perjantai 21. tammikuuta 2022

VALTAMEDIAN UUSI KIERROS

Niin kuin lukija hyvin muistaa, metelöitiin toistakymmentä vuotta sitten kovasti että Suomi tarvitsee ehdottomasti maahanmuuttoa koska maahanmuuttajat hoitavat sitten suomalaiset kun me olemme vanhuksia. No, pian aikaa huomattiin että se mainostettu maahanmuutto oli kehitysmaalaista maahanmuuttoa joka ei suinkaan tullut palvelemaan vaan palveltavaksi. Joten kyseinen propaganda röhönaurettiin nurin.

Nyt valtamedia näyttää tuumivan että röhönaurun kaiku on jo sen verran hiljentynyt että aloitetaanpas uusi propagandakierros ja myydään mielikuvia jostain, jonka suvaitsevaisto toivoo kovasti olevan totta. Olkaapa hyvät:

Tuo ”totu jo” on kyllä puhdasta preussilaista vittuilua. Mihinkäs meitä oikein on totutettu viimeisen parinkymmenen vuoden aikana? Joten tähän sopiikin hyvin perussuomalaisten vaalimainos:

Järjestelmäpuolue muistaa julistaa että aluevaaleissa ei äänestetä haittamaahanmuutosta, kehitysapuun törsäämisestä eikä ilmastokurjistamisesta. Tämä pitää sinänsä paikkansa. Mutta jos – ja valitettavan todennäköisesti kun – kyseinen Järjestelmäpuolue saa suurvoiton aluevaaleissa se ilmoittaa sen myötä saaneensa jatkossakin hyväksynnän haittamaahanmuutolle, kehitysapuun törsäämiselle ja ilmastokurjistamiselle.

Ja toteaa että ”totu jo”.


46 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Tätä vaginallisten ja peniksellisten viherkommunistinaisten uskontunnustusta kommentoitiin kertakaikkisen tyhjentävästi täällä:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1262388#p1262388

Siinä oli koko propagandatööttäys purettu osiinsa ja revitty pala kerrallaan auki niin, että suorastaan tunnen pienen kateuden piston, kun en itse osaisi koskaan noin hyvin.

Nils- Aslak kirjoitti...

Tuo muslimitaustainen sairaanhoitaja maksaa 87 miljoonaa euroa, koska näitä musliminaisia pitää tuoda vähintään 110 kappaletta, että saadaan yksi sairaanhoitaja. APUVA!

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tuo vkk tullut vähän haastamaan persujen ja järjestelmäpuolueen kaksintaistoa. Ihan hyviä ajatuksia heillä on, mitä nyt Turtiainen vähän liikaa öyhöttää ajoittain. Tosin vielä tässä vaiheessa heitä äänestämällä pelaa järjestelmäpuolueen joukkueessa.

Ei tässä mitään Newtonia tarvi oivaltamaan, että tietystä määrästä musuja seuraa tietty luonnonlaki eli kaaos. Valtamedia usko, että koko ajan valhetta toistamalla siitä tulee ihmisten mielissä tosiasia. Valitettavasti tämä uskomus vain päteekin liian moneen härmäläiseen.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Nils-Aslakille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Joo, siellä asia oli kyllä hyvin pilkottu. Mutta odotettavissa on että tämän kaltaista propagandaa on lisää luvassa.

Nils-Aslak: Touhuhan on vähän kuin siinä lääkärivitsissä. ”Älkää olko huolissanne. Olen tehnyt tämän saman leikkauksen jo 500 kertaa. Joskushan sen täytyy onnistua”.

Tapsa vaan: En halua morkata VKK:ta mutta niin kuin olen todennut ennenkin, Suomen politiikan mannerlaatat siirtyvät hitaasti. Joten VKK tuskin saa ehdokkaitaan läpi mutta saattaa viedä jonkun perussuomalaisilta. Kaaoksesta saa hyvän kuvan kun katsoo Afrikkaa ja Lähi-itää. Ja sitä kaaosta halutaan tänne meillekin. Ruotsissa siinä on jo erittäin hyvin onnistuttu.

Joppos123 kirjoitti...

Afrikan kädelliset ja aavikoiden prinsessat ovat vain ja ainoastaan tulleet pyyhkimään meidän perbereitä siinä vaiheessa kun makaamme vihanneksina, aamen.
Mielummin jos ja kun se vaihe lähenee otan omatoimisesti haulit hattuun. Joku itsekunnioitus ja valinnanvapaus pitää säilyttää eikä olla edes puolitiedottamassa tilassa dissattavana, persraiskattavana tai syljeskeltävänä.
Onhan noita perseenpyyhkijöitä jo tuomittu seksuaalisesta hätätilasta missä kohteena on ollut liikuntakyvytön dementikkomummo.
Pitää muuten vietit olla aika vahvat,ei voi edes käsittää.
Mikäs siinä jos tulijat tulisivat maista joissa vanhuksella on arvo ja heille ihan sama mitä uskontoa edustaa.
Mutta mutta, jos meidän pelastus on muka kähtävien ja Afrikan kädellisten varassa niin perseelleen menee jo kahdestakin syystä.
Kuten Ykä mainitsi, valtaosa ei tule tekemään töitä vaan elätettäväksi.
Toiseksi, yksikään muslimi ei alennu koskaan ei milloinkaan hoivaamaan vääräuskoista. Se nyt vaan on haram.
Ehkä oli kärjistettyä sillä vaimoni tuntee yhden somalinaisen jota vanhustenhuolto todella kiinnostaa ja tekee työnsä hyvin. Ne muut hänen tapaamansa ovat kuulemma olleet ylimielisiä ja eivät välitä potilaista pätkääkään.
Vaimolla alalta noin 30 vuoden kokemus. Sekä vanhus että psykiatrian puolelta.
Otetaan siis tarvittaessa niitä hoitsuja vaikkapa Flippiineiltä mutta sehän ei käy femakolle koska pimpsan maailmanmarkkinahinta Suomessa romahtaa samantien. Musliminaiset ovat turvallisempi vaihtoehto.

Anonyymi kirjoitti...

Ajankohtaista mutta OT:

Onko sanna marin tyhä vai ryssän kätyri vai tyhmä ryssän kätyri?

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Maa jossa on puolimiljoonaa työtöntä ja "työvoimapula", on ryssitty jotain totaalisesti. On se ottanut jonkin verran aikaa mutta hyvin onnistunut. Ratkaisuksi "työvoimapulaan" ei kiintiöneekereistä ole vaikka kuinka mainostettaisiin. Jo nyt kuulee juttuja joissa neekereille ei kympin tuntipalkka kelpaa koska voi lähteä opiskelemaan suomenkieltä ja rahaakin jää tassuun enemmän. Kympin tuntipalkat ovat tarkoitettu kantasuomalaisille vaikka pakottamalla töihin ja siitä miinus verot.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäpä tuohon lisäämään? Jota ei olisi ennen sanottu? Tokmannilla tänään Juhlamokka-kahvi 5,79 ecua. Muusta en ole varma, mutta siitä olen, että se on nyt alkanut. Katotaan miten käy.

PS-lehdenjakaja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Pyssymiehelle, Anolle ja PS-lehdenjakajalle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Hyvin tiivistetty. Mutta ei me toisaalta tarvittais niitä filippiiniläisiäkään sairaanhoitajia. Kannattaisi ensiksi ryhtyä miettimään että kuinka ne suomalaiset sairaanhoitajat saadaan pysymään töissään. Ei ne sieltä ihan piruuttaan pois lähde.

Pyssymies: Pahempaa. Sanna on Nuori Älykäs Nainen joka on sattumalta päässyt pääministeriksi.

Ano: Tiivistit hyvin ajan hengen.

PS-lehdenjakaja: Näitä asioita kannattaa toistaa. Koska niin tekee valtamediakin.

Ekku kirjoitti...

Näissä vaalikoneissa on paljon mätää. Ylen, Iltalehden ja Iltasanomien vaalikoneet antaa minulle aivan eri ehdokkaat. Jos edes kolmen kärki olisi sama, niin olisi uskottavaa. Ainoa, mikä menee kohdalleen on, että ei tarjoa yhtäkään vasemmiston tai vihreiden ehdokasta.

Anonyymi kirjoitti...

Hoitsupakoon syynä veemäiset naispomot ja veemäiset potilaat?

Anonyymi kirjoitti...

Kun aamuhämärissä lähtee pyryn sekaan auraamattomia luistinratoja pitkin veroeuroja tienaamaan, ei mieleen tule muuta vaihtoehtoa, kuin että aurat on taottu taas takaisin miekoiksi.
Johonkin muuhun, tietenkin paljon hienompaan, tuntuu varoja kyllä liikenevän.
voijumala###

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa lähes sukupuuttoon kuollut villieläin: Tiekarhu.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen tehnyt ennakoivasti jo aikoja sitten ns. "Hoitotahdon" tuonne Omakantaan. Eipä tarvitse sukulaisten miettiä, että jos näin tai huonosti kävisi, että mitä sille kropalle tehdään. Siellä lukee, että ei tarvitse arpoa eikä tuntea omantunnontuskaa: letkut irti, en tarvitse palliatiivista hoitoa.

Toki siellä on maininta, että minua saa hoitaa vain valkoihoinen tai aasialainen hoitaja. Elämänkatsomukseni ja uskomukseni kun näes kieltää sen, että joku epäpyhä negridi koskisi hoidettavaan kehooni. En olisi autuas sen jälkeen siirtyessäni toiseen tulevaisuuden ulottuvuuteen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, Anolle, voijumalalle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Ekku: Valtamedian vaalikoneisiin ei kannata luottaa. Valtaosa valtamedian toimittajista on vihervasemmistolaisia.

Ano: Tuskin potilaat. Vaan yleinen ilmapiiri ja palkkaus. Sama vaikuttaa omalla alallani.

voijumala: Liikenee joo. Esim. maahanmuuttoteolliseen kompleksiin, kehitysapuun ja akateemisiin suojatyöläisiin.

Huru-ukko: Totta joo. En muista nähneeni pariinkymmeneen vuoteen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Anolle. Meni kommentit ristiin. Samaa olen ajatellut minäkin. Jos sairastan jotain parantamatonta joka veisi minut vihennekseksi niin saatan päätyä ns. henkilökohtaiseen ratkaisuun.

Qroquius Kad kirjoitti...

Niin. Mikä voisi olla pielessä hoitoalan työilmapiirissä;
naisvaltainen ala, jossa naiset johtavat naisia? Mitä asialle voisi tehdä?
Eipä kai muuta kuin asettaa hoitoalan johtotehtäviin vähintään 90 % mulkkukiintiö;
penikselliset naiset on ehdottoman tärkeä perata pois ja toivottaa hyvää matkaa vaikka Kaakkois-Aasian ladyboy-maihin.

Olen muutaman kerran miettinyt, voisinko ottaa tatuoinnin ja minkälaisen. Vastauksen antoi muuan lanssari:
hän kertoi tatuoittaneensa rintakehänsä poikki viestiksi kollegoilleen
DO NOT RESUSCITATE!
Tuota voisin harkita. Hoitotahdon tekeminen tuntuu yhtä turhalta kuin kansalaisaloitteen allekirjoittaminen;
sillä voidaan halutessaan pyyhkiä persettä, on tämä maa sen verran vituillaan.

Letkujen uhatessa Henkilökohtainen Ratkaisu olisi paras. Vaan mitä teet, jos se tuleekin yllättäen vaikka toispuolihalvauksen muodossa, ettet enää pystykään nielaisemaan piipullista hauleja?

Mitä vaalikoneisiin tulee, kaikki tarjosivat minulle vaihtoehtoja, joita en koskaan äänestäisi. Näin meitä uunotetaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Mehiläiskuningatar-ilmiö on minullekin tuttu. Tatuointeja en ole koskaan edes harkinnut. En näe niissä mitään järkeä. Miksi pilata hyvä iho? Tietysti jos joku niitä haluaa nahkaansa läiskiä niin siitä vaan. Sitä, kuinka tästä elämästä lähtee ei tietysti voi tietää. Täytyy vaan toivoa, että ei jää niihin letkuihin.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ei siihen tatuoinnin ottamiseen mitään muuta syytä olekaan kuin antaa juuri tuo vahva viesti tai sitten täysin päinvastaisesti Waffen-SS:n tapaan veriryhmä tai muita hengenpelastustietoja.

Ekku kirjoitti...

Asiakkaalla oli hauskaa, kun toissapäivänä mainitsin ko. masiinan ja käytin siitä juuri samaa ilmaisua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Ekulle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kukin tyylillään.

Ekku: Olit oikeassa kun noin mainitsit.

Anonyymi kirjoitti...

Tatuointi ja lävistykset korreloi käänteisesti ÄO:n kanssa, Ihan kätevää, että tyhmät merkkauttaa itsensä.

Olen joskus, ihan piruuttani, ajatellut tatoida vasempaa kyynärtaipeeseni veriryhmäni. Lähinnä ärsyttääkseni vassareita. SS kun tapasi näin tehdä. Sittemmin olen oppinut, että se veriryhmä on riittämätön, liian epätarkka. Pitää tehdä tarkempi vasta-aine-analyysi ennen verensiirtoa.

Tiekarhut on todella vähissä, ei ole aikoihin näkynyt. Tänä talvena on teiden ylläpitämättäjättämisosasto ilmeisesti päättänyt käyttää pelkkää luomumetodia teiden, jalkakäytävien ja kevytliikeneväylien hoitoon. Kyllä se lumi elokuuhun mennessä sulaa,

Mimulla on tapana tarpoa tunnin lenkki itasella ja on kyllä aika huonossa kunnossa tiet, kun minullakin on vaikeuksia pysyä pystyssä. Nastakengät ja kävelysauvat mutta silti on hankalaa.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Annan ihmisten tatuoida ja lävistää itseään jos heitä huvittaa. Itse en kyllä sitä harrastusta ymmärrä. Tiekarhuja kaipaan itsekin. Niin kuin tuossa ylempänä totesin niin en ole niitä pariinkymmeneen vuoteen meillä nähnyt.

Anonyymi kirjoitti...

On täälläpäin ainakin yksi tiekarhu, ei tosin ole tielaitoksen (destia?) kone, jonku nyksityisen, tiekarhut taidettiin laittaa pois sillon kun thl mikä lie liikelaitostettiin, oli kuulemma liian kallis pitää, erittäin tehokas varsinki lumipolanteisten tieiden auraamiseen ..
Kati siellä kuviteltiin että ei enään tarvi Suomesssa lumia aurata, kun ilmastonmuutos tekee suoemsta tropiikin..

-jpt-

Joppos123 kirjoitti...

Meillä, joillakin on keikalta tatskat. Se on vaan helppoa nillittää jotain muuta.
Vittu, tulkaa mukaan.
Se niistä kuvista.

Joppos123 kirjoitti...

Yksi kuva on vielä tekemättä.

Anonyymi kirjoitti...

-jpt-
Joo on niitä muutamia yksityisillä, käteviä vehkeitä kun uutta tietä tehdään. Saa sepelit ja sorat hyvin ja tarkalleen sinne pohjalle levitettyä. Eipä niitä juurikaan talvikunnossapidossa näy, eli maanrakennuspuolella joitakin, eikä kovin monia sielläkään.
Huru-ukko

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Olin aikanani 80-luvulla Vammaksella töissä (tiekarhut !) ja olikin mukava työsakki (kommunisteja suurin osa). Mutta valmista tuli! Ja luulin, että ne tulevat tarpeeseen. Pitkään tulivatkin, kunnes ei enää ole näkynyt (Destia ym.?). Nyt saa taiteilla talvikengillä ja auton kitkarenkailla, joilla toki / kyllä pärjään, mutta hur länge...
Yhteiskunnan alasajo etenee niin monella taholla ja hela tiden !

Anonyymi kirjoitti...

Että oikein prinsessa! Kas kun ei ole kruunua päähän istutettu, että saataisiin näyttää kansalle oikein konkreettisesti Suomen kuninkaalliset! Valtamedialla on tapana nostaa jalustalle näitä poikkeusyksilöitä ja esittää heidät sitten tyypillisinä oman ryhmänsä edustajina. Valitettavasti täydestä menee moneenkin kaaliin ja vaaliuurnilla äänestetään sitä tuttua vihervasemmiston ehdokasta. Odotan sunnuntai-iltaa pelonsekaisin tuntein.

Vaikka nyt on menossa sote-vaalit, niin kyllä niissä kuuluisi keskustella siitä, mistä rahat otetaan ja kun sitä nyt kerta kaikkiaan ei ole tarpeeksi, niin kuinka priorisoidaan. Uusi hallintoporras tulee aivan jumalattoman kalliiksi ja kansalaisten verotaakalla on rajansa, mitta jo tullut täyteen. On täysin edesvastuutonta lapioida rahaa ulkomaille velaksi, mutta sen kyseenalaistaminen on tabu ja heti rynnätään selittämään, että se ei nyt kuulu tähän. Miten niin ei kuulu? Ei pitäisi valtion budjetissa olla yhtään menoerää, jonka järkevyyttä ei saisi kyseenalaistaa, mutta tuntuupa vaan olevan. Kehitysapu on pyhä ja koskematon, vaikka se ei kymmeniin vuosiin ole aiheuttanut minkäänlaista myönteistä kehitystä. Mutta jos oikein laskettaisiin, pitäisi summaan ottaa mukaan myös se apu, jota täällä tarjotaan kehitysmaista tuleville. Silloin kansainväliset sopimukset, kuinka velvoittavia sitten oikeasti lienevätkään, täyttyisivät yli äyräiden, eikä niistä voisi enää joka käänteessä lässyttää ja leimata ihmisiä kylmäsydämisiksi rasisteiksi.

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Tuossa yksi ano mainitsi hoitajapaon syyksi vittumaiset naispomot. Varmasti osa ongelmaa.
Mitä nyt tässä 20 vuotta vaimon juttuja kuunnellut niin ei se johtaminen ole aina ihan jiirissä.
Ei meidän hommissa mulkkua esimiestä kovin kauan tartte kärsiä. Pistetään tarvittaessa hommat käskyn mukaisesti ihan päin persettä mutta hoitopuolella se saattaisi olla potilaille vaarallista ja siksi eivät sitä tee.
Mutta joo, mitä olen kotona kuullut niin sieltä löytyy aikalailla vallastaan huumaantuneita psykopaatteja johtotehtävissä.
Eihän valta ole mitään ellei sitä voi käyttää väärin.

Strix Senex kirjoitti...

Tässä näyttäytyy taas yksi valtamedian käyttämä perusmenetelmä. Kun esitetään positiiviseksi väritetty juttu maahanmuuttajasta, esimerkkihenkilö ei koskaan ole venäläinen, ei virolainen eikä kiinalainen. Se on jokseenkin poikkeuksetta somali. Tuohonkin juttuun olisi täysin vaikeuksitta löydetty venäläinen tai virolainen, minkä voi jokainen terveyskeskuksessa käynyt heti todeta, mutta eihän tarkoitus ollutkaan puhua työperäisestä maahanmuutosta vaan markkinoida sitä tummuutta, mikä siitä tekstistäkin oitis ilmeni.

Ehkä ja ilmeisesti noiden toimittajien käsitys maahanmuuttajasta on vastaavalla tavalla pakkomielteinen kuin sen kouluaikojen vitsin kundin, joka meni psykiatrin assosiaatio testiin. Psykiatri piirsi paperille kolmion ja kysyi, mitä se tuo mieleen. Vastaus: naisen. Psykiatri piirsi paperille ympyrän ja kysyi, mitä se tuo mieleen. Vastaus: naisen. Psykiatri piirsi paperille tähden ja kysyi, mitä se tuo mieleen. Vastaus: naisen. Psykiatri totesi, että teillä taitaa olla noista naisista jonkinlainen pakkomielle, johon kaveri vastasi että ”itsehän tohtori noita rumia kuvia piirteli”. Ilmeisesti toimittajan mielestä ainoa oikea maahanmuuttaja on sellainen, jonka etnisestä taustasta on jokseenkin mahdoton puhua ilman kiertoilmauksia ja jonka työllistyminen on niin suuri ihme, että se on jutun arvoinen.

Joppos123 kirjoitti...

Mulla on tatuointeja. Oikeassa olassa barettimerkki tribaaleilla, veriryhmä vasemmassa kainalossa ja pari muuta vuosilukuineen jota en nyt tässä ala avaamaan.

Qroquius Kad kirjoitti...

Naisilla ei ollut tuhansiin vuosiin poliittista eikä taloudellista valtaa, niinpä heillä ei voinut myöskään olla vastuita ja velvollisuuksiakaan muusta kuin lapsistaan.

Toistasataa vuota sitten aloitettiin eräs maailmanhistorian suurimittaisimmista poliittisista kokeiluista:
naisille alettiin myöntää äänioikeus. Siitä alkoi alati kiihtyvä massiivinen oikeuksien ja vapauksien vyöry naisille, mutta kukaan ei huomannut lisätä vastuita ja velvollisuuksia samassa tahdissa.

Lopputulos on, ettei naisjohtajakaan ole vastuussa teoistaan ja tekemättä jättämisistään, ja jälki on sen mukaista.
Ongelmat kasaantuvat, kun kyseessä on naisvaltainen ala, jolla naiset johtavat naisia.

Kaiken tämän jälkeen intersektifempsat vain kitisevät, ettei Suomessakaan naisilla ole vielä samoja oikeuksia kuin miehillä. Koskaan he eivät kyllä osaa mainita yhtään sellaista miesten yksinoikeutta, mitä heillä ei olisi.
Vastuista ja velvollisuuksista he eivät tietenkään koskaan puhu, ja niistä heille huomauttaminen on naisvihaa, kuten myös mikä tahansa arvostelu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys jpt:lle, Joppos123:lle, Huru-ukolle, Terho Hämeenkorvelle, Rouva Anolle, Strix Senexille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

jpt, Huru-ukko & Terho: Kiteellä yksi yritys valmistaa vielä tiekarhuja:

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/koneet-autot/artikkeli-1.1335517

Joppos123: Niin kuin olen tuossa ylempänä todennut, niin jokainen saa ottaa nahkaansa kuvia halunsa mukaan. Itseäni sellainen ei vaan kiinnosta. Mitä tulee noihin johtajiin niin rouvasi huomiot pitävät valitettavasti paikkansa. Hyvin usein valtaa tavoittelee ihmiset joille sitä ei missään nimessä pitäisi antaa.

Rouva Ano: Tuo on ollut se valtamedian linja jo pitkään. Etsitään yksi onnistuja ja yleistetään koko väestöryhmään. Mitä tulee sote-vaaleihin ja valtion rahankäyttöön niin olet kommentissasi täysin oikeassa.

Strix Senex: Totta. Somali, afrikkalainen tai lähi-itäläinen. He kun ovat valtamedian käveleviä solidaarisuuspalkintoja niin heitä on pakko mainostaa vaikka mainoksen tietäisi itsekin valheeksi.

Qroquius Kad: Olet oikeassa. Valta ilman vastuuta on mielivaltaa.

Joppos123 kirjoitti...

Tuo tatuointi on aina henkilökohtainen juttu ja yksi aika iso vielä tulee.
Ei nämä mitään hetken mielenpistoja ole.
Seuraava ja viimeinen on muhinut jo 20 vuotta.
Etupuolelle 3 ongenkoukkua jotka ovat sopivasti sotkussa ovat mun 3 poikaa. Selänpuolelta ne ovat yhteen rautaniittiin taottu.

Qroquius Kad kirjoitti...

Hannu Lauermaa mukaillen voisin sanoa:
Motiiveja tatuointeihin on yhtä paljon kuin tatuointien ottajia, kaikkiin tatuointeihin ei ole motiivia ensinkään.

Tuhannen paljon varsinkin tuhannet nuoret neitoset ottavat tuhannen tuhrua puhtoisen valkeaa, sileää ja tuoksuvaa ihoaan pilaamaan tuhannen rumaksi.
Itselläni kysymys tatuoinnin mahdollisuuteen tuli velipojalta, joka on itse ottanut kaksi.
Kumpikin on ollut vuosikymmenten henkilökohtaisten elämänkokemusten summaus, jonka hän pitkän suunnittelun päätteeksi päätti ikuistaa iholleen.

Sen myötä hän alkoi kysellä minulta, voisinko itse ajatella samaa? Vastasin aina, että olen ajatellutkin, mutta minulla ei ole hänenkaltaistaan visiota elämästäni, enkä välitä muunlaistakaan nahkaani hakattuna kantaa.
Poikkeuksena tuli sitten tuo DO NOT RESUSCITATE, joka ei ollutkaan mikään yhden suomalaisen lanssarin keksintö viestistä kollegoilleen:

https://www.google.fi/search?q=do+not+resuscitate+tattoo&hl=fi&tbm=isch&sxsrf=AOaemvIyyp81CmOTTmj2qEQk48xQEDqgSA%3A1642872293881&source=hp&biw=1920&bih=937&ei=5T3sYZq_MrKQxc8Pys-MmAE&iflsig=ALs-wAMAAAAAYexL9XF6He519Ri-LR6rGwLpbUXJYfyn&oq=do+not+resuscitate+tattoo&gs_lcp=CgNpbWcQARgAMgUIABCABDIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIGCAAQBRAeMgYIABAFEB4yBggAEAUQHjIGCAAQCBAeOggIABCABBCxAzoICAAQsQMQgwE6CwgAEIAEELEDEIMBUABY4zRg1UNoAHAAeACAAZMBiAH1EZIBBDE3LjiYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZw&sclient=img

Tulipa pitkä ja ruma linkki. Samaa ajattelen tuosta DNR-tatusta omalla rintakehälläni.
Eihän se edes takaa millään tavalla, että sillä lausumaa tahtoani noudatettaisiin, jos joutuisin jonkun covid-papin kynsiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. En ota enempää kantaa näihin tatuointeihin. Tämä asia läksi sen verran sivuraiteelle kirjoituksen aiheesta.

Anonyymi kirjoitti...

Joku lätkäniilo sai 30 ottelun pelikiellon kun teki jotain apinamaista jollekin vastapelurille. Olen ihan vilpittömästi tietämätön, miksi joillakin hyvillä ihmisillä on tapana yhdistää apinat neekereihin. Miksi? JOku pavlovinkoe? Ehdollistaminen palkinnon toivossa, että muutkin ymmärtävät että olen hyvä ihminen? Reaktio on automaattinen ja sen kruunaa kuolematon virke, jonka eräs hyvis kailotti kaikkien tietoon: "Miksi te haukutte ja vitsailette tummaihoisista? Ihmisiä nekin ovat kuten me". Ai sitä vidduilun määrää kun porukan vitsiniilo hokasi sanoa hyvikselle että: Sinä olet ainoa, joka on kyseenalaistanut niiden ihmisyyden, eikö totta. Kukaan muu ei ole kyseenalaistanut asiaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tämähän on yleistä nykyisessä urheilussa. Ja valtamedia komppaa. Se on paha jos valkoinen sanoo jotain rasistiseksi tulkittavaa. Se ei ole paha, jos musta lyö turpaan.

Anonyymi kirjoitti...

QK, suu sitten ihan sovinnolla suppuun okei. Oliko mutsisi muka alistuva rouvashenkilö? Vaimosi, jolle et olisi halunnut antaa äänioikeutta kun te jätkät laitoitte maailman niin upeaan kuosiin niinku Josif ja Aatu eikä Hilde ja Tatjana. Olen tasan samaa mieltä kanssasi, että näitä somepimuja ei pitäisi olla hallitukessa, mutta ei se meidän naisten vika ole että niitä jopa tekin, miehet äänestätte. Olen nainen, enkä ikimaailmassaa ääntäni sukupuolelleni antaisi. Koska tiedän sen sukupuolen heikkoudet. Miesten vahvuudet pitävät taloutta pystyssä.
tira+

Qroquius Kad kirjoitti...

Kyllä sinä sisar tira nyt taidat syyttää meitä veljiäsi sellaisesta, mihin emme kenties ole juuri noin rankasti syyllisiä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle & Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Lienee kuitenkin niin että jos me tavalliset sällit oltaisiin saatu päättää, niin se kakkosrähinä olisi jäänyt käymättä.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tuo kuva kertoo oikein hyvin sen että keeneri tietää voivansa tehdä ja sanoa ihan mitä vaan, eikä me sille mitään voida. Johan nuo kaduilla riehuvat nuorisojoukot ovat sen moneen kertaan ääneen sanoneet. Urheilutermein voitaisiin puhua huonoista voittajista kun pitää noin naamaan hieroa, mutta tietävät ettei mitään mahdeta niin hierominen jatkukoon.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Puupääukko. Totta.

Vasarahammer kirjoitti...

"Totu jo" on "in your face" -monikulttuuria eli preussilaista vittuilua. Tämä kertoo siitä, että vallanpitäjiä ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä mieltä sinä olet tietyistä asioista vaan he toimivat joko oman tai rahoittajiensa agendan mukaisesti.

Vaaleja tulee ja menee mutta järjestelmä on ikuinen. Järjestelmä myös tarjoa uskollisille palvelijoilleen hillotolppia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vasara. Olet täysin oikeassa. Valitettavasti.