keskiviikko 23. kesäkuuta 2021

JÄLLEEN ELOPELLET

Elopellet ovat leikkipartisaaninäytöksensä jälkeen valittaneet siitä, että heitä on kohdeltu huonosti ja heille on tullut henkinen pipi. Käydäänpä Ylen uutista hieman läpi:

Aliisa Maunula väittää, että Mannerheimin tiellä kiinniotettuja mielenosoittajia olisi viety neljästä kuuteen henkilöä samaan ilmastoimattomaan poliisiautoon.

Ai että ilmastointi olisi pitänyt olla? Siitäkö tuli henkinen pipi?

Maunulan mukaan osa kiinniotetuista naisista kertoo, että esimerkiksi heidän rintansa olisivat paljastuneet kiinniottotilanteissa. Myös joku naisista väittää, että häntä olisi kourittu kiinnioton aikana.

Pitäkää pellet rintaliivejä jos haluatte leikkiä partisaania. Siks toiseks, olen itse ollut työni puolesta kiinnipitotilanteissa eräänkin kerran – myös naispuolisten kanssa – ja ne eivät todellakaan aikaansaa eroottisia tunteita ja halua kouria. Niin että älkää kuvitelko olevanne niin houkuttelevia.

Mielenosoittajat myös väittävät, ettei heidän pyyntöihinsä oltu suhtauduttu asianmukaisesti.

– Reseptilääkkeitä ei annettu kokonaisia annoksia. Vessaa ei tultu vetämään pyydettäessä. Naisille ei tuotu tampooneja omista tavaroista, kun on pyydetty, sanoo Maunula.

Ai että vessaakaan ei vedetty pyydettäessä? Eikös teidän ollut tarkoitus leikkiä partisaania? Siinä leikissä voi tulla pieniä vastoinkäymisiäkin.Tosin varsin pieniä verrattuna moneen, moneen muuhun maahan. Menkää kokeilemaan vaikkapa Venäjälle.

Maunula kertoo esimerkiksi itse olleensa usean henkilön kanssa samassa sellissä, jossa oli vain yksi patja. Vilttejä tai patjoja ei saatu lisää pyydettäessä. Maunulan mukaan kiinniotettuja oli myös tarpeettomasti herätetty öisin esimerkiksi kolistelemalla.

Jos haluaa hotellipalveluita niin sitä saa esimerkiksi maksavana asiakkaana.

Jos te käyttäydytte kuin pellet, niin teitä kohdellaan pelleinä. Vaikka te haluattekin roolileikkiinne hotellitason kohtelua.

Te ette ole sankareita. Teillä ei ole oikeutta olla etuoikeutettuja. Vaikka te niin itse kuvittelettekin.

Tyhjähousut paskat.


27 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Ja minä kun olin kerennyt jo luulla, että tuo porukka nimenomaan haluaa saada näytellä tissejään?

Vakavasti ottaen, mitäpä yllättävää tässä on:
tuttipulloterroristit halusivat itselleen vähän actionia omilla ehdoillaan, ja heille sopi oikein hyvin sen päättyminen putkayöhön, että saisivat mahdollisimman paljon uhriutumisen aihetta.

Mikä tärkeintä, mahdollisimman paljon HUOMIOTA:
se on heille kuin vesi ja ravinto normaali-ihmisille;
ilman sitä he eivät voi elää.

KKi kirjoitti...

Hehheehehheh

Vai on pikku alluliinalla tullut suru puseroon. Tissiinkin (olemattomaan) on joku koskenut. Kyllä alluliina on nyt kamalan Sorron Uhri. Aikansa Sankari. Kotisivujensa mukaan Tiedostava Taiteilija.... :D

Oikeasti ksi turhanaikainen pellefemakko turhien rosameriläisten loputtomaan jonoon. Tyypi joka ei eläissään ole tehnyt päivääkään oikeita töitä, tyyppi jonka elämää sinä, minä ja tehtaan miehet kustannetaan joka v...tun päivä.

Jos alluliinaa on körmyytetty, niin tarjoan körmyyttäjille kaffet tai tuopin. Vaan epäilenpä alluliinan tarinoiden olevan ihailemansa kulttuurin rikkaammpaa tarinaperinnettä.

Että osaa sylettää noi tämän maailman alluliinat.

KKi kirjoitti...

Lisäys vielä.

Vaimo tuolta huomautti, etteihän se tissi ollut erogeeninen ollenkaan laisinkaan.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Vau. Rankasti sanottu, naulan kantaan. Nostaisin hattua, mutta minä en käytä sellaista.

Anonyymi kirjoitti...

Itse olin aikanani tilassa, jossa oli kymmenisen ukkoa tappituntumalla. Nukkumispaikan alla saattoi olla kannontynkä, joka heikensi suuresti mukavuutta.
Ei ollut ilmastointia. Talvella (noin miinus 20) oli tukka jäässä ja varpaita poltteli ainoan kamiinan lähellä.
Ruokana laihaa teetä ja näkkileipä/voinappi. Harjoituksena marsseja, jotka kestivät tuntikausia jopa kymmeniä kiloja selässä. Marssit saattoivat alkaa keskellä sikeimpiä unia. Paukuttelu koski tärykalvoihin.
En ymmärtänyt valittaa somessa. Tosin silloin sitä ei kyllä ollutkaan.

Timppa

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä kumpi on pahempaa, se kupla jossa nuo tyhjäpäät elävät vai se että saavat näkyvyyttä muuallakin kuin omissa lentolehtisissään tai somekanavissaan. Saapa nähdä millä nuotilla sisäministerimme avaa sanaisen arkkunsa tästä ihmisarvoa alentavasta kohtelusta jota rassukat ovat joutuneet fasistivaltiossamme kokemaan. Kyllä nyt riittää taas puhtia nousta sortoa vastaan! *yäk*

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Tuli vielä hassu juttu mieleen; sen mitä olen Helsingin keskustassa viime aikoina käynyt niin siellä on erilaisia mm. EU-vastaisia mielenosoituksia harvase viikonloppu. Kuinka moni on lukenut näistä jostain mediasta? Samana päivänä kun Suomi pelasi em-kisojen avauspelinsä eduskuntatalolla oli paljon suurempi joukko (EU) mielenosoittajia kun mitä näitä elopellejä oli. Yritin uteliaisuuttani etsiä mainintaa ko. mielenosoituksesta jostain, eipä löytynyt...

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

" Kaikki saatani sitä on "

T: Ymmi ( ja Hietanen )

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Rasmuksen somesoturittaret siis amazoonit näyttivät kuvia siitä kuinka polliisi pahoinpitelee mustaa tyttöä raahaamalla häntä maijaan. Tytsy ei suostunut kävelemään vaan heittäytyi veltoksi, oma vikansa kun oli shortseissa ja ilman kenkiä saattaa sitä tulla vähän asfaltti-ihottumaa.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Muuten tuosta leiristä joka on torilla, onkohan siellä minkäänlaisia toiletteja vai lasketaanko kyykkypaskat ja -pissit torille?

"Viha" Kaustinen kirjoitti...

Helvettiä on elämä.
Kyllä tuolla kapinamielellä vielä naamansa t-paitaan joskus saa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, KKi:lle, Yhel Turkkulaasel, Timpalle, Puupääukolle, Ymmille, Patelle Pankavaarasta ja ”Viha” Kaustiselle & kiitos kommenteistanne. Kaiken kaikkiaan tämä itse itselleen säännöt määrittelevä sirkus kuvaa aikamme henkeä ikävän osuvasti. Ja tulee muistaa, että hallitus ottaa tuon porukan vakavasti.

Anonyymi kirjoitti...

No voi pikku puudeleita. Kannattaako nyt sitten jatkaa, kun näin ohdakkeista on matkanteko? Olisiko sittenkin mukavampaa pelastaa maailmaa sieltä sossun kustantamasta Kallion kaksiosta käsin?

Tapsa vaan

Ekku kirjoitti...

Kuvaa hyvin Ylen tasoa, että tämmöinen juttu edes julkaistiin. Eipä olisi "ennen vanhaan" edes ylittänyt uutiskynnystä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan ja Ekulle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Jos noitten puudelien vaatimukset toteutettaisiin, niin heidän puurolautasensa sisältö voisi jäädä varsin ohkaiseksi.

Ekku: Jep, ja on muuten Ylen nettisivujen ykkösuutinen vielä tälläkin hetkellä.

Anonyymi kirjoitti...

Näkyy olevan sveska ylenantoa alkuperäinen. Mitä se siiten sanoo.
Huru-ukko

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Olisiko sittenkin pitänyt miekkapirssin sijasta olla vaikka Taksi Helsinki?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Minulla kun on tuo ruotsi pahasti ruosteessa.

Pate: Ja pidätysselliksi Hotelli Hesperia.

Anonyymi kirjoitti...

No mie ossaan kyllä ruåtsia: nej nej. Ylen juttua kun luin tuolta linkistäsi niin lopussa oli, että se on alkujaan svenkiä ylenantoa.
Englannin kielessä mie olen varsinainen kielinero, olen unohtanut enemmän kuin olen koskaan oppinutkaa:)
Huru-ukko
PS. olen unijukkaa odotellessa selaillut kuvatiedostojani ja vielä ei ole tullut vastaan ne Galctikan kuvat. Laitan sulle postia jos ja kun löydän ne.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Pistä tulemaan jos löydät.

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä partisaaneja koetellaan.

Ei ilmastointia autossa, ja vieläpä kuusi per auto. Ihan kuin nazzien kaasutusautoissa.

Eikä tässä kaikki, poliisivankilassa huonepalvelu toiminut ollenkaan. Ja kehtaa vielä palvelusväki kolistella. Nyt kyllä pitää jättää huono arvostelu. Ja tippiä ei todella kannata jättää.

Ja vielä rinnat paljastuneet, ai kau – ninqu – heeta! Hetkinen, haluatekos nyt piilottaa vai paljastaa tissit? Koettakaa nyt päättää.

Vessaa ei tultu vetämään pyydettäessä. - Ihan kuin Bergen-Belsenissä.
Kyllä nyt pitää julistaa hätätila! Niinkerta.

Pikkasen tuppaa naurattamaan.Päivällä näkyi komeita salamia ja ilma jäähtyi. Kumminkin tarkenee silti ihan hyvin t-paidassa ja uikkareissa, mainoa etätyöasu.

Pyssymies

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Niin jospa olisi samassa ammeessa kuten Howard Wolovitz Katee Sackhoffin kanssa, taitaa olla Galactica fanien haave.

Anonyymi kirjoitti...

Siis anteeksi mitä? Olen täällä lomaluopiona ollut vähän katveessa mutta voiko tuo juttu olla oikeasti edes totta? Kiitos rakas google. Aliisa on kertomansa mukaan sipsikaljavegaani ja sitoutumattomien (?) vasemmistolaisten puh.joht. Muita toimijoita ovat kulttuurivastaava, tilavastaava, valistusvastaava, yhdenvertaisuusvastaava x 2, ympäristövastavava ja luonnollisestikin viestintävastaava. Kamalasti vastaavia vaan eivät vastaa kysymyksiin ja vastuuhan on ihan eri sana.

Pate Pankavaara on turhan vaatimaton: onhan meillä stadissa se pitkä valkoinen limusiinikin.

Mutta oikeesti, onko nuo ihan päästään sekaisin. Jos mokannut tavissuomalainen joutuu putkaan, siellä riiputetaan päätä ja ollaan noloja ja helvetin nöyriä. Ei kyseenalaisteta virkavaltaa, myönnetään että mokattua tuli ja anteeks kauheesti että tässä nyt konstaapeli joutuu mun takiani ylitöissä istumaan. Mutta Aliisa vaatii vessanvetämistä, tampooneja, ilmastoituja poliisiautoja ja pehmoisia peittoja. Ja täydellistä hiljaisuutta hänen selliosastollaan. Ja jumalauta ne lääkkeet just ja nyt kokonaisina. Kai nyt poliiseilla on sen verran munaa että tshekkaavat ne Aliisan luontorohdot.

Poliisimme oli nyt jo nöyrrytetty kantamaan ns. ihoisten (keksin uuden termin) kapsekkeja, jos vielä toimenkuvaansa kuuluvana pakotetaan vetämään noiden ideologisten ääliöiden tamponit vessasta alas kun hienohelmat eivät muka tuohonkaan pysty, niin karmeaa on. Kukahan käskyttää?
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Kyllähän ongelma ratkaistaan parhaiten siten, että noista spedeistä tehdään mieltään osoittavia viranomaisia tarpeellisin valtuuksin.

Pate: Katee Sackhoffin toki tiedän mutta muuten tää meni vähän ohi.

tira+: Kyllä tuo juttu on kaikkinensa totta. Kuvaa hyvin aikaamme. Ja sen, no, naurettavuutta.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Viitaus oli Rillit Huurussa jaksoon missä Howard Wolovitz ammeessa unelmoi kylpevänsä Kateen kanssa. Sarjassa herrat tiedemiehet ovat Star Trek, Galactica, Tohtori Who.. faneja.

QroquiusKad kirjoitti...

Mahtaakohan EgoNapinan seuraava voimannäyte olla jo jotain tällaista:

https://twitter.com/ChrisWhitmore92/status/1406462335082848262?s=20

Voisinpa olettaa, että osoitteessa, johon tuossa yritettiin päästä ei paljon naurattanut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Pate: No nyt selvis. Tiedän sarjan mutta ei ole tullut katsottua.

Qroquius Kad: Epäilemättä tuollainen perseily leviää jossain vaiheessa meillekin.