maanantai 24. toukokuuta 2021

ANTERO LÄRVÄNEN JA UNELMAN KITKA

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat ja tervetuloa jälleen kuuntelemaan Huitsinnevadan paikallisradiota. Täällä Antero Lärvänen ja lähetyksessämme keskitymme vielä kertaalleen niihin Suomen turvallisuuden uhkakuviin joita hallituksemme ei pidä uhkakuvina vaan kieltää kategorisesti koko vaaran olemassaolon. Väittääpä jopa että vaara ei ole vaara vaan mahdollisuus. Valitettavasti yksikään ministereistä ei ehtinyt haastatteluumme koska heille kaikille oli sattumoisin varattu samaan aikaan haastatteluajat Naisten Lehdestä. Mutta apuun saapuu jälleen saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen. Tervetuloa jälleen lähetykseemme, Lennipirkitta.

- Kiitoksia, Antero ja tervehdys pinnanmaalaisille kuuntelijoille. Elän vakaassa uskossa että rauhan- ja solidaarisuuteni sanoma tulee vielä tavoittamaan teidätkin ja punnitsette sanomaani sydämissänne.

- Epäilemättä he ovat punninneetkin. Mutta jos mennään itse asiaan niin perussuomalaisethan nostivat eduskunnassa esille tuontitavarana tänne hankitun jatkuvasti kasvavan väkivalta- ja seksuaalirikollisuuden mutta hallitus ei suostunut edes keskustelemaan asiasta vaan vastasi latteuksilla, jotka eivät tarkoita mitään. Eikös asialle pitäisi alkaa tehdä jotakin?

- Ehdottomasti pitäisi ja mahdollisimman pian sekä mahdollisimman tehokkain keinoin.

- No mutta. Olettekos tekin siirtyneet tänne voiman pimeälle puolelle? Tulisiko teidänkin mielestänne tuontiväkivalta saada kuriin?

- No enhän ole eikä pidä. En minä sitä tarkoittanut. Minä tarkoitin noita perussuomalaisten esittämiä kysymyksiä. Sinun tulee ymmärtää, että me olemme historiallisessa tilanteessa. Menossa on etsikkoaika jota ei saa hukata. Meillä on ensimmäistä kertaa vallassa hallitus, joka ei vain puhu Unelmasta vaan joka elää Unelmaa. Jokaisella solullaan. Siihen täydellisesti uskoen. Unelmaa siitä, että jokainen ihminen on täysin toisensa kaltainen ja viaton yhteisen maailmamme toivonlapsi. Erityisesti jokainen tänne tullut kehitysmaalainen. Se on kaunis Unelma ja sen mukaan tulee koko maan elää. Ja tuo mainitsemasi väkivalta on vain hyväksyttävää Unelman kitkaa. Se ei ole ongelma. Ongelma ovat ne vastenmieliset faktistit jotka raadollisilla, rahvaanomaisilla, ilkeillä ja, no, rumilla kysymyksillään tahraavat Unelman. Aivan kuin ne tuhoaisivat kauniin maalauksen.

- Siis reaalimaailman faktoilla ei ole merkitystä kun eletään Unelmassa? Ne faktat tulisi unohtaa?

- Ei vain unohtaa, vaan myös kieltää niiden olemassaolo. Ja siihen päädytään oikealla opetuksella. Erityisesti lapset tulee saada aidosti uskomaan Unelmaan ja elämään sen mukaisesti. Ja vanhemman väestön tulee elää Unelman mukaisesti vaikkei se siihen uskoisikaan. Se puolestaan onnistuu tarpeeksi suurilla sanktioilla.

- Koko kansakunnan tulee siis oppia valehtelemaan? Vauvasta vaariin?

- Kyllä, mutta muistathan Antero että Unelman mukainen valehtelu on vastuullista valehtelua. Ja se on myös välttämätöntä valehtelua, sillä hallituksemme ja kansamme oikeaoppinen osa koostuu Hyvistä Ihmisistä ja raadollisten faktojen kertominen sekä loukkaa että satuttaa heitä. Väärät faktat ovat väkivaltaa. Väkivaltaa, joka kyseenalaistaa heidän Hyvyytensä ja myös älyllisen ylivertaisuutensa. Faktat ovat muutenkin menneen maailman merkityksetöntä knoppitietoa. Uudessa todellisuudessamme vain aidolla tunteella on merkitystä.

- Toimiikos Helsingin Sanomatkin tämän Unelman mukaisesti kun se kertoo että nuoret tytöt kulkevat nykyisin veitset mukanaan mutta jättää kertomatta että minkä ja varsinkin kenenkä takia ne veitset mahtavatkaan olla mukana?

- Kyllä. Se on esimerkillistä Unelman mukaista uutisointia. Ei sillä ole merkitystä mitä kerrotaan, vaan mitä jätetään kertomatta. Oikea Unelma vaatii luonnollisesti tuekseen propagandakoneiston joka toimii kuin, no, unelma.

- Mutta vaaleissa niihin unelmanvastaisiin faktoihin tullaan kyllä vielä palaamaan.

- Niin. Vielä toistaiseksi. Mutta kun vaalilain uudistus on saatu valmiiksi niin sekin asia muuttuu.

- Kuinka sitä vaalilakia sitten aiotaan uudistaa?

- No tietysti laittamalla oikeusministeriön sananvapautta käsittelevän kansalaispaneelin loppuraportti käytäntöön. Nimenomaan kohdasta ”vihapuheesta ja syrjinnästä irtisanoutuminen nostetaan jo vaaleissa ehdolle asettumisen kriteeriksi.”

- Ja kun vihapuheen ja syrjinnän määrittelevät Unelmaan uskovat ja siinä elävät Hyvät Ihmiset ei vaalikelpoisuutta anneta kuin niille  jotka sitoutuvat vastuulliseen valehteluun ja elämään jota vain raadollisista faktoista vapautettu Unelma ohjaa.

- Juuri näin. Näin demokratia saadaan lopullisesti vapautettua syövästä nimeltä ajattelu ja päästään lopullisesti Unelman ohjaaman demokratian tilaan.

- Meidän kaikkien parhaaksi.

- Juuri meidän. Teistä ei ole niin suurta lukua.

- Siirrymme päivä päivältä kohti suurempaa ja suvaitsevampaa tulevaisuutta. Saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen, kiitän teitä haastattelusta. Täällä Antero Lärvänen, Huitsinnevadan paikallisradio. Siirto rutioon. Ja äänimiehet. Rojut ransittiin ja suunta kohti Lällävettä. Kesä on tuloillaan, kuikka ja käki karjuu kilpaa, pöppiäiset pörisee, Tsuhnan Kosto odottaa kylmänä jääkaapissa eikä Lällävedellä Suuri Unelma ja siinä elävät Hyvät Ihmiset vielä määrittele kuinka saunotaan ja ajatellaan.


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos ja kun tuo toteutuu, niin siinä jää JOhanna Vehkoo ja kaltaisensa työttömiksi. Ai miksikö? No eihän faktantarkastajia tarvita, kun ei ole faktoja!
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Piru vie, tuo on totta. Vaan ehkä vehkoot vihitään sitten suoraan Unelman ylipapittariksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ja sitkun unelma alkaa olla täydellinen ei tarvita enää vaaleja eikä äänestyksiäkään, kun "kaikki" on samaa mieltä kaikista asioista. Sitä on yhdemmäisyys.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuon Helsingin Totuuden linkin kommenteista tökkäsi pahiten silmään se, jossa ilmeisen Nuori Älykäs Nainen kertoili tilanteesta, jossa hän on pelännyt kaikkein eniten elämässsään:

espanjalaisessa joukkoliikennevälineessä, jossa oli kolmimiehinen poliisipartio revolverit vyöllä!
Revolverit olivat osoitus siitä, että jotain pahaa voi tapahtua, ja hänhän voisi joutua ammutuksi saadessaan paniikkikohtauksen!!

Tämä muistutti taas ikävästä ilmiöstä:
tietynkaltaiset naiset pelkäävät hirveästi asioita, joissa ei ole mitään pelättävää tai jotka ovat jopa olemassa heidän suojelemisekseen. Vastaavasti he eivät osaa vähääkään pelätä mielettömän vaarallisia asioita.

Tällä tavalla tunteellakäypä Nuori Älykäs Nainen näkee rautatieasemalla poliisin, jonka vyöllä on pistooli. Pistooli on tehty tappamiseen! Tuo pistooli saattaa tappaa minut koska tahansa!!!
Hysteria! Paniikki!! Onneksi Nuori Älykäs Nainen näkee aggressiivisen somaliporukan, joka herättää pelkoa kaikissa muissa siviileissä, mutta hänelle se edustaa Suojelevia Miehiä, jotka pelastavat hänet Hirveältä Pistoolilta.

Niin hän juoksee somalien keskelle alkaen lirkutella ja kihnutella ollakseen mieliksi ja saadakseen parempaa Suojelua. Loput luetaan Hommaforumilta.

Tällä tavoin ajatteleva, tai siis pelkällä tunteella käypä oletettu äänestää vihervasemmistoa, koska sen agendaan kuuluu vähentää tai poistaa asioita, joita oletettu pelkää ja lisätä asioita, joita tämä ei vähääkään osaa pelätä.
Lopputuloksesta kärsii eniten juuri hän itse, ymmärtämättä miksi.

I feel only gravity and I wonder why, sanoi Nelly Furtado.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Valtaa pitäville feministisille utopisteille tuo tilanne varmaan sopisi oikein hyvin.

Qroquius Kad: Olet kommentissasi kyllä ns. jännän äärellä. Kyseiset ihmiset eivät elä reaali- vaan kuvitelmamaailmassaan. Nykyinen yhteiskuntamme mahdollistaa sen. Ja vaikka kyseiset naiset vetävätkin herneet nenään seuraavasta lausumastani niin toivon että kun se seuraava ns. vapaaehtoishaasteinen etninen tutustumispenetraatio tapahtuu niin se tapahtuu juuri kyseiselle naiselle eikä tavalliselle suomalaiselle naiselle joka ei tuota etnisyyttä ollut tänne hinkuamassa.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

SDP yli 100 vuotta Meidän(tm) asialla.
Vihreät vähän vähemmän.

Yhteiskuntamme kehittyy: Demokratiasta Unikratiaan.

Hitsi!

Jos osaisin, niin kirjoituksessahan olisi hyvä kuvaus wikipedian artikkeliin Unikratia.
Demokratiahan siellä jo on: https://fi.wikipedia.org/wiki/Demokratia

Toisaalta hikipedia Demokratia-artikkeli soveltunee ainakin osin Unikratian kuvaukseksi.
https://hikipedia.info/wiki/Demokratia

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vittuuntunut NettoVeronmaksaja. Tuo unikratia on kyllä pelottavan osuva termi.

Juha Kivela kirjoitti...

Niin.. ja tuota Unikratiaahan valtamediamme tukee kaikin keinoin, sen lisäksi että se pyrkii tilanteeseen, jossa kaikki olisivat yhtä ja samaa mieltä. Niinkuin jo valtamediaa lukemalla voi itselleen uskotella, että se on vain sellainen marginaalinen vähemmistö, joka ei hyväksy Suurta Yhtenäisyyttä, jossa kaikki ovat jo kaikesta niin samaa mieltä, että itse asiasssa vaaleja ei tarvitsisi käydä, kansanäänestyksistä puhumattakaan.

Jopa Suuren Johtajattaren Suuri Visio kuntaveron progressiosta jää marginaaliseksi huomautukseksi asian tiimoilta valtamediassa. Olemme saapumassa perille Utopiaan. Kaikki ovat onnellisia ja tyytyväisiä Suureen Harppaukseen ja Suureen Saavutukseen. Jostain pirullisesta syystä niitä faktisteja ja realisteja vain tuppaa Suomesta vielä löytymään. Jopa ehkä enemmän kuin marginaali? Katsellaan...

Teoria ja käytäntö eivät kohtaakaan toisiaan? Jossain on särö. Särö uhkaa kasvaa railoksi. Railo kanjoniksi...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Juha. Olet täysin oikeassa. Valtamedia on yksi suurimpia syyllisiä nykyiseen tilanteeseen. Ja siksihän valtamedia haluaisi toimittajilleen erityiskohtelun kaiken arvostelun yläpuolella. Valtakoneisto komppaa asiaa vihapuhelain valmistelulla.