tiistai 26. maaliskuuta 2024

ITSEISARVONA KAAOS

Helsingin Pravda jatkaa maahanmuutopropagandaansa niin kuin ennenkin. Propagandapläjäys on maksumuurin takana mutta pääotsikointi kertoo olennaisen. Eli:

Syntyvyys laskee niin nopeasti, että Suomessa voi olla 90 vuoden päästä enää alle miljoona nykyisten suomalaistaustaisen jälkeläistä. Se tarkoittaa, että Suomi tarvitsee maahanmuuttoa vielä paljon kipeämmin kuin on ennakoitu.

Täytynee vain muistuttaa, että minkälaista maahanmuuttoa korkean verotuksen ja korkean sosiaaliturvan Suomi on saanut viimeiset yli 30 vuotta? Jep, pääosin islamilaisia kehitysmaalaisia jotka hallitsevat kyllä lisääntymisen mutta elävät suomalaisten rahoilla.

Minkälaista maahanmuuttoa korkean verotuksen ja korkean sosiaaliturvan Suomi tulee saamaan jatkossakin jos sitä vaan sallitaan? Jep, pääosin islamilaisia kehitysmaalaisia jotka hallitsevat kyllä lisääntymisen mutta elävät suomalaisten rahoilla.

Elätettäviä. Ei elättäjiä.

Lopputuloksena on köyhyys, kaaos ja anarkia. Helsingin Pravdaa se ei tunnu haittaavan sillä sille kehitysmaalainen maahanmuutto on tavoiteltava itseisarvo jota ei voi kyseenalaistaa.

Kysäisen vaan, että miksei tavoiteltava itseisarvo voisi olla Suomi, jossa asuu suomalaisia? Muualla maailmassa sellaista suomalaisten maata kun ei ole. Eli kannattaisiko keskittyä keinoihin jolla suomalaiset alkaisivat tehdä, no, suomalaisia.

Taloudellinen kannustus siihen löytyisi ainakin miljardeja vuodessa syövästä maahanmuuttoteollisesta kompleksista. Toisin sanoen kompleksin lopettamisesta ja maastakarkottamisista.

Ei väkiluku ole itsessään mikään itseisarvo jos se muuttaa Suomen joksikin paskastaniaksi.42 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Selitys kaikkeen:
Takana on suomalaisiin kohdistuva halveksunta. Jokainen itsenäinen, itsestään ja perheestään huolehtiva suomalainen on riistäjä ja sortaja ja patriarkaalista ja taantumuksellista kulttuuria uusintava luokkavihollinen, jonka elämänmuoto ja hänen rakentamansa yhteiskunta ei ole säilyttämisen arvoinen.

PS-lehdenjakaja

Anonyymi kirjoitti...

Hesarin väestöennuste tuottaa toteutuessaan yhteiskunnan, joka ei pysty mitenkään elättämään maahanmuuttajavaltaista väestöä, koska tosisuomalaisia olisi vain yksi miljoona.

Professori kirjoitti...

Suomen ja muiden länsimaiden poliittisten eliittien sokeus kehitysmaalaisten kansainvaelluksen lopputuloksen suhteen on hämmästyttävää. Vai onko kyse sokeudesta vai jostain muusta? Kysyn, koska satun tuntemaan yhden kansanedustajamme, joka kyllä ymmärtää tämän ilmiön seuraukset erinomaisesti, mutta ei ole - minun tietääkseni - ottanut asiaan kertaakaan kantaa oman näkemyksensä mukaisesti. Kysymys kuuluu: miksi?

Strix Senex kirjoitti...

Olipas Hesarilla taas oikein kouluesimerkki surkeasta ajattelusta. Jos suomalaisten syntyvyys on liian matala, siitä seuraa, että maailmasta katoavat suomalaiset, heidän geeniperimänsä ja kulttuuriperimänsä. Ei siihen maahanmuutto mitään vaikuta, ei ainakaan sitä säilyttävästi, ei yhtään enempää kuin se vaikutti aikoinaan Pohjois-Amerikan alkuperäisväestön säilymiseen. Maa itsessään taas ei tarvitse mitään maahanmuuttoa, se ei ylipäätään tarvitse mitään asukkaita.

On tainnut tulla jo pariin kertaan todettua, että kehno ajattelu on meidän ongelmiemme pääsyy ja aikamme vitsaus. Erityisesti se kukoistaa mediassa. Mistä tulee mieleen nuoruudesta muutama kaveri, joilla oli kova ääni, hirveästi mielipiteitä mutta ei oikein mitään tietoa mistään eikä oikein osaamistakaan. Mitä heistä tuli? No, lehden toimittajia tietysti.

Kalle Pelttari kirjoitti...

Mutta mutta,femakkojen ja suvakkien mieluisimpia lausahduksia on:"Kuka pyyhkii teidänkin perseenne, kun tulette vanhoiksi?". Luulevatko nämä maahantunkeilijaintoilijat todella, että nämä "oikeauskoiset" tulevat sankoin joukoin pyyhkimään vääräuskoisten takapuolta. Nyt HS julistaa myös kumma kyllä tätä väestönvaihtoteoriaa, mistä perinteisesti on syytetty perussuomalaisia.

Joppos123 kirjoitti...

Eikös väestönvaihtoteoria ollutkaan pelkkä natsien ja persujen hörhöjuttu vaikka nyt jopa valtamedia osoittaa kuinka olemme jo vuonna 2050 vähemmistönä omassa maassamme?
Mitenkäs tämä nyt oikein menikään?
Eli väestö vaihtuu kehitysmaalaisiin mutta kysymyksessä ei ole väestönvaihto.

Anonyymi kirjoitti...

"Kysäisen vaan, että miksei tavoiteltava itseisarvo voisi olla Suomi, jossa asuu suomalaisia?"
Tämähän on helppoa, jokainen paskastanialainenhan muuttuu suomalaiseksi sillä sekunnilla kun sandaali maahan koskettaa ja taikasana asylum on lausuttu. Ja kun paskastanialainen lisääntyy kuin kanit, kaikki syntyvät pökäleethän ovat automaattisesti suomalaisia. Siinähän suomalaiset lisääntyvät hirveää tahtia. No, se oli huonoa huumoria mutta, liian moni pitää tuota ainoana totuutena. Ja ne liian monet ovat sellaisessa asemassa että voivat vaikuttaa siihen että homma varmasti jatkuu ja jatkuu kunnes tulee raja vastaan, mitä sitten käy onkin jo Aivan Eri Tarina...
Terveiset Ykälle ja kaikille Setärumille Käppäukoille Epsanjan auringon alta!
-Tavallinen Virtanen-

Anonyymi kirjoitti...

Tätä olen yrittänyt tolkuttaa kanssani väitelleille tuloksetta jo vuosikausia sitten, ei vain ole mennyt perille. Nyt kun Pravda oikein kertoo, niin ehkä uskovat väestönvaihdon, mutta nielevät todennäköisesti karvoineen päivineen sen yleiskehitysmaalaisen ratkaisun.

Maahanmuuttoa tunnutaan tarjottavan ratkaisuksi ongelmaan kuin ongelmaan. Kai se on niin, että kun kädessä on vasara, kaikki ongelmat näyttävät nauloilta.

Monikulttuurifanatismi estää näkemästä lähtömaiden ihmispopulaatioiden erot, vaikka riittäisi, kun katsoo miten populaatiot ovat yhteiskuntansa tai sen tapaisen järjestäneet. Ajatusketjua ei haluta viedä loppuun asti, koska sieltä paljastuisi monikulttuurifanaatikolle epämiellyttävä totuus: ihmispopulaatiot luovat näköisensä yhteiskunnan, eivätkä huonot olot johdu jostain maasta kumpuavasta pahasta, vaan ihan ihmisistä itsestään. Tämä asia on ollut vaikea hyväksyä joillekin älykkäinä pitämilleni tuttaville. Aivopesu on tehnyt tehtävänsä.

Ikätoveritar

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tahansa maa on itse asiassa se kansa, joka siellä asuu, ei se maapläntti. Jos täällä etniset suomalaiset jää pikku vähemmistöksi ja korvautuu afrikkalais/keskiaasialais/arabialaisväestöllä, ei tämä ole enää Suomi. On mieletöntä haalia muualta "korvaavaa" väestöä tilalle. Tästä tulee aivan eri maa,jos väki vaihtuu. Vai onko Meksiko mukamas yhä atsteekkivaltio?

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Gordon Rattray Tayloria mukaillen voisi kysyä, olisiko miljoonakin vielä liikaa?

Ehkäpä miljoonalle vieä riittäisi kylliksi luonnonvaroja näillä leveysasteilla. Miljoona voisi vielä muodostaa sosiaalisesti ehyen ja kulttuurisesti kehityyneen yhteisön. Edellyttäen siis nimenomaan, ettei omaa ajatteluperinnettä olisi tuhottu tuottamalla kulttuuriseen piiriin täysin erilaatuisia tajunnallisia ja kognitiivisia ominaisuuksia omaavia toiskulttuurisia.

Mutta nämä taitavat olla turhia toivoja. Tosiaan, monikulttuuristaminen on itsetarkoitus, mutta ei vain sitä, vaan jopa jotain vielä paljon pahempaa. Se on julkilausumaton motiivi, jolla tämä historiallisesti aina kahtiajakautuva kansa pitää yllä keskinäistä viholliskuvaansa -- jakoa yhtäältä "hyväihmisiin", toisaalta vihantunteillaan puolustautuviin "populisteihin".

Niin kauan kuin suomalaisuutta on olemassa, on myös jako kahtia. Luulen, että vielä silloinkin, kun niin sanotusti "sivistyneellä" suomalaisuudella on enää barbaarien keskellä pelkkä alistuneiden pelkääjien rooli, jossain metsissä voi elää syrjäytyneitä alkuperäisväestön joukkoja ikään kuin takaisin lähtökohtiinsa palannutta metsäsuomalaisuutta edustaen.Trilisser kirjoitti...

Jos oikein tarkkoja ollaan, niin lehti on "Хелсингин Правда". Kaamea pashaa kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Nähtäväksi jää, viihtyvätkö täällä nuo kaikkiin ilmaisiin palveluihin tottuneet, kun rahat loppuu, eikä ilmaisia palveluita enää olekaan.
Onko heillä jo silloin enemmistö, jolloin pääsevät päättämään, ja käyttävät esim. eläkerahastot oman elämänsä ylläpitoon, kunnes nekin loppuvat?

Anonyymi kirjoitti...

Suojelupoliisi tuomitsi ”väestönvaihtoteorian” äärioikeistolaiseksi ajatteluksi. Supon pitäisi nyt julistaa että suvakkilehti HS onkin äärioikeistolainen kun povaa suomalaisten vähenevät vain yhteen miljoonaan. Valitettavasti pelko on realistinen.

Jaska kirjoitti...

Menkää sinne Neuvostoliittoon!
http://jpoli.blogspot.com/2024/03/menkaa-sinne-neuvostoliittoon.html

Anonyymi kirjoitti...

"Pakolaisten" rahtaaminen Suomeen sen seitsemän sotivan maan kautta voi johtua talouskasvun vaatimuksestakin. Talouden mittari on bruttokansantuote eli kulutus. Tarvitaan jatkuvasti uusia kuluttajia että saadaan kasvua. Pakolaisten kasvun kansalainen maksaa valtion veroina. Se on pois meidän kasvusta.

Anonyymi kirjoitti...

No huhu kertoo, että demarit & co, olisivat valmiit kajoamaan eläkerahastoihin, jos tiukka paikka tulisi. Lainaa niitä vastaan tms. Mutta tämä nyt on vain huhu. Tiedä vaikka pitäisi paikkansakin. Lisää vaan ongelmia ja elätettäviä 3 maista.

SuiGeneris kirjoitti...

Varmaan kaikki mitä tästä asiasta voi sanoa on jo sanottu, mutta kyllä minä ihmettelen ihmisiä jotka tätä väestönvaihtoa ajavat. Heillä tuntuu olevan todellinen halu tuhota Suomi, siis sellaisena kuin sen ymmärrämme.
Minä nyt olen jo vuosikausia todennut, toki vastoin yleistä mielipidettä, ettei Suomi tarvitse minkäänlaista maahanmuuttoa. Ehkä jotkut tahot tai yksittäiset henkilöt tarvitsevat (maahanmuutto bisnes kokonaisuudessaan noin vaan esimerkiksi) mutta kuten Yrjö jo monta kertaa on kysynyt; mikä on ihmeellinen hyvä, jonka suomalaiset saavat maahanmuutosta.
Vaikka sitä kysyttäessä ei tosiaan saa vastaukseksi muuta kuin työntekijäpulan, siis maassa jossa työttömiä ja työhalullisia roikotetaan kortistoissa ja työpaikat täyttyvät maahanmuuttajista.
Mutta vielä kerran, eivätkö nämä maansa pettäjät ymmärrä että kun valta vaihtuu maahanmuuttajille, he itse ovat ensimmäisenä jonossa kuopan reunalle.

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä, itseisarvona on kaaos:

KGB:n hyödyllisinä idiootteinaan käyttämien yliopistojen kulttuurimarxistien tuhotoiminta Lännen mädättämiseksi muuttui Suuren ja Mahtavan kadottua historian roskatynnyriin.
Se omaksui vihollistensa sosialidemokraattien puolelta bernsteiniläisyyden:
tärkeintä ei ole päämäärä, vaan liike.

Liike jatkuu Lännen loputtomana mädättämisenä.
Tavoite ei enää ole kommunismi.
Tavoite on itsetarkoituksellinen kaaos.

Se on kosto siitä, ettei päästy neuvostotasavallaksi.
Meidän jälkeemme vedenpaisumus!

Anonyymi kirjoitti...

Tuon väestönvaihtojutun ja -käppyrän mukaan siis suhdeluku on oleva tulevaisuudessa 1:5.

Tällöin yksi suomalainen elättää vähintäänkin viittä työtöntä ja loisivaa kehitysmaalaista. Voi jälkimmäin luku olla vaikka kahdeksankin!

Ei näytä tosiaankaan hyvältä. Kummelin jääkiekkovalmentajan sanoin: "me ollaan hävitty tämä peli"

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Mitään väestönvaihtoa ei ole, salaliittoteoria...on, mitä sitten...väestönvaihto on hyvä asia...väestön vaihto on loistava juttu ja sitä tulee juhlia. Pakolla jos ei muuten. Sama kaava joka kerta vasemmiston kanssa. Mutta eikö väestön pieneneminen ollut hyvä juttu ilmastosyistä. Miksi nyt tarvitaan kehitysmaalaisia korvaamaan suomalaiset. Eikö nimenomaan pitänyt vähentää ihmisiä? Myös puhuttaisiin kansanmurhasta jos joku esittäisi samanlaisia visioita vaikkapa niin, että pudotetaan Somalian väkilukua 80% ja korvataan nämä eurooppalaisilla. Toisaalta maahan pitäisi luultavasti tuoda jotain 30 miljoonaa kehitysmaalaista, että saataisiin kaikki 4 miljoonan suomalaisen työt tehtyä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoijille hyvistä lisäyksistänne. Onhan selvää että niin Helsingin Pravda kuin valtamediapuolue VMP pitävät Suomen kehitysmaalaistumista hyvänä asiana. Väitän itse että kyse on vain muodikkaasta typeryydestä – niin kuin aikanaan Moskovaan kumartamisessa – eikä siellä tajuta, mitä saadaan aikaiseksi. Se, mitä Professori totesi pitää varmasti paikkansa. Hyvin moni poliitikko tajuaa, mihin ollaan menossa mutta pitää suunsa kiinni. Tosiasioiden pelko ja vastuullisen valehtelun valta on liian suuri.

Anonyymi kirjoitti...

Yksinkertainen totuushan on se, että suurimmalle osalle kansasta valehdeltiin silmät suut täyteen. Kun kyseeseen tuli maahanmuutto. Esim 2015. Ja valehtelu vaan jatkuu. Kun nyt on kohu erään aamulehden toimittajasta, joka on sepittänyt juttujaan mielikuvituksella, niin väitän että verorahoitteinen yle on sitä tehnyt sumeilematta. Puhumattakaan sanoma oy:n julkaisimisista. On tehtailtu mielikuvia miten paska on suomalainen mies. Liukuhihnalta. Minusta koko valtamedia saisi mennä itseensä siitä, miksi monet siirtyvät vaihtoehto mediaan. Se jatkuva miesvihaa / neekereitä tuputtava paska alkaa riittämään.

Anonyymi kirjoitti...

Mieluummin pelkästään miljoona suomalaista kuin 4 miljoonaa härmäläistä ja miljoona matua combossa.

Mutta kuka sen toteuttaisi?

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Luin jostakin, että Suomessa ja monessa muussa länsimaassa toteutuu sama peittelyn ja puhumattomuuden kulttuuri kuin natsien tehdessä hirmutekojaan toisen maailmansodan aikana. Niin paljon oli kuitenkin ihmisiä mukana kuljetuksissa, juutalaisia jahtaamassa ja ja tuhoamisleireillä, että on hurskastelua sanoa, että ei tiedetty mitä tapahtuu. Tiedettiin, mutta suljettiin silmät ja suut. Vaiettiin.

Rasismin kauhistelu mediassa sulkee nykyään suomalaisten suut ja innokkaimmat kellokaat saavat mellastaa mielin määrin. Mihinkähän syyttävä sormi sitten osoittaa, kun maailmanhalaus realisoituu toden teolla joidenkin ajastaan jälkeen jääneiden sopimusten takia, ryntäys kehitysmaista tänne kiihtyy ja Suomi sellaisena kuin nyt sen tunnemme, lakkaa olemasta?

Ennallistaminen on nyt päivän sana; mille vuosisadalle tai -tuhannelle saa
kehitysmaamaahanmuutto Suomen ja suomalaiset ennallistaa, että EU:kin olisi tyytyväinen? Mykkinä ja apaattisina seuraamme sivusta tätä irvokasta näytelmää, joka toteutuu silmiemme edessä kun demokratiakin on heitetty romukoppaan.

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Matujen haalintaa perustellaan "hyvinvointiyhteiskunnan" säilyttämisellä. Tosi hyviä yhteiskuntiahan neekerit ja arabit ovat onnistuneet luomaan.
Samanlainen paskastan Suomestakin tulee kun jäädään vähemmistöksi.
Yhtenä " hyvinvointiyhteiskunnan" kriteerinä on mainittu mm vanhustenhoito. Juu, missään kehitysmaassa eivät vanhukset ole yhtä heitteillä kuin täällä.
Yksinasuva saa maata kotonaan kuolleena viikkoja ennenkuin ketään kiinnostaa.
Loput makaavat osastoilla paskat hoisussa tuntikausia mutta sentään mömmöissä.
Kun on hyvät mömmöt niin ei vituta yhtään vaikka paskat olisivat jatkuvasti housussa.
On turha kuvitella, että kähtäväjätkät tekisivät päivääkään työtä ja akkojaan ne ei päästä duuniin kun siellä saattaa olla miehiä, hui.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Tapsalle vaan, Rouva Anolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Se valehtelu on tosiaan jatkunut pitkään mutta valitettavasti suurin osa suomalaisista seuraa pelkästään valtamediaa.

Tapsa vaan: Se miljoona matua riittää sinänsä lyömään Suomen lopullisesti pankrottiin. Alkaako sitten joukkopako vai ryöstely ja sen myötä sota?

Rouva Ano: Niin Suomessa kuin EU:ssa ei ole sinänsä sellaista väkivaltakoneistoa kuin silloisessa Saksassa ja Neuvostoliitossa mutta se peittelyn ja puhumattomuuden kulttuuri on olemassa. Siitä saamme eniten kiittää valtamediaa jota jopa poliitikotkin pelkäävät. Se ryntäys saattaa alkaa lumien sulettua. Toivottavasti hallitus tekee sen, mitä pitääkin. Sitä ennallistamistahan EU jatkaisi Suomessa kunnes Suomi olisi enää pelkkä reservaatti. Kas siellä ovat utopistit vallassa.

Joppos123: Vanhusten ”hoidosta” saamme pitkälti kiittää SOTEa joskin olihan se heikentynyt jo ennen sitä. Ja islamilaiset eivät asiaa taaatusti auta.

Joppos123 kirjoitti...

Kyllä se vaan on niin, että jos haluaa ihmisarvoisen vanhuuden siinä vaiheessa kun mikään ei oikein enää toimi niin se kandee ostaa ulkomailta, kuolemasta puhumattakaan.
Nykyinen kepun oman porukkansa lypsylehmäksi synnyttämä SOTE on sysipaska.
Kai lestat laskevat sen varaan, että lapset hoitavat ja muista viis.
Kepuhan on oikeastaan enää lestapuolue.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. En muuten osaa sanoa, mitä lestadiolaiset nykyisin äänestävät. Itse kepuhan on hyvin pitkään pyrkinyt kaupunkilaispuolueeksi epäonnistuen aina.

Anonyymi kirjoitti...

Mihinkä me " natsit " ja vanhukset paettais? Vaihtoehdot ovat vähissä. Vai onko paras vaan kadota korpeen.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei valtamediaa kannata seurata, niin mitä "vaihtoehtomediaa" sitten kannattaisi? Uutta MV-lehteä ja niiden Putinin ylistystä?

Isä Nicolae kirjoitti...

Aijai, käppähäiset armahat!


Eihän Hyysäri muuten väestöluvuista kirjoittaisi kuin ilmaistaakseen sillä vain ihanteensa Suomesta. HS:n märissä unissa suomalaisia on tuo alle miljoona 100 vuoden (tai parempi vielä aiemmin) päästä ja maahanmuuttajia tuhkatiheään - ah, mi monikulttuurinen auvo ja onni!

Mutta hetkinen! Jos näin käy, koko Suomen olemuksesta on 80-90 % maahanmuuttajapohjaista, siis yksiselitteisen mono- eikä monikulttuuria. Mutta HS:n unelmageneraattoritoimittelijat tuntien, älkäämme toki tarttuko näin mitättömiin yksityiskohtiin.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä sarja kannattaa jokaisen katsoa, niin huomaa ns. "virallisen" historian eron siihen, mitä todellisuudessa on tapahtunut, ja samalla se avaa näkymän siihen, mitä nykyään on tapahtumassa ja miksi.
Karu todellisuus iskee vasten kasvoja.
En väitä, että tämä olisi aivan absoluuttinen totuus, mutta varmasti paljon lähempänä totuutta, kuin se ns. "virallinen" totuus. Jostain syystä tähän sarjaan on sensuuri iskenyt voimakkaasti.

https://odysee.com/@injektiopiikki:c/Eurooppa-Viimeinen-taistelu---Osa-1:4

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Isä Nicolaelle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Totta joo, harvalla on mahdollisuutta muuttaa pois Suomesta. Eikä ainakaan minua edes huvita.

Ano2: Oliko niin, että jos ei usko valtamediaan niin on automaattisesti joku UMV-putinisti? Vai ymmärsinkö kommentin väärin?

Isä Nicolae: Jep, ei faktojen pidä koskaan antaa häiritä hyvää läppää.

Ano3: Kiitos linkistä.

Joppos123 kirjoitti...

Mä voisin ainakin osan vuodesta asua muualla kuin Suomessa. Torreviejasta olen katsellut kämppää. Ostaa ei kannata mutta ihan sopuhintaan saa kivoja lukaaleja vuokralle.
Lähtisi viimeistään joulukuun alussa ja palaisi kaurispukkimetsästyksen alkuun toukokuun puolessa välissä.
Kalastelisi lapissa kesän ja olisi peurametsästyksen alun Suomessa ja sitten Espanjaan.
Vituttaa talvet nykyisin.

klova kirjoitti...

Sukupuuttoonhan nämä monet maat ja kansat näyttävät kulkevan. Ei taida minkään eu-maan kantaväestön hedelmällisyysluku olla yli 1.5 ja useamman pyörii siinä 1 nurkilla. Ja pahimmillaan jollain E-Korealla luku on jotain 0,5-0,75 eli kansa on sukupuuttoon kuollut muutamassa sukupolvessa. Mitähän ne muuten tuolla ajattelevat, nyt meitä on 40 milj ja 40 vuoden kuluttua 10 milj ja siitä 40 vuotta ei yhtään.

Juuh, historian kirjoista on mukava lukea 2150 että olipa kerran maa nimeltään Saksa, Suomi,Ruotsi, Italia, Kreikka tai vaikka Kiina. Luontohan tietysti kiittää pitkällä aikavälillä ja joskus sitten tulevaisuudessa noussee uusia kulttuureita jotka ihmettelevät kuinka 2000-luvun kulttuurit kuolivat pois näpräten alkeellisia älylaitteitaan.

Ja tätähän ei ikinä koskaan ole saatu käännettyä missään eikä saada varmaan nytkään. Olemme sukupuuttoon kuolevien kansojen edustajia, moni sukujemme viimeisiä hengissä olevia.

Onko tuo edes surullista? Kaippa se jolkain tapaa kuuluu evoluutioon, jotkut häviävät ja jotkut jäävät jäljelle, ovatko jäljelle jääneet parempia on retoriikkaa koska ne toiset tekivät itsemurhan, ei heitä kukaan massamurhannut. Ei tässä edes ollut mitään darwinista survival for fittest.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja klovalle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Itselle ei tulisi mieleenkään muuttaa Suomesta. Mutta nämähän ovat makuasioita ja niissä jokainen on omalla kohdallaan oikeassa.

klova: Ovathan nuo tosia huomioita. Mutta kyllä se on surullista. Jos sivistyneet kansat korvataan takapajuisilla kansoilla jotka lisääntyvät kuin kaniinit.

Anonyymi kirjoitti...

Olen sitä muualle muuttuoa joskus miettinyt itsekin. Esim. silloin kun suurin joukoin lähdettiin "elintasopakolaisiksi" ruåtsiin. Sukua sinne meni ja mukaansa houkuttelivat aina käydessään.
Se oli mulla se lähtö vähän kuin siinä Anita Hirvosen laulussa: lähteä ny ruåttiin ku ei oo kilelipää, mukuloita ei silloin vieläonneksi ollut.
Ja nyt horiseva käppäukko enää mihinkään ulkomaille, hyvä jos edes käymäseltään.
Kun mihinkä ihminen kotoosa lähtis:)
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Jep, en minäkään osaa kotoani minnekään lähteä.

-TR- kirjoitti...

Hesarin artikkeleissa kun on se kommenttiosio niin niitä kommentteja lukiessa tajuaa että peli alkaa olla menetetty.

Tuonkin artikkelin kommenteissa joka toinen on tyyliin että hyvä juttu koska ilmastonmuutos tms.

Tuo uskonto on aivopessyt kansan tehokkaasti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Käsittääkseni Hesarilla on kyllä kommenttiosioissaan varsin tarkka ennakkosensuuri ja eihän sinne pääse edes kommentoimaan kirjautumatta. Voi vähän vääristää kuvaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Sen mitä olen Hell-Sinkin Totuuden kommenttiosioita lukenut, siellä esiintyvät yhä uudestaan muutamat samat nimet.
Ilmankos kommenttien sisältökin on aina yhtä ja samaa viherkommunismia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Hyvin todennäköistä.