lauantai 14. tammikuuta 2023

RASISMIKORTIN MARINOITU PALUU

Olen ollut siinä käsityksessä että rasismikorttia ja natsikorttia ei ole vähään aikaan oikein käytetty. Ei ainakaan kovin laajassa mittakaavassa. Kas kun ne termit ovat jo niin kuluneita ja röhönaurettuja. Vaan nytpä pääministerin tehtävää hoitava pimuprinsessa Sanna Marin löi sen jälleen pöytään ja sanoi ettei demarit laske perussuomalaisia samalle hiekkalaatikolle koska persut ovat rasistinen puolue.

Vähänkö minä tein sen. Vähänkö löin R-kortin pöytään.

Epäilemättä Sanna kuvitteli että tällä pläjäyksellä lyötiin persuille säkillinen jauhoja suuhun ja puolue repii ihokkaansa sekä aloittaa katumusharjoitukset. Onhan meinaan niin että vihervasemmisto on ominut itselleen absoluuttisen oikeuden määritellä sen rasismin, luonnollisesti Valtamediapuolue VMP:n avustuksella. Ja se R-kortti on siinä mielessä käytännöllinen että sitä ei tarvitse koskaan perustella. Ainakin vihervasemmistolle ja VMP:lle se menee automaattisesti läpi.

Mutta muistutetaanpas lukijoita että mitä se R-kortti oikein pitää sisällään ja mitä se vihervasemmistolaisesti määritelty rasismi on:

- Jos et hyväksy sitä, että Suomessa on miljardeja vuodessa maksava ja vielä alati kasvava elatusautomaatti täysin tarpeettomille kehitysmaalaisille, olet rasisti.

- Jos vastustat sitä jatkuvasti hoettua väitettä että tuo täysin tarpeeton väestönosa on tulevaisuuden voimavara, olet rasisti.

- Jos julkisesti tuomitset kyseisten kehitysmaalaisten tuontitavarana tuoman väkivalta-, huume- ja seksuaalirikollisuuden, olet rasisti.

- Jos et hyväksy sitä että tämän kehitysmaalaisen väestönosan jälkikasvu tuhoaa suomalaisten koululaisten oppimisrauhan, olet rasisti.

- Jos et hyväksy sitä, että Suomi upottaa miljardikaupalla anerahaa täysin turhaksi todistettuun kehitysapuun, olet rasisti.

- Jos vastustat niitä puolueita jotka ovat saaneet tämän asiantilan aikaiseksi, olet rasisti.

- Jos haluat noiden puolueitten ihmiset vastuuseen teoistaan ja kyseenalaistat niiden vaalikaudesta toiseen jatkuvan automaattisen vallan, olet vielä jotain synkempää ja pahempaa kuin rasisti.

Eli tiivistettynä:

- Jos et suostu olemaan itselleen valehteleva ja yleistä valehtelua vaativa nenästä vedettävä idiootti, olet rasisti.

Mitäs tämä pakkosyöttö saa aikaiseksi?

Epäilemättä lisää rasismia.

Ja joo, minä itse haluan – vaikka tiedän että se on hyvin epätodennäköistä – nuo hyödylliset idiootit vastuuseen siitä, mitä ne ovat Suomelle ja suomalaisille tehneet. Joten minähän olen vielä jotain rasistia synkempää.

Meinaten käppäukko. Ja – piru vie – ylpeä sellainen. Muisto menneistä ajoista. Jotka saattavat vielä joskus palata.

Muista valehdella. Muista teeskennellä. Muista pitää yllä kulisseja. Vain näin voit varmistaa, ettei sinua epäillä käppäukoksi.

39 kommenttia:

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tämä sopisi ehkä paremmin tuohon edelliseen blokkaukseen, mutta panen tuoreimpaan. ;)

Vihreät ja Terroristit ne yhteen sopii?

Helsingin Vihreän kaupunginjohtajan Anni Sinnemäen puoliso:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000075717.html

Sama:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009313514.html
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009323537.html
https://twitter.com/Keorkios/status/1613863752809738240?cxt=HHwWgMDT4YqizOUsAAAA

Ekku kirjoitti...

Eikö pääministeriä yhtään ihmetytä, miksi niin moni suomalainen on valmis äänestämään näitä "rasisteja"?
Ei ole yksinkertaisesti mahdollista, että suomalaisissa olisi näin paljon mitään ääriaineksia.

Anonyymi kirjoitti...

Totta haastat. R-kortti on kummallinen. Sitä pidetään kädessä ja sillä voi lyödä mutta sitä ei tarvitse kääntää pöydälle oikeinpäin.

Oppimistuloksissa ollaan nyt reippaasti keskitason alapuolella. Menneitä ovat hyvät pisa tulokset. Mistähän mahtaa johtua. Hätäisempi sanoisi, kun kouluihin tuodaan vaikkapa vain puolet lukutaidottomia vuohipaimenten jälkeläisiä jotka pistävät opetukset hösseliksi, niin oppimistulokset laskevat.

Mutta eihän asia näin ole, eihän. Syy on huonossa kotouttamisessa johon tarvitaan uusia miljardi panostuksia ja ennen muuta syy on opettajissa jotka eivät osaa opettaa oikein.

Mitähän tästä on aikaa, yli parikymmentä vuotta kun tapasin tuttavani naisopettajan Vantaalla. Hän sanoi etteivät naisopettajat saa somalipojille mitään kuria joka johtuu heidän kasvatuksestaan. Nykyisin eivät saa varmaan enää miesopettajatkaan. Niinettä oppia olisi ollut meille suomalaisille tarjolla jo pitkään jos olisimme ottaneet opiksemme, mutta se oppi on leimattu rasismiksi. Vieläkin oppimistuloksiin haetaan syytä sieltä mistä sitä ei varmasti löydy.

Sanna taisi leimata tuossa turhan suuren joukon suomalaisia rasistiksi. Esson baarissa meistäkin jokainen on nyt rasisti. Vaikka ei me vielä mitään, kahvia juodaan ja haastellaan. Kahvin hintakin on monelle jo liian korkea. Pistetään kaverille jos sattuu olemaan taskut tyhjät. Aika monella on loppukuusta.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi juttu unohtui sanoa. Puuhapetterin tarvitsee nyt toivottaa vain kaikki "työvoimapulan" paikkaajat ja velan maksajat tervetulleeksi niin kokoomus johtaa ylivoimaisesti kalluppeja.

Työvoimapulasta haasteltiin muutama päivä sitten Esson baarissa. Yksi paikallinen yritys valittaa jatkuvasti paikallisessa lehdessä "työvoiman vaikeaa saatavuutta". "työpaikkoja olisi kuulemma useita tarjolla, vaan ei löydy työntekijöitä. Julkinen sektori on valtiovaltaa myöten valjastettu etsimään. En tiedä mistä etsivät. Afganistanista vissiin ja koulutus julkiseen piikkiin.

Esson baarissa me tiedetään monta irtisanottua ja lomautettua kaveria jotka ovat lähettäneet pakkohakemuksen noihin "työpaikkoihin" jo viimevuoden alkupuolella. Mitään ei ole firmasta kuulunut vaikka tiedetään että jokainen noista hakijoista olisi pätevä. On tämä työvoimapula kummallinen juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Vihapuhe, kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Onko puolue, sen jäsenet, kenties kansanryhmä? Ihan vaan kysyn.

Pyssymies

Olaf Stephanos kirjoitti...

Itsekin haaveilen että jonain päivänä tämän porukan tekosista käydään samanlainen jälkipyykki kuin Itä-Euroopassa kommunismista. Suomessahan lustraatio jäi tekemättä. Woke-museoissa ei sitten joskus tule ainakaan aineistosta olemaan pulaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vastaus kaikkiin kysymyksiisi: Oikeat Ihmiset™ saavat tehdä myös vääriä asioita, mutta ne väärät eivät edes niitä oikeitakaan. Aamen.

-J.Edgar-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Ekulle, Ano1:lle, Ano2:lle, Pyssymiehelle, Olaf Stephanokselle ja J. Edgarille & kiitos kommenteistanne.

VNV: Joo, kiitos linkeistä. Vihreitten likapyykkiähän ei Suomessa haluta pestä.

Ekku: Ja tulee muistaa, että varsinaiset ääriainekset eivät ole koskaan olleet Suomessa suosittuja. Eivät edes silloin kun natsismi oli aikanaan Euroopassa pop. ”Ääriainekset” ovat keinotekoinen termi jolla vihervasemmisto haluaa säilyttää valtansa.

Ano1: Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä kommentti.

Ano2: Taitaa olla niin, että ei ole työvoimapulaa vaan on pula ulkomaisesta halpatyövoimasta.

Pyssymies: Nähtävästi Järjestelmäpuolue on. Sitä ei saa arvostella.

Olaf Stephanos: Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Totuuskomissiota tarvittaisiin.

J. Edgar: Täysin totta.

vieras kirjoitti...

Muistan kun 12 vuotta sitten vaalien alla Ykällä oli rasistipalvelu. Pitäiskö Ykän hakea se kellarista/ullakolta tai missä se onkaan, ja hankkia lisätienestejä?

vieras kirjoitti...

Eikö kukaan SDP:n puoluetoimistossa ole sanonut Sannalle että rasistikortti on niin 00-ja 10-lukua? Yrittääkö Sanna saada aikaan kaustin, joka seurauksen persut alkaisivat kumarrella, irtisanoutua ja harjata toisiaan? Sanna ei ole huomannut että Timo Soinin ajoista on jo jokunen vuosi aikaa.

Toivottavasti persut eivät lähde "en ole rasisti"-lässytykseen, vaan klaaraavat tämän "kiviäkin kiinnostaa"-reaktiolla.

Kenelle tuo Sannan mölyäminen oli suunnattu? Vaihtoehdot ovat A, B, C, D ja E.
A: Persujen äänestjille? Meinaako Sanna että persujen äänestäjät jättävät äänestämättä persuja, jos joku sanoo että "persut on pahoja"?
B: Demareiden äänestäjille? Yrittääkö Sanna estää kannatuksen valumista persuihin? Yrittääkö Sanna lujittaa demareiden yhtenäisyyttä kun osoittaa viholliskuvaa eli persuja?
C: Kokoomuksen äänestäjille? Yrittääkö Sanna pelotella kokoomuksen äänestäjiä, ettei kokoomus menisi "rasistien kanssa hallitukseen", vaan valitsee mieluummin demarit? Onko taktiikka tässä mielessä toimiva koska Sanna inhoaa kokoomusta, ja kokoomus taas ei lähde sinipunaan ennen kuin Sanna on syrjäytetty. Yrittääkö Sanna vedota niihin kokoomuslaisiin joille maine ja imago on tärkeämpi kuin faktat? Jos Sanna yrittää, se voi jossain määrin onnistua koska kirsipihat näkevät natseja ikkunoiden alla.
D: Foliohattu päähän: Sanna yrittää romuttaa tahallaan SDP:n kannatuksen ja tuoda persuille vaalivoiton. Sanna haluaa pois pääministerin paikalta ja odottaa että demarit erottaa hänet. Hän haluaa siirtyä pois politiikasta ja mennä hillotolpalle.
E: Jokin muu. Tähän käy vapaasti muotoiltu vastaus.

Joppos123 kirjoitti...

Samariinilla on mennyt pisut pöksyyn kun on huomannut, että ei pissisten tuoma somefanitus realisoidu vaaliuurnilla.
Kannatus putoaa ja jotain tartteis tehrä.
Kun osaamisen taso on olematon niin aletaanpas leimaamaan viidennestä äänioikeutetuista rasisteiksi ja vuorineuvokset ( ei taida montaa tässä maassa olla) ovat ainoita veronalennusten kohteita.
On tainnut myös käydä niin, että sitä odotettua palkkiovirkaa ei olekkaan EU:sta tarjolla. Eivät halua sinne toista "drunkneria" sekoilemaan ja vatkaamaan kännissä luista persettään.
Paluu rivikansanedustjaksi ei vaan kuningattareksi itsensä nostaneelle pissis sannalle maistu.
Ei tule kutsuja Voguen kuvauksiin ja ei voi kutsua itseään kylään maapallon toiselle puolelle aina kun Suomessa käsitellään ikäviä asioita.
Pakko siis tehdä jotain raflaavaa ja veikkaanpa ettei tämä tähän jää.
Jos eukko käyttäytyy tuolla tavoin poliittisessa keskustelussa niin mitenkähän kotona? Kyllä sen aviosiipan täytyy olla 24 karaatin masokisti ja aisuri.

Tupla-J kirjoitti...

Eiköhän tämä ole ollut jo pitkän aikaa selvää, että jos vastustaa mitään, mitä hallitseva luokka tekee kustakseen normaalin suomalaisen muroihin, on (lisää tähän dehumanisointitermi).

Ovat viime vuosina kehitelleet uusia keinoja haalia laumasta eksyneet lampaat takaisin ruotuun, mutta uusilla keinoilla on nopeasti hupeneva puoliintumisaika.

Anonyymi kirjoitti...

"Se on juurikin näin" eli Ykä on ytimekkäine perusteluineen oikeassa. Miten vastapuolen harjoittama, laillinen politiikka voi olla demokratiassa rasismia?

Enkä pidemmälle pyörittele nyt tätä heti aamupäivästa, sillä en halua nostattaa verenpainetta turhaan...

heppa

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Kuten viime vuosisadan ehkä eniten kommentoitu kielifilosofi Wittgenstein totesi, kaikki kieli palautuu reaktioon, ja niinpä vahvimmat vaikutukset voidaan tehdä merkityssisällöiltään epämääräisiksi jäävillä mutta vahvan reaktion tuottavilla taikasanoilla -- vaarasignaaleilla, puolustusrintamat laukaisevilla komennoilla, tai maagisilla tabusanoilla, pyhitetyillä "arvopohjan" tunnustuksilla -- kaikilla mahdollisilla kielen efekteillä joilla on se ominaisuus, että ne pyyhkäisevät yksilöllisen kriittisen älyn pöydältä ja ampuvat vaikutuksen suoraan jonnekin alitajunnan primitiiviseen hämärään.

Kun tajunnan taso laskee, ajattelu muuttuu tunnustukselliseksi uskonvahvistukseksi. Jos yhteiskunnallinen ilmapiiri kriisiytyy, reaktiiviset mekanismit ponnahtavat esiin kuin syntymäpäiväkakun kaunottaret. Nyt meillä tämä yksi kansikuvatyttö tanssittaa koko kansaa kuin lapsia hiekkalaatikolla ymmärtämättä kuitenkaan itse mitään siitä ajattelun alennustilasta mihin vaistonvaraiset tajunnalliset puolustusreaktiot häntä tanssittavat.

Se ikävämpi juttu näissä maagisten taikasanojen ja stiiknafuulan käytössä on, että yhteinen kieli tosiaan toimii aina yhteisyyden ehdoilla -- niin se on läpi ihmisen historian toiminut -- ja niinpä nytkin tuo tuttu jakauma toteutuu -- eli on se neljä viidennestä jotka reagoivat kuin taikasanat olisivat totta, ja vain se yksi viidestä jaksaa edes vähän epäillä ja porata
käsitepintaan avantoa nähdäkseen vähän syvemmälle.

Ylivoimaisesti suurin osa ihmisistä ottaa kaikki käsitteet yhtä tosissaan, ja seuraus tässä tilanteessa on se, että rasismisyytöksiä vastaan ruvetaan puolustautumaan. "Emme ole mitään rasisteja!" -- Tällä hetkellä nimenomaan "rasismi" on sellainen maaginen taikasana joka toimii -- joskus takahistoriassa vastaavat vaikutukset on saatu aikaan aivan toisilla sanoilla.

Edustuksellinen demokratia toki edellyttäisi sitä että kansakunnan kaapin päälle nostetut vallankäyttäjät olisivat jollain lailla fiksumpia kuin tavantallaajat, mutta niinhän ei nyt näytä olevan. Tietyllä, hyvin vaarallisella tavalla on ihan päinvastoin. Nyt ne kaikkein fiksuimmat ihmiset -- esimerkiksi sellaiset, jotka ymmärtävät miten tuhoisiin serauksiin ylyleistävillä ylevöitetyillä yleiskäsitteillä muotoillut ihmisarvo- ja -oikeusideologiat" ovat vanhokja eurooppalaisia valtioita romauttamassa -- ovat hipihiljaa ja vetäytyvät mieluummin politiikasta poispäin kuin osallistuisivat aika toivottomalla tasolla olevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Poliittiset hiekkalaatikot jäävät Pavlovin koirien ulkoiluttajien käyttöön.

Strix Senex kirjoitti...

Ihmisen luonne tulee näkyviin paineen kasvaessa. Näin myös Marinin tapauksessa. Marin on joutunut monenlaisten paineiden kohteeksi, monessa tapauksessa hyvästä syystä mutta joskus myös kevein perustein. Tähän asti ne ovat olleet enemmänkin mediakohuja, joiden kanssa toimeen tuleminen on politikon perusosaamista ja melkoisella rutiinilla ne on hoidettukin. Nyt, vaalien lähestyessä tilanne on alkanut näyttää toisenlaiselta. Taloudenhoitoa on kyllä jaksettu moittia vastuuttomaksi koko vaalikauden, vieläpä hyvin perustein, mutta nyt tulosten katastrofaalisuus näyttää kaatuvan päälle samaan aikaan, kun sote-sotkut terveysasemien päivystysruuhkineen ja koulutuksen tulosten syöksylasku osoittavat katteettomaksi sen vakiomantran, jossa toistellaan, että "pitäisikö meidän muka säästöjen takia ajaa alas hyvä koulumme ja terveydenhoitomme". Yksinkertaoisempikin uskovainen alkaa kysellä, että minne ne kasvaneet menot on oikein käytetty, kun terveydenhoidon ja koulutuksen taso on romahtamassa. Ja tämän seuraukset ovat alkaneet näkyä kannatusmittauksissa vahvana ja vahvistuvana trendinä. Ja tämän Marin kokee aiheellisesti todellisena vaarana itselleen ja reagoi tavalla, joka kertoo hänen luonteensa. Tuollaiset "parussuomalaiset on rasistinen puolue" heitot nimittäin ovat sekä epärehellisiä että karkeaa ja populistista demagogiaa. Vastaavasta populistisesta aggressiivisuudesta kertoi myös väittely Orpon kanssa. Voisi sanoa, että kuten eräässä toisessa tapauksessa, että naamiot putosivat ja valtaan tarrautuminen keinoista piittaamatt osoittautui henkilön luonteen hallitsevaksi piirteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt nähtiin demukoiden ArvoPohja, taas. Rinne sitä jo nelisen vuotta sitten melko suoraan vihjaili, mutta Sannukka kertoi sen niin, että mitään ei jäänyt epäselväksi.

Nyt olisi Salella ja Lintmanilla paikka vaatia Sannukalta aktiivista katumista, mutta taitaa olla turha toivo. Valtamediassa asiaa on muodon vuoksi kummasteltu, mutta ei tuomittu.

Julistus annettiin jo näin aikaisin, joten taitaa olla demukoilla pitkä ja vaivaannuttava vaalikiertue edessä.

Tapsa vaan

JJR kirjoitti...

Syy korkeaan energian hintaan ja korkojen nousuun onkin rasismi.

QroquiusKad kirjoitti...

Manna Sariini kiukutteli, etteivät Sössöt voi koskaan mennä hallitukseen Persujen kanssa, koska puolueilla on niin erilainen käsitys ihmisestä.
Kerrankin oikein:

persujen mielestä kaikki ihmiset ovat sikälsi samanlaisia, että he kykenevät ymmärtämään millainen käytös on hyväksyttävää ja mikä taas rangaistavaa.
He ymmärtävät sen, vaikka eivät ehkä hyväksykään rangaistusta käytöksestä, mikä heidän omassa maassaan on kenties jopa suotavaa.
He ottavat sen silti vastaan ymmärtäen sen seuraamukseksi teoistaan.

Sössöjen ja muiden tyttöjen mielestä tiettyihin ihmispopulaatioihin kuuluvat ihmiset eivät oikeastaan olekaan ihmisiä, vaan eräänlaisia puhuvia ja käveleviä halinalleja.
Parhaimmillaankin he ovat isoja lapsia, joita pitää leikittää ja laulattaa.
Missään nimessä he eivät ole vastuussa teoistaan, jos sattuisivatkin vähän keppostelemaan.

Minusta tuo sössöjen ihmiskäsitys on syvästi loukkaava, voisinpa jopa sanoa että rasistinen, ja sanonkin.
Manna Sariinia se ei haittaa, vaan hän päinvastoin julistaa rasisteiksi ne ihmiset, jotka suhtautuvat ihmisinä niihin ihmisiin, joiden ihmisyyden tai ainakin oikeustoimikelpoisuuden hän itse tyttökavereineen kiistää.

Olisi taas Spedelle ainesta muutamaankin Naisen Logiikka -sketsiin.

Anonyymi kirjoitti...

Tanskan demarit ajaa tiukempaa linjaa musuihin kuin PS - mitähän sanna on mieltä? Nykyäänhän sdp on islamistien ja homofobinen puolue, mitä mahtaa pohjan arska tuumia tästä.

Pyssymies

Ha-nostri kirjoitti...

Se, mikä jatkuvasti jää tuomatta esiin, on että punavihreät ovat yksiselitteisesti hirviöitä. Kaikki tietävät, että lähi-itäläisten ja afrikkalaisten elintasopakolaisten päästäminen maahan aiheuttaa raiskauksia, ryöstöjä, tappoja, pahoinpitelyitä ja murhia. Tilastoaineiston perusteella näiden rikosten määrät on mahdollista luotettavasti arvioida. Punavihreät eivät tästä välitä. Joidenkin epäselvien rasismiväitteiden kanssa puuhastelu on täysin toisarvoista verrattuna punavihreiden aiheuttamaan absoluuttiseen pahuuteen. Muistetaan, että valtion tärkein tehtävä on suojella kansalaisiaan.

-TR- kirjoitti...

Ihmisistä joita ei henkilökohtaisesti tunne muodostuu vaikutelma julkisuuden kautta ja se saattaa olla todellisuutta parempi.

Eräs entinen presidentti joka julkisuudessa oli todella kansanomainen on pahojen kellojen mukaan todellisuudessa erittäin hankala ihminen.

Myös eräs toinen presidentti on pahojen kellojen mukaan todella pikkumainen nipottaja.

Tästä nykyisestä pääministeristä saa julkisuudessakin erittäin kielteisen vaikutelman joten kuinkahan paha todellisuus mahtaa olla?

Anonyymi kirjoitti...

Kun katsoo tuota tämän jutun kuvaa sannasta ja tämänpäiväistä kuvaa, eli esim. eilistä politiikkatoimittajien lähetyksen kuvaa, niin eroa on kuin yöllä ja päivällä. Tästä Ykän kuvasta nykyiseen on sannasta kadonnut noin puolet. Eli lieneekö sapuska-asia ihan kohdillaan, kun ne "ilmaiset" aamupalatkin loppui? Näytää jo aivan kuin ne Biafran lapset silloin joskus verisen eiku punaisen ristin mainoksissa.
Ja tuo persujen syyttäminen, elää jossain harhooissa ja pakkomielteiden ohjaamana, johan hän sen onitse tunnustanut, että on pakko mennä vessaa puunaamaan aamuyöllä kun uni ei tule, kun elämä ahistaa.
Presidentiltä vaaditaan/edellytetään terveystarkastuksia säännöllisesti, niin mikis ei pää-ämmältä? Myös ns. henkisen puolen kunto olisi syytä tarkastaa samalla.
T. Avoimesti rasistinen Perussuomalainen. Mitä se sitten tarkoittaakaan.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Pahukkeri. Toi Käppäukko unohtu äsken tosta. Sori siitä:)
Eli siis rasistinen, muukalaiskammoinen vanhoillinen, isänmaallinen ja vankasti Perussuomalainen Käppäukko.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Niin minusta on törkeätä pääministeriltä aliarvioida sanotaanko 22% äänestäjistä, sekä leimata heidät vaikkapa virheiden diarran sanoin idiooteiksi, naistenhakkaajiksi, juopoiksi, junteiksi, sukurutsareiksi jne jne. Samat sanat muiden puolueiden osalta. Mutta kuten todettua, taitaa siellä taustalla olla, ne kähminnät, mihin PS ei haluta sotkemaan. Esim julkiset suojatyö paikat yms. Lisätään vielä vanha totuus, että follow The money. Siitähän siinä on kysymys.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle, Joppos123:lle, Tupla-J:lle, hepalle, Seppo Oikkoselle, Strix Senexille, Tapsalle vaan, JJR:lle, Qroquius Kadille, Pyssymiehelle, Ha-nostrille, TR:lle, Huru-ukolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistä. Sehän on selvää että persuihin kohdistettu paskanheitto on vasta alussa. Viesti on selvä: ei saa äänestää väärin. Sallittua on äänestää vain Järjestelmäpuoluetta.

Anonyymi kirjoitti...

"Sehän on selvää että persuihin kohdistettu paskanheitto on vasta alussa. Viesti on selvä: ei saa äänestää väärin. Sallittua on äänestää vain Järjestelmäpuoluetta."

Nykypersuthan ovat jo osin järjestelmäpuolue. Tapahtunut tämän vaalikauden aikana.

Itse odotan, että suurin sonnanheitto kohdistetaan JSN-järjestelmämedian taholta Vapauden Liittoon. Sen luulisi alkavan 'näillä näppäimillä'. VaL:lla on kuitenkin potentiaalia, ainakin jos VKK:ta äänestänyttä massaa saadaan siirtymään VaL+SKE+Krisp. -kombinaation taakse. Joukossa paljon myös ex-persuja.

Joppos123 kirjoitti...

Meikä jatkaa näitä kommentoiteja jatkossa ihan siviiliinä. Käppäukko ja välillä vittuuntunut sellainen.
Eläkeläinen, mutta siihen ei ole vielä oikein tottunut.
Outo olo.
Ennenvanhaan sanottiin notta pompan kolme olotilaa olivat
1 humala
2 krapula
3 outo olo
Nyt on tuo kolmas koko ajan päällä.
Kai tähän tottuu.
Ensi viikolla täytyy hakea vähän aseita. Kaupat on siis tehty.
Ampumakoe vai mikä se nyt onkaan on ensiviikonloppuna. Kattelin vaan , että se etäisyys on nykyisin 75 metriä.
Eihän tuossa ole mitään järkeä.
Taitaa metsästysporukat olla aika vanhoja kun jatkuvasti pudotellaan etäisyyttä.
10 vuoden päästä se vaatimus lienee 1 m.
En ole ihan varma saako tulevan Leopoldin edes säädettyä 75 metriin. Otetaan sitten avotähtäimillä.
Onnistuu kyllä.

Joppos123 kirjoitti...

Tämä on vaan asiasta sivuun menevän vanhan EVP majurin pohdintoja mutta.

Ny kannattasisi antaa Ukrainalle vaikka meiltä MLRS järjestelmän 300 kilometriin kantavia raketteja. Meillä on niitä.
Eihän tuossa ole mitään järkeä kun olevinaan tuetaan Ukrainaa ja samaan aikaan on käsijarru päällä.
Onhan meiltä lähtenyt ihan älytön määrä esmes 122 mm kranuja. En avaa tässä mutta ihan älytön määrä.
Apupaketti ei tarkoita yhtä kuljetusta.

Putte jatkaa kansanmurhaansa kun ei ole vielä saanut neniinsä ja perusryssä on samaa mieltä.
Siksi olenkin joskus todennut, että jos ryssä alkaisi pommittaa meidän kaupunkeja niin vastavetona hävitetään Pietari.
Se sattuu putleriin ja meillä on ihan oikeasti kyky siihen.
Kuulostaa karulta mutta ei ryssä mitään muuta usko.
Juuri tilattiin 2400 MLRS:n uusinta rakettia. Saman verran lienee varastossa.

Ihan vaan vanhana solttuna niin jos ryssä laittaa sitä ensimmäistäkään iskanderia stadiin niin kyllä tuosta 2400:n laakista ainakin sata suoraan Pietariin.
Viesti on se minkä putler ymmärtää. Meille ei vittuilla.
En oikein ymmärrä miksi sitä kusiaista pelätään.
Ydinaseet eivät ole selitys. Niitä on muillakin.

Ihmettelijä kirjoitti...

No, mikäpä tässä, ääneestetään. Muttei järjestelmäää. Kun se järjestelmä on mennyt järjemällisesti, ei sinne kivaan paikkaan vaan viereen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Joppos123:lle ja Ihmettelijälle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Ei persut minusta mikään järjestelmäpuolue ole. Ei se tietenkään ole saanut aikaan mitä oltaisiin haluttu mutta ei niillä lukemilla valitettavasti paljoa pystykään.

Joppos123: Kiitos viesteistäsi. Yhden mielsin yksityisviestiksi koska se oli niin yksityiskohtainen. Hirvikoe on tosiaan vuosien varrella helpontunut. Metsästäjät ovat kyllä keski-iältään aika iäkkäitä. On niitä nuoriakin onneksi joukossa. Venäjällä taitaa se ohjuskalusto alkaa olla aika kovasti vähenemään päin. Olisi vaan kuvitellut Moskovassakin tunnettavan sen verran historiaa että ei terroripommituksilla kansan taistelutahtoa lyödä.

Ihmettelijä: Joo, sinne kannaksen toiselle puolelle.

Ihmettelijä kirjoitti...

Nyt on sanottava näistä hirvi sun muista luvista; etteikö tämä ole itseaiheuttelu systeemihäiriö? Kenellä parikymppisellä luulet olevan manttaaleja että pääsis edes ajomieheksi? Toisekseen,eipä se taida kaikkia niin kiinnoostakkaan,itellä oli sauma jotain 30v. sitten mutta oli tekemistä muuta eikä sen jälkeen ole kiinnostanut kun höpötettiin jotain vanhoista nautinto-oikeuksista sun muuta. Loppu kiinnostus siihen.

Ihmettelijä

Tapio Suhonen kirjoitti...

Naulan kantaan. Mutta kuinka ideologisesti orientoituva yhteiskunta voisi tosiasioihin suhtautua? Sanna Marin on demari, siis ideologinen ihminen so. tosiasiat sivuuttava.
Ideologiat ovat uskontoja ja uskonnot ovat ns. pyllystä.
Silmiini pisti ideologiageneraattorin, YLE:n päiväpläjäys: uuninpankkopojan paskapuheinen ylistyskirjoitus. Tämä miehenkuvake on suoltanut uskonnollista paskaa (monikulttuurillisuskonnollista) jo vuositolkulla. Tuotokset ovat peilikuvia itsestään: ideologiaa, toiseutta, valheita, typeryyttä ja vittumaisuutta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ihmettelijälle ja Tapio Suhoselle & kiitos kommenteistanne.

Ihmetteljä: Tilanne noina mainitseminasi aikoina oli pitkälti noin mutta sen jälkeen hyvin monessa seurassa on ymmärretty että jos ei saada nuorempia jäseniä niin eipä ole talkootyön tekijöitäkään. Tilanne on kyllä parantunut. Ja jos seuraan ei pääse niin valtion maille saa lupia kuka hyvänsä metsästyskortin suorittanut.

Tapio: Juuri näin. Hallituksemme linja on ”toivoisimme näin olevan” joten sen toivomuksen mukaan pakotetaan yhteiskunta toimimaan vaikka se olisi kuinka järjenvastaista. Se kyseinen uuninpankkopoika on hyvä esimerkki siitä, minkälaisia tyyppejä valtamediamme nostaa sankariksi.

Anonyymi kirjoitti...

Koko rasismi on ymmärretty jotenkin väärin ja keskustelu siitä ei ole intersektionaalista. Oletusarvona on että, rasismia on vain valkoisen lihaa syövän heteromiehen aiheuttama mielenpahoitus muita kohtaan vaikka juuri tuo mies on eniten ollut viime aikoina rasismin kohteena. Rasismia on kaikissa kohderyhmissä ja kohderyhmistä.

Vai mitä sanotte jos valkoinen hetero sanoisi mustista yhtä pahasti kuin Fatim Diarra sanoi meistä. Veikkaan että leivättömän pöydän ääressä oltaisiin aika nopeasti. Fatim sen sijaan koetetaan saada lahjuksilla tyytyväiseksi. Ja sehän ei onnistu koskaan täällä Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Keskustelu rasismista menee juuri näin. Valkoisen lihaa syövän heteromiehen sanoista ja tekemisistä kaivetaan väkisin jotain rasismiin viittaavaa josta voi ylläpitää joukkorääkymistä. Uhriutumisella mistä tahansa haetaan sympatiaa ja tyylipisteitä. Ja kukas sen rasismin määrittelee? Se rääkyjä itse.

Erona valkoiseen heteromieheen on se, että hän pieraisee rasismille, kääntää selkänsä ja menee töihin toivoen että saa edes työnsä tehdä rauhassa. Työelämääkin halutaan "uudistaa" kaiken maailman wokelluksilla. Kohta työaika menee kaikkeen muuhun paitsi itse työn tekemiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Kokaiinin kuivettama korppu, aka s. marin, on yrittänyt parhaansa mukaan karkottaa äänestäjiä, ettei joutuisi vastaamaan velkojen maksusta hallituksessa. Ehkä seurava valtakunnansyttäjä onkin aito persulainen käppäukko, kuinkas sitten suu laitetaan, vieläkö maistuu sananvastuu.

Hirvikokeita ja hirvenmetsästystä 60-luvulta seuranneena: Tämä nykykoe on asiaa. Kauan sitten piti MIEHEN ampua ryhdikkäästi takajaloillaan seisten, juoksevaa hirveä ainakin 100 metriin. Piti antaa hirvelle mahdollisuus. Kitua kuoliaaksi, korpien ruuaksi raikkaasti raanaksi ammuttuna. Wanaha saantimes, sukulaisukko neuvoi hieman toisin, pienipiirteisessä maastossa 70 metriä tai vähemmän on järkevä matka. Haulikkoholli on paras. Hirvi jos juoksee, anna sen mennä, tule aina uusia. Seisovaa hirveä, tuki puusta tai istuviltaan, osutaan hengenpaikkaan - ei tarvi paikata eikä jäljittää kilometritolkulla. Peltohirvi on eri juttu, ruokailevaa saa ampua jos osuu. Onko matkaa 200 vai 300 metriä ei väliä, kunhan se matka on tiedossa, että osuu.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Ano1 & Ano2: Olette molemmat aivan oikeassa.

Pyssymies: Kiitos lisäyksistä. Noissa ampumahommissa minullakin on ollut linja että mieluummin varmasta paikasta kuin ottiatuota ja haavakkolaukaus.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta hirvenmehtuusta muistui eräs jahti, en ollut siinä mukana työesteen takia, mutta kertoivat siitä. Naapurialueella oli "hutilaukaus" eli ei se kaatunut, suolille ammuttu ja vaelsi, eli juoksi meidän alueelle ja joku tollo pamutti toistaminseen suolille. Siinäpä kaksi porukkaa etsimään sitä haavakkoa. Siihen se päovä oli sitten tuhraantunut.
Minä siitä viisastelemaan, että jos ammutaan ohi niin ammutaan reilusti ohi. Kuten minä tein parisen viikkoa aiemmin. Eli ammuin sitä hiljalleen lontivaa reilusti yli, kas kun se elukka sattui just sillä hetkellä kulkemaan sellaisen maastokohdan kautta joka oli muuta aukeaa alempana.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Lämmin kiitos yksityisviesteistä.

Huru-ukko: Tuo on totta mitä kirjoitit. Metsästyksessä muutenkin kysymys ”miksi et ampunut” on koko lailla turha.