maanantai 2. tammikuuta 2023

KÄPPÄUKOT JA ÄÄRIJÄRJESTÖ

Huitsinnevadan Örnätjärvellä erään omakotitalon pihalla sijaitsevan grillikodan piisistä ryöppysi taas kertaalleen ilmakehään vihreää akateemista painetilaa aiheuttavia pienhiukkasia ja kodassa istui löylytauolla kaksi setärumaa käppäukkoa eli Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis. Miehet olivat hiljattain palanneet Pohjanmaalta jossa he olivat paikallisen käppäukkotimpurin ja käppäukkosähkömiehen avustamana asentaneet vihreitten seuraavan puoluekokouspaikan tiloihin ekopommin.

Mistään räjähtävästä ja sirpaloituvasta ei suinkaan ollut kyse sillä käppäukot olivat vakaumuksellisia rauhan miehiä. Kyseessä oli tilojen rakenteisiin piilotettu laatikko jossa uinui 20.000 hirvikärpäsen munaa. Laatikko aukaistaisiin kaukolaukaisulla ja sen jälkeen luonnosta paljon puhuvat ja siitä yhtä lailla täysin vieraantuneet cityvihreät saisivat kerrankin aidon luontokokemuksen. Ja monikulttuuriakin sen lisäksi sillä hirvikärpänenhän on vieraslaji joka alkoi rantautua Suomeen vasta muutama kymmenen vuotta takaperin.

Kodassa Ykä laittoi tuleen hieman uutta kalikkaa. Lötjönen aukaisi samalla Tsuhnan Koston ja tuumasi:

- Minä sitä olen miettinyt sitä, mitä se kaverisi Pyssymies tuumasi ennen joulua.

Ykä aukaisi myös Tsuhnan Koston:

- Jaa meinaatko sitä että Pyssymies totesi vihreiden olevan vaarallinen äärijärjestö joka tulisi kieltää.

- No sitäpä hyvinkin. Kas jos mietitään maalaisjärjellä – jota näillä selkosilla saa vielä käyttää – niin ovathan vihreät olleet kaikkein aktiivisimmin hankkimassa Suomeen jatkuvasti lisää kehitysmaalaisia jonka seurauksena on ollut kasvava määrä tapettuja, pahoinpideltyjä, raiskattuja ja ryöstettyjä suomalaisia. En tiedä mitä lakipykälät tästä sanoisivat mutta rikoksen suosimista ja siihen yllyttämistä tuo minusta on. Ja koska ne tietävät aivan hyvin mitä he saavat aikaiseksi ja jatkavat sitä kuitenkin niin onhan siinä kyseessä myös toistuva rikoksen uusiminen.

- No niin on minustakin. Lisätään tähän se, että vihreät ovat aktiivisella ja tietoisella toiminnallaan aiheuttaneet Suomelle, sen talouselämälle ja sitä myötä veronmaksajille miljardien ja taas miljardien tappion. Mikä on taas saanut suuren ja kasvavan määrän suomalaisia koteja toisten aiheuttamaan pankrottiin ja sitä myötä hirvittävään ahdinkoon. Täysin tietoista ja tarkoituksellista sabotaasia. Talousrikoksistahan Suomessa saa huomattavan pitkiä kakkuja ja varsinkin sellaisista joissa verottajalta on viety verotuloja ja sitähän vihreät jumaliste ovat varsinkin tehneet. Ei se auta, vaikka niitä paikattaisiin aina vaan uusilla veroilla. Kun se nettoveronmaksajien määrä vihreitten ylläpitämän ja levittämän ilmastokiiman myötä pienenee jatkuvasti. Kun firmoja menee nurin niin ei tule verotaalereitakaan.

Nyt Lötjönen sytytti voimasavuke Bostonin ja sanoi puolestaan:

- Lisäksi muuten äärijärjestö vihreitten toiminta muistuttaa konsanaan italialaista mafiaa. Sehän on soluttautunut likimain kaikkiin yhteiskunnan kerroksiin ehkä yksityistä sektoria lukuunottamatta. Kyseisen vahingollisen ja vaarallisen äärijärjestön edustajia löytyy hallituksesta, eduskunnasta, poliisista, oikeuslaitoksesta, koululaitoksesta ja yleensäkin julkisesta sektorista. Lisäksi ne jäsenet jotka ovat soluttautuneet läpi julkisen sektorin ovat siellä vihreitten mädätyksellään aikaansaamissa nollaviroissa joilla ei ole muuta tarkoitusta kuin lypsää yhteiskuntaa ja tarjota äärijärjestön jäsenille hyvä ja turvattu toimeentulo sekä virallinen mahdollisuus ja lupa äärijärjestön toiminnan levittämiseen.

- Lisätäänpä muuten sekin että kyseinen äärijärjestö värvää riveihinsä nuoria ja ,no, erittäin harkintakyvyttömiä jäseniä omaksi Sturmabteilungikseen jossa ne saavat osallistumisen, aktivismin ja partisaanileikin sekä tietysti lain rikkomisen kokemuksia.

- Jos maalaisjärki olisi voimassa niin kyseinen äärijärjestö kiellettäisiin kokonaisuudessaan ja vähä äkkiä. Pitihän joku PVL:kin kieltää vaikka ne eivät saaneet aikaan kuin jotain lippujen heilutteluja ja tarrojen liimaamista. Äärijärjestö vihreät on XYZ kertaa vaarallisempi kuin ne kyseiset kuulapäät. Ja jos muuten näin kävisi, jos järki palautuisi niin Järjestelmäpuolueen muut osapuolueet vasemmalta oikealle antaisivat tutkijoille kilvan lisäaineistoa.

- Hähhää, joo, sillä vaikka nekin ovat roistoja / typeryksiä / roistoja & typeryksiä niin nekin tietävät että vahingollisessa ja vaarallisessa toiminnassa vihreät olivat niitä innokkaimpia joten ne alkaisivat kilpalaulannan jotta vihreät jodlattaisiin suohon ja pelastettaisiin siinä samassa oma nahka ja mikseipä jopa poliittinen broileriurakin. Meinaten, broileripoliitikon puukossahan lukee että ”isketään vain takaapäin”. Mutta hjuu… nyt tullaan pulinassa siihen vaiheeseen että sitten herättiin ja laskettiin kissi ulos.

- Joo… kas kun se on nimenomaan se maalaisjärki jota ollaan jatkuvasti aina enemmän kriminalisoimassa. Eiköhän lähetä löylyihin taas?

Ykä lisäsi tuleen muutaman kalikan lisää seuraavaa taukoa odottamaan. Sisällä saunaan mennessä läppäri piippasi. Jaahah, sieltähän tuli automaattinen valvontaraportti hirvikärpäshautomosta. Kaikki 20.000 uutta käppäukkojen liittolaista voivat hyvin ja odottivat että pääsisivät jossain vaiheessa antamaan puoluekokoukseen aitoa luonnontunnelmaa.  

Kiitokset Pyssymiehelle inspiraatiosta ja osittaisesta osallistumisesta kirjoitukseen.

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä! Niihin rastatukkiin ja muihin kuontaloihin onkin hyvä majoittua pitemmäksikin aikaa. Vaatteiden saumoissa viihtyvät myös ja saattavat siellä mönkiä virkeinä vielä pesunkin jälkeen ja varsinkin niiden maailmaa pelastavien vihreiden pesujen jälkeen; lähes kylmää vettä ja ekologisia pesuaineita. Hirvikärpäsetkin kiittää!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha. Sumppia juodessa tuli avattua yle tekstitv. Sieltähän se lävähtää tiskiin taas. Suomalaiset haluavat että seuraava hallitus on sinipuna. Jossa takuulla mukana myös virheet. Luultavasti jatkavat sisäministeriössä. Haavisto jatkaa ulkoministerinä vuoden loppuun ja siirtyy presidentiksi 2024.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Joo, olisihan siinä sitä aitoa luontokokemusta.

Ano: Valitettavan todennäköistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ottamatta sinällään kantaa kirjoitukseen mutta tuohon kommenttiin.Mistä tämä vakaa usko kommariylen propagandan totuudenmukaisuuten on tullut Suomalaisille?
Ei ilmeisesti reporadiosta kukaan mitään oppinut vaikka nykyisen kommariylen Suomalaisvastaisen vihapropagandan ja systemaattisen valehtelun havaitsee lähemmäs 80v äitinikin siitä huolimatta että on kielitaidottomana täysin suomalaisten marxilaismedioitten "uutisten" varassa.

En ymmärrä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Hirvikärpäsiä?
Sehän on kammottava biologinen ase!
Euroopan Neuvoston ihmisoikeustuomioistuin ja Haagin Kansainvälinen sotarikostuomioistuin kutsuvat!!

Anonyymi kirjoitti...

Petterin vastaiskua odotellessa. Rydmanin Wille on ilmoittanut eronneensa kokomustasta puolueesta, mutta olevansa ehdolla kevään vaaleissa. Jännä odottaa, että kumpi ehtii ensin tuomita moisen, onko se petteri vai mykkä kai?
Tuosta sinipunan haikailusta: Suomalaiset ei näköjään opi, ei sitten millään. Kovakalloisia ovat. Muistaakseni jupiseva ukko hiisi eli Juho Kusti Paasikivi jo aikoinaan sanoi samaa. Hänen jälkeensä ei juurikaan kokomustissa ole järkipoliitikoita ollutkaan. Ainakaan viimiesen parin-kolmenkymmnen vuoden aikana. Eikä kansa ole siitään viisastunut. Suurin osa yhtä tyhmiä kuin silloinkin. Valitettavasti.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Orpohan näyttää varmastikin vihreää vihreille, jos ja kun pääsee hallitusta muokkaamaan. Sille tuuliviirille imago on kaikki kaikessa ja siksi Rydmankin piti lempata ulos puolueesta. Tuuliviiriä ei varmaankaan yhtään hidasta se tieto, että kokkareiden kenttäväestä suuri osa haluaisi hallitusyhteistyötä persujen kanssa.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

"grillikodan piisistä ryöppysi taas kertaalleen ilmakehään vihreää akateemista painetilaa aiheuttavia pienhiukkasia"

Miksi tämä aiheuttaisi vihreissä mitään painetiloja? Uusiutuvan biomassan käyttö fossiilienergian sijasta on aina pienempi paha.

Tulisijojen pienhiukkaspäästöjä kyttää THL ja sen perään ahkerasti lobbaa TSY. Kummatkaan ei ole vihreitä. TSY = Tulisija- ja savupiippuyhdistys. TSY:n jäsenet koostuu tulisijoja, kiukaita, savupiippuja ja LVI-palveluita tuottavista yrityksistä. He haluavat, että ihmiset uusisivat tulisijansa. He myöskin ahkerasti painostavat poliitikkoja kiristämään päästönormeja. Kansalaisten pitäisi ostaa sitten tulisijaremontit TSY:n jäsenfirmoilta. Klassinen viherpesu ja linkous käynnissä. Seuratkaapa näitä pienhiukkasuutisia tarkemmin. Harvoin siellä vihreät taustalla on. THL ja TSY vilahtelee sitäkin useammin.

Simo kirjoitti...

Ei varsinaisesti liity tähän aina ajankohtaiseen vihreään katastrofiin, mutta oletkos Ykä huomannut uutisen Norjasta? Kuulin sen toiseksi parhaalta radiokanavalta heti Huitsinnevadan paikallisradion jälkeen, eli Nostalgialta.
Ovatpa lopettaneet valtionrahoituksen Jehovan todistajilta, koska "lasten ja nuorten vapauksia on rajoitettu ja heidät on saatettu jopa eristää yhteisöstä". Tuli vaan mieleen että oliskos Norjassa (ja Suomessa) joku uskonnollinen yhteisö (joka ei kyllä vielä) nauti valtiontukea, mutta joka kyllä tasan varmasti eristää nuoria ja lapsia, ja vielä sen päälle silpookin heidät. Sitä päivää odotellaan, kun valtiotasolla tähän huomiota kiinnitetään.

Anonyymi kirjoitti...

Harrastan musiikkia ja soittelen tanssibändissä. On naistenhaku, on miestenhaku. On sekahaku. Nyt kun vessat ovat yhteisiä, sekä mies voi olla nainen, ja päinvastoin sekä ketään ei saa lähestyä näin kärjistäen , sekä biisi valintojen suhteen pitääkin olla tosi tarkkana, niin mikä olisi hyvä tanssi kappale sateenkaari oletetulle? Ettei tule syytettä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille, Huru-ukolle, Tapsalle vaan, Ano2:lle, Simolle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Et muuten ole ainoa joka ei tätä ymmärrä.

Qroquius Kad: Otettiin Lötjösen kanssa riski. Kun ei ne siellä Haagissa jaa edes kuolemantuomioita.

Huru-ukko: Nähtäväksi jää, meneekö Rydman LiikeNytiin vai persuihin. Ja joo, suomalaiset ei opi. Sinänsä YYA-aikanakin valtaosa tajusi että tää on pelkkää pakkoliturgiaa. Nyt en ole varma.

Tapsa vaan: Ja Orpohan on selkeästi sanonut että ilmastokiimasta ei tingitä yhtään.

Ano2: No totta joo, mutta salli nyt sanaleikit kumminkin. Ja vihreät komppaa tuota kyllä mielellään.

Simo: Sitä päivää saa kyllä odotella. Ei kannata pidättää hengitystä.

Ano3: Piru vie, joo, nykyaika antaa muusikollekin uusia ongelmia.

Qroquius Kad kirjoitti...

Onhan tässä sentään tullut yksi hyvä uudinkin virheapinoita koskien:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bebad0a2-5cd1-4afd-bed7-fc2e6bae9c31

Eli EgoApinoiden Britannian päämaja on ilmoittanut luopuvansa katujentukkimisesta ja muusta liikennekiusanteosta.
Olisikohan tällä tapauksella ollut jotain tekemistä päätöksen kanssa:

https://pt-media.org/2022/11/29/autoilijat-heittelevat-tietukko_aktivisteja-sivuun/

Kenties EgoApinoiden mieliin saattoi nousta kauhukuva, että ensi kerralla ne fasistit saattavat suuttua tosissaan.
Silloin ei enää sumopainijan näköinen äijänkörmy hairaa niskasta kiinni ja raahaa tien laitaan, vaan jalkapalloilijan näköinen tyyppi nousee autostaan ja laukaisee rangaistuspotkun suoraan naamaan, ja jatkokin on sen mukaista.

Saammepa nähdä miten Suomen EgoApinat tähän suhtautuvat, heidänhän ei tarvitse pelätä, että kävisi kuin tuossa PT-median videossa tai vielä pahemmin.
Täällä kaikki on niin ihanan turvallista, maailman parhaan hallituksen täyssuojeluksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Kehittelemme biisiä. Richie all night long sekä halutaan olla neekereitä mix. Kyllä se onnistuu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Samoja olen miettinyt minäkin ja samoilla linjoilla kuin sinä. Vaikka olenkin kovasti rauhan miehiä niin en pistä pahakseni jos leikkipartisaani saa selkäänsä. Suomessaahan ne ovat täysin suojeltuja.

Ano: Jaa näitä mashupeja. Tässä yksi. The Temptations ja Black Sabbath:

https://www.youtube.com/watch?v=JR3uz8rq4ng

Anonyymi kirjoitti...

Pizza-Enrico?
Ei kai vaimo väittänyt, että pizzassa ei ollut makua?
Vai valittiko joku muu asiakas pizzan mausta poliisille?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009303069.html

Anonyymi kirjoitti...

Yrjö. kumpi noista on kumpi? Onko se musta sapatti tuo jonka lavan taustalla on sateenkaari?
Ja kotimaahan: Se olisi suoraisku petterin naamalle jos ja kun Wille persuihin siirtyisi. Siinä mahtaisi petterille kansan vahongoksi iskeä sinipuna marinista huolimatta tai demujen vasemistolainen talousoppikin olla pienempi paha.
No, tilanteet ehtivät vielä muuttua moneen kertaan ja ns. mannerlaatat järkkyä ennen aprillipäivän jälkeistä arkea. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Monikultturismin rikkautta.

Huru-ukko: Black Sabbath oli se, joka oli väreissä. Temptations mustavalkoinen. Olisi aika herkullista jos Wille siirtyisi persuihin. Hän on kyllä tosin hyvin EU-myönteinen. Aika näyttää ja seuraavat vaalit näyttävät pahalta. Persuille kun ei riitä edes 30 pinnan kannatus.

Anonyymi kirjoitti...

Rumpujen soitto on hienoa. Me rumpalit olemme veljiä. Älkää aliarvioko sitä. Itselläni on laaja verkosto. Rumpaleita. Sana kiertää. Monella kielellä. Kuten monet muusikot ovat sanoneet, rumpalit ovat todella toisistaan välittävä yhteisö jne. Siihen kuuluu drumeo.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Välitetään tieto rumpaleille. Oma suosikkini on edesmennyt Neil Peart.

Anonyymi kirjoitti...

Kamala vieraslaji se hirvikärpänrn, lutikat narikassa olisi paljon kivempi ylläri. Lutikkainvaasio olisi hyvä syy vieroa vihreitä ja olla päästämättä niitä kokoustamaan tiloihin.

Pohjan Arska vihjasi, ettei kokoomusta kiinnosta persujen seura. Niinpä pitää pyrkiä sinikeltapunaiseen hallitukseen, sdp * persut + rkp * krisselit. Vihreät kielletään, ei vuoda enää kannattajia demareilta eikä rkp:lta, vihreiden paras kaveri joutaa kärvisteleen opositiossa. SDP pääsee pelastamaan teollisuutta vihernatsien ja suurpääoman kätyreiden salaliitolta. Myös eläkeläiset on tyytyväisiä ja demarit - vihreät ovat syyllisiä kaiken kallistumiseen. Demarit on tyytyväisiä ministeriautoon, suostuu mihin vaan, uusi kepu.

Ei näin voi käydä? Kyllä orpo möläyttää kokkarelta vielä kannatusta ja rydman on söpö ja vetoaa mummuihin - ei kyllä anneta ääntä putlerin kaverille, kiusas villeä. Vaarit taas ei anna ääntä hutsuja uskoneille paskahousuille.

Lehdistö on mykkyrässä ihastuksesta, suomella on sivari puolustusmnisterinä, vegaani pääministerinä ja

Perhanan katti, pitää päästää se sisälle.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Nythän on tullut tieto/uudin, että Wille liitty persuihin:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009304148.html

Onnea hänelle valitsemallaan tiellä ja ei ne lisä-äänet persuille pahaa tee.

--Madri

Anonyymi kirjoitti...

On rumpuja ja rumpuja. Pähein on odaiko, isorumpu tai ISORUMPU. Matalaäänineen ja aika kovaäninen, 130 desibeliä. Ääni kantaa kilometrejä.

Ondekoza on kai tunnetuin odaiko-rumpaleiden ryhmä https://www.google.com/search?q=Ondekoza&client=firefox-b-d&sxsrf=ALiCzsZgs0A1t0hM2jkLJB0mZ7kVWul6kg:1672741777933&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwi73OXbmKv8AhUmxosKHVWmDrAQ_AUoAnoECAEQBA&biw=1448&bih=724&dpr=1.25#fpstate=ive&vld=cid:6111373b,vid:2yV1SO58AxU

Olen miettinyt värkkääväni moisen mökille, ehkä sen joskus teenkin, eläkepäivien ratoksi. Sitten, sitten alkaa Järvellä jylistä.

Pyssymies

Qroquius Kad kirjoitti...

Tässä on tämän päivän hyvä uudin:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7c911f74-4488-4178-979b-3ad8a5ce2160

Vaikuttaa siltä, että pieni Greta aiotaan pikku hiljaa lopultakin jättää rauhaan.
Artikkelin parasta antia oli tämä:

"Kriittisten äänten mukaan Thunberg puolestaan on ollut 'aikuisten hyväksikäytön uhri' ja 'PR-kampanjan tuote'.

Esimerkiksi kolumnisti Tiana Lowe kirjoitti elokuussa 2019 konservatiivisessa Washington Examiner -lehdessä, että 'tämä Greta Thunberg -juttu on lapsen hyväksikäyttöä. Lowe haukkui pystyyn varsinkin Thunbergin vanhemmat, joita hän kutsui julkisuushakuisiksi tyrkyiksi.

– Jos olet kuuluisaan sukuun nainut, hiipuva oopperatähtönen, ja lapsillasi on vaikeuksia käydä edes koulussa, saanet vähän lisää julkisuutta lypsämällä lapsesi kliinisesti diagnosoidulla pakkomielteellä, Lowe tylytti tuolloin."

Tätähän olen juurikin toistanut muutamankin kerran, ja näköjään samaa mieltä on oltu suuremmillakin areenoilla jo aikaa sitten. Jotenkin se nyt vaan on sattunut jäämään Suomen maailman parhaalta valtamedialta uutisoimatta.
Ehkäpä se tästä nyt, vihdoin ja viimein.
Pieni Greta-rassukka saattaa vielä saada elämänsä takaisin.

vieras kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Ykälle, Ylvalle, Hotellin väelle, ja blogin lukijoille!

Persut värväsi Wille Rydmanin. Siirtoa oli varmaan pohjustettu jonkin aikaa. Liike Nytissä läpimeno vaaleissa olisi epävarmempaa. Lisäksi siellä joutuisi kuuntelemaan Mikael Jungnerin aivopieruja. Persut varmaan osoittaa Rydmanille parempia tehtäviä.

https://www.suomenuutiset.fi/kansanedustaja-wille-rydman-lahtee-eduskuntavaaliehdokkaaksi-perussuomalaisten-helsingin-vaalipiirista/

https://www.willerydman.fi/blogi/2023/1/3/liityn-perussuomalaisiin

Helsingistä valitaan tulevissa vaaleissa 23 edustajaa eli yksi enemmän. Äänikynnys laskee tämän johdosta. Jos Rydmanin äänimäärä pysyy samana kuin viimeksi (5910) tai nousee, voisiko persut tavoitella neljää edustajaa Helsingistä. Helsingin persut on turhan paljon riippuvainen Jussi Halla-ahon vetoavusta. Persut sai 47 276 joista Jussi sai 30 596. Rydman oli viimeinen läpi mennyt vertauslukunsa (14023,500) osalta, joten jos sen vertausluvun kertoon neljällä ja lisää yhden, siitä tulisi 56095. Tämä tarkoittaa että neljäs paikka olisi vaatinut persuilta 8 819 ääntä enemmän.

Rydmanin paras hyöty olisi siinä jos hän vie kokoomukselta ääniä pois Helsingistä jossa on ehdolla. Lisäksi jos tuo saa osan muidenkin vaalipiirien äänestäjiä hylkäämään kokoomuksen ja siirtymään persujen äänestäjiksi. Vertaan siihen kun Harkimon Liike Nyt sai viime vaaleissa 69 427 ääntä ja 2,25 prosenttia. Se vei todennäköisesti ääniä pois nimenomaan kokoomukselta.

Tässä twiitissä on timanttinen kommentti kokoomuksesta, ja muutenkin monien muiden länsimaiden perinteisistä oikeistopuolueista.
https://twitter.com/antiantioedipe/status/1609811190263209985

Muistan kun 2011 vaaleista alkaen on sanottu että Rydman on hyvää pataa Halla-ahon kanssa. Nyt he voivat sitten juonitella virallisesti saman katon alla.

Anonyymi kirjoitti...

Mediassa järjestetään huutoäänestyksiä kuka olisi tyhmin seuraavaksi presidentiksi. Vihreä on saatu ykköseksi. Olisiko mieliin vaikuttamista?

Ekku kirjoitti...

Sitähän siinä yritetään. Ei Haavistosta kyllä pressaa tule. On liian paljon syytä äänestää melkeinpä ketä tahansa muuta toiselle kierrokselle päässyttä kuin Haavistoa. Joutuu kyllä varmaan toisella kierroksella valitsemaan aika kamalista vaihtoehdoista.
Eipä yllättäen päässyt Ylellä kommentoimaan juttua, joka kertoi Rydmanin siirtymisestä Perussuomalaisiin. Näyttää siltä, että mitään sellaista juttua ei pääse kommentoimaan, minkä oletettavasti saama palaute ei ole Ylen toimituskunnalle mieleen.

Anonyymi kirjoitti...


"Aiheuttaneet Suomelle ja sen veronmaksajille tuntuvan tappion"

Lukekaa ja kauhistukaa!

https://www.vahtera.blog/post/kehitysapu-ja-maahanmuuton-menot-78-valtionvelasta

Viesti eteenpäin!


+ULFBEHRT+

Anonyymi kirjoitti...

"On rumpuja ja rumpuja. Pähein on odaiko"

Odaiko on kyllä mahtava. Kävin vuosia sitten kuuntelemassa Ondekozaa Tampere-talolla. Ääni ei ainoastaan kuulu, vaan se TUNTUU kuuntelijan ruumiissa.

Muistettakoon myös lambeg, tuo skottien suuri, ihmisennahkainen sotarumpu.

Ja mikä onkaan se neekereiden viritys: Otetaan kuutisen metriä soivaa keloa - puulaji on minulle tuntematon - ja halkaistaan se. Alemman puoliskon päihin näverretään reiät ja istutetaan niihin neljä jalkaa kuin penkkiin. Ylempi puolisko asetetaan tämän päälle, halkaistut pinnat vastakkain ja noin pituuden yhden kolmasosan - kahden kolmasosan kohdalle punotaan köydestä vahva vyö, joka pitää tukinpuolikkaat yhdessä. Tekele viritetään lyömällä molempiin päihin kiilat niin että köysi natisee. Pelimanneja tarvitaan kaksi tai neljä, jokaisella käsissään kuin pieni pesäpallomaila... Helismaan sanoin: "Siimeksessä viitakon, neekerkylä pieni on... Joka ilta puisen rummun kalke sieltä soi..."

Jos tällainen oli ennenwanhaan seutukunnan jokaisessa kylässä, kulki Quso vauhdilla...

Qroquius Kad kirjoitti...

Quso kulki niin, että neekerisuku kusi rekeen, tiesi palindromisti. – Kuten kaikki toki tietävät, palindromithan keksittiin amerikansuomalaisten asuttamassa Calisotan osavaltion Tamonassa, jossa ilmestyi Tamona's Sanomat.
Sen päätoimittaja Atte Kumiorava huvitteli laatimalla palindromeja suomen oppineiden anglojen ja muiden muunamerikkalaisten päänvaivaksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Madrille, Qroquius Kadille, vieraalle, Ano1:lle, Ekulle, ULFBERTille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Minä vaan veikkaan että vihreät ovat seuraavassakin hallituksessa. Sen asema Suomessa on niin ikoninen. Ja syynähän on tietysti Valtamediapuolue VMP.

Madri & vieras: Rydman saattaa tosiaan hyödyttää persuja Helsingissä. Toisaalta kolikon toiselta puolelta voi sanoa että kokoomuksen vihervasemmistolainen siipi vain vahvistui ja betonoi valtaansa.

Pyssymies & Ano2: Kiitos rumpulisäyksistä.

Qroquius Kad: Taitaa olla se pakkomielteinen tyttö lypsetty loppuun. Toivottavasti tosiaan jättävät hänet rauhaan. Ja kiitos lisäyksestä.

Ano1 & Ekku: Valtamediapuolue VNP kyllä tekee kaikkensa että kyseisestä jätkästä tulisi presidentti. Vaikka jätkän ansiot voidaan kai tulkita lähinnä maanpetokseksi.

ULFBEHRT: Tuo on kyllä korutonta kertomaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykälle ja koko seurakunnalle ja hyvää alkanutta vuotta kaikille - vaikka vuodethan ovat kuin hallitukset: Uusi on aina edellistä huonompi!

Rumpuja on tosiaan joka lähtöön. Pidättekö teoriaa "kansanluonteesta" ( Volksgeist ) vanhentuneena vai pätevänä selityksenä seuraaville näytteille?

https://www.youtube.com/watch?v=2yV1SO58AxU

https://www.youtube.com/watch?v=lVPLIuBy9CY&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=mvlxeM-e9Kw

https://www.youtube.com/watch?v=c74uh5XoI2Q

https://www.youtube.com/watch?v=kvJElTaR5kM

Ukraina 1648; alk. 2:31 https://www.youtube.com/watch?v=c74uh5XoI2Q

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja kiitos lisäyksistä.