torstai 7. maaliskuuta 2024

PULUSHAKKI

Törmäsinpä interwebin ihmeellisessä maailmassa tällaiseen. Se on kyllä erinomaisen kuvaava joten jaan sen teillekin:

Tietysti oikein arkkityyppi tuosta on tuo S. Marin joka pääsi vahingossa pääministeriksi, vaalien jälkeen haistatti pitkät äänestäjilleen ja läksi kansainväliseksi bimboksi. Mikä rooli tietysti hänelle parhaiten sopiikin.

Miettikääpä piruuttanne, mihin päädyttäisiin jos tuo viisikko olisi saanut jatkaa vielä neljä vuotta?

Lyhyen postauksen lopuksi vielä pieni (iso) toive hallitukselle: Ryhtykää nyt hemmetissä karsimaan niitä akateemisia suojatyöntekijöitä. Niitten puolesta tuskin AY-liikekään ryhtyy tukilakkoihin vaikka se kaikin keinoin yrittääkin saada Suomen takaisin sille vekselivetoiselle linjalle joka väistämättä johtaa valtion kokoiseen pankrottiin.

28 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

Juuri näin. Ja lisäksi, kyllä vituttaa (tässä yhteydessä ko. ilmaisu on paikallaan).
Ikävintä tässä pulushakin jälkipesussa on se että ei pestä, vaan ihaillaan tulosta, kaikessa paskamaisuudessaan.
Kun avaan iltapäivälehden, niin aukeamat tursuavat: sannamarin sitä ja sannamarin tätä. Uutisarvoltaan ovat nämä joutojorinat pulupaskaakin arvottomampia.
Ehkä sitten olemme niinikään yhtä arvottomia; maantietä matkaamme kirjattomina ja karjattomina....

Olavi Koskela kirjoitti...

Joo, eipä tule ...tana naikkosia ikävä. Jotenkin siitä ollaan kovin kusi sukassa, että nämä valtion talouden nykyiset ongelmat ovat todellakin merkittäviltä osin näiden naiskykyjen aikaansaannoksia. Okei, korona ja Puten erikoisoperaatio iskivät ilkeästi persuuksiin. Mutta ei EUn elvytyspakettiin, esimerkiksi, olisi ollut mikään pakko mennä mukaan. Ja tämä kaikkien möläysten äiti, suuri SOTE, tuli ajettua keskeneräisenä väkisin läpi juuri heidän toimillaan ja päätöksillään. Sitä vielä kadutaan monta vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Kai ne tyrhanpaskan hiertäjät ja jakkupukukalkkunat tulisi yhteiskunnalle kaikkineen halvammiskis ihan vaan työttöminä. Ja kun vielä kiellettäisiin tulemasta sataa metriä lähemmäs mitään paikkaa jossa työtä tehdään. Lähestysmiskieltoo sano:)
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä vertaus toi pulujen syöttölautanen. Jos rouvat olisivat jatkaneet niin olisimme nopeimmin päässeet uuden alkuun, tosin pohjan kautta. No nyt kai mennään pitkien jäähyväisten kautta.
Muistaakseni Iiro Viinanen sanoi julkisen alan liittopampuille kun kävivät ruinaamassa lisää liksaa, että menkää lakkoon.


kt

Kalle Pelttari kirjoitti...

Kuitenkin, jos bileSanna haluaisi tulla takaisin politiikkaan, SDP ja viherkommarit ottaisivat hänet kirkuen vastaan. Nythän hän vasta tosissaan on tehnyt Suomea tunnetuksi maailmalla. Laseja ja lasikattoja on rikottu hyvässä seurassa. Tuo muuten pitää hyvin paikkaansa, että rotat jättävät uppoavan laivan. Viimeksi Li Andersson ilmoitti paostaan sotkettuaan viime hallituskaudella opetusministerinä Suomen koulujärjestelmää entisestään. Kaikkien pitäisi mukautua sen huonomman oppilaan mukaan. Pisa-tulokset sen mukaisia. Kommari on Kommari, kaikilla tasapuolisesti yhtä huonot olosuhteet paitsi tietysti johtajilla kommaripuolueessa. Saarikko lähti, kun huomasi tai tiesi, että sotesotkusta ei tule lasta eikä paskaa. Jätti valtiovarainministerinä seuraajalleen Purralle lähes mahdottoman tehtävän korjata valtion talous. Kun nyt sitä yritetään, onkin Ay-mafia pysäyttämässä Suomen, että Ay-herrojen valtavat palkat ja edut säilyisivät. Tavalliselle palkansaajalle lakot aiheuttavat lähinnä ulosheittoneuvotteluja ja työpaikan korvaamista tekoälyllä, joka ei toistaiseksi lakkoile.

QroquiusKad kirjoitti...

Akateemisia suojatyöntekijöitä ei TIETENKÄÄN aleta karsia niin kauan kuin Suomessa saa olla parikymmentä yliopistoa punkemassa joka vuosi ulos tuhansia ja taas tuhansia jakkupukumaistereita, joille on jo viherkommunistien opiskelijajärjestössä sovittu turhakevirka valmistumisen jälkeen.

Bogreol kirjoitti...

En ole nähnyt, että Sannan uutta työpaikkaa oltaisiin paljonkaan käsitelty Suomessa, Britanniassa siihen suhtaudutaan epäillen. Blairin instituuttiin on palkattu paljon nuoria meneviä ihmisiä, jotka eivät osaa selkeästi ilmaista työnsä sisältöä, konsultaatiota, maailman johtajien neuvontaa, ideoiden kehittelyä maailman ongelmiin, hyväntekeväisyystehtäviä, he ovat rakentelemassa vasemmistolaista vastavoimaa populismin nousuun - runsas budjetti rakentuu rikkaitten maiden (Iran, Saudi-Arabia), miljardöörien ja lähinnä teknologiayritysten lahjoituksista sekä konsultaatiopalkkioista.

Blair ehdotti itseään Gazan rauhanneuvottelijaksi, Peter Hitchens totesi, ettei näe mahdollisena että Blairia, joka on saanut sotkettua kaikki tärkeät ulkopoliittiset seikkailunsa, tulisi enää koskaan ottaa vakavasti. "Blairin tulisi anoa anteeksiantoa ja pysyä hiljaa". Blair avasi hallituskaudellaan rajat muslimien maahanmuutolle, suosi heitä sosiaalisissa ratkaisuissa, ja on nykyisen levottomuuden, polarisaation ja monien taloudellissosiaalisten kuten asunnottomuuden takana. Muslimeja alkaa olla jo niin paljon, että he ovat yhteistyöjärjestöjensä avulla kokoamassa voimansa tämän vuoden parlamenttivaaleihin ja saamaan näin muslimien kysymykset eturintamaan. He ovat jo nyt onnistuneet heiluttamaan parlamenttia Gazan Ceasefire (tulitauko) äänestyksessä. Työväenpuolue alkaa olla menettämässä muslimikannattajia, jotka ovat tyytymättämiä muslimien saamaan tukeen heille tärkeissä kysymyksissä. Rochdalen täytevaaleissa meni läpi George Gallaway, jonka puolue on "Workers party of Britain" sai muslimien tuen, ja nyt pelätään, että seuraavista vaaleista tulee todella muslimikysymyksen ja ulkomaisen nationalismin vaalit ja luvassa on yhä radikaalimpaa islamia.



Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Suhoselle, Olavi Koskelalle, Huru-ukolle, kt:lle, Kalle Pelttarille, Qroquius Kadille ja Bogreolille & kiitos kommenteistanne. Onhan muuten selvää, että jos tuo viisikko olisi edelleenkin vallassa niin itärajaa ei olisi suljettu ja Suomeen tulisi läpsyttelijöitä yhtenä köytenä.

Kyseisen viisikon suurin tukija oli tietysti valtamediapuolue VMP.

Akateemiset suojatyöntekijät tulisivat tosiaan Suomelle halvemmaksi ja vähemmän haitalliseksi työttöminä. Ja ne voisivat mennä porukalla lakkoon. Kukaan ei huomaisi mitään.

Mikäli S. Marin haluaisi palata politiikkaan niin ilman muuta hänet otettaisiin riemulla vastaan. Ja hän voi hyvinkin tulla sillä kyseisen naisen prime time maailmalla ei kestä loputtomiin. Li Andersson on omalta osaltaan ollut tuhoamassa suomalaista koulua tosin se alkoi jo ennen häntä.

Niin kuin Qroquius Kad totesi, yliopistot pukkaavat jatkuvasti turhia maistereita. Se ”kehitys” alkoi jo ainakin neljäkymmentä vuotta sitten. Kun itse silloin kirjoitin. Jo silloin oli ajatus että mitä enemmän Suomessa on maistereita niin sen paremmin maalla menee. Sitä ei mietitty, että mitä niillä maistereilla varsinaisesti tehdään.

Ja joo, islam ei intergroidu länsimaiseen yhteiskuntaan. Se vaatii länsimaista yhteiskuntaa integroitumaan itseensä.

Joppos123 kirjoitti...

Jos viiden tyttelin hallitus olisi saanut jatkaa niin nyt ei olisi lakkoja koska mikään ei olisi muuttunut. Tosin kesään mennessä täällä olisi IMF:n ja EU:n käskijät ja sitten muuten leikkuri kävisi niin maan perkeleesti ja siihen ei meillä olisi sanan sijaa.
Nyt AY mafia yrittää ulkoparlamentaarisin keinoin hallita maata kuten ovat vasureiden aikana aina tehneet ja siihen ei pidä lähteä mukaan.
Jos hallitus antaa nyt periksi niin vaaleja ei tarvitse enää jatkossa järjestää vaan kaikki valta voidaan luovuttaa mafialle ja niiden pillin mukaan tanssiville vasureille.
Liitot eivät tällä hetkellä lakkoile duunarien puolesta vaan ihan puhtaasti oman poliittisen valtansa puolesta mitä niillä ei alkuaankaan pitäisi edes demokratiassa olla.
Saatanan shampanjakommunistit.
Onneksi eivät uskaltaneet ulottaa lakkojaan matkustajaliikenteeseen. Ehdin häipyä ensi maanantaina Teneriffalle ja sen jälkeen voi minun puolestani lakkoikka vaikka maailman tappiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Tuo on kyllä pitkälti totta. Ja toivotan oikein mukavaa reissua.

QroquiusKad kirjoitti...

Mitäpä kummallista tässäkään on?

Suomea hallitsee viherkommunistidiktatuuri, joka muodostuu Järjestelmäpuolueesta, Valtamediapuolueesta ja SAK-mafiasta, joka on ulkoparlamentaarinen kommunistipuolue.
Joka ei tätä halua uskoa, muistakoon vain kaikkia SAK:n kaikkien vaalien alla julkaisemia vaalimainoksia, joissa kiihottaa äänestämään perrrkeleen porrrvarrreita vastaan.

Enää sille ei äänestäminen riitä, kun kansa äänesti väärin.
Siksi se on nyt ryhtynyt Punakapina Kakkoseen.
Tällä menolla se voittaa.
Koska sen annetaan voittaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ei se ole kumminkaan vielä voittanut. Ja eikös se Loimaan kassa ole mennyt jo ohi SAK:sta?

Joppos123 kirjoitti...

Liittomafian lakkoilut saattavat osua omaan nilkkaan mutta se ei liittopomojen satojen tonnien vuosiliksaa pienennä. Jäsenkato alkaa olla monellakin liitolla olla koko ajan suureneva.
Duunaritkin alkavat ymmärtämään miksi ja ennen kaikkea kenen vuoksi tässä lakkoillaan.
Saattaapi myös käydä niin,että varsinkin pienet ja keskisuuret viennistä elävät yritykset pistävät kimpsut kasaan ja siirtävät toimintonsa vaikkapa Viroon tai Ruotsiin ja samalla sanovat heippa suomiduunareille.
Jos itse olisin laittamassa vientiin perustuvaa firmaa pystyyn niin tänne liittomafian maahan sitä en perustaisi.
Nyt kun tämä vallasta lakkoilu saadaan maaliin niin syksyllä lakkoikkaan uusista perusteettomista palkankorotuksista.
Perusteettomista siksi, että nykyiset lakot ovat syöneet firmojen tuloksen ja voipi olla,että epävarmalle tavaran toimittajalle ei uusia tilauksia ole tullut.
Eli kandee lakkoilla liittopomojen vallan puolesta ihan perkeleesti.

Joppos123 kirjoitti...

On tainnut tuo Loimaan kassa vaihtaa nimensä. Vaimo sanoi itsensä irti TEHY:sta ja liittyi tuohon vanhaan Loimaan kassaan.
Vaimo kilahti kun TEHY:n lehdessä oli sukkisjuttiksen vaalimainos. Älysi viimeinkin mitä vasurivetoiseen liittoon kuuluminen tarkoittaa ja millaista sakkia liiton jäsenmaksuilla vaalien aikana tuetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, Loimaan kassahan on vaihtanut nimeään vaan kansa yhä tuntee se Loimaan kassana. Ja on tosiaan kasvattanut jäsemääräänsä/maksamiaan korvauksia jo paljon suuremmaksi kuin nuo "sakilaiset" kassat. Ja tulee yhä kasvamaan, siitä nämä "mafiosot" pitävät huolen. JOhan nämä änkyrät ilmoittivat heti vaalien jälkeen, että persujen menestys torpataan hinnalla millä hyvänsä eli maksaa mitä maksaa. Sehän on vain duunarin pussista pois.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Häätämällä konsultit (poliitikkojen kaverit) pois valtion kirstulta säästettäisiin varmaan miljardi. Vasta äskettäin heitettiin roskiin joku Riselle ja poliisille rakenneltu it-hanke joka oli maksanut jo 300 miljoonaa eikä siitä tullut kalua. Mutta eipä taida onnistua syystä että, ovat poliitikkojen kavereita.

Anonyymi kirjoitti...

Joppos 123 lainaus "Vaimo kilahti kun TEHY:n lehdessä oli sukkisjuttiksen vaalimainos. Älysi viimeinkin mitä vasurivetoiseen liittoon kuuluminen tarkoittaa ja millaista sakkia liiton jäsenmaksuilla vaalien aikana tuetaan."

Itse totesin saman asian kun teknisten liitto minunkin jäsenmaksurahoja Haloskan kampanjaan tunki. Se riitti minulle. Muutenkin tuo Ytk:n kassa on toiminut todella hyvin kun lomautuksia tai irtisanominenkin uran aikana on sattunut tulemaaan kohdalleni.

Sepi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Huru-ukolle, Anolle ja Sepille & kiitos kommenteistanne. Kokemukseni pohjalta noille liitoille ei varsinaisen jäsenen edunvalvonta ole tärkeää vaan liitto itsessään. Ja se on todella ärsyttävää että siellä kuvitellaan liittojen jäsenten kannattavan automaattisesti vasemmistopuolueita. Se, mitä Ano totesi konsulteista pitää täysin paikkansa.

Anonyymi kirjoitti...

En erikoisemmin pidä myöskään nyky hallituksesta jossa asennetta on enemmän kuin osaamista. Orpo leikkii jämäkkää ja grillimestari satusetä Satosenkin olisi ollut parempi pystellä grillimakkaramarkkinoilla.

Politiikkaa sanotaan yhteisten asioiden hoitamiseksi mutta tämä hallitus on puolensa valinnut. Ohjelma on teeveestä tuttu. Ensin pitää tehdä kansalle pahoinvointia että saadaan tulevaisuudessa hyvinvointia. On välttämätöntä, ei ole vaihtoehtoa. Hyvinvointikin siintää jo horisontissa. Mutta horisontti on taivaan ja maan yhtymäkohtaan kuviteltu viiva joka etenee sitä mukaa kun sitä kohti kuljetaan.

Eikä tässä vielä kaikki. Sanoihan Barrosokin aikanaan että euroopasta on tehtävä hikipaja. Kansalliset poliitkot panevat toimeen. Tämä on niin globaalia. Paitsi Saksassa jossa poliitikot eivät juuri ammattiliittojen silmille hypi. Joku voisi muistuttaa aatusta joka lopetti liitot. Historia ei toista itseään vaan, ihmiset jotka eivät historiaa tunne.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

No, on konsultteja ja konsultteja. Samassa viitattiin tietojärjstelmiin... ne niiden epäonnistumiset ovat kyllä aika harvoin niiden toimittavien firmojen konsulttien syytä.

En voi kirjoittaa niin pitkää vastausta että saisin kaikki uskomaan, mutta kyllä se julkispuolen tietojärjstelmien persielleen meno johtuu enimmänkseen niistä virkahenkilöistä, mitä oletettua sukupuolta edustaneevatkaan. Ne eivät osaa kilpailuttaa, asettavat toimittajat mahdottoman eteen ja sitten valehtelevat, kiristävät ja kieroilevat homman siihen pisteeseen, että kaupasta ei jää toimittajalle mitään katetta vaan tappiolle menee. Noissa toimituksissa on yhteistyö kaukana, erityisesti asiakkaan puolelta. He pitävät toimittajia vihollisenaan jonka kuvitellaan nettoavan toimituksesta satumaisia summia, aivan kun he eivät olisi jo kilpailutusvaiheessa kiristäneet hinnan kipurajalle.

No, siinä vaiheessa kun asiakas ajaa toimituksen tappiolle, loppuu tietty kaupallisesti toimivan toimittajan mielenkiinto asiaan. Toimittaja ei yleensä pääse irti sopimuksesta, mutta kyllä heillä keinonsa on. Toimittaja siirtää yleensä tässä kohtaa ne parhaat eli kalleimmat tekijät pois tältä asiakkaalta sinne missä he tienaavatkin jotain firmalle, ja laittaa tilalle aloittelijoita joiden tuntihinta on pienempi, samoin tiimi pienennetään niin pieneksi kuin mahdollista. Samoin toimituksen sisältö pidetään niin luurankona kuin mahdollista. Tämä siis vain siksi että asiakas teki omilla toimillaan keikasta kannattamattoman. Sitten toimitetaan jotain joskus jos toimitetaan.

Toimittaja ei voi näitä asiakkaan perseilyjä viedä markkinaoikeuteen kuin aniharvassa tapauksessa. Ja yleensä voittaa kun vie. Tämä siksi, että jos alkaa kertomaan asiakkaan touhuista enemmän ja kyseenalaistamaan niiden touhut, ei varmasti voita enää yhtään kilpailutusta, kyllä asiakkaalla siihen keinot. Hyvä kun saa edes tarjouspyyntöjä tai niissä on sellaiset ehdot tarjoajalle ettei voi edes tarjota kun ei täytä ehtoja. Kyllä virkamiehellä niihin mielikuvitusta riittää.

Ja asiakashan syyttää julkisuudessa medialle tietysti sitä toimittajaa, se kun ei voi sanoa sanaakaan puolustautuakseen, vaikka virkamiehet aiheuttavat näistä pieleen menoista perseilyllään neljä viidestä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne.

Ano: En oikein hahmottanut, että mitä haluaisit tapahtuvan.

Thorvald: Julkinen sektori on hankala sekä asiakkaana että tehoton toimissaan muutenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä lie nykyisin nimeltään se entinen tieto/tietoenator, vaan jotenkin se oli monenkin kunnan ns. hovihankkija noissa tiedonhallinatjutuissa. Tai sanotaanko hallitsemattomuusjutuissa. Liekö syynä sitten ollut tuo Thorvaldin mainitsemat jutut. Tuli seurattua asiaa kun se koski omaakin tonttia, ainakin sivusi sitä, kun muuan seutukunta tilasi seutuliikenteen lippujärjestelmän sieltä. Ja kun parempiakin oli tarjolla vaan se piti saada nimenomaan tiedolta. Moni silloin heitti vitsillä/tosissaan, että missä tieto siellä ongelma. Mukaillen erään juudaksen eu.sta käyttämää lausahdusta.
Sellainen lisäsy tuohon Thorvaldin juttuun, että se kuntien atk-hankintojen kilpailutuskin on vähän semmoista arpapeliä kun ei oikein itsekään tiedetä mitä ollaan ostamassa/tilaamassa, eli ei ole osaamista siellä ostajan puolella. Sitten vaaditaan mahdottomia kun ei ole osattu määritellä että mitä tarvitaan ja ostetaan jotain vaan tietotekniikkaa. Kun se on niiin hienoa että kaikki on atk-vehkeet ja kaikki.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Ano hahmottaa lyhyen vastauksen. Yksinkertaista matematiikkaa kaipaan. Mistä valtion tulot tulevat ja minne menevät. Hyväpalkkaiset privaattipuolen duunarit ovat veroillaan valtiota pystyssä pitäneet. Kun ne loppuvat, jäljelle jää akateemiset suojatyöpaikat ja tulee pankrotti. Tai oikeastaan on tullut jo. Poliitikothan eivät muita työpaikkoja luo. Nikotiinipussien ja alkoholin veroilla ei valtio kasvavista menoistaan selviä. Puheet sadastatuhannesta työpaikasta eivät poliitikkojen toimilla synny. Ellei tarkoitus ole "luoda" palkatonta työtä Sipilän malliin. Ja sehän ei ketään eikä mitään lykkää.

QroquiusKad kirjoitti...

Mikäli oikein hahmotin, tahtoisi Ano minimivaltion jossa poliitikot päättäisivät vain ulkopolitiikasta, maanpuolustuksesta ja valuutta-asioista, kaikki muu paitsi kenties myös sisäinen turvallisuus ja oikeusasiat olisivat yksityisten yritysten ja kansalaisjärjestöjen vastuulla.

Mutta mitä kaikkea rajataan ulos yksityistettäviksi?
Koulutus? Lastensuojelu? Terveydenhuolto?

-TR- kirjoitti...

Itse asiassa en tiedä kummasta on kyse: Sanna itse tyrkyttää julkisuuteen bilekuviansa vaiko että juorutoimittajat eivät jätä häntä rauhaan.

Oli kumpi tahansa niin Sannan olisi syytä kadota otsikoista. Hänen sanomisilla ja tekemisillä ei enää ole merkitystä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Anolle, Qroquius Kadille ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Minulla on hyvin samanlaisia kokemuksia.

Ano & Qroquius Kad: Mielestäni Ano vain totesi, että verorahat tulevat pääosin yksityiseltä sektorilta ja olen hänen kanssaan samaa mieltä.

TR: Ehkä sekä että. Sannasta kun tuli VMP:lle jumalatar. Joutaa kadota. Ja tulee muistaa, että hän pääsi asemaansa vahingossa.

Anonyymi kirjoitti...

Ano hahmottaa vielä vähän, jos sopii. Tulovero on yksi summa. Paljonko sitä kertyy julkiselta paljonko yksityiseltä, maallikko ei osaa laskea. Onneksi on vvm virkamiehet -naiset jotka osaavat. Se kertoisi suhteen millä eletään. Palkoista jo tiedämme, poliitikkojen luomissa "työpaikoissa" on vähintään tuplapalkat. Ja siisti sisätyö. Privaatilla on toisin, eivätkä poliitikot sinne luo yhtään työpaikkaa.

Epäilen aiheen olevan yhtä arka kuin maahanmuuton kustannukset, joiden voimakkaan kasvun vuoksi nyt "leikataan". Siis niiltä, jotka tyytyvät siihen jota ylhäältä annetaan. Verojen suhde, julkinen/yksityinen voisi säikäyttää pahemman kerran. Julkinen ei tuo lisää rahaa kiertoon, ei ns yksityinenkään jos se rahastaa julkista. Mutta, julkisen varassa melkein koko Suomi nyt riippuu.

Julkinen on tarpeellinen niiltä osin kun siellä tehdään oikeaa työtä. Oikeaan työhön rahat riittäisivät mutta, kuten mainittu on, humbuugiin palaa rahaa turhan paljon. Turhien menojen karsiminen olisi järkevää, mutta taisin jo mainita sen suurimman esteen.

Miksi hallitus kävi ensimmäiseksi privaattisektorin duunareiden kimppuun? Puree kättä joka ruokkii. Tai no, ei ihan ensimmäiseksi. Ensimmäiseksi annettiin itselle parin tonnin verohelpotus. Kukaan ei vastustanut. Julkisella kun ollaan "töissä" ja varsinkin kun, voidaan päättää ihan itse. Järjestys se olla pitää vaikka huonompikin.

Vanhana patrioottina sanon, sama kaiku on hallitusten askelten väristä riippumatta. Politiikka ei ole enää meidän politiikkaa, se on korkeammas käres. Näin mietin demokraattisesti itseni kanssa. Mielipiteitäni en vaihda, en myöskään tyrkytä. Jokainen uskossaan autuaaksi tulkoon.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano ja kiitos lisäyksistäsi. Hyviä huomioita. Sinänsä mikään hallitus ei pysty korjaamaan vuosikymmenten mädätystä hetkessä.