sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

MOSK… EIKU BRYSSEL APUUN

Jos nyt tässä yritän muistella niin edes synkimpinä YYA-aikoina eivät kommunistit yrittäneet julkisesti vaatia että Moskova muuttaisi Moskovasta käsin Suomen lakeja ja mitätöisi vaalituloksen. Se olisi tietysti ollut Moskovallekin varsin vaikeaa koska Suomi oli tuolloin itsenäinen valtio. Totta kai kulissien takana puuhattiin sitten kaikenlaista ja olihan Moskovalla vaikutusvaltaa Suomeen.

Mutta ei niin suurta vaikutusvaltaa kuin EU:lla nykyisin ja sitähän käyttää hyväkseen katkera kommunisti Li Andersson joka on vaatinut EU:ta muuttamaan Suomen lakkolakeja ja sitä kautta saamaan aikaan sen että vaaleissa valittu vasemmistolainen vähemmistö voisi vaalien tuloksista huolimatta määritellä, miten Suomessa toimitaan. Jos vaatimus meinaan toteutuisi, niin siinä vasemmiston vaatimukset menisivät demokraattisesti valitun eduskunnan yli.

Aikanaan tuollaista oltaisiin pidetty tietysti maanpetturuutena mutta koska Suomi on vapaaehtoisesti luopunut itsenäisyydestään niin kai tämä on sitten vain härskiä maakuntapolitiikkaa.

Sinänsä Anderssonin vetoa saattaa ymmärtää. Kai vasureissakin on tajuttu että ei tuo salonkisosialistien porukka saisi mitään kapinaa aikaiseksi. Niinpä helpoin tapa on pyytää siirtomaaherroja hoitamaan asia heidän puolestaan.


24 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Taisinpa lukea jokunen aika sitten kuinka Espanjan sosialistit " löylyttivät" orpoa ja manasivat Suomen fasistihallitusta.
Sosialisteilla on yksi silmiinpistävä erityispiirre. Mitä kauempana ne ovat alkulähteestä ( ryssälä) sitä sekaisemmin ne poloiset ovat.
Ihan nyt vaan esimerkkinä tämä nykyinen lokaatio Espanja, Kuuba tai vaikkapa talousihme Venetsuela. Kaikkihan ovat suorastaan talouden vetureita.
Vaikka kultainen dildo perseessään syntynyt somalii kiukuttelee niin eipä taida tulla kommunistien vallankaappausta.
Ensinnäkin ne molopäät kuolisivat nälkään kesken vallankumouksen ja toisekseen ne hampit ymmärtävät aseista yhtä paljon kuin känninen sika satelliitistä.
Vallankumous peruttu ja takaisin sohvalle venaamaan fattan tukia.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei kai tässä nyt voi enää epäselvää olla, että Eurostoliitosta on tarkoitus tehdä Globalististen Eurostotasavaltojen Liitto eli Euroopan Neuvostoliitto sen tilalle, joka kommunisteilta vietiin pois.
Siinä liitossa Suomella ei ole eurostotasavallan vaan vain globlastin asema, ja sitä tässä nyt valmistellaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Jep, ei tule kommareitten vallankaappausta omin neuvoin tosin ne yrittävät sitä Brysselin kautta. Se Venezuelahan oli muuten oikein mukava paikka kansalaisilleen kunnes siellä päätettiin kokeilla sitä sosialismia.

Qroquius Kad: Ei ole vain tarkoitus tehdä vaan on hyvin pitkälle jo tehty. Ja Suomihan on siinä sessiossa pelkkä Takahikiän Perähikiä.

Heikki kirjoitti...

U. Von der Leyen väittää äärioikeiston tuhoavan meidän (= vihervasemmistolaisen) Euroopan ja demokratian (=sosiaalidemokratian vallan), Brysseliin tuo kätyri Andesson onkin pyrkimässä !

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Heikki. Brysseliinpä hyvinkin. Ja tokihan hänet sinne äänestetään. Mutta herää kysymys että mikä se on se äärioikeisto? Taitaa olla kaikkea, mikä ei ole vihervasemmistolaisuutta. Meuhkasihan se Anderssonkin ”laitaoikeistosta”. Helppo sinänsä meuhkata, kun ei tarvitse perustella.

Olavi Koskela kirjoitti...

En tunne noiden ryssälän meppien protokollia, mutta vaikutti tosiaan oudolta, kun Espanjan sosialistimeppimatami reposteli Suomen sisäpolitiikkaa paikalla olleelle Orpolle. Onko mepeillä tosiaan tapana arvostella laajalle kuulijakunnalle muiden jäsenmaiden sisäpolitiikkaa? Jos on, niin eiköhän Espanjankin sisäpolitiikassa löytyisi sanan sijaa. Ei kun potut maksuun pottuina!

Bogreol kirjoitti...

Eva Biaudet sanoi aamulla Ylellä, että poikkeuslakien säätäminen Venäjän rajan takaa tulevaa hybridivaikuttamista vastaan ja pushback-menettely on kyseenalaista siinä mielessä, koska ensinnäkin tällainen laki on vain Putinin toiveiden täyttymys, koska se osoittaa että Suomen lainsäädäntö ei enää toimi oikeusvaltioperiaatteen mukaan, ja toiseksi suurin osa rajan takaa tulevista turvapaikanhakijoista on todennäköisesti myös suojan tarpeessa, ja lopuksi sitten valitti raskaana olevien ja lasten kärsimyksiä elleivät pääse humanitaariseen onnelaan. Eli kyllä sillä Moskovallakin on valtaa mitä kieroimpien perustelujen saattelemana.

Brysselillä on tietenkin ihan suoraa valtaa säätelemillään direktiiveillä, ja sinne Andersson hakeutuu myyräntyötä tekemään ja oikeusvaltiota vaalimaan. Voimaton on vaalit hävinnyt vasemmistolainen hallitusta vastaan, joten kaikki keinot ovat sallittuja jotta asiat saataisiin ideologisesti oikealle tolalle. Kesän EU-vaalien ennustetaan nostavan kansalliskonservatiivien paikkalukua, mikä muuttaa ehkä keskuskomitean kokoonpanoa, ja hankaloittaa vihervasemmiston voittokulkua federaatiopolitiikassa.

Heikki kirjoitti...

Eu alkaa muistuttaa yhä enemmän neuvostoliittoa. Valtaa keskitetään Brysseliin. Kielenkäyttökin! On komissaareja, keskuskomitea, 5 ja 10 v
vaatimuksia/ direktiiveja.
Eikä tästä pitänyt tulla tulonsiirtounionia.
Nyt sitten vihervasemmisto haluaa elättää meillä melkein kaikki tänne päässeet omilla ehdoillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, punalippu ei heilu Paasitornissa, mutta euvostolippu kyllä. Eipä juuri eroa tosiaan.

Kuvittelin Leyenistä vähän parempaa. Parempi olla pessimisti, niin ei pety.

Tapsa vaan

Joppos123 kirjoitti...

Euvostoliiton ns " talousmahdit" tarvitsevat reunavaltioita vasalleikseen. Nyt kupataan omaisuus ja luonnonvarat ja jatkossa nuoret kollit kuolemaan rintamalle.
Sama systeemihän se on ryssissäkin.
Burjaatit ja muut reuna-alueiden vinosilmät laitetaan lihamyllyyn. Kunhan vaan Moskovan ja Pietarin pojat välttyvät siltä.
Onneksi NATO ei toimi näin ja euvostoliiton yhteinen puolustus ei koskaan toteutunut, eikä toteudu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Olavi Koskelalle, Bogreolille, Heikille, Tapsalle vaan ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Olavi: Epäilemättä muiden maiden mepit ovat saaneet suomalaisen vihervasemmiston tarjoamaa informaatiota Suomen hirvittävästä äärioikeistohallituksesta.

Bogreol: Jos Biaudet ei pulisisi tuollaisia niin eihän hän olisi Biaudet ollenkaan. Moskovassa epäilemättä nauraa kätkätetään kyseiselle ämmälle. Ja tässä vajaan vuoden aikanahan on käynyt selväksi että vihervasemmisto ajattelee että valta kuuluu sille eikä se saa olla millään muulla taholla.

Heikki: Täysin totta.

Tapsa vaan: Minä en kuvitellut. Ei niihin virkoihin järki-ihmisiä valita.

Joppos123: Vasalleiksi ja Suomen tapauksessa jonkinlaiseksi luontoreservaateiksi. Venäjä on kyllä tosiaan lahjakkaasti tapattanut vähemmistöjään.

Anonyymi kirjoitti...

A-studio 18.3.2024: Oikeusprofessorin touhu tuo mieleen: Liehu punalippu, liehu !, riehu punapappi, riehu!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Ei tullut katsottua. Lienee ollut liian hapokasta.

Joppos123 kirjoitti...

Taitaa ano viitata tuohon emeritusproffaan jonka mielestä "push back" ei nyt vaan ole mahdollista vaikka ryssälästä tunkisi miljoona kähtävää väkivalloin rajan yli.
Kun ne niinku ihmisoikeudet.
Tuommoisen emeritusproffan mielipiteet ovat kuin persereikä, jokaisella on sellainen paitsi muumeilla.
Antaa hintin raakkua, kyllä maailmaan ääntä mahtuu ja silläkään ei tietääkseni ole VETO oikeutta hallituksen päätöksiin.

Joppos123 kirjoitti...

Putelta alkanut noi tapettavat vangit ja vähemmistot loppumaan. Saas nähdä tuleeko liikekannallepano. Syynä voisi olla vaikkapa "sota NATO:a vastaan Ukrainanan natsimaassa".
Tosiasia on vaan se, että NATO:n pitää jossain vaiheessa tuolle perseilylle laittaa loppu.
Mitä aikaisemmin niin sen parempi. Uhoilkoot putte ydinaseillaan, uhoillaan takaisin.
Katsotaan kenellä tässä pokeripöydässä on voittajakortit.
Ei ole vaihtoehtoa. All inn.

Trilisser kirjoitti...

Ano 0227 linkkasikin tuon Ylennoksen Martti Koskenniemen houreista. Koskenniemen logiikalla esimerkiksi USA ei ole "länsimainen oikeusvaltio", koska sen perustuslaissa ei mainita "ihmisoikeuksia". Aivan käsittämätöntä oikeusvaltio-käsitteen inflatointia. Miten voi ihminen menettää noin täydellisesti todellisuuden ymmärryksen.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei Koskenniemi ole menettänyt kosketustaan todellisuuteen, Koskenniemi on kommunisti joka on rähisevän raivoissaan siitä että siltä vietiin pois sen rakas Neuvostoliitto ja nyt se on omistanut elämänsä pelkälle Lännen tuhoamiselle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Anolle, Trilisserille ja Qroquius Kadille. Se kyseinen jätkä on joko tosiaan täydellinen aatteen mies tai sitten juristeriaansa jämähtänyt fakki-idiootti jota ei reaalimaailma hätkäytä. Mitä tuohon sotaan tulee niin toivon kyllä että se laajempi sota vältettäisiin. Mutta se tarkoittaa lisää tukea Ukrainalle ja sitä on annettava. Länsi-Euroopan kannattaisi vaan alkaa itsekin pikkuhiljaa ts. pirun nopeasti sorvailemaan niitä kranaatteja joita sillä ei ole.

QroquiusKad kirjoitti...

Tulipa mieleen, että kuinkahan paljon kranaatteja sekä muuta sotamateriaalia on tällaisilla NATO-mailla kuin Espanja ja Portugali?
Ne eivät kalustoaan tarvitse minkään akuutisti eikä realistisesti teoreettisestikaan uhkaavan sodan varalta, joten ne voisivat luovuttaa kalustoa ja ampumatarvikkeita Ukrainalle vaikka hurumykke.

Vaan paljonko ne ovat niin tehneet?
En tiedä, mutta sen tiedän että Espanja on tukenut Ukrainan sotaponnistuksia ainoastaan 0,06 % osuudella BKT:staan ja Italia vielä vähemmän: 0,03 %.

Mutta niinhän tuo näyttää Euroopassa olevan, että mitä kauempana Moskovasta, sitä tulisieluisemmat kommunistit.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Naton länsieurooppalaiset maat ovat riisuneet armeijansa koko lailla luurankotasolle joten niitä kranaatteja ja sotamateriaalia ei välttämättä ole paljoakaan. Saksankin ammusvarasto oli komeat 3 vuorokautta.

Joppos123 kirjoitti...

Jos olisi valtaa kuin mieli niin kaikki länsi-euroopan panssarivaunut ja raskas aseistus kunnostettaisiin pikavauhtia ja annettaisiin vaikkapa Suomelle.
Me vastattaisiin miehistön koulutuksesta mutta ylläpitokulut ja ammustuotanto menisi NATO:n piikkiin.
Se olisi win win myös NATO:lle. Kyllä ne halutessaan saa kamaa hihnalle mutta käyttäjien suhteen on aikas hiljaista.
Taitaa Espanjallakin olla muutama sata paskaksi ruostunutta leoa varastoissaan.
Saksa kansoineen on ajettu tarkoituksella sukupolvien yli kestävään psykoosiin aatun teoista ettei niiden varaan voi laskea mitään.
Annetaan vätysvaltioiden hoitaa tuotanto ja muiden se tappelupuoli.

Änymuumi 007 kirjoitti...

Joppos123 kirjoitti...

Saksa kansoineen on ajettu tarkoituksella sukupolvien yli kestävään psykoosiin aatun teoista ettei niiden varaan voi laskea mitään.

20. maaliskuuta 2024 klo 1.18


Tuo on aivan totta, Saksa on kuin pieksetty koira.

QroquiusKad kirjoitti...

Kun vertaa II maailmansodan päähävinneiden eli Saksan ja Japanin mentaliteetteja, ero on kuin yöllä ja päivällä.

Saksalaiset edelleen pyytelevät anteeksi tehtyjä, vaikka heidän isovanhempansakaan eivät olleet syntyneet tekoaikaan.
Japanilaiset puolestaan palvovat Yasukunin temppelissä avoimesti sotarikoksista tuomittujen muistoa, vaikka heille on moneen kertaan huudettu asiasta ympäri maailmaa.
Samoin Japani on kieltäytynyt hallitustason anteeksipyynnöstä kymmenilletuhansille koralaisnaisille, jotka seksiorjuutettiin sotabordelleihin.

Miten japanilaiset voivat suhtautua omiin tekoihinsa pystypäin mutta saksalaiset ovat kuin tahdottomiksi piiskattuja rakkeja?
Oliko se ydinaseen käyttö Hiroshimassa ja Nagasakissa jopa Liittoutuneiden mielestä sen verran iso asia, ettei Japanilta voida vaatia samaa alistumista kuin Saksalta?

En keksi oikein muuta syytä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Änymuumi 007:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Sinänsä minä toiovon eniten, ettei sotaa tulisi. Ja oikeastaan Joppoksen toivoma systeemi tietyssä mielessä on tapahtunutkin. Suomihan meni ja osti Hollannilta edulliseen hintaan huomattavan kalustomäärän. Kun Hollanti kuvitteli että maailmaan syttyi rauha.

Saksa on tosiaan ruunattu omasta toimestaan. Kun maa puhdistettiin natsismista niin se touhu meni vissiin askeleen liian pitkälle ja kansa alkoi hävetä itseään. Japanin kohdalla ydinase voi tietysti vaikuttaa mutta voihan olla niinkin että japanilaiset eivät vaan nakkaa paskaakaan siitä, mitä muut ajattelevat.