sunnuntai 22. elokuuta 2021

KOKOOMUS JA PÄIVITETTY SUOMALAISUUS

Suomessa on edelleenkin valitettavan paljon ihmisiä jotka kuvittelevat että kokoomus olisi jatkossa jonkinlainen maahanmuuttopolitiikan pelastaja. Siitäkin huolimatta että kokoomus ei osaa edes valehdella kunnolla vaan näyttää säännöllisesti oikean karvansa. Sitä karvaa esittelee tällä kertaa eräs Kai Mykkänen joka ei ole vain eräs Kai Mykkänen vaan myös edellisen hallituksen sisäministeri. Ja Mykkänenhän keksi – niin kuin moni muu ennen häntä – tavan, jolla estetään suomalaisten joutuminen Espoossa vähemmistöasemaan. Tarvitsee vain päivittää suomalaisuus uudestaan:

Kieltämättä nerokasta. Kun suomalaisuus on uudelleen päivitetty, on Espoo täysin suomalainen vaikka siellä asuisi enää vain 500 varsinaisesti suomalaista. Eli koska suomalaisuus on vain sosiaalinen konstruktio niin raitilla tallustelevat Ahmed, Abdi, Mahmud ja Mohammed ovatkin Ake, Make, Pera ja mä.

Tämä, ja vain tämä on sitä aitoa kokoomuslaisuutta. Mitään muuta on turha odottaa. Jos joku haluaa asiakseen tulla kusetetuksi niin turha ruikuttaa jälkeenpäin.

Myös Yle on uutisotsikoinnissaan päivitetyillä linjoilla:

Ylessä tiedetään oikein hyvin että hyvin suuri osa lukijoista lukee vain sen otsikon. Ne, jotka lukivat edes hieman pidemmälle huomasivat että kyseessä ei ollut suomalainen eikä Sakke. Mikä ei tietysti ollut varsinainen yllätys.

Täällä hotellin respassa pohditaan, että koska käydään ensimmäisen kerran käräjiä siitä, kun tavallinen kantasuomalainen ei pidä pikamenettelyllä kansalaisuuden saanutta ulkomaalaista suomalaisena? Mikä on rikosnimike? Ja minkälainen on tuomio? Ja miksi suomalaisia ovat kaikki kehitysmaalaiset silloin kun ollaan saamapuolella mutta maksajan, sietäjän ja pakkohyväksyjän osa koskee vain pottunokkia? Pottunokkia, joita suvaitsevais-tiedostavaiston ei tarvitse sietää. Vaikka ne pottunokat elättävät kyseisen suvaitsevais-tiedostavaiston.


16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Metkaa tai ei: Ruotsi ja Suomi ovat sama maa. Politiikka on samaa ja puolueet vetävät samaa linjaa. Varsinkin Suomen Kokoomus ja Ruotsin Moderaatit ovat yksi ja sama puolue aivan kuten sosdemit, vihreet, keskusta ja vasemmisto.
Suomen hallintokoneistokin on peräisin sieltä Ruotsin ajalta. Ja Suomessa kaikki tapahtuu Ruotsia seuraten; voisi sanoa jotta: mitä iso edellä sitä pieni perässä.

Ja sitten vielä tämä EU.

Surullista.

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,
Orpo, Mykkänen ja Risikko ovat syyllisiä näihin Espoiden tilanteisiin ja sitä ei saa unohtaa, ne pitää muistaa! Jokainen ylimääräinen raiskattu, pahoinpidelty ja tapettu Suomalainen on tämän Kokoomuksen arvoketjun syytä! Ja, nykyinen Vasisti tyttöliiga jatkaa samaa rataa.

Miksi YLEn vasisti toimittaja ei kysynyt Suomesta, Talebaneilta turvapaikan saaneelta ”Sakkelta”, että mitä helvettiä sinä Sakke teet Kabulissa?


Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Ei yksi Rydman kesää tee, eikä yksi Kalevakaan.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Voi Ajoille Voi Tavoille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.
Ano: Totta joo. Suomen nykyinen hallitus tosin on pannut turbovaihteen päälle että päästään mahdollisimman lähelle Ruotsia. Oikeastaan tästä koronasta on ollut jopa hyötyä. Se on sentään vähän hidastanut.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Kyllä. Sillä se, mitä nykyinen hallitus tekee, on alkanut kokoomuksen ollessa hallituksessa. Ja Ylen toimittaja ei puutu yksityiskohtiin jos ne eivät ole epistolan mukaisia.

Tapsa vaan: Ei tee niin. Keräävätpä vain äänet hyväuskoisilta.

Joppos123 kirjoitti...

Kähtävä voi lähteä aavikolta ja kasipallo viidakosta mutta se aavikko ei lähde koskaan kähtävästä eikä viidakko kasipallosta.
Tätä totuutta ei kokkarit ymmärrä tai ymmärtävät liiankin hyvin. Monikulttuurisuus on luonut maanpäällisiä helvettejä kaikialle missä sitä on yritetty ja Suomi ei ole poikkeus.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Olen aina ajatellut, että puolueen nimi, "Kokoomus", tulisikin jotenkin kantasanasta "konformistisuus". Ihan ressukoita he ovat, nämä jotka säikähtävät omaa rohkeuttaan käytettyään ihan vahingossa sanaa "kantasuomalainen".

Mikä on kunnon kokoomuslaisen nykyinen käsitys hyvästä elämästä? Ihan kuin heidän ihmiskäsityksensä tulisi suoraan kaupallisista mainoksista, joissa ei enää kantasuomalaista perhettä näe. Se on melkomoista konformismia, uskoa jopa mainoksiin, olla mainosten mukainen, elää mainoselämää.

Ja varjella näitä nykyisiä yhteiskunnallisia tabuja. Säikähtää kaikkea maahanmuuttokritiikkiä. Uskoa lujasti siihen, että hyvätapaisuudella osoitetaan sivistyneisyyttä. -- Ymmärtämättä että niin tulee todistetuksi vain, ettei puku päällä saa olla älyllisesti rehellinen.

Kokoomus on pahasti eksyksissä. Kun se pääsee valtaan, yhteiskunta kokee kaikkea muuta kuin kokoavia voimia. Konformista tulee laki. Lainoppineethan ne sen todellisen kokoomuslaisuuden löytävät -- yhteiskunnan puhumattomat tabut yhdistävät mukavasti demlalaiset ja kokoomuslaiset lakimiehet. Molemmille moni- ja toiskulttuurisuus ovat "hienoja" asioita.

"De facto, de jure, de röda, de gröna"


Anonyymi kirjoitti...

Kansallinen kokoomus = valehtelijoiden klubi

On ne kyllä vekkuleita, ei ghanalainen, somali, irakki tai britti muutu suomalaiseksi kansalaisuuden saamalla. Yksilöä voidan pitää tavoiltaan suomalaisena jos se käyttäytyy kuin suomalainen, pukeutuu kuin suomalainen, eikä tarvise tulkkia. Paitsi ehkä viittomakielen tulkki voidaan hyväksyä.

Väestöllisesti voidaan pitää suomalaisena, jos porukka käyttäytyy kuin suomalaiset, ei vaadi erikoisetuja, -oikeuksia, -kohtelua. Espoolaisena voidaan pitää jopa syntyjään savolaista, kas kun espoo on nykyään juurettomien taajama.

Porkkalassa syntyneetkin on suomalaisia, eikä sillä syntymävuodella ole väliä. Petteri kaniini & co lähettääveljespuolueen putlerille terveisiä.

Suomalaisen isovanhemmatkin on olleet suomalaisia. Asuinpaikka on toki voinut olla vaikka uusi seelanti tai pihtipudas, identiteetti ratkaisee. Retulaatissa asui suomalaisia, Red Logdessa ei välttämättä.

Suomalaisuus on eri asia kuin suomen kansalaisuus.

Tuo mykkä paskalla paljasti pogoomuksen periaatteetomuuden. Kaikella on hinta, millään ei ole arvoa. Toki ko.porukan periaattotomuus on mutenkin käynyt ilmi, meppinäkin niillä on ratijuoppo kommariämmä.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Mykkäsen logiikaaa: Jos hiiri syntyy tallissa se on hevonen.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Urkki oli oikeassa, kun viimeisinä aikoinaan lausui varoituksen:
"Älkää päästäkö Kokoomusta valtaan;
he tuhoaisivat tämän maan!"

Omaa osuuttaan asiaan hän ei tietenkään voinut nähdä, kun ei halunnut:
hänhän oli pitänyt KaKon oppositiossa, jossa se oli kypsynyt menemään hallitukseen kenen tahansa apupuolueeksi, kunhan vain pääsisi.

Kun Koivisto sitten muodosti Holkerin halituksen, isävainaa oli aluksi hyvillään;
nyt saataisiin pitkästä aikaa oikeistolaista politiikkaa. Nähtyään touhun hän huokaisi:
"Jos Kepu oli SDP:n edessä polvillaan, on Kokoomus nyt rähmällään!"

Niin se oli ja niin se on ja on oleva.
Kypäräpappi on poissa eikä tule enää takaisin.
KaKo on vihervasemmiston kravattiosasto, ei enää itsenäinen puolue.

Eikä ole oleva.
PS:n ei missään nimessä pidä mennä hallitukseen tuollaisen kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Tuo "suomalainen Sakke" pisti tosiaan silmään ja pahasti. Siinä on oikeasti täytynyt vähän pureskella lyijykynän päätä että on saanut tuollaista tekstiä aikaan. Mutta sitten on välähtänyt. Ihmiset tosiaan lukevat vain otsikon nopeasti, mutta johonkin aivokuuppaan jää muhimaan, ett ohhoh, kuinka sitä Sakua tai Sakaria tai Sakkea onkaan siellä kiusattu ja miksi. Teho on vielä suurempi kun todennäköisesti todella moni tuntee jonkun Sakun tai Saken. Tällä kertaa Totuusministeriön pisteitä vois iantaa 95/100. Täydet sata on vielä tavoittamatta mutta suomalainen Sakke toimii jopa paremmin kuin vaikka raumalainen Heikki.

Yst. terv. Ano Nyymi

Anonyymi kirjoitti...

Jos minä muuttaisin Somaliaan ja saisin Somalian kansalaisuuden, niin sitten minä kai olisin Mykkäsen mielestä aito somali. Mykkänen voisi varmaan kertoa mihin klaaniin minut siellä liitettäisi. Mikähän mahtaisi olla somalien kanta asiaan?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Seppo Oikkoselle, Pyssymiehelle, Huru-ukolle, Qroquius Kadille, Ano Nyymille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Täysin totta. Hyvä esimerkki löytyy tuosta länsinaapuristamme.

Seppo: Tuo konformismi osuu myös muihin Järjestelmäpuolueen osioihin. On olemassa tiettyjä yhteiskunnallisia muoti-ilmiöitä ja niitä kannatetaan kyseenalaistamatta ja edes ajattelematta.

Pyssymies: Totta joo. Ja kyseinen häiskä unohti – tai ei onneton tajua – että suomalaisuus on asia joka on muotoutunut valtavan pitkän ajan kuluessa. Niin kuin ruotsalaisuus. Tai kenialaisuus. Tai japanilaisuus jne.

Huru-ukko: Ja hevosen tulee uskoa että hiiri on hevonen.

Qroquius Kad: En sinänsä tiedä, että onko tuo Urkin lausuma totta vai urbaanilegendaa. Joka tapauksessa kokoomus vielä joskus 1970-luvun alussa oli kovasti eri puolue kuin nyt. Ja tälle kokoomuksellehan PS kelpaa hallituskumppaniksi vain totaalisesti ruunattuna orjana.

Ano Nyymi: Joo, ja se teho romahti tuossakin jutussa heti kun jatkoi otsikkoa pidemmälle.

Ano: Somalien kanta asiaan saattaisi olla enempi nuiva.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää nyt siltä että suomalaisten lomanviettokohteet on täysin muuttuneet . Ennen mentiin Epsanjaan ja Kanrialle tms . Nykyisin vaarallisina ja takapajuisina pidettyihin Afganistaniin ja Somaliaan yms? Mikähän matkatoimisto näitä matkoja myy kun ei ole tullut paljon seurattua ? Tosin näin koronan aikaan matkustelu on vähentynyt muutoinkin ainakin noihin perinteisiin kohteisiin . Nämä eksoottiset uudet kohteet on näköjään kasvattaneet suosiotaan. Mm mistähän tälläinen suomalaisten uusi innostus mahtaa johtua. Tuttavapiirissäni ja missään muallakaan ei ole ollut mitään Afganistan reissu buumia ja silti sieltä nyt ollaan rahtaamasssa lentokonelasteittain suomalaisia joilla lomareissu on sattunut häiriintymään jotta ihan sotilaiden kera pitää Matit ja Liisat saada kotiin ?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Lisätäänpä muuten tuohon että neuvostoaikaan suomalaiset lomailivat kovasti myös Sotshissa. Mutta joo, taitaa se into johtua nimenomaan siitä päivitetystä suomalaisuudesta. Tavallaan homma menee vanhalla tyylillä. Ennen suomalaiset kustansivat itse etelänmatkansa. Ja nämä uudetkin matkailut tapahtuvat suomalaisten kustannuksella.

tira kirjoitti...

Jumankekka mitä herjaa taas. Mykkänenhän on ollut peräti Lukiolaisten liiton puheenjohtaja, hänen äitinsä on neukku, miten tämä tausta ei muka meritoisi häntä Suomen valtion sisäministeriksi? Kun on sekä Suomen että Venäjän kaksoiskansalainen (eikos se kansalaisuus mene äidin mukaan?) niin kannnattaakin pitää ihan niitä muita maita framilla että oma tausta häipyy.

On meillä varsinainen herra/rouvalykky ollut sisäministereidemme kanssa.Suomen sisäministerien kirjo on laaja Yrjö Leinosta Ohisaloon ja kaikkea siltä väliltä. Ja kaikki tämä kansan parhaaksi.

Haavisto on vaihtanut piilarit setälaseihin, ja pistänyt leegot uuteen uskoon, nopsasti kaiken tämän maailmaa raastavan kriisin keskellä. Antaa mietteliään ja ehkäpä valtiomiesmäisen, jopa presidentiaalisen vaikutelman kun järsii miitä sankoja mediassa. Vasta on 110 välttämätöntä saatu, kipikipi armeija sinne tuomaan ne loputkin jotka ovat pyyteettömästi suomalaisia auttaneet. Auttaneetpa hyvinkin. Normiafgaanin liksa sata taalaa huom! vuodessa, länkkärilähetystöihin huikea tulijajono. Palkka yli parikymmentäkertainen. Kaikissa rupumaissa (myös aikoinaan itäblokissa) jonotettiin länsilähetystöihin duuniin. Leuhkittin kavereille liksoilla ja etuuksilla, huijattiin suomalaisia sen kun pystyttiin, ja nyt ollaan sitten "autoimme suomalaisia". Jostain ihme syystä nuivat suomalaiset kutsuvat tätä työsuhteeksi eivätkä elinikäiseksi suomalaisten avustamiseksi. Ihan vaan vois kysyä, miksi meidän pienen lähetystön vartioimiseen tarvittiin lähes 50 "vartijaa". Paikalla ollut kollega kertoi, että vartioinnnista maksetaan 24/7 mutta tontilla sitten on vaan muutama ja loput kuorsaa.

Miksi media haastattelee vain näitä poloisia, miksi ei koskaan kysy paikan päällä olleilta lähetystövirkailijoilta mitään? Ai niin, olinpa tyhmä. Kun ulkoministeriöön duuniin menet, niin eka ja ainoa paperi jonka joudut allekirjoittmaan on salassapitositoumus. Aikoinaan se varmaankin tarkoitti ettei vaklata neukuille, nyt että et arvostele Haavistoa.

Vihreä ulkoministeri ja vihreä sisäministeri, helsinkiläisten lasten koulutuksesta ja kasvatuksesta vastuussa ole afganistalainen islamilaisen isänmussukka, mikä muka voisi mennä pieleen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+: Vaan se sisäministerilykky – mikäli edes mahdollista – on tulossa vielä hurjemmaksi sillä Ohisalon sijaisena toimii joko Fatim Diarra tai Iiris Suomela. Ja valtamediammehan tosiaan puhuu suomalaisten kunniavelasta afganistanilaisille. Mikä helvetin kunniavelka?

Mikä muka voisi mennä pieleen? Öö… anskumä mietin… kaikki?