maanantai 17. tammikuuta 2022

EPÄILYKSEN PIRUN KIVAKOULU JATKUU

Helvetin Esikartanon Oppimiskeskuksen luokkahuoneessa…

Epäilyksen Piru istui opettajan paikalla luokkahuoneessa ja hänen edessään istui neljä pahantuulista oppilasta jotka olivat saaneet oppitunnin vastoin omaa tahtoaan. Oppituntihan oli kestänyt itse asiassa puoli vuotta ja kyseisten suvaitsevais-tiedostavien yksilöiden sielut olivat joutuneet elämään vangittuina 13 – 15-vuotisten suomalaisten nuorten kehossa. Nuorten, joita tuontitavara oli jatkuvasti rääkännyt. Tuontitavara, jonka hankkimista ja välttämättömyyttä he kaikki olivat julistaneet ja halunneet vaientaa sitä vastustavat äänet.

Puolen vuoden opintomatkan olivat saaneet menestyksekäs vihervasemmistolainen poliitikko, arvostettu valtamedian toimittaja, menestyksekkään lakimiestoimiston omistaja ja päähahmo sekä menestyksekäs yliopistollinen rasismin tutkija. Heitä kaikkia jurppi se ajatus että kun heidän sielunsa oli ollut pois heidän ruumistaan puolen vuoden ajan niin kukaan ei ollut huomannut mitään. Heidän ruumiinsa olivat julistaneet epistolaa selkäytimellään eikä kukaan ollut tajunnut heidän olevan tosiasiassa zombieita.

Mutta olivatko he oppineet mitään?

Eivätpä tietenkään. He kaikki protestoivat Epäilyksen Pirulle ja väittivät että kyseinen sarvipää oli lavastanut heidän kokemuksensa. Ei sellaista oikeasti voi tapahtua. Se ei ollut epistolan mukaista. Se oli teorian vastaista. Monikulttuurisuus oli sekä välttämätön voimavara että väistämätön velvollisuus. Ja lisäksi heistä jokainen huusi suu vaahdossa että he olivat Suomelle ensiarvoisen tärkeitä ja ansioituneita henkilöitä eikä heille saa tehdä tällaista. Yleensäkin he olivat Suomen uutta aatelia. Heillä tuli olla oikeus elää turvassa omassa kuplassaan. Jos Epäilyksen Pirun näyttämät asiat olivatkin ehkä totta niin ne kuuluivat muurahaiskansalaisille eikä heille. He olivat tuollaisen yläpuolella.

Epäilyksen Piru kuunteli ruikutusta oman aikansa ja napsautti sitten sormiaan. Protestoivien suvaitsevais-tiedostavaisten naamaan läsähti suun kokoinen laastari joka oli Oy Helvetti Ab:n laadukasta tuotantoa ja kyseiset yksilöt huomasivat että se ei taatusti lähde irti. Valitus ei silti loppunut vaan jatkui nenän kautta tulevana yninänä. Epäilyksen Piru totesi kyllästyneellä äänellä:

- Jos ei vikinä lopu niin se seuraava laastari läsähtää nenään. Ja teillä ihmisillä viisi minuuttia ilman happea tuppaa olemaan terveydelle varsin hankalaa.

Luokkaan laskeutui hiljaisuus ja Epäilyksen piru totesi:

- No niin, arvon suomalaiset uusaateliset. Edellinen ekskursionne ei epäilemättä riittänyt joten jatkamme oppituntia. Varsinaiset ruumiinnehan pärjäävät oikein hyvin selkärangassa olevalla sabluunallaan joten voimme ottaa toisen oppimissession.

- Sinä, vihervasemmistolainen poliitikko. Sinä siirryt puoleksi vuodeksi elämään haja-asutusalueella elävän eläkeläisen elämää. Hän kun joutuu laskemaan että ostaako itselleen ruokaa vai välttämättömiä lääkkeitä. Ja joka joutuu elämään pelossa että sinun hallituksesi pakottaa hänet luopumaan öljylämmityksestään mikä tietäisi hänelle täydellistä katastrofia. Sinä tulet tuntemaan jokaisen pelon kouraisun ja katkeruuden, jonka juuri sinä olet saanut hänelle aikaiseksi.

- Sinä, arvostettu valtamedian toimittaja taas siirryt puoleksi vuodeksi vanhainkodin alzheimeria sairastavan ja liikuntakyvyttömän pitkäaikaispotilaan ruumiiseen. Siinä laitoksessa on muuten hoitajia aivan liian vähän joten paskavaipat saattavat aika ajoin kirvellä. Mutta pure hammasta. Ja pyri syömään mahdollisimman nopeasti, kun hoitaja ruokkii sinua. Hänellä kun ei ole kuin muutama minuutti aikaa ruokkia sinua ja sitten hänen tulee siirtyä seuraavan potilaan luo. Mutta hei, nälkähän on vaan mielentila…

- Ja sinä, menestyksekäs yliopistollinen rasismin tutkija joka olet kaikin keinoin pyrkinyt syyllistämään suomalaisia tuontitavaran väkivallan teoista ja samalla varmistanut itsellesi aina uudet apurahat. Sinä jatkat sen koulurääkätyn tytön elämää. Meillä Oy Helvetti Ab:ssa kas kun on tietty kyky nähdä tulevaisuuteen. Sinun mainostamasi tuontitavara joukkoraiskaa hänet lähiaikoina. Ja sinä tunnet sen raiskauksen joka ainoalla solullasi.

- Ja sinä, lakimies, joka olet toimistosi avulla pyörittänyt jo viidettä valituskierrosta hylsyn saaneille tuontitavaroille. Sinulle tehdään sukupuolenvaihdos, kas kun sehän on nykyisin niin muodikasta. Sinusta tulee lastensuojelulaitoksen nuori naispuolinen ohjaaja laitoksessa joka toimii teidän lakimiesten aikaansaamilla nollavaltuuksilla ja jossa on huomattavan paljon rikastusta. Pääset kokemaan, kuinka islamilaiset jätkät kunnioittavat suomalaista naista.

- No niin, nilkit. Menkääpäs kokemaan taas annos tavallisen ihmisen elämää.

Neljä suvaitsevais-tiedostavaa yksilöä katosi uudelle ekskursiolleen ja Epäilyksen Piru mietti, että oliko tästäkään mitään hyötyä. Todennäköisesti ei, sillä kyseiset yksilöt olivat sen verran narsisteja etteivät oppisi tästäkään oppitunnista mitään. Mutta olihan tässä sitä niin sanottua runollista oikeutta. Mitenkäs se ihmisten sanonta menikään…

…joo, osataan sitä vittuilla täälläkin.

Epäilyksen Piru mietti että pitäisikö panna Oy Helvetti Ab:n johdolle  ehdotus siitä että seuraavaksi lähetettäisiin opintomatkalle kaikkiaan tuhat suomalaista huippuvaikuttajaa. Olisihan se ainakin mielenkiintoista seurata kun koko Suomen poliittinen ja virkamiesjohto toimisi zombieina eikä kukaan huomaisi heidän käyttäytymisessään mitään tavallisuudesta poikkeavaa.


17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oppilaat tavoittelevat pääsyä EU-rälssiin. Hyvässä lykyssä kansa valitsee heidät EU-parlamenttiin visionääriksi eli tyhjäntoimittajaksi jossa palkka huimaa päätä, veronmaksajan päätä, ja pienen veron maksu Suomeen on vapaaehtoista jota verottaja ei meinaa ottaa vastaan tyrkyttämälläkään. Muista eduista puhumattakaan. Työtkään eivät liioin rasita. Äänestää voi vaikka säleverhojen narujen pituudesta. Ei väliä kumpaa nappia painaa. Bonuksen saa molemmista.

Jos "työt" rasittavat tai on tullut pämpättyä tai juhlittua liikaa, voi lentää veronmaksajien piikkiin kotiin niin usein kun tahtoo. Äänestäjiin tekee vaikutuksen lentämällä ekonomissa eikä kerro että ottaa ykkösluokan lipunhinnan erotuksena puhtaana käteen.

Vielä parempi jos sattuu saamaan oikean EU-viran. Ei ole huolta huomisesta, mutta viran saaminen edellyttää jo muutaman miljardin lahjoitusta "Unionille" suomalaisten verovaroista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joskushan tuo kommenttisi olisi voinut olla jonkin poliittisen rikosromaanin tiivistelmä kirjan takakannessa. Nythän se on enempi dokumenttia.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, ihan hyviä matkakohteita oli Pirulla nytkin. Vaan minkälainen olisi kokemuksena tuollaiselle vihervasemmistolaiselle vaikuttajalle ihan tavallinen keski-ikäinen, lihaa syövä valkoinen heteromies, sellainen nettoveronmaksaja joka ei tästä nykyvouhotuksesta oikein perusta. Vaikka perinteisen teollisuuden parissa työskentelevä, joka saa koko ajan odottaa sitä pahinta että työt viedää ilmaston nimissä johonkin kaukoitään, ja senkin jälkeen pitäisi perhe jotenkin elättää (tai vielä parempi, ruokkoja maksava ja avioerossa henkisesti raiskattu). Siis se pahnanpohjimmainen jota vaan haukutaan ja joka on syyllinen kaikkeen pahaan mitä maailmassa on koskaan tehty, ihan erityisesti sellaiseen joka on tapahtunut ennen hänen syntymää. Menisikö kuitenkin sadistisen nautinnon puolelle?

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Epäilyksen Pirun oppitunnille voisi istuttaa myös ne tyypit, joista Henna Kajava kirjoittaa OM:n sivuilla. Kysymys on kulttuuritulkeista, jotka ovat ilmeisesti vielä jalostuneempi muoto kulttuuriasiantuntijoista. Hommaan riittää välttävä Suomen kielen taito ja tuntipalkka on, sanoisinko ruhtinaallinen. Ihmettelen taas, kuka on tämänkin idean isä tai paremminkin äiti? Voisin näin eläkepäivilläni ryhtyä ko. hommaan, onhan kokemusta yhteiskunnasta ja tämän maan kulttuurista karttunut rutosti. Siihen olisi kyllä pakko ottaa mukaan myös tavallinen tulkki, mutta olisihan se sitten täydellistä ja kunniakansalaiset saisivat heille vielä kymmenenkin maassaolovuoden jälkeen heille automaattisesti kuuluvan palvelun. Näin valtio voisi lyödä entistä enemmän pätäkkää pöytään, joka joskus tuntuu olevan suorastaan itsetarkoitus. Hommassa on vain pari ”muttaa”: väärä ihonväri, tietämättömyys Kelan tuista ja muista kommervenkeistä, joilla voi k-settaa suomalaista yhteiskuntaa.

Pienistäkin puroista voi kertyä iso virta; tässä taas yksi esimerkki siitä, miksi verorahat ei riitä mihinkään!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Pirun hyviä blogeja kirjoitat. Tämä on hyvä tapa antaa palautetta puolueille ja poliitikoille joiden kansalaispalauteluukku on kiinni. Sielläpähän lukevat, niin poliitikot kuin toimittelijat.

YLE uutisia. Pakolaisvanhempien tytär lähti politiikkaan kun ehdokkaissa on liian vähän etnisen taustan omaavia nuoria. Olin hetken että häh. Eikö meillä suomalaisilla olekaan etnistä taustaa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle, Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Puupääukko: Tuo olisi kyllä myös erinomainen matkakohde. Taitaa vaan olla niin, että kun ihminen elää tarpeeksi syvällä kuplassaan, niin hän ei usko tuollaisia matkakohteita edes olevankaan. Hänelle käsitys työstäkin on vain sitä akateemista suojatyötä jonka hän tekee tuon mainitsemasi miehen rahoittamana.

Rouva Ano: Nuo kulttuuritulkit - huomattavassa määrin somaleita - ovat hyvä esimerkki yhteiskuntamme sairaudesta. Ne ovat palkattu verovaroilla ”ratkaisemaan” ongelmia joita ei olisi koskaan ollutkaan jos somalit eivät olisi koskaan tulleet Suomeen.

Ano: Kiitos kannustuksesta. Ja tuo oli hyvä kysymys. Täytyy olla etnisesti edistyksellinen tausta. Se suomalaisten pitkään elättämä Umaaya Abu-Hannahan aikanaan vaati etnisesti edistyksellisiä kiintiöitä eduskuntaankin mutta onneksi älysi sitten häipyä Suomesta Hollantiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei suomalaisilla ole mitään etnistä taustaa, korkeintaan entinen, sekin hämäräperäinen tausta. Ne on vaan ilmestyneet jostain.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Täsmennetään vielä: Suomalaisia ei silloin ole olemassakaan kun suomalaisten pitäisi saada jotain tai edes säilyttää omansa. Mutta kun jotain täytyy maksaa, niin suomalaiset yhtä-äkkiä ovatkin olemassa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Kuten itse Epikin totesi, ei tuollaisten rankaisemisesta ole mitään hyötyä. Yleensäkin rikosoikeus- ja seuraamusjärjestelmää kuormittaa raskaasti Paha Kolmikko:
psykopaatit, narsistit ja epävakaat persoonallisuudet.

Psykopaatti ottaa rangaistuksen vastaan välittämättä siitä vähääkään. Hän voi teeskennellä katumusta, mutta se on vain sanahelinää.
Hän ei välitä teostaan eikä tekonsa seurauksista. Hänen maailmassaan on Minä ja Minun minä, ja muut ovat vain tarpeiden tyydytyksen lähde.

Narsisti sen sijaan rrraivostuu rankaisemisestaan. Onhan se nyt perkele, että nuo kaikin puolin alhaisemmat kehtaavatkin taas kerran loukata Hänen Ylivertaisuuttaan näin syvästi!!
Jumalauta vieköön, tämä kostetaankin oikein sattuvasti!!!

Epävakaa persoonallisuus ei vain pysy koossa.
Vaikka hän ei haluaisi satuttaa kanssaihmisiään, hän ei voi slle mitään, että kun joku sanoo tai tekee jotain väärää, hänellä kuppi kaatuu totaalisesti ja sitten pilaantuvat tapetit ja tunnelma.
Tekonsa jälkeen aisanomainen tuijottaa jälkiä suunniltaan järkyttyneenä, miettien miten tämän voisi saada tekemättömäksi ja miksi hän yleensä teki noin. Sitten joku alkaa huutaa ja heiluri heilahtaa tas järkytyksestä Mustaan Raivoon ja seinille leviää lisää aivomassaa.
He ottavat rangaistuksen vastaan katuvaisina ja yrittävät olla enää tekemättä rikoksia.
He eivät vaan pysty siihen, koska eivät pysy koossa.

Anonyymi kirjoitti...

Ad Rouva Ano:

78 euroa / tunti on nälkäpalkka. Se on nimittäin veloitus, ei edes palkka ennen veroja, eikä ainakaan ns. puhtaana käteen. Sitä ei tule veloitettavaksi 8 tuntia per päivä, 5 päivää viikossa. Menee päältä arvonlisä - vain onko se nyt lisäarvon- vai vaihtoveroliike. ELläkemaksukin pitää vielä miinustaa. Ynnä muut sivukulut. Yrityksen voitto on kanssa verollista ja yrittäjälle / työntekijälle maksettava palkka.

Vuosikymmenten yrittäjyyden - sivutoimisen, asesepintää, myyntiä, välitystä, sekalaisia raksahommia, autoaskastelua, -virittelyä, puutarhailua, ATK-askartelua, ITC-konsultointia - kokemuksella voin sanoa, että jos saa joka päivälle, joka viikko laskutusta, ei sitä tule kovin monta tuntia päivää kohti. Veikkaa neljälle päivälle kuusi tuntia per päivä on hyvä viikko. Toki jos pääsee vakioloiseksi johonkin laitokseen voi saada viisikin päivää viikkoa kohti. Muttei kovin montaa tuntia.

Joskus, kauwan sitten, koulukkaana ollessani, piti meiden laskea ATK-hommiin yrittäjälle sopiva laskutushinta. Kaava on yksinkertainen, 5 tuntia viikko = pitää pysyä hengissä. 20 tuntia viikko = kohtuullinen, nykyinen palkka - huomioi verotus. Velotus ei nouse ainakaan vuoteen yli 20 tunnin per viikko. Hyvä jos ylittää 10 tuntia.

Sikäli koko somalinkielen tulkkausten menoerä on kyllä ihan turha, sen voisi toki poistaa vallan kokonaan tai laittaa lorvipaikkailijoiden itsensä maksettavaksi.

Tämä juputukseni ydinsanoma on verokiila, verottajan käsi käy kaikkien kukkarolla. Siksi ihan veloitus mistä vaan on kova muttei käteen jäävä raha.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Kummasti kaikki "palvelut" keskittyvät miltei kokonaan yhteen maahanmuuttajaryhmään, somaleihin. Tulevaisuudessa ehkä enemmän myös afgaaneihin. Onhan meillä venäläisiä, vietnamilaisia, ukrainalaisia virolaisia ja ties kuinka monesta maasta tulleita. Tulevat töihin ja sanovat että Suomi kelpaa sellaisena kuin se on. Ovat huonoja maahanmuuttajia kun työllistävät niin vähän viranomaisia. Tarvitsevat vain työluvan. Kaikki eivät sitäkään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Pyssymiehelle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Suurinpiirtein noin. Tuohon tulee sitten lisätä vielä huumeiden käyttäjät. Varsinkin erilaiset amfetamiinivalmisteet kun vievät tolkun.

Pyssymies: Kiitos lisäyksestä. Ja sinänsä se kulttuuritulkkitouhu on tosiaan täyttä hukkapätkää joka penni.

Ano: Totta. Lisätään niihin ”palvelua tarvitseviin” myös arabit. Yhteisenä piirteenä noilla kaikilla kolmella on islam.

Anonyymi kirjoitti...

Virastoissa ja muissa vastaavissa asioidessanne muistakaa tervehtiä siivojaa ja vaihtaa hänen kanssaan jokunen ystävällinen sana. Nimittäin, hän alkaa olla jo monessa paikassa koko laitoksen tärkein henkilö ja ainoa joka tekee hyödyllistä työtä. Kaikki työ ei ole tärkeää. On myös vahingollista työtä ja sen määrä on kasvanut voimakkaasti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olet täysin oikeassa. Jos joutomaistereista häviäisi 90 prosenttia niin sitä ei huomaisi kukaan. Muuten kuin ehkä elämän yllättävänä helpottumisena. Jos siivoojista häviäisi 90 prosenttia niin se huomattaisiin hyvin nopeasti.

Anonyymi kirjoitti...

Missä tahansa firmassa, sekä yksityisellä että julkisella puolella, kaikkein älykkäimmät ihmiset löytyvät IT-puolelta ja yleensä mikrotuesta. Typeryksiin puolestaan pätee Dilbertin periaate.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tähän en osaa ottaa mitään kantaa kun en noita IT-kavereita pahemmin tunne.

Anonyymi kirjoitti...

IT jyrää!


Puolet mikrotuesta olisi päässyt mensaan, kun taannottain yksi jäsen teetti hupimielessä testit. Moniko liittyi, en tiijä. Minä en, mitä ideaa liittyä sakkiin, jossa puolet porukasta on minua tyhmempiä.

Ilmiötä selittää uranvalinnan uuttuus, ei ole ollut koulutusta. Ja urapolkujen epäselvyys, vaatii hieman yritystä päätyä mikrotueksi. Älyllisiä haasteita on myös tarjolla, ympäristö on vallan erilainen kuin kolmekymmentä/ viisi vuotta sitten. Pitää pysyä ajan tasalla. Älykkyydestä ei rankaista, toisin kuin aika monessa muussa ympäristössä, jopa pomot ymmärtää älyn edut puurtamiseen verrattuna.

-Kukas kissan hännän nostaa...

Pyssymies