tiistai 17. joulukuuta 2019

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CXVI


Kaljupäät. Ne pirut elää vieläkin.

1. Isis ja mutsis oli

Niin kuin arvata saattoi niin hallituksemme aikoo köijätä niin isis-lapset kuin tosiasiassa niitten äiditkin Suomeen. Asiahan tietysti selitettiin poliittisella retoromanialla eli ”Hallituksen tahtotilana on kotiuttaa lapset niin pian kuin mahdollista. Aikuisten avustamiseen ei ole velvoitetta. Viranomaiset harkitsevat jokaisen henkilön kotiuttamista tapauskohtaisesti.” Retoromaniassa sanotaan ettei aikuisten avustaamiseen ole velvollisuutta mutta ei niitten Suomeen pääsyä estetäkään.

Niin kuin arvata saattaa, on Suomessa heti tullut  esiin alaleuanväpätystä että ei näiltä lapsilta saa riistää vanhempiaan:Eipä aikaakaan kun hallitus – tai siis asiaa käsittelevät viranomaiset hallituksen käskystä mutta itse vastuun kantaen – ilmoittaa toimivansa nimenomaan lasten hyvinvointia ajatellen ja hommaa muutaman charter-lennon Suomeen. Sisältäen niin äidit kuin lapset. Jokainen tapaus tietysti ”tapauskohtaisesti harkittuna”. Sekä lastensuojelu ja opettajat kiittävät joskaan eivät kovin kauniisti.

Iltalehti meni kehumaan että päätös oli jämäkkä ja pelasti hallituksen uskottavuuden. Jämäkkä? Tehdään sekava päätös jossa piiloudutaan viranomaisten selän taakse. Oikeasti jämäkkää päätöstä olisi odottanut jo edellisen hallituksen aikana. Eli ilmoitusta että jos Suomen kansalaisuuden saanut ulkomaalainen päättää lähteä maailmalle teroilemaan niin takaisin ei ole tulemista ja Suomen kansalaisuus peruutetaan saman tien. Jämäkkää olisi myös ollut alkaa selvittää että millä perusteella niitä kansalaisuuksia oikein on jaettu. Nyt hallitus antaa signaalin että perseillä voi jatkossakin.

2. Ode ja visio

Vihreitten Osmo Soininvaara on tunnetusti aika ajoin puhunut varsin levottomia ja nytkin hän visioi Suomen tulevaisuudesta niin kuin Ode sen vain osaa. Hän puhuu tietysti ilmastonmuutoksesta ja sen seurauksista Suomelle:

Satojen miljoonien ihmisten asuttaminen uudestaan ei ole aivan kivuton asia. Minne he menevät? Katse kääntyy tietysti harvaan asuttuihin maihin kuten Australiaan – ja esimerkiksi Suomeen. Suomen osuus tulee olemaan useita miljoonia, eikä sitä meiltä kysytä.

Jos Suomeen asutetaan useita miljoonia ihmisiä niin samantien ne uudet asukit kuin vanhatkin voivat lähteä evakkoon johonkin toiseen maahan. Kas kun meillä ei ole varaa elättää tulijoita jotka tulevat vain elätettäväksi. Ja Ode toteaa, että meiltä ei kysytä? Kuka on se taho joka ei kysy ja tumppaa muutaman miljoonan ihmistä tänne?

Näissä fantasioissaan Osmolla – niin kuin vihreillä yleensäkin – jäi taas kerran kokonaan puuttumatta siihen suurimpaan ongelmaan eli kehitysmaalaiseen väestöräjähdykseen. Vihreä ratkaisu on siirtää ylijäämäväestö kehitysmaista (parempi termi olisi alikehittyneet ja sellaisina väestönkasvun takia pysyvät maat) kehittyneisiin maihin ja muuttaa nekin kehitysmaiksi. Joissa väestönkasvu tietysti jatkuu entisellään.

Ilmastoasioista kun on puhe niin Greta Thunberg on se messias jota tulisi kumartaa. Messiaskin mediamokailee silloin tällöin niin kuin hiljattain kun typykkä mainosti matkustaneensa Saksassa junanvaunun lattialla vaikka tosiasiassa olikin ykkösluokassa. Gretan valinta ilmastomessiaaksi on tietysti varsin fiksua sillä harva kehtaa kuittaille lapsenkasvoiselle tytölle vaikka hän puhuisikin levottomia. Täällä ei niin hirveästi jakseta innostua kyseisestä ilmiöstä joten tämä kuva on Greta-ilmiön kohdalla varsin osuva. Kiitos vakikommentoija Johanille vinkistä:Mitä yhteistä muuten on Gretalla ja Osmo Soininvaaralla? No, kumpikaan ei puhu väestöräjähdyksestä.

3. Väärä ja oikea vittuilu

Suomessa ollaan kovasti närkästyneitä kun Viron sisäministeri kuittaili Suomen pääministerille. Oikeastaan asian suhteen pitäisi olla naama aivan näkkärillä sillä täältä Suomesta käsin ollaan haistateltu sen verran paljon niin Boris Johnsonin kuin ennen kaikkea Donald Trumpin suuntaan. Kai muistatte tämän:Siinäpä niitä tällä kertaa. Joulua odotellessa. Joulutarina on vielä tulossa.

88 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Turvallisuustilanne on nyt menossa sellaiseen suuntaan, että ehdotan hallituksen lempineksi 'Verijoen hallitus'. Siinä yhdistyisi mielestäni mainiosti historiallinen ulottuvuus tämän päivän maailmanhalauksen seuraamuksiin.

Valtsu

Anonyymi kirjoitti...

Ei nyt saanut yhteen viestiin mahtumaan kaikkea sanottavaa, kun nämä kannanotot vain ovat niin uskomattomia, ettei niitä kykenee shokilta käsittelemään kerralla.

Eli nythän näkyy olevan niin, että lapsensa terroristijärjestöön keskelle sisällissotaa vievä äiti ei ole peruste huostaanotolle, koska huostaanotto voisi särkeä lapsen psyyken, mistä jokainen ymmärtää, että mikään muukaan ei enää voi olla peruste huostaanotolle eli lastenkodit jmv. kävivät kertarykäisyllä tarpeettomiksi.

Sä oot, Ykä, työtön!

Valtsu

Juha Kivela kirjoitti...

Tämä päivä jätti Suomen virallisesti maana historiaan, joka Suomen hallituksen toimesta lopetti länsimaisen demokratian ja oikeusvaltioperiaatteen noudattamisvelvollisuuden. Vaan kuinkas sen demareiden kovasti mainostaman oikeusvaltioperiaatteen noudattamisen kanssa tulikaan menetellä? Demarit valehtelivat siis siinäkin suhteessa ja kepu hyväksyi tuonkin muitta mutkitta.

Mitä tuohon muuan Oden aivopieruun tulee, niin täytyy muistuttaa niistä kymmenistä ja sadoista miljardeista, jotka on kantasuomalaisilta työntekijöiltä RYÖSTETTY mm. TYÖELÄKEYHTIÖIHIN jatkamalla rikosta, joka kirjattiin aikoinaan "TILAPÄINEN TOIMENPIDE" -nimikkeellä..

Yhtäkään euroa EI SIIS OLE LUPA KÄYTTÄÄ YHTEENKÄÄN MAAHAN TUNKEUTUVAAN TAI SIIRRETTÄVÄÄN HENKILÖÖN - EI AINAKAAN ENNEN KUIN JOKA IKINEN EURO ON PALAUTETTU TAKAISIN NIIDEN LAILLISILLE HALTIJOILLE (OMISTAJILLE), ELI NYKYISILLE JA TULEVILLE ELÄKELÄISILLE.

Oikeusministeriöllä ja oikeusministerillä on muuten aika paljon työsarkaa ihan kantasuomalaistenkin oikeuksien takaamisessa - ihan jopa jälkikäteen - koska oikeusministeriössä ei ole viitsitty tehdä niitä heille ensisijaisesti kuuluvia tehtäviä.

vieras kirjoitti...

Puolustusvoimat hankkii panssarivaunujen sirpaleammuksia Israelista. Tietääkö Ykä jotain noista ammuksista?

https://www.verkkouutiset.fi/suomi-hankkii-sirpaleammuksia-israelista/

Joppos123 kirjoitti...

Tervehdys pikaiselta visiitiltä vanhasta Päämajakaupungista.
Jep,terot tulee yksityislennoilla, meidän kustantamana. VIP tiloihin lienee varattuna pientä purtavaa, punainen matto ja ehkä soittokunta ellei se liikaa loukkaa hädänalaisia.
Ohituskaistat on jo aurattu valmiiksi ettei vaan päänkatkojaperkeleet radikalisoidu.
Ihan vaan vertailuna. Kun oltiin Balkanilla näyttämässä Suomenlippua, valtion lähettämänä me maksoimme ihan itse palvelusvapaalentomme. Valtio maksoi kyydin sinne ja aikanaan takaisin ei muuta.
Arvokysymyshän tämä tietenkin.
Hyvä viesti kaikille jatkossakin ulkomaille elämysmatkailemaan lähteville ihmisperseille.
Vanha "ode" taas saanut jonkin ihme slaagin. Se maahinen saa noita tasaisin väliajoin.
Muistan sen kerran kun se eräässä töllöohjelmassa meuhkasi kuinka sotilaat pitää häätää huutkuuseen Santahaminasta, vaikkapa Sipoon korpeen.
Syy oli tietenkin Helsingin loputtomasta tarpeesta saada tonttimaata uusia asukkaita varten.
Viimeisessä kommentissaan maahinen purkautui alahuuli väpättäen tulleensa seuraavanlaiseen johtopäätökseen.
"Upseerit eivät halua pois sandiksesta koska kaupungin kapakat ja teatterit ovat lähellä"
No joo, uimalla 4 km mutta maita myöten 15km. Enpä kyllä siellä silloin asuneena tiennytkään olevan noin perkeleen etuoikeutetussa asemassa.

Taisi menninkäisellä olla talon tontti jo valmiiksi paalutettuna saaren eteläkärkeen.
Greta, tuo pyhimykseksi julistusta vaille valmis uusi messias narahti pahemman kerran kusettamisesta. Mielestäni Saksalaisen junayhtiön kuitti oli erinomainen.
Likka on taustavoimiensa luoma tuote ja heille rahakone ajaen samalla osittain aika hämäränkin porukan yhteiskunnallista agendaa.

Ei Greta varmaankaan tuota feikkiä junakuvaa ihan itse keksinyt. Matalaotsaista touhua.
Tässä juuri seurailin eduskunnan keskustelua noista tulevista vapaudenristin saajista, suoraan Syyriasta.
Kyllä maailmaa edelleen johdetaan vajakkien toimesta. Kun ne sieltä tänne holataan niin on sata varmaa, että jossain vaiheessa pamahtaa, kukaan ei silloin kanna vastuuta.
Vihervasemmisto pitäisi kiikuttaa Syyriaan pariksi viikoksi katselemaan minkälaisia persläpiä tänne ollaan roudaamassa.
Heppatytöt hoitaa asioita tunteella, järjestä tai edes sen rippeistä viis. Ja paskat tulevista ruumiista Suomessa, yksittäistapauksia.
Nyt päätöstä tekevät heppatytöt pitäisi aikanaa raahata jauhamaan yksittäistapausta mahdollisten uhrien omaisille.
Itse realistinä olen sitä mieltä, että antaa ajan hoitaa. Parin talven päästä siellä ei ole ketään roudattavaa. Kylmää? Ehkä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Valtsulle, Juha Kivelälle, vieraalle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Valtsu: Ei huono lempinimi. Ja älä huoli, ei multa työt lopu. Nää on katsos poikkeustapauksia nämä. Uhripääomaa ja sillai.

Juha: Oikeusvaltioperiaatteella on taidettu pyyhkiä sensuroitua jo aikaa sitten. Ja Suomessahan on jo ainakin viimeiset kymmenen vuotta todettu että yritykset muuttaa järjestelmää demokraattisin keinoin ovat demokratian vastaisia. Tämä on vain jatkumoa edeltävistä.

vieras: No ei sen kummemmin tiedä. Jo ampumatarvikkeen nimi kertoo sinänsä että se on tarkoitettu elävää voimaa ja yleensäkin ns. pehmeitä maaleja vastaan. En osaa sanoa että onko PV:llä ollut leopardeihin aikaisemmin vain panssarikranaatteja. Vai ovatko aikanaan hankitut sirpalekranaatit vanhentuneet.

Joppos123: Kävit vallitsevan tilanteen aika osuvasti läpi. Ja nyt kun kerran olet vanhassa päämajakaupungissa niin muistahan ottaa Marskin ryyppy. Taidanpa ottaa minäkin. Otetaan porukalla Marskin lisäksi vaikka Gretan kunniaksi. Tyttöressu kun on nostettu Messiaaksi toisten toimesta enkä ole varma että tajuaako hän sitä itse.

Juha Kivela kirjoitti...

Vieras 17. joulukuuta 2019 klo 16.05.

Taitaa olla niin, että jopa Puolustusvoimatkin ovat liittoutuneet Muslimiveljeskunnan kanssa - ei siis pelkästään maamme korkein johto - ja tarkoitus lienee tyhjentää vastaanhangoittelevat kantasuomalaiset melko piankin maaseudulta kuutioasuntoihin kaupunkeihin, jotta RYÖSTÖOPERAATIO MAAMINERAALIEN, POHJAVESIEN ja muun biomassan osalta käy joutuisammin.

Viime aikoina on mennyt melko totaalisesti luottamus Puolustusvoimien "kissakauluksisiin", jotka näyttäisivät alistuneen pelkiksi byrokratiaa palveleviksi h**riksi! - Toista oli ennen!

Kai se nykyään on yleisen maanpetoksen, valtiorikollisuuden ja rikosten ihmisyyttä aikakaudella, että maamme ylimpiin virkoihin ei enää hyväksytä, ellei ole jonkin sortin rikoksesta tuomittu, kuten nykyinen puolustusministerimmekin on! - Ja kun edes totuudessa pysymistä puheiden ja toimien osalta ei enää vaadita, vaan on alettu suorastaan kannustamaan VALEHTELUUN!!!

Viikonloppuna oli uutinen siitä, että Yhdysvalloissa oli kongressin osalta hyväksytty Armenialaisten murhaaminen kansanmurhaksi, niin ikävä todeta, että historia tulee aina liian myöhään noita aikoja eläneille, joiden elämä on silloin väkivaltaisesti päätetty, joka ei koskaan ole oikeutettua.

Nyt Suomessa Suomen hallitus on kuitenkin päättänyt kannustaa tavallaan Suomen kansanmurhaan, josta sitten varmaankin jälkipolvet joutuvat toteamaan, että kappas vain kyllä se oikein Suomalaisten kansanmurha toteutuikin, mutta kuinka oli oikein mahdollista, että siihen syyllistyneitä ei koskaan viety ylimpien laillisuusvalvojien toimesta tuomiolle?!?!

Nykyhetkessä elävä tosin tietää ja tuntee vastauksen tuohon tulevaisuuden ihmettelyyn: koska Suomessa EI OLE tällä hetkellä de facto TOIMIVIA YLIMPIÄ LAILLISUUSVALVOJIA, VAAN HEIDÄTKIN ON SAATU TOIMIMAAN TUOSSA MAANPETOKSESSA, VALTIORIKOKSESSA JA RIKOKSISSA IHMISYYTTÄ VASTAAN OSASYYLLISINÄ!!!


Valtsun mainitsemaan asiaan muistan, että eipä paljon painanut silloin vuosia sitten Espoossa, jossa perhettä aivan tarpeettomasti hajoitettiin kunnan sosiaalitanttojen johdolla, kun perhettä ei kunta tukenut, jotta olisivat voineet pitää edes vuokrakämppänsä, jotka kuitenkin veronmaksajien toimesta kustannetaan kaiken maailman tänne tunkeutuneille niin laittomille kuin laillisillekin läpsyttelijöille.

Voisi kyllä todeta, että Suomi on paska maa, mutta se ei olisi totta, vaan totta on, että Suomella on PASKA JOHTO, suorastaan kriminaalinen sellainen.

Pate kirjoitti...

Juu tuli seurattua välikysymystä. Ihan selvää on, sieltä tuodaan koko kööri. Ja Kimmo Kiljusen puheenvuoro : siis voi stna. Ja Honkasalo & kari. Voi jessus. Suomen hallituksen terveiset isis terroristeille: pusi pusi ja hali hali. Edelleen mielenkiinnolla odotan, että paljonko tämä on tullut ja tulee maksamaan?

Tuumailija kirjoitti...

Se on hyvä ettei sulta työt lopu, paitsi jos jäät kiinni vihablogaamisesta. Pikaoikeudenkäynnin jälkeen sulla ei ole mitään asiaa lastensuojeluun ja ikäsi takia ei muihinkaan hommiin. Mutta ei hätää, näinä päivinä kannattaa ryhtyä juutubettajaksi. Siellä on useita konsteja menestykseen:
a) pelitaitoinen voi striimata videopelaamista, esim. metsästyspelejä
b) hyvännäköinen voi esitellä muotivaatteita ja poseerata
c) matkustelija voi esitellä nähtävyyksiä eri puolilta maailmaa
d) hiphoppari voi tehdä musavideoita joissa on paljon viinaa, naisia ja rahaa

Ei siis voi sanoa etteikö hyviä vaihtoehtoja olisi.

Joppos123 kirjoitti...

Ehkäpä tässä yhden ryypyn voisi sapuskan jälkeen tänään kumota. Täällä ei ainakaan ole koskaan kuultukkaan erään Oulussa vaikuttavan proffan hyperventilaatiosta Marskin suhteen.
On meinaan hotelli Vaakunassa itse herra Mannerheimin kasvoilla koristellut sänkytyynyt.
Viherpunikit saisivat varmaan kouristuksen moisia nähdessään.

Anonyymi kirjoitti...

Noista Leopardeista, ainakin johonkin maailman aikaan taisi olla niin, että niihin oli tarjolla vain alikali ja onteloammuksia. Sen takia tuo sirpalekranaatti on "vanhaan" vaunuun uushankinta. Korjatkoon paremmin tietävät.

Strix Senex kirjoitti...

Naiivius tuntuu olevan suoranainen kansalaisvelvollisuus. Tämä al-Holin tapaus, yhtenä monista, on taas tästä esimerkki. Syntyy epäilys, että aikoinaan hyvämaineinen Suomen koululaitos on valjastettu kasvattamaan tähän päämäärään päätellen vauhdilla tippuvista matemaattisten aineiden Pisa-tuloksista ja siitä, että tämä naiivius tuntuu olevan yleisintä vasta koulunsa jättäneiden naisten keskuudessa. Mutta se on oikeastaan toinen tarina.

Kun tätä asiaa on seurannut, kansalaismielipide tuntuu olevan varsin selkeä. Pienten lasten tuominen on hyväksyttävää puhtaasti humanitäärisistä syistä vaikka se moninaisia ongelmia synnyttääkin. Pienillä lapsilla ei tässä tietenkään tarkoiteta mitään teini-ikää läheneviä ja sitä vanhempia. Tämän mielipiteen mukaan toimiminen tuntuisi varsin perustellulta jo demokratiankin kannalta.

Mutta mitenkäs käytännössä toimitaankaan. Ensin näitä vanhempia yritetään junailla tänne julkisuudelta salassa, päätökset piilottaen ja virkamiehiä lainvastaisiin toimiin painostaen. Kun se ei onnistunut, siirryttiin todistelemaan, että lapsi ei voi tuoda ilman äitejään. Siihen löydettiin tuhat ja yksi syytä ja tuhat ja yksi selittäjää. Vähintäkään ajatusta ei uhrattu sen selvittämiselle, miten lapset voitaisiin ottaa huostaan ja tuoda tänne. Puhumattakaan siitä, että olisi pyritty etsimään muita ratkaisuja, jotka todennäköisesti olisivat lasten kannalta parempia. Kaiken tämän ainoana yhteisenä nimittäjänä oli ja on, että kyllä ne äidit täytyy tänne saada. Ja sitten vielä edellytetään, että pitäisi olla niin naiivi, että uskoisi, että manööverin varsinaisen tarkoitus on joku muu kuin näiden isis-äitien tänne tuonti ja että lapsilla olisi joku muukin rooli kuin toimia propagandamateriaalina.

Tosiasiassa Suomella ei ole tässä asiassa mitään vastuuta. Vastuussa ovat ne, jotka ovat tämän tilanteen synnyttäneet. Suomi voi tarjoutua ottamaan hoidettavakseen lapsia humanitäärisin perustein. Jos nämä isis-äidit, juristit, kurdihallinto ja erinäköiset tätiyhdistykset ovat sitä mieltä, että niin ei saa tehdä, vastuu on sitten heillä. Ei nimittäin voida edellyttää, että ottaessaan huollettavakseen yhden lapsen, Suomen tulisi kaupantekijäisinä ottaa täysihoitoon myös yksi terroristi, todellinen tai potentiaalinen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle, Unknownille, Tuumailijalle, Joppos123:lle, Anolle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Juha: En oikein ymmärrä tuota. Siis ”Taitaa olla niin, että jopa Puolustusvoimatkin ovat liittoutuneet Muslimiveljeskunnan kanssa”. On todella typerää että suomalaisten maamineraalien louhintaoikeudet annetaan ulkomaalaisille firmoille nollamaksulla mutta ei PV siitä ole vastuussa. Puolustusvoimien johto on totta kai valittu sillä perusteella ettei se keikuta venettä. Sehän on selvä.

Unknown: Pauli Vahterahan laski jo tähän astisen hinnan monikultturismista eli yli kolme miljardia euroa per vuosi.

Tuumailija: Hähhää, mainioita vaihtoehtoja. Tosin minun kohdalla on muutamia olennaisia ongelmia:

- En ole pelitaitoinen.
- En ole hyvännäköinen.
- En matkustele.
- En ole hiphoppari.

Niin että vähän heikkoa on…

Joppos123: Ja tässäkään blogissa ei oteta sen tietyn proffan hyperventilaatioita vakavasti.

Ano: En osaa sanoa. Voi hyvinkin olla.

Strix Senex: Naiivus kansallisvelvollisuutena? Joo, toi kuvaa tilannetta hyvin. Ja henk koht minulle on ihan yksi lysti miten sille porukalle käy. Jos käy huonosti, niin onpahan selkeä varoitus niille, jotka ajattelevat yrittää jotain samankaltaista jatkossa.

Joppos123 kirjoitti...

Juha Kivelä,
Mitäs me täällä PV:ssa nyt ollaan menty ryssimään kun moinen purkaus?
Käsittääkseni nykyisellä Al-Hol hässäkällä ei ole muut tekemistä meidän kanssa kuin se, että jossain vaiheessa maalinosoitus on jäänyt tekemättä tai on mennyt perseelleen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123: Olen tässä kanssasi samaa mieltä. Ei PV ole vastuussa tästä viimeisestä hölmön tölväyksestä millään tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

Pete Anikari unohti sujuvasti, kuten tiedostavaisilla on tapana tässä yhteydessä tehdä, että Suomi ei ole koskaan pelastanut kansalaisiaan ulkomailta. ISIS-naisista halutaan tehdä vihervasemmistolaisen kulttuurimarxistihallituksen voiman symboli, jota voidaan heristellä jälkipolville.

Eikös se Orpo-Petterikin ilmoittanut, että Amerikan presidentti Trump on epätoivottu henkilö? No mutta tietysti vihervasemmistolaisten poliitikkouutistoimittajien on vähintäänkin poliittisista syistä loukkaannuttava kamalasti, kun vihervasemmiston 34-vuotiaan, maailman nuorimman pääministerin, joka ei muuten mahdollisesti ole koskaan rakentanut mitään, kokemusta ja osaamista kritisoidaan lausumalla ääneen hänen työkokemuksensa hallintotieteiden alan ulkopuolelta, tosin myönnettäköön että alentuvaan sävyyn.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Olisko tuo uusi a-tarvike tämä näin?

Hatzav 120mm M339 HE MP T Tank Cartridge

https://www.youtube.com/watch?v=R13QtP_KobU

https://www.youtube.com/watch?v=Z-Bd6O_ECis

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Onko sulla linkkiä tuohon Anikarin kirjoitukseen? Mitä tulee Mariniin ja loukkaantumiseen niin minä arvostan kassaneitejä äärimmäisen korkealle. He tekevät tärkeää ja välttämätöntä työtä. Sen sijaan Marin kaikkinen utopistisine uskomuksineen on Suomelle äärimmäisen vaarallinen henkilö.

VNV: Ei pysty sanomaan. Voi olla. Vaikuttaa hyvin tehokkaalta ampumatarvikkeelta.

Juha Kivela kirjoitti...

Vastaukseni Ykälle ja Joppos123:lle liittyen edellä olevaan...

Tottakai on niin, että Suomessa olisi vuonna 2015 pitänyt ylimpien laillisuusvalvojien ja Suomen Eduskunnan toimia maanpetturipressan johdosta, jolla olisi ollut kaikki Suomen Armeijan ylipäällikön eli Puolustusvoimien käytössä olevat mahdollisuudet sulkea rajat ja määrätä välittömästi syksyllä 2015 ylimääräiset kertausharjoitukset.

Eli siltä osin, että ensisijainen velvollisuus olisi todella ollut tietenkin ylimmillä laillisuusvalvojilla sekä Suomen Eduskunnalla (Suomen perustuslain mukaisesti) puuttua maanpetokselliseen toimintaan maamme ylimmällä poliittisella jakkaralla, joka siis sattuu olemaan myös Puolustusvoimien ylipäällikkö.

Kuten tuli edellä aiemmassa kommentissa kommentoituta, niin Suomessa on sikäli erikoinen tilanne ollut "päällä" jo vuosien ellei jopa vuosikymmenten ajan, että maamme ylimmät laillisuusvalvojat toimivat lähes ainoastaan palkannauttelijoina, tekemättä todellisia töitään, silloin kun niitä eteen sattuu tulemaan - ja sitten kun tulee niitä todellisia - niin sitten ollaan kuin kusi sukassa ja hipi hiljaa tekemättä sitä, mikä lakien ja säännösten mukaisesti olisi välttämättä tehtävä.

Kun ylimmät laillisuusvalvojat eivät toimi, niin silloin - Ykä ja Joppos123 - pallo siirtyy puolustusvoimien "kissakauluksille" ja vastaaville, joiden normaalissa demokratiassa ja oikeusvaltiossa tulisi kyllä uskaltaa OJENTAA ja laittaa vaikka tarvittaessa maan presidentti VALTAKUNNANOIKEUTEEN, jos tosiaan on niin, että ylimmät laillisuusvalvojat eivät siihen kykene!

Täten PV on myös vastuussa siitä, että Suomessa ollaan nyt tilanteessa, jossa poliittisesti ja kaikin muutoinkin tavoin olemme.

PS. Valitettavasti tämä [https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006344021.html] hesarin artikkeli on maksumuurin takana, mutta jos sen pystyy lukemaan, antaa sekin myös osviittaa tulevasta - mahdollisesti jo piankin edessä olevasta! Silloin olisi ollut hyvä, että viimeistään PV olisi toiminut, kun kerran ylimmät laillisuusvalvojat eivät kyenneet - eivätkä liene tälläkään hetkellä olevan kykeneviä - toimimaan...

PSS. Laitetaanko Joppos123 tiimalasi laskemaan aikaa, kauanko ne Marskin tyynyliinat siellä entisessä päämajakaupungissa tämän hallituksen tiedon saatuaan saavat olla... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Nämä mariinin arostelusta loukkaantuneet eivät tunne historiaa. Timo Vihavainen kirjoittaa erinomaisessa blogissaan Oikeassa Mediassa kuinka jo itse Lenin suunnitteli, että kyökkipiiastakin voi tulla hallitushenkilö. Kunhan vaan valta pysyy tiukasti bolsevikkien käsissä, kuten sitten kävikin. Eli ihan sabluunan mukaanhan se meni, kun sokkarin kassatytöstä tuli pääkanisteri. Eli niin siinä käy kun raamattuja heittelee lattialle vaan koraania ei uskalla kuten tämä "kirjailija" tervo. Olisi kannattanuty hänenkin valvoa historiantunneilla eikä nukkua "autuaan" unta.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Juha: Ei PV ole vastuussa hallituksemme typeryydestä. Ymmärrän kyllä pointtisi siitä että PV:n kannattaisi ojentaa valtakoneistoa mutta ei tällä hetkellä mihinkään vallankaapaukseen ole mitään mahdollisuuksia. Aikanaanhan Turkissa oli se tilanne että armeija otti vallan puolustaakseen sekulaarista yhteiskuntaa jonka Ataturk kehitti. En pane sen tyyppistä ideaa pahakseni mutta nyt lyöt puolustusvoimille pikkuisen liian suuren paineen.

Huru-ukko: Minun mielestäni kyökkipiiasta voi tulla ihan kaikessa rauhassa hallitushenkilö. Jos hän toimii järkevästi. Ja veikkaan että kyökkipiika toimisi huomattavasti järkevämmin kuin nykyinen hallitus. Tervo taas on huono vitsi joka ei tajua olevansa huono vitsi. Vitsi, joka nauraa omille vitseilleen vaikka muut eivät naurakaan.

vieras kirjoitti...

Se K-kaupan Anna sopisi pääministeriksi. Siis jos jostain pitäisi ehdoin tahdoin valita nuori nainen siihen hommmaan.

Juha Kivela kirjoitti...

Kiitos Ykä vastauksestasi. Joskus tulee annettua suuria paineita, koska niitä tarvittaessa vaadin itseltänikin, ja etenkin silloin kun ne liittyvät vakaviin asioihin, joita edellä on käsitelty. Yhteiskuntamme on tilanteessa, jossa suuria paineita ei saa juosta karkuun, vaan nekin on uskallettava ottaa vastaan. Ymmärrän toki vastausviestisi, kuten sen kirjoitit.

Asiasta hieman toiseen, joka on ollut tarkoitus linkittää tänne.. saattaa olla, että lapsille ja nuorille annetaan myös tehtäviä, jotka aiheuttavat heille liian suuren paineen..

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/35bcfe42-0c76-47be-aae4-21424a2cc863

https://yle.fi/uutiset/3-11122533

Jälkimmäinen eli Ylen artikkeli oli varsin asia painoitteinen. Tärkeästä asiasta kyse, varsinkin kun kyseessä on seksuaaliterveys, kasvatus, rakkaus ja parisuhde. Ensimmäisen artikkelin, toki hieman iltalehtimäinen artikkeli kyseessä, luettua tuli mieleen punavihervasemmistoinen hallituksemme ja ne noin 2000 selvittämätöntä tapausta, jotka kaiketi edelleen ovat hukassa jopa tutkivilta poliiseiltakin.. ja kun rajojen yli lampsii ja lennätetään jatkuvalla syötöllä uusia sisään, jotka eivät välttämättä omaa läheskään samankaltaista kasvatusta, joka Suomessa on ainakin toistaiseksi ollut vallalla, niin saas nähdä, millainen sekametelisoppa tästä jo piankin muodostuu.. Ei olisi tarvinnut pilata tätäkin maata..

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne.

vieras: No mikä ettei.

Juha: Nuo seksifantasiajutut ovat joo aika outoja. Ja hallituksemme ei vieläkään ota vakavasti sitä että tämä tuontitavara toteuttaa seksifantasioitaan suomalaisten naisten kustannuksella.

Pate kirjoitti...

Hah hah. Niin totta. 😀

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,
Otit esiin tuon Oden skenaarion...
Käyppäs piruuttas lukasemassa osoitteessa: Osmo Soininvaara.fi viimeiset julkaisut ja sitten ankaraa pohdintaa siitä mitä juuri luit...
Eli Ode ekana höpäjää levottomia juttuja miljoonista tulijoista. Seuraavaksi se kertoo höpinän olleen provokaatiota ja aloittaa ulinan "maalitus sivuista" ja "kansalliskonservatiiveista"... maalittavina sivuina toimii siis oikeastaan kaikkien verkkolehtien sivut jopa Virolaiset ja Saamenkieliset sivut (google-haku)
Pohdippa sitäkin liittyisikö operaatio jotenkin hallituksen kaavailemiin maalituslakeihin yms.
T: Raksaäijä

Joppos123 kirjoitti...

Juha Kivelä. Laita sekkari käyntiin. Joko lopettanut? Sulla ei loppupelissä ole mitään kompetenssiä mistään ? Kunhan huutelet?
Kommunistien tuottamaton vasen kives . Eli ohilaukaus.

QroquiusKad kirjoitti...

Uudin 1:
Eipä tässä mitään ihmettelemistä ole. Asiasta päätettiin mitä todennäköisimmin jo keväällä, ja operaatiota on valmisteltu useampia kuukausia.
Pelkäänpä pahoin ISIS-äippyleiden ja heidän terroristinpentujensa lisäksi Suomeen kuljetettavan myös ISIS-isit. Vapaaehtoisia tulijoita löytyy varmasti:
onhan monien todellinen kansallisuus somali, joilla on se kuuluisa laajempi käsitys perheestä.

Emmeköhän me saisi sen jouluterroristi-iskun, kun sitä niin perkeleesti ollaan nyt hankkimassa.

Uudin 2:
Soinin-Ode on oikeassa siinä, ettei häneltä kysytä mitään, jos maahan alkaa lonnia miljoonia kehitysmaalaisia. Eipä Ode täällä itsekään enää silloin ole. Silloin on edessä se spengleriläinen Länsimaiden Perikato.

Vaihtoehto on, että silloin alkavat ne Toiset Toimet.
Niistäkään ei Soinin-Odelta kysytä mitään.

Mitä pieneen Gretaan tulee, oli tämä Iltalehden toimittajan mielipidekirjoitus suorastaan lohdullinen:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/45423fc2-f827-40e1-acc1-d2420b7c3530

Minusta tuosta voi rivien välistä lukea, että Operaatio Greta-Messias on saatettu jo loppumetreille ja loppusilausta odotellaan.
Saa sitten nähdä, missä pieni Greta elämäänsä jatkaa, koulunpenkillä vai nuorisopsykan osastolla.

Uudin 3:
Ei Söpöä Sossua Sannaa pidä pilkata siitä, että hän on ollut kaupan kassana; hyödyllistä ja tarpeellista oikeaa työtä. Sen sijaan huomiota olisi syytä kiinnittää siihen, että Sannalla ei ole oikein muuta työhistoriaa kuin sekalaisia kesätöitä, joihin tuo Sokoksen kassa oikeastaan lukeutuu.

Johtamiskokemusta ei ollenkaan. Toisaalta, eipä ole Jussi Halla-ahollakaan.
Niinpä siis:
ei se koulutus eikä työhistoriakaan, vaan ne arvot, aatteet ja asenteet. Spice Girls-rivitanssihallituksella ne kaikki ovat Suomen kansan ja valtakunnan edun vastaisia rankimman päälle.

Mitä tulee Trumpille vittuiluun, miehellä on sellainen mursunnahkainen perse, että hän kestää tuollaiset, toisin kuin Aron pillittävät siskokset Jessi-rukka ja Pimpsa.
Jostain syystä mainituilla neitosilla ei itsellään ole pienimpiäkään pidäkkeitä solvata kanssaihmisiään.

Mutta se lienee sitä parempaa vittuilua.

vieras kirjoitti...

Olen toisinaan harmitellut täällä sitä ettei persuilla ole kirittäjäpuoluetta. Löysin pätkän eräästä skriimistä jossa Junes ja Tiina pohtivat sitä, alkaa kohdasta 01:02:27.

Muutospuolueesta kaavailtiin kirittäjäpuoluetta ja pakopaikkaa niille persuille jotka joutuivat Jabban harjaamiksi. Mikä siinä lopulta meni mönkään?

Muistakaan nuivista pienpuolueviritelmistä ei ole mikään kantanut hedelmää, mitä niitä on ollutkaan kun katsoo muutamat vaalit takaperin viimeisen 20 vuoden ajalta. Ei niistäkään ole löytynyt kirittäjää. Jos laskee yhteen pienpuolueviritelmien äänet jostakin vaalista, niin periaatteessa se olisi voinut riittää eduskuntaan asti.

Siinä olisi hyvä combo kun Jussin nyky-persut pyörisi yli 30 prosentin tasolla ja tuohon kirittäjäksi Jari Leinon muutospuolue jollain 4-10 prosentin tasolla. Pääministeri Halla-aho ja sisäministeri Leino. Siinä olisi retroa kun sisäministerin nimi olisi Leino....

vieras kirjoitti...

Linkki unohtui:

https://dlive.tv/p/vihapuhefm+0hXeQ3bWR

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Unknownille, Raksaäijälle, Joppos123:lle, Qroquius Kadille ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Unknown: Joo.

Raksaäijä: Niin no joo, muistan että Ode on aikaisemminkin heittänyt levottomia juttuja ja todennut sitten jälkeenpäin että no minä heitin vaan tommosen koepallon. En tiedä liittyvätkö Oden jutut maalituslakeihin mutta epäilemättä hän kannattaa niitä. Maalituslakien myötähän hän saisi mutista ihan mitä hän lystää. No, niinhän hän tosin saa nykyisinkin.

Joppos123: Juha puhuu kyllä paljon asiaakin mutta tässä asiassa hänellä meni metsään.

Qroquius Kad:

1. Operaatiota on tosiaan valmisteltu ja ainoa ongelma siinä hallituksen kannalta oli että se tuli julki liian aikaisin. Ja näitä isis-isiä maassammehan jo löytyy. Elävät suomalaisten rahoittamina.

2. Ode on yksinkertaisesti yliarvostettu pelle. Ja Greta, no Greta on tuote. Tuote, joka ei tajua olevansa tuote.

3. Marinin kohdalla työhistoria on ihan yksmonta. Tärkeintä on se, että hän on politiikallaan Suomelle vaarallinen. Arojen siskoksetkin ovat aikamme tuote. Nollasubstanssilla julkkikseksi.

vieras: En oikein ymmärrä miksi sinä koko ajan haluat sitä kirittäjäpuoluetta. Vituiksihan niitten touhut ovat menneet. Sinänsä Leinon Jari kävisi mulle sisämisterinä oikein hyvin.

vieras kirjoitti...

Ehkä siinä on taustalla muistot Soinin ajoista ja varsinkin Soinin toiminnasta hallituksessa 2015-17. Tai siis toimimattomuudesta. Noihin aikoihin se veroventtiili oli enemmän tarpeen kuin nyt. Siis sitä kun persujen kannatus oli 2015 vaaleissa ollut 17,7 mutta syyskuussa 10,7 ja joulukuussa 8,9.

Jussin persut on nyt hyvällä mallilla mutta epäselväksi on jäänyt se miten paljon uuvatteja tai uuvattihenkisiä on jäljellä persuissa. Miten paljon siinä on keskeneräistä työtä sivota ne pois? Hommassa on ollut tuosta puhetta. Meneekö se vaan foliohattuiluksi?

Jari Leinon voisi värvätä persuihin mutta ehkä Jari on saanut tarpeeksi poliittisesta toiminnasta joten tyytyy seuraamaan sitä somessa?

Toinen juttu. Mitä tuo Soininvaara vielä on julkisuudessa? Miksei hän keskity eläkepäivien viettoon?

Strix Senex kirjoitti...

Pätkä Ylen uutisesta: Pysäyttävin hetki välikysymyskeskustelussa nähtiin, kun pääministeri Sanna Marinin kysyi kokoomukselta. ”Suomi on oikeusvaltio ja MINUN hallitukseni tulee pitämään siitä kiinni. Ja tämän todettuani, katson erityisesti opposition suuntaan, erityisesti kokoomuksen suuntaan ja kysyn – eikö teitä hävetä?”

Ehdotukseni otsikoksi: ”Tampereen pirttihirmu paljasti kyntensä”.

vieras kirjoitti...

Se että kaikilla viidellä hallituspuoleella on nyt naispuheenjohtaja voi johtaa sellaiseen kulttuurin ja asenteiden ilmapiiriin että naispuheenjohtaja voi olla rasite. Se voi olla imagotappio varsinkin jos kyseessä on nuori nainen. Se voi karkoittaa miesäänestäjiä jos ne kokevat että puolueet ovat nalkuttavia ämmälaumoja.

Nainen jossain poliittisessa asemassa ei ole enää valttikortti eikä se tuo lisäpisteitä. Useita vuosikymmeniä sitten tilanne taisi olla toinen. Naisten edustus oli pienempi mutta oliko laatu parempi?

Ainakin tuo hallituksen naisvoittoisuus voi johtaa siihen että puolueet eivät enää pidä sitä tavoittelemisen arvoisena, että varta vasten valitaisiin nainen johonkin puolueen tehtävään tai puolueen mandaatilla olevaan tehtävään. Näin sen pitäisi ollakin, eli valinta tulee kohdistaa siihen jolla on parhaimmat edellytykset tehtävän hoitoon.

Toisaalta voisiko hallituspuolueiden naisjohto hajottaa naisäänestäjien ääniä niin että persut pystyisivät keräämään aikaisempaa isomman osuuden naisten äänistä? Naisten osuus persujen äänistä on aiemmin ollut kehno. Ei sen tarvi olla 50 prosenttia eikä yli mutta 35-45 prosenttia olisi hyvä osuus.

Mikä on Ylvan arvio tästä aihepiiristä?

Juha Kivela kirjoitti...

Joppos123 17. joulukuuta 2019 klo 22.51.

Tuliko sitten otettua kuitenkin muutama Marskin-ryyppy liikaa? Tosin ammattisotilas ei muutamasta ylimääräisestäkään ryypystä menetä malttiaan, ellei sitten viesti ole osunut pahemman kerran oikeaan ja aiheuttanut kestämättömän ja sietämättömän kolahduksen omaantuntoon liittyen PV:n nykyiseen todelliseen luonteeseen?

Kyllä mulla molemmat pallit ovat onneksi vielä tallella ja munaakin lienee enemmän kuin koko PV:n "kissakauluksilla" yhteensä ja kohtahan tuo lienee totuus jo useammalla heikommallakin miesoletettu tapauksella, sillä...

https://yle.fi/uutiset/3-11096099

Tuota kommunisti-juttua en ymmärrä, sillä molemmilta puolilta on jo kohta 500 vuoden historia aivan päinvastaisesta tilanteesta niin Ruotsin kuin Wanhan-Suomen suunnalta, jotka vieläpä molemmat sukuhaarat ovat niistä todellisista kommunisteista joutuneet todellakin kärsimään oikeudetta, joka tilanne jatkuu Suomessa yhä, joka on sosialistisen kommunismin luvattu maa.

Se, että myös PV on varmaankin ottanut ainakin henkisesti takaisin punatähden ja sommittelee sen rinnalle islamistien tunnusta ei lupaa Suomen Kansalle todellakaan hyvää. Onko mahdollisesti jo piankin vuoden vaihteen jälkeen PV:n piccolot taas kyseenalaisen "työn" touhussa, vai miksi piti valita heikko Puolustusvoimien komentaja?

Muutoinkin voisi helposti todeta, että kummalla on enemmän kiveksiä ja munaa todellisuudessa: tuuleen huutelevalla nimimerkin takaa vai faktoja pöytään lyövällä oikealla nimellä kirjoittavalla?

Tähän voisi todeta lyhyesti: Ryhdistäydy sotamies!

Krypta kirjoitti...

Hallituksen esitys oli todella ympäripyöreä eikä edes mikään kannanotto. Huulipunahallitus vaan haluaa piilotella virkamiesten selän takana, jottei päätöksiä tarvitse tehdä.

Isisäitylien ja kullannuppujen siirtoa on valmisteltu jo pitkään, mutta asia vuoti julki liian aikaisin. Heidän tuominen piti tapahtua salassa yksityisyyteen vedoten. Viis kansallisesta turvallisuudesta vaikka tiedämme tulijoiden ideologian ja väistämättä tulevat integroitumaan jihadistien alamaailmaan, joita tiedetään maassamme olevan.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitit, että Soininvaara ei puhu väestönkasvusta mitään. Totta onkin, että sitä ei noissa uusimmissa blogikirjoituksissa mainita. Toisaalta voidaan tietysti epäillä, pysähtyisikö jo alkuun päässyt ilmaston lämpeneminen välittömästi siinäkään tapauksessa, että väestönkasvu kehitysmaissa yhtäkkiä pysähtyisi.

Mutta kyllä hän on väestönkasvustakin kirjoittanut, ainakin 1980-luvulla kirjassaan Ratkaiseva aika. Kirjan ensimmäinen luku käsittelee maailman väestönkasvua ja siihen liittyviä tulevaisuuden näkymiä. Ja se alkaakin toteamuksella, jonka mukaan juuri se on nykymaailman, joskaan ei akuutein, niin pidemmällä aikavälillä kuitenkin keskeisin ongelma, joka pahentaa lukuisia muitakin ongelmia (esimerkiksi juuri ilmastonmuutosta). Suomen osalta hän kuitenkin totesi, että syntyvyys oli jo silloin sellaista tasoa, että väestön määrä pysyy pidemmällä aikavälillä kutakuinkin ennallaan.
Tosin se luku jäi kirjassa melko irralliseksi, sillä siihen ei kirjan muissa luvuissa juuri viitata.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Aihe: Greta (QK, näppäimistölle!)
Mielipide: Uranehtoota joikaava ruotsalainen oopperatähti sai äänensä kuuluville, lapsen äänellä, globaalisti. Yrittäjäläkelaitos kiittää. Ja Metropolitan.
Uran pysyvää maanantaita juhliva näyttelymies on saanut kuvansa ja videonsa globaalisti näytille, lastaan ankkurina käyttäen. Ruotsin hitsaajat onnittelevat. Hyvään saumaan sanoisi löffe. Nobel Akkademarit kiittävät.
Ei se Greta Garbokaan hyvistä oloista lähtenyt, toki heteroperheestä. Sori siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Gretan junakuvasta tuli mieleen, että kuvaaja oli vienyt hänet istumaan joidenkin toisten matkustajien pakaasien viereen saadakseen hyvän otoksen lattialle istumaan joutuneesta ihmiskunnan pelastajasta. Totuushan taisi olla sitten toisenlainen, mutta ei anneta sen pilata hyvää tarinaa. Näin joulun alla se upposi kuitenkin aika hyvin, sillä eihän Marialla ja Josefillakaan ollut sijaa majatalossa.

Osmo Soininvaaran viimeisin ulostulo sai aikaan taas sen ihmetyksen, että vaikka tulijoita olisi miljoonia, niin näinkö Suomeen vain tullaan kenenkään estämättä? Jos näin on, rajavartiosto ja puolustusvoimat voidaan sitten tarpeettomina lopettaa? Tai sitten ei. Ehkä niitä tarvitaan estämään suomalaisten pakeneminen, kun rahat loppuu ja iso rähinä alkaa. Vain kaksoiskansalaisuuden omaavat siirtyvät sujuvasti uusien lihapatojen ääreen ja suomalaiset jäävät tänne keskenään rähinöimään ja syyllisiä hakemaan. Jälki voi olla rumaa.

Al Holin juttua jauhettaessa on jäänyt kokonaan taka-alalle se, että Haaviston suosiollisella avustuksella maahanmuutto itärajan takaa on tapahtunut EU:n säännöksiä rikkoen. EU:n sopimukset ja säännökset tuntuvat muutenkin venyvän ja paukkuvan, mutta aina kuitenkin suomalaisten vahingoksi. Suomea johtavat vaaralliset ihmiset.

Rouva Ano
Ei kai parin päivän matkalla nuori tyttö tarvitse tuollaista määrää matkatavaroita?

Kalevi Nissila kirjoitti...

Vuonna 2015 alkoi Ruotsin puolelta Tornion kohdalla rajan yli tulla näitä parhaassa sotilasiässä olevia arabimiehiä. Ilmoitin sisäministeri Petteri Orpolle sotilasvalani mukaan maahamme vyöryvistä divisioonista, jossa myös viittasin ns. Dublinin sopimukseen ja maininnan ministerivalasta. Ei kuulunut vastausta!

Olen itse ollut reservin liikekannallepanoupseeri ja harjoitellu näiden ulkopuolisten vastaanottamista ja torjuntaa.

Kaikkein nöyryyttävintä oli nähdä omien sotilaiden kantavan näiden laukkuja!! syynä mukamas niiden tarkastus. Olen tarkastuttanut reserviläisten laukkuja, mutta en ole niitä kantanut. Ovat saaneet itse esitellä laukkujensa sisältöä, ettei ole mitään ylimääräisiä juomia tms...

Juha Kivelä 18. joulukuuta 2019 klo 8.57 on minun mielestä oikeassa tässä munattomuudessa, joka on häpeäksi Suomen armeijalle. Venäläisen sananlaskun mukaan kalan mätäneminen alkaa päästä.

MikkoK kirjoitti...

Jos miljoona maahantulijaa aiotaan asuttaa, taitaa palokunnille tulla liian kiire. Tuossa tilanteessa tulipalo on siistimpi vaihtoehto kuin maanvaltaajien kortteeraaminen omassa kodissa. Toisaalta voi monille tulla sellainen idea, että asunnonvaltaajien paloturvallisuuden takaamiseksi kannattaa kastella talon eristeet perusteellisesti vaikka sikalan lietelannalla.

"Hyviä" esimerkkejä maanvaltaajien käytöksestä on nähtävissä Etelä-Afrikassa ja Zimbabwessa, jos tietoa etsii muualta kuin valtamediasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle, Strix Senexille, Juha Kivelälle, Kryptalle, Anolle, Veijo Hoikalle, Rouva Anolle, Kalevi Nissilälle ja MikkoK:lle & kiitos kommenteistanne.

vieras:

Viesti1: Uuvattien määrästä en osaa sanoa. Ja kai Soininvaara mieltää että hänellä on asiaa.

Viesti2: Ei Ylva mitään syväluotaavaa analyysia pysty sanomaan. Muuta kuin sen että politiikka ei houkuttele fiksuja naisia ja fiksut naiset äänestävät osaamisen eikä sukupuolen mukaan.

Strix Senex: Joo. Marinin avautuminen herätti kyllä häpeää. Meinaten myötähäpeää.

Juha Kivelä & Kalevi Nissilä: Minä ymmärrän oikein hyvin Joppos123:n suuttumisen. Armeijaa saa ja pitää arvostella eikä 2015 ollut todellakaan kunniakasta mutta siinä PV toteutti poliittisten päättäjien typeriä käskyjä. Ja PV:n haukkuminen islamilaiseksi menee vaan kertakaikkiaan yli. Yleensäkin toivon jatkossa kaikille jäitä hattuun. Me ollaan kuitenkin kaikki samalla puolella.

Krypta: Juuri näin. Ja nyt nostetaan meteliä siitä kun vehkeily pääsi vuotamaan.

Ano: 1980-luvusta on varsin pitkä aika. Ja maailman ilmasto muuttuu niin kuin se on muuttunut aina. Suomen tuhoaminen ei ole ratkaisu siihen.

Veijo: Suurinpiirtein näinhän se potpurri eteni.

Rouva Ano: Joo, gloriaa piti saada mutta reisille meni. Valheella on lyhyet jäljet. Ja jos tänne yritetään saada miljoonia niin uskoisin että siinä vaiheessa sekä PV että rajavartiosto alkaa toimia ominpäin. Ja se viisumikäytännön jupakka tosiaan jäi tässä tohinassa taka-alalle.

MikkoK: Juuri näin.

vieras kirjoitti...

Soininvaaralle pitäisi näyttää että Afrikka on iso paikka. Se on 1,8-kertainen Venäjään verrattuna ja 3,2-kertainen Kiinaan verrattuna ja 90-kertainen Suomeen verrattuna.

Kiinassa on suunnilleen saman verran porukkaa kuin Afrikassa. Jos kiinalaiset pysyvät Kiinassa, miksi afrikkalaiset eivät pysyisi Afrikassa?

Afrikka sopisi hyvin maatalouden harjoittamiseen ja siellä olevat mineraalit voitaisiin hyödyntää paremmin jos sinne saisi jalostusteollisuutta. Parantunut ostovoima toisi sitten kysyntää hyödykkeille ja palveluille. Eikö tätä älytä?

Halla-aho sanoi että ulkopuoliset eivät voi ratkaista Afrikan ongelmia eikä sanella jotain ratkaisua afrikkalaisille. Jussi sanoi että afrikkalaisiin ongelmiin pitää löytää afrikkalaiset ratkaisut.

vieras kirjoitti...

Ilmastosopimukset ja ilmastopolitiikka on hyödytöntä jos se merkitsee rahan lapioimista korruptoituneille maille ja niiden eliitille sekä sitä että työpaikat karkaavat Kiinan ja Intiaan jne.

Ilmasto on aina ollut muutoksessa, se ei ole pysyvä. Oleellista on mitkä ovat toimenpiteet joilla on paras panos-tuotto-suhde. Esim. puiden istutus ja hyvä metsänhoito on se mihin voisi panostaa mutta siitä ei puhuta mitään. Puu sitoo hiiltä nimeonmaan kasvuvaiheessa. Täyskasvuinen puu ei enää taida kerätä kovin kummoisesti uutta hiiltä.

vieras kirjoitti...

Tiinan Twitter-seurannan mukaan Junes on ollut tänään kärjävääryydessä, mutta syyte hylättiin.

https://twitter.com/SwanOfTuonela/status/1207269963360288768

Anonyymi kirjoitti...


Vielä muutama juttu Gretasta.

Gretafaneja vedätetään:
What do you think of Greta Thunberg's plastic garbage filled Tesla? | Keean Bexte
https://www.youtube.com/watch?time_continue=57&v=r8SyoRwV_To&feature=emb_logo

Mediamanipulaatio
https://petterssonsblogg.se/2019/11/29/dagens-greta-2/

Johan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle ja Johanille & kiitos kommenteistanne.

vieras:

Viesti1: Kyllä. Ja jos afrikkalaiset eivät halua ratkaista ongelmiaan niin ei niitä ratkaise muutkaan.

Viesti2: Kysehän on vain ostetusta hyvästä omastatunnosta. Nimenomaan toisten rahoilla ostetusta.

Viesti3: Ihmettelen sinänsä että syyte on yleensä nostettu. Nähtäväksi jää että vieläkö syyttäjä valittaa.

Johan: Kiitos linkeistä. Kertovat hyvin kuinka paljon kyse on uskonnosta. Sitä vaan ihmettelen että kuinka kyseinen Greta voi ajaa 16-vuotiaana autoa?

Becker kirjoitti...

Mulle on edellenkin epäselvää että mikä nämä äpärät määrittelee suomalaisiksi. Siitä on ollut aika vähän puhetta. Perkeeleenmoinen kaakatus on kyllä ollut käynnissä koko ajan, mutta ei kansallisuutta aivan hatusta vedetä, kyllä siihen on jotkut perusteet olemassa. Joku kansallisuuden saanut somali ei ole suomalainen, vaikka passissa niin lukeeekin. Lopputulos on että synnyttäjät lähtee mukaan, joten Suomeen on tulossa oikein kunnon pläjäys ääri - islamilaisuutta ja aivopesu jatkuu perheissä oikein katon alla ja kantasuomalaisten kustantamana.

Poliittinen aateli ei ole koskaan suorittanut mitään tällaista operaatiota kantasuomalaisen kotiin saamiseksi. Sitähän pitäisi pitää itsestää selvänä, mutta siitä ei saa Brysselissä irtopisteita.

Virolainen ministeri oli kyllä aivan oikeassa tytöttelyn suhteen. Kulttuurimarksistinen Sokoksen kassa ei ole pätevä pääministeriksi. Sen hän on jo näyttänyt. Sitäpaitsi mä luulen että Marinille on jo alkanut nousta virka päähän, erityisesti kun puoli maailmaa on ihastuksissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Asiahan ei minulle kuulu, minä vaan kysyn:

"Hallituksen tahtotilana on kotiuttaa lapset niin pian kuin mahdollista. Aikuisten avustamiseen ei ole velvoitetta. Viranomaiset harkitsevat jokaisen henkilön kotiuttamista tapauskohtaisesti"

Miksi suomalaisten pitää vaivata päätään kotimaassaan elelevien lasten kotiuttamisella? Syyrian lain mukaan lapsen kansalaisuus periytyy isältä. Syyriassa syntynyt, irakilaisen, britin, kratsenialaisen, tsetseenin, muun kuin suomalaisen isän lapsi ei ole suomen kansalainen. Ei ole. Eikä suomella tai suomalaissilla ole mitään velvollisuuksia häntä kohtaan.

Mitäs jos sisäministeri Horelli olisi myöntänyt Himlerille tai Eichmannille suomen kansalaisuuden. Samalla kun dumppasi muutaman juutalaisen saksalaisille. Olisiko suomi noutanut pojat kotiin? Saksasta ja Israelista. Miksi hirmutekoihin syyllistyneitä kaapuakkoja pitäisi roudata suomeen, oikeutta pakoon.

Ode ja taikasieniateria

"Satojen miljoonien ihmisten asuttaminen uudestaan ei ole aivan kivuton asia. Minne he menevät? Katse kääntyy tietysti harvaan asuttuihin maihin kuten Australiaan – ja esimerkiksi Suomeen. Suomen osuus tulee olemaan useita miljoonia, eikä sitä meiltä kysytä."

Miksi ja kuka ne asuttaisi? Millä lihaksilla? Ode taitaa olla jo ihan seniili tai sitten taikasienet vieneet kaiken älyn. Ei australiassa voi tolkullisesti asua miljoonia enemmän, ei kuiva, kuuma aavikko ole kelvollinen asuinpaikka. Ei vettä, ei viljelykelpoista maata. Jos oletetaan maapallon lämpenevän niin, että intia tai afrikka lämpenee asuinkelvottomaksi,niin miksi australia viilentyisi ja muuttuisi kosteammaksi samalla?

Minne suomessa asutettaisiin hiilineutraalisti miljoonia ihmisiä ja mitäs ne söis? Miten ja milläs ne tänne tulis? alkaisivatko raivata suojeltuja soita viljelysmaaksi, kenties koodareiksiko alkaisivat? Miksi ne tänne päästettäisiin? Oden houreet YK:sta ja kauppapakotteista on lähinnä naurettavia.

IIK, ilkeä virolainen:
Suomen vassarit ei tunne Leninin tuotantoa. No, ei yllätä, lukeminen on niin last season. Vinkki: mitä Vladimir kirjoittikaan hallinnosta ja kyökkipiioista. Sopii luntata Vihavaisen blokista. Ja saa miettiä Marinin uraa ja johtamiskokemusta ja miksei muunkin hallituksen.

Sen espoolaisen entisen iltiksen senttarin mölinä ei kovasti yllättänyt, eihän se kuulemma tiedä edes kuka on.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Ainoa asia jolla nuo mukulat voidaan määritellä suomalaisiksi on se, että niitten äideille on jonkun hölmön tölväyksen vuoksi myönnettu suomen kansalaisuus. Sinänsä minulla ei ole mitään sitä vastaan että Sokoksen kassalta noustaan pääministeriksi mutta kyseinen Marin on utopistisuudessaan Suomelle katastrofi.

Pyssymies: Näin ensittäin totean että olet väärässä. Sillä asia kuuluu juuri sinulle. Se, mitä Suomelle ja Suomen kansalaisille tehdään kuuluu niin sinulle kuin minulle. Oden taikasieniateriasta voi todeta että jos katsotaan pelkkiä neliökilometrejä niin paras mahdollinen asutuspaikkahan olisi Siperia. Siinä on vaan tiettyjä, no, hankaluuksia. Mutta taitaa olla että niin Odella kuin muillakin vihreillä on se märkä uni että ylijäämäväestöä köijätään nimenomaan Suomeen. Miettimättä yhtään sitä että kuinka täällä sen jälkeen eletään.

Anonyymi kirjoitti...


Aftonbladet uutisoi, että Greta tuli isänsä kanssa Lissabonista yöjunalla Madridiin ja siellä liikuttiin Teslan sähköautolla.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/K3Kxa6/greta-thunberg-har-anlant-till-madrid

Johan

Pinlaareni kirjoitti...

Ottaapi hiukan aivoon taas kerran maailaman nykymeno. Eipä siis ihme, että verenpaineeni ovat korkealla. Saatanallisen kultin ämmiä ja heidän helvetinäpäriään, jotka videoilla uhoavat teurastavansa vastaanottavat hölmöt, järjestellään ihan varta vasten kaikenlaista kivaa viherpunikkien toimesta. VIP-tiloja ja sen sellaista.

Kuka täysjärkinen haluaa noita lapsesta asti kivaan kurkunleikkaamisideologiaan (elävältä polttamiseen/-grillaamiseen, elävältä happokylpyyn upottamiseen jne.) indoktrinoituja muka viattomia lapsukaisia omien lastensa joukkoon eskareihin, kouluihin jne. ???

Minä en halua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Johanille ja Pinlaarenille & kiitos kommenteistanne.

Johan: Kiitos lisäyksestä.

Pinlaareni: Niin ottaa aivoon minuakin enkä minäkään halua. Mutta eihän meiltä kysytä kun pissishallitus toteuttaa utopiaansa.

Anonyymi kirjoitti...

Yhden kommentoijan mielestä Hutisalo näyttää "kuolettavalta":

http://www.kimdutoit.com/2019/12/16/snowflake-government/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. En tunne tuota sivustoa mutta toteaisin että Ohisalo näyttää pelottavalta fanaatikolta. Siellä kommenteissa todettiin myös että:

” I don’t think any of those ladies are as stupid as Angela.”

Ja siihen voin todeta että oh yes, they are.

MikkoK kirjoitti...

Kun nyt neliökilometrit ja asukastiheys ovat Soininvaaralle ainoita kriteereitä, ei pidä unohtaa Grönlantia ja Etelämannerta. Niissä ei tule kuuma, ruoka säilyy ja vettä piisaa. Lumikylvyt lisäävät ruskeaa rasvaa ja ylläpitävät terveyttä.

vieras kirjoitti...

Puhuin aiemmin Varsovan metrosta, joten tässä olisi videopätkä:

https://twitter.com/BasedPoland/status/1207356764997509120

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole loppuunasti miettinyt. Vihreä
ja tälläistä ole ajatellut.

Yksi asia mikä unohtuu pitäisi valtavat
metsänhakkuut aloittaa saataisiin jonnekin
asutettua.

Kuka rakentaisi asunnot, ostaisi
kaiken tavaran, vaatteet..

Tänne miljoona uutta asukasta, ei olisi
enää sen jälkeen Suomea.

On huomattu sekin HS on tehnyt uutisia
Suomi syyllistetään maailman västönkasvusta.

Miksei näihin väestönkasvun maihin kerrota
sanomaa, että lisääntykää vähemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Peter Robinson haastattelee Douglas Murrayta tämän kirjasta The Death of Europe, sopinee teemaan suht'koht hyvin. Tuossa oli aika hyvin kiteytettynä tämä nykyajan eurooppalainen hulluus, jota tuo amerikkalainen ihmettelee...


- Soomepois Eestist -

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Tästä tulee oikeasti mielenkiintoinen keissi kun ensin tuodaan pari orpoa, sen jälkeen niiden iloisena yllättyksenä elossa olevat äidit joiden ainoa suhde Suomeen on aikoinaan väärin perustein saatu turvapaikka ja passi.

Kaukanko kestää ennen kuin niiden orpojen kehitysmaalaiset isät vapautuu muilta leireiltä ja alkaa anoa perheenyhdistämistä?

Pate kirjoitti...

Omalta osaltani vastaan tuohon, että tällä jallituksella on vielä 3,5 vuotta aikaa. Eli veikkaanpa, jotta kyllä ne isukitkin sieltä tänne saadaan. Tämä isis operaatio on vasta alkua.

Kalevi Nissila kirjoitti...

Viitaten aiempaan kirjoitukseeni, minua arveluttaa ja harmittaa tämä isäntämaasopimus, joka sallii vieraan vallan joukkoja meidän maaperällä! Tämän sopimuksen suomensi Itsenäisyyspuolue, johon voi tavallinenkin kansalainen lukea. Seuraavassa yhteenvetoa ko. sopimuksesta:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/aveollila1/231652-kuoliaaksi-vaiettu-ja-epaselva-isantamaasopimus/

Kakkosrähinän jälkeen oli Euroopassa vain kolme maata, joissa ei ollut vieraita joukkoja - Sveitsi ja Ruotsi sekä Suomi. Kekkonen PV:n johdon kanssa sai estettyä Neuvostoliiton ehdottamat yhteiset sotaharjoitukset, joka oli hyvä asia!

Nyt isäntämaasopimuksen perusteella täällä ramppaa kaikenlaista porukkaa ja on yhteisiä harjoituksia! Näistä tietenkin voidaan olla mitä mieltä tahansa, mutta nämä ovat aina tuoneet myös ongelmia - jossain vaiheessa.

Yleensä ottaen pidän nykyisiä Suomen puolustusvoimia kykenevinä ja kunnioitan suorittavan portaan päällystöä, olen aina tullut hyvin toimeen heidän kanssa! Kuitenkin on hyvin vähän tehtävissä ilman ylimmän johdon käskyä tai suostumusta. Luen mielelläni Joppos123:n kommentteja, jotta pysyn tilanteen tasalla nykysen PV:n toiminnasta. Nämä ovat vain minun huomioitani, olen vain tällainen ruutiukko, mitään kompetenssia minulla ei nykyään ole, mutta on mukava seurata...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys MikkoK:lle, vieraalle, Anolle, Soomepoisille Eestist, keski-ikäiselle pikkupojalle, Unknownille ja Kalevi Nissilälle & kiitos kommenteistanne.

MikkoK: Joo, varteenotettava vaihtoehto.

vieras: Mukavan rauhallista.

Ano: Vihreät eivät yleensäkään ajattele asioita loppuun saakka.

Soomepois: Kiitos linkistä. Vaikka tavallinen eurooppalainen ei sitä itsemurhaa halua niin todellakin EU:n johto sitä haluaa.

keski-ikäinen pikkupoika & Unknown: Pelkään pahoin että Unknown on oikeassa.

Kalevi Nissilä: Tuossa touhussa on selvästi omat riskinsä. Maanpuolustuksen tulee olla kunnossa mutta toisaalta itänaapuriakaan ei ihan tyhjän päiten pidä ärsyttää. Natosta puhuvilla herkkään unohtuu se tosiasia että Naton eurooppalaisen siiven – ehkä brittejä lukuunottamatta – armeijat alkavat olla pahasti kuralla.

Kalevi Nissila kirjoitti...

Lisää uutishavaintoja: Lentämistä harrastavana toinen asia joka harmittaa, on viimeaikaisissa uutisissa esiin tuotu uutinen, kun Malmin lentoiminta on päättymässä 31. joulukuuta 2019. Jostain syystä metsästyksen ohella ja taitaa olla muitakin, ei näitä lentoharrastuksia yms. tueta, vaan pyritään hankaloittamaan. Palo- ja pelastustoimi, sekä koulutus yleisilmailun ohessa kärsii jne... Aiheesta enemmän:

39 kaupunginvaltuutetun avoin kirje Helsingin kaupungille:

http://www.lentoposti.fi/uutiset/39_kaupunginvaltuutettua_puolustaa_malmin_lentokentt_avoin_kirje_helsingin_kaupungille

ja tulos oli tämä:

http://www.lentoposti.fi/uutiset/lentotoiminta_p_ttyy_helsinki_tuo_talvikaudella_2020_hiihtoladut_ja_retkiluistelureitit_malmin

että näillä mennään...

Veijo Hoikka kirjoitti...

Yrjö
Kiitän kommenttini kommentistasi. Mielestäni minun kommenttini eivät ole blogin aihetta täydellisesti paketoivia. Vastauksesi mahtuvat aina uhteen riviin, ilman sisältöä.
Selitys: jääkarhun täähtäinkuva? Entäs jos tähtäimessä olisi ollut jihadistin cub?

T aina vänrikkinä taisteluissa

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kalevi Nissilälle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

Kalevi: Vaikka en itse harrasta lentämistä niin tuo Malmin lentokentän homma on kyllä ikävä.

Veijo: Blogiin tulee aika paljon kommentteja eikä kaikkeen ehdi novellin mittaista kirjoittaa. Ja kommenttisi ovat aika ajoin, no, vähän vaikeaselkoisia. Niin kuin tuo uusinkin. Kun en tiedä oliko tuossa peukkua vai keskisormea vaiko ehkä jotain muuta. Ehkä ymmärrykseni ei aina riitä. En ole koskaan kehunut olevani mitenkään erityisen älykäs.

vieras kirjoitti...

Kepun hallitustaivalta on verrattu siihen kun uuvatit olivat hallituksessa. Kepu ei varmaan romahda yhteen prosenttiin mutta ajan kanssa se jäänee samaan suuruusluokkaan kuin Rkp ja kristilliset. Tai sitten sille käy kuten liberaalipuolueelle.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Kansanpuolue

https://fi.wikipedia.org/wiki/Liberaalinen_Kansanpuolue

Persujen kannattaisi laatia strategia millä saisi kepun maalaiset äänestäjät äänestämään persuja. SMP ei siinä onnistunut mutta Jussin persut voisivat onnistua. Siinä tavallaan saataisiin sama tulos kuin siinä jos Kepu ja SMP olisivat yhdistyneet 1970-luvulla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Minä vähän luulen että persut eivät tarvitse kepun kanssa mitään erillistä strategiaa. Vihervasemmiston kiilapoikana toimiessaan se tekee itse parhaansa romahduttaakseen suosionsa. Ja itse asiassa kyllähän SMP sai maalaisilta aikanaan varsin paljon ääniä.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä on ihan oikeassa SMP:n ja Kepun suhteesta. Vennamo (Veikko siis) oli alunperin maalaisliittolainen. ML:n mandaatilla hänet kai nimitettiin olikosenyt Asutushallituksen tjsp. pampuksi, joka vastasi ennen kaikkea Karjalan evakkojen asutustoiminnasta. Tuossa touhussa joutui useampaan otteeseen vastakkain Maalaisliiton johdossa olleiden suurtalonpoikien kuten Veikko Ihamuotilan kanssa. Kun virkaura oli näin vakavasti uhattuna, ja kentältä viestittiin suurta kannatusta, lähti politiikkaan itse perustamallaan "Suomen Pientalonpoikien Puolueella". Kannattajakuntansa runko olivat alkiolaistaustaiset asutustilalliset, suurimmalta osin karjalaisia. 1960-luvun alussa Virolaisen johdolla Maalaisliitto lähti hakemaan kannatuspohjaa kaupungeista, ja muutti nimensä Keskustapuolueeksi. Vennamo otti imagollisen kopin ja muutti saman tien puolueensa nimen Suomen Maaseudun Puolueeksi.

On ihan perusteltua sanoa, että SMP oli perusolemukseltaan Maalaisliitosta irtautunut hiukan räyhäkäs falangi.

Terv. Achtung

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Achtung. Se virasto oli maatalousministeriön asutusasiainosasto jossa Vennamo teki varsin kovan ja arvostettavan työn. Valitettavasti SMP sitten ruunattiin pariinkin kertaan. Ensiksi SKYP:n seteliselkärankaisten taholta ja sitten 1980-luvulla kun Sirkka, Minä ja Pekka-pulaakin nuorin meni ministeriksi ja mukaan konsensukseen. Toivottavasti persuja ei ruunata koskaan. Se alkaa olla kansakunnalle elämän ja kuoleman kysymys.

Anonyymi kirjoitti...

Kepulaista äijäkamaa enkä siitä paljoa tiedä. Saanko kertoa sen sijaan tuhannen ja yhden yön tarinan?

Tuula menee viikon lomalle Marokkoon ja se on sitten siinä, valtaisa rakkaus. Seuraavalla matkalla Tuula tulee raskaaksi ja isä saa viisumin Suomeen. Ja sitten pysyvän oleskeluvan ja kansalaisuuden. Isän nimi on vaikkapa Mohis. Mohis ja imaami kertovat että Tuulan oikea paikka on kalifaatti ja sinne sitten. Tuula on vähän ylipainoinen ja tyhmä, mutta osaa synnyttää poikalapsia ja tämä onkin tärkeää. Mutta voi, Mohis kuoleekin, saappaat jalassa ja allahia ylistäen ja länsimaille kirouksia syytäen. Leskiparka - jolla on jo tässä vaiheessa lukuisia epämääräiskansallisia mukuloita - suree mutta suostuu kuitenkin naimaan Mohiksen serkun ja lapsia sitten tulee ja tulee. Suomen valtio sanoo että lapset on vaan niin ihkuja.

Meanwhile in Helsinki: Mohis on keplotellut ihan ilman Haavistoa itsensä Suomeen. Hän on suomalainen, hänellä on passi. Noilta akanrutaleiltahan sen passin isis takavarikoi. Mohis istuu uudestaansyntyneenä Itiksessä kavereiden kanssa ja ja imaami saa orgasmin.

Ja sittenpä tuodaan nämä neljä somalirouvaa, nämä jotka Mogadishun kauhuja pakoon Suomeen tulivat. Ja taas napsahti se kiva kansalaisuus. Kun ovat niitä kaikkein haavoittunemipia. Ja eikun kalifattiin. Ja sikiämään.

Tervetuloa ne pari orpoa, tervemenoa Haavisto. Ei kyllä tule koskaan tapahtumaan koska media on toisin päättänyt.
tira+

Kalevi Nissila kirjoitti...

Kiitos Ykä kommentoinnista. Tapaus Malmi on mielestäni malliesimerkki tasa-arvosta nykysuomessa. Revitään olemassa olevaa infraa alas ja tilalle ruvetaan väsäämään muuta, vaikka Helsingin ympäristö on täynnä asumatonta metsää. Jo 80-luvun alussa Raimo Ilaskivi, silloinen Helsingin kaupunginjohtaja, jonka mielipiteitä arvostan, lennätti Helsingin yläpuolella silloista radiotoimittajaa ja näytti kuinka paljon on tilaa rakentaa. Nykyisiä radiotoimittelijoita ei taida asia kiinnostaa.

Liikenneministerinä ollessaan Merja Kyllönen siirsi väärin perustein kentän Helsingin kaupungille ja sen jälkeen kohtelu on ollut punavihreiltä puhdasta vittuilua (anteeksi ronski sana, muut sanat olisivat olleet painokelvotonta).

Tässä linkki, koskien Kyllösen osaamista:
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/kaijuhanihaavisto/121052-liikenneministeri-kyllonen-ottaako-sieluun/

On kiva nähdä mitä tapahtuu, kun ensimmäinen paalutuskoneen paalu osuu räjähtämättömään lentopommiin! Alue on suota ja on todennnäköistä, että siellä näitä on, koska Malmiakin pommitettiin.

Hyvää ja rauhallista Joulun aikaa kaikille kommentoijille!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle ja Kalevi Nissilälle & kiitos kommenteistanne.

tira+: Tuo tuhannen ja yhden yön tarina on monessa tapauksessa valitettavan tosi. Ja lisämausteensa antaa aika ajoin Naisten Lehti otsikolla ”Mahmoud vei lapseni”.

Kalevi: Totta mitä puhut. Muitakin ”jyrättäviä” asioita Suomessa on. Niin kuin tämä ampuminen ja metsästys. Hyvää ja rauhallista joulua sinullekin.

Joppos123 kirjoitti...

Juha Kivellälle.
Olen aika hyvä siinä mitä teen ammatikseni.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt aivot ja muut romppeet narikkaan ja aletaans paistelemaan jouluntekijää eli kinkkua.
Hyvää joulua ihan tasapuolisesti koko konkkaronkalle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Ja sitä samaa sinullekin.

QroquiusKad kirjoitti...

Todellakin, nyt on joulu ja rauha maassa. Tällä hetkellä. Kunpa pysyisikin.
Mutta ettei oltaisi tarpeettoman vakavia, kokekaamme joulun tulo.

Se joutui jo taas Pohjolaan; joulu joutui jo rintoihinkin:

https://www.is.fi/viihde/art-2000001052567.html

Linkattu juttu on neljän vuoden takaa. Silloin olimme jo saaneet ensimmäisen todella vakavan varoituksen siitä, mitä tuleman pitää.
Siitä huolimatta tänäkin jouluna voisi vielä tehdä samanlaisia. Saa nähdä mikä on tilanne neljän vuoden kuluttua.

Mutta nyt on joulu.
Mietitään synkempiä ensi vuoden puolella, ellei jokin taho anna aihetta muunlaiseen.
Uskomme ja luotamme, ettei anna.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ai tuommonenkin? Minä tykkään tisseistä ihan sellaisinaan. Ei ne koristeita tartte.

QroquiusKad kirjoitti...

Tottahan joulu koristelua kaipaa?
Sitä paitsi kyse on kirjaimellisesti siteeraamassani joululaulun pätkässä, joka on paljon kauniimpi ajatuksenakin kuin toinen pätkä
"rinnan jäitä mi liuottaa".

Siitä ei tule kuin pahoja viboja:
jäätynyt rinta? Siis rintojen omistaja on kuin laps':
hankeen nukkuu, unhoittuu kunnes joku tuo sulamaan?

Kyllä tämä on paljon jouluisampaa!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kyllä mulle vaan riittää tissi ihan sellaisenaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttiisi 19 joulukuuta klo. 20.54 sanoisin näin...
V.Vennamo teki erittäin arvostettavan työn,kun asutti karjaiset.
Ja sai heidät näin elämän syrjään kiinni.
Jos näin ei olisi tapahtunut,niin he olisivat olleet helppo kohde kommunistien propagandalle.

QroquiusKad kirjoitti...

Kommenttiin 22.12.2019 klo 10.56:

Eikö Karjalan siirtoväen erittäin vaikeissa olosuhteissa onnistunut evakuointi ja jälleenasuttaminen muille suomalaisille asuinalueille olekin paras mahdollinen peruste sille, miksi meidän ei totisesti ole mitään pakkoa ottaa maahamme mistään muualta tänne tunkeutumaan pyrkivää kansaamme kuulumatonta väestöä?

Jos ja ikävä kyllä kun ei ole, mikä on peruste?
Eihän sitä ole.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Kyllä Qroquius Kad on oikeassa. En sinänsä usko että karjalaiset olisivat kovin lämmenneet kommunismille sillä kommarivaltiohan heidän maansa ryösti.

Castor kirjoitti...

"Kakkosrähinän jälkeen oli Euroopassa vain kolme maata, joissa ei ollut vieraita joukkoja - Sveitsi ja Ruotsi sekä Suomi."

On se hienoa tuo tieto: Pirkkalassa ei tietenkään ollut miehittäjiä.

Toinen Hippo passaa valtakunnanoikeudesta, eikä ymmärrä, mitä asioita siellä käsitellään ja miten syyte siellä nostetaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Castor. Tuo kommentoijan kommentti lähinnä kuvasi kyrpiintymistä vallitsevaan tilaan. Eikä siihen tarvita lakimiehen opastusta eikä lupaa. Mutta oikein hyvää ja rauhallista joulua sinullekin.

Anonyymi kirjoitti...

"Kakkosrähinän jälkeen oli Euroopassa vain kolme maata, joissa ei ollut vieraita joukkoja - Sveitsi ja Ruotsi sekä Suomi."

Entä Espanja, Portugal ja Irlanti.

acc

Castor kirjoitti...

Ei varmasti tarvita lakimiehen lupaa. Aika tyhmä kuva tuollaisesta kommentoijasta tosin jää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys acc:lle ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

acc: Joo. Eikä tietysti Iso-Britanniassakaan ollut varsinaisesti miehitysjoukkoja.

Castor: Mutta nimittely ei anna hyvää kuvaa toisestakaan kommentoijasta. Pyritään olemaan kohteliaita.