torstai 10. helmikuuta 2022

PAKKOMIELLE PYSYY JA PARANOO

Lopetin eilisen postauksen näihin sanoihin:

Jos Suomi haluaisi toteuttaa vielä nykyistäkin vastuullisempaa ilmastopolitiikkaa niin se ei ottaisi enää yhtään kehitysmaalaista nostamaan sitä paljon puhuttua  hiilijalanjälkeään. Mutta kas, sehän ei vihervasemmistolaisille käy sillä kehitysmaalaisten maahanmuutto on heille se toinen ja kaiken arvostelun yläpuolella oleva pyhä lehmä.

Vihervasemmistolaiset ovat todellakin paradoksien mestareita

Ja eihän siihen mennyt kuin vuorokausi kun itsensä täysin reaalimaailman kahleista vapauttanut hallituksemme vastaa:

Sisäministeriössä suunniteltu: Suomeen vuosina 2015–16 tulleille oleskelulupa, vaikka turvapaikkaa ei olisi myönnetty

Sisäministeriön tuore selvitys ehdottaa, että Suomeen vuosina 2015–2016 tulleet turvapaikanhakijat, joille ei ole myönnetty turvapaikkaa, voisivat saada oleskeluluvan.

Nyt ei enää etsitä edes tekosyitä niin kuin työtä tai opiskelua. Jätkien vain täytyy saada jäädä Suomeen. Siitä kertoo hyvin seuraava lause:

Selvityksessä esitetään, että mikäli henkilö täyttää Suomessa kaikki muut oleskeluluvan edellytykset paitsi matkustusasiakirjavaatimuksen, hänelle voitaisiin myöntää oleskelulupa ja muukalaispassi. Näin henkilö voisi matkustaa hankkimaan oman maansa kansallisen passin ja todistaa henkilöllisyytensä, kun hän myöhemmin hakee Suomessa jatkolupaa.

Ja tämä samaan aikaan kun Suomessakin on alkanut ruotsalaistyyppinen tuontitavarajengien keskinäinen sotiminen. Se, mistä täällä voiman pimeällä puolella on varoitettu jo aikakausia sitten. Ja mitä ei olla uskottu.

Tässä on jo seonnut laskuissa siitä, kuinka monta sisäänheittotuotetta hallituksemme on kehittänyt, mutta viesti on selvä: Tulkaa jätkät Suomeen. Hyväuskoisten typerysten maahan.


41 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

No mutta johan nyt toki poliittisessa eliitissä on uskottu varoitukset, mitä seuraa hallitsemattomasta afro-, arabi- ja afganistijätkien maahantuonnista!
Niihin on vain suhtauduttu kannustuksena:

"Juuri noin meidän on meneteltävä, että saisimme Suomestakin Todellisen Eurooppalaisen Valtion;
maan täynnä islamistiterrorismia ja katujengien väkivaltaa!
Ah, se on nii-in eurooppalaista se!!"

Ja tämä nyt nähty on vasta pientä kohtapuoleen alkavaan "ilmastopakolaisten" tsunamiin, jonka tuloa on alettu jo valmistella:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008601945.html

Pian alkavat Toiset Toimet.
Ilmastotoimet. Niitä on luultu jo nähdyn, mutta me emme ole nähneet vielä mitään!!

Matti kirjoitti...

Vaikea tuota loputonta typerehtimistä on uskoa todeksi. Nyt on pakko.

Olavi Koskela kirjoitti...

Osuva kuva Mikkosesta, tekstiksi vain että Öööö, mitä!? Niin, siis noiden jätkien turvapaikka on tyssännyt siihen, että heitä ei ole voitu luotettavasti tunnistaa. Jos laissa on tosiaan tämmönen edellytys turvapaikalle, niin kyllä asian tulisi olla harvinaisen selvä ministerillekin. Ehkä olisi syytä rouvalle muistuttaa, että tapana on, että ministerikin noudattaa tässä maassa lakia! Mitkään lakia kiertävät puliveivaukset eivät voi eivätkä saa tulla kyseeseen. Sellaisten yrittäminenkin olisi ministerivastuukysymys ja luottamuksen menettämisen paikka. Sitäpaitsi, sen helvettiäkö nämä jätkät täällä vielä roikkuvat? Ei muuta kuin tiketti ruotsinlaivalle ja kalossin kuva persuuksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Demukat ja keskusta ainakin toistaiseksi vastustavat aivopierua. Siis toistaiseksi.

Antaa sisäasiainministeriön hallinta vihreiden johtoon on kuin antaa lammastarhan hoito susien vastuulle. Eikä näitä yhtään hävetä tämä touhu. Valtamediakin vaan lähinnä silittelee myötäkarvaan. Jostain Niikon Ukraina-twiitistä puolestaan alkaa välitön joukkorääkyminen.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Todeksi muuttui väittämä, että vihreät haluavat lemmikeilleen oleskeluluvat keinolla millä hyvänsä, vaikka vielä viimevuoden puolella Mikkonen asiaa kierteli ja kaarteli. Jotenkin sumeaa logiikkaa edustaa perustelu. Annetaan ensin oleskelulupa ja muukalaispassi että pääsee kotimaastaan noutamaan sen oikean passin. Sitten katellaan onko passeissa sama nimi ja myönnetään jatkolupa oleskeluun jonka voi ottaa Suomessa kirjaimellisesti.

Naivimpaa perustelua ei voi enää keksiä. Kukaan noista ei ole niin tyhmä että oleskeluluvan saatuaan lähtisi minnekään. Maahantulo jo edellyttää henkilötietojen tarkistamista. Jos papereita ei ole, otetaan säilöön ja tiedot tarkistetaan vaikka sanoo asylum. Jos antaa väärät tiedot, ulkomaalaisista säädetty laki edellyttää välitöntä palauttamista. Jos palautuspaikka ei heti löydy, pidetään säilössä siihen saakka kunnes paikka löytyy. Rajavalvonnan perustehtäviä on tarkistaa henkilötiedot. Väärillä henkilötiedoilla ei yksikään saa maahan tulla.

Jos toisin toimitaan, meidän on kysyttävä voiko ministeri virassaan rikkoa voimassa olevaa lakia tai, voiko määrätä alaisensa viranomaisen rikkomaan lakia. Laissa kun sanotaan, että viranomaisen on toimessaan noudatettava tarkoin lakia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Matille, Olavi Koskelalle, Tapsalle vaan ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Joo, suvaitsevaistomme on halunnut ja on myös saanut Suomeen monikulttuurista värinää. Ja mikäs siitä on nauttiessa kun ei itse tarvitse kohdata sen seurauksia. Ja niitä mainitsemiasi ilmastotoimia on taatusti luvassa lisää. Kas kun vihervasemmisto on hoksannut, että kukaan ei pane hanttiin. No, persut tietysti yrittävät mutta kun hauis ei riitä.

Matti: Valitettavasti on näin.

Olavi: Tuossa kuvassa näkyy tosiuskovainen.

Olavi & Ano: Niin kuin on huomattu viime vuosina, ei laki ole utopian toteuttamisessa minkäänlainen este.

Tapsa vaan: Jep, toistaiseksi. Ja valtamediahan on vihervasemmistolainen.

Anonyymi kirjoitti...

Media on ruvennut vähän tervehtymään ja julkaisee noista taistelevista jengeistä suuntaa-antavia uutisia. Mutta vain suuntaa-antavia. Jengit ovat pääasiassa maahanmuuttaja taustaista porukkaa ja ryöstöjen kohteet kantasuomalaisia.

Tuosta äskettäin eduskunnan kyselytunnilla oli puhetta, että mitähän noille jengeille pitäisi tehdä. Mikkosen konstilista oli pitkä ja varmaan taas muutaman kymmenen miljoonaa kalliimpi, mutta minusta tuntuu että olin kuullut tuon konstilistan ennenkin. Ainoa oikea tapa on istuttaa jengit lentävälle matolle ja lähettää sinne mistä ovat tulleetkin.

Anonyymi kirjoitti...

Niin että myöhemmin voisi sitten matkustaa ja hakasta kotimaasta ne oikeat passit ja tiketit.
Joopaksen joo,sanonkoma mitä.

Sikäli jos kukaan mitään lähtee noutamaan, on aika helppo arvata kuka nekin lentelemiset maksaa. SPT(suomipojan perstaskusta)- Rahoitus hoitaa kyllä homman.

T: Ymmi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Ymmille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Vain suuntaa antavia. Tulee muistaa, että valtamedia on vihervasemmistolainen. Ja utopistien konstilista on loputon.

Ymmi: Joo. Tyyppi, jolla ei ole mitään asiaa Suomeen lennätetään suomalaisten rahoilla kotimaahansa että hän voi saada sieltä passin jolla hän saa Suomessa loppuiän ilmaisen elatuksen. Voisi sanoa, että mielipuolisuuden huippua mutta kyllä sekin vielä ylitetään.

Anonyymi kirjoitti...

Taatua höpöhöpö ajattelue "opetusministeriltä", eli Heinolassa palkattiin vartija koululle kun kaikki eivät uskalla tulla kouluun. Andersson, nimensä mukaan anderssonin poika, vaikka onkintyttö, no siitä viis, oli sitä miletä, että väärin palkata vartija, olisi/pitäisi lisätä rahaa niin ongelmat häviävät. Ja ne hiljaisemmatkin uskaltavat taas tulla kouluun niiden gangstojen kiusattavaksi. Menis tääkin matami edes kuukaudeksi vaikka Varissuolle olen hommiin. Näkisi ettei se raha riitä mitä hän esittää, pari milliä enemmän eikä sekään riitä. On nää niin elämästä vieraantuneet nää meidän "johtajattaret". Suunnitellaan kaikenmaailman kompensäätiömallia korkeiden energia/polttoainehintojen takia. Helpoin ja halvin tapa olisi laskea veroa, vaan ei käy kun sitä esitti persut!! MItes ne joskus jotkut sanoi: Oi tule ja puserra...
Huru-ukko
PS. Onnmä mä tehny jotain hyödyllistäki tänään, pari litraa punasipulihilloketta:)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Tuo Andersson on muuten pystynyt tekemään myyräntyötään varsin rauhassa. Vaarallinen ihminen.

Strix Senex kirjoitti...

Perussuomalaiset on hiukan haparoinut ja kannatus vähän notkahtanut. Mutta ei hätää. Vihreät ovat ryhtyneet tekemään perussuomalaisten vaalityötä hartiavoimin ja Li Anderssonkin on vielä kiirehtinyt antamaan omalta osaltaan siihen apua. Mihinkään muuhun tulokseen ei nimittäin voi tulla, kun katsoo parin viimepäivän uutisantia.

Mikkonen valmistelee tuhansien maassa laittomasti olevien maassaolon laillistamista. Ylläpitokustannukset luokkaa 20 000 euroa/nenä/vuosi + rikollisesta toiminnasta aiheutuneet kulut + hyysäävän henkilökunnan palkat + .... Tämä tosin pantiin alulle jo silloin kun Pimiästä tehtiin kansliapäällikkö. Nimi oli enne, mutta sekin tiedettiin ennakolta.

Emma Kari leikki diktaattoria ilmastoasioilla. sanovat muut mitä sanovat, ja oli sovittu mitä sovittu, Emma ilmoittaa tekevänsä siitä piittaamatta juuri mitä tahtoo.

Saara Hyrkön mielestä energian hintojen jyrkkä nousu on valjastettu vastakkainasetteluun ilmastopolitiikaa vastaan ja ilmastopolitiikka puolestaan hillitsee hintoja. No Hyrkkö on harvinaisen sekava jopa vihreäksikin, joten puheiden vertailu imartelee perussuomalaisia.

Kun koulujen tilanne on mennyt niin pahaksi, että aletaan tarvita vartioita, Li ilmoittaa, että ne eivät paranna juurisyitä. No, ei hampaan paikkaaminenkaan paranna niitä juurisyitä, jotka reikiintymisen ovat aiheuttaneet, mutta jos sitä reikää ei paikata, seurauksena on taudin paheneminen, tuskallisin ja mahdollisesti kohtalokkain seurauksin.

Tämä nyt oli tällainen pintaraapaisu viime päivien sekaviin höpötyksii, mutta kyllä tuolla sekoilulla on katettu sellainen pöytä, että selkeällä asia-argumentoinnilla korjaa melkoisen potin.



Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Olet oikeassa. Mutta toisaalta valtamedian mahtia ei tule aliarvioida. Eikä muurahaiskansalaisen luottamusta siihen. Selvää on, että ne seuraavat eduskuntavaalit ovat elintärkeät.

-TR- kirjoitti...

Vihervasemmisto toteuttaa sitä politiikkaa jota ovat luvanneetkin toteuttaa ja jonka toteuttamiseen he ovat saaneet äänestäjiltään mandaatin.

Nimittäin, on vallalla sellainen yleinen harhaluulo että vihervasemmiston äänestäjät ovat jotain höynäytettyjä ihmisiä jotka höynäytyksensä tajutessaan lopettavat vihervasemmiston äänestämisen.

Kyllä äänestäjien joukossa on hyvin paljon ihmisiä jotka nimenomaan haluavat ja vaativat vihervasemmiston toteuttamaa politiikkaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Valitettavasti juuri näin on. Ja sillä varsin pienellä porukalla on aivan käsittämätön valta.

Joppos123 kirjoitti...

Milloin menee lanttuun, että Vihreiden toiminta on päämäärätietoista ja tavoitteena on edelleen Suomen sisäisen turvallisuuden ja talouden tuhoaminen.
Ei noi ämmät tyhmiä ole.
Äänestjiä houkutellaan jollain ympäristöteemalla mutta kaikki tähtää Suomen tuhoamiseen.
Onko Vihreiltä tullut ikinä, koskaan yhtään aloitetta joka ei edesauttaisi Suomen tuhoa? Siis yhtään?

Anonyymi kirjoitti...

YLE'n antia polttoaineiden hinnasta. Kolme "asiantuntijaa" kertovat, Laukkanen VATT, Tynkkynen Shitra ja Harakka ministeri. Hinnanalennus auttaa kuulemma eniten hyvätuloisia. Hevonpaskat. Laskutaidottomia koko porukka. Ministeriötä ei varmaan voida lopettaa, mutta VATT ja Shitra voidaan. Lappu luukulle niin kuin entisessä kyläkaupassa. Liike suletu, ei kanata.

QroquiusKad kirjoitti...

Katsos veli Joppos, kun kansallismielisillä on kehittynyt moraali, eli oikean ja väärän taju.
Siksi valtaosan heistä on mahdoton tai ainakin erittäin vaikea ymmärtää viherkommunistia, jolta moraali puuttuu täydellisesti ja joka haluaa narsisminsa johdattamana pelkkää tuhoa.

Kansallismielinen ihmettelee mikä järki, viherkommunistihan tuhoutuisi siinä itsekin? Vastaus on jälleen heidän erittäin vaikea narsisminsa:
viherkommunistit kokevat aidosti olevansa jumalolentoja, jotka leijuvat ihmisten yläpuolella nautiskelemassa aikaansaannoksistaan.

Vaikka heidän kimppuunsa hyökkää lauma barbaareja, he uskovat täysin vakavissaan pysäyttävänsä nyrkin ilmaan Taikalapasen näytöllä ja vääntävänsä raiskaamaan ojentuvan ympärileikatun solmuun no-no-square -tanssilla.

Heitä ei hetkuta edes omakohtainen kokemus:
kun entinen puoluesihteeri Pantu Lainuri hakattiin lemmikkioletettunsa toimesta Ihanakaupunki Brysselissä aivovammaiseksi, hän edelleen kiistää tapahtuneen ja keksii sille kaikki mahdolliset syytä paitsi oikean.

Tämä narsismiin olennaisena kuuluva valehtelu on masentava syy siihen, miksi viherkommunismi voittaa lopulta pelin:
kansallismielinen ei pysty valehtelemaan samalla tavoin kuin viherkommunisti, jolle valehteleminen on normaalia kommunikointia.

Tämä ilmeni juuri äsken aluevaaleissa:
Järjestelmäpuolue valehteli suut silmät täyteen ja voitti komeasti.
Perussuomalaiset halusivat puhua tosiasioista ja kärsivät rökäletappion.

And this is how the work continues, sanoi Portia Reiners.
We are the dead, sanoi John McCrae.

Tinahattu kirjoitti...

Turhaan pihisette. Kalergi-suunnitelma pitää ja pysyy. Putte, perhana, sitä ajaa.
Pitää liittyä natoon.

Parhain terveisin,
Tinahattu
Puten paras rajavartija

Tinahattu kirjoitti...

On turha panna toivoa Halla-ahoon. Jussi-parka on nussittu pilalle Kiovassa, muistaakseni toisteli natopoikien houreita. Jos edustaja on värivallankumouksellinen, on arvattavaa että haluaa myös rajat auki, ehdottomasti.
Järkevä idänpolitiikka olisi tarpeen, kekkoslovakialaisittain, mutta siihen ei nykyisellä kaartilla ole kykyjä. Saatanan tunarit!


vieras kirjoitti... http://yrjoperskeles.blogspot.com/2022/02/kustaan-vastatuuleen-eli-jalleen-karilla.html

Tähän nähden oli jonkinsortin uutispommi tuo kun persut päätti esittää Jussia ulkoasiainvaliokunnan johtoon. Ainakin pitäisi idänsuhteet olla hallinnassa kun osaa sekä venäjää että ukrainaa. Jussi oli joskus töissä Kiovassa ja sanoo pitävänsä sitä toisena kotikaupunkina.

9. helmikuuta 2022 klo 23.00

Parhain terveisin,
Tinahattu
Puten paras banderisti

Anonyymi kirjoitti...

Raisiossakin saatu maistella "vihreää siirtymää". Pitää olla jo aika pahvi, jos ei tiedä, mitä käsite "poikajoukko" tässä yhteydessä tarkoittaa.

https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008607316.html

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Mitenhän tässä nyt pysyy kehityksen kärryillä, kun Paavo ilmoittaa lopettavansa sotakirjeenvaihtajana?

Tapsa vaan

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...



Mitä saatanan pirua tuo putlerin uskollinen koira taas horisee! Mee sinne, mistä horinaskin maksetaan!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Anolle, Qroquius Kadille, Tinahatulle, Tapsalle vaan ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Tästä on puhuttu ennenkin ja minä näen pohjana typerän hyväuskoisuuden. Mutta lopputulos on juuri se, minkä sanoitkin.

Ano: Joo, ja nykyisin jos kuuluu sana ”asiantuntija” niin tietää että propagandaa on tulossa.

Qroquius Kad: Tiivistit tuossa onnistuneesti jotain hyvin olennaista.

Tapsa vaan: Jep, jos kyseessä olisi olleet suomalaiset niin se oltaisiin kyllä mainittu. Ja Paavin lopetuspäätös on kyllä valtava menetys.

Terho: Tinahattu pitää täällä omaa kivaansa. Turha suuttua. Siihen se pyrkiikin ja innostuu vaan lisää.

Tinahattu kirjoitti...

No joo, natoviikarit ärhentelevät ryssälle ( kuvitteellisesta ) NATO-nallen pehmeästä ja karvaisesta sylistä. Luulenpa että ulvovat ja vinkuvat kuin pieksetyt koirat kun joutuvat omilleen.

Parhain terveisin,
Tinahattu
Putleristinen Nostradamus

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu. Kommenttisi on julkaistu.

Joppos123 kirjoitti...

Tinahattu on tainnut nautiskella muutaman kupin liikaa ryssän tarjomia juomia.
Joko on Tinahattu vetänyt ryssänlipun salkoon? Ei kannattaisi, turpaan tulee jokaisella rintammalla.
Niin tulee Ukrainassakin. Riittää kunhan siellä tapetaan 20-30 tuhatta ryssää.se on aika paljon putlerin koneistossa.
Reservit ovat matoisia ja aliravittuja rääsyläisiä, niinkuin ryssillä yleensä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Ei Tinahattu juo kuin omia juomiaan. Hän tykkää ärsyttää. Semmoinen perustrolli.

Miten sanoa asia kun sitä ei saa sanoa kirjoitti...

Sivuhavainto.
"....mahdollisina hyökkäystapoina muun muassa veitsen tai autolla päälle ajamisen."

Jotenkin tuo kuulostaa tutulta.
Missähän mää olisin tuon kuullut?

Lähde: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008607789.html

PS.
Scania kirpaisee vain kerran. Rasismin arvet ovat ikuisia.

Hessu kirjoitti...

Kun rahat loppuvat, ajattelu alkaa. Valitettavasti kansan enemmistö ei vaan taida tajuta muuten tosiasioita.

Kreikan ja Ruotsin tiellä ollaan. Nyt kannattaa vaan rakennella omia verkostoja, tutustua naapureihin ja kylän väkeen. Nuo pimeät maat jutut toteutuvat pikku hiljaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Semmoinen perustrolli" Vai pastirolli?
Kepun takki kääntyy niin ettei hitaammat perässä pysy.
Ja käsitteet menevät sekaisin kuin hömelön saappaat, että kumpi se olikaan oikean jalan ja kumpi, mikä se ny oli.
Siis on sovittu, tästä JAKELUVELVOITTEESTA, että biokaasun jakelua lisätään. OK, lisättäköön sitä kaasua, vaan kun sitä ei saa, kas kun ne esim. maatilat jotka voisivat sitä kaasua tuottaa eivät saa lupa tuottaa. Sitten se sotketaan tähän SEKOITEVELVOITTEESEEN, eli pittääpi olla tietty määrä bensan ja dieselin määrästä jotain ehmmetin biolisää. Jota ei edes maailamsta löydy tarpeellista määrää. Edes Suomen tarpeisiin. No siinäkin asiassa kepulla takki pyörii niin että heikompaa hirvittää.
Tiennevätkö itsekään, että mikä kierros on nyt menossa? Tuskin.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Meillä on nyt käsissä ilmeisen todellinen kansakunnan ja valtakunnan katutason turvallisuuteen iskevä vaaratilanteen uhka:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=34943

Mikäli tämä Mantaqaan viittaava uhka realisoituu, ja siihen reagoidaan kuten tähän asti, saamme elettäväksemme totisesti mielenkiintoisia aikoja.

Anonyymi kirjoitti...

Kankaapään "natsit" liikkeellä??
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Msaksess:lle, Hessulle, Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Miten sanoa asia kun sitä ei saa sanoa: Joo, kumman tuttua tuo on…

Hessu: Olet valitettavan oikeassa.

Huru-ukko: Kepuhan voi luottaa siihen että kepulle uskolliset kannattajat äänestävät sitä vaikka kepu alkaisi levittää ruttoa.

Qroquius Kad & Huru-ukko: Vaikeaa sanoa, mistä on kysymys mutta ainakaan suomalaiset rikolliset tuskin suunnittelevat avointa hyökkäystä poliisia kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Juu sisäministeriö on sisäministeriö..

Kuten "oikeuslaitos" : https://yle.fi/uutiset/3-12201963

Ja tuo poliisi sai potkut tasan liikenne rikkomusten takia ei muuten ja sisäministeriö ei puuttunut millään tavalla, varmaan poliisihallituksen potkimat vihapuhujat olivat siitä rehellisimmästä päästä:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cc982f69-0595-4354-b050-960ada5ce3c5

Oikeuslaitos on vitsi ja laki ei ole sama kaikille jokainen tuossa videossa esiintyvä syyllistyi virkavirheeseen jota kansankielellä sanotaan rikokseksi. Korkein oikeuslinjasi siis nyt, että poliisilla on oikeus vaikka tappaa kuoliaaksi ihan kuten kaivohuoneen pahoinpitelijöilläkin, ei nämä tapaukset ei eroa toisistaan muuten kuin, että viranomaisen suorittaman tuollainen teko on paljon törkeämpi..

Mutta jos olisivat sanoneet neekeriksi tota äijää niin joka ikinen olisi saanut potkut.

"Suomalainen rehellisyys ja luotettavat viranomaiset" Tuo on totta jos hyväksyy sen, että ihan rehellisesti voi valehdella ja vääristellä asiat ja luottaa siihen, että viranomaiset on isolla todennäköisyydellä epärehellisiä.

En muuten muuta lahteen koskaan ja en ilmoita poliisille jos näen jonkun rikoksen/tapauksen missä ilmoitusvelvollisuus en halua olla tekemisissä rikollisten kanssa.

Se vähäkin luotto on mennyt jota yrittänyt pitää.

Läpimätä maa ja kun väitetään, että sen näköiset johtajat kuin kansa niin kai nekin on sitten läpimätiä, ei kai se niin ole että ne kaikki mädät omenat päätyvät oikeuslaitoksiin ja hallitukseen sekä viranomaisiksi vai onko?

Sisäministeriön olisi lahdenkin tapauksessa tehdä työnsä ja potkia nuo muihin hommiin..

Jos niitä rehellisiä poliiseja olisi ollut enemmistö niin tuota ei olisi tapahtunut ja isompi joukko olisi saanut kenkää. Kumma, että poliisin sana on oikeudessa luotettavampi kuin selkeä video ja elämän kokemus.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kyllä luottamus niin poliisiin kuin oikeuslaitokseen vähenee päivä päivältä. Ja ikävä kyllä perustellusti.

MikkoK kirjoitti...

Luottamus yhteiskunnan peruspilareihin tosiaan kokee nopeaa inflaatiota.
Kepu/Pekkarinen vaati bensaveron alentamista parikymmentä vuotta sitten ollessaan oppositiossa (vuonna 2000 kepu teki kaksi välikysymystä bensaverosta). Tärkeänä perusteena vaatimukselle oli tietenkin polttoaineen hinnan merkitys elinkeinoelämälle, varsinkin maaseudulla.

Nyt kepu on hallituksessa ja Schwab-Jugendiin kuuluva Saarikko valtionvarainministerinä. Hänen ministeriönsä toteaa WEF-hengessä, että veronalennus on mahdotonta. Onkohan niin kuin taannoisen sisäministeri Orpon kohdalla koskien maahantulijatulvan patoamista, että kyllähän minä, mutta kun virkamiehet sanoivat, että ei käy! (vaikka olisi todellisuudessa kyllä käynyt).

Siis päättäjät luikkivat tarvittaessa virkamiesten selän taakse, vaikka ovat halunneet päättämään asioista. Yksi sovellus vastuunpakoilusta oli ulkoministeri Haaviston innovaatio, kun hän koetti saada alaisensa virkamiehen ottamaan vastuu laittomaksi tietämästään terroristien maahantuontioperaatiosta.

Vastuun pakoilu ja valehtelu ovat suorastaan poliitikkojen geneettisiä erityispiirteitä. Tämä ei liene edes vitsi, sillä monet ominaisuudet ovat voimakkaasti perinnöllisiä. Valtamedia tekee poliitikkojen olon mahdollisimman helpoksi peittelemällä ja valehtelemalla lisää. Valtamedian omat faktantarkistajat sertifioivat tarvittaessa valheet.
Poliitikot tietävät kyllä olevansa feikkejä, sillä eduskunnassa on kielletty sanomasta valehtelijaa valehtelijaksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, MikkoK. Tiivistit kyllä valtapuolueitten ja niiden poliitikkojen toiminnan osuvasti.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, on se vimma kova, ja toisaalta ovat ilmeisen vakuuttuneita siitä että kaikki menee läpi. Ennen sentään keksittiin perusteluksi jos sitä sun tätä, nyt sanotaan suoraan että me annetaan näille oleskelulupa ja sillä hyvä. Tuo termi oleskelulupa on niin sopiva että! Jotain rehellistäkin tuossa touhussa kun eivät työlupia vääntämään. "Paikalliset passin painajat" hierovat käsiään kun partalapset lentelevät kotiin hakemaan virallisia matkustusasiakirjoja. Säästäisivät kaikkien aikaan ja hyväksyisivät suoraan vaikka ruutupaperille kirjoitetun "henkilötodistuksen", ei niitä kukaan tule kuitenkaan hylkäämään.

Nyt oli valtamediakin jo lipsauttanut että tässä menossa olevassa prosessissa on kyse kahdesta matujengin välisestä nokittelusta. Jäämme odottelemaan kuinka pitkään menee että seuraavan kerran sanotaan ruma sana niin kun se on, eikä vaan lässytellä "nuorisojengeistä".

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla oli muutamissa postauksissa Ohisalon kuva ja että jatkuu, no tähän Mikkosen kuvaan, että aina vaan pahenee....
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Puupääukko: Tuo ennusteesi tulee todnäk osumaan kohdalleen. Ja ettei sitä rumaa sanaa tarvitsisi sanoa ääneen niin eiköhän valtamedia kehittele pian jonkun persuskandaalin.

Huru-ukko: Joo, sellainen teksti olisi sopinut tuohon kuvaan.