torstai 3. kesäkuuta 2021

KUUTIO OSA V

Valvoja

Helsinki, Pasilan yleisvalvontakeskus, tuonnempana…

 

Hän oli valvoja. Eikä häntä ei ollut olemassakaan.

Tai ainakaan hänen varsinaisesta työstään ei tiennyt kuin liittovaltion Suomen maakunnan tietty ydinryhmä. Virallisesti hän toimi Pasilan yleisvalvontakeskuksessa elektroniikkajärjestelmien tarkkailijana. Kukaan ei vaan nähnyt niin häntä, kuin hänen kollegoitaan työssään. He kaikki toimivat maanalaisissa pohjakerroksissa joihin ei ollut mitään pääsyä ilman korkeinta mahdollista turvallisuusluokitusta.

Hänen työnsä liittyi kuutioasunnoissa asuville muurahaiskansalaisille tarjottavaan viihteeseen. Kyseinen viihde oli lähinnä tosi tv-hömppää jossa saatiin tirkistellä että naivatko ihmiset keskenään. Lisäksi oli huomattava määrä puhdasta pornoa ja väkivaltaviihdettä. Oli myös Battle Royale-tyyppisiä tosi tv-ohjelmia joissa ihmisiä oikeasti tapettiin. Tai ainakin siltä se näytti. Tosiasiassa kyseisiä ohjelmia pyöritti muutaman kymmenen ihmisen näyttelijäporukka joitten kasvot oli tietokoneella muokattu joka kerta toisenlaisiksi. Kaikki oli näyteltyä eikä kukaan kuollut. Mutta tietokonetekniikalla kaikki saatiin näyttämään aidolta. Kyseiset ohjelmat olivat kaikkein suosituimpia.

Muurahaiskansalaisille tarjottiin mahdollisuus osallistua noihin ohjelmiin hyvien palkintojen toivossa mutta ketään ei koskaan valittu varsinaiseen ohjelmaan. Kyse oli vain mahdollisuuden illuusiosta. Valvoja ei itse pitänyt yllä illuusiota. Hänen tehtävänsä oli viihdetarjontaan upotettu piilopropaganda. Käytäntö oli itsessään varsin vanha. Viihdelähetyksiin upotettiin jatkuvasti iskulauseita jotka olivat näkyvissä vain sekunnin murto-osan ajan. Niin vähän, ettei muurahaiskansalainen itse tajunnut nähneensä sitä mutta joka rekisteröityi hänen aivoihinsa.

Idea oli vähän sama kuin Aldous Huxleyn uniopetuksessa. Propagandalauseet sisälsivät liittovaltiota ylistävää materiaalia ja samoin sellaista materiaalia joka kannusti muurahaiskansalaista tyytymään asemaansa.

Viihdetarjonnassa oli tietysti tarjolla paljon perinteistä väkivaltaviihdettä mutta se oli kaikki tuotettu liittovaltion alueella ja pahoina ihmisinä olivat aina natsit tai vähintäänkin kansallismieliset. Aina kun viihdelähetyksessä näkyi kansallismielisiä aineksia, lisäsi valvoja lähetykseen hetkittäisiä skorpionin, ampiaisen, hämähäkin ja käärmeiden kuvia. Pois näkökentästä mutta aivoihin tallentuvaksi. Tarkoitus oli herättää vastenmielisyyttä kaikkea nationalistista ja separatistista ajattelua kohtaan. Vastenmielisyyttä jonka muurahaiskansalainen tunsi, muttei oikein tiennyt mistä se oli peräisin.

Valvoja edusti työssään toista sukupolvea. Myös hänen isänsä oli ollut valvoja. Niitä ensimmäisiä. Ajalta jolloin liittovaltio oli ottanut itselleen absoluuttisen vallan. Ilman oppositiota ja ilman vaaleja. Isä oli ollut liittovaltion uskollinen käsikassara. Hän oli kertonut pojalleen – tulevalle valvojalle –  siitä ongelmasta johon liittovaltio oli törmännyt vuosikymmeniä sitten. Ongelmasta, joka johtui resurssien vähenemisestä, mihin pitkälle suunnitelmatalouteen siirtynyt liittovaltio ei pystynyt vastaamaan.

Ongelma koostui kolmesta osiosta:

1. Etniset vähemmistöt

Kyseisille vähemmistölle oltiin myönnetty itsenäiset asuma-alueet mutta ne lisääntyivät edelleenkin tahtiin 4 lasta per nainen. Liittovaltio oli sitoutunut näiden alueiden elättämiseen vaikka ne muuten olivatkin täysin itsenäisiä. Elatusrasitus muuttui päivä päivältä raskaammaksi mutta liittovaltio ei luopunut tästä velvollisuudestaan. Syitä oli kaksi:

- Ongelman olemassaolon tunnustamisen olisi tarkoittanut liittovaltion järkyttävän virheen tunnustamista.

- Etnoalueet olivat jatkuvassa kaaoksessa mutta niillä alueilla valtaapitävät ryhmittymät tai ainakin niiden johtajat ymmärsivät, että ne olivat täysin riippuvaisia liittovaltion elatuksesta. Mikäli liittovaltio lopettaisi elatuksen, se nostaisi valtaan vaarallisemmat johtajat jotka luottivat allahinsa apuun tilanteessa kuin tilanteessa. Ne saattaisivat hyökätä. Alueille kulkevaa tavaramäärää oli vaikea valvoa eikä ollut tiedossa sitä, kuinka paljon raskasta aseistusta alueella oli.

Johtopäätös: Etnisille erityisalueille ei voinut tehdä mitään. Jatkettiin niin kuin ennenkin ja toivottiin että etnot pysyisivät omilla alueillaan.

2. Täysin tarpeeton akateeminen aateli

Yliopistojen yhteiskunnallisista tiedekunnista valmistuneiden täysin tarpeettomien ihmisten ylitarjonta oli ollut tiedossa jo vuosikymmenet. Kuitenkin juuri kyseiset ihmiset olivat niitä, jotka muodostivat liittovaltion suvaitsevais-tiedostavan ideologisen ja uskollisen pohjan. Siksi heitä ei voinut julkisesti mieltää tarpeettomiksi ja heille kaikille piti löytää hyvin palkattuja suojatyövirkoja joilla yhteiskunta ei varsinaisesti tehnyt mitään. Mutta tämänkin loiseläjäryhmän tunnustaminen loiseläjäryhmäksi olisi tarkoittanut sitä, että järjestelmä olisi tässäkin tapauksessa tunnustanut järkyttävän virheensä.

Johtopäätös: Muutettiin yhteiskunnallinen opetus yhteiskuntateologiseksi opetukseksi ja varattiin se ainoastaan poliittis-ideologisesti luotettavan nomenklaturan lapsille. Koska nämä lapset eivät olleet erityisen innokkaita lisääntymään saatiin ongelma pidettyä edes jollain tavalla aisoissa. Tietenkin heidän ns. työpaikkansa olivat täysin turhia mutta heille tuli taata vakavarainen elatus. Ja ylläpitää illuusiota että he olivat ehdottoman tarpeellisia.

Jäi jäljelle vain kolmas ongelman osio jolle saatettiin varsinaisesti tehdä jotakin:

3. Keinoälyn ja resurssien vähenemisen myötä jatkuvasti kasvava työttömäksi ja toivottomaksi syntyvä kantaväestön muurahaiskansalaislauma. Kyseiselle laumalle tarjottiin asuinpaikka kuutioasunnoista ja minimaalinen elatus liittovaltion toimesta.

Kuutioasukkaat muodostivat tietyn turvallisuusuhan mutta ne päätettiin pitää rauhallisina sekä ilmaisten viestittimien kautta tarjottavan viihteen ja sen myötä tarjottavan piilopropagandan muodossa. Lisäksi tarjottiin puoli-ilmaisia huumeita. Piilopropagandassa painotettiin sekä liittovaltion hyvyyttä että sitä, etteivät muurahaiskansalaiset lisääntyisi.


Muurahaiskansalaisille ilmaiseksi jaetut viestittimet olivat sellaisia, että niillä saattoi vain vastaanottaa. Ei lähettää. Puhelimena niitä saattoi käyttää ja tekstiviestejä lähettää, mutta sitä mahdollisuutta ei nähty niin suurena riskinä kuin aikanaan oli täysin valvomaton ja laajalle levinnyt sosiaalinen media.

Valvojan työ kohdistui vain muurahaiskansalaisiin. Nomenklaturalle ei suunnattu piilopropagandaa sillä se uskoi siihen muutenkin. Miksei uskoisi, sillä se eli vaurasta ja turvattua elämää suojelluilla ja eristetyillä alueilla joissa sen ei tarvinnut koskaan kohdata etnoja eikä muurahaiskansalaisia. Etnoille taas ei lähetetty mitään sillä ne seurasivat muutenkin vain arabimaista ja Afrikasta tulleita lähetyksiä.

Tietty status quo oli saavutettu. Mutta valvoja oli yksi niistä harvoista joka tiesi, ettei se riittänyt. Resurssit eivät riittäneet eikä niin etnoihin kuin nomenklaturaan voinut puuttua. Ne olivat tabu. Niitä piti elättää edelleenkin eikä niitten elintaso saanut laskea. Siksi muurahaiskansalaisten määrää tuli vähentää. Yksi ehdotus oli ollut geenimuunnellun tappavan influenssaviruksen levittäminen mutta ehdotus oli hylätty. Ei siksi, että sitä olisi varsinaisesti vastustettu mutta ei ollut mitään takeita etteikö se leviäisi muurahaiskansalaisista muuallekin. Valvoja oli itse ehdottanut lisää piilopropagandaa joka kehottaisi lapsettomuuteen. Ehdotus hylättiin riittämättömänä.

Voitolle oli päässyt se ehdotus, että muurahaiskansalaisille jaettaviin muona-annoksiin alettaisiin lisätä sekä ehkäisyaineita että valmistetta joka näivettäisi nuorten tyttöjen munasarjat. Se ei poistaisi ylijäämäväestöä kerralla mutta alkaisi vaikuttaa pitkässä juoksussa. Lähes sataprosenttisesti keinoälyn ylläpitämässä liittovaltiossa muurahaiskansalaisista kannattaisi hankkiutua eroon. Valvoja oli tosin kuullut myös vastakkaisia mielipiteitä. Infraa ja turvallisuutta ylläpitävät ihmiset kuitenkin koulutettiin muurahaiskansalaisten lahjakkaimmista. Nomenklaturasta siihen ei ollut, sillä se opiskeli vain ja ainoastaan yhteiskuntateologiaa. Valvojankin mielestä suunnitelmassa otettiin riski, tosin hän piti mielipiteensä omana tietonaan.

Päätös ei ollut valvojan, vaan komission joka piti absoluuttista valtaa maakunnassa. Vaalejahan ei niin Suomessa kuin muuallakaan liittovaltiossa oltu pidetty vuosikymmeniin. Peruste oli selvä: demokratia mahdollisti demokratian vastaisten ainesten pääsyn valtaan joten demokratia lopetettiin demokratian suojelemiseksi.

Valvojan vuoro päättyi ja iltavuorolainen tuli hänen tilalleen. Valvoja ajoi autollaan – aseman suomia etuoikeuksia – mukavaan rivarikolmioonsa Etelä-Haagaan. Turvalliselle vartioidulle alueelle. Hän asui siellä yksin. Hän ei ollut koskaan hankkinut itselleen vaimoa. Ei kannattanut hankkia ihmistä liian lähelle itseään. Sillä syvällä sisimmässään valvoja tiesi palvelevansa hirviötä. Hirviötä, joka jossain vaiheessa romahtaisi omaan mahdottomuuteensa. Valvoja tiesi Pimeistä Maista. Ja siellä asuvista ihmisistä. Hän elätteli toivetta että ehkä joskus ne vielä nousisivat ja ottaisivat vallan. Korjaisivat kaiken, mikä oli utopistien vääristämää ja tuhoamaa.

Hänestä itsestään ei siihen olisi. Hän tiesi sen aivan hyvin eikä kuvitellut liikoja itsestään. Niinpä hän laittoi kotonaan saunan lämpiämään ja aukaisi kylmän, etuoikeutetun ihmisen oluen. Katsellen saunaa odotellessaan nomenklaturalle osoitettua viihdettä jossa ei ollut piilopropagandaa. Hän ei sitä tarvinnut. Sillä vaikka hän tiesi palvelevansa hirviötä, hän palvelisi sitä uskollisesti ja toivoi, että se murskaantuisi omaan mahdottomuuteensa vasta sitten, kun hän itse olisi kuollut.


36 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

"Bra, sano´ruotsalainen"! Tää on vain mun sanontani, mutta voi siinä bnähdä pientä sarkasmin hiventäkin... Epäilemättä Ykä osaa!
Onhan näitä malleja: Pariisin kommuuni,Aatun nousu; harppi-Saksan aika ja Pohjois-Korea lienee viimeisinkokeilu/yritys.
Ai, unohdin EU-virityksen, josta on jo nyt tullut pakollinen uskonto!Ei pääse EU-papistoon, jos ei (ainakaan muodollisesti) usko. Kyllähän sillä menetelmällä uskovaisia riittää...
Tässä kohdasssa huokaan: Minä lähden, minä lähden pois. Lapseni jäävät toistaiseksi: Toinen selviää ja luikertelee(likka), toinen ei, vaan kukistuu (poika).
Ongelmani 0n tämä: Kun en kummallekaan voi antaa perintöä, vaimo on minua vanhempi(schade) ja ystävät ovat vähissä ja tuttaville ei cvoi lahjoittaa, niin mitä teen?n Poltanko kämpän ja just ennen ammun kuulan kallooni? Vai keksiikö joku jotain parempaa. Tuloksen kanssaon kumminkin selvä peli. Palaillaan...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Terho, ja kiitokset. Noitten aikaisempien totalitarismien jäljet on voitu korjata yhteiskuntajärjestelmän muutoksella ja tietysti kovalla työllä. Mutta EU:n aikaansaama väestönmuutospolitiikka on jotain aivan uutta. Se tulee johtamaan jossain vaiheessa verenvuodatukseen. Ja yhteiskunnan tuhoamisen kannalta Suomi nykyisessä ilmastohysteriassa on niin kuin jonkinlainen koe-eläin. Jonka kokeen hinnan ne tulevat sukupolvet maksavat.

Anonyymi kirjoitti...

Selvä jako kolmeen, näinhän se varmaan tulee menemään ja on jo hyvällä alulla. Kansaa tyhmistetään oikein urakalla joutavanpäiväisillä reality-ohjelmilla, joissa paneskelu ja paljas iho on pääasia ja ”tietokilpailuilla”, jossa saa valtavat aplodit jos tietää, että Ranskan pääkaupunki on Pariisi sekä sensuroiduilla ja verorahotteisilla Ylen uutisilla, jotka eivät ehkä varsinaisesti valehtele, mutta jättävät olennaiset asiat kertomatta. Omilla aivoillaan ajattelemaan vaivautumattomia on helppo höynäyttää. Onneksi kaukosäätimestä on helppo napsauttaa koko tv (lestadiolaisilla oli aikoinaan sille nykyaikaan ehkä paremminkin sopiva nimitys ”saatanan sontaluukku”) kiinni ja siirtyä parempiin harrastuksiin; lähikirjasto alkaa olla itselläni ahkerammassa käytössä kuin moniin vuosiin.

Rouva Ano

Nils- Aslak kirjoitti...

Tuo on jo hyvin pitkälle toteutettu. Minulla näkyy 20 ilmaiskanavaa joiden ohjelmista 78% on täyttä roskaa, !5% suorastaan ihmiselle vahingollista ja vain 7% katsomisen arvoista.

Tuo 7% pitää sisällään luonto- ohjelmat, muutaman hyvän sarjan tai elokuvan, sekä urheilua vähäsen (VM, EM). Katselen erityisesti Alaskasta tulevia sarjoja sikäläisten ihmisten elämästä, koska siellä tulee ihmisten suusta paljon terveitä mielipiteitä.

Etenkin pk- seudulla jo niin moni käyttää masennuslääkkeitä, että ne voitaisiin lisätä vesijohtoveteen. Nämä "mielipidelääkkeet" pitävät ihmisen tunne- elämän laimeina ja hän hyväksyy kaiken mitä päättäjät (Brysselissä) vain keksivät suomalaisten maksettavaksi.

intrigööri kirjoitti...

En tiedä, missä vaiheessa kantaväestön jalostaminen Suomessa jo on, mutta se on todettu jo kauan sitten, että jopa lenkkimakkaran puolikkaalla saa tolkun yöunet. Illalla ramasee kunnolla, mikään ei vituta, eikä tunnu paljon miltään. Näin on, kunhan yleisimmistä ukkojen suosimista vakisapuskoista ja hanavedestä löytyy kylliksi sopivia lisäaineita.
Kunhan pää tyhjenee sopivasti, sitä vain lopulta nukkuu pois naama onnellisessa virneessä, lampaan näköisenä. Kannattaa muistaa kuin eräskin S/M, että aamupala on päivän tärkein ateria. Voi se olla myös päivän törkein, mutta vain korkealla poliittisella tasolla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Nils-Aslakille ja intrigöörille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Totta, ja alkaa tuntua että olivatkohan lestadiolaiset alun perinkin oikeassa.

Nils-Aslak: Lisätään tähän se ihmisiä addiktoiva älykännykän kautta toimiva sosiaalinen media. Siinä ihminen ei käytä välinettä vaan välineen kautta toimivat suuryritykset ihmisiä.

intrigööri: Tuo aamupalaskandaali on sinänsä syvältä. En puolusta Marinia millään muotoa mutta tuo peittää sen hallituksen suomalaisille - kaiken muun ohessa - tekemän kuuden miljardin kuprun eikä aamiaiscaustin vuoksi hallitus hajoa, eikä Marin eroa.

QroquiusKad kirjoitti...

Eivät ne mielialalääkkeet niin tehokkaita ole kuin täällä kuvitellaan. Olen itsekin käyttänyt niitä jatkuvasti keväästä 1994, ja ne ovat suurin syy siihen, että keikun vieläkin täällä elävien kirjoissa sen sijaan, että olisin ottanut muutaman pahimman paskapään mukaani.

Eivät ne tunteita minnekään kadota saati tuota onnellisuutta:
kaikki vihan, murhanhimoisen raivon ja itsetuhoisen masennuksen tunteet kulkevat edelleen mukanani samanlaisina kuin ennen hullunnappien popsimisen aloittamista.

Niistä on vain leikattu terävät ja korkeat kärjet pois, että ne on helpompi ylittää.
Tai Dexter Morgania mukaillen:
niillä pitää sen Synkän Matkustajan siinä matkustajan paikalla päästämättä sitä koskaan rattiin.

intrigööri kirjoitti...

Marinin jallitus tosiaan merkitään historian kivitauluihin kullitetuin kirjaimin nykyajan suurimmasta miljardisarjan kavalluksesta liittovaltion, tms. piikkiin. Pientähän ne Kesärannan aamupalat oikeasti ovat. Kansahan puhuu eniten siitä, mistä itsellä on puute.

Tulossa näkyy olevan uusi ja tietenkin tajuttoman kallis hallintohimmeli sotessa. Veroja ja maksuja mätkitään lissää, sitten ollaankin kaikki armopalojen varassa, kuten S/M. Mainitulla kutaleella ja sen ketkuilla kamuilla armopalat vain ovat moninkertaisia tavan ihmisiin verrattuna.

Anonyymi kirjoitti...

Joku/jotkut esittivät jo arviona, että tämä aamupalakausti nostettiin isosti otsikoihin juurikin sen takia, että tämä mirjadimoka jäisi taka-alalle. Ja tietysti osansa on samariinin kilven kiillotuksella, eihän kympin etusivun tyttö voi olla noin kiero.
Vähän kuin siinä Ruikonperän multakurkun laulussa. kun kylän kauppias saa pilkillä saalista vaikka toiset ei saa. Sillä ihmekös tuo on kun ongen molemmissa päissä on liero.
Huru.ukko

Anonyymi kirjoitti...

Puola ja Unkari on myös vahvasti kristinuskoa tunnustavia maita. Tämä ja kokemukset kommunistidiktatuurin ikeen alla tuovat vahvaa kansallista itsetuntoa vastustaa EUta ja monikulttuurisuushömppää/islamia. Puolan kuninkaan johdollahan saavutettiin myös kenties Euroopan historian suurin voitto Wienissä 1683, jolloin musulmaanit lähetettiin häntä koipien välissä takaisin itämaille.

Nythän niille on sinisilmäisesti suorastaan avattu portit Euroopan valloitukseen. Jos maassamme vielä olisi jäljellä vaikkapa 1950-luvun kristillistä itsetietoisuutta, niin eihän tänne muhammettilaiset olisi päässeet tulemaan ja hillumaan, kuten esim. 2015 tapahtui. Hävettää tuo nykyisen kansankirkkomme muslimien mielistely. Kaikki kunnia toki myös muista syistä invaasiota vastustaville tahoille.

Tapsa vaan

Lissu vaan kirjoitti...

Kuinka niin, Ykä, tulevilla sukupolvilla maksatetaan ilmastohysteriaa?
Heillähän on kaikki hyvin, koska puheenjohtaja Ohisalo kävi (ylen puheenjohtajatentti) aikakoneella 2030-luvulla, jolloin maailmalla jo puhutaan vihreästä talousihmeestä, kun Suomessa on lukematon määrä vihreitä, innovatiivisia liikeideoita suoltavia yrityksiä! Sähkökin tänne pohjolan perukoille tuotetaan auringosta ja tuulivoimasta.
Ei tarvitse kauaa odotella! Kyllä kannatti katsoa tämä haastattelu, vaikka muuten töllöttimen tarjonnasta tulee lähinnä huonolle tuulelle.

Anonyymi kirjoitti...

hallitus hajoa, eikä Marin eroa. Juu ei. Siinä kohti kun sale vihjailee moisesta, niin sanna sanoo, että ooppas hilijaa, vanaha höperö ukko. Tai MINÄ annan sulle lopputilin.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkä sattuikaan sopivasti aiheeseen.
Lainauksia päivän sanomista. Ihan paperiversiosta, eikä mikään digidigi.

Otsikko: ”Tulossa oleva laki kannustaa työntekijöitä kertomaan väärinkäytöksistä”.
Kuvateksti: ”Direktiivi edellyttää suojaa työntekijöille, jotka ilmoittavat esim. ympäristörikoksista, rahanpesusta jne jne.”
Tuonnempana: ”Monilla yrityksillä on jo olemassa VÄÄRINKÄYTÖSTEN ilmoituskanava, mutta joulukuussa voimaan astuvan LAIN mukaan ne tulevat PAKOLLISIKSI kaikille vähintään 50 hengen yrityksille tai julkisille organisaatioille.”

Hyvä, hyvä. Siitä se pojat -ja tytöt – lähtee. Käräytyskanava. Nimettömänä. Yhdistettynä kiinalaismalliseen oikeuskäytäntöön, eli : Jos PUOLUE päättää, että olet syyllinen, niin tosiaankin olet.

Toimii takuuvarmasti Eu-Suomessa. Pääsevät valloilleen molemmat ihmiskuntaa eteenpäin puskevat voimat. Kateus ja kiima.
voijumala###

Ukkeli kirjoitti...

Kun rahat loppuvat, ajattelu alkaa. Itä-Saksa pystyi tarjoamaan väkivaltakoneistolleen ihan kohtuullisen elintason. Kannattaa katsoa Toisten elämä. Eikä Pohjois-Koreakaan pysyisi pystyssä, ellei väkivallan virkamiehille palkka juoksisi tilille.

Esko Ahon muistelmissa 1991 mustien joutsenten vuosi hän kertoo Neuvostoliiton lopusta. Kamelin selkärangan katkaisi lopulta se, ettei suurkaupungeissa saanut ruokaa. Aho ei tätä 1991 tiennyt, mutta tilanne selvisi myöhemmin Jegor Gaidarin muistelmista. Jos niihin voi siis luottaa... kun vanha valta yritti vallankaappausta elokuussa 1991, Suomen hallitus oli aluksi hyvin hiljaa, kuten viisasta olikin.

Tuossa Kuutio- maailmassa tarvitaan niitä väkivallan virkamiehiä. Nimen omaan miehiä. Jos heille ei pystytä takaamaan kunnon elintasoa, niin valta vaihtuu. He eivät todellakaan halua elää perheineen lähelläkään maahanmuuttajien ghettoja.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka enää TV:tä katselee? Miksi?

Televisiot ovat kehittyneet aina vaan paremmmiksi mutta ohjelmat ovat ihan roskaa enimmäkseen. Toki välillä tulee hyviä leffoja mutta miksi niitä pitäisi töllöttää tiettynä kellonlyömänä? Miksi pitäisi seurata jotain sarjaa?


Päivän vinkki: Jätä suosikkisarjasi jakso katsomatta. Jätä seuraavakin, jätä koko töllö ilman seuraa. Vapaus!

No, ennen oli älymystö, kai se TV kiinnostaa sitä yhden gaussin käyrän vasenta laitaa, olisiko oikea termi tyhmistö?

Tuo piilokuvien näyttäminen ei oikeasti taida toimia. Mutta onhan niitä muitakin tapoja vaikuttaa. Liittovaltiokehitys näyttää nyt pahalta. Pretoriaanikaarti nimitti roomassakin keisarin - ja erotti. On meilllä miehillä vielä toivoa.

Muista äänestää.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, intrigöörille, Huru-ukolle, Tapsalle vaan, Lissulle vaan, voijumalalle, Ukkelille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Oma työni on jo kovin pitkään sivunnut farmaseutin hommaa ja voin allekirjoittaa tuon, minkä sanoit.

intrigööri: Onhan Marinin jallitus sinänsä itsessään härskiä koska nainen on itse kovasti vaahdonnut veronkiertämistä vastaan. Sote tuo – jos se yleensä koskaan tulee voimaan – lisää veroja ja ensimmäistäkään olemassaolevaa veroa ei taatusti poisteta.

Huru-ukko: Ja nostettiinhan aamiaiskohun myötä esille myös se misogyniakortti. Että ei miestä näin olisi jahdattu. Kyllä muuten olisi. Itse olen sitä mieltä että hallitus ei hajoa eikä Marin eroa.

Tapsa vaan: Kyseiset maat tietävät mitä on olla totalitarismin alla. Ja suomalainen tiedostavaisto pitää niitä totalitaristisina kun ne eivät suostu väestönvaihtoon. Suomen evlut-kirkkohan on ollut jo pitkään lähinnä huono vitsi.

Lissu vaan: Joo, Suomi on toivioenergian supervalta. Sitä riittää vientiinkin saakka.

voijumala: Poliisillahan tuo ilmiantokanava on ollut useita vuosia ja luulen että anonymka-käytäntö vaan lisääntyy. Ja onhan tietyistä kansallismielisistä tehty perättömiä lastensuojeluilmoituksia.

Ukkeli: Kyllä. Utopistit tarvitsevat virkakoneiston joka tottelee. Kun Neuvostoliitto hajosi, niin silloinhan huippukoulutetut Alfa-joukkojen sotilaat komennettiin ampumaan mielenosoittajia mutta sotilaat tuumivat että ampukaa keskenänne. Se saattoi olla niitä ratkaisevia hetkiä Janajevin juntan tappiossa.

Pyssymies: Kyllähän meikäläiselläkin on se television katselu ollut jo pitkään äärimmäisen vähäistä. Liittovaltiokehitys näyttää pahalta mutta onneksi se äänestysmahdollisuus vielä on.

Anonyymi kirjoitti...

"Kannattaa katsoa Toisten elämä."

Kiitos kun otit asian esille. Tarkoitit varmaan elokuvaa"Muiden elämä". (Das Leben der Anderen).

https://fi.wikipedia.org/wiki/Muiden_el%C3%A4m%C3%A4


acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, acc. Tuo elokuva on hyvä muistutus totalitaarisesta kyttäysvaltiosta. Ja ikävän paljon on ihmisiä jotka tuntuvat kaipaavan sellaista edelleenkin.

Juha Kivela kirjoitti...

"Utopistit tarvitsevat virkakoneiston joka tottelee". Kuinkahan asia mahtaa olla tänä päivänä Suomessa? Jos nyt komennettaisiin Puolustusvoimiemme sotilaita ampumaan omia, niin olisivat varmaan yhtä intopinkeinä Suuren Yhtenäisyyden nimissä ampumassa omia kuin olivat kantamassa maahantunkeutuneiden vierasvaltojen sotilas- ja poliisijohdon yms. laukkuja vuonna 2015. Tätä sotarikosoikeudellista toimintaa sitten toki perusteltaisiin vain kuuliaisuuden velvollisuudella ja velvoitteella.

Toki tällainen toiminta vaatisi Puolustusvoimien ylipäällikön, joka olisi valmis kannustamaan ja vaatimaan Suuren Yhtenäisyyden nimissä kyseiseen rikokseen alaisiaan, kuten oli vuonna 2015. Olisiko sellaiselle yhteiskunnalle osuvampi ja asiaa totuudenmukaisemmin kuvaava nimitys diktatuuri.

Askel tuohon suuntaan on nyt vakaasti otettu, kun pääministerin asemassa saa ilman virkamiesten asiaan puuttumista ja estämättä puhua, toimia, valehdella ja selitellä asioita omaksi parhaakseen, Utopian nimissä. Utopia vaatii paljon toteutuakseen, ensimmäisiä suuria uhreja on totuuden, totuudenmukaisuuden, oikeuden, hyvyyden ja kohtuuden kieltäminen Suuressa Yhtenäisyydessä matkalla kohti Utopistista diktatuuria.

Todistamme nyt historiallista yhteiskunnan kehityskaarta, joka on hyljännyt demokratian, oikeusvaltio- ja laillisuusperiaatteen siirtyessään yhteismarssilla Suuren Yhtenäisyyden nimissä Utopistiseen Diktatuuriin. Puhumme nyt Suomesta, emme muinaisesta Neuvostoliitosta, Pohjois-Koreasta tai vastaavista yhteiskunnista, jotka ovat ottaneet ja ottamassa vaarallisia askeleita kohti... Kehityssuunta on nyt globaalisti havaittavissa. Huolet eivät ole turhia.

PS. Tänään on muuten Puolustusvoimien lippujuhlan päivä. Miksi liputtaa Puolustusvoimille, jotka pettivät suomalaiset vuoden 2015 invaasiossa ja siitä lähtien? Palkinto jaetaan, niin, mistähän?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tässä välillä näkyy helmiä teeveessä
https://areena.yle.fi/1-50744378
On jäänyt tuon 70-80-luvun kaikenkarvasten ystävien tunnusmusiikki mieleen
tunnistasin sen vaikka unissani ..

-jpt-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle ja jpt:lle & kiitos kommenteistanne.

Juha: Tässä asiassa olen eri mieltä kanssasi. Ensinnäkään en usko, että yksikään PV:n upseeri varsinaisesti halusi sitä laukunkantamista. Mutta vaihtoehtona taisi olla kortistoon siirtyminen. Ja laukunkantamisesta suomalaisten siviilien ampumiseen on aika pitkä matka.

Ja neljäs kesäkuuta liputetaan myös sen kunniaksi mitä Suomen armeija on aikanaan tehnyt.

jpt: Kiitos linkistä. Ja joo, muistan tuon sarjan hyvin.

Mito Islam kirjoitti...

Olisiko laukunkanto operaatio mennyt jotakuinkin näin:
Kasarmilla käskynjako,se pojat nyt pukkaa humanitaarista operaatiota rajan yli tulee naisia ja lapsia Syyrian sotaa paossa ovat kävelleet koko matkan, mennäänpäs kantamaan laukut ja näytetään että Suomi välittää.
Busseista purkautuu hyvinsyöneitä nuoria miehiä, varusveijarit veistelee: "kovin ovat partaisia lapsukaiset", "naisetkin näyttävät huonolla doupingilla olleilta itäblokin kuulantyöntäjiltä", kapiaisen puna alkaa muistuttaa paloautoa: no niin, oli niin tai näin,laukut kantoon niin jää vähemmän aikaa vittuilulle!

QroquiusKad kirjoitti...

Enpä tiedä mitä kraanaveteen lähitulevaisuuden dystopiassa laitetaan, mutta eräs ilmiö on pistänyt miettimään mitä sinä on viimeiset 30 vuotta ollut:
näinpä tänään ensimmäistä kertaa täällä Radanvarsikaupungissa batiikkinoidan!

Reilusti kuusikymppinen mummeli passasi ja paimensi eläväistä Afrikan poikaa, joka oli oppinut jo vähän suomea. Matkalaukkuja vetivät perässään, että ilmeisesti ei oltu tultu käuymään vaan olemaan.

Mikäpä oli pojan olla iloinen, kun kaikki tarpeet tyydytettäisiin nyt runasaskätisesti oleskeluluvan saantiin asti, mihin ei pitäisikään kai kauan mennä, kun ahkerasti vain jaksaa etsiä sitä kuivahtanutta häpykieltä harmaantuneiden häpykarvojen ja kusenpolttamien häpyhuulten seasta.

Niin, 30 vuotta sitten nämä olivat pullantuoksuisia mummoja, jotka paistoivat lapsenlapsille maailman parasta pullaa kun he tulivat käymään mummolassa, jossa mummo asui vaarin kanssa.
Nyt he ovat käsittämättömän, kyltymättömän seksuaalisen halun riivaamia batiikkinoitia, joilla on suorastaan pakkomielle saada lähi-itäläinen itserakas roisto tai kiljuva ja lörpöttelevä Afrikan kädellinen astuttamaan itseään.

Mitä tässä välissä on oikein tapahtunut?

Anonyymi kirjoitti...

Yksi mielenkiintoinen havainto niistä tv:n vaalimainoksista, jotka olen sattunut näkemään. Vaikka melkein jokaikisessä tv-mainoksessa, jotka ovat yleensä tylsiä, yliampuvia ja typeriä, esiintyy ainakin yksi rodullistettu ihminen, niin yllätys yllätys, eipä näy vaalimainoksissa! Esimerkiksi SDP mainostaa puoluettaan Marin hymyilevällä olemuksella ja kaikki saavat osansa huolenpidosta ja turvasta niinkuin aina vaalien edellä vauvasta vaariin, mutta kovin on mainoksessa kantasuomalaisen näköistä porukkaa... Mihin kunniakansalaiset on unohdettu? Kyllä tästä voisi jo joku naisoletettu herneen nenään vetämisen mallimaassa hikeentyä.

Rouva Ano

QroquiusKad kirjoitti...

Muistaakseni siinä Invaasio 2015 -laukunkanto-operaatiossa ilmoitettiin olleen kyse saada epäilyttäviä laukkuja tarkastukseen.
En kylläkään muista nähneeni missään tämän väitteen vahvistusta PV:n taholta.

Juha Kivela kirjoitti...

QK esitti kysymyksen: "Mitä tässä välissä on oikein tapahtunut?"

Tuo on kysymys, jonka voisi Suomessa kysyä asiaan jos toiseen!

Vastaus ei välttämättä miellyttäisi laisinkaan.

Oli muuten hemmetin hyvä kysymys QK:lta! Oli pakko toistaa, loistava kysymys!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Mito Islamille, Qroquius Kadille, Rouva Anolle ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne.

Mito Islam: Jotain tuollaista varmaankin. Ei upseerit varmaan tuollaista odottaneet kun aikanaan kadikseen menivät.

Qroquius Kad:

Viesti1: Helsingissähän noita oli jo 1990-luvulla viljalti. Liekö mainitsemasi tapaus ollut vuonna 1991 myöhäisteini-ikään jämähtänyt kaksvitonen pimu joka on sitten jatkanut myöhäisteini-ikäänsä pysyvästi vuoteen 2021 ja siitä eteenpäin?

Viesti2: Tähän ei ole vahvistusta minullakaan.

Rouva Ano: Totta joo ja vihervasemmistollehan voisi sanoa että älkää valehdelko vaan mainostakaa reilusti sitä, mitä tosiasiassa ajatte.

Juha & Qroquius Kad: Totta. Hyvä kysymys. Siihen ei varmaankaan löydy yksiselitteistä vastausta. Moni asia meni / pantiin menemään perseelleen viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana. Yksi päätekijä on kuitenkin valtamedia jonka mädäntyminen alkoi suurin piirtein silloin kun Hesarin NYT-liite alkoi ilmestyä.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Niitä laukkuja kannettiin virka-apuna siitä syystä, että tullin, poliisin ja rajavartiolaitoksen resurssit eivät riittäneet. Kuvio meni niin, että heti kun yksin saapuneet lapsiparat tulivat Suomen puolelle niin kassit ja kapsäkit napattiin parempaan talteen ja vietiin tutkittavaksi. Niistä kuuleman mukaan löytyikin sitten kaikenlaista, enkä tarkoita jalkarättejä ja alusvaatekertaa. Trollit jaksavat selittää jostain "puolustusvoimat on alennettu kantamaan laukkuja niin aikuisten miesten ei tarvitse" kunnon neuvostotyylisen propagandan malliin. Ja monelle se meni läpi kuin rasvattu salama.

Yst. terv. Ano Nyymi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano Nyymi. En kiistä tuota, mutta ongelmana on se, että puolustusvoimat eivät ole tuota koskaan vahvistanutkaan. Ja jos/kun se ei sitä tee, niin huhut elävät. Huhuja vastaan paras ase on totuus.

Anonyymi kirjoitti...

Tulevaisuudessa etnisetsi edistykselliset asustelevat eristyksessä muusta yhteiskunnassa. Omissa enklaaveissaan, ilman kielitaitoa tai yhteyksiä kehenkään. Tämmöinen ghetto on helppo "siirtää itään" noin vain. Ketä kiinnostaa selvittää tuntemattomiea riesojen kohtaloa. Pretoriaanikaarti toimii, eliittiä ei kiinnosta, muurahaiskansalaisia vielä vähemmän.

Karkuun päässeen äbäläwäbälää ei kukaan ymmärrä eikä välitä ymmärtää.

Yö ja usva peittää jäljet.

Pyssymies

vieras kirjoitti...

Kesärannasta puheenollen. Kun kerta Tamminiemi jätettiin Urkille vanhainkodiksi, ja Urkin kuoltua museoksi, olisko ollu parempi että myöhemmät presidentit olisivat muuttaneet Kesärantaan? Samalla pääministerit olisivat muuttaneet Smolnaan. Ei olisi tarvinnut suunnitella eikä rakentaa jotain Mäntyniemen kuvatusta.

Kesäranta olisi paljon parempi presidentin virka-asunto kuin Mäntyniemi. Asuminen ja tapaamiset sujuisivat siinä yhtä vähintään hyvin kuin Mäntyniemessä. Siis jos tarkoitus ei ole pitää tapaamista Linnassa. Kesärannassa on myös pihapiiri puutarhoineen, ranta, sauna ja laituri.

Sekä Kesäranta että Smolna ovat jossain vaiheessa toimineet Suomen kenraalikuvernöörin virka-asuntona. Smolna toimi myös valtionhoitaja Mannerheimin virka-asuntona. Smolnassa ei ole semmmoista pihapiiriä kuin Kesärannassa joten ehkä laittaisin sen mieluummin pääministerille kuin presidentille.

QroquiusKad kirjoitti...

Muuan Leonid Brežnev lausuili joskus loppuaikojensa seniliteeteissään Suomen olevan hyvä oblasti. Näinköhän tuo uskoi siihen tosissaan;
taisipa vain silleen niinkuin hammastapurren nieltäväksi vittuillut?

Tällä menolla me saamme Globalististen Neuvostotasavaltojen Liiton. Sen valtionpääoletettu on näennäisesti Globalistisen Liittoneuvoston puheoletetuiston puheoletettujen ensimmäinen puheoletettu.

Todellista valtaa pitää Liittokokomissio, jonka puheoletettu on näennäisesti Liittoneuvoston valitsema, mutta todellisuudessa Federica Mogherini valitsi sinne tyttökaverinsa mielensä mukaan eikä kukaan uskaltanut sanoa mitään vastaan.

Globalististen Neuvostotasavaltojen Liitto muodostuu Glogalistisista Neuvostotasavalloista, jotka jakautuvat Liittokomission johtamiin globlasteihin.
Niinpä entinen Suomen tasavaltakin on sen kansan omasta tahdosta ja moneen kertaan tehdyistä kansanäänestyksistä lopulta oppinut oman paikkansa Ruotsin Globalistisen Neuvostotasavallan neljänä globlastina!

Tukholmassa istuva Ruotsin Globalistinen neuvostokomissariaatti kontrolloi neljää globlastia:

Globlasten Svenska Öarna (ent. Ahvenanmaa)
Globlasten Merkelstad (lounainen ja läntinen entinen Suomi)
Globlasten Integration (entinen Uusimaa, Häme ja itäinen Suomi)
Globlasten Mogherinistad (pohjoinen Suomi).

Jokaisella globlastilla on siis Brysselin nimittämä globlissaari, jonka valtuuksiin kuuluu mm. järjestää globlastivaalit määrätyin väliajoin. He myös tekevät sen.

Ja niissä vaaleissa ääissariaattia:

QroquiusKad kirjoitti...

"Ja niissä vaaleissa ääissariaattia:"

jäi kommenttikentän reunan alle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, vieraalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Tulevaisuuttahan on vaikeaa ennustaa mutta ne etniset enklaavit syntyvät mitä varmimmin. Itsehän ne sitä haluavat. Se on taas kantaväestön typeryyttä että sellaiset suostutaan elättämään.

vieras: En osaa sanoa mikä paras ratkaisu olisi mutta onhan se Mäntyniemi kyllä aika karmean näköinen.

Qroquius Kad: Brežnevhän oli viimeiset vuodet samalla lailla väkisin hengissäpidetty kuin Kekkonenkin. Globalististen Neuvostotasavaltojen Liitto on epäilemättä tuloillaan mutta tuskin Suomea Ruotsista johdetaan. Eiköhän ruotsalaiset ole yhtä lailla alamaisia. Tosin älysivät ne valuuttansa sentään säilyttää. Mutta multa meni vähän ohi tämä ääissariaatti.

QroquiusKad kirjoitti...

Yritin sanoa sen tuossa klo 23.01 jääneen kommenttikentän reunan alapuolelle sen jälkeen, kun olin muotoillut sanottavani viimeisen päälle oikeaan muotoon kirjoitettuani, leikattuani ja liimattuani kaiken olemaan juur niin kun meinasin.

En sitten huomannut sitä leikkuujätettä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Okke. Ymmärretty.