maanantai 11. huhtikuuta 2022

AJAN HENKI OSA VI

Vaikka Ukrainassa soditaan täyttä häkää ja Suomessakin on loppuvuodesta odotettavissa pahimmillaan ruokapula tai ainakin ruuan hintojen pirunmoinen nousu niin siitä huolimatta etsikkoaikaansa elävä LGBTQTiiTyy-porukka ja ennen kaikkea sen muodikkaat myötäilijät ovat Suomessa voimissaan ja elävät missionsa huumassa. Ajatellen, että sodat ja talouskriisi ovat pikkujuttuja ja tärkeintä on interperspirationaalinen säätäminen. Tuoreimpana esimerkkinä on se, että elokuva-alan perinteiset Jussi-patsaat muuttuvat sukupuolineutraaliksi. Ja peruste:

Puheenjohtaja Riina Liukkosen mukaan ei ole mitään tarvetta jäädä odottamaan, että isommat gaalat tekisivät päätöksen ensin.

– Tänä päivänä ei pidä enää olla sukupuolen mukaan määriteltyjä kategorioita. Binäärinen ajattelu ei ole tätä päivää, ja haluamme ottaa huomioon myös muut sukupuolet samanarvoisesti, hän toteaa.

Herää kysymys, että kuinka suuri osa suomalaisista allekirjoittaa tuon lauseen? Kuinka monta ihmistä termi Jussi-patsas loukkasi? Jatkossa lienee myös niin että ”isompien gaalojen” mukaisesti näitä sukupuolettomia jotainpatsaita jaetaan vain elokuville joissa on tarpeeksi diversiteettiä.

Hotellin respan ehdotus uudeksi palkinnoksi

Kovasti translinjalla jatkaa myös Iltalehti. Valtamediahan on kovasti ihastunut näihin ns. uusiin perhetyyppeihin ja tässä tuorein päivitys:

Jokainenhan tietysti klaaraa korvien väliset ongelmat tavallaan, tosin en ole varma kannattaako niitä siirtää seuraavallekin sukupolvelle. Mutta tällaista valtamedia tarjoaa meille muurahaiskansalaisille opiksi ja opastukseksi.

Kaikenlainen tällainen oppi ja opastus tulee meillekin tietysti tuolta wokeltamisen supervallasta Yhdysvalloista. Pari esimerkkiä. Ensinnäkin Yhdysvaltain apulaisterveysministeri ja Woman Of The Year eli jätkä nimeltään Rachel Levine:

Ja Yhdysvaltain naisten uinnin yliopistomestari eli jätkä nimeltään Lia Thomas:

Jonka naisellisuudesta kertoo hyvin tällainen uutinen:

Niin että munat piiloon, Liisa. Vaan tämäkin on ajan henkeä. Suomikin kuuluu ns. sivistyneisiin länsivaltioihin joissa jo mukuloille opetetaan että on olemassa peniksellisiä naisia, menstruoivia miehiä ja totta kai mies voi synnyttää.

Kaikenlaistahan mahtuu maailmaan mutta jos jossain vaiheessa se kuuluisa järki palautuu, niin tulevat sukupolvet kyselevät meiltä että pitikö teidän hei ihan tosissaan ottaa tuo touhu vakavasti? Tai ainakin näytellä, että otitte?

Tietysti ajan henkeen kuuluu sodista riippumatta ja niitten yläpuolella valtamedian rakastama monikultturismi ja toistuva mannekiinien esille tuominen. Yle tuo esille taas erään mannekiinin. Jutun voitte lukea linkistä. Itse vastaan vain yhteen kappaleeseen:

Hassan haluaa lisätä tietoisuutta ramadanista ja siitä, miten kohdata paastoa viettävä henkilö esimerkiksi työpaikalla. IT-rekrytoijana työskentelevä Hassan huomasi, että ramadanin alkaessa monella työkaverilla heräsi kysymyksiä, kun hän esimerkiksi jättäytyi muutamasta toimiston tapahtumasta pois.

Vastaus: Suomi ei ole islamilainen maa eikä suomalaisen työelämän tarvitse venyä islamilaisten tapojen mukaan minnekään.


43 kommenttia:

Professori kirjoitti...

Hassanilla näyttää olevan mielenkiintoinen syy jättää työt tekemättä. Olen itse ohjannut useammankin muslimin opinnäytteitä, mutta en muista heidän koskaan jättäneen töitään tekemättä sen enempää Ramadanin kuin muidenkaan uskontoon liittyvien seikkojen takia. Heidän mukaansa islam ei tätä vaadi, vaan siihen liittyvät uskonnolliset rituaalit voi aina siirtää toiseen ajankohtaan, mikäli se on tarpeellista. Siten minusta näyttää aivan siltä kuin Hassan käyttäisi uskontoaan tekosyynä välttääkseen työtehtäviään.

Anonyymi kirjoitti...

Islam-uskontoa meillä lienee ollut jo kauan, mutta ongelma siitä tuli vasta kehitysmaista tapahtuvan maahanmuuton seurauksena. Parasta mielestäni siinä on "pirunkivitysviikko", vai miksi sitä sanotaan. Suuri joukko vaeltaa ympäri jotain patsasta ja heittelee sitä kivillä. Heittelevät toisiaan päähänkin. Jos kivi ei ole tarpeeksi suuri tappamaan, niin taju lähtee kuitenkin ja porukka voi tallata kuoliaaksi. Kai tuokin perinne Suomeen tulee kunhan islam-yhteisö kasvaa tarpeeksi suureksi.

Ekku kirjoitti...

Siinä vaiheessa, kun elokuvat alkoivat muuttua "sukupuolineutraaleiksi" ja toimitus ihonvärin huomioon ottava kai ei ole kovin montaa elokuvaa tehty, mitä viitsisi katsoa.
Ennen vanhaan Oscar-palkinto oli tae jos ei hyvästä elokuvasta, niin ainakin hyvin tehdystä. Nyt se tarkoittaa reunaehdot täyttävää, oikeaoppista tuotosta.
Suomessa on viime vuosina kouhkattu kovasti siitä, että naisia pitäisi olla ohjaajina ja elokuva-alan päättäjinä enemmän. Tuloksista se sitten näkyy.
Eilen katsoin Pohjanmaan DVD:ltä.
Siinä on hyvä suomalainen elokuva. Kaikki oleellinen kunnossa, käsikirjoitus, näyttelijät ja kuvaus.

Anonyymi kirjoitti...

"Paras tapa määrittää ihmisen sukupuoli on kysyä tältä." Tällaisen viisauden sain kuulla kun taannoin kinasin asiasta. Kun on kuulemma "niin vaikeaa määrittää ihmisen sukupuoli." Ja tää tietenkin viittasi harvinaisiin geneettisiin erikoisuuksiin. Mielestäni nauru ja pilkka on paras suhtautuminen tällaisiin juttuihin, tosin kohteliaisuussyistä pidättäydyn tästä mallista jos kohtaan ihmisen jolla aidosti on tällainen mielenterveydellinen häiriö. Mutta noille näennäisesti terveille, jotka levittävät tätä ilosanomaa. Ja onhan se hauskaakin sillä transgenderismi johtaa väistämättä ja nopeasti hullunkurisiin lopputuloksiin ja näiden osoittaminen aiheuttaa tyydytystä tuottavia reaktioita transgenderismin sanansaattajissa.

Toinen professori kirjoitti...

Kun odottelemme vähän aikaa, niin kaikissa urheilukilpailujen naisten lajeissa palkintosijat menevät miehille. Saattaa olla, että tämä aiheuttaa laajan heräämisen nykyisen hulluuden edessä?

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Ihminen on lajina selviytynyt ja on toistaiseksi olemassa miehinä ja naisina. Lajin evoluutio ei ole homoseksuellien tai muunsukupuolisten ansiota. Heillä voi olla roolinsa kulttuurissa, mutta on tarvittu miehet ja naiset jotta se yhteisöilmiö jota kulttuuriksi nimitetään olisi mahdollinen.

Kulttuuri voi osoittaa jokaiselle paikkansa jossa voi työskennellä yhteiseksi hyväksi, vastakohtana epäkulttuurille, jossa kaikkein parhaimmatkin käyttävät parhaat voimansa toistensa nokkimiseen. Tämä ajatus on lähtöisin Wittgensteinilta, joka oli homoseksuelli.

Aikamme henki on kulttuurisen narsismin henki. Se on syntynyt ärsykkeiden yliannostuksesta ja perusturvallisuuden katoamisesta. Aikamme ihminen ei enää kasva symbioottisesta "vastaanottajan" roolista terveeksi, objektirakkauteen kykeneväksi toimijasubjektiksi, vaan jää riippuvuuksien ja identiteettikriisien valtaan.

Kun kokonainen ajan henki henkii epävarmuutta, ihmiset etsivät tarvitsemaansa varmuutta niin sanotusti "kielteisestä käsin". On helpompaa olla jotain vastaan kuin kehittää itsessään jotain positiivista, omaa ja aitoa. Sosiologian perustaja Durkheim nimitti tällaista ilmiötä "negatiivisen kultin" muodostumiseksi. Se on todellakin se Ajan Henki. Identiteettiä vahvistetaan kielteisestä käsin -- "en ole sitä-ja-sitä", "ne-ja-ne on tuhottava".

Tietysti jää tosiasiaksi, että kielteinen kanta edellyttää lujaa uskoa siihen, jota vastaan asennoidutaan. Tavallaan nämä poikkeamatapaukset omalla raivokkaalla irtiotollaan vain sementoivat sen alustan miltä heidän asenteensa nousevat. Siksi ulkopuolisista nuo feministien, homoseksuellien, transihmisten ynnä muiden ongelmissaan kipuilevien yksilöiden taistelut oman anti-identiteettinsä "aitoudesta" näyttävät niin huvittavilta.





Anonyymi kirjoitti...

Jos joku kysyisi Alex Trandelta, millä perusteella hän väittää olevansa isä eikä äiti, mitähän hän mahtaisi vastata?
Onko hänelle tehty jokin "korjaus"leikkaus sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt?
Jos se olisi tehty jo aikaisemmin, synnytys tuskin olisi enää ollut mahdollinen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Professorille, Ano1:lle, Ekulle, Ano2:lle, Toiselle professorille, Seeppo Oikkoselle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Professori: Minulla on kyllä kokemusta näistä ”hassaneistakin”. Vaikea tietysti yleistää. Voi sinänsä sanoa että jos tavallinen suomalainen vaatisi helpotuksia työhönsä uskontonsa perusteella niin aika pian tulisi potkut.

Ano1: Tuo on täysin mahdollista. Täytyy taas kerran muistuttaa että Suomen tataareilla ei ole mitään osuutta tähän nykymeininkiin.

Ekku: Olet oikeassa ja sama koskee tv-sarjoja. Netflix on tästä erityisen kuuluisa.

Ano2: Niin. Tästä kun on tullut jonkinlainen yhdistetty muodin ja uskonnon sekoitus.

Toinen professori: Käsittääkseni hiljattain Englannissa kiellettiin transjonkun osallistuminen naisten pyöräilykilpailuihin kun naispuoliset kilpailijat uhkasivat panna porukalla kisan boikottiin.

Seppo: Tunnistan tuosta hyvin sen narsismin jonka tuloksena on tullut aina enemmän ”koska mä tunnen näin, niin mulla täytyy olla oikeus”-ihmisiä.

Ano3: Raskaaksi tuleminenhan vaatii nimenomaan naisen sukupuolielimet. Se asia ei selittämällä mihinkään muutu.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen jutussa jäin kaipaamaan tietoa siitä, millaista työtä Hassan tekee. Jos kuvat olivat työpaikalta, aika lokoisalta näyttää, eikä ole mitään vaikeuksia kuvitella, että jos päivällä ei syöja yöllä mässäilee, niin hyvin jaksaa. Rytmiä on vain vähän rukattu ja kun Allah vielä moisesta palkitsee armollaan, tulee varmaan kiitollinen olo.

Noista sukupuoliensa kanssa sekoilevista en sano mitään; siihen ei tämän naisihmisen kallonsisäinen tippaleipä taivu.

Rouva Ano

Juha R kirjoitti...

Ei suoranaisesti liity tähän, mutta juolahti mieleen tarina siitä, kuinka Neuvostoliiton hiihtäjätärylpeys Raisa Smetanina aikanaan muisti vanhemman kollegansa Galina Kulakovan syntymäpäivää. Osti tälle lahjaksi sähköllä toimivan partakoneen. Galina otti siitä niin nokkiinsa, että potkaisi Raisaa munille.

Antifilatelisti kirjoitti...

Iszac Henig, joka siis on naisesta mieheksi -tapaus, pwnasi Lia Thomasin taannoin. https://www.outsports.com/2022/3/17/22982977/lia-thomas-iszac-henig-transgender-swimmer-ncaa-championships-penn

Eikö ole kummaa, miten silloin, kun tulee jokin kriisi kuten sota, kaikki outolinnut löytävät oman sukupuolensa aika nopeasti? Muunsukupuolisuus-sekoilu on merkki siitä, että olot ovat liian rauhalliset ja meillä menee liian hyvin.

KKi kirjoitti...

Setätäti uimarinistasta juolahti mieleeni... Lienetkö jo nähnytkin, vaan hilpeähän tämä:
"
https://www.youtube.com/watch?v=_sgjc29QCGo&ab_channel=AwakenWithJP
"

Tässä wokettamisessakin pitää muistaa voimalla olevan aina vastavoima.
Loppuu ne tämänkin ajan hulluudet aikanaan.

Strix Senex kirjoitti...

Minä tässä pohdiskelin syitä tuolle aakkospuurotouhuilulle. Ja löytyihän niitä.

Sillä saa huomiota. Silikonitissit ja uskoon tuleminen ovat nyt niin last season juttuja. Huomion saaminen muilla tavoin vaatii taas joko lahjoja tai oikeaa pitkäjänteistä tekemistä ja useimmiten molempia.

Sillä saa fyrkkaa. Jostakin syystä julkiselta puolelta todellakin jaetaan rahaa tuohon hömppään. Miksi, on minulle kyllä arvoitus.

Jätkät pääsee kiltsien pukuhuoneisiin ja pärjää sellaisissa urheilulajeissa, joissa eivät pärjäisi miesten sarjassa.

Jostakin pitäis saada sisältöä elämään, mutta ei oikein keksi mitään. Mutta terveydenhuollon kuormittamisessa ja omaa identiteettiä vatvoessa se aika kuluu rattoisasti.

Yleinen vitutus. Voi purkaa vitutustaan, räyhätä ja uhriutua yhtä aikaa. Jos sitä tekisi muilla tavoin, kukaan ei ottaisi tosissaan ja muut vain vittuilisivat takaisin.

Ja sitten vielä on vielä se kollektiivinen ideologia. Kun ei ole sukupuolia eikä mitään muutakaan, millä ihmiset voi erottaa toisistaan, kaikki ovat sitä tasa-arvoista, tasapäistä, tasaisen harmaata massaa. Paitsi tietysti ne, jotka ovat muita tasa-arvoisempia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Juha R:lle, Antifilatelistille, KKi:lle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Jutun mukaan on IT-rekrytoija. Mitä se sitten tarkoittaakaan. Ja jos ei taivu naisen tippaleipäaivo niin ei taivu miehen putkiaivokaan. Mutta voit olla varma että tuon asian pakkosyöttäminen jatkuu.

Juha R: No ei liity niin mutta täytyy itsekin muistella asiaa. Muistelen, että neuvostoaikaan Neuvostoliiton naisurheilijat näyttivät pitkälti maataloustraktoreilta. Sitten Neuvostoliitto hajosi ja maasta alkoi löytyä toinen toistaan uskomattomamman näköistä kissaa. Minä mietin silloin että missä ne olivat pitäneet ne piilossa.

Antifilatelisti: Joo, minä luulen että jos Suomeen jossain vaiheessa kohdistuu todellinen sodanuhka niin kovaäänisimmät feministit huutavat että miehillä on velvollisuus suojella heitä koska he ovat naisia. Meemimaailmassahan siitä jo vittuillaan:

https://images-cdn.9gag.com/photo/a81qnr3_700b.jpg

KKi: Joo, olen nähnyt. Aika paha pätkä. Mutta joskus tulee vastavoima tälle kaikelle. Niin tälle kuin monikultturismille. Ja sen reaktion suuruus riippuu täysin siitä, kuinka pitkälle tätä hulluutta viedään.

Strix Senex: Nuo ovat kyllä hyviä huomioita. Ja tulee muistaa, että tässäkin on kyseessä muoti, joka on edennyt uskonnon asteelle. Ja silloinhan pyhistä opinkappaleista ei tingitä. Yksi pyhimmistä on se, että ”en suostu tunnustamaan että olen ollut idiootti”.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö tuo klo 7.04 kirjoittaneen Anonyymin mainitsema "pirunkivitys" ole ainoastaan yksi Mekkaan tehtävän pyhiinvaelluksen ohjelmanumero? Siellä on yhdessä kohdassa tien varressa joukko pylväitä, joiden sanotaan symboloivan saatanaa ja joita heitellään kivillä. Ja kyllä Suomenkin muslimit, jopa tataarit, osallistuvat suurin joukoin Mekan pyhiinvaellukseen ja silloin mahdollisesti "pirunkivitykseenkin", mutta eivät tietääkseni harjoita sellaista muualla kuin siellä.
Vai tietääkö joku: onko sellaisia pirua esittäviä pylväitä muuallakin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, Mekassa ne käsittääkseni ovat. Islamilainen länsimaihin muuttanut väestö ei muutenkaan harrasta kivittämistä vaan se on siirtynyt nykyaikaisempiin aseisiin. Joilla ne toistaiseksi ampuvat vielä onneksi lähinnä toisiaan. Onko sinulla muuten tarkempaa tietoa siitä, kuinka paljon Suomen tataarit ovat käyneet siellä Mekassa? Ne muutamat, jotka minä olen tuntenut ovat sanoneet että he ovat aivan samanlaisia tapamuslimeja kuin suomalaiset tapakristityt ts. eivät toimi islamin oppien mukaan. Eivätkä ole koskaan Mekassa käyneetkään. Otantani on tietysti varsin pieni.

QroquiusKad kirjoitti...

Johan tuo ylempänä mainittu seikka ehdittiin meilläkin nähdä Ukrainan sodan alettua:
vaginalliset ja penikselliset ämmät hiljenivat totaalisesti ja juoksivat hädissään piiloon miesten ja miesaivoisten naisten selkien taakse.

Kun sota ei tullutkaan Suomeen, ei suomalainen mies enää ollutkaan tarpeellinen ja hänelle voidaan alkaa taas vittuilla päin naama niin paljon kuin jalkojen tai korvien välissä löyhkäävä vittu vain ulos antaa.
Ja sehän antaa.

Mistähän muuten voisi johtua, että Jussi-patsas on muutettava sukupuolettomaksi, mutta Kultainen Venla ei sitä tarvitse:
olivathan molemmat jo alunperin hirvittävää patriarkaatin ylivaltaa ja fallosentristä paradigmaa Jussin symboloidessa Jukolan Jussia ja alkuperäisen Venlan

https://www.bukowskis.com/fi/lots/677081-patsas-venla-pronssia-signeeraamaton-1900-luvun-loppu

puolestaan hänen Venla-emäntäänsä.

Entäpä sitten tämä nykyinen, Kultainen Venla:

https://www.kultainenvenla.fi/

Sehän esittää nuorta, kaunista ja pimpseää neitosta! Miten tuollainen voidaan sallia olemaan olemassa Valkoisen Heteromiehen katseellaan raiskattavana?!

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Ymmärtääkseni muslimi (tai juutalainenkaan) ei sentään rupea selittämään, mitä pyhä kirja sillai oikeesti niinq tarkottaa. He vain toteavat, että minä en noudata.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Catilinalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tuota Venla-hommaa en muuten hoksannutkaan. Kiitos huomautuksesta. Mutta jätä hei ne vitunlöyhkäjutut pois kommenteistasi. Asiasi tulee muutenkin selväksi.

Catilina: Muslimit kyllä pääosin noudattavat. Yle löytää niitä selittäjiä mannekiineiksi.

Dr Outhouse kirjoitti...

Lääkärikoulussa aikanaan hämmästeltiin keinohedelmöitystä käsittelevän opetuksen aikana, että ihmisalkion voi tosiaan istuttaa biologisen miehen peräsuoleen.
Ongelmia kuitenkin on:
Alkio ei menesty siellä suolessa.
Että se siitä.

Nämä "mieskin voi synnyttää" -jutut on niin käsittämättömän ajatustyön tuotoksia, että tulee ihan henkilökohtainen paha mieli toimittajan puolesta. Kurjaa, että ihminen antaa pistää päänsä niin vinksalleen, että pystyy ottautumaan asialle ja kirjoittamaan hurmoshenkisesti todistavan jutun täysverisestä hevonjätteestä..? Ideologiassaan vahvaa, joo, järkähtämätön usko tuohon identiteettihorinan todellisuuteen, mutta... eikö missään kohtaa iske edes pieni realistinen epäusko, että olisko tässä pikkuisen nyt kakkapuheen makua.
Oon minä hulluja nähnyt ja niitten juttuja kuunnellut, mutta kaikki on jossain kohtaa osanneet edes pikkuisen kyseenalaistaa omaa hulluuttaan, kun on tarpeeksi pitkään järkeä puhuttu. Tämä titityy-väki on kyllä harmillisen resistenttiä tosiasioille. On väärin, että saavat niinkin paljon ääntään kuuluville.

klova kirjoitti...

Nämä kaikki ongelmat johtuvat aika pitkälle yhdestä asiasta. Eli populaatiosta tietty prosentti on luonnevikaisia, kaheleita, tai muuten vain erikoisia. Heillä on agenda mitä he ajavat täysillä, se voi olla uskonto, luonnonsuojelu tai vaikka yleisurheilu, mikä tahansa aate tai toimi käy. Ja he ajavat sitä fanaattisesti.

Ennen somea näiden ihmisten vaikutusmahdollisuudet jäivät kylätasolle marttakerhoihin ja vapaapalokuntiin, jokainen yhdistyksissä toiminut tietää kuinka helposti hankalat hullut ottavat vallan koska järkevät eivät vaan jaksa kinata ja riidellä toisarvoisista asioista.

Nyt somen aikana näille on koko maailma auki ja edelleen ne tavalliset ihmiset eivät jaksa kinata ja riidellä asioista jotka eivät suoraan uhkaa henkeä tai toimeentuloa kaheleiden kanssa. Eli kuten vaikka urheiluseuroissa hullut ottavat vallan kun kukaan ei jaksa kinata fanaatikon kanssa.

Vasta kun tilanne uhkaa omaa elämää tai suoraantoimeentuloa ihmiset heräävät ja jopa tekevät jotain, menevät ehkä jopa ulos osoittamaan mieltään. Mutta vain ne joita asia suoraan koskee, trans-urheilijoissa vain naiset osoittavat mieltään, asiahan ei koske miehiä, jos bensa nousee ja diesel ei, niin diesel-autoilijat eivät ole barrikaadeilla bensakuskien kanssa ym. ym.

Kukaan normaali ei ole valmis tekemään juuri mitään siksi, että jossain elokuvassa vaikkapa Englannin kuningas Edvard III näyttelee lesbo neekeri. Korkeintaan anonyymeja kommentteja nettiin. Annas olla jos jotain julkilesboa neekeritaustaista historiallista henkilöä näyttelisi valkoinen hetero nainen, miehestä nyt puhumattakaan, sekavaisto kiljuisi toreilla ja turuilla. Martin Luther Kingin tapauksessa valkoinen näyttelijä aiheuttaisi Losissa lukemattomia kahakoita ja ryöstöjä. Yhdysvaltain presidentti joutuisi eroamaan ja Washington nimettäisiin uudestaan Black Lives Matter towniksi. Koska kahelisto masinoisi koko voimansa tuon taakse ja loput katselisivat ihmeissään sivusta.

Näin on aina ollut ja tulee aina olemaan, jossain vaiheessa näiden sekavien soppa kiehuu yli, esim viihteestä tulee niin järjetöntä ettei yleisö osta ja siinä vaiheessa kaupallinen toimija muuttaa linjaa. YLEn ei tarvitse. Ja jos kelpaa, niin miksi muuttaa, kansalle mitä kansa haluaa.

Kaikkein helpommalla pääsee kun minimoi näiden vaikutuksen omaan elämään ja ei ainakaan yritä puhua heille ns järkeä, se on sama kuin koivuhalolle puhuisi.

Ja tietysti politiikassa äänestää sillä yhdellä äänellä menoa vastaan, enempään ei demokratiassa tavallinen ihminen juurikaan kykene.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Dr Outhouselle ja klovalle & kiitos kommenteistanne.

Dr Outhouse: Olet oikeassa, mutta sille toimittajalle ei tule paha mieli sillä hän on niin voimakkaassti muodissa mukana tajuamatta puhuvansa mielettömyyksiä. Hulluja muuten minäkin olen nähnyt, tosin vähän eri ympäristössä. Itse asiassa niiden kanssa taitaa tulla paremmin toimeen kuin nykyisten toimittajien.

klova: Olet kyllä pitkälle oikeassa. Nykyaikana se tietty prosentti luonnevikaisia, kaheleita tai muuten vaan erikoisia pääsee valitettavan usein määrittelemään sen, mitä saa ajatella ja miten.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Muistan kuulleni, että täysaikaiseksi kasvanut ektra olisi kasvanut naisen maksaan. Jäi vielä henkiinkin kun huomatiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Catilina. Puhut siis vissiin kohdun ulkopuolisesta raskaudesta. Näitähän on mutta hyvin vähän. Eikä niillä kai minkään transideologian kanssa ole tekemistä.

Anonyymi kirjoitti...

"Kuinka monta ihmistä termi Jussi-patsas loukkasi?" No ainakin ilmeisesti tuota Riinaa, ja nykyäänhän yhdenkin loukkaantuminen riittää. Se on tasa-arvoa. Patsaan nimi ja muotohan ei muutu, mutta koska mies- ja naisnäyttelijät sullotaan samaan sarjaan kilpailemaan keskenään, mahikset pystin saamiseen puolittuvat. Hieman epäilen, että näyttelijät tälle uudistukselle hurraisivat. Myös Emma-pystin jaossa kuulemma nyt sama systeemi, joten vilkutellaanpa haikeat hyvästit miesnäyttelijöille ja -muusikoille. Mutta onneksi noi pystit ei elätä joten kyllä miesartistien tuotoksia ostetaan edelleenkin enemmän. - Seuraavaksi sitten ilmeisesti tulossa patsas, jolla kunnioitetaan viihdejulkkiksen ikää. Tämän saavat vuorovuosin Aira Samulin ja Seela Sella.

Muuten, Woman of the Year Rachel muistutti hämmästyttävästi Jope Ruonansuuta blondiperuukissa. Ap.terveysministerinä hänellä lienee kaikki resurssit vaihtaa sukupuoltaan kun-nyt-tänään-vaan-tuntuu-tältä-periaatteella. Mutta huomasittekos, tuolla kuvan taustallahan luki melkein kuin Penissylvania! Ja suomessakin on sellainen sana kuin peninkulma! Setämiehet hykertelevät vihjailevasti kun käyttävät tätä mittayksikköä naisseurassa, mutta kuulkaas kundit, kyllä se käry joskus käy ja joku valpas feministi vihdoinkin huomaa ettei kyse olekaan siitä naapurin Penistä. Silloin en totisesti haluaisi olla asemassanne.

On aivot sitten hampparinkäyrää tai tippaleipää, ei niiden biologinen tarkoitus voine olla imeä ja hyväksyä kaikkea älyttömyyttä, kai siellä joku suojaava suodatinkin on? Tai ehkei sittenkään, tänään usarin blogissa eräs Birgitta esitti mikä olisi kaikkein siunauksellisinta Suomen tulevaisuudelle: Sanna Marin seuraavaksikin pääministeriksi ja Stubb pressaksi. Tällä kombolla mikään ei voisi mennä pieleen!

tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Joo, yksikin riittää, kun hän edustaa oikeaa viitekehystä. Veikkaan muuten, että yksikään näyttelijä ei uskalla vastustaa tätä ”uudistusta” vaikka heitä kuinka vituttaisi. Näyttelijänkin pääelinkeino on syöminen.

Jope Ruonansuu-vertaus osui sinänsä kohdalleen, tosin se loukkasi Jope Ruonansuuta. Setämiehet saavat sinänsä olla rauhassa sillä meidän seuraan ei eksy valppaita feministejä.

Löysin tuon Birgitan blogin:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/bvalonen/seuraavaksi-valtionjohtajakaksikoksi-marin-ja-stubb/

Hän on epäilemättä onnellinen uskossaan. Stubbhan munasi itsensä jo kertaalleen totaalisesti ja läksi suojatöihin joten loogista olis päästää hänet sähläämään jälleen. Ja ottamaan niitä selfieitä.

Anonyymi kirjoitti...

Minä teettäisin Jussi-patsaalle vähintään puolireiteen roikkuvan mulk... eiku peniksen. Sitä oikeat naiset kumminkin ensin katsovat. Titityy naisia ei ole varmaan kuin promillenosan verran vaikka valtamedia kertoisi heitä olevan 110 %.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Promillen verran epäilemättä mutta ei tehdä asioista liian härskejä. Se on sen promillen leipälaji.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Hassan-juttu oli niin herkullinen että jatketaanpa hiukan. Hassan kertoo kohdanneensa ihmisiä, joille on yllätys että hän on niin uskonnollinen "koska ulkonäköni perusteella sitä ei ehkä olettaisi". Miten niin? Hassan on somali, näyttää somalilta ja suurin osa heistä on tiukkoja muslimeita - ainakin vaatimuksissaan suomalaisille. Saamme häneltä opastusta "kuinka ramadania viettävän työtoverin voisi huomioida paremmin". Hassanille ei saa tarjota kahvia koska ramadan, hänen kanssaan pitää keskustella koska siitä Hassanille tulee parempi mieli. Ja firma ilmeisesti kukoistaa kun Hassan kukoistaa kun hänet ja hänen kivikautiset tapansa otetaan kunnioittavasti huomioon.

Hassan kertoi valaistuneensa kun vei äitinsä Mekkaan. Paljon pyöri kuulemma Kaaban kiven ympärillä sinisilmäisiä blondeja. Toimittajiin menee kaikki hulvattomimmatkin jutut täydestä koska olisi loukkaavaa kyseenalaistaa. Ja olishan sitä voinut toimittaja esittää tämän oleellisen kysymyksen: v. 2018 olit 20-vuotias tradenomiopiskelija, mistä rahat? Ei sossukaan ihan kaikkeen taivu, joten Mekkakin lienee vain toiveajattelua.

yle ei anna periksi: tänään oli verkkouutisissa huikea draama irakilaisesta Sara Al-Husainista joka tuli 6 kk ikäisenä kiintiöpakolaisena Suomeen perheineen. Muuttivat jossain vaiheessa takaisin muttei siellä ollut kivaa, Sara pakkonaitettiin, halusi erota miehestään, naimisiin mentiin tammikuussa ja eron sai kesällä, avioliittoa ei oltu rekisteröity Suomessa mutta huonoja neuvoja sai ja nyt ilman muuta Suomen pitää säätää laki Irakissa solmmituista pakkoavioliitoista koska Ruotsissakin on. Toimittaja nyökyttelee ymmärtäväisesti.

Suomessa suunnitellaan jatkuvasti uusia lakeja joita ei edes tarvittaisi jollei näitä muslimimaahanmuuttajia olisi. Kun nyt vallalla on tämä ulkomaalaisnöyristely, niin mitäs jos todella otettaisiin käyttöön rinnakkaisena sharia-lait? Ja nämä koskisivat vain muslimeita, koko ankaruudessaan. Sittenkö heillä olisi kotoisa olo? Sitähän he täällä vaativat.

Suomessa on n. 8 % vieraskielisiä, ja heistäkin suurin osa valkoihoisia. Toisin voisi kuvitella nykyisistä tv-mainoksista. Keille niitä on tarkoitus suunnata? Ennen muistaakseni niille ostokykyisille, nyt mennään tuossakin ideologian mukaan. Erittäin ärsyttävää.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Piti katsoa määritelmä terveyskirjastosta:"neuroosi= elimellisiin syihin perustumaton psyykkinen häiriö, jossa todellisuudentaju säilyy ja potilas kärsii ratkaisemattomien psyykkisten ristiriitatilanteiden aiheuttamista toistuvista tai suhteellisen pysyvistä oireista (mm. ahdistuneisuus, pelot, pakkotoiminnot, pitkäaikainen masennus tai erilaiset ruumiilliset vaivat, kuten toiminnalliset sydänhäiriöt)


Valtamediaamme ja parempaa väkeä vaivaa kollektiivinen neuroosi. Aina vain palataan samoihin sairaalloisiin tapoihin ja käsityksiin. Mistä löytyisi se lääkäri, joka osaisi parantaa nämä pahasti oireilevat yksilöt? Ensin toki pitäisi saada potilaat havahtumaan siihen, että he ovat sairaita. Kyllä lääkäritkin ja hoitokeinot sitten varmasti löytyvät aikanaan.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Vaan ameriikan ihmemaassa alkaa Sacramenton kaupungissa uusi ihmeellinen kokeilu. Näille titiyy+muille sekopäille aletaan maksaa palkkaa tai jotain jos ja kun he ilmoittautuvat sellaisia olevansa. Laki on valmisteilla ja menossa äänestykseen, ja luultavsti läpikin. Vaikkakin edes jotku paikalliset homot sitä vastustavat. Eräskin sanoo, että joo, kohta kaikki siellä ovat näitä viiripäitä eikä kukaan käy töissä. Parasta tässä on se ettei sitä sen paremmin tutkita, oma ilmoitus riittää.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Itse asiassa on tehty oikeaa tutkimustakin siitä, mitä naiset miehessä katsovat.
Koe tehtiin ensin kyselyllä, sitten pinpiin asetettiin herkkiä antureita mittaamaan muutoksia verenpaineessa, luonnonlubrikantin tuotannossa ja sensellaisissa.
Sitten näytettiin kuvia.

Jotkut naiset olivat julistaneet katsovansa miehessä tämän Elintä, jonka on oltava pitkä ja paksu, se se heitä kiihottaa!
Kun asia testattiin, havaittiin ettei yksikään kalukuva, olipa suuri tai pieni, veltto tai juhlakunnossa vaikuttanut paljon mitään.
Eniten verenvirtausta ja liukastusta tuotti paljas rintakehä.

Niinpä siis, nuoret miehet jotka tätä luette:
jättäkää se koon pohtiminen vähemmälle sieltä missä se ei oikeasti vaikuta, ja menkää salille rakentamaan rintakehää!
Penkkiä sekä ylä- ja alataljaa, siitä se lähtee!
Älkää silti unohtako jalkapäiviä, muuten alatte näyttää metroseksuaalilta tai arabilta.

Anonyymi kirjoitti...

Isä joka synnytti lapsensa

Lisääntymismielessä on kaksi sukupuolta, siis maassa, reaalitodellisuudessa. Jossain scifi-kirjassa oli kolme. Ei muista ihan tarkkaan niiden roolia, taisi olla munasolun toimittaja, sikiön kantaja ja hedelmöittäjä. Olivat vuorovuosina kutakin lajia. Tuommoinen ei vaan ole luonnonvalinnan vallitessa kovin luultava tulos. On siis munasolun kantaja - synnyttäjä, naaras, äiti ja hedelmöittäjä, siittäjä, uros, isä. Tämä on tehokas ja toimiva systeemi, takaa geenien sekoittumisen ja lisääntymisen. On samalla vähiten monimutkainen tapa sekoittaa geenejä ja lisääntyä.

Olen kansakoulussa tavannut ihmisen, joka olisi voinut kenties vanhempana hedelmöittää oman munasolunsa ja synnyttää lapsensa. Olisi vetänyt kuivat ja tunkenut tuotoksen emättimeensä. Mutta ei voinut, kirurgi poisti ylimääräiset osat ja lapsi jatkoi elämäänsä valitsemassaan sukupuolessa. Tämä neitonen oli poika&tyttö ja päätti sitten, että on tyttö. Toinen tuntemani tyyppi oli sitten poika&tyttö ja päätti ryhtyä pojaksi. Oli siis kummallakin kummatkin vehkeet, Tämmöisiä lapsia syntyy jonkin verran, mutteivat ne ole transvouhotuksen ytimessä. Joku aika oli lehdissä juttua tytöstä, joka kasvatti tisut ja alapäässäkin oli asiaankuuluvan näköinen värkki. Mutta ei alkanut kuukautiset, siis ei tullut vuotoa. Vastaanotolla sitten lääkäri totesi, että on ulkoiset sukuelimet kunnossa, on munasarja, kohtu mutta puuttuu emätin. Nyt sitten kirurgi rakensi puuttuvan osan ja jutulla oli onnellinen loppu, poikaystävänsäkin oli tyytyväinen. Muttei tämä ollut kolmas sukupuoli, vaan kehityshäiriö. Vähän niin kuin Tarja Filatov, katsokaas käsiään, sormia puuttuu ja ovat kovin pieniä.

Mutta otsikon asiaan, synnyttäjä ei ole siittänyt lastaan. En ole varma voiko, voiko joku olla yhtä aikaa hedelmällinen nainen ja hedelmällinen mies. Arvelen, ettei - hormonit blokkaavat jommankumman. Tai kummankin ja tuottavat hedelmättömän ihmisen. Nyt on puhe koko ajan biologisesta sukupuolesta.

Koettu, sosiaalinen sukupuoli vai sitten olla jotain muuta, jokin aika sitten oli juttu lehdessä tyypistä, joka yhtyi autoon. Siis tunki peniksensä auton pakoputkeen, tuloksena ei ollut pikku mersua tai edes miniä. En tiedä oliko sukupuoleltaan diesel mersu vai kenties camaro. Transuja on oikeasti, ihmisiä jotka tuntevat olevansa eri sukupuolta kuin biologisesti ovat.

Muttei tämmöinen itsensä mieheksi tunteva nainen ole isä, siis voi olla sosiaalinen isä, muttei ole siittänyt lastaan, on kantanut ja synnyttänyt. On vanhemman roolissa ja parisuhteessa mies. Mutta ei ole isä. On isäpuoli.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Seuraava pressa, pikku gallup

USA:n ja ukrainan malliin, aika eteviä ovat R Reagan ja V Zelenskyi. Pitäisikö ottaa mallia?

Aku Hirviniemi vai Martti Suosalo?

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

"Sitä oikeat naiset kumminkin ensin katsovat." Ehkä yhden yön kokemuksia keräävät voivat tehdä näin, kun kuulemma baaritiskilläkin saattavat käydä käsiksi täysin ventovieraan miehen sukukalleuksiin, mutta jos nämä ovat "oikeita naisia", niin sääliksi käy naismaku.

Rouva Ano

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kyllä minä nyt mieleni niin pahoitin.

Tuolta un-bodypositiivisen ja naista esineellistävän alastoman Venlan sivuilta huomasin, että:

"Television katsojat voivat äänestää tällä sivustolla omia suosikkejaan 13.12.2021 – 11.1.2022 klo 16.00 välisenä aikana. Yleisön antamien äänten perusteella jaetaan Kultainen Venla -palkinnot kategorioissa Vuoden ohjelma ja Vuoden esiintyjä."

ja

"Yleisöäänestys on päättynyt. Finalistit julkistetaan 12.1.2022
Yleisöäänestys on avoinna 13.12.2021 – 11.1.2022. Halutessasi voit osallistua äänestykseen myös postikortilla."

Eivät ainakaan aikaisemmilta vuosilta näytä julkistaneen saapuneiden/hylättyjen yleisöäänien lukumääriä.
Ja Postin kuljettamat äänet lienevät vieläkin jossain matkalla...

Näyttää siltä, että sopivalla pystyisi vaikuttamaan yleisöäänestyksen tulokseen... ;)
(Täytyykin ehkä tehdä kalenterimerkintä loppuvuodelle... :D )

QroquiusKad kirjoitti...

Jos seuraavaksi pressaksi näyttelijää kaivataan, ehkäpä kannattaa katsoa ennemmin Esko Salmisen ja Taneli Mäkelän, kuin Suosalon tai Hirviniemen suuntaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, Tapsalle vaan, Huru-ukolle, Qroquius Kadille, Pyssymiehelle, Rouva Anolle ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

tira+: Kaiken kaikkiaan hyviä havaintoja.

Tapsa vaan: Näin voisi sanoa, mutta ei sitä lääkäriä taida löytyä koska kyseessä on myös muoti.

Huru-ukko: Voi helevata. Olisko jotain linkkiä tuohon laittaa?

Qroquius Kad: Pannaan viesti eteenpäin. Ja eikös se kuntosalitermi ollut ”rintahauispelle”?

Pyssymies: Minä muuten olen lukenut kyseisen kirjan myös joskus kauan sitten mutta en muista millään sen nimeä.

Pyssymies & Qroquius Kad: En kyllä ainakaan Suosaloa suosittelisi. Häiskähän on aktiivinen sananvapauden vastustaja:

https://www.youtube.com/watch?v=RvOw1kzX0h4

Rouva Ano: Naisiahan on monenlaisia ja seksi kuitenkin loppujen lopuksi aika pieni osa elämää.

VNV: Ei mahdotonta.

QroquiusKad kirjoitti...

Juurikin rintahauispelle, lyhyemmin vain RHP.
Itse asiassa melkomoisen kattavan treenin saa kaksijakoisella ohjelmalla, jossa maanantai ja torstai ovat RHP-päivät sekä tiistai ja perjantai maastavetopäivät.
Keskiviikko ja viikonloppu palautuspäiviä.

Anonyymi kirjoitti...

En nyt löytänyt sitä juttua, kun en muista mikä ei valtamedia siitä kertoi. Mutta tämän päivän Suomen uutisissa on toinen saman suunnan samaa aihetta käsittelevä juttu. Palm Springs Kalifornia.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän mie sen Sacramenton keksin? Kyse oli juurikin tuosta Palm Springsistä alun alkaenkin. Mutta muuten asia on kuten jo kirjoitin.
Hölömö minä:(
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Kerkesin jo ihmetellä, mikä tarve Sacramenton kaupungilla on piilotella näin arvokasta LGBTÅÄÖjaloputaakkoset-juttua kun kaupungin kotisivuilla ei ollut halaistua sanaa.

Tässä siis kyseinen uudin:

https://www.suomenuutiset.fi/palm-springs-haluaa-tarjota-transsukupuolisille-perustulon-tonni-kuussa-kateen-jos-olet-trans-tai-ei-binaarinen/

jonka mukaan transistoriseksualisteille tai sukupuolestaan tietämättömille (ei kai heitä voi moittiakaan, kun niitä on vähintään 72) alettaisiin maksaa kilodollarin eläkettä, koska he kohtaavat niin kauhian pahoja vaikeuksia työelämässä.

Ja taas minä pöljä olen ymmärtänyt asian aivan väärin:
ymmärrykseni mukaan kun seksuaalisesti kieroutuneet ovat kovinta valuuttaa työmarkkinoilla ja vasemmistoliberaalissa yhteiskunnassa yleensäkin.

Elleivät he saa hetihetiheti kaikea haluamaansa ja vielä vähän päälle, alkaa taivaankorkea joukkorääkynä.
USAssa siihen tulevat pian mukaan neekerit, jotka alkavat panna paikkoja paskaksi ja palamaan ihan vaan solidaarisuudesta, jota eivät oikeasti tunne.

On vaan niin mukavaa neekeröidä, kun sitä ei hillitä!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys qroquius Kadille ja Huru-ukolle. QK laittoikin jo linkin. On aika hämmästyttävää ajatella kuinka sekopäisen vihervasemmistolainen maa Yhdysvallat tietyissä osissaan on.