keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

KÄPPÄUKOT JA TAIVAAN TYÖNTÖVOIMA

Hääränlärpättämänjärvi, Äkkölämäkölän kunta, Pinnanmaa, näitä päiviä…

Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis istuivat Hääränlärpättämänjärven rannalla sijaitsevan Oy Son Lönsön Ab:n omistaman kesämökin saunan pukuhuoneessa ja nauttivat takkatulen lämmössä saunatauollaan kylmää Tsuhnan Kostoa. Saunajuomat olivat todellakin ansaittuja sillä kyseiset käppäukot olivat tehneet muutaman päivän kovan työrupeaman. Heidän vanha tuttavansa Son Lönsön oli rimpauttanut ja ilmoittanut:

- Hei häiskät! Tulkaa muutamaksi päiväksi meikäläisen genitaalihiekkalouhokselle tuuraamaan. Mulla on muutama mies sairaslomilla, tilauskirja on täynnä ja apua tarvittais. Muuten urakka kusee. Saatte siitä vähän rahaakin.

Eihän kaveria pulaan jätetä. Eipä siinä sitten muuta kuin kapsäkit Nissaniin ja suunta kohti Äkkölämäkölää. Toverukset olivat pussittaneet ja lastanneet genitaalihiekkaa kuorma-autoihin jotka ajoivat kohti etelän suvaitsevais-tiedostavaisia keskuksia joissa genitaalihiekan tarve oli loputon. Ajoipa osa rekoista satamaankin jossa hiekka lastattiin laivoihin ja kuskattiin woke-ideologian kyllästämään Amerikkaan. Son Lönsönin genitaalihiekkahan oli tutkitusti laadukkaampaa kuin Yhdysvaltain Badlandsin ja Arizonan alueelta louhittu genitaalihiekka. Son Lönsönin genitaalihiekalla suvaitsevais-tiedostava paha olo muuttui yhdellä kourallisella lähes nautinnoksi.

Tiukan työrupeaman jälkeen miehet rentoutuivat saunassa ja nythän oli aikaa puhua vaikka poliittisesti epäkorrekteja asioita joita myös vihapuheeksi sanotaan. Heput kun eivät edes yrittäneet olla less white vaikka jopa Coca-Cola nykyisin sellaista peräänkuulutti. Poltettuaan kuistilla voimasavuke Bostonit käppäukot palasivat pukuhuoneen puolelle. Ykä aukaisi uuden Tsuhnan Koston ja siinä samalla totesi:

- Onhan tää ennenkin tietysti todettu mutta tämmöselle yksinkertaiselle tyypille tuo suvaitsevais-tiedostava logiikka on vielä vaikeampaa hahmottaa kuin kvanttimekaaninen atomimalli josta minä en hahmota sitten kertakaikkiaan yhtään mitään. Meinaten, kun siinä logiikassa voi olla vierekkäin kaksi samasta paketista otettua pingispalloa joista toinen on paha ja toinen taas hyvä vaikkei niissä oikein eroa olekaan.

Lötjönen hörppäsi Tsuhnan Kostoa ja vihapuhui puolestaan:

- Jaa suvaitsevais-tiedostavaa uskontologiikkaakos meinaat?

- Vaan sitähän minä.

- Joo. Onhan niin, että totanoin… ajatellaan että on uskonto… ja sitten siihen uskontoon uskovia ihmisiä… jotka elävät elämänsä sen uskonnon määrittelemien arvojen mukaisesti… ja uskovat sen uskonnon jumalhahmoon… ja uskovat vielä aivan julkisesti… niin on melko merkittävää että mikä sen uskonnon tunnus on… suvaitsevais-tiedostavasta näkökulmasta meinaan…

- Just. Jos se tunnus on risti, niin suvaitsevais-tiedostavaisto tuumii kyseisistä ihmisistä että onpa naurettavaa ja vanhanaikaista porukkaa jotka uskovat johonkin aavikolla aikaa sitten keksittyyn hahmoon ja kansantarustoon. Ja elävät sen kansantaruston mukaisesti ja vielä ihan julkisesti. Antavat kuviteltujen olentojen määrätä elämänsä kulkua. Kyllä tuota porukkaa saa ja pitääkin pilkata ja irvata kaikin mahdollisin tavoin.

- Näin. Ja Jari Tervo toteaa että hän ei haluaisi ampua pappeja mutta jostakin on aloitettava. Ja sen jälkeen rohkeasti heittää Raamatun lattialle televisiolähetyksessä.

Ykä lisäili hieman puita takkaan ja totesi puolestaan:

- Näin kertoo Maakansa ja jatkaa… mutta ajatellaanpa sitten että on uskonto… ja sitten siihen uskontoon uskovia ihmisiä… jotka elävät elämänsä sen uskonnon määrittelemien arvojen mukaisesti… ja uskovat sen uskonnon jumalhahmoon… ja uskovat vielä aivan julkisesti… just ihan niin kuin ne kristitytkin… ja vielä huomattavasti kovemmalla volyymilla… mutta sen uskonnon tunnus onkin puolikuu…

- Silloinpa suvaitsevais-tiedosto toteaakin että tässä tapauksessa kyseisten uskovaisten irvaaminen ja pilkkaaminen onkin vihapuhetta ja rasismia. Ja että noiden ihmisten tärkeää kulttuuria tulee kunnioittaa ja sen kulttuurin harjoittaminen kaikin mahdollisin tavoin on taattava täällä Suomessakin vaikka sen kulttuurin harjoittajat tuppaavatkin elämään täällä suomalaisten kustannuksella.

- Eikä Jari Tervo puhu imaamien ampumisesta mitään eikä Koraani lennä lattialle televisiolähetyksessä. Tyhjähousun paskan meininkiä.

Miehet siirtyivät jälleen kuistille voimasavukkeelle ja Lötjönen totesi:

- Ja meidän muurahaiskansalaisten pitäisi uskoa että tuossa on sitten jotain logiikkaa. Että se toinen pingispallo on paha ja toinen hyvä.

- Kai se kuuluu samaan logiikkaan sen kanssa että maailman ilmasto pelastetaan tuhoamalla Suomen talous ja samalla kuskaamalla mahdollisimman paljon etnisesti edistyksellisiä sen tuhoutuvan talouden elätettäväksi.

- Samaa sarjaa. Musta on valkoista. Etninen valkoisuus on puolestaan perisyntiä. Neliskulmainen palikka mahtuu pyöreään reikään. Vesi virtaa ylöspäin. Sana on teko. Päätös on toteutus. Velka on saatava. Jos suvaitsevais-tiedostavaisto määrittelisi fysiikan niin meihin ei vaikuttaisi maan vetovoima vaan taivaan työntövoima.

- Joo, fysiikka menis uusiksi. Ja voihan sitä ajattelutapaa verrata siihen mitä on valitettavan monella naisella jotka rakastuvat psykopaattisiin väkivaltarikollisiin. Eli minun rakkauteni, minun luottamukseni ja minun uskoni parantavat ja muuttavat. Tässä tapauksessa ne muuttavat kuvitellun pohjoismaalaisen lällydemari-islamin todeksi kun siihen oikein uskotaan ja muille uskotellaan. Pääasia lienee, että se ajattelu saa suvaitsevais-tiedostavan ihmisen tuntemaan itsensä tärkeäksi. Vaan eiköhän me vähemmän tärkeät lähdetä löyläyttelätiön?

Näinhän tapahtui ja yksinkertaisuudestaan ylpeät käppäukot jatkoivat saunomistaan luonnonkauniin Hääränlärpättämänjärven itärannalla  sijaitsevalla mökillä. Mökki kuului Pinnanmaan suurimman Nlörönlörön kansallispuiston alueeseen. Kansallispuisto jatkui aina naapurikunnan Uuden Hyisianan puolelle ja täällä vaikutti vielä normaali niin tavallinen kuin yhteiskunnallinenkin fysiikka.

Hyvähän täällä käppäukkojen oli olla.

Genitaalihiekkaa valmiiksi pussitettuna.

21 kommenttia:

KKi kirjoitti...

Genitaalihiekka on muuten melko haastava kuljetettava. Paakkuuntumisen välttämiseksi hiekka olisi kuljetettava kosteus eli lämpösäädeltynä.

Joten tarjoankin Oy Son Lönsön Ab:lle kuljetuspalvelua. KKi kauhian internationaalinen ja litulatuton ja muutenkin nuiva logistiikka on valmis toimittamaan genitaalihiekan laadukkaana pöyristyneimpäänkin peräpäähän.

Kuljettajamme lisäksi, ilman lisähintaa, lupaavat olla vittuilematta vastaanottajalle.

Strix Senex kirjoitti...

Vai uskonnosta haastelivat. Siinäpä pohtimista itse Konsta Pylkkäsellekin.

Ihminen on uskonnollinen olento. Sitä ei sovi kieltää, koska maailman väestöstä valtaosa tunnustaa jotakin uskontoa ja sitten kun mukaan luetaan myös ne uskonnot, joita ei uskonnoksi nimitetä, ulkopuolelle jää kovasti vähän ihmisiä. Toiset sitten suhtautuvat uskontoonsa kiihkeämmin ja toiset taas suurpiirteisemmin. Ne, jotka tunnustavat niitä uskontoja, jotka eivät uskonnon nimellä kulje, ovat yleensä niitä kiihkeimpiä.

Kun on uskontoja, niin onko myös Jumala ja jos on, onko yksi vai monia? Toiset sanovat, että on, toiset sanovat, että ei ole, mutta kumpikaan puoli ei ole onnistunut mitenkään vakuuttavasti todistamaan näkemyksenä paikkansa pitävyyttä. Sitten oli tietysti Kungfutse, joka oli sitä mieltä, että emme voi tietää, mutta parempi suhtautua kohteliaan kunnioittavasti.

Niilläkin, joiden mielestä Jumala on olemassa, on nykyisin suuria vaikeuksia kertoa, minkälainen hän mahdollisesti on. Muinaiset kreikkalaiset ja roomalaiset kyllä siinä onnistivat ja heidän jumalansa olivat värikästä porukkaa, mutta niistä ajoista asia on vaikeutunut. Islam on, järkevästi kyllä, kieltänyt edes yrittämästä. Vaikka Jumalan olemuksen määrittely on osoittautunut vaikeaksi, jostakin syystä hänen näkemyksistään ja mielipiteistään tuntuu varsin yleisesti olevan suuri varmuus ja lähes poikkeuksetta se on sama kuin esittäjän mielipide. Joku skeptikko voisi epäillä, että kyseinen henkilö nyt yrittää antaa omille näkemyksilleen lisää pontta esittämällä ne Jumalan mielipiteinä, mutta ei kai kukaan sellaista tekisi?

Voltaire sanoi vähän piikikkäästi, että ihminen teki Jumalan omaksi kuvakseen. Ehkä uskontokin tekee kannattajansa omaksi kuvakseen. Kristinuskon protestanttisen muodon omaksuneet Alankomaat, Preussi, Sveitsi ja Pohjoismaat alkoivat vaurastua. Islamin omaksuneet maat valloittivat maita ja mantuja, mutta niiden kehitys jämähti paikalleen. Kommunismin omaksuneet Venäjä ja Kiina kurjistuivat. Kun Kiina (vaiva vihkaa ja sitä ääneen sanomatta) hylkäsi kommunismin ja omaksui uus-kungfutselaisuuden, se alkoi hurjaa vauhtia vaurastua.

Tässä sitä saa sitten pohtia, muokkaako kansa uskonnon vai uskonto kansan. Toivoa sopii, että se olisi kansa, joka lopulta muokkaa uskonnon. Hetken höyrähdyksiä nyt nimittäin sattuu kaikille, jopa tolkullisuudestaan tunnetuille briteille. Englannilla oli aikoinaan lyhyt puritanistinen höyrähdys, jossa oli paljon samoja piirteitä kuin nykyisessä vihreässä kaiken kieltämisessä. Puritaanit heitettiin ulos ja sitä vaihetta seurasi Kaarle II:n kausi, jolloin syntyi käsite ”Merry Old England”. Kiinalla oli kommunistinen höyrähdyksensä, josta irtaantumista seurasi vaurastuminen. Meillä näyttää nyt kovasti pyrkivän esiin tällainen feministis-viheriäinen uus-höpsistinen uskonto, mutta siinä kyllä näyttää olevan paljon enemmän hälyä ja melua kuin todellista kannatusta. Ja olkoon niin jatkossakin.

Anonyymi kirjoitti...

Liekö sitä taivaallista työntövoimaa, hallitus suunnittelee ulkonaliikkumiskieltoa suomalaisille ja rajat edelleen apposen avoinna. Virossa oikein koronalinko, satamssa saa tulla ja mennä ilman mitään testiä. Ja kuitenkin samariini sanoo, että rajoilla tarkastetaan tai sitten ei, kun se on niin hankalla määrätä. Ei voida muka pakottaa ketään, kun on niin monta sähläriä. Eikä perkeleen noita-akka edes ymmärrä erota.
Huru-ukko

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Vai että oikein hienolaatuista genitaalihiekkaa!!! Kyllhän sitä passaa pussittaa ja myydä, koska markkinat ovat - no, sanoisko melkein globaalit. Kiinassa ja Venäjällä tuskin kuitenkaan vielä myyntiverkostoja kannattaa perustaa, mutta muuten...
"Voi, minkä ajan lapset me täss´ maailmassa elämme" !

Anonyymi kirjoitti...

Ivan Puopolo kertoo positiivisen syrjinnänkin olevan syrjintää. Ettäs kehtaakin.

https://www.youtube.com/watch?v=r1M6dLAytGk

Nyt on kyllä kysyntää genitaalihiekalle. Missä intternettiwebbin turvallinen tila!

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Jaa mitähän mahtanee seurata
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sjphki/suomen-psn-euroopan-parlamenttiryhman-veljespuolue-afd-viranomaisten-tarkkailuun/

-jpt-

Simo kirjoitti...

Oma kantani Jumala uskoon on aika käytännöllinen. Ei siitä haittaa ole jos uskoo, koska siinä vaiheessa kun Pietari portilla kysyy että uskoinko voi sanoa että joo niin maan Jumalallisesti. Mikäli käy niin että ei kysy, niin eipä siinä mitään menettäny. Sinne kadotukseen terve menoa sitten. Jos joku elämäntapa-ateisti pääsee perään nauramaan, että "olipa tyhmä kun moiseen uskoi", niin mitäpä väliä senkään enää siinä vaiheessa on.
Luulisin että tällainen käytännön läheinen ajattelu moneenkin asiaan, on ollut yleisempää joskus ennen kuin nykyään. Savolaiset sanoo sen "Ei se ota, jos ei annakkaan"- muodossa, mutta muillakin lahkoilla, kuin meillä armoitetuilla savolaisilla, lienee omat tapansa ilmaista sama asia.
Uskoisin että juurikin sen käytännön läheisyyden puute, on se mikä nykyään nostaa sen suurimman kritiikin kun puhumme, hutisalosta, mannasariinista,eiuusta,kirsipihoista ja kaikista muistakin kommareista.
Simo

Simo kirjoitti...

Edellisen lisäys. Syy miksi käytän sanaa elämäntapa-ateisti, on siinä että olen nähnyt niin monen ateistin poistuvan tästä murheen alhosta (kuten Tex Willerissä kerrotaan), kuitenkin uskon löytäneenä. Niitä jotka ovat lähteneet kuin Tuntemattoman Lehto"anteeksi pyytämättä ja mitään katumatta", on oman kokemukseni mukaan todella vähän, eli en ole vielä sitä nähnyt.
Simo

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Strix Senexille, Huru-ukolle, Terho Hämeenkorvelle, Pyssymiehelle, jpt:lle ja Simolle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Ei muuta kun neuvottelut pystyyn. Oy Son Lönsön Ab tarvitsee osaavaa ja nimenomaan suomalaista kuljetushenkilökuntaa.

Strix Senex: Sinänsä kirjoitus ei käsitellyt uskontoa vaan suvaitsevais-tiedostavaiston kaksinaismoralismia mutta nuo olivat ihan hyviä huomioita. Minä veikkaisin että kansakunta ottaa itselleen sellaisen uskonnon joka sopii sen luonteelle. Jotkut kansat valitsivat fundamentalistsisen islamin. Tietysti sekin levitettiin aikanaan väkivalloin. Noinkohan se olisi levinnyt pelkkänä saarnalähetyksenä niin laajalle?

Huru-ukko: Hallituksen touhuja kyseisessä asiassa viimeisen vuoden ajalta voi määritellä että ”arvotaan päivän toimenpide”.

Terho: Eikä me käppäukot sitä tarvita kun ote elämään on jotenkin lupsakkaampi.

Pyssymies: Kiitos linkistä. Se ”tosiasiallinen tasa-arvo” on aika kaukana tasa-arvosta.

jpt: Hyvin pelottavaa. Saksa käy kuviteltua pirua vastaan oikean perkeleen voimin. Idea miellyttäisi varmaan Suomessakin mutta en tiedä, kuinka lainsäädäntö sen mahdollistaa.

Simo: Jos näistä asioista nyt puhutaan niin minä näen että uskonnon peruskysymys on se, että mitä on kuoleman jälkeen. Itse näen kyseisen kysymyksen aivan liian suurena että alkaisin tuhlata aikaani sen miettimiseen. Jos kuoleman jälkeen on jotain, niin sitten minä sen näen. Jos ei mitään, niin olemassaoloni loppuu eikä mikään ota enää päähän. Termi ”ikuinen elämä” vähän hirvittää minua. Ajatellaan, kun kulunut on tuhat miljardia vuotta niin ikuisuus ei ole edes alkanut.

Strix Senex kirjoitti...

Enemmän se minun kommenttinin meni tuon kirjoituksen sivuaiheen puolelle, mutta lisäänpä kuitenkin pienen huomion uskonnon ja moraalin suhteesta. Uskonto kun on olennaiselta olemukseltaan moraalin muotoilija. Kristityille annettava ohje on uuspaltonisteilta lainattu "minkä haluatte tehtävän itsellenne, tehkää se muille". Islamissa puolestaan tehdään hyvin jyrkkä kahtiajako oikeauskoisten ja vääräuskoisten eli meidän ja muiden välillä. Ja kovasti samanlaiselta se vihreän moraalin perustakin näyttää. Ei sitä turhaan sanota, että "lika barn leka best".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Totta joo. Vähän kiteytettynä voisi tiivistää:

Länsimainen, protestanttinen ajattelu: Mitä minä tein väärin?

Islamilainen ajattelu: Kuka teki tämän minulle?

Anonyymi kirjoitti...

Tilanne näyttää huonolta, siis taloustilanne ja miksei koronakin - on menossa päin helevettiä. Rokotteita tulee hitaasti eikä huulipunahallitus osaa hommata lisää. EU on ryssinyt yhteishankinnat, eikä mallioppilas uskalla ostaa ite.

Mutta ei hätää! Vassarit sen keksi: Verottamalla suomi nousuun!

Koskahan valtamedia hoksaa, ettei varallisuusverosta päätetä kunnanvaltuustoissa, eikä saramoa voi äänestää sonkajärvellä, eikä edes tervossa.

Suomi nousuun! Verottakaa toisianne.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Ja ne vassarit toimivat parhaansa mukaan että maassa ei ole enää yrityksiä joilta verottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, vai että pitäisi olla vähemmän valkoinen. Miltähän näyttää ensimmäinen musta mies jolle toteaa jotta "what's up, nigga!"
En toki ole Coca colalla töissä, mutta kuitenkin vastuuntuntoinen kansalainen..

Kummastelija

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tää on tätä jatkuvasti lisääntyvää joukkohysteriaa. Jossain vaiheessa se alkaa kääntyä itseään vastaan. Toivottavasti mahdollisimman pian.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ihan vielä, harha jatkuu. Haloen on sotkenut näppinsä Vostok V rokotteeseen. Eli ootellaa ihan rauhassa tätä kotimaista nuhasumutetta...
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Meinasit vissiin tätä uutista:

https://yle.fi/uutiset/3-11822023

Sinänsä kun en alan spesialisti ole niin en osaa sanoa, mikä paras ja toimivin rokote olisi.

QroquiusKad kirjoitti...

Ylenannon uutimen kiinnostavimmat kohdat olivat sosiaali- ja terveysministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylijohtajansa Hanna Nohynekin suulla antamat lausunnot, etteivät he tiedä mitään näistä Havofkan puheluista.

Miksiköhän tässä maistuu hieman siltä, että Tawja Havofka tekee itsestään paria kertaluokkaa suuremman toimijan kuin todellisuudessa on?
Voisiko olla jopa niin, ettei hän ole tässä asiassa minkään tason toimija?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Voi olla mahdollista. Yleensä ottaen kyseisen ämmän paikka olisi historiassa osastolla ”ei näin”.

Lissu vaan kirjoitti...

Ihmisen uskonnollinen luonne näkyy siinä, että langan päässä on aina jonkinlainen toivo tai uskomus oltava, jotta olisi mielekästä ylipäätään elää.
Se on se Jumalan mentävä aukko sisimmässä ja kukin täyttää sen millä haluaa. Ateisteilla on useinkin kadehdittavan luja usko asiaansa.
Kristinuskon mukaan Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja on antanut meihin oman henkensä, minkä perusteella ihminen on ikuisuusolento ja sielu kuolematon.
Siksi se ikuisuuskysymys on se pointti. Kylläkin niin, että siellä ikuisuudessa ollaan kerran joka tapauksessa, valittavana on joko elämä Jumalan yhteydessä tai kadotus siitä. Se valinta on tehtävä täällä ajassa.
Ja kuten apostoli Johannes asian muotoilee, niin iankaikkinen elämä on siinä, että tuntee ainoan totisen Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen, jonka hän on lähettänyt.
Hänessä kun on se armo ja lunastus.
Kristinuskon Jumala on ilmoittanut itsensä sanassaan ja Jeesus sanoo, että kuka on nähnyt hänet, on nähnyt myös Isän. Evankeliumeissa on silminnäkijäkertomusten perusteella syvällinen kuvaus nasaretilaisesta rakentajasta. Toinen tykkää, toinen ei.
Islam taas nimenomaan kieltää suorasanaisesti Jumalan Pojan, kristinuskon kulmakiven. Vaikea on muutakaan perustavanlaatuista yhteistä näiden kahden pallon välillä löytää, mutta se on kyllä todettava, että kumpaakaan ei oteta riittävän vakavasti.



Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lissu vaan. Koska en itse ole uskonnollinen niin en ota tuohon enempää kantaa.