maanantai 7. helmikuuta 2022

KOSKEMATTOMAT

Helsinki, joskus tuonnempana…

Kaksi Fed-El-yhtiön miestä oli tekemässä kaapelitöitä Taka-Töölössä. Toinen nimeltään Janne Matsson ja toinen Oskari Holopainen. Työ sujui vanhaan tuttuun tahtiin sillä olivathan molemmat miehet kokeneita ammattilaisia. Palkkakin oli kohtuullinen sillä Liittovaltion Suomen provinssin pääkaupungissa Helsingissä asui nykyisin pääasiassa tai oikeastaan lähes sataprosenttisesti teoreettisille aloille suuntautuneita ihmisiä. Lähinnä yhteiskuntateologeja. Mutta käytännön osaamista tarvittiin edelleenkin, siispä Jannelle ja Oskarille oli töitä. Sinänsä miesten keltaiset huomioliivit saivat aikaan sen, että ohikulkevat ihmiset olivat kuin heitä ei olisi olemassakaan. Muurahaiskansalaisia. Tiedä vaikka olisivat haisseet hielle.

Ei miehiä moinen asia haitannut eikä heillä ollut mitään tarvetta seurustella noiden nirppanokkaisten yhteiskuntateologien kanssa. Heillä oli muutaman viikon keikka ja sen jälkeen he palaisivat koteihinsa Myrskylään, joka oli juuri sopivan kaukana tästä edistyksen kehdosta. Kehdosta, joka heistä tuntui vain avuttomien teeskentelijöiden ja toisten elättämän uusaateliston snobbailupaikalta. Mitä se tietysti olikin.

Oli aika tauon ja miehet tiesivät vanhastaan että muutaman korttelin päässä oli vielä yksi vanhanaikainen sisäsnagari. Tiesivätpä vielä että sen snagarin annokset olivat erinomaisia tässä vegaanisuuttaan mainostavassa kaupungissa. He päättivät kävellä. Kun he kääntyivät kadunkulmasta ja kulkivat eteenpäin he huomasivat snagarin vieressä olevan kukkakaupan ovella seisovan harmaakaapuisen hahmon jonka kasvoja ei näkynyt. Elekieli kertoi että hahmo oli neuvoton. Se kääntyi Jannea ja Oskaria kohden ja sanoi sukupuolettomalla äänellä:

- Kansalaiset. Auttaa minua.

Piru vie. Siinä oli Koskematon. Niillä oli jättimäinen asuinkompleksi lähistöllä Meilahden puolella. Niitä liikkui harvoin sen ulkopuolella mutta niitä oli aina autettava jos ne sitä vaativat. Se oli ehdoton määräys kaikille. Niitten puvuissa oli pieni kamera joka kuvasi kaiken ja lähetti sen suorana valvontakeskukseen. Jos niitä ei auttanut tai – vielä pahempaa – häiritsi, niin rangaistukset olivat ankaria. Olivathan nuo Koskemattomat valtakoneiston lemmikkejä. Eräänlaisia pyhiä lehmiä.

*

Euroopan Federaatio oli suuressa viisaudessaan ja kaukonäköisyydessään päättänyt alkaa kehittää uudenlaista ihmistyyppiä. Ensimmäiseksi koekentäksi päätettiin valita pieni ja syrjäinen Suomen provinssi.

Federaation ohjeistuksen mukaisesti Suomen queerfeministinen opetus- ja kasvatusministeriö päätti valita alkuun kaksisataa vauvaikäistä lasta jotka eristettiin omiin viihtyisiin ja valvottuihin asumistiloihin.

Nämä lapset kasvatettaisiin erillään kaikesta vahingollisesta konservatiivisesta vaikutuksesta ja irrallaan kaikista vanhoista sukupuolirooleista sekä yhteiskunnallisista ristiriidoista. Heistä tulisi ensimmäisiä ihmisiä jotka olisivat vapaita rasismista, ennakkoluuloista ja kapitalistisesta ahneudesta. He saisivat aikanaan määritellä oman sukupuolensa täysin oman harkintansa mukaan sillä heille ei opetettaisi sukupuolia sanan vanhentuneessa merkityksessä. Luonnollisesti heitä ravittaisiin vain hyvällä ja terveellisellä vegaaniruualla.

Kokeilun ensimmäisessä vaiheessa kaksisataa suomalaista yhteiskuntavastuullista pariskuntaa luovutti lapsensa kokeiluun. Luonnollisesti heillä olisi mahdollisuus tavata lapsensa aikataulun mukaisesti valvotuissa ja turvallisissa olosuhteissa. Lisäksi mukaan tuli Afrikasta ja Lähi-idästä adoptoituja vauvaikäisiä lapsia tarpeellisen diversiteetin aikaansaamiseksi.

Projektin ensimmäisen vaiheen lapsista oli aikuisiksi kasvettuaan tarkoitus tehdä vastuullisia ja inhimillisestä pahuudesta täysin vapaita johtajia Euroopan Federaatiolle. Näiden vauvaikäisten lasten kasvatus kehdosta aina kahdeksantoista vuoden ikään oli annettu koulutettujen, asiantuntevien ja asialleen omistautuneitten Feminiitta-järjestön jäsenille. Näitä lapsia päätettiin jo alusta alkaen nimittää Koskemattomiksi.

*

Janne ja Oskari kävelivät Koskemattoman luo ja kysyivät että kuinka voidaan auttaa. Koskematon katsoi ovea.

- Ovi. Ei pääse sisään. Ei aukea.

Jaa… niin joo, yleensähän kaupoissa oli automaattisesti avautuvat liukuovet. Kukkakaupan liukuovi näytti olevan remontissa ja siinä oli tavallinen vanhanaikainen saranaovi. Oskari sanoi Koskemattomalle:

- Jos ihan pikkusen väistätte, kiitos.

Sitten Oskari avasi oven. Koskematon käveli sisään, kääntyi sitten ja sanoi Oskarille:

- Odottaa. Apu. Myöhemmin.

Koskematon käveli kukkakauppaan. Oskari katsoi Jannea ja sanoi hiljaa:

- Perkele… ei se monikossa puhunut… mene sinä sinne snagarille ja tilaa meille molemmille ne tavalliset mättölautaset. Minun taitaa olla pakko odottaa.

Koskematon astui kukkakauppaan sisälle ja Oskari meni perässä.

*

Koskemattomien koulutus alkoi juuri niin kuin suunniteltiinkin. Ongelmana tosin olivat vanhempien vierailut. Vanhemmathan oltiin varustettu vierailuja varten hallintapannoilla joiden asetukset vaihtuivat pienestä säpsäytyksestä kovaan kipuun. Tämä siksi, etteivät vanhemmat olisi puhuneet lapsille jotain koulutuksen ja kasvatuksen kannalta epähyvää asiaa. Vierailuja valvova feminiitta käytti hallintapannan säätelyä. Yleensä yhteiskuntavastuunsa tuntevat vanhemmat osasivat toki välttää kaikkia kiellettyjä aiheita.

Varsin nopeasti kävi ilmi, että lapset olivat vieraantuneet vanhemmistaan ja pitivät feminiittoja jonkinlaisina kollektiivisina vanhempinaan. Tiukkojen ja kannustettujen kehityskeskustelujen jälkeen vanhemmat päättivät luopua lapsistaan kokonaan. Olihan kyseessä sentään heidän lastensa paras ja kyseiset lapset olisivat alku jollekin suurelle. Kauniimmalle, kuin mitä vanhemmat omassa elämässään olisivat voineet koskaan kuvitella ja lapsilleen tarjota.

*

Oskari astui Koskemattoman perässä kukkakauppaan ja ihmetteli että mitähän hänen pitäisi tehdä. Kukkakauppiaalle tilanne ei nähtävästi ollut uusi joten hän laittoi sormensa suun eteen antaen vinkin että ollaan hiljaa. Koskematon seisoi hiljaa ja liikkumatta. Hän katseli liikkeen seinällä olevia kukkia. Nimenomaan leikkokukkia. Oskari mietti odottavaa mättölautastaan mutta ei uskaltanut lähteä liikkeelle. Eihän sitä tiennyt ettei Koskemattomalla ollut myös taaksepäin kuvaavaa kameraa. Ja se kun piru vie oli pyytänyt odottamaan. Tai oikeastaan käskenyt.

*

Täydellisyydessä turvallisuuden ja ristiriidattomuuden tilassa kasvatettujen Koskemattomien kohdalla alettiin huomata tietty ongelma. He eivät kestäneet minkäänlaista vastoinkäymistä vaan romahtivat totaalisesti. Jopa asuinkompleksin kynnykset piti siloitella tasaiseksi koska jos Koskematon löi varpaansa kynnykseen, hän sai valtavan itku- ja raivokohtauksen. Toinen vaihtoehto oli täydellinen lamaantuminen joka saattoi kestää tunteja.

Yleensäkään Koskemattomat eivät kestäneet minkäänlaista pettymystä vaikka heitä pyrittiin niiltä suojelemaan. Jo pieni viivytys ruuan tai minkä tahansa muun saamisessa sai aikaan raivokohtauksen tai sitten masennuskohtauksen jossa Koskematon vetäytyi itseensä useaksi tunniksi. Feminiittojen työ Koskemattomien kasvattamisessa muuttui jatkuvasti entistä haastavammaksi. Sinänsä Koskemattomat olivat niin totaalisesti vieraantuneet vanhemmistaan ettei kokeilua voinut lopettaa. Ja olisihan se muutenkin tunnustus epäonnistumisesta. Eikä Federaatio koskaan epäonnistunut.

*

Kun Koskematon oli aikansa tuijottanut kukkahyllyä, se otti yhden ruusun. Hän meni ruusun kanssa tiskille ja maksoi ostoksensa painamalla peukalonsa lukulaitteelle. Lasku lähtisi queerfeministiselle opetus- ja kasvatusministeriölle. Koskematon ei liikkunut mihinkään vaan vuoronperään katseli ja vuoronperään nuuhki ruusua. Oskari ajatteli että vaikka mättölautanen kiinnosti enemmän kuin varmaan koskaan ennen niin ei tästä nyt vissiin voinut lähteä pois.

Lopulta Koskematon katsoi Oskaria ja Oskari ymmärsi että hänen tulisi avata ovi. Koskematon poistui ja pitkän kaapunsa kanssa hän näytti siltä kuin olisi leijaillut katua nurkan taakse. Kukkakaupan vanha myyjä totesi Oskarille:

- Tuo… no, otus ei tule enää takaisin.

- Tota noin, mistä tiedätte?

- Noita on käynyt useampiakin. Niillä on tunnusnumero rintapielessä ja minä erotan ne siitä. Yleinen kaava on että ne käyvät muutaman kerran, tuijottavat kukkia ja menevät pois. Lopulta ne valitsevat yhden kukan. Eikä niitä sen jälkeen näy. Minä en tiedä, mitä niille sitten tapahtuu. Enkä halua oikeastaan tietääkään. Tiedän vain, että minun on pakko palvella niitä.

- Nuo ovat jotenkin hyytäviä otuksia. Niin kuin niitä ankeuttajia siinä yhdessä vanhassa kirjassa.

- Joo. Mutta älä puhu tuota ääneen. Järjestelmän mielestä ne ovat inhimillisen kehityksen äärimmäistä huippua.

Kun Koskemattomille oltiin opetettu aivan varhaisimmasta lapsuudesta alkaen sukupuolineutraalisuutta ja pidetty erillään muusta maailmasta kävi ilmi että heistä kaikki teini-ikään päästyään halusivat myös fyysisesti sukupuolineutraaliksi. He eivät siis halunneet vaihtaa sukupuoltaan vaan halusivat sukupuolettomaksi.

Niinpä queerfeministinen opetus- ja kasvatusministeriö aloitti laajan leikkausoperaation jossa Koskemattomien sukupuolielimet leikattiin pois. Mutta kävi ilmi että myös hyvin moni Koskematon alkoi mieltää olevansa kasvi. Mieltymys alkoi sillä että he olivat hyvin kiinnostuneita kukista. He halusivat katsella ja nuuhkia niitä. He kuluttivat siihen tuntikausia.

Tietyn ajan jälkeen he ilmoittivat olevansa kasveja ja vaativat auringonvaloa voidakseen yhteyttää. Näille Koskemattomille – joita oli jo puolet Koskemattomista – remontoitiin asumiskompleksin yläkerran huoneet joihin laitettiin kattoikkunat yhteyttämisen mahdollistamiseksi. Luonnollisesti heidät täytyi samalla siirtää suoniruokintaan koska he kieltäytyivät syömästä mitään kiinteää ravintoa.

*

Janne odotti Oskaria kadulla. Tai oikeastaan nurkan takana josta hän kyttäili vaivihkaa. Häntä kun ei yhtään huvittanut joutua palvelemaan Koskematonta eikä hänellä ollut tietoa siitä kuinka kauan Janne joutuisi kukkakaupassa odottamaan. Syödä pitäisi ehtiä ja töihin pitäisi keritä. Muuten urakka kusisi. Lopulta Oskari tuli:

- No niin, mätöt on tuolla tilauksessa. Ei muuta kun syömään. Ennen kuin noita tulee lisää.

- Joo, tosin välillä tuntui siltä että ruokahalu lähtee.

Palasihan se sisäsnagarilla kuitenkin. Miehet tuumivat että tuo mainio mättölautanen oli jotain ikiaikaisen järkevää. Sellainen kiintopiste aina vain surrealistisemmaksi muuttuvassa todellisuudessa.

*

Suomen queerfeministinen opetus- ja kasvatusministeriö ilmoitti Euroopan Federaation hyväksymässä raportissaan että kokeilu uuden ihmistyypin kasvattamiseksi oli toistaiseksi epäonnistunut. Yksikään Koskematon ei tulisi selviämään elämässään ilman ympärivuorokautista hoitoa ja tukea. Heistä ei olisi tulevaisuuden johtajiksi eikä edes tavallisiksi kansalaisiksi.

Sinänsä ajatus uuden ihmistyypin kehittämiseksi nähtiin edelleenkin oikeana ja tavoitettavana. Sen vuoksi Federaation komissio päätti että Suomi jatkaa koekenttänä ja toiminnan kehittämiseksi perustetaan komitea johon palkataan kaksikymmentä laajalti kokenutta akateemista ammattilaista yhteiskuntateologisista tiedekunnista. Komitealle annettiin kaksi vuotta aikaa kehittää uudet suuntaviivat edistyksellisessä kasvatustoiminnassa. Sen jälkeen projektia jatkettaisiin

Tehtyjen kyselyiden mukaan tarvittava määrä vapaaehtoisesti lapsestaan luopuvia yhteiskuntavastuullisia pariskuntia löytyisi edelleenkin, jopa enemmän kuin tarvittaisiin.

Eurooppa ja siinä sivussa Suomi olisi matkalla kohti onnellisempaa, tasa-arvoisempaa ja suvaitsevaisempaa tulevaisuutta.



21 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Melkoinen dystopia ja ei ehkä kuitenkaan ihan mahdoton. On kantautunut uutisia joidenka mukaan Ruotsin "De Gröna" haluaa medelsvenssoneiden laittavan mukuloitansa ongelmakouluihin kidutettaviksi jotta lähi-idän ja afrikan kädelliset elukat kotoutuisivat.
Kotoutuminenhan tarkoittaa oikeasti noille elukoille alistumista.
Samaa paskaa ja rapaa satanee härmäänkin. Vihervasemmiston tavoite talouden ja sisäisen turvallisuuden tuhoamiseksi pysyy aikataulussaan ja lähestyy.
Nyt kun on täällä aika kaukana niin tulee vaan välillä mieleen kuinka ihan oikeasti jossain päin maailmaa asiat ovat aika mallillaan.
Teneriffa on säästynyt afrikan kädellisiltä kun tämä on aika kaukana kyseisestä pimeyden mantereesta, vähän porukkaa ja Euroopan mantereelle pisin matka.
Ei tekisi kyllä heikkoakaan tulla tänne pötköttelemään kun eläke koittaa.
Halpaa on kun vertaa härmän hintoihin.
Ihan vaan esimerkkinä.
0,4 olut (paikallinen) hanasta 0,95-1,50 euroa, röökiaski ( Lucky Strike, Red) 3,30.
Kala-illallinen kahdelle juomineen oli tänään 32 euroa.
Lämpötilat juuri sopivat. Päivällä oli tänään 24-26 ja nyt 19, plussaa.
Sisäfilepihvi lisukkeineen lähtee noin 15:lla eurolla ja ovat muuten hyviä. Paksuutta se 10 cm.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Fiktiotahan tämä vaan sinänsä. Mutta on tosi että mitä enemmän vihervasemmistolaiset ämmät pääsevät ronkkimaan lapsien pääkoppia niin koulussa kuin muualla on tuloksena pirunmoinen määrä avuttomia ja höpelöksi peloiteltuja mukuloita.

Se ruotsalainen vihreä, joka moista ehdotteli muuten – luonnollisesti – asuu itse alueella jossa asuu vain ruotsalaisia.

https://pt-media.org/2022/02/02/vihreiden-pleijel-asuu-itse-taysin-ruotsalaisella-alueella/

Ei muuta kuin oikein antoisaa reissua teille sinne. Täälläpäin ollaan viime aikoina tehty paljon luovaa työtä. Teneriffalla eivät edes taida tietää, mikä kola on.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

...kohti onnellisempaa, tasa-arvoisempaa ja suvaitsevampaa tulevaisuutta". Niinhän se oli, vai? Minulle kyllä riittäisi vähempikin vauhti tuossa hommassa, samoin kuin ilmastohysteriassa ja kaikenlaisessa "kehittämisessä".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Terho. Meitä on kaksi. Ja varmasti useampikin. Mitäs sitä hätäilemällä saatiinkaan aikaiseksi?

Hessu kirjoitti...

Pahintahan tässä on juuri tuo nuorison turmeleminen. Muistan 1980-luvun happosateet ja ydinsodalla pelottelun, kun olin itse koulussa. Luin jonkun kirjan, jossa pohdittiin ydinsotaa ja todettiin, etteivät suurvallat sotaa aloita, koska johtajat kuolisivat siinä sodassa itsekin. Loppui pelot siihen kohdaltani.

Nuoriso tosiaan surettaa. Nuoria pelotellaan aivan turhaan ilmastolla ja sekoitetaan päitä kymmenillä sukupuolilla. Miksi? Kuka tästä hyötyy?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä lasten kuljettaminen eri kouluihin on toteutunut jo monessa Ruotsin kunnassa. Ei mitään utopiaa siis. Vanhemmat ovat kyseenalaistaneet tämän esittämällä esim. kysymyksen: Miksi lasten tehtävänä on kotiuttaa, kun siihen eivät pysty edes aikuiset?

Ruotsissa on myös vapaa kouluvalinta eli voit sijoittaa lapsesi mihin kouluun tahansa kunnassa, jossa olet kirjoilla.
https://www.skolverket.se/regler-och-ansvar/ansvar-i-skolfragor/valja-forskoleklass-och-grundskola-eller-grundsarskola

Ruotsissa on koulupakko (skolplikt) eli lapsen täytyy käydä koulua.
https://www.skolverket.se/regler-och-ansvar/ansvar-i-skolfragor/skolplikt-och-ratt-till-utbildning

Suomessa ei ole koulupakkoa vaan oppivelvollisuus.
https://skolhistoriafi.wordpress.com/2021/05/17/oppivelvollisuuden-100-vuotisjuhla/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Hessulle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Hessu: Juu, muistan itse lapsuusaikani. Ydinsota oli tapetilla. Ja Afrikan nälkä. Happosateet ja otsonikato tuli myöhemmin. Mutta ei se myllytys ollut koskaan sellaista kuin nyt. Jokuhan varsinkin ilmastohysteriasta hyötyy mutta tuskin Suomessa. Hysteerikot ovat vain muodin mukana meneviä idiootteja. Aina hallitusta myöten.

Ano: Kiitos linkeistä. Saas muuten nähdä, koska Suomeen halutaan sitä koulupakkoa. Onhan se aivan ennenkuulumatonta että lapsi jäisi ilman virallisen koneiston valistusta ts. aivopesua.

QroquiusKad kirjoitti...

Itse asiassa jotain tämän tapaista negatiivista lajinjalostusta on jo tapahtunut.

Edellisvuosikymmenellä kertoi maakuntalehdessä eräässä keskustan ravintolassa useamman vuosikymmenen ovea vahtinut portsari oudosta ilmiöstä, joka on alkanut yleistyä tälle vuosituhannelle siirryttyä:

ravintolaan pyrkii parikymmentävuotiaalta vaikuttava nuorimies. Portsarin kysyessä papereita tämä ei reagoi siihen mitenkään, vaan yrittää sisälle portsarin ohi.
Kun tämä sulkee tien kehollaan ja vaatii papereita, juippi edelleen vaan yrittää ängetä itsensä portsarin ja ovenpielen välistä sisään!

Tapauskertomukseen ei kuulunut, mitä tapahtuu portsarin lopulta todetessa sisäänpääsyn evätyksi nyt ja toistaiseksi. Ilmeisesti vain lamaantuminen ja laashustus jonkin toisen ravintolan suuntaan;
luulisi kertojan kyllä maininneen massiiviset itkukohtaukset, jos sellaisia olisi esiintynyt. Raivoamiseen nämä eivät vaikuttaisi olevan edes kykeneviä.

Mitä nämä Esikoskemattomat oikein ovat? Yksinhuoltajaäitien isättömiä, täysin aloite- ja toimintakyvyttömiksi hemmottelemia poikia, joiden koulu on loppunut peruskouluun ja lapsilisä vaihtunut työkyvyttömyyseläkkeeksi?

Neuvostoliitossa yritettiin lysenkolaisuuden hengessä risteyttää ihmistä simpanssin kanssa.
Näin toivottiin saatavan Puna-armeijan ja raskaan teollisuuden tarpeisin orjalaji, joka oli ihmistä vahvempi ja tyhmempi, mutta kykenisi kommunikoimaan ja ottamaan käskyjä vastaan.
Eihän se onnistunut, mutta yritys oli kova. – Sivumennen sanoen apinoiden kouluttaminen on vaikeampaa kuin koirien, koska apinoilla on liikaa omaa tahtoa.
Ajatus nousee mieleen tuon tuostakin ajatellessani monikulttuurista peruskoulua...

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tuo lapsien ja nuorien pelottelu on minusta kaikkein ala-arvoisinta touhua mitä tämä hulluus on tuonut tullessaan. Jouluna tuli Aku Ankan mukana joku jouluextra -liite jonka lukemnen jäi minulta kesken. Siinä Ankkalinna oli saamassa mustan joulun, minkän muunkaan kun, Roope-sedän tehtaiden takia. Piti oikein joulupukin lähteä näyttämään Roopelle mitä kaikkea hänen saastuttamisensa saa aikaan, loppuun en siis lukenut mutta arvan kyllä miten kävi. Paljon härskimpää vielä ovat Nalle-Wahroosinkin Hitler Jugend -touhuihin vertaamat ilmastolaulujen opettamiset ala-asteikäisille. Lukioihin sitten tuodaan vierailulle, ja samalla värväysreissulle elopellejä. Kyllä on maailmanihme että lasten ja nuorten henkinen pahoinvointi lisääntyy!

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli kyllä niin fiktiota, että piti lukea kahdesti että onko se sittenkin faktaa...

O.T. Joppos tuolla alussa kehuskeli Teneriffalla, mutta kelpaa tänne Aasian suuntaankin tulla. Nyt ei ole turisteja liikaa haitoille, kun on paikalla sellaiset vajaa viisi prosenttia aiempien sesonkinen normiväkimääristä.

Hotellit on halpoja, -50%---70% tajouksia normi yöhinnoista. Voi vaikka upgreidata itsensä hieman parempaan majataloon. Pidempiaikaiseen asumiseen saa ilmastoidun kämpän sähköineen vesineen alkaen n. 270€/kk.

Monenmoisten asioiden ennaltavakuuttelu vaatii vaan näin kulkutaudin aikaan hieman ns. suorittamista. Rahaakin pitää olla esittää, että on millä elää ja terveysturvallisuus vakuutettuna 50 000$ saakka.

Matkustamiseen tarvittavien runsaiden asiakirjojen ja testien hankkiminen on ollut pikemminkin motivaatio- ja näppäryystesti, kuin yksi poissuoritettava rajamuodollisuus.

Eikä täällä ole nyt arabiaanoja eikä yöntimoja mölisemässä ja vaatimassa heidän kulttuurista käytöstä tai pukeutumista muilta.

(sori itse asiasta lipsuminen)

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Suomen tulevat koskemattomat ovat aika lailla eri asemassa kuin Intian nykyiset koskemattomat (dalitit), jotka ovat aivan pohjasakkaa sielläpäin. He tekevät kaikki ns. likaiset työt, kuten teurastukset ja ruumiiden polttamiset.

Uusavuttomuus tosiaan lisääntyy koko ajan muutenkin potenssiin kaksi. Ylhäiseen kastiin kuuluvat uusavuttomat eivät tosiaan kestä kritiikkiä, mutta saavat teurastaa rasistisia vihapuhujia ihan vapaasti, kuten Lokankin keissistä näemme. Korkein oikeus tässäkin tapauksessa palautti asiat ns. suvaitsevaiseen päiväjärjestykseen. Ykän tarina on absurdin oloinen, mutta tässä kun oppii, että hulluuskin tuntuu kasvavan potenssiin kaksi koko ajan, niin tämänkinlaiseen "kehitykseen" kannattaa varautua.

Tapsa vaaan

Anonyymi kirjoitti...

Linkissä artikkeli jonka kommenttiosiossa on nimimerkki maksuproton poiminut muutamia vaatimattomia esimerkkejä työllistämistoimista mitä saadaan aikaan rajoittamattoman maahanmuuton ja "uuden sukupolven" koulutuksen avulla.
https://avoin.media/2022/02/07/eun-green-deal-keskitetyn-tuotannon-ja-omistuksen-hanke/

Joppos123 kirjoitti...

Hepalle.
Siellä hoodeilla sitä yleensä tulee käytyä mutta en nyt kahden viikon vuoksi viitsinyt alkaa sitä perkeleellistä lupasouvia tekemään.
Kunhan tämä pelleily koronan kanssa loppuu niin kyllähän Kaakkois-Aasia se ykkössuunta on.
Olen muuten ensimmäisen kerran Teneriffalla ja tähän asti ihan positiivinen kokemus, mitä nyt pitää iltasyömisille farkkuja vetää jalkaan ettei tule vilu.
Jos ensi talvena maailma on jo järjissään niin suunnitelmissa on tehdä kuukauden kestävä junareissu Hanoista Saigoniin.
Lennot Bangkokin kautta Suomesta ja takaisin.
Bangkokista olen jostain syystä aina tykännyt.
Oltiin juuri kun tämä sekoilu alkoi Koh Mak:lla, Changilla ja tottakai Bangkokissa.
Kaakkois-Aasia on tullut rullattua aika kattavasti, tuo junareissu vielä pitää tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ne toiset matkailee maailmalla. Vaan arvatkka kuinka kaus mie huomenna lähen? Ette varmaan arvaa. Kunhan saan itteni heräämään tähän ankeuteen ja jotain kutjuja päälle, että ulkona tarkenee, niin joo, kaivan ton pappatunturin, eli rollaattorin tuolta esiin. Sen turvin siirryn tuone parkkipaikalle kaivelemaan suteetiiseksalaista kinoksesta. Sitten jos ja kun se on tuossa väljemminnlä vesillä kopistelen enimmät lumet ja jäät ja ajelen tuonne paikellisen kaupan parkkihalliin sitä sulattelemaan. Matkaa parisen kilometriä. Siinä ootellessa kerkiin siellä kaupassakin pistäytyä sen maitopurkin ostamassa. Ja kun kottero on sulanut, ehkä hieman kuivunutkin ajelen taas tuohon pihaan ja yritän saada sen taas tuonne kinokseen.
Se on hieoa se, että porukka matkustaaja käy maailmalla ja kehuu kunka halpaa ja plää plää siellä on. Oon mie itteki käyny reissussa ja halpaa on ollu. Tanskassaki sai joka maitokaupasta vinkua, tarjous oli yks pullo xxx kruunua, kolme pulloo enää xx kruunua.
Ai että oonko kateellinen ja katkera. Oon mää. Vituttaa suoraan sanoen, kun itsellä ei se lähtemien ja meneminen ole rahasta kiinni. Vaan tuo saakelin pappatunturi rajoitta menemistä. Ja jos sen kanssa lähdet reissuun niin kaikenmaailman lisämaksua ja muuta estettä pukkaa, niin ei edes viitsi yrittää.
Joku Hurtigrutenin vuonokierros olis tai Lofootit, vaan mihis tommosiin vammanen päsee. Jos ei ole niin paljoo ynää että makso mitä makso ja kantajat joka paikkaan.
Vaan nauttikaa te jotka pääsette. Minä otan sille että kippis ja skooln ja mitä näitä onkaan:)
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Puupääukolle, hepalle, Tapsalle vaan, Anolle, Joppos123:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tällaisia tapauksia on kyllä paljon ja niin kuin olen ennenkin todennut, on huomattavan suuri osa huostaanotetuista nuorista yksinhuoltajaäitien lapsia.

Puupääukko: Jahah, woketus on sitten todenteolla tullut Aku Ankkaankin. Yksi esimerkki tästä lapsille laulujen kautta syötetystä ilmastopropagandasta on tämä saksalainen:

https://www.youtube.com/watch?v=z51ghrEHmwk

heppa: Faktahan tuntuu nykymaailmassa menevään fiktiosta ohi lähes aina.

heppa, Joppos123 & Huru-ukko: Matkailumainokset lisätty. Itse viihdyn Suomessa mutta makuasioissa jokainen on omalta kohdaltaan oikeassa. Ja harmi ettei Huru-ukko pääse matkustamaan. Kippis ja skool hänelle.

Tapsa vaan: Hyviä huomioita. Tämähän on tilanne.

Ano: Kiitos linkistä. Se lista oli kyllä huikea ja taitaa, piru vie, vielä pitää paikkansa.

Anonyymi kirjoitti...

Lääkärit ovat kuulemma joskus muinoin yrittäneet selvittää, mikä on ihmisen alkukieli eristämällä pienet vauvat muista ihmisistä lopputuloksen ollessa sitten se, että kaikki vauvat kuolivat. Hitlerin suojeluksessa oli projekti, jolla yritettiin jalostaa lehmästä luonnossa vapaasti liikkuva ja sukupuuttoon kuollut alkuhärkä. Onhan näitä, kaikki yhtä pähkähulluja. En halua edes ajatella enää, mikä on seuraava pähkähullu idea Suomessa, koska se kuitenkin ylittää kuvitelmani. Ykällä oli jo tässä hyvä yritys.

Muistoihini Teneriffalta ovat jääneet mustat lihavat ja loivaliikkeiset naiset sekä vähän vikkelämmät mustat miehet, jotka yrittivät myydä aurinkolaseja, laukkuja, lompakoita ja kaikenlaista krääsää. Onneksi heistä pääsi helpolla eroon pelkästään muualle katselemalla. Kyllä Huru-ukon mainitsemat Lofootit ovat parempi matkakohde kuin Kanaria, ainakin jos tykkää uskomattoman hienoista maisemista. Olin kuullut niistä puhuttavan, mutta todellisuus löi ällikällä!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Kun seuraa opetushallituksemme toimintaa niin sillä samalla linjalla ollaan. Ja itsellenihän se pohjoinen on se ainoa matkakohde.

QroquiusKad kirjoitti...

Teneriffa on afrovyöryn ansiosta nykyisellään paikka, johon ei ole mitään järkeä ainakaan yksinäisen naisen mennä:

jokin aika sitten siellä muuan nuorehko irlannitar näki hätää, sotaa ja vainoa paenneita pikku suklaapalleroita, meni kysymään miten voisi heitä auttaa ja neekerit joukkoneekeröivät hänet.
Tapauskertomukseen ei muistaakseni kuulunut oliko irkutar tyytyväinen saatuaan auttaa ilmeisen kovassa Seksuaalisessa Hätätilassa tai puolustautuivatko neekerit, etteihän tässä tapahtunut rikosta vaan he vastaanottivat apua.

Mitä tulee mahdolliseen ihmisen alkukieleen, josta kaikki kielet olisivat kehittyneet, on asiasta tehty kunnollistakin kielitieteellistä tutkimusta:

https://en.wikipedia.org/wiki/Proto-Human_language

Minusta tuo näyttää kyllä paikoittain vähän käärmeen ajamiselta pyssyyn, mutta onhan tuo mielenkiintoinen artikkeli ja aihe.

Tinahattu kirjoitti...

Kyllä nykyihminen on jo pakotettu eräänlaiseen muottiin kuten tarinan Koskemattomat. Hitleri siellä, hitleri täällä, hitleri hyppii kaiken päällä.
Tuskin hitleri sentään kerkesi karjanjalostukseen sekaantua.
Heck cattle: https://www.historicmysteries.com/aurochs/

No, ehkä sittenkin alkuhärkä on natsihärkä. Pöö! https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2015/01/07/aggressive-nazi-bred-cows-caused-havoc-on-a-modern-farm/

Tuossa minulle uusi lehti johon aiempi vastaaja linkitti:
Avoin Media
https://avoin.media/

Parhain terveisin,
Tinahattu
Puten uskollinen härkäpaimen

Anonyymi kirjoitti...

Tuo alkuhärkäprojekti onnistui. Ks. https://fi.wikipedia.org/wiki/Heckin_alkuh%C3%A4rk%C3%A4

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Tinahatulle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tulee irlannittaresta mieleen se italialainen Pippa Bacca joka lähti morsiuspuvussa levittämään solidaarisuuden sanomaa Turkkiin ja pääsi hengestään:

Tommoset protokielijutut ovat sinänsä mielenkiintoisia mutta lienee niin että tuskin niistä lopullista selvyyttä koskaan saadaan. Kas kun niitä ei ole koskaan kirjoitettu.

Tinahattu: Kiitos taas mukavan kryptisestä kommentista.

Ano: Kiitos linkistä.