehän olen ollut kymmeniä vuosia alalla joka on koko ajan naisistumassa.

J. Jörgensen: Mandaatti ei vain ollut riittävän suuri ja sen vuoksi se RKP pitää koko touhua käsiraudoissa. Tämä on sinänsä yksi niistä monipuoluedemokratian ongelmista.

pinlaareni: En lähde sanomaan varmaksi onko kyseessä pahuus, tyhmyys, täysin ajatukseton poliittisen muodin seuranta vai niitten sekoitus. Tuhoisa se joka tapauksessa on.

Juha: Todennäköisesti betonoitu tilanne. Persujen pitäisi saada vähintään yli 30 pinnaa ennen kuin betoni alkaisi edes vähän murenemaan.

Ano1: Hyviä huomioita.

Qroquius Kad: Ja noinhan se tuppaa mennä. Uusin jokuskandaali oli SM-liigan play offseissa:

https://www.iltalehti.fi/smliiga/a/3660365c-5b7c-4f2f-ae85-09983c4ecdd6

Nyt kun vaan joku kertoisi minulle että kuka hitto on Iida Vainio?

Huru-ukko, Ano2 ja Ano4: Totean lyhyesti että tietyssä naistyypissä on kyllä vampyyrin piirteitä.

Ano3: Tuo on totta. Se on kyllä mielestäni alkanut jo aikaisemmin ja feminismin ansiosta noussut järjettömyyksiin.

Ano5: Tuo on muuten totta. Jos nainen ratsastaa vain pelkällä ulkonäöllään niin se prime time ei kestä loputtomiin.

Ano6: Olen minä kyllä julkaissut kaikki tähän postaukseen tulleet kommentit. Olisko blogger temppuillut?

Ano7: Totta. Varsinkin mainoksissa.

Heikki kirjoitti...

Olisko ilkeää sanoa, että on Mikael Jungnerin näköinen. Aika samnanäköiset.

Anonyymi kirjoitti...

Myydään sinkku miehen alusvaatteet. Pyllistän hintaan 500 euroa. Ajeltuna 1000 euroa. Penis kuva 5000 euroa.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuosta iltauutisesta ei oikein selvinnyt oliko paha juttu tällä kertaa se, että Iidulainen koki että joku Tapparan Miäs on joskus häntä seksuaaliahdistellut vai se, että istui Pelikaanien aitiossa näyttäytymässä.

Ainakaan siitä ei selvinnyt, kuka tämä Iidulainen oikein on.
Näytti kovasti kyllä sellaiselta tytteliltä, jotka oikein mielellään hakeutuvat Tapparan Miästen seuraan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Heikille, Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Heikki: Kieltämättä jotain samaa näköä on.

Ano: Tota noin… älä vaan lähetä tänne kuvia.

Qroquius Kad: Kas kun jostain syystä kyseisen misun twiittauksia tulee tuonne MC Tsuhnan twitteriin. Ei olla kyllä tilattu. Eikä tiedetä, että kuka hän on. Mutta näyttää kovasti tykätä esitellä paikkojaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pointtini oli, että kun lasten äiti eroaa, niin rahaa pitää tulla. Jos lasten äidit myyvät onlyfansisissa esim alusvaatteita sekä ties mitä, niin myydään kaksi lasta. Ovat tosin aikuisia. Halvalla lähtee.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös suurin osa näistä kv. soppareista - joita Suomi ainoana maailman maana orjallisesti noudattaa kansansa haitaksi - ole tullut tuolta YKn laarista. Jossa nyt siis neukut istuvat turvallisuusneuvoston puheenjohtajana. No vähän soditaan mut kun YK lempeästi sallii. Ja että Saudi-Arabiakin oli ihmisoikeuksista päättävä bossi. Ja samaan aikaan sitten vaaditaan länsimailta humaaneja ihmisoikeuksia. Muslimit saa edelleen kauloja katkoa kun se oma kulttuuri. YKssa on vajaat parisensataa jäsentä, ja useimmat niistä keharimaita jotka tulevaisuudessa päättävät miten maailma makaa eli siten, että länsimaat ja niiden kulttuurit tulevat tuhoutumaan - kunhan on ensin rahat annettu kehareille jotka käyttävät ne siihen ainoaan mihin pystyvät - korruptioon ja sotimiseen.

Tuppuraisen huoli median vapaudenriistosta lienee ennenaikainen. Kaikki käy kunhan klikkauksia tulee. Ja mikä rasismi? Tänäänkin pitkä artikkeli kongolaisesta räppäristä joka oli perustanut räppärifirman osoittaakseen koko maailmalle mikä Suomi oikein on. Musta! Ihan kiva bros, mutta kantsuu muistaa että vaikka Suomi olisi lakunmusta, Suomen verottaja on edelleenkin sinivalkoinen ja haukkana paikalla kun näinkin laajasti veronmaksamatonta yritystään mainostaa.

Tuppuraisen ura valtion omistajuuden ohjaajana on tullut tiensä päähän ja kiitos siitä. Jos hän olisi puuttunut samalla innolla varsinaiseen työhönsä kuin demareiden harhaisiin agendoihin, maamm saattaisi olla hippusen rikkaampi. Ei, me ei tienata tällä EU, ja Suomen etu on Suomen etu, emme tee duunia joillekin rupumaille koska - usko nyt vaan - EU tai YK ei pidä veistä kurkullamme. Etkä sinäkään, Tytti. Haittamuuttajia ja näitä tyttejä yhdistää yksi asia: harhainen käsitys merkityksestään. Tytti, nyt olet takarivin tuula. Eat and swallow it, boomer. Et ala enää kolmosella. Muistanet Marin-naisten ikärajan.

Hieman jatkuu.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: En päässyt ihan kärryille vieläkään. Ei kai niitä lapsia myydä?

tira+: Itse asiassa sellaisia sopimuksia jotka takaavat maahantulijalle automaattisen loppuiän elatuksen ei ole olemassakaan. YK on ollut pitkään täysi vitsi ja huono sellainen. Sen joutaisi lopettaa. Mutta minä vaan pelkään että Tuppuraisen ura ei ole suinkaan lopussa.

Anonyymi kirjoitti...

Olen vahvasti eri mieltä isä Nicolaen ja Ykän kanssa. Ei tule sinipunaa, tod. näk. 4 vuoden kuluttua mutta ei nyt vaikka valtamedia onkin tehnyt parhaansa. Persut ovat saatanoita jotka eivät halua työteliäitä ja koulutettuja mamuja Suomeen ja vetoavat ikäviin tilastoihin jotka niinikään ikävästi todistavat että kun se afrikkalainen siivooja tienaa pari donaa, maksaa neljä donaa veroja ja saa erilaisia tukia yli 11.000 niin se ei tuota hyötyä yhteiskunnalle. Kun perheitä yhdistetään kotirouvalla + lukuisilla lapsilla, summa onkin sitten aika iso. Mut kun se lisääntynyt bkt. Sillä sekunnilla kun voin käyttää bkt:tä kaupassa maksuvälineenä niin ok.

Kokoomus uhoaa 6 mrdin leikkauksista. Vartiaisesta olisi hyvä aloittaa. Ja niistä kymmenistätuhansista muistakin tarpeettomista työpaikoista ja keskittyä oleelliseen. Kun lukee hesarin mielipide-palstaa ja katsoo noita titteleitä ja ammatteja, suurin osa noista voisi mennä oikeisiin duuneihin.Huomattava määrä tohtorikoulutettavia. Mitä ne on? Mihin tuottavaan ammattiin valmistuvat? Varhaiskasvatuksen asiantuntijat sinne ipanalauman keskelle, nämä opetusalan von oben heristelevät opettamaan ja ottamaan kakaroilta kännykät pois, somalitulkit harrastamaan itsekritiikkiä: tässä mä nyt tulkkaan kaveria joka on ollut maassa jo yli 30 vuotta.

Käsi sydämelle: milloin olette nähneet että hesari olisi julkaissut mielipiteen jonka on allekirjoittanut yksikään suorittavan ammatin edustaja? I rest my case. - Eikä sovi toki unohtaa tätä että Suomessa on edelleenkin 162 valtionapua saavaa somaliyhdistystä. Montako paikallista avustettavaa esim. Marttaliittoa tai Pelastusarmeijan yksikköä? Hurstin valinta sai vihdoinkin 50.000, teki ison loven stadin valtaisaan ylijäämäbudjettiin. Jonka siis Vartiainen laittomasti salasi. Näin se käy sanois Vonnegut!
tira+

QroquiusKad kirjoitti...

Katsotaanpa:

"OnlyFans on tilauspohjainen sosiaalisen median palvelu, jossa sisällöntuottajat tarjoavat useimmiten maksua vastaan tilaajilleen (”fans”, suom. kannattaja, ihailija) kuvia, videoita, kahdenkeskeisiä keskusteluita ja/tai muita palveluita."
- Wikipedia -

Olin pitänyt OnlyFansia pornosaittina ja ihmetellyt, miksi ihmeessä joku maksaa saadakseen katsella jonkun näyttelevän paikkojaan, kun samaa kamaa voi katsella netistä ihan ilmatteeksi kuukausimaksun hinnalla.

No, niitä ja/tai muita palveluita ei pornosaiteilta voikaan ostaa.
Tuskin siellä kuitenkaan lapsia myydään.
Eikä edes pimpsaa tai pyllyä myydä, sitä vuokrataan.
Ei se kenenkään asiakkaan kotiin tämän mukana lähde.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä hyvä, olen täysin tietoinen ettei edes YK typeryydessään ole tuollaisia soppareita väsännyt. Sitä en sen sijaan tajua, miksi Suomessa halutaan väärintulkita noita ns. ihmisoikeuksia kun ei missään muuallakaan. Miten monta vuotta tässä täytyy vielä kärvistellä poliitikkojen alamaisina, milloin suuttuu ryssät, milloin ruotsalaiset, ollaan vaan ihan hissukseen ja nyt siis alamaisina arabeille ja afrikkalaisille. Päät vaan taas nöyrästi Senaatintorin mutaan, eihän me mitään olla kun noi muut on niin paljon fiinimpiä. Meitä vanhempia sukupolvia rassaa pirusti, mutta tiktok-sukupolvi ei nakkaa paskaakaan. Mun paras frendihän on Mohis ja kimpassa vähän opetetaan nuorempia, ettei niillä ole omistusoikeutta kamoihinsa. Jou.

Käsittääkseni teet duunia nuorison parissa jossain landella, mä joudun kestämään noita räyhkeitä Suomi-mustaksi-pikkugangstoja jokaikisen kerran kun menen julkiseen. Sulla vaikeampaa joten respect!

YKta ei voi ikinä lopettaa. Mihin ne 48.000 korruptoitunutta turhaketta sitten loppusijoitettaisiin?
tira+
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

tira+: Kaiken kaikkiaan hyviä huomioita mutta itse en sulje vieläkään sinipunan mahdollisuutta pois. Erityisen hyviä huomioita olivat nuo huomiot täysin turhista akateemisista suojatyöllistetyistä.

Qroquius Kad: Tuo koko onlyfans on meikäläiselle vanhalle äijälle ihan ulkoavaruutta. Kai sillä joku tienaa.

Unknown kirjoitti...

Itseäni ärsyttää että Suomen valtion rosvoaminen ja nöyryyttäminen on jo niin näkyvää että sitä ei edes hävetä vaan julkisesti ollaan esillä. Viittaan esim. Sotejohtajien palkat, Fortumin absurdit palkkiot, tyhjänpäiväisiä laitoksia, Sitra, vtv, ym ym. Nöyryyttämisenä koen että ei voi valita lapselleni Ruotsinkielestä vapaata opetusta.Äänestin vaaleissa persuja kun ainakin ohjelmat tuntui hyvältä. Toivottavasti menevät eteenpäin.Olen nähnyt 80 luvulla suomen ilman Eu:ta ja mielestäni silloin olimme vilkas ja työtä täynnä oleva maa. Nyt näen vain toimettomuutta ja valtion kurjistumisen. Olisi mukavaa jos Suomalaiset heräisivät muuttamaan valtiota niin että kansalaiset saisivat työtä ja toimeentuloa.Uskoisin että lapsiakin syntyisi paremmin. Valtion pitäisi alkaa Kekkosen tavoin perustamaan yrityksiä.Pauli Vaahteran blogeissa näemme esimerkiksi suomalaista kansallisomaisuutta myytyjen yritysten listausta. Kyllä kyynel tulee silmään kun näkee mitä kaikkea hyvää meidän johtajat on myyneet pois. Kiitos kommenttimahdollisuudesta. Terveisin mies Oripäästä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, mies Oripäästä. Olet täysin oikeassa. Ei lisättävää.

Eero kirjoitti...

Ja tänään 30.4.2024 peräti yletön YLE tuo esille Tuppuraisen toiminnan "hyvä veli ja sisko"- sisäpiirin pyörittäjänä valtion pörssiyhtiöissä. Moraaliton poliitikko!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Eero. Olisko linkkiä tuohon?