sunnuntai 16. toukokuuta 2021

PAKKOMIELTEEN PYRAMIDI

Asiastahan kirjoitti jo blogikollega Professori mutta kyseisestä asiasta ei voi muistuttaa liikaa. Eli korkeimmin kunnioitettu sisäministeri Maria Ohisalo teki taas sitä mitä hän parhaiten osaa eli vaatii kansallisen talouden kyykyttämistä. Ja vain siksi, että Suomi saavuttaisi sen vihervasemmistolaisen nirvanan eli hiilineutraaliuden vuoteen 2035 mennessä.

On enemmän kuin pelottavaa tajuta että maamme johdossa on ihmisiä jotka eivät miellä olevansa vastuussa suomalaisille vaan vihervasemmistolaiselle pakkomielteelle. Pakkomielteelle, jonka merkitys maailman mittakaavassa on nolla. Ja täysin miettimättä sitä, mitä tuo pakkomielle ja sen mahdollinen saavuttaminen saa aikaan suomalaisille.

Vihervasemmistolaisen pakkomielteen vallan alla Suomessa ollaan keskitytty rakentamaan pyramidia. Aivan niin kuin aikanaan Egyptissä. Pyramidi on kallis, vaivalloinen tehdä ja täysin tarpeeton. Mutta se on pakko rakentaa kun siitä on pakkomielle. Toisaalta ne Egyptin pyramidit tietysti työllistivät ihmisiä (vai orjiako ne olivat) eivätkä valmistuttuaan olleet kenellekään haitaksi. Olivat vaan ja nakottivat paikallaan. Ja tulihan niistä myöhemmin turistikohteita.

Vihervasemmistolaisen pakkomielteen pyramidin kanssa on toista. Niin no, hautamuistomerkkejähän ne molemmat ovat.

Ja tulee taas muistuttaa, että Ohisalo uskoo vakaasti vihervasemmistolaisen pakkomielteen olevan vallassa vielä 2035.


33 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Olisiko noin, ettei vihervasemmisto lainkaan ajattele, mitä heidän utopianrakentamisensa suomalaisille aiheuttaa?
Vai olisiko sittenkin niin, että he ajattelevat sitä nimenomaan päällimmäisenä, saaden valtavaa nautintoa kylvämästään tuhosta.

Ja tällä menolla sama porukka on vallan kahvassa 2035 ja myöhemminkin. Kukapa heitä estäisi?

Pyramideja muuten ei rakennettu orjatyövoimalla, vaan ne olivat tarpeellisia työllisyystöitä odotellessa Niilin seuraavaa tulvaa ja viiden kuukauden maanviljelyjaksoa;
loput seitsemän kuukautta oli sitten aikaa vaikka pykätä kuninkaanhautaa.

Anonyymi kirjoitti...

Helvetti on järjen mahdottomuus.

Tervetuloa kiirastuleen! Pakko olla koska järki ei enää kykene tätä maata/maailmaa selittämään.


-Tvälups-

Joppos123 kirjoitti...

Edelleen, jälleen kerran muistutan siitä missä, miksi ja keiden toimesta Vihreä liike syntyi.
Se syntyi muinaisessa harppisaksaksassa entisten natsien ja silloisten kommunistien toimesta, KGB oli kätilönä.
Tavitteena oli ja on edelleenkin länsimaiden talouden ja sisäisen turvallisuuden tuhoaminen.
On mätäsalon aliarvoimista väittää sitä nautaa tyhmäksi ja tietämättömäksi. Se akka tietää tasan mitä tekee ja miksi.
Vielä on pahimmassa tapauksessa 2 vuotta aikaa tuhota niin paljon kuin vaan ehtii ja se akka käyttää jokaisen minuutin oman päämääränsä toteuttamiseen.
Se on vaan yksinkertaisesti läpeensä paha.
Jos se saisi huomenna täydellisen vallan niin väitän, että 20 prosenttia kansasta tapettaisiin saman tien. Loput olisivat hänen ja matujen orjia.

Anonyymi kirjoitti...

Ohisalo sekä muut vihervassarit elävät jonkinlaisessa suggestion tilassa, joka kertaantuu kun puhe alkaa, kohta vuosi 2035 hiilineuraalisuuteen pyrittäessä on ollutkin hetkellinen tavoite.

Tilalle voi tulla heti ja nyt, ehkä jo ensi syksynä näemme Ohisalon+kumppaneiden oikeat tavoitteet,::kärjistettynä:: Suomalaiset juoksevat riihipaidat päällä ,perseet paljaina vilkkuen keräilemässä metsistä syötävää, asuen kertalämmitteisissä maakuopissa... koska toimimme esimerkkeinä ilmaston muutoksen suhteen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Taisteluvälineupseerille, Joppos123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad & Joppos123: Te uskotte suunnitelmalliseen pahuuteen. Minä puolestani äärimmäiseen typeryyteen. Koska en usko, että vihervasemmistolla on edes järkeä suunnitelmallisuuteen. Ja kyse on myös jonkinlaisesta uudesta uskonnosta. No, lopputulos on ihan sama oli syy mikä hyvänsä. On totta, että länsimaitten henkisen selkärangan mädättäminen alkoi KGB:n toimesta. Vanhoja KGB:n maskirovkaupseereita saattaa nykyisin vituttaa kun suunnitelma onnistui täysin mutta Suuri ja Mahtava ehti kuukahtaa eikä ehtinyt nauttia hedelmistä.

Ja joo, vihervasemmistolainen pakkomielle voi olla hyvinkin vallassa vuoteen 2035. Kas kun ilmastohysteria on Suomessa sen verran suuri tabu ettei sitä uskalla kyseenalaistaa kuin perussuomalaiset. Jotka ovat sattumoisin vähemmistöpuolue.

Qroquius Kad: Näin minä pyramideista ajattelin mutta en ollut varma. Kiitos lisäyksestä.

Tvälups: Joo. Me ollaan matkalla ensiksi kiirastuleen ja sitten helvettiin koska sen lisäksi että vihervasemmisto haluaa tuhota Suomen elinkeinoelämän uskontonsa nimissä niin se haluaa lisäksi köijätä maan täyteen kehitysmaalaisia. Ja mitäs muuta se on kuin järjen mahdottomuutta?

Ano: Totta joo, mutta eivät vihervasemmistolaiset tätä itse edes tajua. Ne kuvittelevat että jaettava kakku on jatkossakin ihan yhtä suuri kuin nyt.

Anonyymi kirjoitti...

CO2 ei määrää lämpötilaa, 100 vuotta sitten oli tosi kuumia kesiä. CO2 pitoisuus oli paljon alempi. Jostain syystä menneisyys viilenee virallisissa tilastoissa. Vanhat sanomalehdet kertovat lämmöstä, Tony Heller tuo asiaa esiin kanavallaan. https://newtube.app/TonyHeller

CO2 vouhotus hiipunee aikanaan. Valitettavasti kouhottajat ehtii aiheuttaa kovasti vahinkoa sitä ennen. Pitää kirjata talteen vouhkat ja tekonsa. Tilinteon päivä tulee – Dies Irae! dies illa. Vihan päivä, tuomion päivä. Tämä on jotenkin rauhoittava tieto, lisää rauhoittua voi kuuntelemalla meditatiivistä musiikkia.https://www.youtube.com/watch?v=Dlr90NLDp-0

Ja, ei tuomio ei tule ylimaallisten voimain kautta. Tulee suomen kansa kärttyisän käden kautta. Tulee maailman kansojen kautta.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Ja maailmassa on ollut pitkiä, hyvin lämpimiä jaksoja ennen kuin ensimmäistäkään polttomoottoria on keksitty. Ettei syynä vaan olisi ystävämme Arska?

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kun taas on grillit kannettu esiin niin joppoksen ot eli mättövinkki.
Glittattua munakoisoa,paprikaa ja olut-hunajamarinoitua kasleria.
1. Leikkaa munakoisosta päät poikki ja halalkaise se kahteen osaan. Kuoripuolelle 3-4 viiltoa. Kaada päälle oliiviöljyä, riittävästi. Suolaa, mustapippuria ja loppusilauksena raastettua parmesaania. Anna olla jääkaapissa sellaiset kaksi tuntia. Kelmu päälle.
2. Suippopaprikat. Leikkaa pituussuunnassa kahtia. Poista siemenet, sisälle juustoa, itse laitoin auraa ja valkohomejuustoa mutta periaatteessa mikä tahansa juusto käy jos se vaan sulaa. Koskenlaskija eri makuvaihtoehtoineen on myös mainio.
3. Possunniska. Löytyy myös valmiina mutta oma on aina paras, siis marinaadi.
Laita pihvit marinaadiin noin 3 tuntia ennen valmistusta. Puoli tölkkiä bisseä, hujaus hunajaa, puolikas puristettu sitruuna, mustapippuria ja ina suolaa. Ei voi epäonnistua.
Sitten vaan grilli tulille, hyvää seuraa, muutama olut ja hyvät kahvit päälle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Laitetaan vinkki jakoon.

Anonyymi kirjoitti...

Ohisalo on jo 36-vuotias ja vasta avioitunut. Veikkaanpa, että kun maa alkaa polttaa jalkojen alla (joka toivottavasti tapahtuu aika äkäseen) arvon rouva ilmoittaa jäävänsä äitiyslomalle. Voi myös käydä niin, että pääministeri tekee saman tempun. Toiveajatteluako? Tai sitten kumpikin on niin uraorientunut, että lapset evät mahdu tulevaisuudensuunnitelmiin, kun siellä siintää joku palkintovirka EU:ssa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Muistelen joskus menneinä aikoina lukeneeni jostakin ns. naistenlehdestä juttua tästä Ohisalosta. Kuinka oli ollut köyhää ja ankeaa hänen lapsuutensa. Liekö raukkaparalla ollut yhtään nukkeakaan, en muista. Siitä tuli ajatus, että jos ja kun hänellä oli kurjaa lapsena eikä kukaan leikkiny hänen kanssaan, niin nyt kun on valta ja voima, niin siinäpä kärsitte perkeleet.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Veikkaan, ettei Ohisalo tee näin. Hän kun on uskossaan vahva ja elää etsikkoaikaansa.

Huru-ukko: En tiedä, onko hän tuota mieltä mutta käsrimystä hän kyllä saa aikaiseksi.

Joppos123 kirjoitti...

Rouva ano.
Mä vähän veikkaan, että hutimaisa on maho. Joko laittanut aikoinaan maailmantuskissaan piuhat poikki tai muuten ei vaan nappaa.
Samariinillä lienee jo piltti joten ei se vielä ehdi porsimaan.
Sääliksi käy molempien ukkoja, ei varmaan ole helppoa asua yhdessä psykopaatin kanssa. Sitähän ne molemmat edustaa,ei mitään tunteita.
Olen aika hyvä ihmistuntija ja niistä molemmista huokuu pelkkä kylmyys, vähän kuin jäisestä haudasta.

Anonyymi kirjoitti...

Pyramidi se on velkapyramidikin, mutta tuskin mikään turistiattraktio täällä kun niitä on nykyään vähän siellä sun täällä. Eikös tästä just keskustella eduskunnassa? Laaja pohja haluttomia maksajia alhaalla ja siellä terävimmällä huipulla sitten ne voittajat. Emmekö muka ole EU-orjia jos meidät pakotetaan tekemään lisää duunia maksaaksemme siitä että muilla tuntemattomilla olisi kivempaa (vrt. faaraot)? - En sattunut asumaan tuohon aikaan Egyptissä - ei kyllä Waltarikaan - mutta luulisin kuitenkin, ettei tuolla ihan pelkät paikalliset tupoineen ja minimipalkkoineen rakentaneet. Veikkaisin sudanilaisia orjia. Tuskin tuohonkaan aikaan afrikkalaiset kursailivat myydä kansalaisiaan kunhan hinnoista sovittiin.

Ohisalo on useampaan otteeseen uhriutunut, että "minulla on ollut köyhä lapsuus yksinhuoltajaäidin tyttärenä ja tämä ajoi minut köyhyystutkijaksi". Montakohan köyhyystutkijaa tällä taustaperiaattella Suomessa olisi? 20.000? 50.000? Ryysyistä rikkauteen narratiivi toki puree aina. Ohisalon vimmainen ilmu-ideologia ei ilmeisesti kuitenkaan kohdistunut parinvalintaan, öljyparonin kanssa lienee mukava pirtissä päreen valossa vaihtaa mielipiteitä. Kuten siitä, ettei jumalauta senttiäkään avustusta Hurstille kuten puolueensa oli päättämässä. Joku jenkkiläinen punkkibändi sitten kaivoi kuvettaan. En muista, että kukaan olisi puhunut mistään mainehaitasta. - Ikävä ihminen. Normaali ihminen ajattelee, että jos mulla on ollut kurja lapsuus niin voisihan tässä yrittää vaikuttaa siihen ettei muillakin olisi, tässä kun nyt on vallankahvaan päästy.

Kun olen seurannut poliittista keskustelua, olen aina yhtä ällistynyt siitä että nämä nykyiset esiintyvät vain edustamiensa puolueiden puheenjohtajina, eivät ministereinä. Luulisin, että useimpia kiinnostaa mitä sisäministeri tekee kuin se, mitä vihreiden puoluepamppu. Selkeää vastuunpakoilua - tai sitten vaan totaalista tietämättömyyttä omasta ministeriöstään.

joppos 123 kiitos resepteistä. Sianniska on lihan aatelia. Mun marinadissa on öljyä, soijaa, sitruunaa ja rutkasti rosmariinia. Munakoisoista saa kunnon jälkiruuan kun kuorruttaa ne kuivaamisen jälkeen hunajalla jota et näyttänyt vieroksuvan. Koskenlaskija on mielestäni samanlainen "juusto"tuote kuin oliiviöjy jossa lukee "made in EU". Suippopaprikat -varsinkin ne kalmankellertävät ovat hieno Unkarin anti EUlle.

Jatkan ihan muusta koska Ykä ystävälliosesti sallii o.t.
tira+

tira kirjoitti...

Se o.t. Mistään ei kai pitäisi enää yllättyä, mutta hesari on kyllä huippu. Iso ja ihasteleva artikkeli kosovolaisista parikymppisistä jäbistä, joilla on 50.000-100.000 hintaisia luxusautoja koska ne on heille mukava harrastus ja "vähän kuuluvat kulttuuriimmekin. Kesällä Kosovossa näkee vain näitä erityisiä audeja, bemikoita ja mersuja, ihan kuin Dubaissa". Iloisia hymyjä ja yksi oli jopa työn touhussa: firma ilmeisesti tienaa miljoonia autoteippauksella. Jokaikisen nimi oli albanialainen, ei jugo. Ja joka ikisen bilikan rekkarit mustattu, toimittajan mukaan hienotunteisuussyistä. Naamat voi näyttää muttei rekkarit. Toimittaja ei vaivautunut kysymään, että mistä rahat tähän luksusharrastukseen koska oletuksensa oli se että tietenkin ahkeralla työllä. Kun nyt itse satuin tuolla suunnalla asumaan lukuisia vuosia, siihen ahertamiseen en oikein usko. Balkanin hajoitussodasta lähtivät lipettiin ne samat kuin aina, nuoret ahneet kundit. Mafioita perustettiin ja alat jaettiin. Serbit Ruotsiin, huumeet, aseet ja kiristys ja väkivalta. Albanimuslimit huumeet ja luksusautovarkaudet. Sloveenit, kroaatit eivät tuohon leikkiin lähteneet. Romaneille annettiin kerjääminen ja varkaudet, bulkuille huumeet, huorat ja Afrikan ihmiskauppa (noille idiooteille ei todellakaan mitään ritsaa isompaa asetta voinut edes mafia kuvitella).

Kysymys: jugosodasta on jo kymmeniä vuosia. Ei minkäänlaista hinkua palata sinne "Dubaihin" koska ovat nyt kunnioitettuja kaksoiskansalaisia jotka voivat kerran puolessa vuodessa liikutella niitä varastettuja kosliaan eikä kukaan perään kysele. Interpol olisi saattanut jos rekkarit olisivat näkyneet. Nipo Helmut on kärttyinen kun kärrynsä kähvellettiin. Mutta mehän emme mokoman natsin mielipiteistä välitä, olemme maailman - no, jotain maa. kävin

Ai niin, kävin Albaniassa Enver Hoxhan aikana. Dubaissa en ole käynyt joten en voi verrata.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Norjalaisilla oli aikanaan Quisling. Hänelle kävi huonosti ja jälkeensä säädettiin laki, jos samanlainen tulee vielä vastaan hänet saa ampua. Syystä eivät ole halukkaita liittymään enää liittovaltioon. Suomessa quislingmistä on tehty hyve jonka arvostelu on vihapuhetta.

Anonyymi kirjoitti...

8000 vuotta sitten kasvioi mm. norjassa ja kanadassa mäntyjä jäämeren rannalla. ISOJA kantoja edelleen nähtävillä. Suomessa kasvoi mm. vesipähkinöitä. Oli siis ihan pirusti lämpimämpää. CO2 ei ollut koholla.

Eikä ollut CO2 koholla rooman valtakunnan aikaan. Roomalaisen lämpökauden aikana. Eikä CO2 kyykänyt pikkujääkauden aikaan.

Nyt maapallo vihertyy ja autiomaat metsittyvät. CO2 syynä. On se kauhea myrkky.

Pyssymies

QroquiusKad kirjoitti...

Pienen Marian lapsuutta varjosti köyhyyden lisäksi vanhempien alkoholismi, joka ilmeisimmin oli sen köyhyydenkin syy ja josta pieni Maria pelastettiin huostaanotolla.
Mitä lie tapahtunutkaan ennen huostausta ja sen jälkeen, on sillä ollut tuhoisa vaikutus pienen Marian matkalla Jäätävää Vihaa huokuvaksi hilpeäksi Huti-Maisaksi.

Ja ei, en todellakaan halua antaa hänelle enkä tyttökavereilleen synninpäästöä tyhmyyden ja ymmärtämätttömyyden perusteella.
He ovat Pahoja. Luonnevikaisia, persoonallisushäiriöisiä, kieroonkasvaneita.

Pahoja.

Trilisser kirjoitti...

Sen verran todettakoon, että alkuperäisellä Quislingilla päämääränä oli norjalainen Norja. Tuli vaan hätäpäissään haettua apua sellaisilts, jotka antoivat maurin mennä kun mauri oli tehnyt tehtävänsä. Hänen päämääränsä ei siis ollut oman maan tuhoaminen, toisin kuin Tytti, Sanna & kumpp:eilla.

Anonyymi kirjoitti...

John Kerry vinkui hiljan, että CO2 pitää poistaa ilmakehästä. Sitä ei tajunnut, että sepä olisi elämän loppu maapallolla. No, eipä nuo ilmastouskovaiset asioista mitään ymmärrä. Ennenvanhaan hiilen kierto opetettiin keskikoulussa. Asia kuuluu siis alkeisopintoihin.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Moniosaajat ymmärtävät tänne tullessaan myös tavaran vapaan liikkuvuuden maasta toiseen aivan kuten se on EU'ssa kirjoitettu. Suomalaisten tavarat (ja rahat) maasta pois ilman turhia kustannuksia. Eikä suomalainen saa valittaa jos joutuu maksumieheksi (-naiseksi). Se on vihapuhetta ja maalittamista. Pahimmassa tapauksessa kiihotusta kansanryhmää kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Trilisser, Suomenkin alkuperäisillä Quislingeillä on omasta mielestään päämääränä suomalainen Suomi, mutta samoja maureja. Saavat mennä kun ovat tehneet tehtävänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Saatana, nyt tuli niin jämerää dataa ettei oo mitään lisäämistä. lisäilen sitten numeroita lappuun 26.5 kun ennakkoäänestys alkaa klo 09.00.
Ihmettelijä.

Jani Alander kirjoitti...

Ilmeisesti pyramidit rakennettiin vapaalla työvoimalla. Maanviljelys yhteiskunnassa kun on tiettyjä aikoja vuodesta jolloin ei pahemmin ole tekemistä. Eli työllisyysprojekti, ja saivatpahan työllistetyt takaisin osan maksamistaan veroista kun kruunu tarjosi safkat ja juomat. (Verothan maksettiin Egyptissä maataloustuotteina...). Faarao sai komean hautapytingin, ihmiset sai tekemistä ja palkkaa. Ja koko joukko varsinaisia ammattimiehiä sitten pääsi näyttämään taitojaan käytännössä.

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa mennä jo niin absurdiksi tämä niin sanotun isänmaan hommat että ei enää viitsi paljon "uutisia" katella. On kauhea sairaanhoitajapula(kin). Palkka on pieni ja työ raskasta. Suomalaiset sairaanhoitajat lähtevät paremmin palkattuihin hommiin ulkomaille, osa lopettaa, uusia tulijoita alalle ei ole. Mutta eipä hätää. ETA-alueen ulkopuolelta on taas tulijoita. Heille pitää vaan opettaa ensin suomenkielen alkeita. Hoitajien palkkaa ei tietenkään voi korottaa yhtään että jäisivät hommiin, mutta veronmaksajien massi on levällään uusille tulijoille. Kieliopetusta, asuntotukea, toimeentulotukea, ja mitävielä tukea. Mutta ei väliä miltä momentilta rahat tulevat kunhan palkka ei nouse.
https://yle.fi/uutiset/3-11930540

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, tira+, Ano1:lle, Pyssymiehelle, Qroquius Kadille, Trilisserille, Ano2:lle, Ano3:lle, Ihmettelijälle, Jani Alanderille ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: En lähde miettimään hänen yksityisasioitaan. Mutta kyllä, jäätävä kylmyys. Mitäs jos heillä olisi oikeasti absoluuttinen valta?

tira+: Velkapyramidi voisi olla nähtävyys tyyliin ”tulkaa katsomaan maata joka ryssi asiansa täysin”. Ja EU-orjiksi meitä ollaan viemässä. Ohisalon linja lienee kovasti neuvostonomenklaturan mukainen. Eli tehkää te, minä nautin ja opetan teille mitä on olla oikea toveri. Ja sisäministerinä Ohisalo on tunkemassa kärsänsä vähän joka paikkaan. Tuosta kakkosasiasta kirjoitin itsekin. Se Albanian rannikkohan lienee vieläkin täynnä niitä Hoxhan ajan bunkkereita.

Ano1: Suomessa liittovaltion vastustaminen tulee jossain vaiheessa rikokseksi.

Pyssymies: Vai että kokonaan pois ilmakehästä? Millähän ne kasvit sitten yhteyttää?

Qroquius Kad: Hjuu, tyhmyys ei ole puolustus. Ja luonnevian allekirjoitan itsekin. Jotain perustavanlaatuista vikaa heissä on. Suurin vika on se, että he ovat vääriä ihmisiä vallan kahvassa.

Trilisser: Joo, Quisling ajatteli että Saksa voittaa sodan. Sodassa kaverin valinta on vaikeaa. Ja siinä ei kannata erehtyä.

Ano2: Totta.

Ano3: Minun mielestäni omilla quislingeilla on kyllä tavoitteena aivan muu kuin suomalainen Suomi.

Ihmettelijä: Sama täällä.

Jani: Näin se taisi olla.

Ano4: Onhan vaan niin että potilaan ja hoitajan tulee puhua samaa kieltä. Ihan jo turvallisuussyistä.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Huomasin uutisen, että varusmiesten loppusodat alkavat tällä viikolla.
Ja sopivasti kotoutuvat 4 päivää kuntavaalien jälkeen. ;)

https://aamulaskuri.fi/?se=2/20&pa=347

https://aamulaskuri.fi/?se=1/21&pa=165

Sattuipas sopivasti...

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Hullu se on. Siis " sisäministeri " . Tai kun tarkemmin mietin, on se loukkaus hulluja kohtaan. Siitä voi parantua. Ainakin ystäväni mukaan, joka on mielisairaalassa hoitajana. Kiero, kaksinaamainen miestenvihaaja. Duunarien sellaisten. Itseäni ärsyttää todella tuon " sisäministerin " halveksunta kantasuomalaista miestä kohtaan. Tai koko puolueen. Melkein päivittäin saamme lukea, miten joku päättää päivänsä, esim ajamalla päin rekkaa. Kyllä, monet näistä ovat itsareita. Kun on kaikki mennyttä. Itse asian kokeneena, on tullut selväksi, miten päättäjät vähät välittävät ihmisten ahdingosta. Asia olisi ns helposti korjattavissa. Tai ainakin pitäisi yrittää. Eli avun saaminen. Kun miljardeja riittää muslimeille jne, on Suomen mielenterveys hoito kantisten suhteen päin v****a. Kuulun itse surunauha ry:n toimintaan ja se voi koskettaa ketä tahansa. Kun työt menee jne, on usein se vaihtoehto irrationaalinen.

MikkoK kirjoitti...

"Onhan vaan niin että potilaan ja hoitajan tulee puhua samaa kieltä. Ihan jo turvallisuussyistä."

Löytyy viedotodisteita siitä, kuinka tummat lähihoitajat käyttävät viittomakieltä: Dementoituneet vanhukset ovat moniosaajien harjoitusvastustajia tai paremminkin nyrkkeilysäkkejä. Alentuneellakin ymmärryksellä potilaat toivovat lopullista tyrmäystä. Jos vanhukset erehtyvät käyttämään hoitajasta nuorena oppimiaan sanoja, he saattavat seuraavaksi olla valtakunnansyyttäjä Freislerin (nimi muutettu) tuomiolla.

Hallitukselle toivoisin työssä oppimista, eli asumista jossain Paavo Tajukankaan valitsemassa lähiössä. Vanhuudessaan he voisivat sitten siirtyä paikalliseen hoitoilaitokseen katsomaan, kuinka hyvin vääräuskoisten pyllyt pyyhitään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Anolle ja MikkoK:lle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Toivottavasti varusveijareille on kumminkin järjestetty mahdollisuus ennakkoäänestykseen.

Ano: Olet täysin oikeassa. Valitettavasti tilanne on näin.

MikkoK: Tällaista olen kuullut minäkin. Ja tuota lähiöasumista suosittelisin hallitukselle.

KLS kirjoitti...

Pyssymiehelle voisi kuitenkin todeta:
Muinaisen kasvillisuuden jäänteistä selviää kyllä yhtä ja toista menneistä ilmaston vaihteluista, samoin viimeisten kahdentuhannen vuoden ajalta epäilemättä historiallisista lähteistäkin. Vaikeampaa kuitenkin selvittää, onko myös ilman hiilidioksidipitoisuus menneinä aikoina vaihdellut.
Mahtaako kuitenkaan olla pelkkä sattuma, että se ns. pikkujääkausi (noin 1550-1850) päättyi juuri samoihin aikoihin, jolloin teollistuminen oli pääsemässä vauhtiin? Paikallisesti, ainakin Englannissa, kivihiiltä oli tosin käytetty talojen lämmitykseen polttopuun sijasta jo aikaisemminkin, mutta 1800-luvulla sen käyttö lisääntyi varsin huomattavasti teollistumisen myötä. Ja sen seurauksena ilman CO2-pitoisuuskin tietysti kääntyi jo silloin nousuun, vaikkei vielä yhtä nopeaan kuin viime aikoina.
Historiallisista lähteistä ei kuitenkaan käy ilmi kovin vanhoja mittaustuloksia siitä, kuinka suuri ilmakehän CO2-pitoisuus on menneinä aikoina ollut, kun ei koko ainetta ollut edes tunnistettu ennen kuin Helmhont eristi sen joskus 1600-luvulla. Eikä sen pitoisuutta ilmassa vielä pitkään sen jälkeenkään pystytty mittaamaan kovin tarkasti.
Muistan kuitenkin lukeneeni jostakin tällaisen (mahdollisen, ei todistetun) selityksen sillekin, miksi se pikkujääkausi ylipäänsä oli alkanut.
Se liittyi toisaalta mustaan surmaan, joka tappoi suuren osan väestöstä kaikkialla Euroopassa ja Aasiassa. Ja myöhemmin myös Amerikan löytöön, jonka jälkeen eräät muut kulkutaudit levisivät sikäläisten keskuuteen paljon nopeammin kuin siirtolaiset itse, ja kun heillä ei ollut vastustuskykyä, ne tappoivat suuren osan väestöstä. Kummassakin tapauksessa kun väestö väheni, merkittävä osa siihenastisista viljelysmaista pääsi metsittymään. Ja kasvaessaan puut sitoivat ilmasta pois merkittävän osan siinä olleesta hiilidioksidista. Jos tämä teoria pitää paikkansa, ilman CO2-pitoisuus todella oli pikkujääkaudella pienempi kuin se oli ollut sitä ennen tai sen jälkeen.

Jani Alander kirjoitti...

KLS:lle. Taitaa kyllä pikku-Jääkauteen liittyä vahvimmin Auringon urvahtanut aktiivisuus. Aurinko oli pitkän tovin hyvin vähäisen aktiivisuuden tilassa.

Sinänsä huvittavasti kun puhutaan luonnollisesta ilmastosta niin eipä meidän suomalaisten kannata sen perään kaivata. KAs kun Suomen luontainen ilmasto on kolme kilsaa mannerjäätä maamme päällä. Jaa että kuin, no koska ihmisillä on hiukan vääristynyt käsitys jääkausista. Ajatellaan että ne on semmoisia pikaisesti ohimeneviä katastrofeja, ja nk. normaali ilmasto on tämä niiden välinen ilmasto. Todellisuudessa juttu menee niin päin, että se jääkausijakso on ajallisesti roimasti pidempi kuin lämmin jakso jääkausien välillä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KLS:lle ja Jani Alanderille & kiitos kommenteistanne. Kallistun tässä kyllä samalle kannalle Janin kanssa.