maanantai 4. maaliskuuta 2024

EGONSA RUOKKIJA OPETTAA

Suvaitsevais-tiedostavaistohan on toistuvasti onnistunut vähättelemään kehitysmaalaista rikollisuutta. Jos se harrastaisi sitä omiin nimiinsä niin asia ei suuresti kiinnostaisi mutta koska kyseinen lössi saa jatkuvasti palstatilaa valtamediapuolue VMP:ltä niin asiasta kannattaa huomauttaa.

Tuoreen ekstravähättelyn suoritti Iltalehdessä joku toimittelija nimeltään Anni Emilia Alentola. Hän totesi että Ruotsin poliisi on laskenut jengirikollisuudessa olevan tavalla eli toisella 62.000 ihmistä, mutta sillä ei ole merkitystä koska aktiivisia jäseniä on ”vain” 14.000. Aktiivisia. Siis aseistettuja. Sain vinkin asiasta vakikommentoija Joppos123:lta (kiitos sinulle) joka totesi asiasta osuvasti:

Antakaas kun lasken. Aktiivisia jäseniä siis 10 jääkäripataljoonaa eli kolme ja puoli prikaatia. Se on muuten puolitoista prikaatia enemmän kuin Ruotsin sodanajan maavoimat.

Asia varmasti suhteutuu tuossa lauseessa eikä siinä ole minkäänlaista vähättelyn aihetta. Mutta kyseinen Alentola heittää pöytään lällällää-kortin:

Selvityksen mukaan aktiivisista jengirikollisista kuitenkin 88 prosenttia on Ruotsin kansalaisia, eikä heitä tietenkään voi minnekään lähettää. Ulkomaalaisten osuus jengeistä on reilut 1 500 ihmistä.

Ja tässäkään asiassa ei ole yhtään lällättämistä. Vaan esille nousee kysymyksiä. Joita tulee esittää myös Suomessa:

1. Millä ihmeen perusteella niitä kansalaisuuksia on jaettu kehitysmaalaisille kuin ämpäreitä marketin avajaisissa.

2. Olisiko aika alkaa vakavasti miettiä, että kuinka niitä väärin perustein jaettuja kansalaisuuksia voisi perua?

Kyseinen Alentola jatkaa pöyristymistä:

Tällaisista luvuista hyötyy oikeastaan ainoastaan Ruotsin hallitus. Niiden avulla on hirveän helppo perustella, miksi tarvitaan esimerkiksi lähiöihin asetettavia tarkastusvyöhykkeitä, joiden vaikutuksia ei juuri ole tutkittu ja jotka mahdollisesti rikkovat useampaa ihmisoikeussopimusta ja lisäävät syrjintää sekä etnistä profilointia.

Ihmisoikeussopimukset huudettu. Kuinkas kehitysmaalainen rikollisuus vaikuttaa kantaväestön ihmisoikeuksiin? Välittääkö Alentola ja alentolat siitä? Ja koska jengirikollisuutta harjoittavat nimenomaan etnisesti edistykselliset niin tämä kauhea etninen profilointi on kyllä välttämättömyys.

Mutta näille alentoloille sillä ei ole merkitystä. Kun ei muuhun pysty niin jollainhan sitä egoa on ruokittava. Ja valtamediapuolue ruokkii sitä niin kovin mielellään.

Ruokin egoani ja opetan.

***

Lisäys ja mainos: Nils-Aslak Näkkäläjärvi on avannut uuden blogin Ihmisiä telineillä II koska Vuodatus-alusta temppuilee jatkuvasti. Löytyy tästä linkistä ja blogini sivupalkista.

24 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

Mikään ei ole muuttunut:

”Nyt olemme turvassa, nukumme hyvin.
Saamme ruokaa, ja meistä pidetään huolta”,
kamerunilainen Babi Kussama, 30, sanoo.

HS 2.4.17

Maailma pyörii radallaan ja hyvät ihmiset voivat edelleen pyhittää elämäntarkoituksensa...
Ps. Kuvituskuvan pirttihirmu. Onko sillä koulutustarkoituksellinen teräsputki työinstrumenttina, vai mikä?

Anonyymi kirjoitti...

Anni on punavihreä mörssäri, joka disinformeeraa. Mainehaitta Iltalehdelle vinoutuneita näkemyksilleen.

Strix Senex kirjoitti...

Vai sillä tavalla että: ”hyötyy oikeastaan ainoastaan Ruotsin hallitus. Niiden avulla on hirveän helppo perustella, miksi tarvitaan esimerkiksi lähiöihin asetettavia tarkastusvyöhykkeitä, joiden vaikutuksia ei juuri ole tutkittu ja jotka mahdollisesti rikkovat useampaa ihmisoikeussopimusta ja lisäävät syrjintää sekä etnistä profilointia”.

Pari pientä huomiota tämä purkaus herättää. Ruotsi hallitus on muodostettu jokseenkin demokraattisten vaalien tuloksen perusteella. Vaikuttaa siltä, että toimittaja pitää tätä huonona asiana, koska paheksuu kovasti sellaisia asioita, jotka saattaisivat hyödyttää hallitusta.

Väite siitä, että tarkastusvyöhykkeitä ei ole juuri tutkittu, on tyypillinen perustelematon heitto. Esimerkiksi Tanskassa sellaiset ovat olleet käytössä jo vuodesta 2004 asti. Kovin tehokkaana työkaluna niitä ei ole pidetty, sillä rikollisuus on siirtynyt sieltä muihin kaupunginosiin. Ne ovat kuitenkin parantaneet alueen asukkaiden turvallisuudentunnetta.

Hyvä ja aiheellinen mutta laiminlyöty kriittisen tutkimuksen kohde sen sijaan olisivat nämä erilaiset ihmisoikeussopimukset, niiden syntytapa ja vaikutukset, sekä tabu-luonteiset etnisten profilointien kiellot ja vastaavat. Voisi esimerkiksi selvittää, mitä tarkoitusta varten ne on alun perin tehty, kuinka tulkinnat ja laajuus ovat ajanmittaan muuttuneet, ketkä ovat niitä muutoksia ajaneet, onko muutokset tehty aidosti demokraattisen prosessin kautta vai pikkuhiljaa ja takahuoneissa.

Muuten olen sitä mieltä, että niiden sopimusten kohdalla olisi kansanäänestyksen paikka. Kansa saisi ja sen kuuluisikin sanoa sanansa, mitkä pykälät ja tulkinnat pidetään voimassa ja mitkä hylätään toimimattomina ja oikeustajun vastaisina. Sillä edelleen pätee se, että ”Kaikki lait pitää olla sellaiset, että ne ovat yhteiseksi hyödyksi, ja sentähden, kun laki tulee vahingolliseksi, ei se enään ole laki, vaan vääryys, ja on hylättävä.”

Vanha kyynikko kirjoitti...

Alusvaatemannekiinikehopositiivisuusaktivisti on lausunut/kirjoottanu oman asiantuntijalausuntonsa ruåttin matukriminaali tilanteesta...krhmps,ottiatuåta,prrskeles,elämä on kuin sikojen pussailu:Silkkaa kärsimistä.

Isä Nicolae kirjoitti...

Nå herregud Ykä samt muut.

Voihan tuon Joppos123 (terveisiä vaan!) lukemat kääntää myönteiseksi. Nimenomaan tuosta epäsuhdasta johtuen Sverige'llä on mitä oivin syy kasvattaa maavoimiaan moninkertaisesti ;)

En lamauta keuhkojeni pullistumista tuota vuotellessani. Sen sijaan olisi kiva tietää jos toimittaja ylipäänsä siitä mainitsi:
- miksi tuo ylimääräinen ihmisjoukko (62k-14k=) 48k *ei* ole merkittävä?
- mitä se sitten tekee, jollei osallistu epäsuorasti jengiliikehdintään? Vai ovatko ns. ajoittaisia jengiläisiä?
- sukulaiset, eli yhtä syylliset, laskettu noiksi?
Ja tiedän, Ykä. Kysymykseni ovat turhia - koska eihän rehellisiä vastauksia tiedä/voi arvioida yksikään; ja jos voisi, ei saisi julki todeta?

Bogreol kirjoitti...

Kansalaisten olisi omaksumiensa arvojen puolesta parempi olla positiivisesti lihava kuin kehopositiivinen, koska se näyttää tuovan mukanaan kaikenlaista kaaosta kannattavaa ajattelua, massamaahanmuuton seurausten vähättelyä, rikollisten ihmisoikeuksien ajamista ohi heidän tekojensa. Syrjintää nähdään jo rikollisten palauttamisissa ja valvonnassa rikosten paljastamiseksi. Kansalaisuuksia on jaettu täysin toisenlaisista kulttuureista tulleille ihmisille, pitäisi olla enemmän huolissaan siitä, kuinka nämä tulijat ottavat huomioon toisten ihmisoikeudet kuin kuinka me niitä käsittelemme. Valtamedia on valinnut puolensa, maahanmuuttoa hinnalla millä hyvänsä, rikollisia on suojeltava.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Ihan sattumoisin tulin lukeneeksi tuon lehtijutun, jossa ko. naisihminen esittelee, hmmm, omia puolustelujaan monikulttuuristumiselle. Tällaisia esimerkkitapauksia siitä, miten vähän tosiasiat ja järki painavat, kun toiseen vaakakuppiin pannaan kaiken toiskulttuurisuuden kaikille elämyksenmetsästäjille tarjoama "rikastamisen" efekti, on nykyinen kulttuurisen narsismin maailmamme kyllästymiseen asti täynnä.

"Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta." On Suomi älyllisesti köyhä ja siksi jää.

Takavuosien sensaatiokirjailijatar Erica Jong, jota vois feminismin älylliseksi kirkastumaksikin sanoa, totesi vastatessaan tv-haastattelussa kysymykseen "ovat naiset ja miehet pohjimmiltaan erilaisia" että yksi ihan pohjimmainen ero on. Siinä missä naiset pyrkivät jatkuvasti vetämään toiset ihmiset lähelleen -- kokevat empatiana ja herkkyytenä sen että eläytyvät jokaiseen yksilöön ja pyrkivät sulkemaan nämä symbioottiseen syleilyynsä, siinä miehet pyrkivät päinvastoin ottamaan etäisyyttä, tekemään eron itsensä ja vastapuolen väliin.

Jong siteerasi kirjassaan kohtaaa, jossa mies sanoo: "The more you talk, the colder I feel."

Mutta se on -- noin niinkuin yleistetysti ilmaistuna, juuri se ohje, jonka esimerkiksi psykoanalyytikko Zizek antaa kansainvaelluksen kohteeksi joutuville eurooppalaisille: "Pitäkää tiettyä etäisyyttä."

Psyykkinen herkkyys ei suinkaan ole sitä, että ihminen ruokkii omia symbioottisia tarpeitaan ja käyttää kaikkia eläytymisen ja miellyttämisen keinoja saadakseen maailman kaikki ihmiset omaan syleilyynsä, vaan todellinen psyykkinen herkkyys on älyllistä jäsentyneisyyttä, sitä, että pystytään erottamaan, eriyttämään ja erittelemään ulkomaailman substanssien ominaisuudet ja laatuerot. Voi olla, että se tosiaan on enemmän miehinen kuin perinaisellinen ominaisuus.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

"Kovin tehokkaana työkaluna niitä ei ole pidetty, sillä rikollisuus on siirtynyt sieltä muihin kaupunginosiin. Ne ovat kuitenkin parantaneet alueen asukkaiden turvallisuudentunnetta."

No onhan se vaikuttanut, paikallisesti. Ainakin ne peelot on saatu ajettua pois siitä paikasta ja tehty heidän olonsa epämukavaksi. Ei ne ilman että heitä vituttaa ole paikkaa vaihtaneet. Sitten vain perässä sinne minne ovat siirtyneet. Mikä tahansa mikä tekee noiden rikollisten olon hankalaksi on toimivaa ja positiivista. Aina selitetään että jos jokin asia ei ratkaise ongelmaa totaalisesti ikuisiksi ajoiksi ja kaikkialla, se ratkaisu on muka tehoton. No ei ole. Tässä maailmassa ei ole olemassakaan mitään ultimaalista tekoa, jolla jokin asia ratkaistaisiin lopullisesti. Tällaisen ratkaisun vaatiminen on vähä-älyistä, ja sillä yleensä tavoitellaankin sitä ettei mitään tehtäisikään.

Strix Senex kirjoitti...

"Aina selitetään että jos jokin asia ei ratkaise ongelmaa totaalisesti ikuisiksi ajoiksi ja kaikkialla, se ratkaisu on muka tehoton". Tässä olet enemmän kuin oikeassa. Ehkä tavallisin (ja henkisesti laiskin) tapa vastustaa sellaista ratkaisua, joka kyllä on hyödyllinen, mutta vastaväittäjälle epämieluisa, on juuri tuo väite, että "ei se ratkaise koko ongelmaa". Kuten hyvin tiedämme, kaikki tai ei mitään tarkoittaa muutamia harvinaisia poikkeuksia lukuun ottamatta, ei mitään. Ja tässä aletaan olla tekemisissä meidän jokseenkin kaikkien ongelmiemme perussyyn kanssa. Se on laiska, epärehellinen ja kehno ajattelu.

QroquiusKad kirjoitti...

Hauska tuo anniemilia-olennon huomio, että aktiivisista jengirikollisista kuitenkin 88 prosenttia on Ruotsin kansalaisia.
88! Kasikasi!! Heil Hitler!!! NATSEJA!!!!! NATSIJENGILÄISIÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!

Mutta asiaan.
Juuri tämän takia kannatan vahvasti Suomen kansalaisuuden myöntämistä vain ja ainoastaan kaksoiskansalaisuutena.

Hyöty numero 1:
Suomen kansalaisuutta ei enää voisi saada "paperiton" eli laiton maahantunkeutuja Asailum Akbar, vaan jonkin maan voimassa oleva passi on löydyttävä ja se on pidettävä vastakin, muuten lähtee Suomen passi.
Hyöty numero 2:
Se Suomen kansalaisuus olisi voimassa toistaiseksi;
ensimmäisestä perseilystä, josta voidaan tuomita vankeutta lähtisi Suomen passi ja ex-kansalainen palautetaan siihen maahan, jonka passi on Mustan Pekan tavoin käteen jäänyt.

Niillekin, joille on lahjoitettu pelkkä Suomen passi voisi kehittää jonkinlaisen maastapoistumispassin, jolla pääsee Suomen kansalaisuuden menettämisen jälkeen johonkin sellaiseen maahan, joka haluaa hyysätä ulkomaalaisia rikollisia.

Tähän tarvittaisiin vain poliittista tahtoa, jota Suomessa ei ole.
Päinvastoin näistä asioista saavat päättää anniemilia-olento ja kaltaisensa olennot.

Anonyymi kirjoitti...

Ja jos ei muu väittämä päde näiden ns. suvaitsevien sanomana niin ainakin se vakio: niin mutta tekeväthän niitä -han/kin eli syyllistetään alkuasukkaat, että kyllä hekin tekevät näitä inhottavia tekoja. Toisaalta, miksi tuoda maahan "ihmisiä" jotka todistetusti tekevät näitä inhoja tekoja jos ja kun omatkin niitä tekevät. Itse en ainakaan ole koskaan saanut vastauksena muuta kuin syvän hiljaisuuden kysymykseeni.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Oma tänään tekemäni postaus liittyy tiukasti tuohon Ruotsin rikollisuuteen ja siitä paikallinen Rikosseuraamusvirasto (Brå) antaa hälyttäviä tietoja.

Vuodatus. net on ollut jo viikon kiinni ja avautuuko enää koskaan. Sen takia aloitin Bloggerissa uuden blogin Ihmisiä telineillä II, jota aion pitää, vaikka epäluotettava vuodatus avautuisikin.

Nils- Aslak Näkkäläjärvi

https://nilsuaslak.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Nils-Aslak. Koeta kestää, kirkkaaman kruunun saat. Äitini mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Netti on kuohittu. Miksi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Suhoselle, Ano1:lle, Strix Senexille, Vanhalle kyynikolle, Isä Nicolaelle, Bogreolille, Seppo Oikkoselle, Thorvald Eskilinpojalle, Qroquius Kadille, Huru-ukolle, Nils-Aslakille, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne. Karmeaa on ajatella, että suuressa osassa Eurooppaa on maahanmuuttopolitiikkaa hoidettu noiden anniemilioiden mielihalujen mukaan viimeiset 30 vuotta.

Ja HUOMIO! Lisäsin mainoksen postauksen loppuunkin. Nils-Aslakilla on uusi blogi https://nilsuaslak.blogspot.com/

Löytyy myös blogini linkkilistalta.

Anonyymi kirjoitti...

Milloin alkaa MOT tutkimaan Ekin ja Tarjan kaksoiskansalaisten tekemää vakoilua?

Trilisser kirjoitti...

Asiaanhan on hyvin helppo ratkaisu. Otetaan käyttöön Singaporen malli. Eli mamulle myönnetään oleskelulupa, joka oikeuttaa tasan vain oleskeluun, ts. se ei oikeuta mihinkään kansalaisille varattuun etuuteen (terveydenhoito, eläke tms.) ja se lakkautetaan heti ensimmäisestä rötöstelystä. Eli toisin sanoen esimerkiksi "turvapaikanhakija" saa täten turvapaikan, mutta valtiolla ei ole velvoitetta elättää häntä millään tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

A-studio tänään: täyttä sekulia koko ohjelma!

Anonyymi kirjoitti...

Trilisser on oikeassa, mutta eikö lähempää löydy hyvää malli?. Mielestäni Virossa on hyvin samansuuntainen käytäntö Singaporen kanssa. Viron mallillakin olisi aika hiljaista matujen suhteen näillä huudeilla.

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Singaporen malliin kuuluu myös antaa perseilijälle raippoja persuksiin kunnes veri valuu.
Ellei se siitä ojennu, on luvassa pitkää oleskelua epäkivassa vankilassa.
Ne jotka eivät opi siitäkään, saavat läksiäislahjaksi tästä maailmasta tiukan hamppukravatin.

Singaporen malli on tuottanut maailman ainoan hyvin toimivan monikulttuurisen valtion, jossa huomattavan suuri muslimivähemmistö käyttäytyy perseilemättä.
Mutta ennen kuin se voidaan ottaa käyttöön Suomessa, tänne täytyy saada singaporelaiset päättämään näistä asioista.

Ei se muuten vaan onnistu.
Valitettavasti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Trilisserille, Ano2:lle, Tapsalle vaan ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ei varmaankaan ihan lähitulevaisuudessa.

Trilisser, Tapsa vaan & Qroquius Kad: Singapore on sattuneesta syystä hyvin rauhallinen maa. Mutta se Viron mallikin olisi huomattavan hyvä.

Ano2: Jäi katsomatta.

Anonyymi kirjoitti...


maaliskuu 04, 202417:19
Poliisi haluaa vaihtaa rotunsa kun kerran sukupuolenkin voi vaihtaa – haastoi Chicagon kaupungin oikeuteen

Tässäpä eilinen juttu Suomen Uutisista.
Kaikkea sitä amerikan ihmemaassa.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Suomi on mahtava maa. Iltahuorrassa kirjoitetaan.

https://www.is.fi/asuminen/art-2000010213657.html

Menee se vähäkin veronmaksumotivaatio.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Tuohon voisi todeta että ”tähän on tultu”.

Ano: Joo, kovastihan he Suomea kehuivat mutta olivat kyllä uskoneet vihervasemmiston rasismihysterian ihan täysillä.