sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

MIELIPELLEVALTA

Laitetaanpa ensiksi näkyville minkälaiset tyypit jakavat muurahaiskansalaisille viisauttaan pakkoverorahoitteisessa Ylessä:

Ja minkäslaista viisautta kyseinen tyyppi sitten muurahaiskansalaisille jakoi tämän elopelle-performanssin myötä? No tollaista:

Tyyppi sitten veti twiittinsä pois todeten – niin kuin vihervasemmistolaisilla usein tapana on – että otin twiitin pois kun typerykset eivät tajunneet hyvää läppää. No, ns. hyvän läpän ideahan oli valkopestä se, että egopellet tukkivat Helsingin pääkadun yli vuorokaudeksi.

Vaan miettikääpäs kansalaiset, medsmörgare, entäs jos joku kansallismielinen olisi heittänyt edes puoliksi samanlaisen ”hyvän läpän”? Lööpit kirkuisivat ja valtakunnansyyttäjä ilmottaisi että käräjille mennään aivan varmasti.

Ja kyseinen performanssi Mannerheimintiellä sekä erityisesti se, että poliisin tehtävä oli toimia egonruokkijoiden liikenteenohjaajana ja suojelijoina on ennakkotapaus sille että nämä pellet saavat nykyisen hallituksen aikana tehdä suurinpiirtein mitä lystäävät. Epäilemättä emme ole nähneet vielä kaikkea.

29 kommenttia:

MikkoK kirjoitti...

“Vaan miettikääpäs kansalaiset, medsmörgare, entäs jos joku kansallismielinen olisi heittänyt edes puoliksi samanlaisen ”hyvän läpän”?”

No näinhän on käynytkin. Junes Lokka ehdotti Oulun raiskausepidemian lopettamiseksi ”kuolemanpartioita” kaduille. Tietysti hän käytti partioista provosoivaa nimitystä. Jotain peloketta raiskaajat kyllä tarvitsevatkin, sillä poliisi on heille pelkkä laiska vitsi. Kaupunginvaltuustossa oleva poliisi on suorastaan maahantulijoiden palveluksessa tässä sirkuksessa.

Niinpä nyt Lokka onkin menossa käräjille lausumastaan. Se onkin pontevin toimi, jonka Oulun päättäjät ovat saaneet aikaan raiskauskauden aikana. Ohisalo-valtiolta Oulu sai miljoonia projektiin, jossa muka ehkäistään raiskauksia. Saadut miljoonat on Oulussa käytetty lähinnä pikkutyttöjen opetukseen siitä, miten he voivat paremmin alistua raiskattaviksi.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, tuskin on kaikkea vielä nähty.

https://www.mtvuutiset.fi/video/prog1046878#gs.4d4m7c

Ei vissiin riittänyt hörhöille Unioninkatu, vaan palasivat takasin Mannerheimintielle.

Kohta on varmaan hutisalo syyttelemässä poliiseja, kun sillälailla roikottavat lellikkejään. Ja eikun tutkintaan.

T: Ymmi

Anonyymi kirjoitti...

Muistaakseni poliiseja on potkittu kortistoon, koska ovat olleet ns väärää mieltä. Mikäli sikäli oikein olen ymmärtänyt. Kun eräs polliisi ilmoittaa, ettei Suomessa ole ongelmaa, eli ei ole matujengejä jne, on se vallitseva " totuus ". Ei ollut mitään ongelmaa oulussakaan. Muistamme " pojat on poikii " ja " eri kulttuurista tulevat tutustuvat tyttöihin" yms. Ja tiktok videota perään. Joka olikin sitten todellinen pohjanoteeraus. Eipä ole kiinniottoja Kaivarin joukkotaposta. Kun pari huumehörhöä on kuollut, on ollut marssia ja naurettavaa polvistumispelleilyä. Ihan rähmälleen mentiin Helsingissä. Ja polliisi pitää kylttejä siinä sivussa poseeraten. Somali kiljuu, jotta me rakensimme nämä Helsingin talot. Sisäministeri vinkuu intersektionaalisesta feminismistä. Jne. Tässäkin vain osa. Tästä meiningistä. Poliisi puolueeton? YLE puolueeton? Juu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys MikkoK:lle, Ymmille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

MikkoK: Joo, Junes on Oulussa piikki järjestelmän lihassa. Tulee muistaa, että nimenomaan Junes puhkaisi sen Oulun raiskauskuplan.

Ymmi: Joo, sinnehän ne pellet palasivat. Egoa ei ollut vielä tarpeeksi ruokittu. Toivotaan, että poliisi nyt toimii niin kuin poliisin pitääkin toimia.

Ano: Tiivistit nykypäivän valitettavan osuvasti.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa jo aattelin itekseni etteikö polpolla ole bussia, jolla kuskata näitä hätilallisia manskulta. Jompikumpi iltapaskoista tiesi kertoa, että bussi on ähty, ja siihen niitä lappavat. Hidasta ja saastuttavaahna se olisi maijoilla kuskata paria tyyppiä kerrallaan.
Elonkerjääjät vaativat hallitukselta rehellistä tiedottamista ilmastoasioista, no saattapi olla, että se rehellinen tiedottaminen ei sopisi heidän agendaansa, kun e ei sovi hallituksenkaan reviirille. Sitä nimenomaan REHELLISTÄ tiedottamista minäkin olen tässä jo aikaa sitten kaivannut. Mihin ie hävinnyt? Olisiko jäänyt sinne VNK:n kansliaan lymyämään, kun se Anttikosken Päivikib sieltä niin äkisti lähti?
Huru-ukko

Tinahattu kirjoitti...MikkoK kirjoitti...

Saadut miljoonat on Oulussa käytetty lähinnä pikkutyttöjen opetukseen siitä, miten he voivat paremmin alistua raiskattaviksi.
20. kesäkuuta 2021 klo 17.05

Niinpä. Eikä pidä olettaa että ne toimet johtuvat pelkästä tyhmyydestä vaan taustalla toimii järjestelmällinen 'groomaus'. Toimijoiden kuikkuinen reaktio arvosteluun kertoo jotakin.

Anonyymi kirjoitti...

Siellähän elokapinaleirissä olisi näille partasille sotalapsille pantavaa kovastikin .., tais siis kulttuurista tutustumista ..

-jpt-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Tinahatulle ja jpt:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Sitä rehellistä tiedottamista kaipaisin minäkin. Suomi hoitaa ilmastoasiansa jo nyt maailman ykkösenä. Joten kaivatut ilmastotoimet ovat vain egon ruokkimista jolla tuhotaan suomalaisten elinkeinoelämä.

Tinahattu: Muistutetaanpas tässä siitä kuuluisasta oululaisesta videosta jolla pantiin raiskauksille kertakaikkinen stoppi…

https://www.youtube.com/watch?v=5YeUuhBgzPU

Toimittajien kiukkuiset reaktiot ovat ymmärrettäviä. Onhan reaalimaailma päässyt häiritsemään hyvää utopiaa.

jpt: Sehän on se paradoksi että sama porukka joka vaatii ”ilmastotoimia” vaatii myös Suomeen lisää kehitysmaalaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs jos joku olis kirjoittanut, että ”olispa ostanut ämyrin sijasta verkkokaupasta itseladattavan melkein konepistoolin ja herättänyt sillä leiriytyjät” – Tynkkynen siis. Olispa meteli noussut.

Miksi meillä on tämmöinen mörrimöykky ylen syöttiläänä? Epäsiisti tupakoiva turjake. Vihatwiittailee, miksi enää on ylen pakkalistoilla.

Ihan vaan vinkki ilmastoystävälliseen hippien siirtelyyn: Koko porukka yhdellä maijalla – sopiva ketju kiinni maijan peräkoukkuun, ketjuun kiinni käsirautoja, käsirauta kiinni hippiin. Ja eikun menoksi, ihan ite saa valita käveleekö vai raahautuuko.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Lisää edustavia älymystön edustajia elonhöpinän riveistä: Teemu Vaarakallio – epäsiisti, karvanaamainen uistinnaama. Erikoisesti huomiotani kiinnittää räkätappisimulatio nenäkoru.

https://twitter.com/TeivoTeivainen/status/1405935521726087172

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Tuo mörrimöykky kertoo hyvin Ylen linjasta. Ja tuosta Rapalan mannekiinista tuli mieleen kysymys että kukahan sitä haastatteli? Jätkä muuten heitti pokkana että Suomi on jonkinlainen ympäristörikollinen. Faktojahan moiseen ei tietenkään tarvitse sanoa. Fiilis riittää. Pääsi jätkä ruokkimaan egoaan.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Follow of the money. Ekokapina ja pikkuiset aktivistijärjestöt ihmetyttävät että mistä rahat projektien eli huliganismin pyörittämiseen. Vaatii vähän enemmän massia mitä saa vegaanisten voisilmäpullien ja yrttiteen myymisellä toimistolla. Nyt kun katseli klippejä viimeisimmästä perseilystä niin joukossa oli esimerkiksi porukkaa kuvaamassa ihan oikealla videoammattikalustolla eikä millään kännykällä. Nuohan pyörivät hyvin pienellä poppoolla jotka sitten värväävät hölmöjä happeninkiin. Johtajat ovat aina taustalla eivätkä näiden neonväristen takkutuķkien joilla on lävistyksiä kuin rapalan vaappujen esittelytaulussa. Se missä ne ovat aina edessä niin medioiden haastattelussa. Myöskään nämä julkisuudessa pyörivät sekopäiset somesoturit eivät ole näitä tubelesspiirin vetäjiä.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Niin nenärengas on sitä varten että vikuroivaa elukkaa kuten nautaa on helpompi käsitellä kun siitä ottaa otteen, toimiikohan tuo samallatavalla keskenkasvuisella räkänokalla.

Hessu kirjoitti...

Maapalloahan ei voi pelastaa. Kun aurinko laajenee tulevaisuudessa punaiseksi jättiläiseksi, maapallo tuhoutuu tai ainakin elämä tuhoutuu. Luin viime vuonna Erkki Vettenniemen kurjan Suomi terrorin tukikohtana. Kun aina mietitään, miten Hitler olisi pitänyt pysäyttää ajoissa, niin Vettenniemi kysyy kirjansa lopussa suomalaisten viranomaisten vastuusta.

Jos suomalaiset eivät olisi sallineet venäläisten terroristien toimintaa suuriruhtinaskunnassa, niin eivät bolsevikit olisi kyenneet niin laajaan terroriin Venäjällä. Luultavasti koko Leninin porukka olisi tuhottu, jos suomalaiset olisivat auttaneet venäläisiä. He varmaan ajattelivat, että viholliseni vihollinen on ystäväni. Tsaarin Venäjä oli ainakin venäläisille talonpojille parempi kuin Neuvostoliiton kolhoosit. Samoin Shaahin Iran oli parempi kuin Khomeinin Iran useimmille. Mitököhän Erkki Tuomioja ajattelee nyt shaahista ja Iranista?

Viime vuosisadan alussa viranomaiset suvaitsivat bolsevikkeja, nyt suvaitaan elokapinaa. Molempien tavoittelevat omanlaistaan diktatuuria, toiset proletariaatin ja nämä elokapinalliset omaansa, jossa he hallitsevat muita. Kannattaisi poliisien vähän ajatella omaa ja lastensa tulevaisuutta.

klova kirjoitti...

Jos asia on niin kuin nämä elokapinalliset uskovat,että maapallo on tuhoutumisen partaalla ja aikaa on kovin vähän,niin eivätkö nuo teot ole vähän alimitoitettuja?

Jos minä olisin 100% varma tekojeni oikeutuksesta ja toisaalta uskoisin,että teoillani voisin muuttaa tilanteen,niin en minä kyllä tyytyisi istumaan jollain pikkukaupungin pikkutiellä rämpyttämässä kitaraa.

Jotain rotia siihen touhuun,ei maailma pelastu puiden halailulla.Heti maanantaina suosittelisin menemistä makaamaan kehä kolmoselle ja länsiväylälle,joku rekka siinä voi ajaa yli,mutta liikenne seusahtuu takuuvarmasti ja maailman pelastuminen on muutamaa marttyyria lähempänä.Osa porukasta voi mennä makaamaan rautateille ja loput miettivät uusia vaikuttamiskeinoja.

Tarvittaessa otteita kovennetaan,halukkaita marttyyreja on varmasti jonoksi asti,onhan asia akuutti ja tärkeä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Hessulle ja klovalle & kiitos kommenteistanne.

Hessu: Sen ajan suomalaiset varmasti ajattelivat että tämä sosialismi toimii. Se on ratkaisu kaikkeen. Sitähän ei oltu aikaisemmin kokeiltu. No, nyt tiedetään että se ei toimi.

klova: Luulenpa että tuossa porukassa ei ole ainoaakaan, joka haluaa marttyyriksi. Ne kun ovat niitä kevytpartisaaneja.

klova kirjoitti...

No sitten me joudumme katselemaan näiden naurettavia ja suht vaarattomia perfomansseja suht pitkään.Noihin tekoihin kun löytyy toimettomia ja virattomia yliopistopudokkaita ja akateemisia humanisteja ja pilven polttajia.Toista olis jos pitäisi tehdä jotain oikein repäisevää.

Suurta vaaraa noista ei ole ja siksi apaattinen yleinen mielipide tullee sietämään noiden naurettavia touhuja.Sitäpaitsi nämä kadunvaltaukset onnistuvat oikeastaan vain Helsingissä ja haittaavat vain heitä,ehkä jotkut vihreitä äänestäneet osaavat vetää johtopäätöksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tässähän unohtuikin. Eli ne miljardit. Eli yksi miljardi on 1000 miljoonaa euroa. Mutta.toivotaan tsemppiä futisjoukkueelle. 1,5 miljoonaa jo tullut. Loistavaa. Kauhea hehkutus. Tässähän pelastetaan koko juniori toiminta. Siis täällä ollaan fiiliksissä joistain parista millistä. Kyllä kansaa kusetetaan ihan 6 - 0.

Anonyymi kirjoitti...

Väljästi aiheeseen liittyvä uutinen Saksasta. Linkistä ei käy ilmi, mikä oikeusjuttu on ollut kyseessä, mutta melkoisen päätöksen se on tehnyt. Paikallinen perustuslakituomioistuin on päätynyt määrittelemään Henryn lain pätemättömäksi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Henryn_laki

Tähän tulokseen ei päädytty tieteellistä metodia käyttämällä vaan oikeuden päätöksellä. Tärkeimmät johtopäätökset alla:

- Vain pieni osa ihmisen aiheuttamista päästöistä päätyy meriin ja kasvillisuuteen.
- Hiilidioksidi kertyy ilmakehään ja vaikuttaa maapallon lämpötilaan.
- Hiilidioksidin poistuminen ilmakehästä ihmisikään suhteutettuna ei ole oleellista, vaan
se täytyy sieltä erikseen poistaa. (Hankala kohta kääntää suomeksi, lukekaa itse)

Erittäin merkittävä päätös tämä. Epäsuorasti tulevat todistaneeksi sen, että koko ilmastotiede tai -humppa, kuten sitä myös kutsutaan, on juuri sitä. Tieteen kanssa ilmastohumpalla ei ole mitään tekemistä.

Mutta jotain hyvääkin tästä seuraa. Eräs kommentaattori totesikin, että merien happamoitumista ei tarvitse enää pelätä - hiilidioksidi ei enää liukene veteen.

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin tuo itsemurhapommitus -läppä antaisi jonkinlaisen "järkisyyn" vihervasemmistolaiselle tarpeelle tuoda Suomeen haitaksi asti väkeä noista pommituskulttuureista. Voisinvat vaikka treenailla ensin omissa oloissa ja mahdollisimman suurella porukalla.

Vahtera näytti juuri julkaisseen blogin (pahoittelen muiden blogien mainostamista) noista valtion tulospalkkauksista. Ylen pääjohtaja saa puolueettomuudestaan 321.000,- euroa vuodessa + tulospalkkauksen (reilu 40teur). Jälkimmäinen varmaan sen mukaan kuinka hyvin virallinen totuus saa näkyvyyttä. Ainakin nämä pellet ovat saaneet näkyvyyttä koko rahalla.

t.Puupääukko

Joppos123 kirjoitti...

Nuo tulospalkkiot, käytännössä monopoliyhtiöissä ovat eräänlainen lahjus.
Meidän konsernissa kokeiltiin tasan kerran kyseistä systeemiä.
Itse laadittiin kaljakuppilassa sopivat tavoitteet, ihan poikaporukalla ja hupsis, nehän saavutettiin kirkkaasti.
Taisi napsahtaa tilille joku 300 euroa ja vuosi oli 2004.
Sen koommin ei ole kukaan edes vihjaissut mistään tulospalkkioista.
Nuo elokapinalliset ovat täysiä pellejä, saattas näin rauhanmiehelläkin hiha heilahtaa jos joku tuollainen ituhippi tulisi mussuttamaan.
Ihmeen pitkään mätäsalo antoi niiden riekkua. Liekkö pelottaa mimmiä kun viimeksi tuli tappouhkauksia joltain leikkipartisaanilta.
Poliisin olisi pitänyt jo aikaisemmin pistää stoppi tuolle perseilylle.
Malinois käsivarressa tai hanurissa erottelee tosi partisaanit pelleistä.

Anonyymi kirjoitti...

Naudalla on samantapainen reaktio nokassaan kuin kissalla niskassa. Siitä viemällä elikko lamantuu ja on vietävissä vähällä voimalla. Luontofilmeissä on tätä saanut ihailla, jellona tai hyeena tms. pitää kafferipuhvelia kuonosta ja muu lauma raatelee. Ihminen on oppinut laittamaan sonnille renkaan josta sitä sonnia saa kuljetettua ja rauhoittumaan näpsästi.

Ihmisen nenärenkaasta ei taida olla mitään hyötyä. Allergisena ihmettelen vaan, että kuinka ne niistää? Ja noin ulkonäöllisesti, mikä iili on matkia semmoisten 3-vuotiaiden räkätappeja? Ja arveleeko ne olevansa Simsoneita - voiman piilevän leikkaamattomissa karvoissa? Minusta on kätevämpää pitää hiukset ja parta siistinä ja lyhyenä - siis nopeasti kuivuvina ja vähällä vaivalla kammattavina.* Tietysti, eihän suihkussa käynti ole kai itsestäänselvyys näiden partisaanien sissileireissä.

*Lady of The House kommentoi: Kammattavina, hummalaare, ukko käy suihkussa, kuivaa tukkansa, ajaa partansa ja on samantien valmis. Lyhyt tukka ei näytä Boris-kampaukselta vaan on kampaamatta siisti. Epistä. Eikä partaankaan tarvita stylistin apua, kaikki pois, säätämättä siisti ja nopeasti.

Pyssymies

Joppos123 kirjoitti...

Meikän luottoparturi on ollut jo yli 20 vuotta Gillette. Lähtee parta, tukansänki ja sianvillat korvista samalla kertaa.
En taida jatkossakaan kasvatella hiuksia, jotenkin tottunut tähän klaniin ja onhan se varsinkin näin kesähelteillä pirun käytännöllinen.
Jos liikaa porottaa niin vedän huivin päähän, elikkäs rättipää miekin.

QroquiusKad kirjoitti...

Oman kampaukseni tasoittelee ja viimeistelee lauantaisin herra Grundig saksalaisella millimetrin tarkkudella. Naamasta huolehtii hieman useammin hänen ranskalainen kollegansa Gillette, joka ranskalaisen tapaan vaatii naaman omistajaa osallistumaan itse liikuttamalla terää konevoiman sijasta.

Mitä EgoNapinan leikkien lopettamiseen tulee, olisivatkohan nuo pari vastamielenosoitusta säikäyttäneet hilpeän Huti-Maisan:

mitä jos noita alkaa tulla ympäri Suomen kuin sieniä sateella?
Kauanko Suomen kansa katselisi juuri niin röyhkeää silmillekusemista, että yksi pellejengi saa tukkia liikennettä mielensä mukaan, samalla kun kaikki muut siivotaan tiehensä suit sait sukkelaan? – Oikea vastaushan valitettavasti on, että aivan liian kauan.

Mutta jokin hilpeän Huti-Maisan sai antamaan käskyn ilveilyn lopettamisesta. Ehkä hän ajatteli, että viesti meni perille:
hänen lemmikkiensä tiedetään nyt saavan tehdä mitä mieleen tulee, kunhan tekevät sen lyhyemmällä kaavalla?

Mitähän seuraavaksi? Sataman vai lentoaseman tukkiminen?
Koska alkavat pommit räjähdellä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys klovalle, Anolle, maallikolle, Puupääukolle, Joppos123:lle, Pyssymiehelle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

klova: Olet todennäköisesti oikeassa. Tavalliset ihmiset kyllä kyrpiintyvät noihin performansseihin aina vain enemmän mutta kynnys lähteä hajottamaan niitä astalo kourassa on hyvin korkea.

Ano: En pahemmin seuraa tuota jalkapalloa. Mutta tiedän kyllä 6000 miljoonan kuprun. Niin että ei ykkösmiljoonista tosiaan kannata pahemmin tuuletella.

maallikko: Jäikö tähän nyt se oikeusjuttulinkki laittamatta?

Puupääukko: Muita blogeja voi toki mainostaa ja Paulihan on tuolla omallakin linkkilistallani. Ja puhuu järkeä jälleen kerran. Ja kun koronasta ollaan päästy eroon niin ns. maahantuonti alkaa kyllä.

Joppos123: Meidän hommissamme ollaan naureskeltu että jos meille tulee tulospalkkaus niin kannattaa alkaa istuttaa perunaa muutenkin kuin harrastusmielessä. Ja eihän nuo hipit sinulle tule mussuttamaan. Pitävät sirkustaan turvallisesti poliisin suojelemana.

Pyssymies: Jos ihminen joutuu työssään kohtaamaan väkivaltaa niin tuollainen nenärengas on vihonviimeinen. Siihen kun joku lyö niin menee hampaitten lisäksi ylempi leukaluu.

Pyssymies, Joppos123 & Qroquius Kad: Tukan malli on sinänsä yks lysti, tosin rastatukka pistää aina varovaiseksi. Itsekin klanitan pääni omin neuvoin Grundigilla.

Qroquius Kad: Veikkaan, että tuolla porukalla ei pommit räjähtele. Saavathan ne sen huomionsa muutenkin. Turvallisesti poliisin suojaamana.

QroquiusKad kirjoitti...

Kaiken tämän jälkeen eipä tule yllätyksenä, että EgoNapinan kansainvälinen kattojärjestö on hyvää pataa islamistien kanssa:

https://xrmuslims.wordpress.com/home-2/

Näistä kadullaistujista ei pommittelukampanjoihin ole, mutta nuo heidän kaverinsa, joita Suomessakin on pilvin pimein...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Jep. Hyödyllisiä idiootteja.

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaanpa, ettei se moppipää joudu töihin. Eipä ainakaan työssään kohtaa väkivaltaa, harrastuksissaan näyttää hakevan semmoista. Nenärenkaat ja muut räkätappi-imitaatiot on minusta outoja, samoin korviin kiinnitettävät purjerenkaat - mikä lie funktionsa.

Ulkonäköavautumiseni avainkohta on se, että miksi ihmeessä pitää nähdä vaivaa ja näyttää pummilta. Kun vähemmällä vaivalla voi näyttää ihan normaalilta. Erikoisen merkillistä on kiinnitellä kaikenmaailman killukkeita ja sitten jättää karvat rehottamaan. Korvarenkaiden kanssa tämä OLI ymmärrettävää joskus muinoin kun merimiehet käyttivät korvarenkaita. Maksu tuonenvirran lautturille kulki mukana, ja käteisvararahakin korvassa. Eilä ollu Braunia tai Philpsiä keksitty. Eikä gilletteäkään, wilkinson toki oli muttei sillä partaa raakattu.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. En minäkään niitä Rapalan mannekiineja arvosta.