lauantai 22. tammikuuta 2022

TUOMIOISTUIN JA HAHMOTUSHÄIRIÖ

Minä en hirveän usein laittele tähän blogiin yksittäisiä tuontitavararikoksia koska niitä tapahtuu sen verran paljon. Mutta laitetaan nyt postaus yhdestä, joka pistää ihmettelemään. Ei oikeastaan tekijöiden kohdalta. Rikolliset ovat rikollisia ja toimivat niin kuin rikolliset. Ja nämä tuontitavararikolliset ovat huomattavasti härskimpiä kuin vanhan polven suomalaiset kilikalimiehet. Siteerataan uutista:

Kaksi nuorta miestä on tuomittu Helsingin käräjäoikeudessa vankeusrangaistuksiin Kurkimäen ampumavälikohtaukseen liittyen. Miehet saivat tuomiot tapon yrityksestä.

Syyttäjä haki Hamzah Mohamed Alille, 24, ja Zakarija Mohammed Ahmedille, 26, alun perin tuomiota murhan yrityksistä.

Ja sitten päästään suomalaiseen oikeustulkintaan:

Vastaajat olivat etsineet uhria aseistautuneina ennen tekoa. Käräjäoikeus kuitenkin katsoi, että asiassa jäi näyttämättä toteen, että he olisivat toimineet vakaasti harkiten.

Eli jätkät kulkevat pyssyjen kanssa tarkoituksena tappaa joku toinen jätkä mutta kyseessä ei ollut vakaa harkinta. En tiedä, vaaditaanko suomalaiselle tuomarille hahmotushäiriö että hän pääsisi pestiinsä. Mutta jatketaan vielä oikeuskikkailua:

Noin puolta tuntia ennen ampumista epäillyt olivat tunkeutuneet kahden sivullisen kotiin. Heitä syytettiin tästä johtuen myös törkeästä kotirauhan rikkomisesta, mutta tämä syyte hylättiin, koska asianomistaja kertoi oikeudessa miesten tulleen sisään hänen avaamastaan ovesta.

Tulee tästä mieleen se vampyyritaru jonka mukaan vampyyri ei voi tulla sisään kuin kutsuttuna. Loppu jääkin sitten kutsujan omalle vastuulle.

Samaan aikaan suomalainen oikeuslaitos pähkäilee että kuinka Päivi Räsänen saadaan tuomituksi poliittisesti epämukavista puheista. Ja kyttäilee muutenkin suomalaisten sanomia sanoja. Sillä onhan niin että suomalaisen sanoma sana on edelleenkin pahempi asia kuin tuontitavaran tekemä väkivallan teko.

Muistutetaan vielä että jos kyseisiä Hamzah Mohamed Alia ja Zakarija Mohammed Ahmedia ei oltaisi koskaan laskettu Suomeen niin nämäkin rikokset olisivat jääneet täällä tekemättä.


34 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

"Vastaajat olivat etsineet uhria aseistautuneina ennen tekoa. Käräjäoikeus kuitenkin katsoi, että asiassa jäi näyttämättä toteen, että he olisivat toimineet vakaasti harkiten".

Kyllä käräjäoikeus nyt täytyy panna syytteeseen kunnianloukkauksesta, kun se on sitä mieltä, että nämä sankarit eivät pysty vakaaseen harkintaan. On tietysti mahdollista, jopa oletettavaa, että tämä käräjäoikeuden näkemys näiden isäntien harkintakyvystä on täysin paikkansa pitävä, mutta sen julkinen esittäminen, vieläpä virallisessa asiakirjassa, on vähintään kunnianloukkaus ja rasismia, todennäköisesti myös kiihoittamista kansanryhmää vastaan. On näitä tuomioita sentään annettu keveämminkin perustein.

Qroquius Kad kirjoitti...

Mitäpä outoa tässä:
tuomioistuinlaitoksemme epäsuorasti myöntää etnisesti edistyksellisten kulttuurinrikastuttajien rikkaaseen kultturin kuuluvan luvattomien ampuma-aseiden kantaminen julkisilla paikoilla.
Tämähän me toki jo tiesimme, mutta aina ilahduttavaa, että asia saa virallisenkin vahvistuksen.

Mitä tulee törkeään kotirauhan rikkomiseen, sehän riippuu toki kotirauhan laillisesta haltijasta. Jos asianosainen, eli tässä tapauksessa juridisestikin(?) asianomistaja katsoo, ettei rikosta hänen kotirauhaansa vastaan ole tapahtunut, asia rauetkoon.
Mitäpä merkitystä sillä, onko päätös seurausta suurpiirteisyydestä vai henkeen ja terveyteen käyvästä uhkailusta.

Demlakraattisen oikeusperiaatteen mukaan mennään.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Mää ny´ kirijootan, jotta: Saatana vittu helevetti perkele mulukku saatanan pilluperse ! Voi olla että tää ei läpäise Ygän sensuuria, mutta tiedoksi ainakin ! Että tätä mieltä täälä ollahan !

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Qroquius Kadille ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Hjuu, piruiluahan tuo oli. Mutta on siinä totuutensa. Etnisesti edistykselliset ovat nostettu jalustalle ja samalla niihin suhtaudutaan kuin vammaisiin. Hyvä esimerkki tuo aikaisemman postauksen tyttö. Hän opiskelee sairaanhoitajaksi ja koska hän on etnisesti edistyksellinen se on niin mahtava juttu että siitä pitää tehdä valtakunnan uutinen.

Qroquius Kad: Valitettavasti näin on. Demla rulettaa. Toivottavasti se pulju saadaan joskus lopetettua.

Terho: Läpäisi sensuurin heittämällä. Ei ongelmaa.

Pate kirjoitti...

Tuleeko tämä läpi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Tuli läpi. Onko ollut jotain ongelmaa kommentoinnin kanssa?

Joppos123 kirjoitti...

Ihan pelleilyähän tuo on. Ei noi karvakädet usko muuta kuin väkivaltaa, on kokemusta ja aika paljon.

Pate kirjoitti...

Terve. Juu. Ongelma on tullut huomattua. Eli. Olen kokenut joukkoraiskauksen vaimoni osalta. Turussa. Olen tästä asiasta vittuillut vuosia. Sekä porissa tapahtuneen 17 tytön raiskauksen sekä polttimurhan osalta. Sensuuria on.

Pate kirjoitti...

No tuliko nyt läpi?

Qroquius Kad kirjoitti...

Mitä Demlaan ja sen jatkuvuuteen tulee, olisi tämä kommentti oikeastaan kuulunut tuonne edellisbloggauksen puolelle, koskapa koskee mediaa.

Iltalehti kirjoitti sähköversiossaan näin

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d4adb6ad-e61e-40b9-8cb3-02205ac83f14

ja se julkaistiin tuolloin maksullisena versiona. Maksullinen oli tietysti myös tänään ostamani paperinumero, jossa tuo julkaistiin.

Kyseinen Keskusrikospoliisin rikosylikomisario Elvis Tomgren siis korostaa kykyjään mitä vaarallisimpien rikollisten, kuten sarjaraiskaajien ja joukkomurhaajien profilointiin.
Artikkelin loppupuolella hän ilmaisee huolensa Internetistä, jossa kuka tahansa voi julkaista mitä tahansa sananvapauden nimissä.
Hän peräänkuuluttaakin aloitettavaksi julkista keskustelua siitä, mitä oikein saa sanavapauden nimissä sanoa, vedoten sen kamaliin seurauksiin Ruandassa ja muualla.

Lopussa hän toteaa pahuuteen yllyttäjissä ja heidän seuraajissaan olevan samoja narsistisia ja muita pahuuden piirteitä.
Loppulause on:
"Heitäkin voisi profiloida."

Loppulauseesta ei selviä, oliko se haastatellun vai Nuoren Älykkään Naistoimittajan mielipide.
Selväksi kuitenkin tuli, että KriPossa toimiva rikosylikomisario kannattaa avoimesti sensuuria.
Millaista se sensuuri olisi, kertoo jotain se, että asianomainen on Rasmus ry.:n aktiivi, kokee ilmastonmuutoksen ykkösuhaksi ja on adoptoinut kuusi teinipoikaa Ruandasta nimenomaan ärsyttääkseen:

https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/932fe932-383e-4f1a-a360-722d35cb4767

Saako hän kenties jatkossa profiloida oikeamieliset sanankäyttäjät erotukseksi väärämielisistä?

Qroquius Kad kirjoitti...

Veli Pate!
Muistan että olet kertonut tästä hirvittävästä kokemuksestasi useampaankin kertaan.
Voisimmeko jotenkin auttaa sinua?
Vittuileminen sinne ja tänne kun ei edistä varsinaisesti mitään asiaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Patelle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Ja nuo karvakädet ovat oppineet että suomalaiset eivät kohdista heihin väkivaltaa, tekivät ne itse mitä tahansa.

Pate: Kaikki viestisi ovat tulleet läpi. Ei kai tässä voi muuta sanoa kuin voimia eloon.

Qroquius Kad: Kyseinen jätkä on hyvä esimerkki nykypäivän sairaudesta. Ihmettelen vaan sitä kuinka hän poliisikokemuksellaan päätyy noihin johtopäätöksiin. Eli väkivallan vastustajat ovatkin väkivallan kannattajia. Nimittäin ne tahot, jotka hän vaatii sensuroitavaksi ovat niitä jotka vastustavat suomalaisiin kohdistuvaa tuontiväkivaltaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Vastaajat olivat etsineet uhria aseistautuneina ennen tekoa. Käräjäoikeus kuitenkin katsoi, että asiassa jäi näyttämättä toteen, että he olisivat toimineet vakaasti harkiten."

Jospa kyseinen kaksikko olisi pidellyt pistoolia arvon tuomarin ohimolla, niin tuskin olisi tulkinnut asiaa näin. Uskomatonta sontaa. Täytyy olla asianomistajalla lehmänhermot, jos on kiehahtamatta kuunnellut tätä mielipuolista roskaa.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Totta.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä millään on enää väliä. "Espoolaismies" tapetaan Mogadishussa ja se on kantasuomalaisten vika vaikka somali ihan vaan meni länkyttämään väärälle klaanille. Kolme oikeusastetta tulkkeineen pohdiskelee että onkohan tässä nyt joku vähän murhaan viittava juttu ollut, no ei kun se trauma eikä oikein ole annettu apuja maan lakien ymmärtämiseen. Kenkun toisklaanisen saa tappaa kun se kuuluu meidän kulttuuriin. Vääräuskoisenkin saa tappaa koska se kuuluu meidän uskontoon. Hämmästyttävästi kaikkivaltiasta allahia ei pyydetä apuun vaan ihan ihan itse täytyy hoitaa nämä tappohommat sun muut.

Otan nyt tietoisen riskin mutta tämä lienee suojattu sivusto. Ajatelkaapa, että joku traumaattisena lellitelty maahantulija uhkaisi tai jopa tappaisi jonkun päättäjän tai hänen lapsensa. Saisiko tekijä tai uhri samanlaisen kohtelun oikeudessa kuin me nobodyt? Mietittäisiinkö tässä sitä traumaa ja allahin vaikutusta? No ei, kivakaverit juristeriassa että hirteen vaan. Ne tappoi yhden meistä! Me kansalaiset emme ole yksi heistä, meille saa tehdä mitä vaan ja tästä pitää oikeuslaitoksemme huolen ns. tasa-arvon nimissä.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Olet oikeassa. Me olemme vain muurahaiskansalaisia. Meillä ei ole mitään merkitystä. Tosin me elätämme nomenklaturan mutta sehän pitää sitä ansaittuna etuoikeutenaan.

Qroquius Kad kirjoitti...

Tuo sisar tiran olettama tapaus on valitettavasti toistunut yhä uudestaan kautta läntisen Euroopan.
Koskaan ei tekijöitä ole pantu katoamaan, päinvastoin eliittiin kuuluvat omaiset ovat aina olleet vain vaahtoamassa monikulttuurisuuden puolesta.

Joppos123 kirjoitti...

Kyllä ne Ykä meitä pelkää kun ollaan niiden tonteilla.
Siellä vallitsee korpilaki, mulkut ammutaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tämä on se tilanne Suomessa tällä hetkellä.

Joppos123: Ehkä joskus. Mutta nyt valtakoneistomme suojelee niitä mulkkuja. Ja samalla tietysti itseään.

Pate kirjoitti...

Se mikä on sairasta median suhteen, on tosiasioiden pimittäminen. Eli että , kun super fitness esikuva tapetaan. Eli monen lapsen esikuva. Siis esikuva. Muslimi tappaa sen sen yli 50 kymmenellä puukon iskulla, se katkaisee pään, koska kunnia. Ja tätä ne suojelevat. Samaan aikaan on tuhansia vastaavia laittomia Suomessa. Uskomatonta. Lasten keskellä. Aivan järjetöntä.

Snowcamo kirjoitti...

Päivi on sitä mieltä, että seksi avioliiton ulkopuolella - mukaan lukien homoseksi - on syntiä. Ja että niin ei tulisi toimia. Ja että niin toimijoita tulisi peräti nuhdellakin, että katuisivat ja saisivat anteeksi ja elämänsä reilaan.

Mitähän mieltä Hamzah Mohamed Ali ja Zakarija Mohammed Ahmed mahtavat olla homoista? Ja että miten noita tulisi ojentaa?

Minua taas kiinnostaa mitä valtakunnansyyttäjä on näistä eri osapuolista mieltä? Ilmeisesti Päivi pitäisi pudottaa korkean rakennuksen katolta, että ehtisi pudotessaan vähän pohdiskella asioita?

Elokuvan juonena tämä olisi peräti yllätyksellinen ja ajatuksia herättävä. Mutta karuna todellisuutena ja myös allekirjoittaneen kustantamana... tiedän vielä yhden juonenkäänteen kenen lopulta ensimmäisenä kuuluisi päästä maan vetovoiman syleilyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus antoi viikolla viisi vuotta vankeutta ja 47.000 euron korvausvaatimukset Fitim Krenzille, joka ampui autossa lapsuudenystäväänsä niskaan sillä seurauksella, että tämä halvaantui. Syyttäjä vaati miehelle tuomiota murhasta, mutta oikeuden mukaan ”mies ei ollut varustautunut aseella nimenomaan uhrin ampumista varten”, joten syyte murhan yrityksestä hylättiin. Aika hyvä tämäkin. Tuomio ei ole lainvoimainen ja se, että sekä uhri että syytetty ovat molemmat korkealla maamme uhrihierarkiassa, voi tehdä asiasta vielä kinkkisen. Tavallisen mattimeikäläisen ollessa syytettynä asia olisi ollut paljon yksinkertaisempi.

Toinen juttu on se, kuinka pitkälle 47.000 euroa riittää neliraajahalvaantuneen ihmisen hoitoon? Veikkaanpa, että tässäkin kohtaa saa suomalaiset kaivaa kuvettaan ja pitkään. Rahaa täytyy riittää myös ampujan täysihoitoon vankilassa, joka ei ole halpaa lystiä sekään. Mutta muistakaamme tänäänkin, että maahanmuutto on rikkaus ja voimavara.

Rouva Ano

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

On tuossa oikeuslaitoksessa pohtimista. Takavuosina eräässä pienessä kylässä herra A seurusteli neiti B:n kanssa, suhde päättyi, kun neiti B löysi paremman,herra C:n

Eräänä iltana B ja C olivat kahvilassa, jossa B oli töissäkin, ja sinne poikkesi herra A ja joi kupin kahvia, nähden luonnollisesti neiti B:n ja herra C:n keskinäisen yhteyden. A ajoi parin kilsan päähän kotiinsa, otti kaapista käsiaseen, palasi kahvilaan, ja parilla kolmella laukauksella surmasi herra C:n.

Tuomio tuli aikanaan ja taposta. Ei lehtitietojen mukaan täyttänyt harkitun murhan tunnusmerkkejä. Osalliset kaikki kantasuomalaisia. Parisenkymmentä vuotta tästä on aikaa.

En tunne asian laillisia koukeroita, mutta minusta noin 4km on tarpeeksi matkaa, jotta voisi harkita.

T. Ymmi

Anonyymi kirjoitti...

Liekö kyky vakaaseen harkintaan geneettinen erityispiirre jota kaikilta ei vain löydy?

Anonyymi kirjoitti...

Jokin aika sitten työmaan naapurustossa asuva vanhempi herrasmies lyöttäytyi juttusille. Kirosi aluetta terrorisoivaa pojanviikarilaumaa. Tuontitavaraa.

Oli yrittänyt koltiaisia kepposistaan ojentaa. Vastaus oli luokkaa, ”me voidaan tehdä mitä vaan, me ollaan pakolaisia.”

Hyvin on oppi ”oikeuksista” uponnut.
voijumala###

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle, Snowcamolle, Rouva Anolle, Ymmille, Anolle ja voijumalalle & kiitos kommenteistanne.

Pate: Olet täysin oikeassa. Järjetöntä ja vastenmielistä.

Snowcamo: Noin yleensäkin suvaitsevaiston flirttailu islamin kanssa on aikamme suuri paradoksi.

Rouva Ano: Tuo on myös hyvä esimerkki oikeuslaitoksestamme. Ja suomalaisten kustantamaksihan tuo kaikki jää.

Ymmi: Joo, siinä ehtii laskea viiteen aika monta kertaa.

Ano: Lienee. Ja niitä on kyllä rotuun ja kieleen katsomatta.

voijumala: Eikä ole ainoa tapaus.

Joppos123 kirjoitti...

Taas olemme vaalien kautta todistaneet, että me olemme maailman masokistisin kansa.
Ei enää jaksa välittää. 31.12.2022 eläkkeelle ja pois täältä. Pitäkööt tunkkinsa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Ymmärrän ratkaisusi. Ja olen kateellinen eläkkeelle pääsemisestäsi. Perästä tullaan. Tuonnempana.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, oikeuden päätös ja varsinkin perustelut täyttävät kaikki farssin piirteet. EI voi enää edes sanoa että ovat naurettavia kun ei tämä enää pitkään aikaan ole naurattanut. Kuinkahan pontevasti syyttäjä on tässä tapauksessa ajanut kovempia tuomioita, vai onko annettu ajaa? Onko puolustuksen hommat hoituneet samalla kertaa? Maastakarkoitus olisi ollut ainoa oikea tuomio.

Vaalit tänään olivat totaalinen pohjanoteeraus, suomalaiset antoivat kerralla mandaatin jatkaa puhkiverottamista entiseen tapaan. EI varmaan pahasti mene metsään jos kärkikolmikkoa veikkailee seuraavaksi hallitukseksi, joku pieni voi vielä mahtua mukaan jos eduskuntavaaleissa ei ihan samoja lukuja nähdä. Toisaalta, miksipä ei nähtäisi.

Tätä on tilattu taas lisää niin että nautitaan nyt.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Puupääukko. Joo, Suomessahan on ollut pitkään tilanne jossa väkivalta- ja seksuaalirikoksesta saa pienemmät tuomiot kuin talousrikoksista. Erityisesti jos kyseessä on etnisesti edistyksellinen. Mutta koskee se suomalaisiakin. Ja vaaalit menivät juuri niin kuin sanoit. Voi ennustaa, että 2023-2027 ei muutu yhtään mikään. Kysymys onkin, että saadaanko Suomi jo siinä vaiheessa täyteen pankrottiin?

Anonyymi kirjoitti...

Suomen valtio on ollut konkurssikypsä jo pidemmän aikaa. Velkaa ei olla saatu lyhennettyä edes huippuvuosina vaikka valtion omistuksiakin on myyty kovalla kädellä, ja nyt näistä myynneistä maksaa jokainen mm. sähkölaskussaan. Suomea on pitänyt pystyssä se että keskiluokalla on kuitenkin vielä ollut jonkun verran pelimerkkejä pitää taloutta pyörimässä, mutta nythän tällä ilmastohysterialla ollaan korjaamassa tätä epäkohtaa pikaistetulla aikataululla.

Tänään annettiin sote-äänestyksessä valtikka entistä vahvemmin perinteiselle kolmen ison porukalle, ja työssä käyvän keskiluokan varoilla sekin paska tullaan maksamaan. Ennakkoon luvattujen palkintovirkojen määrää en edes lähde arvailemaan, mutta kyllähän tämä vie kamelinselkää entistä lähemmäs katkeamispistettä. Voi hyvinkin olla että 2023-2027 on se lopullinen käännekohta.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Puupääukko. Olet täysin oikeassa. Ei lisättävää.

Anonyymi kirjoitti...

Hip hurraa!

Vaalit meni tosi hienosti. Tuppukylässä äänestysprosenti noin 25, läpi meni sosialistidementikkoja ja huru ukkoja. Voi perkele, valittu pahoinvointialueen valtuusto koostuu lähinnä tolloista, kauppakamarinulkeista, demarieläkeläisistä, seassa pari muuta fossiilia.


Mikä vittu siinä äänestämisessä on niin vaikeaa?

Aamulla oli kyllä pahat enteet näkyvissä. Olin vartin yli yhdekän kai neljäs äänestäjä, kaikki muut olivat eläkeläisiä. Eikä ulkona näkynyt ruuhkaksi asti väkeä, eikä autoja ollut tulossa parkkiin.

Paha voittaa, jos hyvät ei tee mitään.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Hyvin tiivistetty. Tosin meidän kaikkien tuntemaa Huru-ukkoa ei ehkä kannata käyttää kirosanana.