maanantai 25. maaliskuuta 2024

KÄPPÄUKOT JA RIITTÄVÄ RYÖMIMINEN

Olihan se kevät etenemässä Pinnanmaallakin mutta kyseisessä mäkisten tasankomaiden maakunnassa, samoin kuin siihen kuuluvassa Huitsinnevadassa lunta riitti vielä viljalti. Moni paha sana oli sitä siirrellessä taas talven aikana tullut lausuttua. Hangen keskellä erään omakotitalon vieressä sijaitsevasta grillikodan savupiipusta nousi jälleen ilmoille sankka pienhiukkassaastutus ja tulilla lämmitteli saunatauollaan käppäukot Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis.

Kyseiset käppäukot olivat olleet koko päivän Huitsinnevadan uimahallilla valmistelemassa pölkkypääkellumisen Suomenmestaruuskisoja. Ansaittujen löylyjen ansaitulla tauolla miehet nauttivat Tsuhnan Koston kyytipoikana taatusti haramia Lälläveden Läski & Leivonnaisen aleikum salamia. Sitä natustellessaan Lötjönen totesi:

- Mietinpähän tässä keskenäni vaan että mikä olisi se kantasuomalaiselle riittävä ryömimisen taso että rasismihysteerikot lakkaisivat ruikuttamasta?

Ykä natusteli myös aleikum salamia, otti ryypyn Tsuhnan Kostoa ja tuumasi:

- Jaa… se menee varmaan aika lailla samalle teoreettiselle tasolle tuon alkuräjähdyksen kanssa. Sitä kun ei kuulemma voi selittää mutta laskea voi. Shut up and calculate. Mutta ihan jos teoreettisesti mietitään niin ainakin silloin sekä julkinen että yksityinen sektori pakotettaisiin palkkaamaan islamilaista tuontitavaraa ja pakotettaisiin myös kehumaan niiden suurta osaamista. Tosin siinäkin olisi ongelmia.

- Olisi joo, kas kun kieli- ja ammattitaidottomille löytyy sinänsä hommia julkiselta sektorilta kun niitä vaan keksitään ja niitähän keksitään mutta yksityisellä sektorilla pitäisi ihan oikeasti jotain osatakin. Ja siks toiseks tässä unohdetaan se, että ei se tuontitavara ole tänne tullut töihin ensinkään vaan suomalaisten rahoilla huilailemaan ja jos esitettäisiin edes ajatus niiden pakkopalkkaamisesta rasismin torjumiseksi niin sehän olis jo itsessään tota noin sitä rasismia. Joka taas saisi suomalaisissa hysteerikoissa aikaan pahan akateemisen painetilan. Kun tässähän yritettiin toimia sitä rasismia vastaan.

Ykä sytytti voimasavuke Bostonin. Lötjönen teki samoin ja Ykän lisäillessä puuta tuleen hän totesi:

- Hjuu… tätähän voisi jatkaa loputtomiin mutta koko keskustelu on sinänsä pelkkää metafysikkaa. Kas kun eihän sen tietyn, pääosin naispuolisen porukan rasismista ruikuttaminen lopu milloinkaan. Vaikka koko kansa alistettaisiin pakkoystävyyteen ja viikottaisiin katumusharjoituksiin.

- No eihän se lopu. Kun eihän kyseessä ole varsinaisesti mikään rasismi vaan tietyn ämmälauman egonsa ruokkiminen. Monella jopa ansiotyö. Pääasia ei ole asia vaan ruikuttaminen. Ja kun se tyhjänjoutavana porukkana ei muuhun pysty, niin sen pitää jatkuvasti ruikuttaa rasismista. Tosin välillä se innostuu ruikuttamaan ilmastosta. Ja luonnosta. Mistä se ei mitään ymmärrä.

- Jep. Ruikutuksen tarkoitus ei ole Abdullah tai Abdelkarim vaan ruikutuksen tarkoitus on ruikuttaja itse. Ja se ruikuttaja ruokkii egoaan ainoalla tavalla jonka osaa. Tai kykenee. Eihän se siitä luovu.

- Eli voisi sanoa että rasismihysteerikolle rasismiton tilanne on kuin horisontti. Vaikka kuinka juoksisit, niin ei se vaan tule yhtään lähemmäksi. Mutta eihän hysteerikko juoksekaan vaan seisoo paikallaan ja rääkyy. Eikä edes halua lähestyä sitä horisonttia. Vaan mitenkä on, tulikohan meilläkin taas puhuttua rasistiseksi ja misogyniseksi tulkittavaa puhetta?

- Epäilemättä tuli. Oliskos siis aika katumusharjoituksen? Ehkä suoritamme sen puilla lämmitetyissä hyvin kuumassa tilassa ja heitämme vielä tulisijan päällä oleville kiville vettä, niin että ilmankosteus saa kuumuuden tuntumaan vielä polttavammalta.

- Näin tehdään ja samalla rankaisemme itseämme juomalla tölkistä kylmää hitaasti tappavaa myrkkyä joka saa kroppamme entistä katuvampaan tilaan.

Ja näinhän tapahtui. Käppäukot siirtyivät talon sisään suorittamaan katumusharjoituksia. Mutta… piru vie… eivät ne tainneet katua ollenkaan… etteivät vaan nauttineet olostaan?

Voi helvetti noita häpeämättömiä rasisteja ja misogyynejä.

Voi helvetti noita käppäukkoja.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Islamilainen:
- ei voi olla vääräuskoisen kaveri
- ei voi vääräuskoisen alainen (työssä)
- ei voi maksaa veroa vääräuskoisille
- on velvollinen tappamaan vääräuskoisia
- on velvollinnen valehtelemaan vääräuskoisille
JNE

Anonyymi kirjoitti...

Huhu kertoo, HS:n toimituksesta olisi eniten edistykselliset siivottu pois. Tottako lienee?

Anonyymi kirjoitti...

Tässähän on sellainen lohduttoman lohdullinen puoli, että Suomi on patologisesti persaukinen. Kun lainoittajat sanovat 90-luvun tyyliin, että nyt loppui lainoittaminen, niin samalla loppuu kehitysmaalaisten raijaaminen.

Leikkauksia vastustaville wokettajille voi kertoa, että te teitte valintanne jo 2015 leikkausten puolesta kannattamalla miljardien vuotuista kuluerää kehitysmaalaisista. Nyt sitten naama kiinni, kun sitä maksellaan.

Valtsu

Anonyymi kirjoitti...

Pannaas tähän vähän aiheen vierestä.

Elokapina hamuaa yhteistyötahoja kulttuuripuolelta, jotka tietysti lähtevät antaumuksella mukaan: Ateneum, kansallisteatteri, Koneen säätiö ja moni muu. Joku keskustelutilaisuus taitaa olla tulossa.

Yhteiskuntaa vastaan monesti laittomasti toimiva pytinki siis haluaa kansalliset instituutiot rinnalleen. Varmaan verorahat myös kelpaavat.

Muuten Elokapinan sivut huutavat normaalia vassaritavaraa: ei Israelin asekaupoille, Gaza vapaaksi ja muuta ympäristöasiaa.

https://blogi.elokapina.fi/sanoista-tekoihin/

Valtsu

Joppos123 kirjoitti...

Antaa akkojen konttailla ja madella matujen vuoksi. Ketä kiinnostaa vaikka olisikin ne paskat kontatessa housussa.
Itsensähän ne vain häpäisevät.
Eloapinoiden pitänyt alkaa vonkumaan rahoitusta muualta kun ryssän rahahanat menivät kiinni.
Ei hyysärissä mitään siivousta ole käynnissä.
Meinattiinhan tuossa tehdä tutkimus toimittelijoiden puoluekannasta mutta journalistiliitto torppasi aiheen, miksiköhän?
Olisiko ollut pelko siitä, että viimeistenkin luottamus " puolueettomaan mediaan" olisi kadonnut kuin kusi lumeen.

QroquiusKad kirjoitti...

Jussi Halla-aho scriptasi aikoinaan, ettei hänen leppymättömille vainoajilleen taida riittää mikään muu kuin se, että hän hirttää itsensä Kauppatorilla, ja sitä hän ei aio tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen uutisissa juttu tästä juuri olleesta rasismin vastaisesta viikosta. Siinä kaksi tänne tullutta ja sopeutunutta miestä sanoo, että viikolla ei puutuuttu/keskusteluun nostettu lainkaan maahantulijoiden eri ryhmien, eli vähemmistöjen keskinäistä rasismia. Joka on paljon pahempaa kuin kantisten rasismi. Toinen jopa sanoo, että hän on kohdannut raisimia paljon enemmän toisten mamujen kuin kantisten taholta. Että nämä rasisteiksi snoatut suomalaiset ovat kohdelleet häntä hyvin ilamn rasismia. Jutun kirjoittanut toimittaja oli kysynyt myös ko. viikon järjestäjltä SuurenPunaisenRosvokoplan mielipidettä moisiin väitteisiin. Vastuas oli sitä perinteistä diipadaapaa eli tyhjän paskan hiertämistä Yrjön sanoin sanottuna.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

QK. Tuskin sekään niille riittäisi. Sanoisivat vain että väärin hirttäytyi.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kysypä oikeusprofessori Koskenniemeltä. Loppuuko uusien elatettavien tulo?

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän ne asuma-alueet pitäisi tulevaisuudessa kaavoittaa siten, että suvakit ja niiden lemmikit samaan kortteliin ja ns. rasistit omaan kortteliin. Jokaiselle korttelille sitten omat, eristetyt peruspalvelut.

That's it.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Valtsulle, Joppos123:lle, Qroquius Kadille, Huru-ukolle, Ano3:lle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Ano1 muistuttikin hyvin syistä miksi islam ei sopeudu vaan vaatii muita sopeutumaan.

En usko tippaakaan että HS muuttaisi linjaansa.

Veikkaan muuten, että se kulttuuripuoli tulee voimakkaasti tukemaan Egokapinaa. Kas kun sekin on kovasti vihervasemmistolainen.

Akat konttailevat joo, mutta niillä on vieläkin aivan liikaa sananvaltaa.

Mamuväestön rasismihan on edelleenkin valtamediassa tabu.

En kannata erillisiä asuma-alueita vaan tylyjä maastakarkoittamisia.

-TR- kirjoitti...

Jossain vaiheessa kuntarajatkaan eivät enää suojele lapsia näiden fanaatikkojen innolla sekoittaa koululuokkien koostumusta.

QroquiusKad kirjoitti...

Seuraavassa hallituksessa akat, tytöt ja niiden apupojut eivät enää konttaile vaan käyttävät jälleen sananvallan lisäksi täyttä poliittista valtaa.
Suomen kansakunta ja valtakunta ovat silloin konttausvuorossa.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010318125.html

Valtamedian aivopieruja taas. Hyvin tyhjiä olisivat ns. laatumedian sivut, jos näitä kriteereitä sovellettaisiin kaikkeen tarjontaan.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle, Qroquius Kadille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

TR: Ei mitenkään mahdotonta.

Qroquius Kad: Tätähän me emme vielä tiedä.

Tapsa vaan: Totta joo. Valtamedia on harjoittanut tietoista paskanpuhumista vuosikymmenet.

Kreivi Krolock kirjoitti...

Näillä isänmaan vihollisilla on sellainen ajatusmaailma että vain Lopullisella Ratkaisulla(TM) saadaan suomalaisten rasismi riittävän alhaiseksi. Eli hävitetään suomalaiset maan päältä.

Ennen toivoivat NL:n ja Isä Aurinkoisen valtaavan Suomen ja kyydittävän neuvostovastaisen luokkatiedottoman kansanosan Volgan mutkan Gulagiin. Osalla vielä tämä vaihde päällä, mutta Isä Aurinkoinen on vaihtunut Putleriin. Neuvostoliitto kun tulikin takaisin

Nyt toivovat EU:n ja matujen valtaavan Suomen ja pikkuhiljaa syrjäyttävän islaminvastaisen rasistisen kansanosan Kumpujen yöhön.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Kreivi Krolock. Itse uskon niitten olevan vain muodikkaasti tyhmiä eivätkä ne tajua, mitä saavat aikaiseksi.