maanantai 30. tammikuuta 2023

VÄÄRÄN MARIAN PÄIVÄNÄ

Niin, minähän suunnittelin seuraavaksi postaukseksi toksista maskuliinisuutta mutta lykkään sitä vielä hieman. Toksinen maskuliinisuus ja siitä tiivistetty maskutoksiinihan ei vanhene. Pysytään siis vielä masentavassa nykypäivässä ja onhan nyt vielä kaiken lisäksi maanantaikin.

Itse asiaan. Marian ilmestyspäivä on 25.3. Sillä ei ole tämän postauksen kanssa mitään tekemistä. Sen sijaan Maria Ohisalo viettää omaa Marian ilmestyspäiväänsä joka ristuksen päivä ja lähettää meille muurahaiskansalaisille jatkuvasti viestejään. Ja tässä yksi tuoreimmista jossa tiivistyy, no, paljon. Hyvin paljon:

Omalta osaltaan ja äärivihreästä näkökulmastaan hän on tietysti oikeassa. Mutta mitä tuo meinaa meille muurahaiskansalaisille? Vihreä – ja EU:n tukema/vaatima – näkemys luonnonsuojelusta on Suomen muuttaminen reservaatiksi, suomalaisen talouselämän näivettäminen ja sitä kautta tavallisen suomalaisen elintason romahduttaminen. Tavallinen suomalainen joutuu muistelemaan että ”olipa kerran” koska vihervasemmistolainen toteutti haaveensa ”kerran tulee olemaan”.

Vihreä – ja EU:n tukema/vaatima – näkemys ihmisoikeuksista ja oikeusvaltion puolustamisesta tarkoittaa meille tavallisille suomalaisille aina lisääntyvää kehitysmaalaista väkivaltaa jota ei saa nimittää ongelmaksi ja lisäksi suoranaista ryöstöä kehitysmaalaiseen elatusautomaattiin jota kansalainen ei itse halua eikä maa tarvitse.

Muuten tuo twiitti kertoo hyvin vihreitten ja valitettavasti koko järjestelmäpuolueen kannasta. Vahvempi EU eli pois Suomelta viimeisetkin itsenäisyyden rippeet. Tilalle lopullisesti asema provinssina jota voi kyykyttää esimerkkitapauksena aivan niin kuin lystää. Ja niitä rajat ylittäviä ratkaisuja on todellakin ollut / on jatkossakin tarjolla. Ohisalon mielestä aika tarvitsee niitä. Tavalliset kansalaiset sekä maa itsessään pärjäisivät oikein hyvin ilman.

Tuli vaan mieleen asian tiimoilta se kauhea seikka että valtavan suuri osa suomalaisista taitaa kuvitella Suomen olevan vieläkin siinä EU:ssa mihin he luulivat liittyneensä vuonna 1994.

Ja että alkava viikko saataisiin oikein hyvin pilattua niin laitetaan vielä hieman Ajan Henkeä. Pakkosyötettyä Setapuuroa-postaukseen laittoi Qrouius Kad kommenteissa linkin ”Seksi ja trans”-oppaaseen. Eräs Ano puolestaan oli myös jaksanut kahlata sen läpi kokonaan ja laittoi vinkin että vilkaiskaapas sivua 14. Ja joo, siellä tiivistyy jotain Ajan Hengestä. Laitetaan kuvana:

Mitä tuohon enää sanois? Enpä taida sanoa muuta kuin hyvää alkanutta viikkoa. Meille kaikille rajoittuneille. Onneksi olemme sellaisia.


31 kommenttia:

KKi kirjoitti...

Niinpä niin. Sivulla 14 sitten näkyy juurikin noiden sairaiden ihmisten fiksaatio sukuelimiin. Onhan se elämä ahdistavaa jos kaikki, ihan kaikki keskittyy genitaalien kummasteluun.

Olisikohan tällä hörhöydellä mitää tekemistä yleisen femakkonismin ja sosiaalifemokratian kanssa.
Voihan siinä mennä nuorelta pojalta ajatusmaailma solmuun kun kaikki mikä kiinostaa on sitä toksista maskuliinisuutta. Voihan siinä feminiinisyyden mysrskyssä tulla mieleen sukupuolensa olevan väärin.

EU:sta taitaa olla kaikki sanottu. Itse naiviuttani aikoinaan äänestin puolesta. Kuvittelin rajojen ylitysten helpottuvan, viinan ja autojen halpenevan, ruoasta tulevan puoli-ilmaista.
No joo, onhan kieltämättä rajojen ylittäminen helpompaa. Ei tarvi notkua tulleissa. Ikävästi EU:hun tuli myös idän halppiskaalimaat. Toivat tullessaan litulatut, veivät mennessään alani kannattavuuden.

Suomea ollaan ilmeisestikin muuttamassa EU:n loma- ja luontopuistoksi. Projektihan sopii vihreille ja kokkareille. Vihreät haluavat pelastaa joka jessuksen ökömölöttävän soppasiiran ja kokoomus näkee jo puskabordellien tuotot päiväunissaan. Työvoimaahan kokkareille tulee riittämään kunhan sosiaaliturvamme romahtaa aikanaan.

Anonyymi kirjoitti...

Seta on varsinainen (hauska sana muuten ja voisi tarkoittaa myös miestä?) kansanvalistusseura, joka tuntuu nauttivan suurta valtiovallan arvostusta päätellen siitä, kuinka auliisti sille rahaa yhteisestä kassasta jaetaan. Pienellä googlauksella löytyi tieto, että seitsemän viime vuoden aikana pelkästään Stea on tukenut sitä lähes viidellä miljoonalla eurolla. Päälle tulee muiden ministeriöiden tuet, veikkausvoittovaroista maksetut avustukset ja mitä kaikkea muuta lieneekään.

Tästä maasta löytyisi takuulla kymmeniä rahalle tähdellisempiä kohteita, mutta tässä(kin) nähdään ne poliitikkojen peräänkuuluttamat ja kuuluisat ARVOT. Missä ovat tasa-arvo ja ihmisoikeidet kun esim. sairaat, pelkällä kansaneläkkeellä kitkuttavat vanhukset joutuvat arpomaan ruoan ja lääkkeiden välillä samalla kun sukupuolestaan eksyneet rypevät lahjarahoissa, puuhastelevat erilaisten reikien kanssa ja vievät jo "ilosanomaansa" kouluihin sekoittamaan pahaa-aavistamattomien murkkuikäisten päät?

Ja mitä tekee vastuussa oleva ministeri? Pesee kätensä, kaikkihan on KUNTIEN omissa käsissä. Mihin sitten tarvitaan tätäkään ministeriötä? Koulujen pahenevat ongelmat ja Pisa-tulosten lasku eivä nekään huoleta Anderssonia ja varmuuden vuoksi on aina hyvä syyttää edellistä hallitusta.

Pari päivää sitten Emma Kari ilmoitti, ettei lähde enää vaaleihin. Paras uutinen pitkään aikaan. Ohisalo voisi tehdä palveluksen tälle kansalle ja lähteä Eduskuntatalosta samalla ovenavauksella.


Rouva Ano

J. Jörgensen kirjoitti...

Tosta EUsta vielä. Minäkin äänestin sen puolesta, kun suurien puheiden mukaan autot, viina ym halpenisivat. Poliittisesta puolesta en ollut silloin kovin kiinnostunut. Kaipa uskoin suurempia miettimättä mm siihen 'no bailout' pykälään perussopimuksessa. On se mielessä käynyt, että jos joku toreilla suu vaahdossa unionin edullisuutta silloin kehunut tulisi vastaan, niin siinä ja siinä olisi, etten vetäisi turpaan paskanpuhumisista. Vaikka mitäpä se muuta auttaisi kuin ehkä pikkusen lievittäisi veetuuntumista. Nyt kun on alettu puhua taas jostain parinkymmenen miljardin yhteisvastuista, lue makaroonimaiden vastikkeettomista tuista, niin olisi korkea aika kiittää ja kumartaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Rouva anolle ja J. Jörgensenille & kiitos kommenteistanne.

KKi: Kyseessä on joo fiksaatio. Mutta varmaan myös eräänlainen kilpailu. Kuka keksii vielä enemmän oikeaoppista julistusta. Sama toimii tietysti monilla politiikan alueilla.

KKi & J. Jörgensen: Harvoin olen ehkä kaukonäköinen mutta tuolloin olin ja äänestin vastaan. Ja perusteena oli juuri Suomen muuttuminen Takahikiän Perähikiäksi joka ei saa päättää itse omista asioistaan. Veikkaan muuten että EU:n vastustajia aletaan piakkoin nimittää järjestelmällisesti putinisteiksi.

Rouva Ano: Erittäin hyviä huomioita taas kertaalleen. Sen vielä totean Emma Karista että ikävä ei jää mutta tilalle voi tulla joku nuorempi ja – mikäli mahdollista – vieläkin fanaattisempi.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Rouva Anon kirjoituksesta ja rahan lappamsesta turhuuteen ja muiden tarvitsevien jääminen tiiron osalle. Juuri luin tutkimuksesta, että nykyiset kelan tuet, mitä niitä nyt onkaan, joita armosta annetaan kantiksille, niin ne eivät takaa edes säällistä toimeentuloa sille portaalle pudonneille. Sen oli laskenut joku minua viisaampi ja tulos oli, että ns. keksiarvoinen säällinen elämä kustantaa huomattavasti enemmän. Helsingissä vaje oli n.600 €/kk nelihenkisen lapsiperheen osalta, Tampereella satasen vähemmän. Laskelmissa oli vain se peruselämä, ei mitään luksusta. Ei ihme, että moni jättää lääkkeet ostamatta tai ei edes käy lääkärissä, kun mitäpä sitä suotta kun se lääkäri kumminkin niitä rohtoja määrää, jotka jää sinne apteekin hyllylle.
Ohisalo takisi suuren palveluksen jos vetäisi alahuulen pään yli ja nielaisisi.
Ja moni kokkarikin voisi tehdä samoin. Siinä pahin matukiima lientyisi.
Saksassa muuan matumyönteisen kaupungin vassarijohto haluaa väritystä lisää vaikka tulijat heti tultuaan alkavat rötöstellä. Kivittävät ja sylkevät poliiseja ja palomiehiä.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta mainitsemastani oli juttu Päivän Lehti nimisesä erkkojulkaisussa tutkimuksen toimeksiantaja SosTe ry.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Epäilemättä on näin. Mutta tavallinen suomalainen muurahaiskansalainen on täysin unohtunut utopisteiltamme. Samaan aikaan kun haittamaahanmuuttaja saa varmasti vatsansa täyteen ja tarpeellisen terveydenhoidon.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Kun tuota teemaa "Vihreät ja EU" käsitellään, ei pidä unohtaa sitä näennäisen hämmästyttävää takinkääntöä, joka kansanäänestyksen jälkeen tapahtui. Maan kaikkein periaatteellisimmin EU-vastaisesta puolueesta sukeutui lopulta tietyssä ihanteellis-ideologisessa mielessä kaikkein EU-symbioottisin puolue.

Niiden kannanotot ovat vähän kuin krunaa ja klaavaa heittäisi. Jokin niiden ajattelussa heittää pahasti.No, itse asiassa niiden koko historia -- aina Rachel Carsonin kirjasta alkaen -- on ollut jonkinlaisen psykologisen ankkurin etsimistä. Ja siinä tarkoituksessa on matkan varrella kyhätty kymmenittäin erilaisia maailmanlopun eskatologioita, joista sitten tämä yhtä todistamaton kuin kumoamatonkin "ilmastonmuutos" onnistui saavuttamaan maailmanlaajan puhuttelevuuden.

Ja tällaisia marioitahan kaikki uhriajatteluun hurahtaneet ovat. Jotain vääristynyttä liittyy siihenkin, että uhrirooleihin samaistuvat nimenomaan naiset -- nämä aatteelliset tunnot ovat hyvin vahvasti sukupuolettuneita. Kahdestakymmenestä vihreiden kansanedustajasta seitsemäntoista on naisia, eikä loppujen sukupuolesta oikein pysty sanomaan. Ehkä siksi sitä sukupuolien kirjavuutta pitää niin kovasti ihan lainsäädännöllisilläkin käsitekikkailuilla puolustella.

Ministeri Ohisalon totaalisesta asiaosaamattomuudesta olen joskus taannoin kirjoittanut, mutta on sanottava, ettei tällainen sosiologian perusasioiden hallitsemattomuus nyt kuitenkaan ole mikään edes vihreiden poliitikkojen erityisominaisuus. Kyllä se on ihan yleistä ymmärtämättömyyttä -- jokseenkin kaikkien poliitikkojen ja jopa alan oppiarvoja hankkineiden "asiantuntijoiden" erityisominaisuus.

Journalistit ja poliitikot ovat kumpikin ammattikuntia, joissa nykyisin mennään nimi ja potretti edellä. Todellinen narsistien valtakunta -- eipä ole mitenkään ihme, että perusnarsismin tunnot, juuri tuo samaistuminen uhrirooleihin, näyttelee nyt kaikessa niin ratkaisevaa osaa. Eurooppa taantuu tiedollisesti ja tekee "outoa itsemurhaa" lankeamalla kehitysmaalaisten kansainvaelluksen edessä polvilleen. Tai ehkä enemmänkin rähmälleen.

Siinä sitä sitten saa miettiä että onko väliä mikä puoli jää päällepäin, kruuna vai klaava.

Anonyymi kirjoitti...

Tosta Setan tekstistä. Jos olisin likkana lausunu noita tekstissä olevia sanoja ääneen (tai edes mielessäni), olis mummuni pessyt mun suuni mäntysuovalla.
Niin muuttuu maailma.

Ja Maria Ohisalon twiitti (< 0n toikin sana!); voi hyvänen aika sentään! Onneks täältä pääsee kohta pois autuaille metsästysmaille.

Anonyymi kirjoitti...

Olen kiinnittänyt huomiota näissä puolueiden ulostuloissa siihen, että yksikään ei ole ottanut esille kantasuomalaisten syntyvyyden romahtamista. Päinvastoin. On ollut ns hiljaista asian hyväksymistä. Sen sijaan kiljutaan lisää maahanmuuttoa, tiedätte kyllä mistä. Että on se hyvä ilmastonmuutoksen kannalta, kun suomalaiset eivät lisäänny. Ja mitä tulee siihen, että tämä kari häipyy aiheutettuaan paljon vahinkoa, niin epäilenpä tilalle tulevan kahta kauheampi tapaus. Nimittäin se diarra. Luoja meitä varjele.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Seppo: Kiitos hyvistä huomioista. Ei minulla sinänsä ole niihin lisättävää. Mietin vaan juuri sitä että kuinka tähän päädyttiin? Ja loppujen lopuksi hirvittävän nopeasti.

Ano1: Tuollaista tekstiähän ei aikanaan ollut edes pornolehdissä.

Ano2: Samaa olen ihmetellyt itsekin. Suomalaiset ovat unohtuneet. Kehitysmaalaiset ovat pakkomielle. Ja piru vie, se Diarra saattaa tulla tilalle. Ihminen, joka on päässyt Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi pelkästään etnisyytensä takia.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi tuli sentään aikoinaan äänestettyä EU:hun liittymistä vastaan. Mikä lie etiäinen silloin oli, vaikka eipä tuo auttanut, kun liian moni äänesti puolesta.

Noiden Ohisalon mainitsemien käsitteiden sisältöä ovat suvakit muuttaneet radikaalisti. Ihmisoikeudet tarkoittavat kaikkien muiden paitsi valkoisten pienimpiäkin mielihaluja, oikeusvaltio yleistä suvakointia laillisuusperiaatteen sijaan ja luonnonsuojelu ainakin Suomen kohdalla sitä, että suomalaisten elämä tehdään täällä mahdollisimman vaikeaksi ellei mahdottomaksi.

Tuo transopas. En tiedä mitä sanoa. Sekaisin ovat. Olisiko niin, että lapsena on heitetty kolme kertaa ilmaan ja otettu vain kaksi kertaa kiinni, mene ja tiedä.

Ikätoveritar

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


En nonessa asiassa voi itseäni viisaaksi kehua, mutta ainakin tässä: Eu-vaaleissa äänestin Suomen itsenäisyyden puolesta!!!Tähänastinen tulos vaaleista on noin 1000 kertaa hullumpi kuin silloin arvelin.

Juha R kirjoitti...

Onpahan taas erinomainen postaus. Ja kommentoijat ovat niin hyviä ja nopeita, että meikäläisen ei tarvitse vaivautua mukaan. Rouva Ano, tapansa mukaan, kirjoitti ihan pelkkää asiaa. Siihen on pakko sen verran jatkaa, sori siitä, että tuli mieleen muinainen Ilta-Sanomien pakinoitsija, nimimerkki Bisquit. Hän kerran kirjoitti - ranskalaisesta näyttelijästä, etunimeltään Jacques - että jos Tatilla ei olisi munia, niin se olisi Seta. Jos tänä päivänä päästäisi kynästään moisen, niin saattaa olla, ettei sitä julkaistaisi, ja jos julkaistaisiin, niin alkaisi aivan hirveä joukkorääkyminen ja saattaisi tulla lähtö kuin Kari Suomalaiselle.
Kun en itse ole syvällinen ajattelija, niin siteeraan tähän toista poliittisesti epäkorrektia humoristia, brittiäistä Ricky Gervaisia, joka sanoi jotenkin niin, että jos joku vitsi loukkaa sinua, mutta naurattaa minua, niin ainakin minulla on hauskempaa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Eipä tarvitse ihmetellä, että Suomessa on paljon väkeä jotka kokevat EeUun olevan sama pulju kuin vuonna 1994, kun suuri osa kansaa kokee edelleen asuvansa Kekkoslovakiassa ja voivansa elää rauhanomaista puolueetonta rinnakkaiseloa Suuren Itäisen Naapurin kanssa.

Itsekin äänestin silloin EI.
Vähän sen jälkeen tapasin erään äidinpuoleisen sukulaisnaisen, ja puheen tultua Äänestykseen hän totesi minunkin tietysti äänestäneen EeUun puolesta.
Ei kysynyt, vaan totesi kuin luonnonlain.

Vastattuani, että äänestin vastaan oli tyrmistys valtaisa.
Perustelin tiedossa olevilla faktoilla EeUun kehittyvän ennen pitkää kohti liittovaltiota, eikä pieniltä jäsenmailta nytkään kysytä mitään, otetaan vain.
Siitä repesikin sitten taivaankorkea älämölö, jossa sain kuulla keksineeni tyhmyyksiä omasta päästäni toisin kuin hän, joka tietää kaiken!

Lopetin lyhyeen toivottaen hyvää jatkoa, jossa nähdään kumpi on oikeassa.
Julisti perään vielä, että minä saan nöyrtyä näkemään kuinka hän on oikeassa.
EeUun alettua vaikuttaa täydellä painollaan ja ja kehityksen alkavan kiihtyä tapasin uudestaan ja kysyin kuka oli oikeassa.
Kuulemma hän, koska tämä kaikki oli juuri sitä mitä hän halusikin!

En ole sen jälkeen pitänyt asianomaiseen minkäänlaisia välejä ja tavannutkin vain pari kertaa. Valitettavasti vanhan äitimuorini kantanhämäläisessä suvussa naiset sairastavat laajalti demarismia suvakismeineen eurofederalismeineen päivineen.
Isävainaan pohjoissuomalaisessa suvussa sairastetaan puolestaan laajalti lestadiolaisuutta.

En tule toimeen kumpienkaan kanssa, eivätkä he minun.

Anonyymi kirjoitti...

Hesarissa oli yllättäen nuorisopsykiatrian professori Riittakerttu Kaltialan haastattelu lauantaina. Siinä on harvinaisen viisas todellinen asiantuntija, jonka lausuntojen perusteella näin maallikosta tuntuu siltä, että Seta ja muut sukupuolen "korjaamiseen" kehottavat täysin vastuuttomat toimijat pitäisi asettaa syytteeseen nuorten epävarmojen ja tasapainottomien ihmisten tuhoamisesta.
Hän mm kertoi, että näistä sukupuolen vaihtoa miettivistä henkilöistä kolmella neljäsosalla on itse asiassa vakavia mielenterveyden ongelmia, joihin sitten Seta ja kumppanit tarjoavat ratkaisuksi sukupuolen korjausta. Ja kun se sitten ymmärrettävästi ei niitä ongelmia ratkaise, ollaankin sellaisissa ongelmissa, joista aiheutuu jopa itsemurha-alttiuden kasvu pettyneillä potilailla. Vihoviimeinen asia on se, että jo lapsilla pitäisi olla oikeus aloittaa nämä idioottimaiset sukupuolenkorjaustoimet.
Ei voi kuin ihmetellä vihervasemmiston täydellistä järjettömyyttä ja vastuuttomuutta, mutta oikeastaan vielä suurempi ihme on Kokoomuksen ja Keskustan myötäjuoksu tässä karmeassa lainlaadinnassa.

Andy kirjoitti...

Tässä Marian ilmestyskirjoituksessa tulee huomioida kaksi perustavanlaatuista muutosta viher(vasemmiston) ajattelussa. Olisin kuluttajansuojan näkökulmasta huolissani, jos heitä haluaisin äänestää.

1. Aikaisemmin jo ihan historiallisesti vasemmisto on ollut sitä mieltä, että kaikki päätöksenteko tulee olla kansalla ja mahdollisimman lähellä kansaa. Nyt he kääntävät tässä täysin kelkkansa, kun haluavat ulkoistaa päätöksenteon Brysseliin.

2. Erikoinen tilanne, miten kun PerSu:t protestoivat aikaisempien eduskuntavaalien yhteydessä mitään EU-politiikkaa, meille muurahaisille kerrotaan järjestelmäpuolueen toimesta, että: "tämä ei ole näiden vaalien agendalla". Nyt kun Vihreillä on riski jäädä oppositioon, niin aivan kuin kirkkaalta taivaalta kanta muuttuu 180 astetta ja yht'äkkiä vaalit on nimenomaan EU-vaalit.

Andy

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ikätoverittarelle, Terho Hämeenkorvelle, Juha R:lle, Qroquius Kadille, Anolle ja Andylle & kiitos kommenteistanne.

Ikätoveritar: Etiäinen oli minullakin vaan ei auttanut. Tuli nykäistyä perskännit äänestyksen tuloksen ratkettua. Ja huomiosi osuvat oikeaan.

Terho: Sama historia minullakin enkä tosiaan silti voinut kuvitella että tämä ihan näin pahaksi menee.

Juha R: Kiitokset. Ja itse asiassa kaikkea tuollaista pyritään nykyisin deletoimaan. Ja on muuten totta että meillä voiman pimeällä puolella on hauskempaa. Kas kun se vastapuoli on sellaista että sillä ei ole hyvä olla, jos sillä ei ole tiedostavalla tavalla paha olla.

Qroquius Kad: Veikkaanpa että tuo näytelmä on näytelty monessa perheessä ja suvussa.

Ano: Kaltiala on täysin oikeassa. Tämä muoti ei ole muotia, vaan muodiksi muuttunut rikos.

Andy: Hyviä huomioita molemmat kohdat. Aikanaanhan se oli vasemmisto joka oli mahdollisimman paljon EEC-vastaista. Muotiahan se ajattelu oli silloinkin. Ja muoti muuttuu

Anonyymi kirjoitti...

Onkos nyt niin, että sanonta: ihan mulukku mieheksi, ei tarkoitakaan mitään?
Entäs klassillinen: haista -ttu! Eihän sekään tarkoita mitä sanotaan?

Sanatkin ovat tekoja, juu, ja alussa oli sana mutta entäs sitten?

Aikana jolloin sukupuoli on ilmoitusasia, alkuun kerran vuodessa, on kulttuurista omimista ja poliittisesti epakorrektia pukeutua sulkapaahineeseen, maalata naamansa, tiernapojissa esiintyminen jne. Miksi?

Vähintään lukiossa pitäisi olla pakollisena lukumateriaalina Arvo Tuomisen kirjat; niissä kun kuvataan kuinka diktatuurinen tyrannia toimii sisältäkasin sekä kuinka se ulottaa lonkeronsa ulkopuolelleen, vyöryttäen demokratioissa toimivat seurat, järjestöt ja puolueet alhaalta ylöspäin, ahmien kaiken vallan itselleen.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Äänestin Ei EU:lle ja juuri siksi, että kun valta siirtyy sivuilta keskelle ja keskeltä ylös, on se mahdollisimman kaukana demokratiasta ja kansojen itsemääräämisoikeuden periaatteesta.

On tietty syy, miksi vempulat haluavat kieltää sanan normaali käytön ja selittää, että mikään ei ole normaalia. Kaikkein tyhmimmät kaduntallaajat toki siihen vipuun menevätkin ja puhekielessä he käyttävät termejä mies tai naisoletettu jne. Tuossa seksi ja trans oppaassa selviää hyvin, miksi epänormaalit ihmiset haluavat kieltää termin normaali.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Hjuu, piru vie, jos vanhat kunnon haistattelutkin neutralisoidaan niin eihän millään ole enää mitään väliä. Kyseistä kirjaehdotusta kannatan. Samoin kuin esmes Unto Parvilahden kirjaa Berijan Tarhat.

Ano: Minä luulen että ne ”tyhmät” eivät mene tähän halpaan vaan siihen menevät nimenomaan yliopistokoulutetut.

-TR- kirjoitti...

Vihreiden kannatuksen laskussa Ohisalolla on ollut osansa. Hän on aivan liian kiilusilmäinen että vetoaisi liikkuviin äänestäjiin.

Edeltäjänsä Ville Niinistö vaikka onkin täysi liero niin hän onnistuu paremmin vaikuttamaan normaalilta ihmiseltä, mitä toki hänkään ei ole. Jos olisi niin ei olisi vihreä.

Anonyymi kirjoitti...

Aikamme taitaa tarvita myös vanhojen sananlaskujen päivitystä
-epärehellisyys maan perii
-ahneella on onnellinen loppu
-minkä nuorena varastaa sen vanhana omistaa
-kuka kuuseen kurkottaa se suojatyöpaikkaan kapsahtaa
Tässä muutama aluksi. Taidanpa ruveta päivittämään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

TR: Mutta karmeinta on, että kyseinen puolue määrittelee sen, mitä Suomessa tehdään.

Ano: Hyviä sananlaskuja.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sivu 14 pitää lähettää kaikkien stadilaisten huoltajille ennen lasten pajoja.

Monesta lähteestä kuullut, että setassa homot ja lesbot on niin last season. Nimenomaan ransut on nyt pop. Vallankumous syö omat lapsensa.

Mutta mitäs viiden vuoden päästä?

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaakohan se, mitä tuossa kuvakaapatussa tekstissä sanotaan, koskea kirjoittajansa mielestä ihmisen muitakin ruumiinosia, vai pelkästään sukupuolielimiä? Miksi vain niitä? Jos joku saisi päähänsä sanoa vaikkapa käsiään jaloiksi ja jalkojaan käsiksi, voisiko hän edellyttää muidenkin sanovan hänen jalkojaan käsiksi ja päinvastoin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Vähän tässä käsityksessä olen minäkin. Ja epäilemättä tämä ei tähän vielä lopu. Jotain uutta ja ennennäkemätöntä taatusti keksitään.

Qroquius Kad: Tuo kuvaa niin hyvin aikaamme. Koko suoritus herätti lähinnä myötähäpeää mutta sitä pitäisi hypettää kun se on trans ja siksi niin pop. Ja Taponen on, no, Taponen.

Ano: Ano: No hemmetti, tottakai, kun tälle linjalle ollaan lähdetty. Vain taivas on rajana. Jos sekään.

Anonyymi kirjoitti...

Vikaisin tuota QK:n linkkiä. Siinä se pyllytär (Taponen) sanoo, että ulkonäön ei pidä antaa vaikuttaa osaamiseen. Hänellä se kyllä on päässyt aika pahasti vaikuttamaan.
Valitettavsti.
Huru-ukko

-TR- kirjoitti...

Kuten lastenlaulussa sanotaan kuinka maailmassa on monta ihmeellistä asiaa jotka hämmästyttää ja kummastuttaa nuorta kulkijaa niin toki koko trans-villitys itsessään on sellainen mutta itseäni ihmetyttää se että vihreät on varsinkin nuorten naisten äänestämä puolue ja nimenomaan vihreät ajavat näitä asioita joista eniten kärsivät nuoret naiset.

Me setämiehet voimme nauraa maailman hulluudelle mutta jos
nuori nainen tai alaikäinen tyttökin jossain naisten pukuhuoneessa ei halua olla siellä jonkun mekkoeinarin kanssa mutta jos se nuori nainen siitä valittaa niin häntä moititaan kullifobiasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Sinänsä tuo Taposen kuva oli tietysti jotain opiskeluaikojen pelleilyä enkä minä sitä niin noteeraa. Mutta kyseisen jätkän nykyinen ”työ” on vaarallista.

TR: Tuo on täysin totta. Ja veikkaan, että ne vihreät heteroseksuaaliset naiset eivät olisi kovin mielissään olla samoissa suihkutiloissa jonkun jätkän kanssa. Kunhan vaan metelöivät sitä mitä muodin ja uskonnon sekoitus vaatii. Suihkutilojen ulkopuolella.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras.

Viesti1: En lähde sen enempää spekuloimaan Yhdysvaltain tilanteesta. Se DeSantis vaikuttaa kyllä järkijätkältä.

Viesti2: Joo, Ohisalohan on toiminut juuri niin kuin vihreät ovat halunneet. Oliskos kyseessä vihreiden ahneus? Niitten poliittinen painoarvo on paljon suurempi kuin kansanedustajien määrä mutta ehkä ne haluavat lisää niitä kansanedustajiakin.