tiistai 31. elokuuta 2021

KAKSI VALEHTELIJAA

Niin kuin lukija hyvin tietää, valtamediamme valehtelee. Tai teknisesti ottaen se noudattaa propagandan peruskäytäntöä eli kyse ei ole siitä, mitä kerrotaan vaan nimenomaan siitä, mitä jätetään kertomatta. Siksi valtamediaa ahkerasti ja tunnollisesti seuraava sekä siihen vielä uskova hallintoalamainen saattaa ihmetellä että mikä ihme on kun tappeluiden, joukkotappeluiden, ryöstöjen, törkeiden pahoinpitelyiden ja raiskauksien määrä Suomessa on niin paljon lisääntynyt.

Valtamedia uutisoi toki näistä asioista. Mutta jättää säännöllisesti kertomatta sen, että kyseessä on etnisesti edistyksellinen lisä suomalaiseen kulttuuriin. Siksi hallintoalamainen saattaa jopa ihmetellä että kuinka ihmeessä jostain koripallo-ottelusta voi tulla joukkotappelu. Kas kun valtamedia jätti kertomatta että somalithan ne sen tappelun pistivät pystyyn kun hävisivät matsin.

Tämä on täällä voiman pimeällä puolella kulkevalle aivan selvää. Mietin vaan tässä postauksessa niitä toimittajia jotka valehtelevat työkseen. Näkisin, että heitä on kahta tyyppiä.

Se ensimmäinen, nuorempi ja hyvin usein naispuolinen ihan oikeasti uskoo monikultturismiin. Hän ei valehtele työkseen, vaan ilokseen. Hän ei uutisoi, vaan hänellä on missio. Hän oikeasti uskoo, että kolmekymmentä vuotta täysin perseelleen mennyt monikultturistinen kokeilu Suomessa johtuu vain siitä, että suomalaisilla on niin ahdasmieliset asenteet eivätkä he sen vuoksi tajua, minkälainen hyödyntämätön rikkauden ja velvollisuuden cocktail meillä on käsissämme.

Saattaapa hän tietää Ruotsinkin tilanteesta mutta hyvänä itselleen valehtelijana hän uskoo vakaasti sen johtuvan vain siitä, että Ruotsin valtio ei ole pystynyt vastaamaan sosioekonomisesti haastavien, ruotsia puhumattomien alueiden vaatimukseen. Yhtä lailla hän uskoo että Suomi puolestaan siihen pystyy. Toimimalla juuri samoin kuin Ruotsi. Eikä hän näe ristiriitaa ajatuksessaan.

Lisäksi tämä usko tietysti ruokkii hänen egoaan ja saa hänet tuntemaan että hän on niin, niin paljon älyllisesti ylempänä raappahousujätkiä.

Luulen, että hän nukkuu yönsä hyvin ja katsoo itseään peilistä ylpeänä. Tajuamatta että kun hän asiakseen ja jatkuvasti salaa tiettyjen kansallisuuksien tekemät rikokset niin hän samalla itse tunnustaa että kyseisiin kansallisuuksiin kohdistetut syytteet ovat tosia.

Mutta entä se toinen tyyppi. Hän on varmaankin hieman vanhempi. Saanut ehkä elämänkokemusta tietyn kuplan ulkopuoleltakin. Hän omaa paremman yleistiedon ja historiantuntemuksen. Kyseinen toimittaja tietää, että hän valehtelee lukijoilleen ja valehtelee itselleen. Hän ei tee sitä ilokseen vaan työkseen. Hän tietää kyllä, mistä Ruotsin tilanne johtuu. Hän tietää jopa, mikä on Libanon-kynnys ja hän saattaa miettiä että kuinka häneen suhtaudutaan mikäli se kynnys Euroopassa ja ehkä Suomessakin joskus ylitetään. Ehkä hän toivoo, että hän on jo tups´ahossa silloin kun se tapahtuu.

Hän tietää valehtelevansa itselleen ja lukijoilleen. Hän tietää myös, että hänellä ei ole vaihtoehtoa sillä niin hänen, kuin hänen perheensä pääelinkeino on syöminen. Hän tietää olevansa valehtelija, leipäpappi ja huora ilman pakotietä.

Mietin vaan sitä että miltähän hänestä tuntuu silloin kun hän katselee peiliin? Ehkä hän on kateellinen nuoremmalle kollegalleen jota on siunattu aidolla uskolla ja joka on vapauttanut itsensä kaikista reaalimaailman kahleista.


26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,

Surullisinta tässä on se, että kun Valtamedia valehtelee valkopesemällä ja kertomatta jättämisellä, niin niihin ei voi enään luottaa eikä uskoa.
Valehtelu sinällään ei ole se ongelma vaan se, että nyt on mennyt luottamus ja sitä ei enään saa takaisin, millään propaganda toimilla!

Tilanteeseen sopivana lainauksena, jostain blogista jonka luin,
Ruotsissa olisi ollut yleisönosasto kirjoitus, missä ihmeteltiin, miksi Ruotsin Poliisi TV, Efterlyst on niin rasistinen ohjelma, kun se näyttää pelkästään tummaihoisia ihmisiä?

Voi Aikoja Voi Tapoja

Kahden vuoden karkoitus kirjoitti...

Pitää kertoa totuus. Koko totuus. Muuttamatta mitään. Lisäämättä mitään. Jättämättä mitään pois. Kaikki muu on valehtelua.



T. Bobrikov, joka tykkää amerikkalaisista oikeussalidraamoista

Nils- Aslak kirjoitti...

No mitäpäs tähän sanoo Ruotsin liberaalien afrikkalaistaustainen puheenjohtaja Nyamko Sabuni! Hän on täsmälleen samaa mieltä Ykän kanssa ja sanoo:"Demokratia kuolee, kun totuus piilotetaan!" Näin kirjoittaa hän heti otsikossa Expressenin Debatti- palstalle lähettämässään mielipidekirjoituksessa.

Siinä hän arvostelee jyrkästi Ruotsin vihreitä ja sosiaalidemokraatteja, jotka ovat vuosia salanneet totuuden pakolaisten rikollisuudesta Ruotsissa. Äskettäin julkaistiin karseat luvut asiasta ja pakolaistaustaisen rikollisuuden määrä tuli ruotsalaisille täytenä yllätyksenä. Hesarin oli pakko tehdä torjuntajuttu siitäkin ja ne antoivat ymmärtää pakolaisia vain epäiltävän enemmän ja rasistisesti heitä epäiltiin monesti turhaan.

Tanskassa jo puolet vangeista on ulkomaalaistaustaisia.


https://www.expressen.se/debatt/demokratin-dor-nar-sanningen-morkas/

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, väkivalta jonkun hävityn korismatsin johdosta on aivan naurettavaa, ja jotain mitä ei Suomessa ole totuttu näkemään ennen kun tätä tuontitavaraa alettiin maahan rahtaamaan. Silti vielä paheksuttavampaa on tuo jutun lopussa mainittava 9-10v tyttöjen uhkailu. Ainakin kommenttiosion mukaan on uhkailtu muullakin kyseiselle kansalaisuudelle tyyppillisellä toiminnalla kun "vain" väkivallalla. Ja kyse vielä oli siitä että olisivat halunneet ajaa tytöt pois heille kuuluvalta/varatulta ajalta. Tällaisista sikamaisuuksista (10v tytön raiskaamisella uhkailu!) ei joudu käräjille mutta vuosikausia vanhasta raamatun siteeraamisesta tai fiktiivisestä kirjoittelusta joutuu? Hyi helvetti!

Tuo valmentaja on vielä lukemani perusteella täysin väärä henkilö tällaisen etnisen joukkueen esikuvaksi. Nyrkki heilui jo silloin kun itse pelasi. Epäisilin jopa hänen motiivejaan jossain määrin rasistisiksi ellei se olisi valkoiselle kantasuomalaiselle varattu nimitys.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Voi Ajoille Voi Tavoille, Bobrikoville, Nils-Aslakille ja Puupääukolle & kiitos kommenteistanne.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Ja sitten kun kirjoitetaan että valtamediaan ja sen toimittajiin on mennyt luottamus niin silloin uhriudutaan ja valitetaan maalittamisesta. Ruotsin Poliisi-tv:n ohjelmistoon lienee eräs ns. luonnollinen syy.

Bobrikov: Jep. Lehtimiehen ohjeet vuonna 1983 menivät näin:

”Hyvän journalistisen tavan perustana on kansalaisen oikeus saada oikeita ja yleisesti merkittäviä tietoja, joiden avulla he voivat muodostaa mahdollisimman totuudenmukaisen kuvan ympäristöstään.”

Ja nykyisin ne menevät näin:

”Hyvä journalistinen tapa perustuu jokaisen oikeuteen vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä”.

Ero on aika selvä. ja sanoisinko että hälyttävä. Ihan kuiin Neuvostoliiton lehtimiesten ohjeistuksesta.

Nils-Aslak: Muistanpa kun vuonna 1980 Moskovan olympialaisissa Raimo Häyrinen selosti silloin vielä outoa asiaa eli Ruotsin nyrkkeilyjoukkueessa oli pikimusta nyrkkeilijä. Joku Shakrat Oziambo tai sinnepäin. Häyrinen totesi:

- Ruotsalaiset miehet ovat syöneet liikaa sokeripitoista pullaa joten Ruotsin on hankittava miehet muualta.

Tämä Nyamko Sabuni on vain asian luonnollista jatkumoa. Nyt Ruotsin on hankittava ajattelukykyiset ihmisetkin muualta.

Puupääukko: Kyllä. Ja mietipä, jos joku oikeasti suomalainen joukkue olisi tehnyt niin. Nuo somalit ovat muuten niitä Kai Mykkäsen mainostamia uusia espoolaisia aitosuomalaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Joo nää nuoremmat hurlumhei-neidit on vaan niin ihquna uuteen uljaaseen intersektionaaliseen maailmanjärjestykseen, että ovat enemmän syyntakeettomia.

Mutta nää vanhemmat mieshenkilöt, varsinkin tyttölasten isät...Miten he voivat katsoa itseään peiliin ja jättää tyttärensä nauttimaan monikulttuurisuuden antimista hyvillä mielin? Eikö omatunto yhtään kolkuta vai onko se jo turrutettu paatumukseen asti?


Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Näistä bloggauksen kahdesta valehtelevasta toimittajatyypistä tuo ensinmainittu ei oikeastaan valehtele yleisölleen, vaan uskoo siihen epistolaan mitä suoltaa.
Itselleen hän kyllä joutuu valehtelemaan ainakin jonkin verran, sillä todellisuus on jo siinä määrin paha, ettei hänen kuplansa pysty pitämään kaikkea ulkopuolella.

Vaan eipä hätää:
aina niin niin tapahduttua hän suorittaa Hyvän Ihmisen puhdistautumisriitit ja voi taas jatkaa uskotellen itselleen ettei äskeistä tapahtunut oikeasti.
Vähän ajan kuluttua hän jo uskookin niin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo massamedian valehtelu on niille toinen luonto. Esimerkkeinä ilmastovalhe ja koronavalhe. Tuon koronan varjolla ollaan rakentamassa juuri sitä monissa kertomuksissasi kuvailemaa dystopiaa. Katsokaa mitä muissa maissa tapahtuu, Australia on tämän hetken ääriesimerkki. Siellä testataan mihin kansalaiset voidaan pakottaa. Ihmiset eivät saa liikkua kodeistaan. Kadulla poliisi kohdistaa raakaa väkivaltaa rauhallisia mielenosoittajia kohtaa Vastarinnasta tai vastarinnasta tiedottamisesta napsahtaa tuhansien dollarien sakot. Rakentavat ylpeänä jo keskitys.. hupsista... karanteenileirejäkin. Ne ovat tietenkin vain kansan turvaksi. Jab macht frei!

Ennen kuin alamme naureskella ausseja, niin muistellaanpa hetken, miten Suomi katkaistiin kahtia viime keväänä. Ja miten Helsingin koronamielenosoituksissa poliisi käyttäytyi. Ja miten koronapassia kiivaasti tungetaan käyttöön, vaikka tieteelliset tutkimukset ovat todistaneet, että tartuttavuuden ja nyt jo sairastuneidenkaan määrässä ei ole eroa piikitetyillä tai piikittämättömillä. Tätähän ei suomalaisista valhemedioista saa selville, mutta englantilaiset ja israelilaiset valtiollisten virastojen tilastot kertovat toista. Sen sijaan ministeri käy aamutv:ssä syyllistämässä piikittämättömiä ja sanoo ettei voida heidän takiaan koko maata pitää panttivankina. Miksi pitäisi?

Historiaa tuntevat tietävät, että kolmekymmentäluvun Saksassa eräs kansanryhmä eristettiin muista, koska he "levittävät kulkutauteja". Sitten merkki rintaan. Ja sitten leirit. Siinä vaiheessa muut, "kunnon kansalaiset", olivat jo unohtaneet nämä ja korkeintaan ajattelivat, että saivatpa ansionsa mukaan. Se on kuulkaa niin, että me tavan pulliaiset ollaan yhtä. Meillä on sama kohtalo vallanpitäjien käsissä. Jos he pääsevät erottamaan meidät ryhmiin, niin kukaan ei ole enää sinua puolustamassa, kun sinut käsketään suihkuun! Pidetään yhtä!

Anonyymi kirjoitti...

Suurinpiirtein samanlaiset kulttuurit integroituvat muuttaessaan kantaväestöön melko vaivattomasti. Täysin erilaiset eivät koskaan. En nyt muista että meillä olisi ollut vaikeuksia venäläisten virolaisten tai muiden siltä suunnalta tulleiden kanssa. Ei niin vietnamilaistenkaan. Lienee vietnamilainen perinne tehdä työtä elääkseen ja sopeutua erilaisiin olosuhteisiin auttanut, vaikka kulttuurimme eivät taida olla samasta puusta. Jotain samaa kuin meillä kuitenkin. Poikkeuksen tekevät muslimit, jotka eivät muita ihmisiä juuri arvosta. He ovat mielestään päätä pidempiä muita, miehet varsinkin. Somalit ja afgaanit tulee ensin mieleen. Järjestystä en osaa sanoa, kumpi integroituu huonommin, kun tilastoja ei ole. Kiitos siitä valtamediallekin. Jotain tietoja noista löytyisi varmaan vankiloista ja poliisilta, mutta niiden kaivaminen lienee jo rikos ja etnistä profilointia, rikostakin pahempaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Qroquius Kadille, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Tätä ihmettelee sinun lisäksesi niin minä kuin moni muu.

Qroquius Kad: Joo, ja puhdistautumisrituaalit ovat nykyisin aina enemmän valtamedian mainostamaa noituutta. Niinkun tossa:

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008125378.html

Ja tossa:

https://www.hs.fi/nyt/art-2000006309110.html

Ja tossa:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3d7b0fa4-36e3-443e-97f3-7cf398c43451

Ja sitten nämä pitäis ottaa vielä vakavasti. Mutta kaiken kaikkiaan feminismi on se syöpä joka kerää verkkoonsa kaiken muunkin yhteiskunnallisen syövän. Ja meillähän on feministinen, eiku anteeks, intersektionaalisen feministinen hallitus. Mitähän ne hallituksen miesministerit mahtaa muuten asian vallitsevasta tilasta tuumailla? No, tuumailee mitä tuumailee. Toinen vaihtoehtohan olisi työn etsiminen.

Ano1: Aussien toiminta on minusta käsittämätöntä. Ja mitä tulee Suomen koronatilanteeseen niin näen, että hallitus mielellään pitää kriisitilannetta yllä vaikka siihen ei olisi tarvetta. Kas kun kriisiä hoitava hallitus on hallintoalamaisten keskuudessa suosittu hallitus. Taloutemme vaan ottaa pahasti kuraa tästä.

Ano2: Totta, ja se kuuluisa Geneven pakolaissopimus ei koskaan tarkoittanut taloudellisten etujen ts. elatusautomaatin perässä muuttaneita.

Unknown kirjoitti...

Entisenä valtamedian toimittajana allekirjoitan. Maahanmuutosta, ilmastonmuutoksesta, perussuomalaisista ja talouselämän toiminnasta ml. verotus ei saa kertoa kuin yhdellä tavalla. Ehkä kerran vuodessa päästetään läpi joku vähemmän punavihreä näkemys mutta sekin lievennetään oikeanlaisella asiantuntijalausnnolla kylkeen.

Olen nähnyt toimituskokousten uhkuvan sellaista persuvihaa ja halua pilkata heitä, etten uskonut sellaista annettavan tapahtua. Nimellisesti puolueeton mediatalo kuitenkin.

Se riemu ja vahingonilo kun löytyy tutkija kertomaan Suomen natsimenneisyydestä, ennätysmäisistä jään sulamisista Pohjoisnavalla, ahkerasta muslimiyrittäjästä tai veronkorotusten välttämättömyydestä. Vastaavasti jokainen ylinopeuden ajanut persu saa etusivun käsittelyn.

Nuoremmat toimittajat ja esimiehet tekevät koska uskovat ja vanhemmat koska eläkkeelle on liian pitkä matka tai asuntolaina kesken.

Lopputulos halveksii yleisöä, journalismin ihanteita ja julkikirjoitettuja sääntöjä. Mutta ennenkaikkea se heikentää demokratiaa ja syventää kahtiajakoa.

Suuret yritykset ovat täysillä mukana median kanssa, näkeehän sen mainoksistakin. Jokaisessa valtaväestölle tehdyssä mainoksessa oikein hierotaan mustaa miestä valkoisen naisen kanssa naamalle, koska tiedetään että se persupenttejä vituttaa. Vääristä somekirjoituksista pannaan pienemmät firmat boikottiin ja työntekijät kilometritehtaalle.

Eliitti ja wannabeet ovat tyytyväisiä. Vihdoinkin erottuu junttisuomalaisista ilman että on vitusti rahaa tai että pitää opiskella vuosikausia.

Tulevaisuudenkuvasi, hyvä Yrjö, ovat lähempänä kuin luulemmekaan. Hymy niitä lukiessa tulee kyynelten takaa.

Nimim Toimittajasta lomittajaksi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Unknown ja kiitos hyvästä, joskin pirun ikävästä katsauksestasi. Toivottavasti löydät itsellesi jonkun tolkullisen työpaikan. Jos niitä tässä maassa enää on.

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä ne espoolaisnuoret oirehtii. Mikä lie syynä.

Kun suomalaisilla menee kuppi nurin on jälki jäätävä. Tästä todistivat mm. SS-poliisipataljoonalaiset Rukajärven suunnalla taannoin."Kylmiä tappajia" taisi olla miedoin kommentti.

Niin, että puoliryssä mykkänen, joudat samaan monttuun kuin somput ja irakit. Koeta järkiintyä ennen kuin alkaa ruutituulen viesti soida. Ehkä ehdit erottua, ehkä.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Koronasta on yksi tie ulos. Rokotus. Koko kansa pitää saada immuuniksi, rokottamalla tai sairastamalla.

Hallitus on muninut rokotteen hankinnassa oikein urakalla, mm. jättämällä rahoittamatta suomalaista sumuterokotetta, jonka vaikutusmekanismi taitaa olla tehokkain ja vaarattomin kaikista rokotteista. On roikuttu EU.n yhteishankinnassa mukana, ei edes yritetty hommata ITSE, rahalla, lisää rokotteita. Rahaa on riittänyt kumminkin gepardihatuille ja muihin tärkeisiin juttuihin.

Takavuosina poliota torjuttiin raivokkaasti, vaikka se ei ollut mainittava uhka.

Sairastamalla immuniteettiin pääsy vaatii kuolleita ja hankaliin pitkäaikais-jälkitauteihin sairastuneita. Muillekin kuin vanhuksille tauti on vaarallinen, muun muassa elinsiirtopotilaat ovat vaarassa. Immunosupressantteja kun pitää syödä koko loppuikä. Myös satunnaisesti perusterve hyväkuntoinen voi kuolla tautiin.

Rokotus on ihan eri tason juttu kuin se, että onko turvaväli 1,85 vai 2 metriä. Saako baaritiskillä keppanaa vai A-kaljaa. Onko samassa tilassa 17, 20 vai 25 tyyppiä.

Ai niin, eikä hallitus ole vieläkään saanut hommattua kunnon suojaimia tarpeeksi. Minulla on, useampiakin, pff2, pff3 ja tehokkaampia. Minun ryhmälläni on. Mutta sairaaloissa ei ole hoitajille tai edes lääkäreille varattuna tarpeeksi pff2 maskeja pff3:sta puhumattakaan.

Pandemia kiertää ja odottelemme kuinka se muuttuu. Muuttuuko vaarattomaksi räkätaudiksi vai tekeekö espanjantaudit. Ins sanna, eiku allah.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Eipä uhkailla mutta tosi on että suomalaiset pystyvät kyllä järjestelmälliseen väkivaltaan jos pakko on. Koronasta en ole kirjoittanut mutta itse tuumin että hallitus haluaa pitää kriisitilanteen yllä koska hallintoalamainen äänestää kriisin aikana valtaa pitävää hallitusta.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.verkkouutiset.fi/laakarihelikopteria-hairittiin-laserilla-talta-se-nayttaa/#e10b3762 "Lääkärihelikopteria häirittiin laserilla – tältä se näyttää"

Tuo uutinen ei liity päätekstin aiheeseen suoranaisesti.

Pahimmillaan voi tulla ruumiita jos vaikkapa kopteri putoaisi tai tehtävä viivästyisi kohtalokkaasti. Sama juttu myös jos rekkaa, linja-autoa tai muutakaan maakulkuneuvoa osoitellaan, jopa ruumiita voi tulla silloinkin.
Siitä ei toivottavasti ihan päänsilittelyllä tekijä selviäkään jos kiinni jää, oli vaikka kuinka alaikäinen. Häkkiä sellaiselle kuuluisi antaa ja ikuinen rekisterimerkintä.

t1pz kirjoitti...

Moi Yrjö. Mikä on libanon-kynnys? Ja hyviä kirjoituksia tuotat! Niitä lukiessa tulee toiveikas olo. Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

No niin! Kun on median (vai oliko se vain kaarnalaivakapteenin mukaan?) ensin saatu törkeen hyvää safkaa, niin todeksi ovat muuttuneet myös mukavat pelihetket! Muistanpa muuten takavuosilta yhden aikaisemman tapauksen, jossa poliisit pelasivat ystävyysottelun nuorten maahanmuuttajien kanssa ja se jouduttiin keskeyttämään, kun sitä ystävyyttä ei sitten löytynytkään. Todella järkyttävä juttu tapahtui ehkä noin kymmenisen vuotta sitten Hollannissa, jossa marokkolaistaustaisista nuorista koostuvan jalkapallojoukkueen pelaajat potkivat kuoliaaksi hollantilaisen linjatuomarin tämän oman vastustajajoukkueessa pelanneen pojan silmien edessä. Huonosti kävi myös eräälle kolumbialaiselle maalivahdille, joka huonosti menneiden kisojen jälkeen ammuttiin lentokentälle. Kuten sanotaan vesissä olevan eroja, niin on myös kulttuureissa.

HS uutisoi kyseisestä Espoo Warriorsin tapauksesta, jättäen vain tapansa mukaan mainitsematta ne nykyuutisoinnissa kielletyt asiat. On vaikea ymmärtää, mitä itua on yleensä kirjoittaa asiasta niin, että aukot nolosti paljastuvat välittömästi jossakin vaihtoehtomediassa videon kanssa? Olisihan toimittaja voinut uutisoida rehellisesti ja jutun loppuun lisätä puolustukseksi sen tavanomaisen litanian syistä moisen käytökseen eli rasismin ja syrjäytymisen ym. asiat, joihin suomalainen kehittymätön ja muukalaispelkoinen yhteiskunta on syypää.


Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, t1pz:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Tuo on kieltämättä täysin järjetöntä.

t1ppz: Se kynnys tarkoittaa sitä, että kun islamilaisväestö kasvaa tarpeeksi suureksi se yrittää ottaa vallan väkivalloin. Nähty mm. Libanonissa. Ja kiitokset sinullekin.

Rouva Ano: Näitä tapauksiahan on vaikka kuinka paljon. Valtamedia taas lienee tullut siihen johtopäätökseen että linjan muuttaminen olisi todiste siitä, että linja on ollut koko ajan naurettava. Siispä se jatkaa niin kuin ennenkin.

Pate kirjoitti...

Terve! Juu on se ihmeellistä. Kun palloilu lajeissa eli joukkue lajeissa, on kaiken näköistä värinää. Montakohan futis vahvistusta on ollut syytteessä raiskauksista? Tai kuten erään kerran vahvistus löi turpaan vastustajaa? Asiahan käännettiin niin, että kauhea rasismi. Kun suvakit ovat valittaneet, että jääkiekossa on liian vähän väriä, niin mikähän metakka siitä nousisi, jos esim vaikkapa 100 kiloinen kantis jysäyttäisi taklauksen, missä maalitykki Hassan ottaisi ns lukua? Tai jos tulisi ns nyrkkitappelu? Olisiko heti kiukuttelu, että rasismia? Jääkiekkoliitto oikeuteen. Valtakunnan vainoojan toimesta.

Pate kirjoitti...

Ja lisätään vielä. Joukkuelajit ovatkin näille lottovoitoille menestys kun huomioidaan, esim joukkoraiskaukset joukkotappelut (lue potkitaan joukolla hengiltä, esim Kaivopuisto ),lähdetään joukolla karkuun ja jätetään lapset yms oman onnensa nojaan. Sitten itketään täällä tyylivaatteissa, että kun on kovaa. Yksinäisyyttä itketään, kun perhe on siellä ns helvetissä. Samaan aikaan täällä perseillään ja biletetään vailla huolen häivää, kaikki on rasistista ja rahaa ropisee tileille. Joukkuelaji on näille myös se, että vankilat ovat täynnä niitä. Pari vuotta täysihoidossa kaltaistensa kanssa kuraania lukien ja vapaaksi. Mikä onkin ns tikittävä aikapommi. Kun ne vapautuvat. Sielläkin on joukkuelajeja harrastettu. Allahia palvoen.

Anonyymi kirjoitti...

"Hallitus haluaa pitää kriisitilanteen yllä koska hallintoalamainen äänestää kriisin aikana valtaa pitävää hallitusta." - Aamen. Siksi ja osaamattomuudesta on koronajuttua hoidettu ihan päin helvettiä. Ja hallituksen sylikoirat, yle & hs, ylistää miten hienosti hommaa on hoidettu.

Nyt torjuntaa vetkutetaan, että marin, kiuru & muut ääliöt saavat jatkaa komentelua ja velkaantumista pandemiaverukkeella. Kohta on syksy ja tauti alkaa taas levitä. kiuru ja muut kottaraiset pääsevät pätemään turhilla rajoituksilla.

Linnan Väpä sanoi hyvin: Suomalainen viha on kuin suolampi, musta, kylmä ja pohjaton. Mainittu SS-joukko ampui moraalia ja ei edennyt. Suomalaiset eivät ampuneet kuin kohti ja tappamisen tarkoituksessa. Ja etenenivät, jättäen tylyä luokoa. Tämä hirvitti SS-poliiseita. Tämä kannattaisi ahmettien ja mehmettien tietää ja käyttäytyä kunnolla tai häippästä ajoissa. Tai ainakin mietiä mitä tilaa.

Pyssymies

Tinahattu kirjoitti...

Nykyihmisen mielenlaatu tulee esille näissä lukijoiden kirjoituksissa. Olipa aihe mikä tahansa, ensin pyörähdetään kolmikymmenluvun Saksassa ja sitten ärhennellään muslimeista. Kukahan meidät on valmentanut siihen kuntoon?

Parhain terveisin,
Tinahattu
Puten uskollinen koira

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle, Pyssymiehelle ja Tinahatulle & kiitos kommenteistanne.

Pate: Tiivistit nykytilanteen ikävän osuvasti.

Pyssymies: Toivotaan, että sitä suolampea ei jouduttaisi kohtaamaan. Valtakoneistomme tosin tekee typeryyksissään kaikkensa herättääkseen sen.

Tinahattu: Älä puhu arvoituksia vaan puhu asiasi.

-TR- kirjoitti...

Minä en ole nähnyt sitä leffaa josta ne pillerijutut ovat peräisin mutta olen ymmärtänyt että sininen pilleri on että uskot kaiken ja elät autuaan tietämättömänä olosuhteista ja punainen pilleri on että huomaat että kaikki on päin peetä ja sinulle on valehdeltu kaiken aikaa ja aiot tehdä asialle jotakin ja musta pilleri on että tiedät että kaikki on menetetty eikä asialle oikein voi muuta tehdä kuin yrittää itse luovia tilanteen sallimissa rajoissa.

Itse olen tuossa musta pilleri-vaiheessa. Motto on että nauti elämästä nyt koska huomenna asiat ovat huonommin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Se leffahan oli Matrix. Jossa oli se sininen ja punainen pilleri. Mustaa pilleriä siinä ei ollut mutta nykyisin hyvin moni sen nauttii.