torstai 17. kesäkuuta 2021

LEIKKIPARTISAANIT ISKEVÄT

Suomessahan vihervasemmistolaisilla – ja erityisesti feministisillä sellaisilla – on tietty ongelma.

Kun tekisi mieli olla sellainen tunnettu ja tunnustettu ihmisoikeusaktivisti. Ettei jopa suorastaan jonkun sortin partisaani. Sankari joka tapauksessa. Nimenomaan julkisesti tunnustettu sellainen.

Mutta sen pitäisi tietysti tapahtua turvallisesti ja ilman minkäänlaista riskiä. Kun ihminen on liian laiska, liian hyvinsyönyt ja liian mukavuudenhaluinen. Sen sankaruuden pitäisi tapahtua ilman turhia ponnisteluja.

Ei mahdollista ampumista. Eihän nyt sentään. Siihenhän kuolee.

Ei pidätystä eikä vankilaa. Onko siellä edes vegaaniruokavaihtoehtoa? Pääseekö siellä edes Instagramiin?

Ei turpaan saamisen riskiä. Sehän tekee kipeetä.

Mutta kovasti mieli tekisi olla sellainen julkisuutta saanut aktivisti. Mahdollisimman vähällä vaivalla.

Mikä neuvoksi?

No hei, Suomessa se on helppoa. Perustetaanpa ryhmittymä nimelta Cult Cunth ja mennään saunomaan tissit paljaana sellaiseen paikkaan missä ei saa saunoa tissit paljaana. Ja sanotaan, että halutaan normalisoida nännit. Ja sitten uhriudutaan kun sitä ei sallitakaan. Ollaan sorron kohteena, you see.

Ja tässä partisaani-iskussa voidaan olla aivan varmoja siitä, että valtakunnallinen Yle uutisoi heistä suurina ihmisoikeustaistelijoina. Niin kuin se tietysti tekeekin.

Noin. Nyt on saatu naama ja nimi julkisuuteen ja leikkipartisaanin gloriaa egoa ruokkimaan. Ollaan melkein kuin Vietnamin sissejä. Suomessa tuo kevytpartisaanin homma on kovin helppoa. Ja turvallista.

On ne kovia sissejä nuo tytöt, on ne.

26 kommenttia:

kertsu59 kirjoitti...

Eri malleja esittelyssä, ketunnokat, säkit ja pähkinät.. Kaikille jotain katseltavaa.

Anonyymi kirjoitti...

https://m.youtube.com/watch?v=lJiLszrc6s4

Jostakin syystä tuli mieleen

T. Ymmi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys kertsu59. Joo, onhan niitä monenlaisia. Ja nyt niitä ollaan sorron yöstä nostamassa. On kaikenlaisia tekosyitä saada pärstänsä julkisuuteen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Ymmille. meni kommentit ristiin. Joo. Mutta nuo näyttelevät kieli poskessa. Sen sijaan ne nännisti-lellistit ovat tosissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kolme rumaa teroa – eiku teijaa

Tokihan olisi herättänyt pelkästään poitiivista huomiota kolmen keski-ikäisen, ruman, ylipainoisen, setämiehen yläosaton performanssi. Siitä vaan kalsareissa kekkuloimaan kalveaa läskiä esittelemään. Yäks.

Voisivat muuten nämä ”feministit” pikkuhiljaa päättää pitääkö kulkea alasti vai hiiopissa – vai mikä se säkki nyt olikaan.

No, pääasiahan on päästä pällistelemään omahyväisenä oikein ylen kuviin. Minä en muuten muista ikinä tarkoituksella uineeni nahkavyöllisessä uima-asussa.

Pyssymies

Joppos123 kirjoitti...

Nämä ovat taas näitä valkoisia, sianlihaa syöviä heteromiehiä vihaavia rekkalesboja jotka haluavat julkisuutta ja meidän suvakkilehdistö takaa sen julkisuuden.
Jos tästä kaveriporukalla päättäisi paukkia samoille tonteille "kellonvitjat" iloisesti heiluen toitottamaan kuinka haluamme arkipäiväistää vapaasti heiluvat nyytit niin taitaisi olla takuuvarma kyyti miekkataksilla koppiin.
Se teilattaisiin äärimmäisenä siveettömyytenä jokaisessa aviisissa, menisi duunit, luottotiedot yms. Kaikki vain siksi, että joku iljettävä ukkolauma on suorastaan pöyristyttävästi mennyt pyhälle äärifeministien tontille.
Samahan koskee näitä vitunvirkkauskarkeloita ja huutoiltamia.
Jälkimmäisten seurauksena käppäukot kärrättäisiin tahdonvastaiseen hoitoon.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

No itse asiassa kaikki tällaiset karikatyyrisetkin performanssit, joissa naiset "riisuvat hyvän asian puolesta", voisivat opettaa meille miten siellä sielun syvätasolla uhriajattelu toimii.

Kulttuurisen narsismin maailmassahan meistä useimmat jäävät varhaisen lapsuuden riippuvuuksien ja symbiottisen, perusnarsistisen, huomion- ja hoivantarpeen valtaan, niin että läpi koko loppuelämämme "minämme" jäsentää maailmaa lähinnä vaikutusten ja vaikutelmien vastaanottajan, eli "objektina olemisen" roolista. Ihan luontevaa siis, että myös kaikenlainen linssiluteena oleminen -- kun kameran objektiivi "katsoo" -- on sellainen tämän ajan varsinainen "juttu".

Moraali tulee mukaan tähän psyykenkuvioon siten, että tuohon objektina olemiseen olemuksellisesti kuuluu myös samaistuminen uhrirooleihin, ja itse asiassa se voi olla niin vahvaa, että siitä tulee joillekin kaikkein voimaannuttavinta mitä heidän alitajuntansa voi heidän tietoisuudelleen antaa. Kulttuurisen narsismin aika on uhriajattelun kultakautta, ja koska kaikki "uhrit" ovat ikään kuin periaatteessa "viattomia", uhriajattelu johtaa myös vääjäämättä omankädenoikeuteen.

Ei siis mikään ihme että nimenomaan kaikenlaiset uhrirooleihin samaistumista hyödyntävät ideologiat ovat niin puhuttelevia ja vahvoja, ja että juuri tällaisten ideologioiden nimissä sortuvat esimerkiksi mielenosoittajien joukot omankädenoikeuteen.

Ja niitä ideologioitahan sitten nykyisin kyhätään yliopistoissakin -- ei se vanha jo hapantunut marxilaisuus mihinkään ole periaatteessa hävinnyt, vaan kyllä nämä nykyiset kyhäelmät, esimerkiksi "intersektionaalinen feminismi" perustuvat ihan samaan narsistiseen psyykenkuvioon.

Strix Senex kirjoitti...

Tämäkin on tätä Yle:n harjoittamaa manipulointipolitiikkaa. Sellaiset uutiset, usein merkittävät sellaiset, jotka eivät ole Ylen toimituksen mieleen, mutta joita ei voi jättää julkaisemattakaan, katoavat sivuilta hyvin nopeasti. Toisaalta sellaisia juttuja, yleensä hyvin tyhjänpäiväisiä, jotka toteuttavat toimittajien agendaa, roikotetaan näytillä päivä- ja suorastaan viikkokausia. Tässä tapauksessa roikotetaan kirjaimellisesti.

KKi kirjoitti...

Hohhoijaa.

Onpa ne nännykät kuitenkin sen verran genitaaleja, että lehtikuvaan pitänyt sensuroida. :D

Noh, plikoilla ollut varmaan ihan hauskaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Tiedä häntä, onko tämä niin mitätöntä:

ensin mennään tahallaan paikkaan, jossa ei saa näytellä tissejään ja vaaditaan saada tehdä niin.
Kun se sallitaan mitättömän tuntuisena, aletaan vaatia ettei niitä tissejä saa katsoa!
Koska kuitenkin joku katsoo, aletaan demlakraattista oikeuslaitostamme pommittaa tissinkatselurikosyytteillä, jotka todennäköisesti menevätkin läpi ja kantasuomalaisista miehistä aletaan leipoa seksuaalirikollisia liukuhihnalta.

Ellei kukaan katsokaan tissejä, nämä harpyijat alkavat tunkea niitä vastaantulevien miesten naamoile, ja taas on pystyssä case.
Valtamedia raivoaa, miten saastainen seksuaalirikollinen suomalainen mies onkaan, aivan erilainen kuin ihana lähi-itäläinen tai afrikkalainen mies, jotka osaavat ottaa naisen lempeän vahvasti tai jotain sinnepäin;
kyllä "Anna"-lehden toimittelijatar keksii oikeat sanamuodot!

En varsinaisesti usko, että touhun sallitaan edetä tuohon malliin, mutta jokin tämäntapainen noilla tissittelijöillä on mielessä;
en jaksa uskoa, että nuo olisivat tyytyväisiä pelkkään ekshippailusta saamaansa huomioon.

Valta se on, joka fempukan kostuttaa. Valta, jolla saa nöyryyttää kantasuomalaista miestä, jonka jokapäiväisessä suojeluksessa fempukat saavat touhuta turvallisesti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Joppos123:lle, Seppo Oikkoselle, Strix Senexille, KKi:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Näitä naikkosia ei muuten se pakko hiiopin pitäminen liikuta. Korkeintaan toteavat että islamilaiset naiset pitävät sitä vapaaehtoisesti kun se suojaa miesten tuijotukselta. Pientä paradoksia tuohon performanssiin nähden. Mutta päästiinhän siinä tosiaan Ylen kuviin.

Joppos123: Ja valkoiset, sianlihaa syövät heteromiehet elättävät tuon porukan. Herää kysymys, että miksi?

Seppo: Ja tämä hapatushan ei tule tällä kertaa idästä vaan lännestä. Kommentistasi tuli mieleen eräs uutinen jossa Pohjois-Koreasta loikannut ja Yhdysvaltoihin päätynyt nainen toteaa että jenkkiyliopistoissa marxismin pakkosyöttäminen on ihan samanlaista kuin Pohjois-Koreassa. Tuossa yksi linkki:

https://nypost.com/2021/06/14/north-korean-defector-slams-woke-us-schools/

Strix Senex: On muuten tälläkin hetkellä (to, klo 11.35) Ylen nettiuutisten ykkösjuttuna.

KKi: Ilmoittivat, että Instagramissa ei saa näkyä nännejä. Hauska ja osallistuva tunne heillä on ollut aivan varmasti.

Qroquius Kad: Voi muuten hyvin pitää paikkansa ja tuo lauseesi:

”Valta se on, joka fempukan kostuttaa. Valta, jolla saa nöyryyttää kantasuomalaista miestä, jonka jokapäiväisessä suojeluksessa fempukat saavat touhuta turvallisesti.”

kiteyttää asian. Vaan herää kysymys, että miksi täysin turhille ihmisille on annettu tuollainen valta?

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaiset eivät alastomuutta pidä minään johtuen tietysti saunakulttuuristamme, mutta sinne sen tulisi jäädäkin. Jos nyt välttämättä haluaa tehdä vaikutuksen, niin joku vastaanottokeskuksen pihamaa voisi olla oikea osoite. Voihan olla, että siellä on porukkaa, joka ei ole koskaan naisen nännejä nähnyt ja valtava suksee... no, ainakin tavoite saavutettu. Ehkä voisi vielä samasta syystä vielä sen rämemajavankin (ilmaus lainattu Jethro Rostedtilta) näyttää.

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Mätäsalon erityissuojeluksessa olevat ekoterroristit ovat sulkeneet jo tuntien ajan kaiken liikenteen Mannerheimintiellä. Poliisi neuvottelee noin 150-200 hipin lauman kanssa josko voisivat siirtää perseensä muualle,ei ole tuottanut tulosta.
Mitähän tapahtuisi jos ekoterroristien paikalla olisi hiljaa paikallaan istuva joukko tavallisia kansalaisia Suomenliput kourassa?
Väitän, että mätäsalon paska ei epäröisi hetkeäkään käskeä poliisille kaikki ampuma-asetta lievemmät voimakeinot käyttöön.
Kysymyksessä on fanaattisista ekomilitanteista koostuva "elokapina".

Anonyymi kirjoitti...

Ota nyt tästäkin selvä haluavatko he, että miehet katsovat heitä ja heidän tissejään vai että he kääntävät katseensa pois?
Vai onko heille tärkeintä, että katsoivatpa miehet heitä tai eivät, kummassakin tapauksessa heitä voidaan syyttää jostakin – joko sitten irstaasta katseesta (jos he katsovat) tai naisvihasta (jos he kääntävät katseensa pois). Eli: reagoivatpa miehet niin tai näin, miten tahansa, se on joka tapauksessa väärin, sillä oikeaa vaihtoehtoa ei ole (eli heitä voidaan syyllistää jostakin ja ehkä vaatia korvaukseksikin jotakin).

Joppos123 kirjoitti...

Tätä kijoittaessa edelleen on mansku poikki koska mätäsalo on sanonut jotta jees. Hipit istuu kadulla ja skoudet ohjaavat liikennettä.
Mätäsalo hakee järjestelmää jota se ei voi hallita. Jos mennään anarkiaan niin noi pissikset ovat aika heikoilla.
Me joilla on tahto, taito, ja välineet olla aika vahvoilla.
Katellaans kuinka sisäkanisteri hoitaa homman.
Siis miettikää. Sisäkanisterin joukot toimivat noin.
Katellaan kun alkaa paska lentämään tuulettimeen. Siihen asti lepo.

Anonyymi kirjoitti...

Kas kun ei vielä ole sattunut yhtään "sairaskohtausta" automaattivaihteisella ajavalle kuskille? Sellaista, että sekoa polkimissa, kun pitäisi painaa jarrua sekoaa plokimissa ja runttaa kaasun pohjaan. Tyyliin kuin se muuan mies Lahdessa, kun ruopasi Sinuhen ikkunasta sissään. Sattuisi vielä justiin siinä vähän ennen sitä lössiä. Eppäilen, että jos jatkavat toimintaansa saattaa sattuakin.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Joppos123:lle, Anolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Kommentistasi tuli mieleen se – tietysti naisopuolinen – seksuaaliterapeutti joka vuonna 2015 kehuskeli että hänpä opettaa arabipojat ihmistavoille naisen kanssa. Uho oli kova mutta tulokset nolla.

Joppos123: Nythän ne helvetin elopellet sitten meinaavat olla Manskulla koko yön.

”Poliisi valmistautuu turvaamaan mielenosoittajien leiriytymisen, jotta he eivät jää liikenteen alle”.

Turvaa leiriytymisen? Poliisi voisi mieluummin käyttää kaasua. Niin kuin se varmaan tavallisten suomalaisten kanssa tekisi. Touhu menee aina vain sairaammaksi. Ja kiitos yksityisviestistä.

Ano: Pääasiahan noilla on, että pääsevät julkisuuteen. Ja Ylehän hoitaa homman mielellään.

Huru-ukko: En muuten ihmettelisi vaikka niin kävisikin.

Anonyymi kirjoitti...

Huhtikuussa kourallinen suomalaisia kävelee Hesan keskustassa rauhallisesti ohjeiden mukaan koronarajoitusten vastaisessa mielenosoituksessa. Mellakkapoliisi antaa kunnolla huutia mielenosoittajille. Polvet murtuu ja vaakasuunnassa lentävät maijaan.

Kesäkuussa ituhipit ja soijapojat katkaisevat vuorokaudeksi valtakunnan pääväylän. Poliisi levittelee käsiään ja voivottelee voimattomuuttaan. Terveisiä absurditaniasta.

Tapsa vaan

Tinahattu kirjoitti...

Levittäkää huhua että niillä tiellä istujilla on hakaristejä tatuoituna takapuoleen, niin johan tulee Hölsinkin Pölliisiin liikettä ja vipinää. Saattaa ilmestyä järeää kalustoa ja tulla oikea Kristallnacht.

KKi kirjoitti...

"
– joko sitten irstaasta katseesta (jos he katsovat) tai naisvihasta (jos he kääntävät katseensa pois). Eli: reagoivatpa miehet niin tai näin, miten tahansa, se on joka tapauksessa väärin, sillä oikeaa vaihtoehtoa ei ole (eli heitä voidaan syyllistää jostakin ja ehkä vaatia korvaukseksikin jotakin).
"

No joo njääh.
Kuhan nyt koppelot ovat keksineet konstin jolla vittuilla valkoiselle heterolle. Aivan varmasti tietävät ja ymmärtävät kulttuurimme suhtautumisen maitorauhasiin.
Vaan kun pitää ärsyttää, niin pitää ärsyttää.

Tämä maitorauhasiin seksuaaliobjekteina suhtautuva kulttuuri on kuitenkin mahdollistanut nämä pikkulikkojen tisskapinaleikitkin. Tämä tosiasia kannattaisi tissikapinoijien kuten myös vitunvirkkaajien muistaa. Ns. vapautenne lepää valkoisen heteromiehen aseiden varassa.

Kokeilkaapa pimut virkkailla vittuja tissit paljaana jossain muussa kulttuurissa. :D

KKi kirjoitti...

"
Ilmoittivat, että Instagramissa ei saa näkyä nännejä.
"
Jaa vai niin.
Aikoinaan Anna Kontula kyllä näytti nänninsäkin kohhtalaisen kookkaissa tisseissään. Olisiko ollut oikein Helsingin Sanomissa? En muista enää. Kuva löytyy vielä internetin syvyyksistä. En ny viskeissäni jaksa kaivaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Tinahatulle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Näin on. Poliisin toiminta on poliittisesti määritelty. Lellikit saavat tehdä mitä lystäävät.

Tinahattu: Taitais riittää huhu että muutamalla on persujen jäsenkirja taskussa.

KKi:

Viesti1: Olet täysin oikeassa.

Viesti2: Se Kontulan kuva oli joo Hesarissa. Siellä instragramissa on vissiin tiukemmat säännöt.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Työtäänhän ne poliisit vain. Ja kyllä taas nousi maine rivipoliiseilla. Sekä Alarivin että Ylärivin sekä myös Eturivin ja Takarivin.

Muistini mukaan poliisit saavat palkkansa veroista, jotka Suomen kansalaiset maksavat. Eli palkolliset kurmuuttavat elättäjiään ja hyysäävät yhteiskunnan reuna-alueilla harhailevia idealisteja. No, ne asuntovelathan ne painavat, meillä ei-poliiseilla sellaisia ei ole koskaan ollutkaan, eihän.

Eikö poliiseilla ihan oikeesti ole olemassa sääntöjä, lakeja ja toimintaraameja, joiden mukaan menetellään. Eloapinoijien tukkiessa kansalaisten vapaan liikkumisen ja vaarantaessa liikenteen luulisi selkeästi rikotun poliisin toimintaohjeita ja jopa lakia. Jos Ylärivin poliisit sallivat säännöistä ja laeista piittaamattoman toiminnan tai jopa määrävät niitä rikkomaan, luulisi löytyvän edes yksi urhea, joka tuo asian julkisuuteen.

Oletteko koskaan kuullut juttua siitä kirurgista, joka oli menossa leikkaamaan puhjennutta umpparia, mutta sairaalan hallinnosta tuli ilmoitus, että jonkun ministerin tutulta piti heti leikata suonikohjut ja peräpukamat, ja umppari saisi odottaa vuoroaan?

En minäkään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Veijo. Taisi mennä väärän postauksen kommenttiosioon mutta joo, yksityisellä sektorilla maksava asiakas voi vaatia vastinetta rahoilleen. Jos ei saa, niin jättää maksamatta eikä tilaa tuotetta enää. Julkisella sektorilla johon poliisi kuuluu, tilanne on toinen. Mutta en tiedä, löytyykö sitä yhtään urheaa. Ennen kuin hän on siirtynyt joihinkin muihin hommiin. En tiedä, kuinka pahasti poliisit on peloteltu yläkertansa taholta.

Anonyymi kirjoitti...

Mistäköhän noita kuvia pääsisi katsomaan sensuroimatta, kun on varmasti nättejä rintoja nänneineen kaikkineen ja lisäksi ajavat tasa-arvoa juuri sillä, että ihmiset tottuisivat näkemään nännejä. Tuon Instagramiin alunperin postatun kuvan sensuuri sattuu pilaamaan koko Cult Cunth-ryhmän idean, missä niiden nimenomaan pitääkin näkyä.

https://yle.fi/uutiset/3-11981539

Free The Nipple!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. En osaa sanoa kun en instagramia seuraa. Eikä minua muutama rintapari paljon hetkauta muutenkaan.