torstai 24. helmikuuta 2022

MATKALLA RESERVAATIKSI

Itse olen aika ajoin kirjoittanut fiktiota siitä, kuinka Suomi päätyy jonkinlaiseksi EU:n luontoreservaatiksi, jossa kaikenlaisen elinkeinoelämän harjoittaminen – ja sitä myötä myös turha syöminen – muuttuu mahdottomaksi. Eräs kaverini lähetti minulle uutisen joka kertoo siitä että tuohon suuntaan ollaan menossa ja samoin siitä kuinka EU kohtelee Suomea lähinnä siirtomaana.

Eli: EU-komission suunnitelman mukaan jopa kolmasosa Suomen pinta-alasta olisi saatettava luonnontilaiseksi. Luonnontilahan tarkoittaa sitä että alueella ei harjoiteta minkäänlaista maa- tai metsä- eikä muutakaan taloutta eikä myöskään asuta. Kolmasosa Suomesta on tommonen rapiat 112.000 neliökilometriä.

Ei tarvitse suurta ennustajaa kertomaan että mitä tuo saisi aikaan Suomen elinkeinoelämälle. Sinänsä nykyiselle hallituksellemme maa-, metsä- ja erityisesti karjatalous on muutenkin ilmastorikollista joten asia ei taida sitä paljonkaan haitata. Se ei takerru turhiin yksityiskohtiin kuten kysymykseen että mitä Suomessa syödään ja millä rahalla.

Luonnollisesti – mikäli kyseinen suunnitelma laitetaan toteen ja miksei laitettaisi – kyseinen pakkotoimi tarkoittaisi huomattavan suurta yksityisen omaisuuden sosialisointia. Ilman muuta myös tieto siitä että alueet X, Y ja Z muuttuvat viidessätoista vuodessa utopistien leikkikentäksi saa aikaan sen että kaikki investoinnit näille alueille loppuvat saman tien.

Asiasta herää eräs kysymys, jota uutinen ei kerro: Koskeeko tuo 30 prosentin vaatimus myös siirtomaaisäntiä Saksaa ja Ranskaa? Jokseenkin epäilen että ei koske. EU:n luonteesta taas kertoo hyvin uutisen seuraava pätkä:

EU:n komission ehdotus luonnon ennallistamislainsäädännöksi on tarkoitus julkistaa 23. maaliskuuta.

Asetus on aikanaan voimaan tullessaan suoraan jäsenmaita velvoittava, eikä se edellytä uutta kansallista lainsäädäntöä.

Niin. Siirtomaan kanssa ei tarvitse neuvotella. Sitä käsketään. Sitä ei kiinnosta, miten jossain Takahikiän Perähikiällä asuva käsittämätöntä kieltä puhuva kansansirpale pärjää. Miksi välittäisikään kun tietää kyseisen kansansirpaleen olevan koko imperiumin nöyrin ja tottelevaisin.

Joku suomalainen broileripoliitikko sanoi ei niinkään kauan sitten että ”Suomi on EU:ssa itsenäisempi kuin koskaan”. Varmaan sama tyyppi ajattelisi että ihminen on ruumiina elävämpi kuin koskaan.

Muistakaa, että Järjestelmäpuolue vihreistä kokoomukseen kannattaa EU-jäsenyyttä ja Suomen siirtomaa-asemaa.


24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän tähän luontoreservaattitavoitteeseen istuu se, että läpsyttäjiä tänne on kuitenkin saatava koko ajan lisää, niille asunnot ja ne olisi vielä elätettäväkin. Puita on kaadettu ja kaadetaan asuntojen tieltä eikä syömisen tarve poistu sillä, että metsäelinkeinomme ja maataloutemme tuhotaan. Onhan tietenkin pettu, mutta saako sitä nyt luontoreservaatissa puuta moisella tavalla hyödyntää.

Keski-Eurooppa on tuhonnut omat metsänsä ja suomalaiset pannaan maksamaan siitä. Nyt on isoissa pöydissä päätetty, että suomalaiset ovat turha ja hävitettävä kansa, joiden maa-alueet sosialisoidaan parempaan käyttöön.

Ikätoveritar

Anonyymi kirjoitti...

Suomen metsät pitäisi EU:n ilmastostrategian (Saksan ollessa ”primus motor”) nimissä suojella vanhoina metsinä, jättää hyödyntämättä teollisuuden tarpeisiin ja antaa kasvaa EU:n hiilinieluina täältä ikuisuuteen. Saksa tarvitseekin kipeästi hiilinieluja, sillä maa tuhoaa viimeisen, ikivanhan Grimmin satujen tyyppisen luonnonpuistonsa (Reinhardswalz) tuulivoimalle.
https://notrickszone.com/2022/02/04/green-wrecking-ball-germany-clearing-1000-year-old-forest-to-make-way-for-massive-wind-park/
2000 hehtaarin alue hakataan, ja sinne raivataan kuljetuksen vaatimat tiet. Alkuvaiheessa rakennetaan 50- 60 turbiinia, mutta lupa kattaa jopa 140 turbiinin rakennusluvan. Ironista on se, että Hessenissä valtaa pitävät CDU ja vihreät.
-Minkä EU meiltä kieltää, sen se Saksalle sallii. Maakaasukin on nyt uusiutuvaa energiaa, kun Merkelin ja seuraajiensa ahterit uhkasivat jäätyä kiinni penkkiin. No, Putin hoitaa asiaa juuri nyt: NordStream-1 kiinni ja ”pieni” vahingonlaukaus Ukrainan kaasuputkisolmuun ja syyllinen on tietenkin vain ja ainoastaan Ukraina. Oliko Saksan järkevää sulkea 4000MW ydinvoimaa vuodenvaihteessa?
-Beowolf-

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Rapakon takana lännessä taltutettiin intiaanit juottamalla niille tulilientä. Nyt sama toteutuu suomalaisten kohdalla opettamalla herrantertuille uusia ruoka- ja juomatapoja, ei vain lihavihaa ja vegetarismia niille jotka ovat jääneet narsistisen itsekieltäymyksen koukkuun, vaan myös hyvinvoivalle keskiluokalle keski- ja eteläeurooppalaista kulinarismia, olut- ja viinikulttuuria.

Kyllä täällä reservaatissa sitten hyvin viihdytään. Euroopan keskuspankki painaa lisää rahaa, jos se tuppaa loppumaan. Eläisipä Veikko Huovinen vielä. "Osallistu, viihy, elä turhauvu."

Olavi Koskela kirjoitti...

Kuinka paljon enemmän sitä tarvitaan syytä haistattaa tuolla öykkäripoppoolla peet, ja lähteä? Nehän tietysti yrittää kaataa lähtiessä vielä Suomen maksettavaksi vaikka mitä, mutta ilmoitetaan vain tyynesti, että tähän astiset nettomaksut ja tukipaketit saavat kyllä riittää. Hyvästi!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ikätoverittarelle, Beowolfille, Seppo Oikkoselle ja Olavi Koskelalle & kiitos kommenteistanne.

Ikätoveritar: Joo, ei sovi läpsyttäjien hankkiminen ilmastotavoitteisiin, päinvastoin mutta utopistihan on vapauttanut itsensä kaikesta logiikasta ja reaalimaailmasta. Suomalaiset maksavat toisten porsastelun taas kertaalleen.

Beowulf: Kiitos linkistä. Lyhyesti sanottuna tuo on hyvä esimerkki saksalaisten nykyisestä mielettömyydestä.

Seppo: Inkkarit ovat saaneet hieman korvauksia jenkeissä saamalla oikeuden pitää yllä kasinoja. Meille Euroopan inkkareille tuskin sallitaan sitäkään.

Olavi: Olen samaa mieltä ja vähempikin olisi riittänyt mutta pelkään että kuuliainen hallintoalamainen seuraavissa eduskuntavaaleissa varmistaa että itsetuhoprojekti jatkuu myös 2023-2027.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotus on röyhkeydessään käsittämätön. Kysymys on Suomen kansan olemassaolosta. Eu:n tarkoitus ei voi olla mikään muu kuin se että se haluaa selvittää kuinka paljon hallintomme on palkkiovirkojen toivossa valmis hävittämään elinkeinoelämäämme. Suomen Keskustan kannattajat ovat tätä taustaa vasten ilmeisesti pöljimpiä koskaan eläneitä kädellisiä.

QroquiusKad kirjoitti...

Mitä ihmettelemistä tässä nyt on?

Pöljäpimpsojen Pillutus ilmoitti aivan suoraan juuri tämän olevan heidän nimenomainen tavoitteensa ryhtyessään leikkimään Suomen hallitusta kansan viidesosan halun mukaisesti ja kolmen viidesosan peesauksella, vaikka suuri osa heistä ei edes ole samaa meltä eikä halua tätä.
He eivät yksinkertaisesti vain ole saavuttaneet riittävän korkeaa älykkyystasoa demokratialle.

Vihreä Siirtymä ja Intersektionaalinen Feminismi. Siellä ne lukevat sellaisinaan Pillutusohjelmassa ja sen mukaan mennään.
Elementary, sanoi Sherlock Holmes.

Itsepä olemmem tätä halunneet, kun emme äänestä vaan mieluummin haluamme istua kadulla ja antaa äänestävien muodostaa hallituksen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Anolle ja Qroqius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Totta, ja tuollainen ajatus tulee välttämättä mieleen. Toisaalta EU-komissiossa näyttää olevan sen tason ilmastoutopisteja että heidän perimmäisiä tarkoitusperiä ei oikein normijärjellä pysty käsittämään. Tietysti ne voivat ajatella, että kun Suomesta tehdään reservaatti niin sehän parantaa mukavasti EU:n ilmastotilastoja. Viis siitä, mitä suomalaisille käy.

Qroquius Kad: Valitettavasti hallituksellamme tuskin on mitään tätä vastaan. MTK on pannut julkisesti hanttiin mutta näin äkkiseltään en muualta ole kuullut soraääniä.

Ekku kirjoitti...

Ei ne Keskustalaiset niitä pöljimpiä ole vaan ne ketkä niitä äänestää.
Poliitikoilta on mittakaavan taju hukassa. Ei ymmärretä asioiden suuruusluokkaa. Vain viran palkkaluokka.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Onnea ja menestystä vaan Venäjän aseille. Ettekö jo nyt tajua, että _koko Euroopan_ on tuhouduttava? Muuten tästä ei selvitä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenhän mahtaa käydä siinä kuuluisassa Suomalaisten puolustutstahdossa tälläsillä suunitelmilla, jos se kuuluisa Nato sitten puolustaa Suomea kun iivanat kuulemma aikoo hyökätä Suomeen ?

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Tämä erityisesti QK:lle:

Se olin minä, joka kirjoitti tuo kommentin "Suomen kansan olemassaolosta". Ymmärrän kyllä hallitusohjelman luonteen viherkaiheineen ja sukupuolisekoiluineen, mutta tuo EU:n "luonnonpuistoehdotelma" on tosiaan meidän kannaltamme elämän ja kuoleman kysymys. Jos meillä ei ole elinkeinoelämää, niin ei ole Suomen kansaakaan. Jos tämä lopputulema on hallitusohjelmaan joko suoraan tai rivien väliin kirjattu, niin puhutaan jo poliittisen härskiyden ääriasteesta: kansan ja sen kulttuurin hävittämisestä. Tämä tietysti sillä varauksella, että pimuhallitus on ymmärtänyt, mistä ja mitä se on päättänyt.

PS-lehdenjakaja

Anonyymi kirjoitti...

Katsotaan tätä ennallistamista uudelleen, kun lihava lady on laulanut. Meinaan, ukraina ei ole pitkään aikaan ohi ja voi olla, että venäjän impppereumille käy kolmannet valtakunnat. Ja saattaa olla eurooppakin siinä kunnossa, ettei kiinnosta ählyjä eikä afrikaanoja, Taikaseinä kiinni toistaiseksi. Eikä ole pahaa puuroa edes koirille tai naisille tarjolla.

Pyssymies

Joppos123 kirjoitti...

Nimimerkki "jpt" käy näköjään nuolemassa putlerin mulkkua jokaisella mahdollisella alustalla= Tulevan Suomen rantakaupungin Pietarin trolli.
Toivottavasti Ukraina kestää tämän strategisen iskun, se voi kestää päivistä muutamaan viikkoon.
Sen jälkeen tulee tossuväki. Ilmasta ei ole koskaan vallattu mitään.
Tossuväelle kunnon tappiot ja helvetti maanpäällä.
Putler ei siitä välitä. Ei sitä enää kiinnosta omat tappiot tai mikään muukaan.
Se kääpiö elää pelossa ja ihan toisissa sfääreissä.
Juuri nyt luttamuna Haavisto sanoo ettei nyt ole oikea aika hakea NATO:jäsenyyttä.
Vittu, milloinka se sitten on?
Kun putlerille jää tappokiima päälle niin minnekkähän se kääntää päänsä?
Kiina? Nou shit, niillä on nuket.
Muut?
Kaikki liitoutumattomat ovat jo taskussa mutta hetko, SUOMI.
kana kynittävänä, sinne siis.
Se kestää nyt tästä hetkestä noin vuoden, ainakin ennekuin putte saa minkäänlaista voimaa meidän rajalle. NYT ON SE HETKI.
Jos nysvätään niin Ukrainan kohtalo on meidän kohtalo.

QroquiusKad kirjoitti...

Eihän se NATO puolusta Suomea, kun Suomi ei ole jäsen eikä vaikuta haluavankaan olla.

Jos oltaisiin, ei meillä olisi nyt hätäpäivää, koska maassamme olisi ollut jo kauan muiden NATO-maiden ilmavoimia ja maajoukkoja, ja lisää tulisi.
Pääpuolustusvastuu olisi tietysti Suomen Puolustusvoimilla, mutta liittolaisten tukemana.

NATO-Suomeen hyökkäämällä Venäjä joutuisi taisteluihin USAlaisjoukkoja vastaan ja III maailmansotaan, ja siihen ei Ryssällä ole kykyä eikä halua. – Vaan outoa on, miten moni suomalaiseksi itseään kutsuva haluaa Suomen joutuvan olemaan yksin odottamassa Ryssän seuraavaa aggressiota vailla liittolaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi puuttuva uutinen hämmästyttää, en ole nimittäin kuullut mitään USA:n tai kenenkään muunkaan kybehyökkäyksestä venäjälle. Onko todella näin, ettei kukaan hyökkää vai onko niin, että joku käskee "pää kiinni". Nimittäin puskaradio ei kerro mitään erikoista, verkkoliikenteessa ei näy erikoista. Outoa.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, Catilinalle, jpt:lle, PS-lehdenjakajalle, Pyssymiehelle, Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ekku: Ja keskusta äänestäjät näyttävät olevan puolueuskollisia teki kepu ihan mitä tahansa.

Catilina: Oliskos tossa lääke pahempi kuin tauti?

jpt: En usko, että suomalaisten puolustustahto murenee vaikka apuakin saataisiin.

PS-lehdenjakaja: Tuo on totta. Meistä ollaan tekemässä jotain reservaatti-intiaaneja. Ja tuo utopistinen hallitus ei tosin taida tajuta, mitä se on saamassa aikaiseksi.

Pyssymies: En edelleenkään usko, että länsi ryhtyy sotaan pelkän Ukrainan takia. Mikä on Ukrainalle sinänsä tosi paska nakki. Noihin kyberhommiin en osaa sanoa mitään kun en alan ammattilainen ole.

Joppons123: Jos meinaat kommentoida, niin jätä ne mulkunnuolemisjutut kerrassaan pois. Ei sellaisten jälkeen kukaan sitä varsinaista kommenttia lue ja pyritään muutenkin säilyttämään jonkinlainen taso.

Joppos123 & Qroquius Kad: Kun puhutaan Natosta niin kannattaisi varmaan puhua suoraan Yhdysvalloista. Naton eurooppalainen siipi on rapauttanut puolustuksensa pahemman kerran ehkä Iso-Britanniaa lukuunottamatta. Aivan lähiaikojen toiveeni tietysti on että Venäjän parhaimmat yksiköt kärsisivät Ukrainassa mahdollisimman suuria henkilö- ja kalustotappioita.

Ihmettelijä kirjoitti...

Trumppi sano joku vuosi suoraan että eiköhän euroopankin pitäs huolehtia siitä
NATOn käteiskassta mitä USA on pitänyt yllä, kyllä me sille naurettiin niin että vai niin.Nyt ne naurut ulosmitataan. Ja ketä huudetaan apuun? Kyllä vain niin on että sieltä se tulee jos on tullakseen.

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys Ykä.

Naton pääjohtaja ilmoitti julkisesti että Ruotsi ja Suomi otetaan erityisneuvotteluun.
Stoltenberg halusi ilmaista että kortit jaetaan pöydän alta.
Ne on jo valmiiksi allekirjoitettuna.
Aivan siten kuin Pentagon on käskenyt.

Ruotsi vastaa tavoilleen loogisesti että pitää diskuteerata.
Suomi vastaa jämerästi että ehkä.
Ei siitä ole kauan kun suomalainen tietäjä ilmaisi huolestumisensa että idän isäntä on jotenkin muuttunut.Kalvakas ja silmät tuijottavat.

Tuonen joutsen ui vastaan sekä kotoa että vieraista.
Poliittinen itsemurha mutta onpahan sentään näyttävä.
Kremlissä tiedustelupalvelun asiamiehen julkinen nöyryyttäminen oli julkea näytös.
On päivänselvää että Kremlissä kulissien takana tapahtuu jotain piakkoin.

Olaf Scholz ilmoitti selväsanaisesti että sietoraja on ylitetty.
Kun Saksalainen sanoo noin niin kannattaa ymmärtää suosiolla.
Taisi oligarkki-rosvolaumalla lurahtaa lahkeeseen.

En itse oikein ymmärrä mitä Naton kanssa yhteistyö toisi.
Ilmahyökkäyksen tänne kukkivan roudan maahan,tänne Valkoisen Neilikan maahan.
Maahyökkäyksen osalta voidaan todeta että jokatoisessa talossa on tarkkuusaseita.
Niiden käyttäjät ovat harjaantuneita.Patruunoita on varattu aika paljon.

Le Diable marche avec Nous-haahhah-ahhaa.

With best Regards Josef








Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ihmettelijälle ja Josefille & kiitos kommenteistanne.

Ihmettelijä: Muistanpa tämän episodin minäkin. Ja muistan senkin kun suomalainen media totesi että on se Trump ihan hullu kun vaatii Naton jäseniä rahoittamaan omaa puolustustaan Naton sopimusten mukaisesti.

Josef: Jos liittyminen tapahtuu niin sitten se tapahtuu. Ja tässä tilanteessa vallankaappaus Kremlissä ei olisi ollenkaan paha juttu. Saksalaisten hermostumisesta ei kenenkään tarvitse olla nykyisin huolissaan. Saksan armeija kun on täydellisessä selvitystilassa. Natossa on puolensa ja puolensa. Olen ollut itsekin asian suhteen ottiatuota. Kirjaimet NATO eivät sinänsä meinaa mitään vaan se, että tuleeko apua Yhdysvalloilta. Kas kun U.S. of A. on yhtä kuin Naton sotilaallinen voima nykyisin.

QroquiusKad kirjoitti...

Kun Ryssä alkoi Krimin aggression jälkeen uhkailla avoimesti Baltian maita, NATO vastasi VÄLITTÖMÄSTI lennättämällä Viroon, Latviaan ja Liettuaan tanskalaisia hävittäjiä.
Seuraavalla viikolla seurasi USAlaisia hävittäjiä.

Vähän sen jälkeen jokaiseen Baltian maahan sijoitetiin USAlainen panssarijalkaväkipataljoona "harjoittelemaan" kolmen kuukauden rotaatioilla.
Nyt näitä joukkoja on vahvistettu Baltian ja Puolan suunnalla ja vahvistetaan edelleen.

Ryssä EI IKINÄ hyökkää Baltiaan eikä Puolaan, jolloin joutuisi taisteluihin USAn joukkoja ja hävittäjiä vastaan!
Siitä seuraisi se Suuri Kolmonen, jota Ryssä ei voi voittaa ja se tietää sen.

Ja tämän kaiken jälkeen pitää vielä kysyä, mitä se NATO muka oikein Suomea auttaisi?
Jos vaikka ylläkuvatuilla tavoilla, eli tuomalla Suomeen USAlaisia joukkoja, jotka Ryssä joutuisi kohtaamaan, ja sitähän Ryssä ei tee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tästä on enemmän keskusteltu sen seuraavan postauksen kommenttiosiossa. Ja ei muuten kannata sanoa että "ei ikinä".

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Noin se alkaa.
Ja jatkokin on jo kirjoitettu:

https://yrjoperskeles.blogspot.com/search?q=Mets%C3%A4nvartijat

10-liikkeen jäsenenä ajattelin tukea:

https://bank.gov.ua/en/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi

Anonyymi kirjoitti...

Kait se tämäkin reservaattihommaki menee läpi nyt EU:ssa, kun kaikilla on kiinnitetty huomio Ukrainaan, siinä se liittovaltio etenee pikkuhiljaa, taitaa EU:n ylimmillä palleilla hiljasesti olla tyytyväisiä että Putini sekos ja rupes mekkalloimaan, nyt saadaan kiihdytettyä liittovaltiokehitystä Euroopassa ..

-jpt-