maanantai 2. elokuuta 2021

OIKEINAJATTELIJAT JA ITSELLEEN VALEHTELEMISEN TAIDE

Olen tässä hiljattain kirjoittanut ymmärrysharjoituksia niin Kekkoslovakian kuin nykyisen Suomen toisinajattelijoista. Luonnollisesti niin synkkinä YYA-aikoina kuin vielä synkempinä nykyisinä EU-aikoina erityisesti julkisuudessa olivat ja ovat esillä nimenomaan ne niin sanotut viralliset oikeinajattelijat. Heillehän valtamedia antoi ja antaa tilaa aivan eri tavalla.

Kummillakin oikeinajattelijoilla itselleen valehtelu oli ja on olennainen sekä välttämätön osa heidän ideologiaansa ja, no, omaa minuuttaan. Mutta YYA-ajan oikeinajattelijoilla se oli omalla tavallaan helpompaa. Vaati vähemmän vaivaa. Kas kun heidän näkökulmastaan sosialismi oli taivas ja se taivas oli jossain muualla kuin meillä Suomessa. Suomi eli menestyvää sekataloutta joka vaurastui ja toimi jopa niin hyvin että sillä alkoi olla varaa elättää niitä yliopisto- ja taideoikeinajattelijoita joita ei yhteiskunta varsinaisesti tarvinnut mutta antoi heidän vaahdota sosialismin autuudesta.

Kekkoslovakian oikeinajattelijat saattoivat puhua suu vaahdossa taivaastaan joka sijaitsi Neuvostoliitossa ja erityisesti Itä-Saksassa mutta sen ”taivaan” haittapuolia heidän ei tarvinnut täällä Suomessa kärsiä ollenkaan. Se itärajan takana ollut sosialismi ei aiheuttanut suomalaisille lisääntynyttä verorasitusta eikä myöskään kaduilla lisääntyvää väkivalta- ja seksuaalirikollisuutta. Suomessa elettiin kaikessa rauhassa ja se taivas pysyi muualla.

Voi olla, että melkoinen osa niistä sen ajan oikeinajattelijoista itsekseen ja salassa ajatteli että toivottavasti se sosialistinen taivas ei Suomeen koskaan tulekaan. Sillä olihan kuitenkin paljon helpompaa ja mukavampaa olla valveutunut kommunisti turvallisten länsimaisten lihapatojen ääressä sekä hyvässä samanmielisessä seurassa, lähetellen Tiedonantajassa jouluntoivotuksia. Ja käydä välillä ystävyysmatkalla Neuvostoliitossa opettamassa ruokajonottamiseen, reaalisosialismiin ja sen myötä pelkäämiseen tottuneelle neuvostokansalaiselle mitä on olla oikeaoppinen toveri. Ynnä sen jälkeen palata takaisin rikkaaseen ja turvalliseen länteen.

Entäs se nykyajan oikeinajattelija? Joka löytyy varmimmin opiskelemasta yliopistolla? Tai valtamedian toimituksesta. Tai, piru vie, hallituksesta ja virkakoneistosta. Hänellä tehtävä on vaikeampi ja vaatii enemmän itselleen valehtelua.

Hänen monikulttuurinen paratiisinsa ei ole jossain toisessa maassa vaan se on täällä Suomessa. Ja mikäli hänellä ei ole lievää suurempaa hahmotus- ja ymmärryshäiriötä niin hän tietää sen paratiisin seuraukset sekä hinnan.

Hän tietää, että tänne tulleet etnisesti edistykselliset eivät pääosin ole mitään pakolaisia vaan ne ovat tulleet vain ja ainoastaan hyväuskoisten suomalaisten kustantaman pysyvän elatusautomaatin piiriin. Aiheuttaen suomalaisille valtavan ja turhan taloudellisen rasitteen. Niin no, nämä oikeinajattelevat akateemiset suojatyöntekijät sinänsä itsessäänkin aiheuttavat suomalaisille valtavan ja turhan taloudellisen rasitteen. Joten ehkä siinä voi nähdä tiettyä hengenheimolaisuutta.

Hän tietää että tämä hänen ylistämänsä ja jalustalle nostamansa pääosin islamilainen väestönosa on lisännyt maassamme niin väkivalta- kuin seksuaalirikollisuutta. Myös alaikäisiin kohdistuvaa ja joukkosellaista. Nimenomaan suomalaisiin kohdistuvaa sellaista. Uusimpana esimerkkinä Oulun mellakka jossa tuontitavara kävi porukalla poliisinkin päälle. Hän tietää myös että koska hän on pääosin yliopistokaupungissa asuva joko opiskelija tai akateeminen suojatyöllistetty nainen niin uhka koskee myös ja nimenomaan häntä. Silti hän kiistää uhan olemassaolon.

Hän tietää myös sen paradoksin että vaikka hän on fundamentalistinen feministi niin hän silti fanittaa islamia – erityisesti islamilaista miestä – ja samalla pitää vihollisenaan tavallista suomalaista miestä joka itse asiassa elättää hänet ja joka pitkässä juoksussa on ainoa tekijä joka suojelee häntä siltä islamilaiselta mieheltä jolle hän itse on vain länsimainen typerä huora ja mahdollisessa avioliitossa lähinnä irtainta omaisuutta.

Ilmastohysterian seurauksia hän ei edes hahmota. Mutta onhan hänestä mahtavaa olla omasta mielestään pelastamassa maailmaa samalla kun hän pelastamisellaan nakertaa sitä yhteiskuntaa jota ilman hän ei edes elä.

Hän näkee kaiken edessään. Omassa maassaan. Omassa kaupungissaan. Ei jossain kaukaisessa maassa. Mutta hän kiistää näkemänsä. Hänen egonsa ei kestä tunnustaa että hän on pelkkä egoaan ruokkiva hyödyllinen idiootti.

Mikä oli ymmärrysharjoituksen johtopäätös?

No se, että aikanaan Kekkoslovakiassa oikeinajattelijoilta vaadittiin valtava määrä itselleen valehtelua. Mutta näihin nykyisiin oikeinajattelijoihin nähden hekin olivat vain amatöörejä. Se on kauheinta että silloin Kekkoslovakian aikaan ne fanaattisimmat oikeinajattelijat olivat kuitenkin vain marginaaliryhmä. Nykyisessä Suomessa heillä on absoluuttinen valta. Ja meidän tavallisten ihmisten täytyy elää heidän harhanäkyjensä mukaan.


PS: En tiedä, onko kyseessä joku tekninen vika vai ovatko oikeinajattelijat asialla mutta tämä blogi on jonkinlaisessa motissa. Postaukset tulevat kyllä normaalisti mutta ne eivät päivity muiden bloggareiden linkkilistalle. Tänne tulee varmaankin lukijoita esmes Jaskan tai Vasarahammerin blogeista joten teidän kannattaa klikata niiden linkkilistalla nimeä Yrjöperskeles joka vie suoraan blogini pääsivulle.


15 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Syy siihen, miksi intersektionaaliset feministit fanittavat muslimimiestä löytynee siitä, etteivät he todellisuudessa usko itse luomansa kastijakopyramidin viralliseen jaotteluun.

Virallisessa pyramidissahan alimpana on Valkoinen Heteromies, jolla ei saa olla mitään oikeuksia, vain rajattomasti velvollisuuksia kaikkia yläpuolellaan olevia kohtaan.
Valkoinen Heteronainen on jo heti VHM:n yläpuolella, mistä monelle feministille onkin tullut tarve alkaa esiintyä lesbona saadakseen kohota pyramidissa. Se puolestaan vain lisää heidän vihaansa kaikkea kohtaan, kun heidän on pakko myös manifestoida sitä lesbouttaan, vaikka se pelkästään etoo.

Pelkäänpä pahoin intersektionaalisten feministien todellisuudessa asemoineen itsensä sen pyramidin kärkeen, joka komentaa koko ihmiskuntaa.
Muslimi- ja afromiehet näyttäytyvät heille heidän ikiomana Sturmabteilunginaan, jolla he käyvät sotaa VHM:ää vastaan ja sen voitettuaan hallitsevat läntistä maailmaa. Arabi-, afro- ja afgaanimiehet pysyvät edelleen heidän mamelukkeinaan.

Ajatuksessa ei ole järjen häivääkään, ja siksi pidän täysin mahdollisena että feministit ajattelevat juurin näin.
Eihän heidän muussakaan ajattelussa järkeä ole.

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin vaikuttaa siltä, siis vaikuttaa että nykyiset oikeinajattelijat eivät edes ajattele, edes oikein. Aivotoiminta on totaalisesti pysähtynyt, ovat ns. aivokuolleita. Esimerkkejä ei tarvinne luetetella, riittää kun avaa minkä tahansa ns. valtamedian minkä tahansa sivun. Varsinkin ns. pääkirjoitussivun.
Huru-ukko

Strix Senex kirjoitti...

Tästä oikeinajattelusta tuli mieleen pari juttua.

Ensimmäinen oli joskus näkemäni DDR:n koululaisille suunnattu opetusohjelma, jossa lapsia opetettiin imelin sanakääntein vakoilemaan ja ilmiantamaan vanhempiaan. Paralleeleja tämän päivän harppi-Suomeen lienee tarpeetonta mitenkään erityisesti alleviivata.

Toinen on oikeinajattelijan kannalta ehdoton vaatimus sulkea silmänsä niiltä tosiasioilta jotka eivät oikeaan oppiin sovi, olivatpa ne kuinka silmiinpistäviä tahansa. Se tunnetuin esimerkki taitaa olla Nalle Wahlroos, joka oli hyvin lupaava oikeinajattelija, mutta sitten hän meni Leningradiin ja sortui näkemään mitä näki eikä mitä olisi pitänyt nähdä. Ja kuinkas sitten kävikään. Ilmankos hän on tämän päivän oikeinajattelijoille aivan erityisen vihan kohde.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmastohysteeriköt säätää säätä

Kansainvälinen ilmastopaneeli on havahtunut siihen etteivät ennusteet osaa ennustaa vaan ennustavat ihan mahdottomia. Siis semmoisia, ettei ole käynyt ennuste toteen. Nyt sitten lisäävär säätömuutujia malleihinsa. Sen sijaan, että olisivat hylänneet selvästi virheelliset mallit.

Etelänapamantereela Vostok-asemalla on kairailti jäänäytteitä, niissä CO2 seuraa lämpötilaa - ei lämpötila CO2. Saas nähdä koska tämä huomataan "ilmastotieteilijöiden" parissa.

Onkohan tuo sivujen päivitysten päivittymättömyys bloggerin ominaisuus vai mistä lie kyse.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se taitaa Ykä nyt olla Stasi tehnyt iskunsa. Siellä on Helmut kieltäytynyt rasvaisesta ruoasta, kun on pitänyt tarkkailla linjoja...

Tapsa vaan

Pate kirjoitti...

Yksinkertaistaen. On luotu illuusio, että se nyt on vain fakta. Suomalainen mies surkimus on so last season. Se perhekeskeinen juntti. Joka vaan juo kaljaa, sekä on lapsille hyvä isä. Kyllä. Suomalainen mies on helvetin hyvä isä. Mutta. Kun se on tylsää. on saatava värinää. No sitä saa, mitä tilaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Huru-ukolle, strix Senexille, Pyssymiehelle, Tapsalle ja Patelle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tuo voi muuten olla täysin mahdollista. Meinaan, kun ajatellaan interperspirationaalisia feministejä ja heidän logiikkaansa niin normaali järki täytyy unohtaa tyystin.

Huru-ukko: Totta joo. Tuli mieleen se eräs matemaatikon sanonta ”Tämä ei ole oikein. Tämä ei ole edes väärin”.

Strix Senex: Oikein osuvia juttuja. Virallinen koneisto on hyvää vauhtia menossa kohti harppi-Saksaa.

Pyssymies: Totta. Asiastahan kirjoitti Professori hiljattain hyvin:

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2021/07/ilmastomallit-ovat-virheellisia-joten.html

Pyssymies & Tapsa vaan: Kyllä tämä on ihan tietoista googlen piilosensurointia. Kas kun google-haullakaan tuoreita postauksia ei näy.

Pate: Jep. Ja sitä värinää on luvassa jatkossa lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, itselläni on alakouluikäisiä lapsia ja tuo Strix Senexin DDR:ään viittaava huomio on jo omalla tavallaan ihan arkipäivää. Hyvin tarkkana täytyy esim. kotona olla mitä ja miten kommentoi jos pieniä korvia on lähettyvillä. En halua testata minkälaiseen mankeliin pääsee jos poika vaikka koulussa menee möläyttämään jotain vihapuheeksi tulkittavaa koska "iskä sanoi niin". Aivan käsittämättömän voimakas ase tuo että pääsee määrittämään oikean ja väärän ajattelun sekä väärästä seuraavan rangaistuksen.

t.Puupääukko

Hessu kirjoitti...

Jotkut oikeinajattelijat kyllä tiesivät, ettei Neuvostoliitto ole työläisten paratiisi. Amerikkalainen vasemmistolainen professori Eugene Genovese kirjoitti omista kokemuksistaan Neuvostoliiton kaaduttua tähän tapaan.

Hän kirjoittaa pelänneensä Kysymystä: mitä tiesit ja milloin tiesit Neuvostoliiton todellisuudesta? Hän liittyi nuorena kommunistiseen puolueeseen ja tuki Neuvostoliittoa loppuun asti. Hän vastaa tienneensä kaiken olennaisen Neuvostoliitosta jo alusta alkaen, mutta tuki siitä huolimatta Neuvostoliittoa aatteen vuoksi. Hän ihmetteli Neuvostoliiton kaaduttua, miksei kukaan halua kysyä tuota Kysymystä, kunnes tajusi, etteivät vasemmistolaiset halua muistella oman puolen kauheuksia.

Kyllä tämän päivän oikeinajattelijatkin tietävät ja se näkyy heidän omista valinnoistaan. Kun Ylen Amerikan kirjeenvaihtaja valitsi asuinaluettaan, hän valitsi puhtaanvalkoisen alueen, ei monikulttuurista ghettoa. Hän kirjoitti krokotiilinkyyneleitä, kuinka mustat lapset kärsivät huonoista kouluista.

Yllättäen juttua sai kommentoida ja joku kysyikin, miksi toimittaja oli valinnut lapselleen hyvän koulun, eikä monikulttuurista. Joku puolusteli, ettei yksittäinen ihminen voi vaikuttaa yhteiskunnan rakenteisiin. Aivan totta, mutta kenen niillä huonoilla alueilla sitten pitäisi asua? Jos rasisti muuttaa huonolle alueelle, eikö alue muutu entistä huonommaksi? Eikö siis nimen omaan hyvien suvaitsevaisten pitäisi muuttaa huonoja alueita valaisemaan, kuten kristityt lähetystyöntekijät aikoinaan Ambomaalle?

Kun rahat loppuvat, ajattelu alkaa. Pohjanmaan kautta kuljetaan jälleen. Simo Salmisen Protestilaulun sanoin: ” onsitä ennekin ollut nuijasotia!”

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle ja Hessulle & kiitos kommenteistanne.

Puupääukko: Määrittelyvalta on hirvittävä ase. Ja toivotaan että lapsilla pysyy pää kasassa tuon monikulttuurisuus- ja ilmastohysterian pakkosyöttämisen kanssa. Pirkkalan kokeilu oli pientä piipertämistä nykypäivän rinnalla.

Hessu: Kiitos hyvistä huomioista. Ja joo, kun rahat loppuu, niin ajattelu alkaa. Valitettavasti se tapahtuu vasta siinä vaiheessa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Kyllä jotkut oikeinajattelevaistosta kykenevät ajattelemaan jo ennen katastrofia. Eräs tällainen on yksi isänpuoleisista sukulaismiehistäni.

Hän ja ehtoisa emäntänsä ovat maahanmuuttoteollisen kompleksin palveluksessa toteuttamassa "Rajat auki nyt ja heti!" -politiikkaa ja asuivat Helsingissä, josta emäntä ja sukulaismiehen äidinpuoleinen suku ovat kotoisin...kunnes esikoisen koulunaloitus tuli ajakohtaiseksi.
Silloin he muuttivat Päärataa pitkin sopivan matkan pohjoiseen maaseudun pikkukaupunkiin, jonka vitivalkoiseen kouluun mukulansa laittoivat.

Se ei millään tavalla vaikuttanut heidän maahanmuuttoasenteisiinsa. Sinänsä ymmärrettävää, joskin moraalisesti ehkä hieman arveluttavahkoa. Kukaan ei varsinaisesti yllättyne, etten ole tämän NIMBYn kanssa missään tekemisissä. – Mitä tulee itsensä googlettamiseen, teen aina silloin tällöin haun oikealla nimelläni.
Minusta ei löydy mitään, sen sijaan mminulla on lukuiisia täyskaimoja ympäri Suomea.

Parempi näin päin.
Kovastikin parempi!

Anonyymi kirjoitti...

Temppu sivustojen seurantaan: Avaa kaikki kiinnostavat sivut etusivuilleen, kukin omaan välilehtensä. Klikkaa jotain välilehteä oikealla hiiren napilla. Valitse "Valitse kaikki välilehdet", Klikkaa jotain välilehteä oikealla hiiren napilla. Valitse "lisää välilehdet kirjanmerkkehin". Näin saat tehtyä vaikka "Vihasivut", jolla saat avattua kaikki mielenkiintoiset sivut kerrralla.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kertomasi on ikävän osuva esimerkki siitä että maassamme on jo nomenklatura joka pakkosyöttää teoriaansa rahvaalle mutta ei suostu itse kohtaamaan sen seurauksia.

Pyssymies: Kiitos vinkistä.

Qroquius Kad & Pyssymies: Näyttääpä siltä että se varjobanni on nyt päättynyt. Ainakin toistaiseksi. Niin bloggerissa kuin googlessa.

Huru-ukko kirjoitti...

Kovin kiinnostais nuo pyssymiehn ohjeet, ja jopa toteuttaa ne. Mutta kun siinä on iso mutta, ainakin omalla kohdalla, tai useampikin: Laiskuus, tumpelo kompuutterihommissa, ja lopuksi se laiskus ettei edes viitisi opetella moisia. Kun tahtoo olla jo osaamisen rajoilla tämä vähäkin, mitä yleensä teen tai kommentoin näiät juttuja. Se oma bloginikn hiipui, ainakin toistaiseksi, kun ei tuo pää tahdo antaa myöten. Kun mulla se oikosulku sulki aika monta asiaa pois päivärutiineista. Siltikin, näitä Ykän postauksia lueskelen ja monia muita, ja joskus jotain sanonkin, jos ja kun mitään mistää älyän. Näissä monissa on se hyvä, että jotenkin pysyy ajan hermolla. Enemmänkin tekis mieli sanoa ja tehdä, vaan on tunustettava rajansa:(
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Meistä jokainen toimii tavallaan ja tyylillään. Joillekin tuo tietokonehomma onnistuu ihan luonnostaan. Minä en kuulu niihin. Kaikki, minkä olen oppinut on vaatinut oman vaivansa.