keskiviikko 25. elokuuta 2021

VALTAKUNNANSYYTTÄJÄ TELEPAATTINA

Varatuomari Esko Nurminen on tehnyt kantelun ristiretkellään olevasta valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisesta koskien Päivi Räsäsen ajojahtia. On erittäin hyvä että joku yrittää lyödä jarruja kyseisen Toiviaisen touhuihin. Itseäni asian tiimoilta mietyttää eräs Toiviaisen lausunto joka paljastaa naisen olevan omasta mielestään telepaatti. Lausuntohan menee näin:

Jos Raamatun teksteihin vetoamalla esitän oman mielipiteeni, joka loukkaa toisen ihmisen perus- ja ihmisoikeuksia – kuten ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta, voi mielipiteestä tulla kiihottamisrikos. Kyse on aina viestin esittäjän omasta mielipiteestä.

Toiviainenhan ei ole aivan rehellinen. Korjattu ja todenmukainen versio lauseesta menee näin:

Jos Raamatun teksteihin vetoamalla esittää oman mielipiteensä, joka Raija Toiviaisen mielestä loukkaa toisen ihmisen perus- ja ihmisoikeuksia – kuten ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta, voi mielipiteestä tulla kiihottamisrikos. Kyse on aina viestin tulkitsijan omasta mielipiteestä.

Toiviaisenhan täytyy olla telepaatti sillä hän läränormaaleilla taidoillaan tiesi että huomattavasti rankempaa tekstiä esittänyt islamilainen imaami ei hänen mielestään pyrkinyt loukkaamaan vaan esitti vain omien pyhien kirjoituksiensa tulkintaa. Niin kuin teki Räsänenkin mutta Toiviainen telepaattisesti totesi Räsäsellä loukkaamistarkoituksen. Asiaanhan ei tietenkään millään muotoa vaikuta se, että islam ja islamilaiset on pop ja Suomen valtionuskonto kristinusko ja siihen uskovat taas ei.

Koska itse elän maailmassa joka ei pyöri niin uskonnon kuin lakitulkintojen poliittisten kikkailujenkaan varassa niin mieleeni tulee muutama asia:

Ekaks: Jos loukkaaminen tulkitaan rikolliseksi niin Suomessa tullaan jatkossa käymään ihan pirun paljon käräjiä.

Tokaks: Oliko niin, että loukkaamiseen voi syyllistyä vain tietyt ihmisryhmät ja tietyt taas ei?

Siks tokaks: Olisi kovasti hyvä jos oikeusjärjestelmämme suhtautuisi yhtä suurella innolla tuontitavaran suomalaisiin kohdistamaan väkivaltaan kuin se suhtautuu suomalaisten vääriksi (telepaattisesti) tulkittuihin mielipiteisiin. Onhan meinaan niin, että väkivalta loukkaa toisen ihmisen perus- ja ihmisoikeuksia ihan ilman tulkintaa ja lakikikkailua.

Mutta Suomessa suomalaisen ihmisen sanoma sana on edelleenkin vakavampi asia kuin tuontitavaran tekemä väkivallan teko.

Minä olen tie, totuus ja elämä


31 kommenttia:

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Olet Yrjö oikeassa tuossa että nostat tulkitsijan roolin esille. Nämä juristeristit samaistavat itsensä siihen "yleiskatsaukselliseen" näkökulmaan, jossa itse kokevat lakitekstin kirjoitetuksi, ja koska valtakunnansyyttäjä samaistuu valtakunnan kokoiseen tulkintaoikeuteen, seurauksena on sitten de facto, että kulloisenkin neropatin omat miellemaailmat eli oma omankädenoikeus muuttuu legitiimiksi totuudeksi.

Laki "kansanryhmää vastaan kiihottamisesta" on kirjoitettu niin falskeja yleiskäsitteitä käyttäen, että tulkitsija saa kyhätä omien korviensa välissä vaikka minkälaisia miellemaailmoja siitä mitä lakiteksti tarkoittaa. Mainittakoon muuten sivumennen, ettei pykälässä taida esiintyä "loukkaamisen" käsitettä -- siellä muistaakseni puhutaan uhkaamisesta, panettelusta ja solvaamisesta.

"Ihmisarvo- ja -oikeusideologiat" ovat länsimaisen ajattelun tuotetta, ja niitä koskevat julistukset ynnä kaikki kaahotus ovat kotoisin siitä että natsi-Saksassa harjoitettu ihmistuhonta paljastuessaan järkytti maailmaa. Luulenpa, että myös omnien lakipykäliemme sijoittaminen nimenomaan "sotalakien" kategoriaan henkii tuosta perinnöstä. Mutta sittemmin nämä yhä narsistisemmiksi muuttuneet ideologiset tulkitsijat ovat laajentaneet tulkintojaan koskemaan yleistä "tasa-arvoajattelua".

Siinä on sitten menty metsään niin että raikuu -- lakipykälät ovat hyvin pian muuttuneet orwellilaisen totalitarismin työkaluiksi, joilla toiset saadaan tasa-arvoisemmiksi kuin toiset. Ja, mikä omasta mielestäni murheellisinta, pykäliä sovelletaan lähtien ikään kuin siitä merkillisestä olettamasta, että ihmisryhmistä -- yleensä yhteisöistä, yhteisötodellisuudesta -- puhuttaisiin ihan samalla tavalla kuin yksilöistä -- yksilöiden kokemuksellisista tunnoista ja totuuksista -- puhutaan.

Niinpä se mammuttimainen ajatusvirhe, joka sisätyy sellaiseen ajatteluun, että siitä, että kaikilla on "ihmisarvo- ja -oikeudet" jotenkin seuraisi se, että kaikki "kulttuurit" sopeutuisivat toisiinsa, on muuttunut näiden syyttäjien miellemaailmoissa tosiasiaksi. Ja juuri se ei ole tosiasia. Yksilöä koskevat tosiasiat eivät siirry yhteisötasolle -- päinvastoin. Sokeutumalla yksilöoikeuksien suhteen voidaan taannuttaa yhteikunta juuri sellaiseen totalitarististen voimien valtaan nousun tielle, jonka päässä on oman yhteiskuntamme muuttuminen de facto uudeksi ajatustabujen ja sensuurin vallassa eläväksi natsi-Saksaksi.

Nils- Aslak kirjoitti...

Hesari oli löytänyt turkulaisen naispiispan, joka nousi myös tuomitsemaan Räsästä. Iso mielipidekirjoitus. Räsästä moititaan, kun häntä puolustetaan julkisuudessa, mutta sitten muilla on oikeus kasata omia valamiehistöjään lehtiin ja YLEen.

Anonyymi kirjoitti...

Hallo ja herätys Toiviaiselle!! Kepun eduskuntaryhmän johtaja Pylväs haukkui samoilla sanoilla, elintasosurfarit kuin PS varapuheenjohtaja Peltokangas näitä matuloisia. Ja sai syytteen, nyt, jos ja kun ei kepulainen saa syytettä, vahvistuu entisestään kaksoistandartien olemassaolo. Eli se mitä sanot ei ole merkitsesää, vaan se että kuka sanoo. Pohjanmaan miehiä kumpikin.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, Nils-Aslakille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Seppo: Allekirjoitan tuon täysin. Totean itse lyhyesti että jos tulkinta- ja määrittelyvalta on varattu vain yhden poliittisen suunnan edustajille niin kyseessä on totalitarismi. Siitäkin huolimatta vaikka se olisi verhottu sateenkaarilippuun.

Nils-Aslak: Meinaat varmaan tuota henkilöoletettua:

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008211140.html?share=1073e117f0d6ac311ac0e93c49d26eff

Meidän evlut-kirkkomme on ollut jo pitkään vitsi. Ja eniten sille vitsille nauravat islamilaiset.

Huru-ukko: Todennäköisesti ei saa syytettä. Ja kepun kohdalla voi todeta että on aivan sama mitä joku kepulainen puhuu. Sillä on merkitystä, mitä nappia se eduskunnassa painaa.

Anonyymi kirjoitti...

Seppo Oikkonen kirjoitti:
""Ihmisarvo- ja -oikeusideologiat" ovat länsimaisen ajattelun tuotetta, ja niitä koskevat julistukset ynnä kaikki kaahotus ovat kotoisin siitä että natsi-Saksassa harjoitettu ihmistuhonta paljastuessaan järkytti maailmaa."

Se on epäilemättä totta, että YK:n vuonna 1948 hyväksymään julistukseen tai ainakin sen sisältöön vaikutti aivan oleellisesti natsien suorittamien joukkomurhien aiheuttama järkytys. Se kuvastuukin selvästi muutamissa julistuksen artikloissa, erityisesti siinä, jossa julistetaan kaikki rodulliseen ylemmyyteen perustuvat ideologiat tuomittaviksi.

Ajatus yleisistä, kaikille kaikissa maissa kuuluvista ihmisoikeuksista ei kuitenkaan ollut uusi. Olihan Ranskassa jo vallankumouksen alkuvaiheessa vuonna 1789 laadittu ihmisoikeuksien julistus, joka sekin oli jo tarkoitettu yleismaailmalliseksi, esikuvaksi kaikille muillekin maille. Ja jo sitä ennen oli Yhdysvaltojen itsenäisyysjulistuksessa lueteltu joukko kaikille kuuluviksi katsottuja oikeuksia, joita julistuksen laatijat sanoivat pitävänsä "itsestään selvinä". Vaikkei näitä julistuksia sellaisenaan koskaan kansainvälisellä sopimuksella vahvistettukaan, ne lienevät jo oleellisesti vaikuttaneet monien maiden, myös Suomen perustuslaissa luvattuihin kansalaisten perusoikeuksiin. Aika pitkälti tuo Ranskassa vuonna 1789 hyväksytty julistus epäilemättä olikin esikuvana myös sille YK:n vuonna 1948 hyväksymälle julistukselle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Missään noissa ihmisoikeuksien määrittelyissä ei mainittu eikä edes pidetty mahdollisena turvapaikkaturistien elinikäistä elatusautomaattia. Eikä myöskään homoseksuaalien pahan mielen kriminalisoimista. Sinänsä en usko että homoseksuaalit ovat edes vaatineet Päivi Räsäsen päätä vadille. Raija Toiviainen on tehnyt sen heidän puolestaan heiltä kysymättä. Hänhän on muodissa mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys isännälle ja muillekin!

Opiskeluaikoinani 80-luvulla silmiini sattui HY:n oikeustieteellisen opinto-opas, jossa siis ko. vuoden kurssit opintomäärineen ja aikatauluineen. Kaikkea normaalin jullin järkeen istuvaa siellä näkyi: siviilioikeutta, perintöoikeutta, julkisoikeutta, valtiosääntöoikeutta, rikosoikeutta jne. Yksi opintojakso pisti silmään. Marxilaisen oikeustieteen perusteet oli sen nimi. Ei ollut järin suuri, eikä tainnut olla edes pakollinen. Vaan nyt semmoista kurssia ei taida enää olla, sillä likimain kaikki lainoppi on valmiiksi tämän tatinriesan pilaamaa.

Raija lienee opiskellut juristiksi ajaakseen ideaaliaan, ei suinkaan täyttääkseen oikeutta.

Terv. Achtung

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Achtung. Taitaa olle tosiaan niin että se marxilainen oikeus on Suomessa vallitseva oikeus. Ja sen mukaan Raijakin toimii. Ideaaliaan ajaen.

Juha Kivela kirjoitti...

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen harjoittama erikoislaatuinen ristiretki vaikuttaa tosiaan vahvalta pyrkimykseltä totalitarismiin Suomessa. Arvostamani Olli Pusa kirjoitti jo tovin aikaa sitten valtakunnansyyttäjän tapaukseen liittyen, että "se joka nimittää myös erottaa".

Nykyisen valtakunnansyyttäjän kyvykkyys tehtäväänsä on tarkasteltava Seppo Oikkosen erinomaisen kommentin kautta, jossa Oikkonen toteaa, että "... oma omankädenoikeus muuttuu legitiimiksi totuudeksi". Kohtaavatko tässä siis nimittäjän ja valtakunnansyyttäjän omat ja omien taustavaikuttajien intressit, mielipiteet ja toiveet, joiden mukaiseksi Suomi tulisi heidän mielestään muokata totuudesta ja laista välittämättä?

Onko Suomi ja Euroopan unioni matkalla kohti totalitaristista järjestelmää, diktatuuria ja tyranniaa?

Liittyen islamilaiseenkin ja maahanmuuttoon yleisesti on jokseenkin huolestuttavaa, että valtakunnansyyttäjämme nimittäjä totesi suurlähettiläspäivillä juuri, että Euroopan unioni ei ole tehnyt riittävästi Afganistanissa ja että EU:n on pikaisesti luotava ja käyttöönotettava pysyvät ja pakolliset väestönsiirtomekanismit eli taakanjakoerät. Tässäkin koemme konkreettisesti kuinka Suomesta pyritään omiemme toimesta muodostamaan EU:n liittofederaation kenraalikuvernöörivetoinen tahdoton ja vastaansanomaton liittovaltion reunavaltio, jolle kaikki sanellaan ulkoa. Toteutettaessa entistä hullumpia ja kansan tahdon vastaisia toimia, voidaan aina suojautua EU-liittofederaation direktiivien ja määräysten taakse. Perimmäisenä huolenahan on, että Suomi saattaisi hyvinkin pian tulevaisuudessa tarvita sotilaallista interventiota omaa kansaansa vastaan ulkoapäin? Yhtään myöntämättä, että tämä johtuisi omista toimista.

Kuten kommenteissakin todettu niin evlut kirkkommekin on erikoisessa tilassa, jossa maamme valittuja yhteiskuntateologisia kulisseja pyritään ylläpitämään kaikin keinoin - omien tappioksi! Liekö osasyynä hengellinen laiskuus, epärehellisyys itselle vai tässäkin kohdin yhteiskunnassamme yleistynyt itselleen valehtelemisen yleistyminen.

Kaksoisstandardit tosiaan vakiinnuttavat asemaansa yhteiskunnassamme päivä päivältä, jossa poliittinen teatteri jatkaa kulkuaan. Ykä tosiaan huomautti aivan oikein, että erityisen tärkeää on se, mitä nappia kukin siellä eduskunnassa painaa. Niin kauan kuin sen napin painamiseen on mahdollisuus ja sillä jotakin pystytään edes itsenäisesti päättämään.

Kansan odottaisin aktivoituvan aidosti seuraamaan poliittisen teatterin sijasta asioiden syvempää merkitystä. Toistaiseksi yhden totuuden maa näyttäisi suuntaavaan vakaan päättäväisesti totalitaristiseen suuntaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tuossa kantelussa testataan nyt Suomen oikeuslaitoksen toimivuus. Jos lopputulema on se että yhden henkilön suorittamat poliittiset (ja valikoivat) ajojahdit ovat täysin hyväksyttäviä, niin puheita toimivasta oikeusvaltiosta voidaan viimeistään alkaa unohtamaan.

Pitäisi olla itsestään selvää että ajojahti todetaan, no ajojahdiksi ja oman poliittisen agendan edistämiseksi. Löytyykö järjestelmältä sitten selkärankaa tuon toteaman tekemiseen, edes kevennettynä, jää nähtäväksi. Tekisi mieli olla toiveikas, mutta jotenkin näiden kanssa on jo tottunut odottamaan pahinta. Onhan tuo aivan törkeää toimintaa kuten moni muukin vihervasureiden touhu.

t.Puupääukko

QroquiusKad kirjoitti...

Juha Pylväskin aivan odotetusti veti Julmat Sanansa takaisin, vaikka pitääkin kuulemma itse asiasta kiinni.
Olisi mielenkiintoista tietää, millä prosessilla tämä tehtiin:

ottiko valtakunnanfreisler Raija Toivioretkeläinen yhteyttä Tolppa-Jussiin kysyen haluaako tämäkin joutua tutkintaan ja menettää sitä kautta poliittisen tulevaisuutensa?

Vai oliko Annukka Pullukka tullut Tolppa-Jussin kurkkuun kiinni kirkuen hysteriaansa siitä, kuinka Tolppiksen pitä nyt ja heti jumalauta perua puheensa, ettei Kepuli vain joudu tästä verrattavaksi herrajumala nähköön perkeleen Perussuomalaisiin!!

Anonyymi kirjoitti...

Valtakunnansyyttäjän oma tytär on lesbo, joten hän on jäävi käymään Räsäsen lutkuttimeen kiinni näissä homostelupuheissa.

Pääylituomari

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkee sitä ajautuu aatoksiin, ei ehkä liity juuri päivän epistolaan, mutta kuitenkin. Kun joka meidassa, siis tässä valtavalemdediassa toitotetaan, että nämä koronapiikit suojelevat, niin kyllä, kyllä ne suojelevat. Piikkitehtailijoiden kassavirtaa ja myöskin syytteiltä joukkotuhonnasta joka kohdistuu viattomiin hallintoalamaisiin.
Koska eivähän ne piikit estä eikä suojele sinua saamasta koronaa eivätkä suojele tai estä sinua sitä levittämästä kehenkään, oletpa saanut piikin tai et.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle, Puupääukolle, Qroquius Kadille, Pääylituomarille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Juha: Noin lyhyesti todettuna voi sanoa että kyllä, Suomi on jo kenraalikuvernementti eikä yksikään Järjestelmäpuolueen osio vastusta sitä. Päinvastoin.

Puupääukko: Niin testataan ja todennäköisesti toimimattomaksi havaitaan. Kyseessä voi olla yhden ihmisen ristiretki mutta sillä on kyllä valtakoneiston täysi tuki.

Qroquius Kad: Luulen että Annukka on harrastanut motivointia.

Pääylituomari: Tähän en osaa sanoa mitään kun en tiedä.

Huru-ukko: En ole virologi mutta tällä hetkellä kyseinen tauti ei tapa ketään eikä teho-osastoillakaan pahemmin porukkaa ole.

Anonyymi kirjoitti...

Hirvittävää jälkeä on Raija tehnyt: poliisin alustavat arviot syyttämiskynnyksen ylittämisestä eivät ole Raijalle kelvanneet. Pyhän monikulttuurisuuden ja Priden vastaisia viharikoksia löytyy kuin kommunismia McCarthyn vainoharhoissa. Al-Taeella ei syyttämiskynnys taas ylittynyt saatanan millään keinolla.

Mutta ikää Raijalla näkyisi olevan eläköitymisen verran. Sayonara!

Otsikon ulkopuolelta kysyisin, että miten monikulttuuristetteja lastenkodit nykyään ovat?

Valtsu

Strix Senex kirjoitti...

Tästä tapaus Toiviaisesta tulee taas mieleen se perusasia, että oikeusvaltio on eri asia kuin juristivaltio. Hyvässä tapauksessa ne ovat lähellä toisiaan, pahassa tapauksessa lähes toistensa vastakohtia. Suomessa näiden käsitteiden välimatka on hyvää vauhtia kasvamassa.
Oikeusvaltion ajatusta kuvaa tuomarinohjeissaan Olaus Petri ja nämä ajatukset ovat edelleen päteviä. Siispä kerrataan taas, eikä varmastikaan ensimmäistä kertaa.

Koska tuomarin tehtävänä on tuomita oikein, niin on hänen kaikin voimin pyrkiminen tietämään mikä oikeus on. Sillä ei tuomariksi kelpaa se, joka ei tiedä, joka ei tiedä mitä laissa on ja mikä sen perustus ja tarkoitus on ja miten niitä on käytettävä. Ja sen tähden ne tekevät ilmeisesti väärin, jotka lähettävät tuomareiksi sellaisia, joilla ei ole ymmärrystä.

Tuomarin tulee muistaa tuomarinviran olevan asetetun yhteisen kansan hyödyksi eikä tuomarin omaksi hyödyksi, ja sen tähden hänen pitää sitä hoitaa yhteiselle kansalle eikä itsellensä hyväksi. Sillä tuomari on yhteisen kansan tähden eikä yhteinen kansa tuomarin tähden.

Kaikki lait pitää olla sellaiset, että ne ovat yhteiseksi hyödyksi, ja sen tähden, kun laki tulee vahingolliseksi, ei se enää ole laki, vaan vääryys, ja on hylättävä.

Hyvä ja älykäs tuomari on parempi kuin hyvä laki, sillä hän voipi asetella kaikki kohtuuden mukaan. Mutta missä paha ja väärä tuomari on, siinä ei auta hyvä laki mitään, sillä hän vääntää ja vääristelee sitä oman mielensä mukaan.

Mikä ei ole oikeus ja kohtuus, se ei saata olla lakikaan; sen kohtuuden tähden, joka laissa on, se hyväksytään.

Yhteisen kansan hyöty on paras laki; ja sen tähden mikä havaitaan yhteiselle kansalle hyödylliseksi, se pidettäköön lakina, vaikka säädetyn lain sanat näyttäisivät toisin käskevän.

Yhtäläiset rikokset vaativat yhtäläisen rangaistuksen, ja sen tähden ei ole katsottava sitä, onko joku rikas vai köyhä, vaan toinen on rangaistava niin kuin toinenkin, kun rikokset ovat yhtäläiset.

Joka ei pysy laintekijän ajatuksessa, hän vääntää lakia, ja se on vastoin tuomarin valaa, jossa luvataan olla lakia väärentelemättä

Suomen oikeuslaitoksen tila on viime vuosina nopeasti rapeutunut ja tämä rappeutuminen ulottuu lainsäädännöstä oikeuskäytäntöihin asti. Yhtenä esimerkkinä ovat nämä epämääräisiin termeihin ja käsitteisiin perustuvat tulkinnanvaraiset pykälät, joita tulkitaan jokseenkin mielivaltaisesti tulkitsijan kulloistenkin intressien mukaisesti. Siitä periaatteesta, jonka mukaan laki on kaikille sama ja oikeuskäytännöt yhdenmukaiset, ollaan ajauduttu hyvin kauaksi. Nyt tilanne on se, että se mikä on yhdeltä kielletty ja tuottaa rangaistuksen, on toiselle sallittu, eikä anna aihetta edes tutkintaan. Eikä oikeuslaitoksen rappio suinkaan pysähdy näihin ideologisesti ja poliittisesti värittyneisiin asioihin. Käsittelyjen hitaus on oikeusturvan kannalta enemmän kuin harmillinen asia ja on antanut aihetta moniin huomautuksiin. Oikeuskäsittelyjen kustannukset ja niiden ennakoimattomuus ovat johtaneet siihen, että vain varattomilla ja hyvin rikkailla on mahdollisuus hakea oikeutta. Muille asian vieminen oikeuteen voi merkitä taloudellista perikatoa. Ehkä parempi lopettaa tämä Suomen oikeuslaitoksen ruodinta tähän, mutta tässä on vasta raapaistu vähän pintaa.

Anonyymi kirjoitti...

En ole epidemilogi tai virologi mutta kun olen tämmöisten kanssa keskustellut, niin on tullut pari asiaa selväksi.

Korona, covid 19 on uusi virus ihmiselle. Onko se wuhanissa tarkoituksella kehitetty vai vahingossa karannut vai kenties kumpaakin ei ole tiedossa. Se aiheuttaa kumminkin pitkäaikaista ja hankalaa tautia osalle sairastuneista. Ja tappaa osan, erikoisesti immuunipuolustuksellisesti heikkoja.

Se tuntuu evoloituvan, varioituvan kaiken aikaa, niinhän virukset tekevät. Josta syystä se olisi syytä saada pois kierrosta.

Hallitus on muninut torjunnan kanssa toistuvasti. Sekoilu on tyhmyydestä, osaamattomuudesta, kyvyttömyydestä ja taudin uutuudesta johtuvaa.

Suomalainen nenäsumuterokote saattaa olla varsinainen tehoase tautia vastaan. Hallitus jättikin rahoittamatta tätä. Perkele, etten pahemmin sano.

Sulkutoimet on pakko purkaa viimeistään vuoden vaihteessa, siitä seuraa taas uusi aalto. Samalla seuraa flunssa-aalto. Onnea ja menestystä terveydenhoidolle.

Pyssymies

QroquiusKad kirjoitti...

Enpä ole virologi minäkään. Olenpa vain tehnyt havaintoja, että Suomessa on vain reilu satatuhatta sairastunutta vai oliko se tartuntaa ja tuhat kuollutta saatiin rikki vasta äsken. Ruotsissa on pitkälle toistakymmentätuhatta kuollutta.

Suomessa korona on siis niittänyt vain keskiverto kausi-influenssan verran, joka yllättäen olikin peruttu! Selitykseksi annettiin mikäs muu kuin Kaikkien Aikojen Loistavimman Hallituksen nerokkaat toimenpiteet!

Niinpä siis:
ei se korona oikeasti ole mikään Musta Surma, joksi sitä on uskonnollisessa hurmoksessa valehdeltu. Se on empirian mukaan influenssaa huonommin tarttuva tauti. Ei se tietenkään ole mikään pikkujuttu siihen kunnolla sairastuneelle, mutta heitä on se hyvin pieni vähemmistö tartunnan saaneista.
Suurin osa ei edes tiedä tartunnastaan.

Meillä kuolleetkin ovat lähes kaikki kahdeksankymppisiä monisairaita – joista kukaan ei siis edellisflunssakaudella kuollut influenssaan, joka oli peruttu, koska tuhotyttöjen hallituksen nerokkuus. Hallelujaa!!!

Minua on alkanut huolestuttaa, mitä covid-papit tekevät, kun vuoden loppua kohden yhä useammat suomalaiset tajuavat että heitä on peloteltu turhaan;
motiivina on ollut sekä saada tuhota Suomen talous tarpeettomilla suluilla että covid-pappien tarve saada hyväilyä narsismilleen, jota heissä perkelevie riittää!

Varmaa on, että se porukka kyllä yrittää jotain kostoa, kun valtansa kirpoaminen alkaa näyttää varmalta kuin Berliinissä huhtikuussa 1945.

Joppos123 kirjoitti...

Pyssymiehelle ja miksi ei muillekkin:

Viruksia tulee ja menee ja jos katsotaan ihan kylmän tilastollisesti niin Covid-19 on aika pliisu aseeksi tai muutoinkaan maailmanlaajuisen hysterian aiheeksi.
Alle 5 miljoonaa raatoa lähes kahden vuoden aikana on suorastaan häkellyttävän huono saldo ottaen huomioon kaikki kyykytykset mitä siihen on liittynyt.
Omassa lähi-ja tuttavapiirissä kyseisen taudin on sairastanut lähes 20 henkilöä ja kaikki ovat jo kunnossa.
Samaan aikaan syöpään on mennyt 2 läheistä.
Asiat pitää nyt kuitenkin laittaa mittasuhteisiin. Maailman väestö ei ole koronan aikana kutistunut, päinvastoin.
Koronalla tehdään politiikkaa ja rouva jänisräikkä eli Kiuru on jo käytännössä psykoosissa.
Ennemän minua huolestuttaa kaikki se mitä tehdään koronan varjolla.
Perkeleellinen velkautuminen ja viimeisimpänä a-maan operaatio missä haettiin kaikki koneeseen nousseet kyytiin.
Britit kuulemma nouti jo kulkukissoja ja koiria.
Mieluummin meidänkin noudettavissa olisi voinut olla kissoja ja koiria vs täysin tuntemattomia tyyppejä kuten nyt jo myönnetään.
Haavisto puhuu kyynel silmäkulmassa "naisista ja lapsista" mutta tiedän paremmin.
Taistelukuntoisia karkuunjuoksijoita ja niistä tulee vielä ongelmia.
Vituttaa kun poliittinen johto ja media puhuu " kunniavelasta" a-maalle. Mitä vittua?
Ne mulkut ovat meille velkaa siitä, että yritimme ja ne itse nostivat kädet pystyyn.
Emme sille paskastanialle ole mitään velkaa.
Mätäsalo on toki toista mieltä.

Joppos123 kirjoitti...

QK on siinä mielessä oikeassa,että koronan varjolla on tehty täysin järjettömiä ja ylimitoitettuja päätöksiä varsinkin elinkeinojen rajoitusten suhteen.
Eihän tällaisia tehdä normaalina influenssa-kaudella vaikka ne ovat aina tappaneet 500-2000 heikointa ja vain muutaman kuukauden aikana.

Valta ei ole mitään ellei sitä käytä väärin ja nykyinen vallankäyttäjä on Kiuru joka häilyy siinä ja tässä mielenterveytensä kanssa.
(Ei oma arvio vaan tuntemieni ammattilaisten, mulla ei moiseen kompetenssi riitä)

Joppos123 kirjoitti...

Kiurulla alkaa olla taistelustressi päällänsä ja sen huomaa sekä käytöksestä että ulostuloista.
Myönnetään, että kovaan paikkaan joutui sellaista vastaan mistä ei tiedetty mutta pitää pystyä väistymään sivuun jos ei kakkara kestä, se jos mikä on vastuullista johtamista.
Meidän hommissa ei moista kauaa katseltasi varsinkin jos olisi tosi kysymyksessä.

Vallasta ja sen antamasta ylenpalttisesta huumasta on vaikeaa luopua. Jossain vaiheessa valta turmelee ja sitten kysymys on vain omasta itsestä ja vallan säilyttämisestä.

Tätä mieltä on joppos123, vanha faitteri ja vallanhuumalta pelastunut mutta sen välikappaleena touhunnut "jimmy" .

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Valtsulle, Strix Senexille, Pyssymiehelle, Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Valtsu: Joo, tämähän on vasta alkua. Ja mietitäänpä, kuka tulee sitten Toiviaisen tilalle? Lastenkodeista voi todeta, että ulkomaalaisia sijoitettuja on paljon. Suorittavan tason henkilökuntaa ei voi sanoa kovin monikultturistiseksi. Virastotaso on sitten eri asia.

Strix Senex: Olaus Petrin ajatukset eivät ole päivääkään vanhentuneet. Oikeuskäytäntö on ne vaan tyystin unohtanut ja tuloksena on mainitsemasi oikeuslaitoksen rappio.

Pyssymies, Qroquius Kad & Joppos123: Olen asiassa pitkälle QK:n ja Joppos123:n kannalla. Hallituksen asiaan liittyvät toimet ovat tuhoisia kansantaloudelle. Ja mitä tulee ”kunniavelkaan” niin Joppos123 on täysin oikeassa. Nythän muuten suunnitellaan suomalaisia sotilaita Maliin. Tuleeko sieltäkin meille uusi ”kunniavelka”?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppops123:lle ja kiitos yksityisviesteistäsi. Olen asiasta kanssasi aivan samaa mieltä.

Joppos123 kirjoitti...

Malista sen verran, että siellä pari kertaa duunin puolesta käyneenä voin todeta ettei siellä piäisi olla ollenkaan.
Se on puhtaasti ranskisten sotku.
EU operaationa niin jo nyt siellä olevat Suomalaiset ovat aseettomia ja täysin paikallisen armeijan armoilla.
Se paikallinen "armeija" on lähinnä koko ajan kamoissa seilaava lauma roskajoukkoa.
Esimerkiksi sellainen asemapaikka kuin Koulikoro muistuttaa lähinnä narkkareiden suurta avoilmabordellia missä aina pimeän tullen leiri on täynnä huoria, huumeita ja "happy shooting" on tapa ilmaista iloisuutta.
En lähtisi sinne mistään hinnasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123: Ei kuulosta millään muotoa houkuttelevalta. Ja yleensäkin voi todeta että helvettiäkö suomalaisilla on tekemistä niin Malissa kuin myös esille tuodussa Mosambikissa?

vieras kirjoitti...

Mikä on Sauli Niinistön ja kokoomuksen vastuu Raija Toiviaisen nimityksestä? Presidentti nimittää nuo syyttäjät oikeusministerin esityksestä.

Edelliinen valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen heivattiin pois. Muodollinen peruste oli jääviys kun hankki veljen firmalta kurssin, mutta mikä oli todellinen motiivi? Oliko hän astunut väärille varpaille?

Olisiko Nissinen samanlainen toiminnassaan kuin Raija on nyt?

Raija ei ole nostanut syytteitä jihadistiepäiltyjä kohtaan, vaikka SUPO on kertonut todisteita.

Jos sovellettaisiin herännäisvasemmiston taktiikkaa, silloin organisoitaisiin maalitus- ja cancelointi Raijaa vastaan. Spämmättäisiin ja tägättäisiin työnantaja, ja etsittäisiin myös hänen puolison ja lasten työpaikat. Sitten mentäisiin Raijan työpaikalle ja seuraavaksi Raijan kotiin.

Historiallisia esikuvia ovat mm. DDR:n ilmiantokulttuuri, Kiinan kulttuurivallankumous, Stalinin näytösoikeudenkäynnit, pakotetut itsekritiikin harjoittamiset...mitä näitä nyt oli.

Muuten, miksi suvakit eivät ole ikinä vaatineet pohjoiskorealaisten loikkareiden ottamista ja turvapaikkojen myöntämistä heille? Tai edes sitä että autetaan heitä siirtymään Kiinasta Etelä-Koreaan?

vieras kirjoitti...

Radio Patmoksella on ilmainen arkisto jota voi kuunnella jos kirjautuu. Juha Ahviolla on pari ajankohtaista radio-ohjelman jaksoa:

BIDENIN AFGANISTAN-KATASTROFI

https://www.patmos.fi/patmosplus/?series=674&episode=282228&title=bidenin-afganistan-katastrofi

AKATEEMINEN TIEDEYHTEISÖ ON POLITISOITUNUT

https://www.patmos.fi/patmosplus/?series=674&episode=282234&title=akateeminen-tiedeyhteiso-on-politisoitunut

vieras kirjoitti...

Kunniavelka-sanan käyttäjiltä pitäisi kysyä mikä on se velka joka on otettu? Velka on sama kuin laina eli jotain jonka on ottanut ja joka maksetaan takaisin.

Tuosta valtakunnansyyttäjänvirastosta. Se on aika uusi keksintö, päälle parikytä vuotta. Sitä ennen sen tehtävät olivat oikeuskanslerinvirastolla. Olisiko parasta lakkauttaa valtakunnansyyttäjänvirasto ja siirtää sen tehtävät oikeuskanslerinvirastolle?

Lähtökohtaisesti syyteoikeus pitäisi olla vain sillä syyttäjänvirastolla jonka toiminta-alueella kyseinen rikos on tapahtunut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Kyseinen Toiviainenhan nimitettiin kokoomuslaisen sisäministerin ja kokoomuslaisen presidentin toimesta. Hyvä muistutus niille, jotka kuvittelevat kokoomuksen olevan Suomen pelastaja. Ja tässä blogissa ei sovelleta herännäisvasemmiston taktiikkaa. Nykyisen täysin politisoituneen valtakunnansyyttäjänviraston voisi lakkauttaa. Herää kysymys, että miksi tuo uudistus yleensä tehtiin.

QroquiusKad kirjoitti...

Eipä sitä valtakunnansyyttäjänvirastoa enää ole ollutkaan pariin vuoteen, on vain virka Syyttäjälaitoksen johtajana:

https://syyttajalaitos.fi/syyttajalaitos

Kysyä toki sopii, miksei tuota Syyttäjälaitosta sitten voitaisi siirtää takaisin oikeuskanslerinviraston alaisuuteen? Oikea vastaus:
että uusi valtakunnanfreisler saisi arvollensa sopivan tittelin ja kunnioituksen.

Eihän kyseisessä virassa ole ollut enää aikoihin kyse oikeudesta ja kohtuudesta, vaan valtakunnanmahdista yli muurahaiskansalaisten.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad ja kiitos lisäyksestä. Kyllähän tuo siltä valtakunnanmahdilta haisee. Ei meinaan ole tullut Järjestelmäpuolueen puolelta ensimmäistäkään poikkipuolista sanaa Toiviaisen missiota kohtaan. Eli ei se ole vain Toiviaisen missio.