torstai 20. toukokuuta 2021

RÄTTI! LEPO! ELI VALTAMEDIAN VALTAONGELMIA

Valtamediamme osaa kehittää aina vain uusia interperspiraationaalisia ongelmia. Yhtenä ongelman esimerkkinä uutinen siitä, että parikymppinen somalinainen ei suorittanutkaan vapaaehtoista varusmiespalvelusta koska ei saanut käyttää palveluksessa hijabia. Toimittajat varmaankin ajattelevat että kyseinen uutinen saa meissä pottunokissa aikaiseksi kollektiivisen häpeäntunteen aikaansaamastamme järkyttävästä rakenteellisesta rasismista. Tosiasiassa pottunokkaa ei kiinnosta yhden somalin henkinen pipi.

Me pottunokat ajattelemme myöskin niin että ehkä puolustusvoimien kannattaa keskittyä olennaiseen eikä edelleenkään kannata suunnitella hijab m/21-mallia interperspiraationaalisin perustein eikä muutenkaan muuttaa palvelusta niin ettei siitä vaan tule henkinen pipi naisille / ulkomaalaisille naisille / islamilaisille / jne. Vaikka armeijaakin varmasti pommitetaan kaikella edistyksellisyydellä tyyliin ”naisen tarttee saada jos sitä huvittaa mutta jos ei huvita niin sitten ei kyllä tartte”.

Jos yksi naispuolinen somali jättää intin käymättä niin Suomen maanpuolustuskyky ei siitä millään muotoa vaarannu ja ehkäpä PV selvisi kyseisen asian myötä myös hyvin monelta median esille tuomalta uudelta rasistiselta ilmiöltä jotka tekisi rasistiseksi valtamedian oma mielipide ja jotka julkaistaisiin skandaalina.

Kyseinen rätti ei ole hijab vaan sotavaltionkin aikanaan käyttämä saappaan kanssa mainiosti toimiva jalkarätti.

Ja laitetaanpa juttuun vielä päivän annos SM:ää:

Lisäys hetkeä myöhemmin: Sain kuvan lukijalta, kiitokset. Laitetaan tähänkin. Näyttää siltä että Sanoma Oy haluaa kaventaa lukijakuntaansa. Ja mikäs siinä. Kyllä se meille sopii:

Hotellin respassa jätetään muutosmatka väliin.

26 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Naurettiin kollegoiden kanssa tuon sompun selvälle provolle vatsat kippuralla.
Hyvin kollegat evl Halonen ja ev Astren asian lehdistölle selitti vaikka miehet tuntien niitä vitutti lähteä lässyttämään moista itsestään selvää paskaa ihan julkisesti.
Saadankohan rättipäästä tulevaisuudessa ihan naisolettu uusi Husu?
Kyllä somppu koittaa aina kun paikan huomaa saada itselleen uusia etuoikeuksia, säälittäviä loisia.

Anonyymi kirjoitti...

Juttua kun lukee, niin eipä ollut mietteissään ilmeisen tosissaan maanpuolustustahtonsa ja rauhanturvaajaintonsa kanssa.

Saahan sitä suunnitella. Minäkin tiedän monta melkein-YK-henkilöä, joilla jäi 1990-luvulla ne Niinisalon rauhanturvahakemuspaperit pöydän kulmalle tai "olisi päässyt muttei viitsinyt hakea"...

Täysi uhriutuja. Sai sen kuuluisan 15 minuutin kuuluisuuden.

heppa

Olaf Stephanos kirjoitti...

Tuo hattu ei kyllä mitenkään riitä pandemia-ilmastonmuutossäteiden torjuntaan. Marinille voi suositella foliohijabia. Ja jos ei pian saada Suomen teollisuutta tuhottua, tarvitaan vielä kokonainen folioniqab.

Anonyymi kirjoitti...

Röyhkeä ja Suomen armeijan kuriin, arvoihin, ja vaatimuksiin selvästikin sopeutumaton somalinainen voisi suorittaa asepalveluksensa maassa jossa uskonnolliset päähineet ovat sallittuja. Meillä ne eivät ole, joten terveppä menoa vaikkapa Somaliaan inttiin.

Toivon todella että edes tämä linja maassamme pitää,eikä kaikenmaailman emmat ja iirikset rääkymisellään tätä muuksi muuta.

T. Ymmi


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, hepalle, Olaf Stephanokselle ja Ymmille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123 & heppa: Kyllä tää haiskahtaa uudelta uhriutuvan somalin urakehitykseltä. Tyyliin Husu Hussein. Ja valtamediahan on sillä linjalla että somali ei valehtele koskaan, ikinä, milloinkaan. Valitettavasti vaan omat nilkkimme nielaisivat jo koukun:

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007989527.html

Olaf Stephanos: Tää vaan kertoo niin Marinin kuin koko hallituksen pakkomielteestä. Jonka mukaan kyykytetään koko kansaa.

Ymmi: Ja Somaliassa olisi kyseiselle naiselle reippaasti kaikenlaisia sankaritöitä tarjolla.

Trilisser kirjoitti...

Joppos123: Naamakirjassa 1 PV:n kouluttajaksi itseään väittävä Sakari Jokin (tiedän koko nimen, mutta jätän se pois tästä) puolustaa musuja ihan kybällä. Tunteneeko Joppos kyseisen Sakarin...

Anonyymi kirjoitti...

Maailman onnellisimman kansan hyvinvoipaa nuorisoa, jotka puolustusvoimat on psykologisesti testannut ja palveluskelpoisiksi todennut...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007990884.html

https://yle.fi/uutiset/3-11940575

https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000007989662.html


Mutta maamme nykytilan tuntien veikkaan, että eiköhän tämä somali saa vielä korvauksia tästä "syrjimisestään"? Vähintäänkin Sauli 1. ostaa sille polkupyörän tms?!Noin yleensä ottaen kaikki lähti valumaan päin prinkkalaa sen koommin kun vm-palvelus mahdollistettiin naisille. Kaikkiin asioihin valui sellainen "ällösosialismi".

Onhan se kiva, että naiset saavat ottaa rusinat pullasta:
alkaen hiusten pituudesta, vapaaehtoisuudesta, korkeammasta päivärahasta (varusraha), alhaisemmista kuntotestirajoista aina siihen, että heillä on mahdollisuus palveluksen keskeyttämiseen kun ei tule valituksi johtajakoulutukseen taikka muuten vain ei nappaa.

Tasa-arvoahan tämä kun miehille palvelus on velvollisuus (l. pakko).

Mitään merkitystä SA-vahvuuksiin ei ole näillä yli neljännesvuosisadan aikana koulutetuilla naishenkilöillä ja todellisuudessa palvelus avattiin heille vain sen muutaman yksilön sotilasurahaaveilun vuoksi. Ei siinä, onhan siellä tomeran topakoitakin yksilöitä seassa mutta kokonaisuuden kannalta heillä ei ole mitään merkitystä ainakaan positiivisessa mielessä.

Joko kaikki tai ei ketään - sanon ma.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Ja mikähän vaatimus sitten seuraavaksi? Muistaakseni tuolla al-Holissa oli useampikin somalitaustainen rouvashenkilö, mutta tuskinpa menivät menivät armeijansa edustajille ruikuttamaan että "mä nyt vaan haluan pitää pipoa/karvahattua kun totuin siihen kotimaassani (Suomihan on somalien kotimaa, vai oliks se alusmaa, kysy Husulta). - Ruikuttajan ikä viittaa siihen, että on 2. polven somali eli Suomessa syntynyt ja Suomen kansalainen. Tietenkin myös Somalian, koska täytyyhän nyt herranjestas ihmisellä kaksoiskansalaisuus olla. Ihmisoikeus! Saahan suomalainenkin olla jos on älynnyt käydä syntymässä jenkeissä tai latonut euroja pöytään esim. Baltiassa tai Maltalla. Siis korruptoitumattomissa EU-maissa.

Hieman hymyä nostattivat nämä harkitut poseerauskuvat hesarissa. Suoranaista hihitystä halunsa päästä nimenomaan rauhanturvaajaksi. Mihinkähän maahan? Tanssahtelemaan vitivalkosissa nikeissä Mogadishuun opettamaan rauhan alkeita klaanilaisille?

heppa, en olisi niinkään varma tästä pelkästä 15 minuutin julkisuudesta. Etniset ehdokkaat ovat jo niin paljon mokanneet, että uusille on aina tilaa ja varsinkin naisille.

Mutta asiat voisivat olla paljon pahemminkin: meillä ei puolustusvoimien päällikkönä ole enää Halosta. Hijab, niqab, burkha, pikkujuttuja. Katsokaas miten kivaa lippistä minäkin käytän ja rauha is my middle name. Ja naisia jos keitä rauhanturvajoukoissa tarvitaan. Hellä myötätuntoinen käsi kärsivän, uupuneen afgaanin olalla, kyllä hän siitä AK-neljäseiskasta sopuisasti luopuu. Patriarkaalinen viha sulaa kyyneliin.

Ei huivi tai päähine ole se juttu, se mitä sen takana on, on. En ole huomannut, että sikhien turbaani bussikuskilla herättäisi minkäänlaista kommentointia. Tai rastat sun muut. Mutta olettaisin, että suomalaiset eivät yksinkertaisesti halua muslimeita armeijaan tai poliisivoimiin ihan vaan siitä syystä, että luottamus heidän puoleettomuutensa on nolla.
tira+

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Olisvoinu lähteä rauhanturvaajaksi ja suojella meitä kaikkia. Kyllä nyt armeijan pitää kehittää Burka-21 jotta maailma pelastuu.

Vaan taisi tosiaan kyseessä olla poliittisen uran aloitus uhriutumalla. Ainoa mikä tuosta puuttui taisi olla lesboksi julistautuminen ja heidän alistetusta asemastaan armeijassa avautuminen.

Mutta kuten kaveri totesi; lisää näitä Hesariin niin PS:n kannatus on kohta 30%.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Triliiserille, Taisteluvälineupseerille. tira+:lle ja keski-ikäiselle pikkupojalle & kiitos kommenteistanne.

Trilisser: Kysymys välitetty.

Tvälups: Naisten varusmiespalveluksesta olen täysin samaa mieltä kanssasi. Siinä ei ole kysymys maanpuolustuksesta vaan vääristyneestä tasa-arvosta. Tuo sammakkoepisodi pistää erityisesti ihmettelemään. Minä kun en kerta kaikkiaan hyväksy eläinrääkkäystä.

tira+: Kyseisellä neidolla on edessään huikea ura uhriutuvana ulkomaalaisena. Uran polttoaineena toimii valtamedian ja suvaitsevaiston sinisilmäinen typeryys. Halosen nimityspolitiikka vaikuttaa Suomessa vieläkin.

keski-ikäinen pikkupoika: Joo. Lisää tällaista. Suurin määrin. Ehkä monen nukkuvien puolueen jäsenten silmät aukenevat.

Joppos123 kirjoitti...

En ole koskaan naamakirjassa edes pistäytynyt joten en jostain Sakarista osaa sanoa mitään. Jos on ihan kenttäkouluttaja niin enpä usko, että omalla nimellään uskaltaisi mitään musunhalaussontaa sinne suoltaa. Mene ja tiedä mutta omaan varsin laajaan joukkoon tuntemaniani solttuja ei yhtään mokuttaa mahdu.

Tuo sammakonkidutus oli kyllä lajissaan vittumainen ja sadistinen teko. Esitutkinnan ohessa pitäisin idiooteille yhden kunnon lähitaistelukoulutuksen, saisivat pojatkin tuntea hieman kipua ja miltä se oma veri suussa maistuu.

Sattuneesta Syystä Nimettömänä kirjoitti...

Pravda-konsernin Ilta-Pravda "Samaan Aikaan Toisaalla" kurmootetaan etnisesti edistyksellistä pakon edessä varusmiespalvelustaan suorittavaa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007990884.html

Yhdellä hetkellä haluavat "etnistä monimuotoisuutta(tm)" ja seuraavalla hetkellä "etninen monimuotoisuus(tm)" ei kelpaakaan

Off-Topic-Observation (Suomeksi ehkä Irto-Mehu-Tähtitorni):
- Joku naisoletettu ministeri taisi vierailla tänään Nykäskylässä.
- Oikein sinisten vilkkuvalojen (edessä & takan) ja ajoittaisen sireenin saatteessa kulki Yliopistonkadulla noin 18:30 aikoihin.

- Auto näytti olevan tämä: https://www.easylease.bmw.fi/car/bmw-x5-xdrive45e-a/#content
- Tai pikkuveljensä: https://www.easylease.bmw.fi/car/x3-30-e-a-business/#content
- Sikäli kun oikein katsoin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Sattuneesta Syystä Nimettömälle & kiitos kommenteistanne. Naamakirja on minullekin vieras joten en osaa sanoa asiasta mitään. Järjettömien luontokappaleitten kiduttamisesta voisi jätkille tarjota vanhan ajan remmiapelin. Noista autojutuista en päässyt oikein kärrylle.

Mito Islam kirjoitti...

Jossain (lähi)tulevaisuudessa, Suomen sotalaitos kuumassa paikassa, ilma sakeana lentävää metallia, naisoletettu äbälä-wäbälä rynnäköi maastokuvioisessa säkissään ja koittaa saada sihtiä kohdilleen miten kuten silmäviillosta kurkkien, naapurin terveiset tulevat perille ja oletettu putoaa kunttaan, lääkintämiehen koskiessa säkistä kuuluu: sine ei saada nähdä minen paljas nahka!! Mine haluta naine hoitama!!!

Tuskinpa tällä naikkosella oli aikomustakaan suorittaa inttiä, tai mitään käsitystä mihin se voi johtaa, kunhan kävi keräämässä rasismipisteitä helposta paikasta.
Taistelua kokemattakin voisin arvella että tosipaikan tullen se näkyykö naama tai perse on niistä huolista pienimpiä.

QroquiusKad kirjoitti...

Harmillisesti edesmennyt Keskiolutkommando julkaisi aikoinaan jostain syystä englanniksi tehdyn YouTube-videon, jossa kantasuomalainen, silmälasipäinen blondivarusneitonen kiukutteli kun ei saanut kulkea tuvasta suihkuun ja takaisin tissit paljaina kuten varuspojatkin, vaan joutui peittämään kehonsa ("my highly provocative body") rintsikoilla.

Mitenkähän tämä tissityttö ja rättipääpimatsu olisivat tulleet toimeen saman kassun käytävällä? Samasta asiastahan tuossa on kyse, joskin käänteisin menetelmin.

Trilisser kirjoitti...

Yrjö, pystyykö sinulle laittamaan yksityisesti ruutukaappauksen naamakirjasta?

vieras kirjoitti...

Intersektionaalisuutta yritetään ajaa sotalaitokseen.

Tuo somppuämmä voisi mieluummin pyrkiä Somalian armeijaan, jonkim Somalian klaanin asejoukkoihin, Al Shabaabiin, tai Somalian merirosvoihin. Niin ja on tietysti ISIS mihin voisi pyrkiä.

Noin muuten olen sitä mieltä että ulkomaalaisia ja ulkomaalaissyntyisiä ei pitäisi päästää Puolustusvoimiin; ei varusmiehiksi, kantahenkilökuntaan, eikä reserviin. En halua että Puolustusvoimista tulee jihadistien koulutuskeskus. Millä motiiveilla kukaan ulkomaalainen ylipäätään on tai on ollut armeijassa? Siellä oppii sotataitoja ja minkälaista kalustoa on käytössä. Niitä taitoja voi käyttää jihadistisessa tarkoituksessa.

Olisi mielenkiintoista tietää mitä Venäjän sotilastiedustelu ajattelee matusotilaista. Jos Venäjä hyökkäisi, menisivätkö matusotilaat rintamalle, vai pakenisivat Ruotsiin?

Anonyymi kirjoitti...

Empatiakyvyttömyys on eräs ja huomionarvoisin psykopaatin tunnistusmuoto.

Joukossa tyhmyys tiivistyy ei voi pitää enää kutiaan noin 20 vuotiaiden varusjanttereiden ollessa kyseessä vaan kyllä tuo eläinrääkkäys (en hyväksy saati ymmärrä millään tavoin!) kumpuaa silkasta pahuudesta. Ällös selitä tyhmyydellä todistamaasi puhdasta pahuutta.

Toivottavasti saavat rangaistuksen oikein kovimman mukaan!

Tosin kannattaa muistaa kuinka eräs 1980-luvulla kuuluisaksi tullut "taiteilija" (kissaansa kiduttanut ja raadon päälle tumputtanut paska-aivo) yleni oikein professoriksi saakka, erittäin huomionarvoista tässä tapauksessa ja asemassa oli se nimittäjätaho eli "eläinystävänä" kansalle markkinoitu punamuumi Tavja Haloska (joka kulissien takana olikin täysi piru eli narsismilla kuorrutetun psykopatian piirteet puskivat naamion lävitse...)


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Sammakonrääkkääjät on tyhmiä. Sammakonrääkkääjät, jotka videoi temppunsa on tyhmiä potenssiin kaksi. Sammakonrääkkääjät, jotka laittaa videoimansa sammakonrääkkäyksen nettiin nähtäville on taitelijaproffa-ainesta.

Naamahuivi ja intti: Muistaakseni aikoinaan silakoilla oli tykkitornissa, ammusvarastossa ja ainakin taistelukeskuksessa pakko pitää yhdenlaista naamahuivia. Kudottu asbestista. Suojasi räjähdysliekiltä, siis ruudintatuoinnilta. Mikähän huuto tämmöisen käyttöpakosta nykyisin mahtaisi nousta. Asbestin takia normaaleiden ihmisten mielestä.

Nämä hijabit ja mitä niitä nyt on, taitaa olla keinokuitua kai? No, ainakin semmoinen palaa sotatoimissa yleisissä tapaturmissa naamaan kiinni hienosti. Sikäli sen käytön kielto on asiaa. Vähän niin kuin napalm ei sovi naamavoiteeksi. Sikakyöstinkään alle ei taida olla etevä valinta tuommoinen riepu, voi vähän reunat vuotaa.

miten muuten sikhien turbaani tai pastafarien pastasihti sopii kypärän alle?

Pyssymies

klova kirjoitti...

Ei tuosta sammakonkidutuksesta mitään seuraa,Suomessa saa tehdä ihan mitä vaan ja ihmisen tappamisestakin selviää muutamalla vuodella.Sammakosta selvinnee huomattavasti vähemmällä.

Saavat kovat nuhteet ja sillä selvä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Mito Islamille, Qroquius Kadille, Trilisserille, vieraalle, Taisteluvälineupseerille, Pyssymiehelle ja klovalle & kiitos kommenteistanne. Minulla oli sen rintaliiviruikutusvideon osoite, mutta video on näköjään poistettu käyutöstä. Harmi muuten että keskiketterät kommandot lopettivat bloginsa.

Trilisserille: Sähköpostiosoite on blogin etusivulla kohdassa ”tarkastele profiilia”.

Eläinrääkkäys on kyllä puhdasta pahuutta ja nuo jätkät valitettavasti selviävät pienillä sakoilla. Mitä tulee itse hijab-tapaukseen niin siinähän on aluillaan menestyksekäs uhriutujan ura. Tuosta neidosta kuulemme vielä.

SuiGeneris kirjoitti...

EIkös tämä somalinainen ole siellä Pohjois-Suomessa vihreiden kummallisvaaliehdokkaana, oli ainakin jotain sellaista lukevinani. Asenteestaan päätellen hänen palvelusaikansa (teoreettinen sellainen) olisi viikon luokkaa. SA pärjännee oikein hyvin ilman hänen (kyseenalaista) apuaan.

Strix Senex kirjoitti...

Somali kokeili kepillä jäätä ja sai juuri sen selkeän ja asiallisen vastauksen joka kuuluikin antaa. Mutta eihän tarkoitus ollutkaan mikään muu kuin saada häly nostetuksi ja Ylen suosiollisella avustuksella näin myös tapahtui. Viides kolonna siis tutussa myyräntyössään.

Sattui muuten silmiin tuo Ylen uusi iskulause "Yle.fi - hetkessä kiinni". Täytyy myöntää, että kerrankin osuva iskulause, lainattu suoraan edesmenneestä DDR:stä. DDR:ssähän tunnettiin aikayksikkö Ein Ulb, joka oli se aika joka kuluu siitä, kun kuuluttaja alkaa sanoa, että "nyt puhuu pääsihteeri Ulbricht" siihen, että radio napasahtaa kiinni.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys SuiGenerikselle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne. Ylehän on leipomassa kyseisestä somalineitosesta uutta monikultturistista sankaria:

https://yle.fi/uutiset/3-11943125

Hommassa alkaa haista tilatun maku ja kyseinen neitonen nähtäneen vuonna 2023 jonkun vihervasemmistolaisen puolueen eduskuntavaaliehdokkaana.

Trilisser kirjoitti...

Strix Senex: Mikä on maailman lyhin aikayksikkö? Se on ulb.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Trilisser. Jep, nu sprechen Walter Ulb(klik).