perjantai 13. elokuuta 2021

PAKKORAKKAUTTA VALTAMEDIAN VAATIMUKSESTA

Valtamediahan on tunnetusti aktiivisesti mukana muodikkaassa LGBTQTiiTyy-hypetyksessä ja sitä kuvaa varsin hyvin eräs tuore juttu. Siinähän muuan transnainen ts. leikelty ja hormonihoitoja saanut mies valittaa sitä että tavalliset heteromiehet eivät halua seurustella hänen kanssaan koska hän on transnainen.

Erittäin ikävä asia kyseisen henkilön kohdalla, myöntää täytyy, tosin tuo satojen treffien määrä pistää miettimään että onko hän paljon muuta ehtinyt tehdäkään. Mutta ajatellaanpa asiaa niin päin että minkäslainen valtamedian suhtautuminen mahtaisi olla jos toimitukseen olisi marssinut tavallinen heteromies ja olisi todennut että hänellä ei ole ollut naispuolista seuraa vuosikausiin vaikka yritys on ollut kova. Teettekö minusta human interest-jutun?

Mitä todennäköisimmin toimittajat olisivat todenneet että kuules jätkä, ei ketään voi pakottaa seurustelemaan toisen kanssa jos ei haluta. Luulitko tosiaan että me aletaan sinun takiasi syyllistämään naisia porukalla? Naisella on oikeus valita eikä hänen todellakaan tarvitse perustella valintojaan sinulle. Ja niin tavallinen heteromies naurettaisiin toimituksesta pihalle.

Hän kun ei ole muotia. Ja muodistahan tässä on kysymys.

Asiassa tulee ehkä muistaa sellainenkin seikka että miehet eivät etsi pelkästään seksiä vaan myös vakavaa seurustelusuhdetta. Tavoitteena perhe ja lapsia. Johon puolestaan tarvitaan, no, nainen.

Muistettava on sekin että lääketiede voi muokata ihmistä paljonkin. Mutta toisten ihmisten ajatuksia se ei voi muokata. Ja ehkä heillä on kuitenkin oikeus ajatuksiinsa. Jos trans ei kiinnosta, niin se ei ole vielä rikos.

Tämän postauksen pääkohde ei ole kyseinen transnainen vaan valtamedia joka hypettää jatkuvasti tämän transideologian puolesta. Hypetyksen kohteena ovat myös hyvin nuoret ja sukupuoliselta identiteetiltään epävarmat ihmiset. Ja ns. sukupuolen korjaus tarkoittaa oman ruumiin peruuttamatonta silpomista.

Vaikka kyseinen hypetys onkin muotina sitä kuuminta tiedostavaa hottia niin kannattaisiko ehkä pikkuisen jarrutella? Esim. jättää otsikoista pois kysymys ”miksi sukupuoli on niin tärkeä tieto?”.

Kas kun se on. Tuossa seurustelussa varsinkin. Ja tulisi muistaa että pakkosyöttämisellä ei saada aikaan hyväksyntää ja rakkautta vaan aina enemmän inhoa ja vastenmielisyyttä.


48 kommenttia:

Toinen professori kirjoitti...

Mona Bling (alunperin Teemu Kuoppamaa) on henkilö, joka nosti metelin siitä, että Aleksi Valavuori vastusti miesten pääsyä urheilukilpailussa naisten sarjoihin. Hän otti suoraan yhteyttä Valavuoren rahoittajiin ja sai aikaan sen, että yksi näistä perui 30 000 €:n suuruisen rahoituksen antamisen Valavuorelle.

Juha R kirjoitti...

Tuskin Keijo Kaarisade loukkaantuu, jos siteeraan tähän häntä: "Keijo on myös ihmetellyt miten rakenteellinen transfobia jyllää milleniaalien parissa vielä vuonna 2021. Miehet ovat olevinaan niin edistyksellistä äijää mutta heti menee pupu pöksyyn jos deiteillä suudellessaan nainen saa erektion."
Enpä olisi tuota paljon paremmin osannut itsekään sanoiksi muotoilla...:).

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Ennen vanhaan sanottiin : "Kyllä hulluja riittää, niitä sikiää kyntämättä ja kylvämättä"!

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole kyllä mikään ihme, että noita Hesaria kaupittelevia tyttösiä ja poikasia on lähes joka paikassa täällä stadissa. Tyrkyttämällä pitää tyrkyttää, eikä sittenkään mene kaupaksi.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Onko olemassa muita mielenterveyden ongelmia joissa hoitona tarjotaan potilaan harhojen hehkuttamista, aivan mieletöntä hypetystä. Vika on aivan ilmeisesti päässä, ei sukuelimissä. Moisiin harhoihin yhtyminen on toki yhteiskunnallisesti kovin haitallista mutta näiden yksilöiden kannalta aivan helvetin tuhoisaa. Tällaisen hypettäminen ei ole mikään empatian osoitus vaan pelkästään kyyninen valtapeli. Jonka hinnan kantavat transihmiset. Todellisuus on todellisuutta ja nimenomaan nämä transihmiset tulevat törmäämään tähän seinään kovalla vauhdilla. Ei heidän hypettäjänsä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Toiselle professorille, Juha R:lle, Terho Hämeenkorvelle, Tapsalle vaan ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Toinen professori: Kertoo hyvin ajan hengestä. Äärimmäistä suvaitsevaisuutta vaativat ihmiset ovat äärimmäisen suvaitsemattomia. Vain yksi totuus hyväksytään. Väärinajattelijoita pyritään vahingoittamaan kaikin mahdollisin keinoin.

Juha R: Keijohan on legenda. Minä olen jotenkin siinä käsityksessä että postauksessa mainitun hepun värkit ovat ns. transviimeistelty. Eli siis väsätty miehen värkit uudelleen. Mikä ei herätä heteromiehessä innostusta.

Terho: Vaan ennen vanhaan kyseinen asia ei ollut muotia eikä siitä yritetty tehdä pakollista normia.

Tapsa vaan: Onneksi meitä täällä Huitsinnevadassa ei ahdistele kuin maakuntalehti. Tuloksetta.

Ano: Olet täysin oikeassa. Mutta kun kyse on muodista niin se vie mukanaan aina enemmän mielenterveyden ongelmista kärsiviä ihmisiä. Erityisesti nuoria.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Jokin karmaiseva kognitiivinen dissonanssi siinä vallitsee, kun samat ihmiset yhtäältä väittävät että "sukupuoli on sosiaalinen konstruktio" ja toisaalta sitten kaikin tavoin yrittävät leikellä itsensä nimenomaan sukupuolisten stereotypioiden mukaisiksi.

Siellä taitaa takana olla kadotettu kyky ymmärtää inhimillisen kehityksen kovia perus- ja tosiasioita. Sama kyvyttömyys tulee nykyisin näkyviin esimerkiksi siinä, että kehittyviin lapsiin aletaan taas suhtautua kuin he olisivat ikään kuin pieniä aikuisia. Että jo varhaisina vuosina he voisivat siis itse päättää millaisiksi haluavat oman kehonsa leikellä -- tai, sanotaanko, päättää vaikkapa siitä ottavatko koronarokotuksen vai eivät.

Olemme taantumassa takaisin aikaan, joka eurooppalaisessakaan kulttuurissa ei ole niin kovin monen vuosisadan päässä historiassamme. Paluu aikaan, jolloin lasta ei vielä ymmärretty kauttaaltaan kehittyvänä ihmistaimena, vaan säätyjen ja sukujen perinnäislokeroissa omaan kohtaloonsa määrättyinä sukupolviketjun täydentäjinä.

Sellaisista kulttuureista tänne saapuvat kansainvaeltajat sopivat siis hyvin omaan joukkoomme, joka on taantumassa takaisin vastaavanlaisen kehityssokeuden valtaan. Kohta mekin varmaan alamme pitää omia lapsiamme aikuisten tapaan läpikotaisin sukupuolisina olentoina, ja rankaisemme heitä ruoskimalla, jos he sattuvat leikkimään epäsopivasti vastakkaista sukupuolta edustavien lasten kanssa.

Inhimillisen kehityksen tosiasian yleisempi ymmärtäminen edellyttäisi, että ne jotka yhteiskunnassa valtaa -- esimerkiksi sananvaltaa -- käyttävät, itse hallitsisivat sosiologian ja psykologian perusasiat. Tällä hetkellä sellaista tilannetta ei vallitse, vaan sosiologia tosiaan on tuollaista "sosiaalisten konstruktioiden" oppia ja psykologia kiemurtelemista identiteettiongelmien noidankattiloissa.

Lapsi ei voi ymmärtää miten aikuinen ajattelee, mutta aikuisten pitäisi ymmärtää että lapset ovat lapsia. Inhimillinen kehitys on niin sanoakseni yksisuuntainen perspektiivi. Nyt olemme tuon suhteen jo taantumassa takaisin aikaan, jolloin perspektiivejä ei tajuta.

Anonyymi kirjoitti...

Pääkaupunkiseudun ja isojen kaupunkien vesijohtovedessä on muuta maata enemmän jäänteitä hormoneista, huumeista ja lääkkeistä, joita ei pystytä siitä kokonaan poistamaan, jos edes osittain. Mikä on vaikutus kehittymässä oleviin lapsiin ja nuoriin ja voiko sillä olla vaikutusta tähän sukupuolten sekamelskaan? Joku asiasta perillä oleva voisi valaista, jos asiaa vaikka olisi jo tutkittu. Nyt ei saa nauraa, kyselen tätä ihan vakavissani.

Rouva Ano

QroquiusKad kirjoitti...

Niin, on se kumma kun sukupuoli on joillekin niin omituisen tärkeä, vaikka se ei saisi merkitä mitään.
Tämä porukka nimittäin on nyt käskyttänyt poliisia tähän tapaan:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1193727#p1193727

Laitanpa tähän maistiaisiksi pari lainausta linkin takaa löytyvästä käskytyksestä "Miten poliisin työssä kohdataan sateenkaarinuoret":

"Älä oleta
Yksi tärkeimmistä askelista kohti sateenkaarinuorten parempaa kohtaamista on turhien oletusten välttäminen. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt joutuvat jatkuvasti erilaisten oletusten kohteeksi. Oletukset ovat haitallisempia kuin luulisi, vaikka ne syntyisivät vailla mitään syrjintätarkoitusta ja vilpittömästä ajattelemattomuudesta."

"Esimerkiksi nuoren itsensä tai muiden asianosaisten sukupuolta ei tule olettaa tai yrittää arvata esimerkiksi nimen tai ulkonäön perusteella. Myöskään seksuaalista suuntautumista ei tule olettaa tai määritellä seksikäyttäytymisen tai muunkaan kuulustelijan tiedossa olevan seikan perusteella. Luottamuksellisen kommunikaation rakentamiseksi on tärkeää käyttää nuoresta hänen itse käyttämäänsä nimeä ja kunnioittaa myös muutoin nuoren itsemäärittelyä."

Todellakin näin.

Tämä porukka komentaa poliisia puhuttelemaan Ville-Kallea Heidi-Maariaksi, jos Ville-Kallesta niin tuntuu. Sillähän ei saa olla mitään merkitystä, että Ville-Kallen henkkareissa on nimi Ville-Kalle ja miespuolinen henkilötunnus.

Taas kerran täytyy vain ihmetellä:
miten helvetissä tuo porukka on voinut saada tällaisen vallan kautta läntisen Euroopan?

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla aiemmin eräs ano sanoi, että vika on päässä ei sukuelimissä. No paljonhan on olemassa puoliksi visiksi tarkoitettuja kuvia ja puheita siitä että miesten aivot ovat siellä kivespussissa, ei taida niin kaukana totuudesta ollakkaan, varsin näillä ns. miehillä.
Huru-ukko

Pate kirjoitti...

Terve! Tässä taannoin siskonmiehen kanssa keskusteltiin naisista. Eli kun ennenvanhaan mentiin treffeille, niin tarkasteltiin koria kuin autokaupassa. Ja luonnetta eli moottoria eli tehot yms. Jarrut tietenkin oli tärkeät. Tärkeintä oli tietenkin mielestämme ns " airbagit ". No ei vaiskaan. Mutta nykypäivänä, kun menee treffeille, niin ensimmäisenä katse kiinnittyy Aatamin omenaan. Eli Onko vai ei. Mutta joo. Eipä tälläinen keski ikäinen leski enään kenellekään kelpaa. Ainakaan Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Muistui mieleen entisen työ/opiskelukaverin juttu, kun olivat olleet poikien reissussa thaikuisa. Illalla baarissa heitä oli lähestynyt pari tyttöä, mielessään mikäpä muukaan kuin sen erään ammatin hajoittaminen. Oli pusuteltu ja halailtu jne. Käsiäkin oli liikkunut siellä täällä, poikienkin. Kaveri kertoi vielä vuosia myhemminkin suuresta järkytyksestään sanoin: Voi jumalaaren sillä tyttärellä oli ihan oikiat tissit ja kaikki vaan sen mekonhelman alla, valehtelematta sillä oli munat. Isommatku mulla, ja vieläkin pohjalaispoikaa silminnähden puistatti. Kyseinen daami oli ollut niitä siellä baareissa hyvinkin yleisiä siihen aikaan olleita ns. ladyboy tyyppejä. Ei ollut isot pojat varoittaneet etukäteen, kertoneet vaan että jos baariin tahdot mennä nyt niin takuulla yllätyt.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

VHM nyt vaan on huomionsa velkaa kaikille, jotka sitä huomaavat pyytää. kutakuinkin samaa sarjaa on ihmettely, että miten korkeastikoulutetuilla uranaisilla ei ole tarpeeksi tarjontaa miehistä. syrjäseutujen (tahi kaupunkienkin) emännättä jääneet miehet eivät paljoakaan ketään jaksa kiinnostaa.
kun yhdestä avioerosta jo päässeenä en siltikään jaksa huolia mitään turhantärkeää koliikkiaikuista tai sukupuolilarppaajaa elämääni. ei mulla tässä nyt niin hätä ja epätoivo ole.

Anonyymi kirjoitti...

Jostain tässä vähän aikaa sitten luin tämmöisestä koliikkinaisesta määritelmän. Sen mukaan moinen elävä jatkaa sitä huutoa ja kiukuttelua teit sen puolesta mitä hyvänsä. Joku miestä nuivan puolen blogareista se muistaakseni oli, vaan sitä en nyt tähän hätään muista että kuka.
Huru-ukko

Lissu vaan kirjoitti...

Olisikohan kyse kuitenkin pääkaupunkiseudun jätevedessä olevista jäämistä? Tietääkseni sinne tuleva vesijohtovesi on Päijänteestä, mikä on vielä puhdasta ja juomakelpoista. Kyllähän siihenkin jätevesiä tietysti lasketaan sisemmältä Suomea puhdistamoiden kautta, mutta suurin ylijäämäkuormitus jätevesissä on juuri etelä-Suomen alueella. Sieltä ne lasketaan Itämereen ja sen kuntohan sitten on mikä on, kun sinne tulee saastetta monelta suunnalta.

vieras kirjoitti...

Nää pari tubelähetystä liittyy aiheeseen

Molarin pariskunta: https://www.youtube.com/watch?v=tvQFfaPOb3g

Heikelä & Koskelo 23 minuuttia: https://www.youtube.com/watch?v=4z5NXKa2_qg


Tietääkö Ykä onko Antero ja äänimiehet menossa persujen puoluekokoukseen. Siellä olisi monta jota voisi haastatella. Tai sit jos tarvitaan apua teknisissä järjestelyissä ja mediajärjesteleyissä.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa siltä, että Uuden Suomen maineikas pakinoitsija Olli osasi ennustaa jotakin nykyajasta jo 1950-luvun lopulla. Muuan hänen silloin kirjoittamistaan pakinoista oli otsikoitu Suvaitsevaisuusteoria.
Tarina oli tosin sijoitettu antiikin Kreikkaan, kuvitteelliseen Ypsilonin kaupunkivaltioon ja vuoteen 472 eKr. Mutta vähintään yhtä todennäköisesti se oli tarkoitettu satiiriseksi ennustukseksi tulevasta kehityssuunnasta. Ja sen voisi sanoa jo aika pitkälti toteutuneenkin, myös Suomessa.

Jotta en rikkoisi tekijänoikeuksia, kerron tässä pakinan sisällön omin sanoin.

Siellä Ypsilonissa asui professori Xylophonoion, joka oli keksinyt suvaitsevaisuusteorian. Sen mukaan kaikkien ihmisten oli oltava suvaitsevaisia. Sillä tavalla päästäisiin eroon riidoista, eripuraisuudesta, sorrosta ja selkkauksista ja saataisiin hieno ymmärtämys ja rauha.
Ypsiloniin saapui Ateenasta muuan sen ajan yhteiskunnallisen akatemian stipendiaatti, jonka oli määrä perehtyä asiaan tarkemmin. Hän kysyi paikalliselta järjestyksenvalvojalta, oliko suvaitsevaisuusteoria siellä jo käytännössä. Ja hän sai vastauksen: "Totta kai, ankarasti. Jos joku kehtaa olla suvaitsematon, niin vankilaan mars! Pahimmassa tapauksessa henki pois."
Se ateenalainen hämmästyi ja kysyi, eikä suvaitsevaisen pitäisi suvaita suvaitsematontakin. Mutta järjestyksenvalvoja vastasi, ettei tietenkään.
Edelleen kävi ilmi, että Ypsilonia hallitsi tyranni (!) nimeltä Pisistratos.

(On tosin muistettava, että antiikin Kreikassa sanalla tyranni oli hieman nykyisestä poikkeava merkitys. Se ei välttämättä tarkoittanut julmaa hirmuhallitsijaa vaan ylipäänsä henkilöä, joka tavalla tai toisella oli saanut jossakin kaupunkivaltiossa yksinvaltaisen aseman. Monet kreikkalaiset "tyrannit" epäilemättä saattoivat olla "tyranneja" myös sanan nykyisessä merkityksessä, mutta eivät välttämättä kaikki. Jotkut heistä saivat aikaan runsaasti hyvääkin.)

Mutta Ollin kuvittelema Ypsilonin Pisistratos vaikutti tosiaan "tyrannimaiselta", myös sanan nykyisessä merkityksessä. Hän tosin käytti "suvaitsevaisuutta" iskusanana, mutta vaati sen nojalla itselleen oikeuden päättää, mitä oli suvaittava ja ei. Joka ei ollut hänen kannattajansa, oli "suvaitsematon."
Ja ikävyyksiin joutui sitten tuo suvaitsevaisuusteorian keksijä Xylophonon itsekin, koska hänellä epäiltiin olevan virallisesta eriäviä käsityksiä suvaitsevaisuudesta. Hänen ystäviensäkin oli katkaistava ystävyyssuhteensa, jotteivat itse joutuisi "suvaitsemattomuudesta" epäillyiksi...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, Rouva Anolle, Qroquius Kadille, Huru-ukolle, Patelle, Ano1:lle. Lissulle vaan, vieraalle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Seppo: En tiedä mihin tämä päätyy mutta älyllinen taantuminen on muuttumassa kyseenalaistamattomaksi itseisarvoksi. Tämä on sellainen ”mä haluun”-yhteiskunta mutta se ”mä haluun” on tietysti sallittu vain osalle.

Rouva Ano & Lissu vaan: Ilmiö on todettu mutta se on ymmärtääkseni juuri siinä jätevedessä.

Qroquius Kad: Niin. Tuota mietin minäkin. Kuinka se valta on niille tullut? Ja loppujen lopuksi niin nopeasti? Valtamedia on tietysti suuri osa. Se kun on niin tosissaan että sille menee läpi keijotuksetkin. Mutta toisaalta, turvotetun kuplan päälle rakennettu valta romahtaa jos kupla puhkeaa.

Huru-ukko:

Viesti1: Päässä nimenomaan. Kysehän on muodista ja fiilissukupuolesta.

Viesti2: Ehkä kannattaa pysyä Suomessa. En ymmärrä miten se ladyboytouhu on niin suuressa suosiossa juuri Thaimaassa.

Viesti3: Tuo osuu kyllä täysin kohdalleen.

Pate: Siunaan itseni koska olen jo vanheneva ja avioliiton onnellisessa satamassa oleva käppäukko. Ei tartte miettiä enää tommosia.

Ano1: Huomion lisäksi VHM on velkaa jatkuvan anteeksipyytämisen. Vaikka se kyllä elättää ne feministitkin.

vieras: Kiitos linkeistä. Ja ne Anterojutut eivät oikein toimi sillä lailla.

Ano2: Piru vie, Olli on ollut yhtä lailla oraakkeli kuin Kari Suomalainenkin.

tira kirjoitti...

Jos muistaa, millaista suhtautuminen siihen kiellettyyn asiaan eli seksiin oli 50-70-luvuilla, niin todella pitkälle on päästy. Vai ollaanko? Landella kinuttiin ja jos antoi, niin huorahan se likka oli ja maine meni. Stadissa toisin. Oli annettava kenelle tahansa tiedostavalle rasvaletille että kuuluisit joukkoon. Tuohon aikaan ei armoa annettu: olet joko puolellamme tai meitä vastaan. Ja musiikki päälle.

Tänään hesarin mielipidepalstalla matkailujärjestäjä Hannu halusi Suomesta sateenkaari
turismin huippumaata. Just päästiin eroon pride-kuukaudesta, mutta 10.8.onkin jo kv. sateenkaarimatkailun päivä. Sorry kun missasin. Homot ¨¨¨¨¨¨¨¨¨
kärsivät joissakin maissa sorrosta. No ilman muuta. Pitääkö sitä sitten turistoida juuri sellasissa maissa? Tai heti passikonrollissa liehuttaa lippua ja kailottaa että homo olen? Huomionhakuiset hölmöt.

Jospa tämä Hannu tutustuisi Kreikan homo-saareen Mykonokseen. Kreikkalaiset häipyivät palveluammateista ja tilalle tulivat brittihupsukat. Kreikkalaiset häpeävät.
Olen käyyt jotain 70 saarella, tuonne en mene, Pelkkä ajatus että joku tulee heiluttelemaan genitaalejaan - koska hänellä on jakamaton oikeus - mun brekkari päälle niin.

Transut, homot lesbot, miksi ihmeessä meidän pitäisi ottaa teihin jotain kantaa? Emme tunne teitä henkilökohtaisesti ettekä te meitä.Ihan vaan riittää että jätätte meidät rauhaan. Median kanssa voitte sählätä, sille emme voi mitään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+: Kovasti Suomessakin jotain 1970-lukua sanottiin vapaan rakkauden ajaksi mutta minä kun pikkupaikkakunnalla asustelin niin eipä sitä kyllä missään huomannut.

Vai että ihan sateenkaariturismin huippumaa? Jotenkin tuo kuvaa sitä että noilla tyypeillä on lähtenyt mopo käsistä ja niillä on sellainen mielikuva että juuri he päättävät jatkossa mitä tapahtuu. Koko hemmetin maassa. Mutta kun ihmisille on tuota tarpeeksi ja ennen kaikkea tarpeeksi röyhkeällä asenteella syötetty niin vastareaktio voi hyvinkin tulla.

Se, joka ei meitä jätä rauhaan on nimenomaan valtamedia tuon epistolan julistamisen kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Kun Olli kirjoitti tuon suvaitsevaisuusteoria-pakinansa, hänellä oli mahdollisesti mielessään Karl Popperin jo vuonna 1945 teoksessaan "Avoin yhteiskunta ja sen viholliset" mainitsema paradoksi, joka on tullut tunnetuksi nimellä suvaitsevaisuusparadoksi. Siitä löytyy lyhyt selostus täällä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suvaitsevaisuusparadoksi

ja laajempi englanniksi täältä:

https://en.wikipedia.org/wiki/Paradox_of_tolerance

Sen mukaan "rajoittamattoman toleranssin (=suvaitsevaisuuden) pitää johtaa toleranssin katoamiseen. Jos me laajennamme rajoittamatonta toleranssia myös niihin, jotka ovat suvaitsemattomia, jos me emme ole valmiina puolustamaan suvaitsevaista yhteiskuntaa suvaitsemattomien hyökkäystä kohtaan, niin silloin suvaitseva tulee tuhotuksi ja suvaitsevaisuus tämän mukana." Ja edelleen: "Meidän pitäisi siksi vaatia, suvaitsevaisuuden nimissä, oikeutta olla suvaitsematta suvaitsemattomuutta.”

Ilmeisesti Yrjöperskelskin on ns. suvakkien kanssa samaa mieltä siitä, että tällainen vaara on olemassa, eikä uhka ainakaan enää ole vain teoreettinen vaan jo hyvinkin akuutti. Heidän kanssaan hän on vain kovin eri mieltä siitä, ketkä ovat niitä suvaitsemattomia, joiden taholta se vaara uhkaa.

Tupla-J kirjoitti...

Blingblongin hämmennys johtuu siitä, että nykyään, kun ehkäisy on normitila, on myös normiseksi funktionaalisesti hedonista ja hedelmätöntä eli homoseksiä.

Se oli se boomer-sukupolven ykkösjuttu. Myöhemmät sukupolvet eivät massiivisesta hedonismipropagandasta huolimatta ota sitä omakseen kovin suurissa määrin.

Juha R kirjoitti...

Tulipa mieleen aiheeseen liittyvä itselle sattunut tapaus noin 15 vuoden takaa. Tuskin antaa keskusteluun mitään lisäsyvyyttä tms, mutta hauska juttu kumminkin, Yrjö joko julkaisee taikka ei. Olin työmatkalla Singaporessa, ja iltaruokailun jälkeen poikettiin työkaverin kanssa parille oluselle Muddy Murphy's Irish Pubiin, joka oli tuollapäin poiketessa meillä hiukka ikäänkuin kantapaikka. Minua rupesi parin jälkeen väsyttämään, ja jätin kaverini pubiin. Liikennevaloissa, Orchard Roadin Hiltoniin pyrkiessä, viereeni ilmestyi jumalaisen kaunis, isorintainen ja hyväsäärinen naisoletettu lyhykäisessä hamosessansa. Yritti kaikin tavoin liittyä seuraani. Ei mitenkään tahtonut uskoa, että en nyt ole seuraa vailla, varsinkaan maksullista. Kun valot vaihtuivat vihreäksi, niin yritti vielä vetäistä valtttikortin hihastaan - tai ehkä pikkuhousuistaan: "To be honest with you, Sir, I am a ladyboy from Malaysia, and I have eight inches." Kiitin kohteliaasti tiedosta, ja totesin, että tämäkään ei houkuttele minua suostumaan tarjoukseen. Yhtään en ole vieläkään katunut päätöstäni.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Tupla-J:lle ja Juha R:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Vaara on ollut jo pitkään hyvin akuutti. Suorastaan krooninen. Ja minähän lienen niitä, joita ei saa suvaita.

Tupla-J: Ei se heteroseksi homoseksiksi muutu kumminkaan. Mutta hedonismi, vastuuttomuus ja itsekkyys ovat kyllä ikävästi muoti-ilmiötä. Eletään mä haluun-yhteiskunnassa. Tai ainakin se saa valtamediassa äärimmäisen kovan äänen.

Juha R: Täytyy sanoa että tuo ei tainnut olla niitä ns. suomalaisia tähtihetkiä…

QroquiusKad kirjoitti...

Termi "koliikkinainen" kun mainittiin, tuolta löytyy sellaisen erinomainen esimerkkitapaus:

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008191363.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

Asenne on kuin Roskisdyykkarin Balladissaa:
"Vaikka paremmaksi kaikki muuttuu, silti hyväksi ei milloinkaan".
Tai ei oikeastaan:
tuolle(kaan) koliikkinaiselle mikään ei ole hyvin, ja pahemmaksi vaan muuttuu.

Ainakin siltä tuntuu tuntuvasti tuntuvan, ja ovathan tunteet ja tuoksut tärkeitä, ei niitä saa sivuuttaa!

Anonyymi kirjoitti...

https://www.is.fi/urheilu/art-2000008193008.html

Eli se onnistuu urheilussa myös toiseen suuntaan eli naisesta mieheksi.

Anonyymi kirjoitti...

Vinkki kaikille transnaisille:

Älkää ampuko haulikolla vaan kiikarikiväärillä. Hankkiutukaa suhteeseen biseksuaalimiesten kanssa. He eivät välitä siitä, mitä teillä on jalkojen välissä, vaan mitä on korvien välissä.

MikkoK kirjoitti...

Suvaitsevaisuus on täynnä paradokseja ja itsensä vastaisuuksia. Esimerkiksi; suvaitsevaisten mieliuskonto on islam.

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvä luoja sentään taas kerran! Tuossa TeemuMonan avautumisessa on taas niin paljon pielessä että ainoastaan täysin omaan napaansa kadonnut ihminen (ts. nykysuvakki) voi tuon ilmeisesti vakavalla naamalla suustaan päästä. Suorastaan uhriutua.

Ensinnäkin jos ihminen käy sadoilla treffeillä niin on aivan turha itkeä sitoutumista toiseltakaan puolelta, lähinnä ilmaisen lounaan/illallisen pummaamiselta haiskahtaa. Joskus tuollaisia kutsuttiin kiertopalkinnoiksi, mutta nyt ei vissiin flaksi ole käynyt niin tämä ei osu ja uppoa.

Toiseksi jos tuon herrarouvan twiittejä yhtään katsoo niin haussa taitaa olla joka oikkuun alistuva soijapoika jolla ei esim. perheen perustaminen ole pitkän tähtäimen suunnitelmissa. Ei kai nuo idiootit vielä kuitenkaan väitä että hormonihoidon läpi käynyt "nainen" pystyy tulemaan raskaaksi kuin kerran identifioituu naiseksi, tai jopa täksi uudeksi mystiseksi muunsukupuoliseksi *oksennus*.

Kolmanneksi... no joo, jos kundin kanssa seurustelu ei sytytä niin se ei vaan sytytä. Kaikki eivät ole ostaneet vielä tätä transpuppua. Jossain törmäsin kommenttiin jossa arvosteltiin heteromiehiä siitä että "menee pupu pöksyyn kun pussatessa partnerikin saa erektion" tms. Ei, pupu ei mene pöksyyn mutta kiinnostus kyllä lopahtaa. Tuo sanan fobia käyttö on tässä yhteydessä täysin harhaanjohtava, sehän tarkoittaisi että pelätään. Voin sanoa ettei itsensä miehestä naiseksi ( tai toisin päin) muuttanut henkilö pelota yhtään. Sääliä herättää yleensä siihen asti kun avaavat suunsa.

Ei mulla muuta...

t.Puupääukko

Pate kirjoitti...

Juha r:lle kommentoisin. Juu tuttua juttua. Tosin omaan piiriin kuuluva koki karmaisevan hetken kesken aktin. Siitähän se sitten lähti, että tarkastetaan onko se aataminomena vai ei. Jos nyt sallitaan hieman sovinismi sika juttua, niin sama homma. Kun täydessä tällingissä oleva upean kropan omaava nainen, joka näyttää isoine rintoineen jne unelmalta, niin saattaa aamulla olla karmea herätys.siinä onkin joku toinen. Eli tarkoitan näitä huijauksia. Laihduttavat sukkahousut yms. Miehet eivät voi tehdä samoin. Vai voiko?

vieras kirjoitti...

Mitä Ykä arvelee persujen puoluekokouksen johtajavalinnoista?

Puheenjohtaja: Riikka Purra
1. varapuheenjohtaja: Leena Meri
2. varapuheenjohtaja: Mauri Peltokangas
3. varapuheenjohtaja: Sebastian Tynkkynen

Puoluesihteeri: Arto Luukkanen

Olin toivonut että puheenjohtajaksi valitaan Sakari Puisto jolloin Riikka voisi oll 1. vpj, tai toisinpäin. Leena Meri käy silti hyvin 1. vpj. hommaan. Mauri on hyvä 2. vpj. Tuohon 3. vpj:n paikalle olisin halunu jonkun muun kuin Sebun, kun ei aina jaksa sen mediatempaukksia. Juho Eerola taas on ollu kauan siinä joten joku muu vaihteeksi, esim. Veikko Vallin. No näillä pitää mennä seuraavat kaksi vuotta. Jos tarvii vaihtaa seuraavalla kerralla, palataan sitten asiaan.


Hommalla jotkut ovat hädissään miten nyt kun ei ole Jussia. Siellä pelätään että kannatus romahtaa. Ei tässä olla Soinin ajassa, eikä varsinkaan Jabban hallitus-hillotolppa-ajassa 2015-17. Eikä olla siinä jälleenrakennusvaiheessa missä Jussi-persut oli sen jälkeen kun Jussi valittiin ja jota kesti 2019 vaaleihin asti.

Jussi jatkaa eduskunnassa ja Helsingin valtuustossa. Toivottavasti hänestä tulee nyt vanhempi valtiomies joka tarjoaa pyydettäessä asiantuntija-apua nykyjohdolle. Jussia tarvittaisiin siinä roolissa vielä pitkän aikaa.

Nyt Jussi voi pitkän tauon jälkeen avata Scriptan julkaista sivistynyttä öyhötystä. Toivottavasti saadaan "vanha Jussi" takaisin. Toivon että Jussin seuraava päätavoite on 2023 eduskuntavaaleissa ja sisäministerin salkussa. Väitän että puheenjohtajana hän ei voisi tähdätä sisäministeriksi koska puheenjohtaja on yleensä näkyvämpi ministeri. Mutta kun on nyt rivikansanedustaja, jolla on monen vuoden perehtyneisyys hallinnonalaan tällöin voi tavoitella semmoista mitä haluaa ja johon tietotaso riittää.

QroquiusKad kirjoitti...

Velipoika kertoi viime vuosituhannen viime vaiheilla kaverin kertoneen ja niin edelleen tapauskertomuksen thaikuista:

olipa suomimies päässyt huonetiloihin asti sen kauneimman tytön kanssa, kunnes paljastui etteihän tuo ollut tyttö ollenkaan!
Mies jäätyi hetkeksi, mutta kalkulaattori kalkutti:
"Jos tuo näytti ja tuntui tytöltä ennen kuin pääsin pöksyihin, silloinhan..."

Ja niin mies maksoi ja nautti oraalisesta, koska sen saattoi kuvitella tulleen oikealta tytöltä.

Anonyymi kirjoitti...

Muistelen menneninä ns. hvinä aikoina olleen sanonnan, että joka kuuseen kurkottaa se karajaan kapsahtaa. No, jospa ei sitä kuuta eli kapakan tms. paikan hemaisevampaa tipua tavoittele yleensä ei aamusella löydä itseään katajasta kuten tuossa Paten kommentissa kävi.
Kun niistä vähemmän näyttävistäkin löytyy yllättävän kuumia kissoja. Nimim. kokemusta on tähän ikään kertynyt:)
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Ano1:lle, Ano2:lle, MikkoK:lle, Puupääukolle, Patelle, vieraalle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tuo oli sinänsä sen verran sakeaa settiä että ettei vaan Keijo Kaarisade olisi tehnyt jälleen sissi-iskunsa? Nykyisin kun vitsiä ei enää oikein erota todellisuudesta.

Ano1: Kyseisessä tapauksessa tyyppi ei ainakaan saa epäreilua fyysistä etua.

Ano2: Vinkki välitetty.

MikkoK: Eivätkä ne itse taida tajuta olevansa käveleviä paradokseja.

Puupääukko: Hyviä huomioita. Ja se omaan napaansa kadonnut on kyllä osuva termi.

Pate, Qroquius Kad & Huru-ukko: Edelleenkin olen onnellinen että tuo vonkaamisaika on jo kaukana takana. Mutta silti voin muistuttaa vanhasta viisaudesta eli ”joka vitun valkkaa se vähän nai”.

vieras: Täytyy vaan antaa porukalle mahdollisuus toimia. En lähde spekuloimaan henkilövalinnoista. Ja jos ajatellaan että asia on yhdestä miehestä kiinni niin silloin asia on hävinnyt jo alun perin. Toivotaan, että Jussi jatkaa mahdollisimman aktiivisesti.

zones kirjoitti...

Luin naisten asevelvollisuutta koskevan mielipidekirjoituksen eilen ja olin melkoisen varma keijotuksesta. Kirjoituksen tyyli on niin samankaltainen kuin aiempien iskujen.

Edellisenä päivänä joku oli valittanut kun olutta myydään eri kokoisissa tölkeissä, UK pint oli kuulemma turha. Olisiko 30 vuotta sitten julkaistu kirjoitus "ylimääräisistä" pakkausko'oista?

HS:n (ja YLEn) propaganda menee koko tökerömmäksi. Tänään sunnuntaina HS:n etusivulla ei ollut kuvaa piikkipistoksen antamisesta, muuten viime aikoina ensimmäinen asia, jota ihmisten päähän on taottu on ollut piikki. Kaikki kritiikki ja vastausten vaatiminen on hörhöilyä yms. Valehtelua, informaation pimittämistä ja puhdasta korruptiota, sitä on koronahysteria. En vain käsitä tätä joukkopsykoosia.

Kieltämättä seksuaalisuuteen liittyvät mielenterveysongelmat ovat nekin olleet kovasti tapetilla. Niidenkin jatkuva rummuttaminen ei tosiaankaan tee muuta kuin lisää ärtymystä. Liekö tarkoituksella?

Propagandan tuottamisessa on toimintasankariongelma: kun sankari esitellään ensimmäisessä kirjassa tai elokuvasssa, riittää pilvenpiirtäjän vapauttaminen terroristijoukkueen hallusta mutta jo neljännessä osassa ei ydinsota avaruusolentoja vastaan ole mitään. Sinänsä olisi hauskaa saada silpomisoperaatioita tekeviltä lääkäreiltä haastatteluja, siinä sitä väänneltäisiin Asklepioksen käärmeeseen lisää kierroksia.

Anonyymi kirjoitti...

Enitenhän tuosta "olen trans ja ylpeä siitä" hypetyksestä kärsii se hyvin pieni, mutta ihan olemassa oleva joukko, jotka kerta kaikkiaan eivät vain pysty elämään siinä kehossa, jonka luonto on heille antanut. Surullinen fakta vain, että juuri nämä ihmiset eivät ilmaannu tiedotusvälineisiin mainostamaan toiseuttaan. He haluavat olla rauhassa ja elää omaa elämäänsä niin hyvin kuin se luonnon ja lääketieteen mahdollisuuksien avulla onnistuu.
Asia ei henkilökohtaisesti kosketa itseä, vaan homma on enemmänkin "ihan sama, jos se tekee heidän elämästään helpompaa eikä isommin häiritse muita niin siitä vaan" Tulinpahan vaan joskus nettiä selaillessani törmänneeksi aiheeseen ja lisäsin sitten pari blogia lukulistalle, koska yksinkertaisesti erilaiset näkökulmat kiinnostavat.
Olen täsmälleen samaa mieltä, ettei asiaa pitäisi mainostaa lapsille tyyliin "ymmärrättehän, että kuka tahansa tästäkin luokasta voi olla jotain muuta kuin oletettiin, eli älä oleta" vaan ennemminkin mainita biologian tunnilla sivulauseessa että tällaistakin esiintyy. Silloin ne joita asia jostain syystä koskettaa tai kiinnostaa saavat vinkin miten lähteä hakemaan lisätietoa vaikka netistä.
Pari linkkiä blogiin jota kannattaisi vilkaista:
http://yonsupi.blogspot.com/2018/09/ihmisaivojen-sukupuoli-ja-seksuaalinen.html
http://yonsupi.blogspot.com/2017/12/mika-saa-transsukupuolisen-lopettamaan.html
Loppujen lopuksi ihan sama oliko kyseessä psyykkinen häiriö vai ongelmia aiheuttava fyysinen kehityshäiriö, niin joissain tapauksissa se "silpova" kirurgia saattaa silti olla oikea ratkaisu... amputoidaanhan ihmisiltä raajojakin, koska se on ainut keino estää esim. syöpäkasvainta leviämästä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys zonesille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

zones: Kyllähän tuo keijotukselta vaikutti mutta nykymaailmassa on myös se vaihtoehto että kirjoittaja oli tosissaan. Tuo tölkkijuttu oli minulle uutta ja ihmettelen että joku voi siitäkin valittaa. Itse tykkään nollakolmosen tölkistä kun se on just sopivan kokoinen saunan löylyihin mutta ei ne muut tölkkikoot minua häiritse. Kukin tavallaan ja tyylillään.

Tämä koronapropaganda on ollut jo pitkään pelkopornoa ja hysteriaa jota pidetään tarkoituksellisesti yllä. Miksi, sitä en hahmota. Sellainen lääkärihaastattelu olisi varsin mielenkiintoista kuulla. Se kun on aika lailla rankkaa touhua se alapään ”korjaaminen” ja kyllähän moni kirurgi on sanonut että tervettä kudosta ei tule leikata.

Ano: Noita silpomisia ei vaan pidä tarjota ensimmäisenä ja automaattisena vaihtoehtona. Mielenterveyspuolen mahdollisuudet on käytettävä ensin. Tulee muistaa että se operaatio on peruuttamaton. Linkkipuolelta voi mainita ne peruuttamattomat toimenpiteet läpikäyneen blogin:

https://mustaorkidea.blogspot.com/

zones kirjoitti...

Keijon twitter-tililtä voi käydä katsomassa onnistuneita keijotuksia. Absurdeja kirjoituksia on HS:n sivuilla vaikka kuinka mutta keijotuksista puuttuu hysteerinen ja jankkaava tyyli. Kielioppikin on hallussa. Oikein hauskaa on että em. artikkeliin on maanantaiaamuun mennessä kirjoitettu 130 kommenttia omalla nimellä. Meidän on vain uskottava että tuolla tallaa porukkaa, jonka mielestä ko. artikkeli vaatii vakavaa keskustelua.

Luulen koronapiikityksen ja elvytystoimien olevan suurin puhallus koskaan. Miljardeja on syydetty sinne ja tänne mutta mitä me, tavallinen kansa, olemme asiasta hyötyneet? Oikeasti, mihin rahat ovat menneet? Luin Suomen valtion ottaneen 15 miljardia euroa lainaa koronatoimiin (ja ehkä Italian rahoittamiseen tms). Toisesta blogista luin tieverkoston kunnossapitovelan olevan 1,3 miljardia, johon ei ole varaa todennäköisesti koskaan, soratiet palaavat. Ideologisia valintoja. Kuten tiedämme, kusetuksissa on aina hirveä kiire, päätöksiä on tehtävä heti ja mitäpä muuta viimeinen puolitoista vuotta on ollut kuin hössötystä ja sössimistä.

Suomalainen koululaitos ei ole ainakaan omana elinaikanani painottanut loogista ja analyyttista ajattelua vaan kaikki ylhäältä tuleva on totta. Asiat on hyväksyttävä annettuina. Niinpä koulutettu kansa sitten lankeaa ilmastohumppaan, koronahysteriaan jne. Moni ei halua edes aloittaa keskustelua mistään vakavammasta koska silloin korvien väliin sattuu.

Suurimmalla osalla asiat ovat liian hyvin, ei välitetä muista, pääasia että omat kulissit ovat kunnossa. En todellakaan voi uskoa Suomen kansan enemmistön hyväksyvän 12-vuotiaiden oikeutta leikkauttaa itsestään friikkejä. Ajatelkaapas millaisia ilon ja onnen päiviä on tiedossa kun lapset saavat "itsenäisesti" päättää moisista toimista ja poliisi vie vanhemmat taantumuksellisina leirille kun kehtasivat olla toppuuttelmassa "eheytymistä".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, zones. Hyviä huomioita. Siellä Hesarin kommenttiosiossahan on tietysti ankara sensuuri päällä ja väärät mielipiteet eivät pääse esille. Suomen ”saamasta” ts. itse itselleen velkarahalla maksamasta ”koronatuesta” valtaosa menee siihen ns. vihreään siirtymään. Ja kusetus toimii juuri sillä tavalla kuin sanoit. Ja mitä koulutukseen sanot niin olet oikeassa. Nämä mielettömimmätkin ideat menevät läpi erityisesti ja nimenomaan yliopistokoulutettujen keskuudessa. Menivät muuten silloin aikanaan YYA-aikanakin.

Anonyymi kirjoitti...

"Noita silpomisia ei vaan pidä tarjota ensimmäisenä ja automaattisena vaihtoehtona. Mielenterveyspuolen mahdollisuudet on käytettävä ensin."
Tästä olen täysin samaa mieltä. Olen törmännyt useammankin transihmisen mielipiteeseen, että tiukat kriteerit hoitoihin ovat erittäin hyvä juttu, sillä jos henkilö ei ennen hoitoja ollutkaan trans, niin asiaan liittyvien hoitojen jälkeen kyllä...
Ymmärrän kyllä myös erittäin hyvin miksi esim. hormoniblockerit saavat suosiota. Jos ikäraja varsinaisiin hoitoihin on 18v. niin se ei paljon lohduta sitä "Liisaa" joka on geenien ja hormoonien ohjaamana kasvanut 190cm pitkäksi karvaiseksi, leveäharteiseksi äijäksi, vaikka on vanhempiensa "jee, viimein poika perheessä" asenteesta huolimatta jo päiväkoti-ikäisestä lähtien halunnut olla tyttö. Tuossa vaiheessa se kropan korjailu uskottavaksi naiseksi on jo melko vaikeaa.

Tuo aiemmin linkkaamani blogisti tosiaan oli sitä mieltä, että ihmisellä on myös oma vastuunsa siitä mitä antaa itselleen tehdä. Hän on kirjoittanut operaatiota katuneista ja teksti päättyi: "Minulla ei ole heille muuta sanottavaa kuin mitäs läksit. Olisi kannattanut miettiä paremmin."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Täydellistä tilannetta tässä ei pystytä saavuttamaan millään. Itse ajattelen niin että alle 15-vuotias ei saa äänestää, ei saa ajaa mopolla, ei saa ottaa tatuointia jne. ja on aivan käsittämätöntä että hän saisi ryhtyä ronkkimaan ruumiinsa hormonitoimintaa.

Ja jos se ”Liisa” on kasvanut 190-senttiseksi, pitkäksi, karvaiseksi leveäharteiseksi äijäksi niin ehkä ”Liisan” kannattaisi myös miettiä vaihtoehtoa että hän todellakin on mies. Karmeinta tässä asiassa on se, että siitä on tullut muoti. Ja nuoret ihmisethän menevät niin kovin helposti muodin mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tuo miksi koronahysteriaa pidetään yllä tulikin tuossa jo yllä todetuksi. Muistaako joku minkälaisen vastaanoton Sannatyhjäpään hallituksen ensimmäinen talousohjelma sai? Sille nauroivat hevosetkin, taisi olla SAK:n ekonomisti ainoita joka tykkäsi (tähän kohtaan yllättynyt ilme). Hallituksen suosiokaan ei tainnut olla ihan tapissa silloin alkutaipaleella, mutta sitten tapahtui jotain mikä nosti historiamme surkeimman pääministerin kansakunnan suosioon "jämäkkänä johtajana". Palstatilaa riitti ja velkarahahanat aukesivat, ja sitä rahaahan on nimenomaan käytetty tämän "vihreän siirtymän" rahoittamiseen. Kuka tuollaisesta mahdollisuudesta nyt luopuisi? Mikä tahansa muu hallitus (tod.näk mies pääministerinäkin riittäisi) olisi pyöritelty tervassa ja höyhenissä tuolla taloudenpidolla. Nyt pääsevät ostamaan ääniä velkarahalla ja edistämään uskontoaan, jos arvostelet niin syyllistetään vanhusten tappajaksi.

Tuo nuorten muodin mukana juoseminenhan on ihan normaalia touhua. Joku kymmenen vuotta taaksepäin kuuntelin, jos silloin, silmiä pyöritellen kun kaksi teinipissistä kävivät bussissa keskustelua siitä mitä kehityksellisiä häiriöitä heillä on. Ad hd oli kova sana. Se oli silloin kun julkisuuden henkilöt selittivät telkkarissa ja lehdissä omia häiriöitään ja sitä kuinka vaikka tuo ad hd teki heistä sellaisia "ikiliikkujia jotka ovat kaikessa mukana". Voi kun pääsisi takaisin noin viattomiin vitsauksiin.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Puupääukko. Hyviä huomioita. Koronahan oli lottovoitto tälle hallitukselle ja mitä tulee tähän diagnoosihommaan niin se on hyvä keino selittää oma kusipäisyys jollain hyväksyttävällä tekosyyllä. Kokemusta on.

Trilisser kirjoitti...

Joku, ehkä Yrjö, pohti Thaimaan ladyboy-ilmiötä. Johtuisiko se ainakin osittain siitä, että hyvin moni aasialainen nuorempi ihminen on hiukkasen androgyynin näköinen. Tytöillä ja pojilla saattaa olla hyvin samanlainen hiusmuoti ja moni hentoinen tyttökin näyttää helposti poikamaiselta.

Mitä tulee tuohon kurkunpään muotoon, katsokaapa naisnäyttelijä Morena Baccarinia. Sivusta katsottuna yllättävän "miehekäs" kurkku.

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen vanhempi netinkäyttäjä, joka on ollut mukana sfnetin alkuajoista saakka, muistaa varmasti erään male-to-female transseksuaalin, sellaisen pitkänhuiskean punatukkaisen, jolla oli pituutta 197 cm ja hyvin vahvat mielipiteet. Hän on nyt elänyt normaalin naisen elämää yli 30 vuotta poltettuaan päreensä Vihreiden kanssa.

Eli se, jos transsukupuolisuus osuu kohdalle, ei kysy kroppaa eikä ääntä. Se kysyy aivokurkiaisen rakennetta. Ja se on kohdalle osuessaan aika paska juttu.

Mutta jokainen, joka epäilee olevansa sellainen, ei sitä ole. Siksi sukupuolenvaihdoksen pitäisi aina olla se vihoviimeinen keino kun mikään muu ei auta, ei koskaan se ensimmäinen eikä mikään default-ratkaisu. Ja noin 80% teini-iän sukupuoli-identiteettihäiriöistä menee itsellään ajan myötä ohi.

Pomminvarma tapa selvittää, onko transsukupuoliseksi itseään epäilevä täyspäinen vai täyshörhö, on katsoa hänen uutta nimeään. Jos se on Matti tai Liisa tai Niko tai Karoliina, henkilö on erittäin todennäköisesti täyspäinen. Jos se on jokin persoonallinen tai muutoin vain outo, kuten "Mona Bling", hän on erittäin todennäköisesti täyshörhö.

Thaimaan ladyboyt (kathoey) eivät ole transsukupuolisia. He ovat transvestiittejä, ja he identifioivat itsensä miehiksi. Prostituutiolla vain pääsee paremmille tienesteille kuin ajamalla tuk-tukia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Trilisserille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Trilisser: Jaa, saattaa olla näin. Katselin vähän noita Baccarinin kuvia enkä huomannut ihmeempää, tosin ne olivat kyllä edestä kuvattuja. Off-topicina mainittakoon että kyseinen Baccarin oli mukana Firefly-sarjassa joka onli yksi parhaita scifi-sarjoja koskaan.

Ano: Kiitos huomioista ja lisäyksistä. Mainitsemasi transseksuaali on minulle vieras. Tosin en ole siellä sfnetissä ollut koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

Oleellisesti samasta asiasta, joka oli tämän ketjun aloitusviestin aiheena, kirjoitti tietystä näkökulmasta viime syksynä myös nimimerkki Musta Orkidea, jonka blogiin omastasi on linkki. Hän otti sen puheeksi tässä kirjoituksessaan:
https://mustaorkidea.blogspot.com/2020/09/miksi-vastustan-lgbt-liiketta-homona.html,
tarkemmin sanottuna kohdassa "LGBT-liike korostaa "identiteettejä".Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kyseinen Musta Orkidea on nykyisin aktiivisempi tuolla youtuben puolella.

https://www.youtube.com/channel/UCejJGdSGlFMk6-U9Uiylcug