torstai 6. tammikuuta 2022

MISTÄ LÖYTYIS NIITÄ NATSITERRORISTEJA?

Suojelupoliisihan muistaa aina varoittaa – epäilemättä hallituksen vaatimuksesta – suomalaisia pelottavasta äärioikeistolaisesta terrrorismista. Valtamedia tietysti komppaa ja antaa vaikutelman että se natsizombieitten leegio on laaja ja olemassa vaikkei sitä kylläkään missään näy.

Tuorein todiste äärioikeistolaisesta terrorismista oli se kankaanpääläinen jätkäporukka joka vangittiin viime vuoden puolella epäiltynä terrorismirikoksista. Koko touhu haiskahti jo alkuun koska sama lössi oli jo pidätettynä ja vapautettuna samasta syystä samoin perustein jo aikaisemmin. Lisäksi kun porukan asearsenaalia esiteltiin niin mukana oli vanhoja hanallisia haulikoita ja pelottava itseladattava ilmakivääri. No, nyt sitten tuli se odotettu tieto:

Käräjäoikeus on päätöksessään todennut, että poliisi ei ole esittänyt hakemuksen tueksi sellaisia uusia seikkoja, joiden perusteella epäiltyjen vangitsemista voisi jatkaa.

Epäillyt ovat olleet saman asian vuoksi vangittuina myös alkuvuodesta 2020. Poliisin on seurannut heidän tekemisiään pidemmän aikaa.

– Pakkokeinolain mukaan rikoksesta pidätettyä tai vangittua, joka on päästetty vapaaksi, ei saa uudelleen pidättää samasta rikoksesta sellaisen seikan nojalla, joka on ollut viranomaisen tiedossa sen päättäessä pidättämisestä tai vangitsemisesta, käräjäoikeus perustelee ratkaisuaan.

Ei voi välttyä ajatukselta että poliisi on saanut evästyksen ”yrittäkää ny helvetissä löytää jotain raskauttavaa. Edes tällä kertaa”. Kas kun itse tapaushan on toisinto vuodelta 2020 jolloin äärioikeistolaisiksi terroristeiksi puolestaan nimitettiin turvallisuusalan ihmisiä joista osa poliiseja. Ja uutisointi oli rankkaa:

Keskusrikospoliisi tutkii äärioikeistoverkostoon liittyvää rikosepäilyä, jossa on kyse törkeän henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta.

MTV Uutisten tietojen mukaan epäillyn vakavan rikoksen kohteina olisivat olleet valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen ja sisäministeri Maria Ohisalo.

Koko touhuhan lässähti sitten harvinaisen nopeasti:

Ja lopulta sitten paljastui että kyseessä oli ollut vallitsevaan nykymenoon tympiintyneitä tyyppejä jotka olivat keskustelleet asiasta keskenään omassa nettiryhmässään. Joka tosiasiassa vastaa sitä vanhaa pulinaa Veijo Esson baarissa:

- Pelkät pahat ajatukset, kuten rikoksen tekemisestä keskusteleminen, eivät ole rangaistavia. Pelkästään yleinen valmius tehdä henkirikos tai toteuttaa törkeä pahoinpitely ei ole rangaistava teko. Ryhmän välinen viestintä on ollut keskinäistä, eikä sitä ole levitetty suuren yleisön tietoon, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sanna Springare Keskusrikospoliisista.

Huomattavaa kuitenkin on, että vallitsevan vihervasemmistolaisen politiikan vastustajat tulkitaan hyvin helposti äärioikeistolaisiksi. Epäilemättä tämäkin blogi on joidenkin mielestä sellainen.

Hotellin respassa jäädään odottamaan seuraavaa natsileegioksi tulkittua porukkaa ja skandaalin lässähtämistä. Samaan aikaan kun tuontitavara harjoittaa suomalaisia kohtaan jatkuvaa ja todellista arkipäivän terroria. Mutta sehän ei ole enää vika, vaan ominaisuus. Sitä monikulttuurisuuden kitkaa joka täytyy hyväksyä.

41 kommenttia:

Professori kirjoitti...

En minä sinänsä epäile, etteikö Suomesta voisi löytyä natseiksi itseään mieltävää pientä porukkaa. Onhan täällä kaikenlaisia muitakin hörhöjä tiellä istuvista elokapinalaisista kuulasotaa metsissä käyviin aikuisiin miehiin. Vakavaa yhteiskunnallista uhkaa nämä eivät kuitenkaan aiheuta, mikäli poliitikot huolehtivat ihmisten elämän jatkumisesta siedettävinä. Valitettavasti olen huomannut, ettei tätä näytetä aina ymmärrettävän poliittisten päätöksentekijöiden parissa.

Anonyymi kirjoitti...

Huomioni kiinnittyi jutussa nimeen Sanna Springare. Mahtaako olla sukua ruotsalaiselle kollegalleen Peter Springarelle, joka Örebrossa muutama vuosi sitten yritti rohkealla ulostulollaan herätellä poliitikkoja ja kansalaisia huomaamaan määrätyistä maista tulleiden maahanmuuttajien rikollisuus. Mitä miehelle sen jälkeen on tapahtunut, ei taida olla tiedossa ainakaan Suomessa, mutta kyseinen rikollisuus Ruotsissa on ainakin kasvanut ennennäkemättömiin mittoihin. Ja pieni Suomi seuraa uskollisesti perässä, mutta siitä ”kehityksestä” ollaan hiljaa kuten kupletin juoneen kuuluu ja samanlaisilla kotouttamistoimenpiteillä päädytään erilaiseen, koko kansakuntaa rikastuttavaan lopputulokseen kunhan ensin saadaan hävitettyä maasta hirvittävä äärioikeisto.

Rouva Ano

Vasarahammer kirjoitti...

Äärioikeistolaiselle terrorismille on eniten kysyntää valtamediassa ja vihervasemmistolaista ideologiaa tunnustavien poiitikkojen viranomaisten keskuudessa.

Valitettavasti kankaanpääläinen kaveriporukka ei onnistunut täyttämään odotuksia. Ehkä ensi kerralla onni suosii rohkeaa.

Patiqqa kirjoitti...

Tossa Kankaanpää-keississä taitaa se ajankohta olla kaikista tärkein pointti. Sauli Niinistön hybridikeskuksen operaatioltahan se ilmiselvästi näyttää, jolla varmistettiin että normaalit raappahousut pysyy poissa soihtukulkueesta, ja pysyttelevät vain kiltisti tv:n ääressä itsenäisyyden muistopäivänä.

Anonyymi kirjoitti...

Niitä natsiterroristeja tuodaan joka päivä maahan vihreiden stalinistien ja muiden maanpetturihuorien toimesta.
Islam on arabien fasismia ja aivan puhdasta natsismia vääräuskoisia sekä ei arabeja kohtaan.Väittävät vain iljettävää ja rasistista vihaideologiaansa uskonnoksi.
Itseasiassa kun vertaa sakemannien touhuja arabisyöpäläisten toimintaan on selvää että Hitlerin suurimmat virheet olivat kun hän ei väittänyt Mein Kampfia Jumalan pyhäksi sanaksi,Natsismiaan rauhan ideologiaksi ja tehnyt Jumalaisia ihmetekoja erektioon lasten kanssa pystyen ja heitä raiskaten kuten pedarikultin "profeetta".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Professorille, Rouva Anolle, Vasarahammerille, Patiqqalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Professori: Juu. Oli ihminen minkä aatteen kannattaja, se ei tee hänestä automaattisesti terroristia. Vakavan uhan aiheuttaa tuontitavara väkivaltarikoksineen. Ja mainitsemasi vaatimus on unohtunut kokonaan. Utopia menee ihmisten elämän edelle.

Rouva Ano: Tuo Springare on sinänsä käsittääkseni aika yleinen sukunimi. Suomessa ollaan kehityksestä hiljaa sillä avautuminen vaatisi sen, että vastuullisia vaadittaisiin tilille. Ja sitähän ei tule tapahtumaan. Siksi niitä kuunatseja etsitään - ja keksitään - jatkossakin.

Vasara: Juuri näin. Ja siksi neulaa etsitään heinäsuovasta jatkuvasti kasvavalla innolla.

Patiqqa: Mahdollista, mutta luulisin että Niinistön sijasta käsky tuli kyllä hallitukselta.

Ano: Se Hitlerin Mein Kampf on muuten vieläkin kovasti suosittu teos islamilaisissa maissa.

Strix Senex kirjoitti...

He kuurnivat hyttysen, mutta nielevät kamelin. Tässä tapauksessa tuo vertaus tuntuisi istuvan suorastaan poikkeuksellisen hyvin. Niitä natseja etsitään kissojen ja koirien kanssa, mutta saalis näyttää jäävän laihaksi. Hyvä niin. Toisaalta niitän kameli-suunnan terrosristeja haetaan tänne terroristien kokoamisleireiltäkin vaivoija ja kustannuksia säästämättä eikä puhettakaan, että mitään tutkintaa saati pidätystä tapahtuisi.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä stadissahan takavuosina yhdessä asunnossa oli hakaristilippu ja ikkunasta se näkyi hyvin kadulle. En ole sitä enää pitkään aikaan nähnyt. Muita natsihavaintoja en ole tehnyt.

Tämäkin Kankaanpään keissi on suurin piirtein samaa tasoa kuin se taannoin persujen puoluekokouksessa "nähty" joukkotervehdys Aatulle.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Täysin totta ja kyseisen tuontitavaran väkivalta suomalaisia kohtaan on jotain aivan muuta toista kuin näitten kuviteltujen kuunatsien.

Tapsa vaan: Joo, ja sekin joukkotervehdys oli itse asiassa käsiä nostamalla tehty äänestys. Se vaan unohtui valtamedialta sanomatta.

Anonyymi kirjoitti...


Peter Springare on eläkkeellä.

Poliisi osti Peter Springaren ulos. (8. joulukuuta 2019)
"Sain lopulta tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Huikeasti yli, mitä voisin saada vahingonkorvauksina", sanoo Peter Springare NA:lle maksumuurin takana olevassa artikkelissa.

Veronmaksajien maksamaa summaa ei tiedetä, mutta kysyttäessä, oliko kyseessä yli puoli miljoonaa kruunua, Springare vastaa: ”Ei, enemmän. Minulla ei ollut mitään mahdollisuutta kieltäytyä. Olen täysin tyytyväinen tekemäämme sopimukseen.”

https://samnytt.se/polisen-koper-ut-peter-springare/

Johan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Johan ja kiitos tiedosta. Kertoo Ruotsista aika paljon. Ei korjata asioita. Vaan peitetään ne.

Qroquius Kad kirjoitti...

Örebron kaupunginvaltuustossa vuodesta 2018 istunut Peter Springare jäi eläkkeelle poliisista joulukuussa 2019 mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen:

hänet siirrettiin syyskuussa 2018 vähäpätöisempiin tehtäviin, ja perusteena ei TIETENKÄÄN ollut väärinajattelu, vaan väitetty epäpätevyys.
Ammattiliitto ei ollut samaa mieltä, vaan syytti poliisihallintoa epämukavan virkamiehen savustamisesta ja vei asian toukokuussa 2019 työtuomioistuimeen.

Asia ei ehtinyt valmistua, kun Ruotsin poliisi osti(!) Springaren jäämään eläkkeelle;
hänelle maksettiin 776 080 kruunua, joka vastasi hänen 18 kuukauden palkkaansa.

Yksityiskohtia tuolta, jos ruotsi taipuu:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Peter_Springare
https://www.lag-avtal.se/arbetsratt/springare-tog-initiativ-till-utkop-6981967

Qroquius Kad kirjoitti...

Veli Johan näköjään ehti ensin. No, kertaus on opintojen äiti.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, onhan tuo aika härskiksi mennyt kun oikeuslaitosta voi käyttää noin räikeästi poliittisiin tarkoituksiin. Jo silloin kun nämä pojat pidätettiin nousi aika iso ihmetys siitä "miksi nyt". Heidän larppauksensa oli kuitenkin ollut jo pidemmän aikaa tiedossa. Ihan yhtä tiedossa on täytynyt olla ettei mitään uutta ole tullut esiin ja lopputuloksena tulee olemaan vapauttaminen. Mutta saatiinhan siitä komeat otsikot, tuo vapauttaminen ei ole saanut läheskään samaa palstatilaa. Esim. iltapulussa tuo on esitetty varsin suppeasti ja pienenä juttuna.

Tuon nykyoikeuslaitoksen keulakuva ja suurin sekopää, Toiviainen on siis jäämässä nyt eläkkeelle. Itse olen sitä miettinyt miksi tuollainen hullu jäisi pois unelmatyöstä kun hänellä on kaikki valta käsissä. Voisiko tuo liittyä siihen että ainakin parin vuoden ajan vihreillä on vielä sisäministerin palli? Luulisi tuosta olevan apua kun varmistetaan että uusi syyttäjä jatkaa edeltäjänsä linjalla.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Puupääukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Nämä ovat sellaisia asioita joita kannattaakin kerrata.

Puupääukko: Oikeastaan oikeuslaitos toimi nyt niin kuin pitikin. Poliisia pyrittiin käyttämään poliittisiin tarkoituksiin. Näitä ”terroristeja” nostetaan julkisuuteen aika ajoin koska sillä pyritään peittämään se, että Suomessa on jo jokapäiväistä terroria eikä se puhu suomea. Ja joo, uskoisin että seuraava valtakunnansyyttäjä voi olla vieläkin fanaattisempi.

Anonyymi kirjoitti...

Heräsi ajaatus siitä, että ruåtsissa hoidettiin kiusallinen polliisi rahalla, mutta meillä asialle olisi laitettu raija toivioretkeläinen.
Ja eiköpä matami hae jatkoaikaa, onhan hänellä niitä juttuja kesken.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Jotkut sitä vaan näkee natseja.
Näistä tarroista mitä liimailevat,
i hate nazis. Sitten sähkökaappiin
kirjoitettu tussilla natsit vittuun.

On näillä natseja näkevillä kummallisia ajatuksia.
Tai maailmansa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Joo, käräjille oltaisiin voitu mennä. Minä en ole muuten aivan varma että mikä se ehdoton eläkkeellejäämisen ikä oikein on.

Ano: Se natsihan kun on sellainen kiva kuvitteellinen vihollinen jota vastaan ”taistellessa” tuntee olevansa suuri sankari.

Anonyymi kirjoitti...

Vastavuoroisesti nämä kertaalleen kiinniotetut kaduillaistuskelijat voitaisiin kopittaa kuukaudeksi uusien "todisteiden" ja "ilmitulleiden suunnitelmien" johdosta. Toki ei vielä nyt, vaan vasta istuskelukelien lämmettyä. Olisi hauska seurata sitä älämölöä, joka siitä seuraisi.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiitoinen tapaus tuo Springare; rahallahan kaikki ikävät asiat hoidetaan maton alle. Kiitos asiaa selvittäneille. Ruotsi ei selvästikään uskalla kohdata arkipäivän realismia ja tekemiensä päätösten vahingollisia vaikutuksia, vaan työntää pään pensaaseen kerta toisensa jälkeen. Päivi Räsästä ei voida lakaista maton alle, mutta tuntuu siltä, että asiasta nousseen kohun vuoksi valtakunnansyyttäjä ei uskalla tehdä päätöstä, vaan on kätevämpää jäädä eläkkeelle. Miksi päätöksen tekeminen muuten näin kauan kestäisi? Pääsee kuin koira veräjästä ja varmaan vielä ihan muhkealle eläkkeelle. Kun ei vaan sitten kävisi niin, että kun lähdetään sutta pakoon, tulee karhu vastaan. Seuraaja kun voi olla vielä pahempi, joka ei tosin nykypäivänä yllättäisi yhtään. Kaipa Tytti Yli-Viikarikin runokirjoineen saa vielä jostakin valtion virastosta ylijohtajan paikan, jos ei nyt ihan VTT:ltä...

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Mutta kyseiset kaduillaistuskelijat ovat valtakoneiston ja valtamedian lemmikkejä. Varsinkin valtamedia on leiponut heistä suorastaan sankarikuvaa.

Rouva Ano: Ruotsi on täysin menetetty maa ja todennäköisesti se ensimmäinen Euroopan maa jossa Libanon-kynnys ylitetään. Tapaus Räsäsessä varmaan vaikuttaa se, että poliisi tajuaa kyseessä olevan Toiviaisen pakkomielle. Poliisihan teki jo kertaalleen päätöksen että ei ylitä tutkintakynnystä. Saa nähdä, mihin se juttu vielä päätyy.

Qroquius Kad kirjoitti...

Valtion eläkelain neljäs pykälä kertoo näin:

"Yleinen eläkeikä on 63 vuotta.

Asetuksella voidaan kuitenkin säätää, että virassa tai työssä, jonka laatu sitä vaatii, eläkeikä on alle yleisen eläkeiän mutta ei alempi kuin 55 vuotta.

Jos eroamisikä on alempi kuin yleinen eläkeikä eikä 2 momentin nojalla ole säädetty erityistä eläkeikää, eläkeikänä pidetään eroamisikää.

Eläkeikä on 65 vuotta, jos valtion palvelus on päättynyt ennen edellä tarkoitettua yleistä tai erityistä eläkeikää."

Muissakaan pykälissä ei mainita ainakaan sivilivirkamiehelle lakisääteistä eläköitymisikää;
sotavaltion puolellahan tällaisia on, vai ovatko ne juuri noita asetuksella säädettyjä?
Kertokoon joku joka tietää.

Kaipa se Raija olisi saanut halutessaan jatkaa toivioretkeään niin akuan kuin olisi jaksanut?

Anonyymi kirjoitti...

Valtiolla virkasuhteinen saa olla töissä sen kuukauden loppuun asti, jolloin täyttää 68 vuotta. Eräs Raija on syntynyt 1954 syyskuun alussa eli lähtenee virastaan 30.9.2022.

acc

Anonyymi kirjoitti...

Varmuudella nuo Kankaanpään Kiljuskini-Kommandon (KKK) tyypit olivat juuri sitä ainesta, josta SA rekrytoi omat öykkärinsä. Ja toisella puolen Antifa omansa.

Anonyymi kirjoitti...

Natsit ovat kuin Tenon lohi: molempia väitetään olevan olemassa, ja siksi niitä kannattaa pyydystää, vaikkei saisikaan.

Joppos123 kirjoitti...

Suvaitsevaiston psyyke on niin riekaleina ja hysteria päällä, että näkihän sekoomuksen hetkellinen Helsingin pormestariehdokaskin "natsimarsseja" ikkunoinoistaan.
Nyt on muodikasta nähdä "natseja" joka portaikon alla kuten oli aikoinaan muodikasta jahdata neuvostovastaisia. Nytkään ei vaivoja säästellä kun natseja pitää vaan löytää tai keksiä.
Samaan aikaan UM on lähettänyt kiertäviä konsuleja Iraniin houkuttelemaan maahamme lisää tuontiväkivaltaa. Iranhan on sotaa käyvä maa joten siellä taatusti on halukkaita satojatuhansia lähtemään pakoon sotaa ja vainoa.
Sanonpa edelleen, että vaikka tämä koronahysteria ja sekoilu alkaa jo vituttamaan niin se kautta koko länsimaailman levinnyt hysteria on pelastanut meidätkin hirvittävältä matutsunamilta. Hallituksemme olisi pitänyt rajat auki uusille loisille tappiin asti. Nyt muut maat ovat olleet tulppana, kiitos koronan.
Vaalit ovat reilun vuoden päästä ja jos nykyinen combo ei jatka niin taisimme pelastua.

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Ei täällä niitä " natseja " ole kuin muutamia hassuja. Mutta sanotaanko näin, että kun erään entisen naispressan hyvä ystävä totesi, että Suomessa on roskasakkia määrältään sellaiset 500 000 - 700 000, ovat ne luultavasti kuviteltuja ääärrrioikeistolaisia. Eli väärinajattelivia. Tuo Kankaanpään juttu haiskahti kyllä siten, että hommasta yritettiin tehdä isompaa kuin olikaan. Senhän ns luki heti rivien välistä. Sen jälkeen kun YLE teki temppunsa vuosia sitten invaasion jälkeen TV2 puolella, eli keskusteluohjelma livenä, mihin oltiin propaganda tarkoituksessa järjestetty muslimit puhumaan paskaa, en ole Yleä arvostanut kovin korkealle. Ja sama jatkuu. Suoranainen kaksinaismoralismi, mikä huikentui Sannikka ohjelmaan. Mutta helppohan se on suoltaa mitä huvittaa, kun rahoitus on varmaa.

Anonyymi kirjoitti...

En noista nykyisistä valtion eläköitys ikiin liittyvistä tiedä, vaan muinoisina aikoina kun itse aloittelin ratavaltiolla taivaltani niin silloin ikä oli 70v ja ajolähtö jos et itse älynnyt ennemmin.
Muistan kuinka nuoremmat veturipuolen kaverit huomauttelivat yhdelle 69v kuskille, että kenen leipää syöt. Kas kun se urakierto meni jotenkin niin, että ensin koneapulainen, sitten veturinlämmittäjä ja lopulta se haaveiltu veturinkuljettajan nimitys. Virkoja oli kuitenkin rajoitetusti, eli jos joku oli tulppana eikä lähtenyt, ei myöskään virkakiertoa tapahtunut. Joka vrikolla oli tietty määrä näitä kaikkia virkoja, paitsi se koneapulainen ei ollut virka, mutta samat vastuus ja velvoitteet kuin virkoihin nimitetyilläkin. Siksipä nämä huomauttelut, joskus hienovaraisia, toisinaan ronskimmat sanoivat suoraan päin naamaa. Sellainen se lisää porukan yhteishenkeä, kovastikin.
Sama se oli liikennepuolellakin, kovasti kytättiin, että kuka milläkin palvelusvuosimäärällä saa/sai nimityksen. Itselläni oli reilu 10v ratavaltiolla ja olisin saanut kipparin (konduktöörin) nimityksen stadiin, vaan olin jo hakeutumassa muihin hommin niin jäi hakematta. Kaveri kertoi, että alin nimitetty sain 8 1/2 v. No se vähän jurppi aikansa, että olis ensin sen nimityksen hakenut ja sitten lähtenyt, vaan jotenkin se ei olis ollu reilua. Ketään kohtaan. Eikä sellainen ole mielestäni edelleenkään reilua ketään kohtaan. Vaan näillä mennään, nykyisn olen ollut jo vuosikymmenen Varman palkkalaisena.
JOskus on kiirettä: Aamupäinä syleksin kattoon ja iltapäivän sit väistelen niitä klimmpejä ja siinä se sen kiireen joskus pukkaa, siinä väistellessä:)
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Tosissan näitä penteleitä on etsitty ennenkin.

Ivanovon tekstiilikombinaatin puoluekomitean sihteeri poisti tuotannosta kankaan,jota tehdas oli valmistanut vuosikausia, sillä ”hän oli havainnut suurennuslasilla sen kuvioinnissa hakaristin ja japanilaisen kypärän”.
Kirjoitti Komsomolskaja Pravda tammikuussa 1938.
voijumala###

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, acc:lle, Ano1:lle, Ano2:lle, Joppos123:lle, Ano3:lle, Huru-ukolle ja voijumalalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad & acc: Kiitos lisäyksistä.

Ano1: Hyvin paljon mahdollista. Meillä vaan ei ole sitä SA:ta eikä sitä kukaan puuhaakaan mutta Antifa elää ja voi hyvin.

Ano2: Aika hyvä vertaus.

Joppos123: Totta puhut. Natsit ovat hyvä vihollinen. Kas kun se on kuviteltu sellainen ja sitä vastaan on turvallista taistella. Toisin kuin islamilaisten joiden kanssa voi käydä huonosti. Korona on tosiaan toiminut hieman tulppana ja sitten kun se poistuu niin tulijoita alkaa tulla. Ja samalla alkaa ilmastokyykyttäminen potenssiin kaksi. Minä muuten pelkään, että emme pelastu. Kun katsoo noita galluppeja niin sama touhuhan tulee jatkumaan.

Ano3: Hyviä havaintoja. Ja muistutetaanpa siitä Sannikan kuolemattomasta lohkaisusta:

https://www.youtube.com/watch?v=B7Q11rwne6c

Huru-ukko: En tiedä, mikä minun oma eläkeikäni sitten lopulta tulee olemaan mutta olen sinulle rehellisen kateellinen oloneuvoksen asemastasi.

voijumala: Kieltämättä aika paha. Ja natsismihan vaanii nykypäivänäkin. Jopa karuselleissa:

https://www.dw.com/en/swastika-ride-shut-down-by-german-amusement-park/a-50103794

Anonyymi kirjoitti...

Älkääs nyt setämiehet taas vouhottako. Meillä on 19 ministeriä,ja iloisia uutisia että viisi heistä on raskaana tai just synnyttäneitä. Miten ihanasti meneekään tämä naisministerin ura: hirveä hinku tuntemattomuudesta ministeriyteen. Valta päättää miljoonien verenmaksajien (ei kirjoitusvirhe) asioista, edistää omaa ideologiaa toisten kustannuksella. Valta seistä pönöttämässä mediassa ja sanelemassa sääntöjä alamaisille. Mikä euforinen fiilis. Mutta jossain vaiheessa myötäsukainen mediakin kyllästyi ja rupesi vaatimaan tolkullisia toimia. Samojen puoluiden edustajat, jotka saivat läpi maksuttoman ehkäisyn, eivät sitä itse käyttäneet koska median haaskalinut sanoivat sen ruman sanan eli kuka on vastuussa. Naislauma vetäytyi neitsytmariaan ja raskauteen. Ohisalo sai lapsen ja korosti ettei lapsen sukupuolta saa kertoa. Kylläpä meitä kiinnostaa. Mutta koska sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio ja sen saa vaihtaa jo parivuotiaana jos hotsittaa, mitä tuota miettimään.

Natseja siellä sun tuolla. Olen aikaisemminkin kertonut, että DDRn hallinto oli täynnä ex-natseja koska ei kommunisteista laiskoina räyhäreinä olisi ollut uutta valtiota rakentamaan. Neukut tuon päätöksen tekivät. Suomalaiset natsit ja äärioikeisto, ketä tämä pelottaa? Mitäs jos kysyttäis esim. stadilaisilta: pelottaako teitä natsit vai nuo Itiksen jengit. Kysely kohdistetaan vain itiksen jengeihin, joten saadaan haluttu tulos. Suomalaiset ovat natseja ja rasisteja. Case closed. Koska jokainen parikymppinenkin somalidiileri tietää enemmän Suomen histoariasta kuin tämä lättänokkainen heille alistettu kansa.
tira

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira ja kiitos lisäyksistäsi.

Joppos123 kirjoitti...

Puolet alkaa jo olla hallituksessa tiineenä tai porsinut ja hormoomit hyrrää.
Naisilta pitäisi ottaa poikkeuslailla ääneatysoikeus pois, määräajaksi.
Vakamanpi tilanne kuin korona.

Anonyymi kirjoitti...

Totesin kaverille kun uutisia seurailin näistä poliisin tekemistä Natsiterroristi-pidätyksistä, että paikalliset Taposet on joku vuosi sitten vieneet poikien harrastevehkeet ja siitä suivaantuneena ovat tsättäilleet keskenään että kyllä sietäis nuo Taposet räjäyttää ilmaan tai jotain.

Nyt sitten paikallinen wannabe-Pastretrsain jonkun muun asian yhteydessä sitten löysi tuon tsättikeskustelun puhelimesta ja PolPo väänsi siitä poliitikkojen kaipaaman äärioikeistolais-terrorismin suurhankkeen.

Tinahattu kirjoitti...

Mutta hei, onhan natseja. Minäkin olen täällä ( viitaten ). Monesti on haukuttu natsiksi.
Olen vähän pettynyt etteivät ole huomaavinaan.

Mutta, Suomen natsijahti on apinoitu ameriikan ihmemaasta, siitä olen varma. FBI, Antifa, SPLC puuhaavat jatkuvasti natsikerhoissa, soluttautuvat niihin ja luultavasti perustavat niitä. Suomen virkamiehiä on lähetetty sadoittain ellei tuhansittain amerikoihin oppiretkille.
Tässä nykyinen esimerkki natsikiimasta:
CBC: https://www.cbc.ca/news/world/neo-nazi-group-infiltrator-the-base-1.6302804

Parhain terveisin,
Tinahattu
Puten uskollinen natsipelle

Tinahattu kirjoitti...

Jaa, unohtui akseli-rattaileminen. Sekin on apinoitua. Samat sanat, sama koulu.
Samasta linkistä: https://www.cbc.ca/news/world/neo-nazi-group-infiltrator-the-base-1.6302804

Far-right accelerationists believe that violence is the only way for them to pursue their political goals to cause the collapse of liberal democracies and replace them with white ethno-nationalist states.
 

Tinahattu

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Anolle ja Tinahatulle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: En tiedä, mikä viisainta olisi mutta kyllähän tuo ämmälauma on ollut Suomelle katastrofaalinen.

Ano: Tuo muuten voi olla hyvinkin mahdollista.

Tinahattu: Vaan etkös sinä joskus itse sanonut kannattavasi kyseistä aatetta? Mutta joo, yleensäkin kaikki järjettömimmät vasemmistovillitykset ovat tulleet Suomeen jo pitkän aikaa nimenomaan Amerikasta.

Joppos123 kirjoitti...

Tiralta hyviä havaintoja ja kaikille nyt ihan historiallinen fakta. Vihreät perustettiin tuossa työväen onnelassa eli harppisaksassa juurikin kommunistien ja entisten natsien toimesta. Kätilönä oli KGB.
Tarkoituksena oli tuhota Länsi-Saksan sisäinen turvallisuus ja talous.
Kun katsotaan heidän perillistensä toimia nykyisessä hallituksessa niin onko heiltä tullut yhtään esitystä tai päätöstä joilla ei pyrittäisi tuhoamaan Suomen sisäistä turvallisuutta ja taloutta,siis yhtäkään esitystä?
Ei ne tyhmiä ole vaan ideologialleen uskollisia ja tavoite on kirkkaana mielessä.
Vihreät ovat aidosti suomalaisvihamielinen liike ja tarkoitus on tuhota Suomi. Ei enempää ei vähempää.

Joppos123 kirjoitti...

Jotkut ovat ihmetelleet Vihreiden NATO myöteisyyttä. Ei siinä ole mitään ihmettelemistä, se on täysin loogista.
Jos Venäjä valtaisi Suomen niin mitenkähän kauan valloittaja antaisi heidän olla olemassa?
Omaa persettä Vihreät suojelevat, ei isänmaata.

Qroquius Kad kirjoitti...

Erään aikaimme kauheimman riistäjä-pääministeri Esko G. Pula-Ahon hallituksessa istui ainakin yksi hyvä ministeritär:
Eeva Kuuskoski, joka oli saanut hyvän lapsen hyvän uuden miehensä kanssa! Hän joutui kuitenkin eroamaan pahan Pula-Ahon hallituksesta, koska Isot Pojat kiusasivat häntä, eivätkä sallineet hänen tehdä hyvää;
pahimmillaan kiusaaminen oli sitä, etteivät Isot Pojat ottaneet pikku Eeva-tyttöä mukaan leikkeihin!

Näin siis naismediamme vielä jokin vuosi sitten asiaa muisteli, tai kansalaisille asian ilmoitti.
Ahon hallituksen muut jäsenet muistivat asian niin, ettei Kuuskoskea kerta kaikkiaan voinut ottaa mukaan mihinkään finansseja koskeviin neuvotteluihin, koska estrogeenipöllyissä hänen ajatuksensa kulkivat vain tätä Elmer Diktoniuksen hahmottelemaa rataa:

http://www.kirjatimpuri.com/blogi/2017/12/23/lapsen-uni

Vaan mitenpä olisi voinut selittää asianomaiselle tuolloin, ja heppatyttötoimittelijattarille nyt, ettei Suomen koko budjettia voi laittaa siihen, että kaikilla olisi niin kuin Diktoniuksen runossa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Niin vihreitten kuin länsimaisen rauhanliikkeen synnyssä oli tosiaan KGB mukana ja itse asiassa se onnistui tavoitteissaan varsin hyvin. Sinänsä nykyiset suomalaiset vihreät ovat vain typeriä egoaan ruokkivia muodin perässä juoksijoita. Asian lopputulos on tietysti sama mitä itsekin sanoit.

Qroquius Kad: Ja muistatkos, erityisesti naisväen keskuudessa oli 1990-luvulla lyhytaikainen kiima että kyseinen Kuuskoski pitäisi saada presidentiksi.