maanantai 10. toukokuuta 2021

KÄPPÄUKOT JA KIELLETTY TOTUUS

Perskeleitten grillikodan piisistä nousi taas kertaalleen ilmoille sakea pienhiukkasympäristörikos ja kodassa istuskeli saunatauollaan kaksi tulen lämmöstä täysin häpeämättömästi nauttivaa käppäukkoa (gäbbägubbar på svenska, fy fan) eli Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis. Toverukset olivat aikaisemmin päivällä olleet merkitsemässä ympäristökuvitelmaministeriön kartalle osoittamia hanhipeltoja. Olivatpa vielä puhelimessa kysyneet asiasta vastaavalta virkailijalta että näinköhän ne hanhet mahtavat noista kylteistä välittää mutta vastaus oli että totta kai ne tottelevat kylttejä. Siitähän on sekä poliittinen että viranomaispäätös.

No, nyt kyltit oli asennettu ja miehet tuumailivat Tsuhnan Kostoa hörsiessään sitä ranskalaisten upseerien avointa kirjettä jossa varoitettiin tulevasta sisällissodasta. Ykä otti hörpyn ja sytytti samalla voimasavuke Bostonin:

- Onhan se meinaan niin että jos suuri joukko upseereita laittaa uransa ja tulevaisuutensa vaakalaudalle antaakseen varoituksen niin ehkä sitä varoitusta pitäisi myös kuunnella.

- Kuunnella joo, ja ottaa jopa vakavasti. Vaan eihän sitä Ranskassa otettu. Päinvastoin totuuden puhujia tullaan rankaisemaan. Ja samahan se on täällä Suomessakin.

- Totta joo. Tuontitavarana hankittu etninen arkipäivän terrori suomalaisia kohtaan on jatkunut jo parikymmentä vuotta. Ja nyt se terrori entisestään lisääntyy, aseistautuu ja järjestäytyy. Mutta mitäs tuumii utopistinen valtionjohtomme?

- No sehän tuumii että ongelmaa ei ole ja jos jonkinlainen onkin niin se johtuu suomalaisten väärästä asenteesta ja siihen tulee suunnata taas sata miljoonaa jolla tarjotaan yksipuolista dialogia ja pullahalaamista. Niin kuin joka ristuksen kerta ennenkin.

Lötjönenkin sytytti voimasavukkeen ja jatkoi:

- Ja tässähän tullaan siihen utopistin ikuisuusongelmaan. Se kun – piru vie – ihan oikeasti uskoo että kaikki kansat ja ihmiset ovat samanlaisia ja samanlaisuudella se tarkoittaa sitä että kaikki – aivan kaikki – ovat pohjoismaisia lällydemareita. Ja vaikka kehitysmaalaiset käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät se johtuu siitä, että yhteiskunta ei ole antanut heille tarpeeksi tukea, ymmärrystä ja hyväksyntää. Vika on yhteiskunnan, kun se syrjäyttää.Ja tietysti tavallisten suomalaisten kun ne eivät hyväksy täysin samanlaista erilaisuutta.

- Yhteiskunnan ja suomalaistenpa hyvinkin. Vaikka yllättäen kantasuomalaiset syrjäytyneet eivät ole koskaan aloittaneet samanlaista jatkuvasti kasvavaa arkipäivän terroria. Kyllä se on ihan tuontitavaraa. Jota poliisikaan ei enää oikein pysty kiistämään. Ja kun ikävä totuus läiskii jatkuvasti läsäreitä päin utopistin naamaa niin utopisti turvaa siihen, minkä parhaiten osaa eli itselleen valehtelemiseen ja totuuden kieltämiseen. Jolloin sama karuselli jatkuu ja kiihtyy kiihtymistään. Sillä mikään ei saa utopistia tunnustamaan että hän oli alunperinkin väärässä sinisilmäisessä typeryydessään. Ja on sillä sinisilmäisellä typeryydellään viemässä Suomea samaan tilanteeseen kuin Ruotsia. Suomi saa vaikka palaa poroksi kunhan utopisti vain säilyttää kasvonsa ja lapsenuskonsa. Siksi totuus on kiellettävä.

Ykä laittoi tuleen muutaman puun, aukaisi uuden Tsuhnan Koston ja kysäisi:

- Vaan mikähän on sitten se utopistin viesti tuolle jatkuvasti väkivaltaisemmaksi muuttuvalle haittamaahanmuuttajaporukalle? Viesti, jonka hän antaa, vaikkei tajua antavansa?

- Tietysti se, että tämä on pelkureitten, antautujien ja alistujien maa. Maa, joka itse asiassa hyväksyy hänen perseilynsä. Ja viesti jatkuu että perseilkää lisää. Me jatkamme ymmärtämistä ja hyväksymistä. Ja tietenkin elättämistä. Me emme mahda teille mitään emmekä halua edes yrittää. Koska te olette jalustalle nostettuja kuvitelmiemme kultaisia vasikoita.

- Jep. Ja siksi me jatkamme totuuden kieltämistä. Nyt ja jatkossa. Jolloin tulevaisuudessa ollaan tilanteessa jossa – vielä – pieni vähemmistö voi tehdä aivan mitä tahansa mitä sitä huvittaa vaikka Suomen väkivaltakoneisto voisi jyrätä ne päivässä. Ei ihme, että haittamaahanmuuttaja tuntee itsensä voittamattomaksi. Ja siinähän ruokahalu kasvaa syödessä.

Lötjönen aukaisi myös uuden Tsuhnan Koston ja tuumi mietteliäästi:

- Kasvaa niin ja pian voidaan olla tilanteessa jossa Suomessa on vallanhimoinen hyökkääjä ja hyökkäyksen kohde, joka kiistää olevansa hyökkäyksen kohteena. Itse asiassa mehän ollaan Suomessa ja länsimaissa yleensäkin hyvin lähellä KGB:n oppikirjamaskirovkaa joskus 1980-luvulla. Mädätetään maan henkinen selkäranka ja sitä myötä tuhotaan puolustustahto ja puolustuskyky.

- Niin että maa toisensa jälkeen olisi pudonnut Neuvostoliiton laariin helposti kuin kypsät hedelmät. Itse asiassa laukaustakaan ampumatta. Neuvostoliitto vaan ehti itse kupsahtaa ennen kuin pääsi nauttimaan työnsä hedelmistä.

- Josta seuraa kysymys: kuka niistä oikeastaan pääsee nauttimaan?

Ykä viskasi tumpin tuleen ja tuumasi:

- Jaa-a… no, onhan se ainakin se vanha sanonta. Perimisestä.

- Joo. Piru kaiken periköön.

- Ja senhän se tekee. Eiköhän lähdetä löyläyttelätiön.

Käppäukot nousivat ja läksivät ottamaan uusia ympäristörikollisia vihalöylyjä. Ja kas, se kevään ensimmäinen suuri hanhiparvi lensi yli. Valkoposkia olivat. Sen erotti äänestä. Niillä kun oli aina sitä sanomista. Ja näköjään olivat laskeutumassa aivan eri pellolle, kuin mitä ympäristökuvitelmaministeriö oli luvittanut.

Oli se sentään hyvä että Suomessa edes siivekkäät panivat utopistiselle koneistolle hanttiin.9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tottahan toki islamisteistä tulee pohjoismaisia lällydemareita. Pitää tehdä asiasta poliittinen ja hallinollinen päätös. Helppoa kuin heinänteko. Nyt vain marinin jengi hihat heilumaan, alkaa olla kiirus.

Ne matutkin sopii työllistää vaikka hanhikuiskaajiksi, hanhikulttuuritulkeiksi.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Joo, Suomessa usko Päätökseen on suuri. Mahdotonkin asia toteutuu kun siitä on Päätös. Matuista ei taida tulla hanhikuiskaajia kun ne eivät viihdy kuin suurimmissa kaupungeissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä niitä valkoposkihanhia on runsaasti Helsingissäkin. Ei kylläkään aivan keskikaupungilla mutta kyllä monin paikoin jo kilometrin tai parin päässä, esimerkiksi Kaivopuistossa, Merisataman rannassa ja Katajanokan kärjessä.

Toinen professori kirjoitti...

Onhan se luonnonsuojelu hyvä asia, mutta ongelma on, että kun joku laji suojellaan, ei suojelua suostuta purkamaan, vaikka laji on niin yleistynyt, että se on vahingoksi jopa luonnolle itselleen. Hyvä esimerkki tästä on merimetsot.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Toiselle professorille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joo, tiedetään. Eivätkä säiky ihmisiä.

Toinen professori: Totta. Kirjoituksen pääideahan ei ollut sinänsä tämä mutta aina ei voi onnistua.

Juha Kivela kirjoitti...

Niin.. Tuota Toisen professorin esittämää voi ikävä kyllä soveltaa ihmisryhmiinkin täällä Suomessa ja lopputulos voi olla ikävän samankaltainen. Juuri niinkuin Ykänkin kirjoituksissa on esitetty.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Juha. Olet oikeassa. Tietyt ihmisryhmät ovat suojeltuja täysin riippumatta heidän väkivaltaisuudestaan koska ne ryhmät ovat vihervasemmiston käveleviä solidaarisuuspokaaleita. Kysehän on vihervasemmistolaisen ihmisen hyvän ihmisen egon ruokkimisesta. Ei mistään muusta.

QroquiusKad kirjoitti...

Onhan tässä nyt merkittävänä aspektina vielä tyydyttymättömien naisellisen hoivavietin ja seksuaalivietin yhdistelmä:

me suomalaiset miehet emme halua tai kykene siittämään naisillemme kylliksi lapsia, että he saisivat tyydyttää hoivaviettiään luonnollista kautta.
Toisaalta naisemme eivät enää haluakaan tyydyttää seksuaaliviettiään meidän surkeiden lällydemarilampaiden kanssa.

Niinpä he ratkaisevat molemmat ongelmat tuomalla maahan suurin määrin tummia ja tulisia arabialaisorhia sekä roimaa alkumiehen voimaa Afrikan mustista viidakoista.
Jopa seksuaaliselta markkina-arvoltaan alimman tason tawjapullerot saavat melaa mekkoon halutessaan. – Osa heistä saa kiksinsä toisenlaisesta, yhtä perinaisellisesta tarpeesta kumpuavasta nautinnosta:

siitä, jonka he saavat lukiessaan nuorempien ja kauniimpien naisten alati yleistyvistä joukkoraiskausorgioista!
Heidän sisuksissaan tuntuu niin mukavan lämpöiseltä ajatella kuinka taas on yks saatanan pikkuhuora revitty oikein kunnolla, hjäh hjäh hää.
Eipä ole aivan pian taas huorastelemassa!

Mitä tälle kaikelle nyt enää voi? Eipä yhtään mitään.
Kaikille nuorille mieslukijoille:

hankkikaa ammatti, josta ollaan valmiit maksamaan hyvin kaikkialla maailmassa ja muuttakaa turvalliseen maahan, jonka naiset arvostavat miehiään.

Suomessa ei ole tulevaisuutta. Siitä on tehty the Päätös.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. En lähde itse ajattelemaan aivan noin pitkälle mutta kyllähän tässä on vääristyneestä hoivavietistä myös kysymys. Ja varmaan monella naisella jalkovälin kutinasta. Minä olen jo varsin vanha mies eikä minulla ole mahdollisuutta eikä haluakaan muuttaa maasta. Mutta ymmärrän, jos nuoremmat muuttavat.