tiistai 2. heinäkuuta 2024

KUPLASSA ELÄJÄT

Tätä huomattavan välttämätöntä rajalakia ovat vastustaneet niin ”asiantuntijat” kuin muukin suvaitsevais-tiedostavaisto. Tuoreimpana esimerkkinä oli kahden alaleuan väpättäjän eli Lena Näreen ja Markus Jäntin aikaansaama vetoomus johon sitten uutisen mukaan otti osaa 200 tutkijaksi mainittua. Ja Helsingin Pravdahan antoi äänen tälle Lena Näreelle. Otetaanpa hieman hänen kuolemattomia viisauksia:

”Vetoamme nyt teihin hallintovaliokunnan jäseniin, että käyttäisitte harkintaanne ja hylkäätte tämän Suomen perustuslain ja ihmisoikeusvelvoitteiden vastaisen lakiehdotuksen”, vetoomuksessa lausutaan.

En vieläkään allekirjoita sitä että Suomen ihmisoikeusvelvollisuuksiin kuuluu islamilaisten jätkien ottaminen pysyvälle elatusautomaatille ja sen hyväksyminen että ne kiittävät väkivalta-, huume- ja seksuaalirikoksilla. Eli suomalaisten ihmisoikeuksista vähät välittäminen.

”Mitään näyttöä en ole kuullut siitä, että tässä olisi kysymys jotenkin vaarallisista ihmisistä.”

Näre sanoo, että Venäjän masinointi ei tee ihmisistä poikkeuksellisen vaarallisia.

Onko siis ainoa tapa vastata Venäjän välineellistettyyn maahantuloon ottaa ihmiset vastaan?

”Kyllä.”

Tuo yksisilmäisyys pistää kyllä hiljaiseksi. Ja joo, Venäjän masinointi ei tee niistä jätkistä vaarallisia. Ne ovat sitä ihan muuten. Näreen mielestä rajat pitäisi olla auki kaikille pysyvää elatusta vaativille. Kuuluukohan taustalta naurunkätkätystä jostain Moskovan suunnasta?

Ja eikun jatkuu:

Näreen mukaan vastaanotossa on olemassa erilaisia tapoja ja proseduureja, jotka toimivat hyvin vuonna 2015.

”En ymmärrä, mikä tässä on kovin erilaista kuin 2015, jolloin tästä haasteesta selvittiin erinomaisesti.”

Eli siis vuonna 2015 tänne tuli noin 35.000 arabijätkää joitten kustannukset maalle ovat olleet tähtitieteelliset ja jotka ovat kiittäneet kantaväestöön kohdistuvalla rikollisuudella. Jos tuo oli erinomaisesti selvitty niin luoja nähköön millaista olisi ollut huonosti selviäminen.

Mutta epäilemättä kyseiset tiedostavaiston edustajat elävät tietyssä ja tietynvärisessä hyvin turvatussa kuplassa. Sieltä käsin on helppo antaa neuvoja ja ennen kaikkea vaatimuksia. Kas kun kyseistä kuplaa eivät reaalimaailman faktat liikuta.


maanantai 1. heinäkuuta 2024

PERVOJEN PARADOKSI

Aika ajoin – toisin sanoen jatkuvasti – mietityttää että mikähän logiikka näillä tiedostavilla elämysmatkailijoilla oikein on. Annetaanpa tässä tuore esimerkki jossa kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa:

Niin. Mikähän tämän performanssin logiikassa mahtaa olla vinksallaan? Varmaan lukijakin hoksaa.

Ja laitetaan vielä toinen elämysmatkailijoiden tunnelmapala tästä linkistä. Egokapinalliset ruikuttavat kun poliisi kantaa heidät pois Länsiväylältä ja häiritsee näin heidän performanssia. Ja Helsingin Pravda valehtelee pokkana että poliisi ei antanut poistumiskäskyä.

No, hyvää alkanutta heinäkuuta kaikille. Kivoja kesäkelejä, tosin sen myötä liikkeellä on kaikenlaisia ikäviä öttiäisiä niin kuin hyttysiä, paarmoja, ampiaisia ja leikkipartisaaneja.

Tosin ainostaan leikkipartisaanit ruikuttavat jälkeenpäin jos ne hätistää pois häiritsemästä.