lauantai 28. tammikuuta 2023

AJAN HENKI OSA IX

Eli aiheita joita käppäukon on hankalaa fundeerata ilman Tsuhnan Kostoa eli trans-aapelit

Niin kuin lukija hyvin tietää, on suht paljon asioita joita minä en ymmärrä. Joku voi pitää sitä rajoittuneisuutena ja käppäukkomaisuutena. Joku voi pitää sitä terveenä järkenä. Toisin sanoen käppäukkomaisuutena.

Tämä transpelleily ja sen hypetys on yksi niistä. En juuri just nyt puutu siihen että partaiset muniaan raapivat jätkät voivat ilmoitusasiana ilmoittaa olevansa naisia mitä he eivät ole. Puutun siihen ilmiöön mikä ei Suomeen ole käsittääkseni vielä pahemmin levinnyt mutta epäilemättä sekin vielä leviää koska hirviö on laskettu irti eikä sitä voida enää pysäyttää.

Jaa mikä ilmiö?

No nämä transabled. Eli ihmiset, jotka ovat täysin terveitä mutta pitävät itseään fyysisesti vammaisina ja elävät sen mukaisesti. Oikein hyvää suomennosta asialle ei ole. Otetaan vähän esimerkkejä maailmalta.

Eli tässä on täysin terve nainen joka mieltää olevansa alaraajahalvaantunut ja on sen vuoksi täysin vapaaehtoisesti pyörätuolissa:

Tässä on taas nainen joka oli täysin terve mutta halusi olla sokea ja tietoisesti teki itsestään sokean kaatamalla jotain kodin putkimiestä silmiinsä:

Asiaan liittyvässä videossa (kohdasta 1.15) tosin nainen väittää, että joku psykologi auttoi häntä itsensä sokeuttamisessa. Itse uskon että tuo on paskapuhetta sillä kyseinen psykologi olisi epäilemättä menettänyt oikeutensa harjoittaa ammattiaan koska hän olisi syyllistynyt törkeään asiakkaansa pahoinpitelyyn.

Otetaan vielä kolmas esimerkki Norjasta:

Eli täysin terve norjalainen jätkä joka mieltää olevansa vammautunut nainen. Näitä esimerkkejä löytää googlesta enemmänkin hakusanalla trans-aapeli eiku siis transabled. Sairaudeksihan tuo nykyisin (kai) vielä käsitetään mutta kun tämän transhypetyksen nälkä on loppumaton niin kuinka kauan? Ja onhan nykyinen transhypetyskin sairaus, josta on tullut muoti josta puolestaan on tullut kyseenalaistamaton uskonkappale.

Suomessa näitä kuvitelmavammaisia ei vielä käsittääkseni ole mutta epäilemättä niitä on tulossa. Mitäs tällainen käppäukko heistä ajattelee? No, olkoot ja eläkööt ihan tavallaan ja tyylillään. Kunhan tekevät sen sataprosenttisesti omalla kustannuksellaan. Suomessahan transvillityksessä ei olla siis päästy ihan näin pitkälle mutta tähän asti sentään kuitenkin:

Ja huvittavinta on etteivät kiihkeimmät feministit tuota edes vastusta vaikka muuten ovat muistaneet valittaa miesten (siis kantasuomalaisten, ei tuontitavaran) hirvittävästä vaarallisuudesta jo iät & ajat. Nyt naisten suihkutiloihin änkeävä turaparta onkin ok ja jos joku asiasta huomauttaa niin huomauttaja kärsiikin äkillisestä kullifobiasta. Josta feministit itsessään ovat kärsineet jo varmaan parikymmentä vuotta. Mutta sehän on ihan eri juttu se, hei. Hjuu, arvotaan päivän feministinen mielipide. Niin kuin tällä kansanedustajalla. Tunnette hänet kyllä:

Mitähän hän olisi tuumannut miehistä naisten pukuhuoneissa jos transhypetys ei olisi ehtinyt tälle tasolle? Mutta nyt kun se on tiedostavaa muotia niin asiaa on pakko hypettää. Ettei vaan putoa hypetyksen kärryiltä ja joudu uskonsisarien silmissä epäilyttäväksi.

Tuossa tuli mainittua tuo Norja. Siellähän ollaan kyseisessä edistyksessä Suomeakin pidemmällä. Hyvänä esimerkkinä muuan Tonje Gjevjon. Hän on siis laulaja ja näyttelijä. Ja nainen. Ja lesbo. Joka kirjoitti facebookiinsa että ”miesten on yhtä mahdotonta tulla lesboksi kuin tulla raskaaksi”. Mikä tietysti pitää paikkansa. Mutta kyseinen kirjoitus on nyt poliisitutkinnassa ja voi johtaa pahimmillaan kolmen vuoden vankeustuomioon.

Kehitystä. Edistystä. Ajan henkeä.

Vaan täytyy tunnustaa, että olenhan minäkin mennyt tähän transpelleilyyn mukaan. Miellän nimittäin olevani trans-aged. Henkisesti olen 67-vuotias, joten minun pitäisi ilman muuta päästä välittömästi eläkkeelle. Onhan noita hommia jo useampi kymmenen vuotta tullut tehtyä. Done it, been there.

Vaan pääseekö käppäukko fiiliseläkkeelle?

Ei se taida päästä.

Mutta joo, nyt tässä on tullut viikon aikana sekä säälipornoa ja setapuuroa ja LGBTQTiiTyytä ja vielä trans-aapeleita niin että taidan seuraavassa postauksessa kirjoittaa jotain ihan muuta. Ehkä jotain toksisen maskuliinista.

40 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Mitähän hän olisi tuumannut miehistä naisten pukuhuoneissa jos transhypetys ei olisi ehtinyt tälle tasolle? Mutta nyt kun se on tiedostavaa muotia niin asiaa on pakko hypettää. Ettei vaan putoa hypetyksen kärryiltä ja joudu uskonsisarien silmissä epäilyttäväksi."

Koska aivan kaikki sairaimmatkin muotivillitykset ovat nykyisin 100% Pure but maybe not very proudly made in the USA, niin saas nähdä milloin tuo sikäläinen alastomuustabukin yrittää tunkea, Edistyksen'™ nimimerkillä, myös tänne täkäläiseen tunkkaisen takapajuiseen Impiwaaraan? Saunakulttuurin maassa lienee muutamakin mielennyrjähdys siis luvassa... Mutta mitäs tuosta, tutuilla & totutuilla kaksois- ja moninkertastandardellia sitä siitäkin selvitään. Sillä nääs, Oikeat Ihmiset™ kun aina saavat tehdä myös niitä vääriäkin asioita, mutta ne väärät eivät edes niitä oikeitakaan...

-J.Edgar-

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttini menee asian vierestä, mutta ehkä jollakin tavalla sivuaa aihetta, koska myös allaolevan jutun nähtyäni meinasi aamukahvi taas kerran mennä väärään kurkkuun.

Nyt on Suomessa tehty jotakin niin edistyksellistä, että koko muu maailma kalpenee. PT-media kertoo siilinjärveläisestä maatilan isännästä, joka on nyt emäntä, toteuttanut haaveensa ja ryhtynyt taitoluistelijaksi. Eihän tässä vielä mitään, mutta kun tämä entinen Markku-Pekka esiintyi Minna-Maariana taitoluistelun EM-kisojen avajaisissa Espoossa joitakin päiviä sitten. Mies ei jutussa olleessa pienessä klipissä pysynyt edes kunnolla pystyssä. Jäälle olisi voinut tuoda vaikka 6-vuotiaat esikoululaiset ja hekin olisivat suoriutuneet paremmin ja tuottaneet iloa katsojille. Nyt jäällä kompuroiva mies oli paitsi huvittava, niin suomalaisilta järjestäjiltä todella nolo idea. Vaikka kuinka olisi halua ja kuinka trans, niin viisikymppisestä miehestä ei ikinä voi tulla jääprinsessaa. Yleensäkin meille pakkosyötetty ajatus siitä, että kenestä tahansa voi tulla mitä tahansa, on täyttä puppua!

Rouva Ano

Rehellinen Reiska kirjoitti...

Vaikeata on.
Ykän ikäisenä käppäukkona on toisinaan vain ihmeteltävä, kuinka helposti nuoremmat menevät hömpän ja houreiden mukana ja kirkkain silmin vielä vakuuttelevat olevansa tosissaan.
Uusi Sosialisti-lehti perustajansa Niklas Herlinin aikana suhtautui aatteisiin tasapuolisesti, mutta hänen edesmentyään kävi niinkuin medialle tuppaa käymään: Tiedostavais-taistolaiset valtasivat toimituksen ja sosialismin ja vihertaistolaisuuden vastaiset kirjoitukset ja kommentit katoavat järjestäin ilmiantokyylien avustuksella ja blogisti bannataan (vrt Mikko Paunio, Jukka Hankamäki), kun taas ay-sosialistit ja viherkommunistit saavat nimeltä herjata törkeästi rajoituksetta.
Vaalien läheisyys näkyy toistuvina persuskandaaleina ja Purran karkeana nimittelynä, mutta Marinia, Kiurua SomaLiita tai StalinOhisaloa ei nimeltä voi mainita bannitta.
Uuden Sosialistin toimitus ilmoitti minulle, että Yrjöperskeles on epämääräinen valemedia.
Uusi sosialisti on taistolaisasenteellaan karkottanut mainioita blogisteja. Esim Ilmari.S loukkaantui turhabannistaan niin, ettei tavattoman nerokkaita tekstejään enää siellä näy.
Professori Viren kyllästyi, Vahtera huudatettiin ulos, mutta stalinisti- ja ay-sosialistiääliöt senkun porskuttavat.
Hesari lakkasi kolahtamasta laatikkoon vuodenvaihteessa. YLEltä kiinnostaa vain sääsivu.
Olkoon Stalin kanssaan.
Netistä vielä löytyy sensuroimatonta tietoa.
Tappajapoliisit Amerikassa olivat sitten mustia itsekin.

Anonyymi kirjoitti...

Sitä odotellessa.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys J.Edgarille, Rouva Anolle, JJR:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

J.Edgar: Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä kommentti. Järkeä ei enää tarvita. Perusteluja ei enää tarvita. Muotivillityksen aikaansaama mahtava tunne riittää.

Rouva Ano: Itse asiassa tuo ei vain sivua vaan osuu ihan kohdalleen. Näin sen pätkän. Ja se herätti kyllä äärimmäisen myötähäpeän.

JJR: Minä en ole jaksanut kyseistä aviisia seurata aikakausiin. Ihan niistä syistä mitkä mainitsit. Ja vai on minut ylennetty ihan valemediaksi? Täytyisköhän tästä olla kuitenkin ihan otettu? Uuden Suolen haukut ovat ajattelevan ihmisen kehuja.

Huru-ukko: Ja sitähän riittä. Enemmän kuin osaamme kuvitellakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Rouva Anon kirjoituksesta, minäkin katsoin tuon "luisteluesityksen" ja tulihan siinä lopussa joku OIKEA nuori nainen nostamaan tämän hmmmm rinsessan jaloilleen itse kun ei päässyt. Kamalinta oli kuitenkin se ylenanto siellä selostuskopissa. Niin hillitöntä ihailua ja paatoksellista kehua että. Miten sitä joskus sanottiin: Että kyllä syletti kuunnella.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Tuli se pelätty kaatuminen - Erkki-Tuulikki kertoo.

Olipahan kunnon avari niin taitoluistelijoille kuin transtikkeleillekin!

Ja koko suoritus vain yhdeksän vuoden sinnikkään ja tinkimättömän harjoittelun tuloksena!

Tarvetta ei enää ole Pahkasioille, Kummeleille tahi muulle komedialle.

Suomi-kuva maailmalla senkun paranee!


-Tvälups-

Strix Senex kirjoitti...

Kylähulluja on aina ollut. On ollut ihmisiä, joilla on hirveä näkymisen, kuulumisen ja pätemisen tarve, mutta ei oikeastaan mitään sellaisia kykyjä, joita arvostettaisiin. Omiaan ovat sitten melskanneet ja jos eivät ole mitään varsinaista pahaa ja vahinkoa tehneet, useimmat ovat heihin suhtautuneet huvittuneen hyväntahtoisesti hymähdellen, jopa leikillään juttusille käydenkin. Mutta ei heitä ole mitenkään tosissaan otettu. Eivät he ole päässeet päätöksiä tekemään eivätkä päätöksiin vaikuttamaan puhumattakaan siitä, että lehdet ja radio olisivat heidän juttujaan ihan vakavissaan toistaneet ja jopa hirmuisesti paheksuneet niitä, jotka niille jutuille naureskelevat.

Miksi tällainen huu-haa on nyt päässyt näin leviämään? Mikä on se ajan henkeä ohjaileva virus, sillä tietynlaisesta taudistahan tässä on kyse. Onko tämä ihmislajille ominainen flunssan tapainen tauti, joka tulee jostakin, tekee sen vahingon, jota on tehdäkseen ja katoaa sitten aikanaan, jättäen ehkä jälkeensä jonkinlaisen immuniteetin ainakin tätä virustyyppiä vastaan. Vai onko kyseessä joissakin laboratorioissa eli ajatuspajoissa kehitetty yhteiskunnallinen tauti, jota syötetään ja rahoitetaan ulkoa päin, tietoisena tarkoituksena demokraattisten yhteiskuntien toimintakyvyn vahingoittaminen. Kuten hyvin tiedämme ja muistamme, taistolaisuus oli sellainen neuvostorahoitteinen tauti, jota syötettiin ja juotettiin Neuvostoliitosta käsin. Ei taida tämän päivän SDP:stä löytyä niitä tervejärkisiä ja päättäväisiä kavereita, jotka panisivat pystyyn tähän päivään sovitetun ”jo riittää” -kampanjan.

-TR- kirjoitti...

Muutoin olkoon jokainen mitä kuvitteleekin olevansa mutta jos homma menee samalle tasolle kuin ns suuressa maailmassa niin jos et lähde hullujen leikkiin mukaan ja tunnusta heidän omaksumaansa identiteettiä niin saattaa olla rssdtupareissu edessä ja se ei ole halpaa lystiä se sillä takuuvarmasti häviät.

Nils -Aslak kirjoitti...

Viime kesänä minä seurailin erään kolmikymppisen ja melko varmasti afgaanimiehen touhuja kirjaston yläpihalla. Hänen sähköisessä rullatuolissaan oli jonkinlainen iso vetopyörä keskellä ja siksi seurailin. Yhtäkkiä mies nousi seisomaan, otti pari askelta ja kusi kukkalaatikkoon. Hassan Zubier syndrooma, niin päättelin.

Anonyymi kirjoitti...

Suvaitsevaisille pitäisi perustaa joku rinnakkaisvaltio. Alue, jossa voivat rauhassa testata edistyksellisyyttään. Voisivat elää rauhassa keinotodellisuudessaan. Ei tarvitsisi kuunnella rasistien ja käppäukkojen soraääniä. Ja tietysti toisinpäin.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän minä olen tällä transabled, disabled, cisabled skaalalla, Nimittäin kun on mulla kaikenlaista kränää mutta menen vaan,kuin olisin terve. Munuaiset, omat, lakkasivat jo aikoja sitten toimimasta. Saamani, käytetty, toimii. Polveni hajosivat jo aikoja sitten, osaan ne kumminkin teipata niin, että pääsen liikkumaan ihan ok. täydellä voimalla en kumminkaan potkaise, jos ei pakko. Suoleni ei siedä gluteenia, ei pätkääkään. En voi edes keppanaa käyttää. Mutta pärjään jättämällä sopimattomat syömättä. Hyljinnänestolääkitys, kortisoni tarkemmin, aiheutti minulle 2 diabeteksen. Lisänä liuta sekalaisia vammoja, eihän urheilija tervettä päivää näe.

Jos ei aamulla mitään paikkaa särje tai mikään liike satu niin, sitten tiedän olevani kuollut. Mutten silti ole identitetiteeltäni vammainen. Ehkä olen transinvalidi. Tai ihan vaan tyhmä, kun en suostu jäämään sairauseläkkeelle.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Tein joskus huvittavan ajatuksen, jossa mies haluaa naispapiksi. No, sepä toteutuikin. Nyt näen, että translaki avaa tien samaa biologista (typerä lisäys sinänsä) sukupuolta olevien kirkkohäille. Tietenkin silloin eri biologista (typerä lisäys sinänsä) sukupuolta olevien kirkkohäät estyy, jos toinen puolisko haluaa olla homoseksuaali (mukamas) ja on vaihtanut sukupuolta. No, sittenhän tasa-arvon nimessä samaa sukupuolta olevien kirkkohäät on sallittava. Miten muuten on, jos kerran trans-, homo- ja muut fobiat ovat sairautta, saisiko siitä intersektionaalista uhripisteytystä?

QroquiusKad kirjoitti...

Itse asiassa tuolle on suomenkielinen nimi, tai ainakin neurologiselle häiriölle joka voi aiheuttaa tuollaista käytöstä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruumiin_yhten%C3%A4iskuvan_h%C3%A4iri%C3%B6

Se puolestaan saattaa liittyä tai olla liittymättä tähän asiaan

https://fi.wikipedia.org/wiki/Apotemnofilia

joka on, kuten nimen rakenteestakin jo näkee, perversio.
Tai ehkäpä se lasketaan nykyään sukupuoleksi?

Anonyymi kirjoitti...

No onhan nuo vammaisia ihan oikeasti. Vamma vain on siellä korvien välissä. Päivän selvää on, että nämä 'vammaiset' eivät oivalla, kuinka tolkuttoman typerää tuollainen leikkiminen on. Vika päässä taitaa olla jo sillä asteella, että nuo ihmiset ovat oikeasti syyntakeettomia.

Ehkä kaikkein eniten minua häiritsee tässä nykyajan meiningissä se, että ihmisiltä tuntuu puuttuvan pari asiaa eli: arvokkuus ja kiitollisuus.

Esimerkki arvokkuudesta. Kun rauhan uskonnon edustaja keppostelee tai uhkailee sellaisella, niin jo rientää häntä tulkitsemaan joku, joka puolustelee ettei hän ollut tosissaan, ei hän tarkoittanut sitä. Se mikä näyttää näkökulmasta riippuen idiotismilta tai humanismilta itse asiassa mitätöi keppostelijan ihmisenä, koska ei ota häntä todesta, ei tunnusta hänen arvokkuuttaan ihmisenä.

Edellä mainittu parhain päin selittäjä luulee olevansa humaani, mutta hän ei tajua sitä, ettei hänellä ole lainkaan itsekunnioitusta eikä arvokkuutta. Hän antaa kävellä ylitseen ja vaatii muiltakin samanlaista asennoitumista.

Tästä ei seuraa se, että hyväksyisin tai sietäisin perseilyä, ei tietenkään, koska minä pidän itseäni ja läheisiäni arvossa. Tästä on jo seurannut vuosia sitten muodostamani kanta muslimeihin, joka on samanlainen kuin Tanskalla; "Ei yhtään muslimia tänne." Humanismi on humanismia myös suhteessa itseen ja omaan kulttuuriin.

Kiitollisuudesta. Ihmettelen päivittäin sitä, kun törmään näkemyksiin, että huonosti menee, maailmanloppu tulee ja tiedä mitä kamalaa vielä sen lisäksi. Marmattajat voisivat ottaa ihan historian kirjan tai vaikka useammankin eepoksen käteen ja yrittää selvittää sitä miten ennen elettiin. Enkä tarkoita vain Suomea vaan Eurooppaa ja maailmaa koko laajuudessaan.

Viljasadot ovat suurempia kuin ennen, vanhoiksi eletään, lapset harvemmin kuolee vauvoina, vammaisia vauvoja ei lyödä kalikalla päähän ja poljeta suohon. Jos sairastuu, voi mennä terveyskeskukseen ja jos nyt joutuukin jonottamaan niin nyt sentään on se terveyskeskus. Työttömyys ei tarkoita luurangoksi laihtumista.

Esimerkkejä voisi luetella vaikka millä mitalla, mutta mennään nyt näillä. Olisi niin paljon asioita, mistä iloita ja olla tyytyväinen, mutta valittaminen vain jatkuu ja jatkuu.

Ehkä minä luin lapsena liikaa Ikuisia Kertomuksia -kirjasarjaa ja minulla on siksi tällaisia vanhanaikaisia arvoja, en tiedä.

Kun minä tätä taustaa vastaan yritän ymmärtää noita vammaisia leikkiviä ihmisiä, niin sanattomaksi vetää. Minusta tuo on pelkkää rienausta eikä mitään muuta. Lopetan kommenttini tähän - alkaa meinaan vituttamaan aika raskaasti.

maallikko

.

Anonyymi kirjoitti...

Heräsi sellainen ajatus, että nämä ransuaapelit tekevät suurta vahinkoa sellaisille ihmisille jotka ovat oikeasti vammaisia. Vaan eipähän se näitä tekovammaisia ja heidän tukijoitan hetkauta pätkän vertaa. Ja toisaalta, ajanoloon saattavat aiheuttaa ettei se joka haluaisi auttaa, se ei ehkä välttämättä enää apuaan tarjoa, kun mistä sitä tietää, että onko se pyörätuolissa istuva oikeasti vammainen/avun tarpeessa vai vaan päänsisältä vammainen eli kahjo.
Oli tässä hyvä esimerkki, kun jossain apuun riensi iso joukko ihmisiä kun jonkun naisen sähköpyörätuoli läksikin holtittomasti valumaan alamäkeen ja saivat sen onneksi pysähtymään.
Huru-ukko

Ihmettelijä kirjoitti...

YKÄ! Jatka vaan valeuutisten tekemistä!
Että sitten tiedetään mitä EI saa ajatella jne.
Ihmettelijä

Anonyymi kirjoitti...

Jos nämä ovat ihmettelijän mukaan valeuutisia joista Ykä kirjoittaa niin hän elää varmaan samassa titityy-todellisuudessa kuin nämä ransuapelit.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Taisteluvälineupseerille, Strix Senexille, TR:lle, Nils-Aslakille, Tapsalle vaan, Pyssymiehelle, Anolle, Qroquius Kadille, maallikolle ja Ihmettelijälle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko & Tvälups: Kyseisen performanssin suunnittelijat ovat varmasti oikein tyytyväisiä itseensä ja kuvittelevat että eihän tämä voi muuta herättää kuin rajatonta ihastusta.

Strix Senex: Joo, ei entisen ajan kylähulluja voi mitenkään verrata nykyiseen uskonnon tasoiseksi muuttuneeseen hysteriaan. Mutta mikä tämän on saanut aikaiseksi? Kai se on alkanut jo joskus 1960-luvulta ja kehittynyt pikkuhiljaa tähän pisteeseen. Mutta tämähän ei valitettavasti ole mikään päätepiste. Jatkoa seuraa.

TR: Jep. Niitä raastupareissuja on luvassa ja venytetty prosessi on sinänsä jo rangaistus itsessään.

Nils-Aslak: Muistanpa kyseisen Zubierin tapauksen. Kusettaminen on tuottavaa mutta siitä ei vaan pidä jäädä kiinni.

Tapsa vaan: Olisi suotavaa. Mutta minkä maan alueita tällä rangaistaisiin?

Pyssymies: Jos olisit ideologisesti oikeaoppinen niin joku kallispalkkainen virkakyösti miettisi sinulle sopivan termin. Mutta kun sinussa on käppäukon vikaa niin ei sinua ole olemassakaan.

Ano: Kaikilla huvittavilla ja mahdottomillakin ajatuksilla on nykyisin ikävä taipumus toteutua.

Qroquius Kad: Joo, tunnen molemmat termit. Ajattelin vaan sellaista lyhyempää ja iskevämpää termiä jota ei Suomessa ole. Mutta pahemman luokan latvalahoa nuo molemmat ovat. Eli ehkä jo siis lähivuosina hypetyksen kohteita.

maallikko: Kaiken kaikkiaan erittäin hyviä huomioita. Veikkaan, että kaikki tällainen on tullut nimenomaan länsimaisiin yhteiskuntiin ehkä liiaksikin kasvaneen hyvinvoinnin myötä.

Huru-ukko: Olet oikeassa. On paljon vammaisia ja sairaita jotka haluaisivat olla terveitä. Ja tuo viimeinen kappale on viisautta: autetaan toisiamme. Ja ei Ihmettelijä pitänyt näitä valeuutisina vaan siteerasi aiempaa kommenttia jossa Uusi Suomi haukkui tämän blogin valemediaksi.

Ihmettelijä: Kaipa tässä vielä jatketaan. Niitä valeuutisia tässä valemediassa.

KKi kirjoitti...

Onhan tuo tranhöpsismi tavallaan hupaisaa, tragikoomista viihdettä. Länsimaisen yhteiskunnan villinneen "hyvä ihminen" syndroomasta johtunee.

Epätervettä tasa-arvoa hinkuva sosiaalifemokratia kun jostain syystä haluaa kaikkien elämän olevan yhtä kurjaa ja pervessiä.

Liekö osana syynä olevan poliitikoksi pyrkivien ihmisten itsekritiikin puute. Älykkäillä ihmisillä on yleensä paljonkin itsekritiikkiä joten he eivät pyri poliitikoiksi. Eipä tainnut J. Halla-ahokaan haluta poliitikoksi.

Nämä transut taasen ovat mielestäni surullisia, sekaisin olevia ihmiparkoja. Poikia ja tyttöjä jotka ovat sairastuneet ikävästi. Taudin kuvaan kuuluu elämän keskittyminen seksiin ja sukuelimiin. Vakuuttuminen kaikkien perversiydesta koska perversiys on koko heidän elämänsä ja yhä useamman elantokin. Heille tavallisen ihmisen elämä omakotitaloineen ja farmarivolvoineen on yhtä sairasta kuin meille suhtkoht toistaiseksi onnellista perhe-elämää viettäville heidän elämänsä kloorin ja parfyymin löyhkässä.

Tällä en sitten tarkoita normaalia elämää muiden joukossa eläviä homoseksuaaleja. Vain sitä osaa joka tekee seksielämästää ja seksistä julkista vaatien muilta ihailua. Tietäen varsin hyvin suurinta osaa kansaa heidän tapojensa inhottavan. Vaan vittuillakseen ja provosoidakseenhan tätä tekevätkin. Tyyppiesimerkkinä nämä perverssikulkueet joita nykyään on epäkorrektia arvostellakaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi ja kiitos hyvistä huomioista. Ja on varmasti totta, että suurin osa homoseksuaaleista haluaa elää ihan tavallista elämää ymmärtäen että se seksi on vain pieni osa elämästä. Mutta onhan niin, että kaikkein pahimmat tällaisen hysteerisen hypetyksen puolesta metelöivät ihmiset taitavat olla nimenomaan muodissa eläviä heteroseksuaalisia naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin hyvä kommentti KKi:ltä. Seuraava vaihe alkaa kohta Helsingin kouluissa, kun 100 000 euroa maksava trans-opetus alkaa Setan johdolla. Tiettävästi muuallakin jo harkitaan asiaa ja mennään innolla mukaan kun asia verhoillaan tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin kuten Eduskunnassakin tehtiin. Krista Kiurun lässytys ja sama vastaus kaikkiin kysymyksiin oli niin säälittävän ala-arvoista kuultavaa, että oli pakko sulkea tv, vaikka mielenkiinnosta olisin halunnut kyselytuntia seurata.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelijän kommentti lienee sarkasmia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Olet täysin oikeassa. Pistää vaan miettimään että mihin asti tämä hysteria menee? Kun sitä ei jarruteta ollenkaan. Vain kiihdytetään.

Ano: No näinhän oli.

Anonyymi kirjoitti...

Minä itse olen nyt kallispalkkainen virka-kyösti,salakäppäukkona tulen toimeen ja olen ystävä monen suvakinkin kanssa.

Lady of the House keksi kyllä pari termiä: invalididenialisti. Ja sopivin ja osuvin: undead, epäkuollut.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Moron nääs, lausunpa transulaista omalta osaltani minäkin, pikku-Ykän tapaan, että YÄK! Lueskelin laista annettuja lausuntoja, joita on pitkälti toistasataa, mutta mikään muu uskonnollinen pumppu kuin Kirkkohallitus ei ole lausahtanut mitään. WTF? Etsin nimen omaan juuri islamistismielipuolta, mutta turhaan. Kumma juttu??? Jotenkin olin aavistellut, että tuolla porukalla olis ollut ”annettavaa” asiassa. Olisko kysymys siitä, että nykyhallituksen kausi on ollut vallan ”antoisa” po. suunnalle? Muuten kyllä oli karua kertomaa/luettavaa kaikenkarvattomista yhdistyksistä, joita valtion varoista tuetaan. Vähän samaa settiä kuin se, mitä kaikkea ”tutkimuksia” Suomen Akatemia avokätisesti rahoittaa.

Anokas

QroquiusKad kirjoitti...

Mihinkä asti hysteria menee?
Joko Konservatiiviseen Vallankumoukseen, jossa länsimaiden miehet ottavat takaisin isäntävallan omassa maassaan ja pistävät piiat nyrkin ja hellan väliin tai
islam valtaa Euroopan.
Naiset säkitetään seksiorjiksi ja miehet pakotetaan ylläpitämään yhteiskuntia ja maksamaan jizyaa.

Jälkimmäinen näyttää todennäköisemmältä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Anokkaalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Joo, nuo ovat kyllä hyvin osuvia termejä.

Anokas: Varmaankin islamilaiset täällä elävät niin omassa yhteiskunnassaan että ne tuumivat että nuo on vaan länkkäreiden juttuja nuo tommoset.

Qroquius Kad: Toivottavasti se ensimmäinen. Tosin silloin kun Suomessa viimeksi oli järki vallalla niin eivät naiset missään hellan ja nyrkin välissä olleet. Silloin vain eivät sekopäisimmät naiset olleet valloittaneet politiikkaa.

Antifilatelisti kirjoitti...

Tällainen löytyi: skitsofasismi.

https://bykvu.com/eng/bukvy/the-russian-schizofascism-phenomenon/

Onkohan SDP rkitsorasistinen ja Vihreät skitsoseksuaalinen puolue?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Antifilatelisti. Jaa-a, voisihan näinkin tuumia. Ja oliskos RKP skitsosuomalainen puolue?

QroquiusKad kirjoitti...

Se nyrkkihella-asetelma on enemmän islamia.
Tuon tuostakin täytyy muistuttaa itselleen, että kyllä järkeviäkin naisia on.
Heillä on miehiset aivot, vastaavasti viherkommunistien miesoletetuilla on naiselliset aivot.

Mutta Suomen politiikka on valitettavasti rikki, eikä sitä voi enää korjata sen omin keinoin.
Korjausliikkeen on tultava jostain ulkoapäin ja komennettava suomalaiset työhön taistohon;
se ei toteudu muuten.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kappaleesta 1 voin todeta että en tiedä aivojen suuntautumista mutta järkeviä naisia kyllä löytyy. Samoin kuin idioottimaisia miehiä. Kakkoskappaleen olet toistanut monta kertaa ja monta kertaa olen vastannut saman. Eli jos kansa ei auta itseään niin ei sitä muutkaan auta. Ja tulee muistaa, että ne Itä-Euroopan maat nousivat vieläkin syvemmästä ahdingosta aikanaan itse.

Vasarahammer kirjoitti...

Tuossa taitoluistelutransussa voi olla kyse ihan samasta kuin legendaarisen jämsäläisen, nyt jo edesmenneen urheilufani Arto Riukulehdon toiminnassa. Tärkeintä ei ole urheilu vaan päästä näkymään kameran edesssä. Riukulehto osasi tämän taidon ja hänen naamansa näkyi usein keihäänheittopaikalla Urheiluruudussa.

QroquiusKad kirjoitti...

Itse asiassa Itäblokin ja Baltian mailla oli 1990-luvulla paremmat lähtökohdat kuin meillä nyt.

Niillä oli oppimiskokemus Imperialistisen Risitovaltio Ryssän orjuudesta, kun samoihin aikoihin suomalaiset olivat uskotelleet itselleen olevansa orjaisäntänsä ystäviä ja omaksuneet ryssäläisiä toimintametodeja yhteiskuntaan.
Siksi Suomessa moni toivoo niiden aikojen palaavan.

Nuoremmissa taas on väkeä, jotka luulevat että Ryssä-Suomessa kaikki jatkuisi kuin nytkin lukuunottamatta "Gayrooppaa" ja muuta sensellaista;
ainoa ero olisi että olisi käytävä örkinkielen kurssi.
Kummatkaan eivät vaan tajua tosiasioita.

Itäblokissa ja Baltiassa ei tällaisia harhakuvitelmia ollut eikä ole, ja siksi ne pyrkivät NATOon ja EeUuhun heti kun pystyivät.
Jälkimmäinen on tosin ollut pettymys alkaessan muuttua Euroopan Neuvostoliitoksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vasara. Totta joo, mutta tässä tapauksessa suurin pelle on se Yle joka teki pellestä ikonin. Ja aiheutti massiivisen myötähäpeän määrän.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Mutta ne tekivät sen silti itse. Ja ne lähtökohdat olivat tietyllä tavalla myös huonommat. Olihan noissa maissa olemassa valtava valtion väkivaltakoneisto. Ja en oikein usko että tuota Venäjän vallan alle haluavaa porukkaa on Suomessa kourallista enempää.

AaJii kirjoitti...

Kiitoksia vaan ajan henki -koosteesta. Tuossa Norjan tapauksessa näkee kuinka intersektionaalisen feminismin kastijärjestelmä toimii. Vaikka olisit nainen ja vieläpä lesbo, niin annas olla jos menet sanomaan totuuksia kastijärjestelmässä korkeammalla olevista.

Kyseessähän on ihan "keisarin uudet vaatteet" -meininki. Kaikki näkevät että keisarilla ei ole vaatteita, mutta sen sijaan että sen saisi sanoa, kaikki wokeltelijat kilvan kehuvat kuinka kauniit vaatteet hänellä on. Siitä sadusta on vaan menty sen verran eteenpäin, että kun se viaton lapsi huutaa, että keisarilla ei ole vaatteita, muut eivät yhdy huutoon, vaan lapsi saa ankaran rangaistuksen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, AaJii. Onhan niin että noissa porukoissa omat luopiot ovat vielä pehempia kuin me käppäukot. Ja sitä satua on tosiaan päivitetty kertomaasi muotoon.

Anonyymi kirjoitti...

Vai että "kullifobia"? Eli niin kuin Anna Kontula kirjoitti:
"Joitakin häiritsee penis, joitakin lihavuus tai epämuodostuma, jotakuta karvoitus - jos toisen ihmisen alaston vartalo kovasti häiritsee, on... viisasta välttää paikkoja, joissa on alastomia ihmisiä."

Väittäisin kuitenkin: useimmissa tapauksissa kysymys ei edes ole niinkään paljon siitä, että ihminen, lähinnä nainen, ei haluaisi nähdä jotakin, vaan pikemminkin siitä, ettei hän itse tietyissä tilanteissa (esimerkiksi pukuhuoneessa, vessasta puhumattakaan) halua itse tulla muiden näkemäksi, eikä varsinkaan kenenkään miehen näkemäksi. Sitä vartenhan salakatselukin on lailla kielletty. Jos sitäkin (halua välttyä vieraiden katseilta) halutaan välttämättä sanoa joksikin "fobiaksi", niin sitten se on lähinnä silmäfobia, tai tarkemmin sanottuna miehensilmäfobia. Tai sitten tirkistelyfobia. Tai jos ja kun vastaavaa saattaa esiintyä miehilläkin, niin naisensilmäfobia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olet täysin oikeassa. Tästähän on kysymys.